|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
gabryna tez sadze, ze lepsze beda czerwone. ale jesli mozesz sie wstrzymac z decyzja to poczekaj na suknie i tak jak proponuje judith - wklej fotki w niej i butach tutaj
![]() voodia suknia przepiekna uwielbiam takie wciecia na piersiami. swietnbie bedziesz wygladac
|
|
#572 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widział mnie kilka razy, od naszego wspólnego kolegi wziął mój nr telefonu, ale ja nie miałam ochoty się z nim spotkać. No i przyszedł do mnie do pracy kupić jakąś płytę i wtedy jak go zobaczyłam to od razu coś zaiskrzyło. Jak wyszedł ze sklepu to napisał mi smsa. No i nigdy sie tak nie zachowywal.. Był takim moim ideałem..Cytat:
Cytat:
Nienawidzę go, żałuje tylko tego jak mnie potraktował. A pytałam się czy jest ktoś inny, a on że nie.... Niedojrzały po prostu, kiedyś trafi swój na swego ![]() Cytat:
Niecodzienne zapoznanie się Któż by przypuszczał prawda... ![]() Cytat:
Więc mam nadzieję, że i mnie takie szczęście spotka ![]() Cytat:
![]() A sesja, minie raz dwa a potem jak skończysz studia, to będzie strasznie brakować tego wszystkiego ![]() Cytat:
skromniutka i widać, że ciepła Więc na pewno nie zmarzniesz, a do Twojej sukni będzie pasować ![]() Cytat:
ja też się zbieram na prawko, ale zebrać się nie mogę... Tak sobie tylko zakładam, że po obronie w poniedziałek pojdę od razu zapisać się Ale znając mnie to znowu akurat to odłożę Cytat:
A tak w między czasie jak się coś zmieni to je zmienisz ![]() Cytat:
Bardzo Ci pasuje I wyglądasz dla mnie bardzo slicznie zarówno z rozpuszczonymi włosami jak i upiętymi ![]() Mam nadzieję dziewczyny, że nie macie nic przeciwko temu, że zajrzę tu od czasu do czasu i też się wypowiem Czy zostałam jednak skreślona?
19.08.2009 06.11.2011 11.08.2012 Edytowane przez mysia7a Czas edycji: 2009-06-19 o 18:09 |
||||||||||
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
mysia po pierwsze to jak najbardziej jestes tutaj mile widziana
zagladaj jak najczesciej nie wiedzialam, ze sie bronisz w poniedzialek - to powodzenia zycze a po drugie - ten facet nie jest juz wart jakiejkolwiek uwagi... zdjecia na nk z ta dziewczyna? porazka, powiem szczerze ze sie osmiesza w tym momencie... Wasi wspolni znajomi zobacza te fotki i co stwierdza, ze dzieciak z niego skoro planowal malzenstwo na cale zycie, az nagl pstryk i inna dziewczyna na nk na fotkach? to jest tak jak piszesz nieodpowiedzialny jeszcze czlowiek i dostanie w odpowiednim mimencie takiego kopa od zycia. po trzecie - ciesze sie bardzo, ze jakos sie trzymasz i ze jestes na dobrej drodze do zapisania sie na prawko
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Uff Dziewczynki ale naskrobałyście!!! Zdążyłam na szczęście wszystko doczytać
Voodia witaj no piękna z Ciebie dziewczyna! I suknia też cudowna. Myślałam o takiej ale zbyt drobno w takiej wyglądam. Włoski masz też ładne, upięte będą super elegnckie do tej sukni. judith z Ciebie też ładna kobietka Ja też mam ciemne włosy, jestem bruneta ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- No pewnie z tą nkl to porażka totalna. Pewnie się ludzie będą śmiać z niego, że tak poleciał na jakiegoś babsztyla innego przed samym ślubem. Dzieciuch jakiś i tyle. mysia ideałów jednak nie ma.
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny dzieki za rady, skonsultuje z tz i zdecydujemy czy damy Pani pieniazki czy cos slodkiego, ale pewnie z pieniazkow bardziej by sie ucieszyla
![]() mysia wogole to zaraz dostaniesz co do zdjec na nk to facet zachowuje sie zanujaco, naprawde wiem ze teraz cie to boli ale lepiej ze tak sie stalo, wierz mi; na forum juz kilka dziewczyn pisalo ktorym sie malzenstwa sypia po roku bo nagle odkryly ze jest ktos jeszcze; moja kolezanka sie rozwodzi, bo po 3 miesiacach od slubu okazalo sie ze facet zyje jednoczesniej z inna kobieta i to juz od dlugiego czasu ja nadal jestem w szokudzissiaj wyszlam wczesniej z pracy przed 16.00 ale i tak ponad 8h pracowalam przyjechalam byla 18.00 odkurzylam booosze po 6 kotach jest co odkurzac, siersciuchy okropne ugotowalam zupke i pije goraca czekolade; tz dzwonil bo sie wyrwal z zajec przyjechal na dworzec w naszym miescie i stal i czekam a mnie ani widu ani slychu, myslal ze jeszcze siedze w pracy, ale sie zdziwil ze juz jestem na weekend mam plan zrobic liste i zweryfikowac czego brakuje oraz zrobic plan kiedy to zalatwimy, oj jak tz sie ucieszyl ze bedzie taka lista i plan a jeszcze bardziej ze ja ja zrobie
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny troche sie nie odzywałam bo miała mase nauki, teraz juz wone wiec zaczynam ostro planowac, przede wszyskim nauki:/ termina mam jzu w kosciele zaklepany ale boje sie ze jak przyjde 2 miesiace wczesnije to powie ze za pozno:/ a ja gosci bede miala jzu załatwionych buu w srode ide na 1 przymiarke
jzu sie nie moge odczekac 1 wrazenia pozniej fotogral kamerzysta i to chyba najwazniejsze puki co dla mnie.Mysia, strasznie mi przykro co się stało zycze szybkiego zapomnienia "tego kogos" jestem z Toba i przesyłam ci duuuuuuuuuzio buziaków ![]() :Pozdrawiam oczywiscie wszytskie dziewczyny
|
|
|
|
#577 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Suknięmasz super, cała w ogóle jesteś śliczna A fryzurka myślę, że jakiś luźny koczek i będzie git![]() Cytat:
Powodzenia na obronie A tym palantem się nie przejmuj, jego zachowanie jest żenujące i w ogóle nie powinno być komentowane, bo brak słów!!! Czas leczy rany więc trzymaj się kochana
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!!
Czytam was praktycznie systematycznie ale ostanio nie pisałam by sie nie wciagnac. Voodia witaj, śliczna suknia. Wogóle ty w niej mysia7a masz zaglądac czesto, trzymaj sie kochana, zobaczysz jeszcze trafisz na super faceta. Ja mam koleznke,która była w takiej samej sytułaci co ty. 3 miesiące przed slubem przyszły małzonek powiedział ze ma inna. Baliśmy sie wszyscy o nia, a teraz trafiła na świetnego faceta, który jest w nia tak wpatrzony ze szok. Zobaczysz ze ty tez bedziesz jeszcze bardzo szcześliwa. Buziaki gabryna co do butków to tak jak dziewczyny radziły musisz do sukni zamierzyc i wtedy całosciowo sie zobaczy, wiec czekamy na zdjęcia. judith8 śliczna ta etolka Dobrej nocki wam życze |
|
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysia zlotko ma racje.Nie jest juz ciebie wart a poza tym co bedziesz sobie nim glowe zawracala o taki....wal(troszke sie zdenerwowalam przepraszam)co do butów to tak zrobie.Przymierze je do sukienki i zobaczymy ale z tego co tak w mysli patrze to chyba rzeczywiscie te czerwone bedza lepsze a jak bede duzo tanczyc to przywiaze buty na sznurku powiesze na szyi(zeby mi nikt nie zarabal ) i na boso bede tanczyc a w duszy a te biale to wezme do latania no codzien(dobre na deszczeDzieki za rozwiazanie problemu dziewczyny.Dziekuje:dziek uje-kwiatek: ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia na obronie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
|
#580 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tez planuję tańczyć boso w razie gdyby mnie nogi bolały, choć w sumie o to się nie boję- wkładam moje sprawdzone butki, które pasują do kiecy-> dodaję je w załączniku. Znalazłam wczoraj fanastycznego fotografa: www.velvetstudio.pl, zdjęcia- ), ale plener na 100% robimy u niego
Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-06-20 o 12:17 |
||||||
|
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wasnie sie szykuje na wesele, a tu dzwoni promotor ze jutro mamy spotkanie 0 8 rano. Poprostu swietnie. Musze chyba wczesniej wrócic, bo bede nie przytomna. Miłego weekendu życze |
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Voodi buty są fajne i podobaja mi się
|
#583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To czekamy na kiecę
|
||
|
|
|
#584 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny super macie fotografow, bardzo ladne zdjecia
BEAMI dobrego masz promotora heh, niedziela 8.00 rano booosze Voodia obcas jest przewysoki, zazdroszcze bo ja nie moge ani obcasow ani bucikow z odkrytymi palcami bo mam za waska stope i mi poprostu wyjezdzaja palce wrocilam z wycieczki po moim miescie oprocz tego ze zrobilam zakupy, bo dzisiaj ja gotuje obiad, tz na zajeciach, mam nadzieje ze go nie otruje umowilam sie do fryzjera ktorego polecila mi przyszla bratowa, taki maly salon ale najfajniejszy jak na moja miejscowosc (tez nieduza) i podobno dobra jest, bo w innych to albo wystroj jest z lekka komunistyczny albo pani jest tak szybka ze w 5 min obciela mojego tz, pierwszy raz widzialam ak sie podlamal fryzura; fryzjerka mila, troche sie zdziwila ze na pazdziernik juz sie zapisuje (male miasto ) powiedziala zebym pozapuszczala i mam w sierpniu przyjsc z pomyslami na probnana dzien slubu wpisalam sie na 9.00, slub mam o 16.00 w innym miescie - ta 9.00 bedzie chyba ok, nie mamy sesji w tym dniu, co myslicie?
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
witam Was dziewczynki weekendowo i niestety deszczowo.
voodia bardzo ladne buciki ![]() BEAMI a promotor chyba oszalal o 8 rano i do tegp w niedziele? szaleniec.i zycze udanej zabawy na weselu ![]() judith mysle, ze czesanie na 9.00 jest ok, sadze nawet ze jakbys sie na 10 umowila to tez bylo by dobrze... bo liczac do 12 (z wielkim hakiem) by ci zeszlo od tej 10, pozniej makijaz dajmy, ze do 13 i ubieranie sie, takze sporo czasu Ci zostanie. a zabralas sie za zrobienie listy/planu? duzo Ci tego wszystkiego wyszlo? czy narazie to odkladasz na jutro? moja mama robi remont w domu... takze przyjechalam tutaj na weekend, czekam na TZ az sie zjawi u mnie i musimy moj pokoj przygotowac do remontu (wszystkie gratki i kasiazki musimy popakowac do pudel, by sie nie zakurzyly). we wtorek najprawdopodobniej pojade zmierzyc buty:/ ale nie chce o tym myslec... beda lezec dobrze to biore, ale nie nastawiam sie na kupno.
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
zlotko znalazlam liste na ogolnym watku i obrabiam ja sobie na wlasne potrzeby, troche jeszcze zostalo
a co do 9.00 to mysle ze przy niej zostane, wole to zrobic wczesniej bo tz wiecznie wszystko robi na ostatnia chwile i musze go jeszcze przypilnowac w tym dniu
|
#587 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia w szukaniu! Ze swojej strony polecam portal www.butyk.pl- mam od nich 4 pary butów, wszystkie superwygodne, w tym moje przyszłe ślubne. W razie czego można buciki odesłać bezproblemowo. Cytat:
|
|||
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
kopiuje z maila bo nie chce mi sie szukac linka na PM2009
Ślub i wesele w pigułce – przygotowania od A do Z 1. PANNA MŁODA - buty (wesele i poprawiny), wkładki żelowe do pantofelków, + zapasowe białe buty (gdyby złamał się obcas) - rajstopy / pończochy - podwiązka - bielizna - suknia ślubna - suknia na poprawiny - bolerko + inne - welon, stroik do włosów, kwiatek we włosy - biżuteria (na wesele i poprawiny) - zestaw podręczny (igła nici, zapasowe rajstopy, tabletki przeciwbólowe, chusteczki, kosmetyki do poprawy makijażu, środki higieny, plastry opatrunkowe + agrafki + guziki (nie powinien się żaden guzik oderwać) + TAŚMA KLEJĄCA + wsuwki do włosów... itp. - inne .............. woda na zaschnięte gardełko w torebce u świadkowej , teczka na koperty z kasą , torebeczka na grosze, 2. PAN MŁODY - buty (na wesele i poprawiny) - bielizna - koszula (na wesele i poprawiny) + spinki do mankietów - musznik, krawat (na wesele i poprawiny) - garnitur (na wesele i poprawiny) - pasek do spodni - inne ............... krem na wargi dla przyszłego męża (z nerwów może mu wyschną)... - ręcznik, gdyby ktoś się mocno pocił podczas tańców wywijańców, niektórzy mają "rzadką" skórę ) 3. OBRĄCZKI - zakup obrączek - grawerowanie - poduszeczka na obrączki - inne ......................... ........ 4. URODA - fryzjer (wybór fryzury, stroik we włosy, wsuwki do włosów, cyrkonie we włosy) +ROZPINANA BLUZKA (np. na guziczki) do Fryzjera - manicure - makijaż - solarium + inne zabiegi na ciało - inne ......................... .............. 5. ZAPROSZENIA, ZAWIADOMIENIA, WINIETKI, ZAWIESZKI NA WÓDKĘ, AKCYZA NA WÓDKĘ, NALEPKI NA PUDEŁKA OD CIASTA, PODZIĘKOWANIA, KSIĘGA WESELNA, LISTA GOŚCI, MENU ... ITP. (jeśli robimy samodzielnie) - papier (kolor, gramatura) - ozdoby (np. wstążki atłasowe / tiulowe, tasiemki, atłasowe serduszka i obrączki, wiersze, cytaty, aforyzmy) - wydruk, cięcie, skład - inne ......................... ........ 6. SALA WESELNA - umowa / wstępna lista gości - ustalenie menu (przywitanie, obiad, kolacja, dania ciepłe i zimne, przystawki, ciasta i tort weselny ... inne) - ustawienie stołów - owoce na stół (patery) - pudełka na ciasta (+ kartony na jedzenie, jeżeli ktoś zabiera jedzenie do domu po weselu) - ozdoby na stół w sali weselnej (winietki, świece świeczniki, serwetki, słodycze, płatki róż, kwiaty, wazony, małe prezenty dla gości + podziękowania za przybycie.... inne) - ozdoby na stół Młodej Pary (świece, kwiaty, płatki róż....) - ozdoby na krzesła Młodej Pary (tiul, atłas, kwiaty) - ozdoba za Młodą Parą (np. serce z balonów, z kwiatów... inne) - ozdoby na salę (balony, łuki i kolumny z balonów, obrączki z balonów, inicjału z balonów lub innych, tiul, wstążki, kwiaty żywe / sztuczne ... inne) - wejście na salę (ozdoby, usadzenie gości jeżeli są winietki, plansza weselna... inne) - otoczenie sali (parking, ochrona) - nocleg / pokój dla Nowożeńców - noclegi dla gości - transport dla gości (autokar, bus, taxi, inne) - inne ... (np. WC) ......................... ................... 7. SAMOCHÓD MŁODEJ PARY - wynajęcie / pożyczenie - paliwo - kierowca - wystrój (przód, tył, klamki, tablice rejestracyjne, ozdoby tylniej szyby, balony, kwiaty wstążki, puszki od piwa ;-))) (puszki na sznurku) + szampan + kieliszki) - cukierki na bramy dla dzieci - wódka na bramy - inne ......................... ... 8. KWIATY - bukiet Panny Młodej - bukiet Świadkowej / Druhny / dla dzieci - stroik do włosów - butonierka (dla Pana Młodego, dla świadka , ew. dla Taty, Teścia) - kwiaty do ozdoby samochodu Młodej Pary - kwiaty do ozdoby kościoła (ołtarz, ławki, ołtarz boczny NMP, wejście do kościoła, płatki róż do sypania, płatki róż na dywan ..) - kwiaty na Stół Młodej Pary (sala) - kwiaty na stoły dla gości weselnych (sala) - kwiaty na podziękowania dla rodziców - płatki róż - inne ........... 9. WIECZÓR PANIEŃSKI / KAWALERSKI - organizacja - menu 10. OPŁATY USC I KOŚCIELNE; DOKUMENTY - znaczki skarbowe - podanie o ślub konkordatowy - świadectwo / akt urodzenia Ona i On - świadectwo Chrztu Ona i On - świadectwo I Komunii św. Ona i On - świadectwo Bierzmowania Ona i On\ - opłata za Ceremonię Ślubną (protokół) - zapowiedzi + (spowiedź - nie płaci się ale trzeba o niej pamiętać Młoda Para + świadkowie) - organista (lub inna muzyka w kościele) - wystrój kościoła (kwiaty) - sprzątanie - inne ......................... ....... - świadectwo katechizacji / z religii (ze szkoły) - nauki przedmałżeńskie - poradnia rodzinna - dowody osobiste (Młodej Pary i świadków) - inne ......................... ......... 11. FOTOVIDEO - umowa - spacer przedślubny - kamera - zdjęcia / fotoreportaż - plener - akcesoria do pleneru: tiul (welon), jedna róża. Jeżeli plener jest na łonie natury; białe prześcieradło, aby suknia się nie pobrudziła przy siadaniu np. na trawkę, + bańki mydlane (podobno piękne zdjecia wychodzą z tęczowymi bańkami) - album - ramki do zdjęć (jak ktoś daje zdjęcia na podziękowanie dla rodziców) - inne ....................... 12. ZESPÓŁ NA WESELE / DJ - umowa (wesele + poprawiny) - wybór Pierwszej Piosenki - wybór muzyki - wybór zabaw weselnych na oczepiny - inne ......................... .......np. niespodzianki w czasie wesela 13. ALKOHOL I NAPOJE - wódka na wesele (zawieszki na butelki, akcyza) - wódka na rozdanie (konkursy, nagrody, bramy) - piwo - wino - szampan, kieliszki do szampana - napoje gazowane - soki / napoje niegazowane - woda mineralna - inne ......................... ....... 14. parasolki 15. uśmiech na twarzy i serce pałne miłości 16. ryż 17. zaklepać urlop w pracy + podróż poślubna 18. komórka i numery tel do fotografa i kamerzysty + do orkiestry....w razie, jak się nie jedzie na sesję razem + mam jeszcze coś takiego : Ślub konkordatowy - wizyta w kancelarii parafialnej - Etap 1 Pierwszy krok to wizyta w kancelarii parafialnej, w której odbędzie się ślub. Wybierzcie się tam w okresie od 6 do 3 miesięcy przed ślubem. Weźcie ze sobą:
Na mniej niż 3 miesiące przed ślubem należy zgłosić się do USC. Musicie mieć ze sobą:
Na tej podstawie USC wyda zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa. Zaświadczenie te jest ważne tylko przez 3 miesiące (więc ślub musi się odbyć w następnych 3 miesiącach). Jeszcze raz do kancelarii parafialnej - Etap 3 Gdy już będziecie mieli zaświadczenie z USC udacie się powrotem do kancelarii parafialnej, w której bierzecie ślub (w zależności od kancelarii parafialnej udajcie się tam od tygodnia do dnia poprzedzającego ślub). Dokumenty, które musicie przynieść to:
Tuż przed ślubem:
Po ślubie, w ciągu 5 dni od daty zawarcia małżeństwa Kościół ma obowiązek przesłać komplet dokumentów do USC. Ten zaś sporządza akt ślubu. Jeżeli wszystko odbędzie się bez przeszkód, po 2 tygodniach możecie udać się do USC po odbiór skróconych aktów małżeństwa. Opłaty:
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
judith, dziękuję
![]() Kurcze, dziś robiłam coś podobnego, tylko moja rozpiska jest jak jedna trzecia tej! Bierzemy tylko ślub cywilny, bez poprawin, więc wiele punktów nam odpada nie mamy jeszcze dj-a, to mnie trochę stresuje, ale kazałam TŻ się za to zabrać, więc z problem z głowy![]() Projektujecie same swoje zaproszenia czy kupujecie gotowe? |
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Moja tak samo
1/3 tej listyMoże to tez zalezy na ile osob jest robione wesele
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To mi przypomina, że muszę zadzwonić i się zapytać, czy na salę wejdzie dodatkowe 10 osób...Co da w sumie 75 gości. Znalazłam zabawne zaproszenia w sieci, może na któreś się zdecyduję, TŻ parsknął śmiechem, kiedy zobaczył te czerwone Wrzucam tutaj
|
|
|
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
fajne te zaproszenia, ja tez mialam niestandardowe
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=465
|
#593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te czerwone są super
|
|
#594 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Twoje też są fajne
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za post pod postem ale jetem juz padnieta a jutro mam ostatnie dwa najgorsze egzaminy
trzymajcie kciuki
|
#596 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko strasznie wysokie, ale jak takie lubisz i się w nich dobrze czujesz to wszystko ok![]() Cytat:
Dobrej zabawy na weselu, czekamy na relacje ![]() Cytat:
Judith dzięki za listę, trochę pozgapiam ![]() Ja drukuję zaproszenia w drukarni na papierze czerpanym, w którym zatopione są płatki nagietka i robiłam sama projekt, ale składający się z kilku już gotowych zaproszeń takie 5 w 1 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia
|
|
#597 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O, taka delikatna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czuję się dobrze w szpilach, ewentualnie kupię jakieś ciut niższe gdyby jednak nogi mnie bolały, ale nastawiam się na noc na 10 cm obcasie ![]() SSR, a jak wygląda Twój projekt, jeśli mogę spytać? ![]() Znalazłam bardzo fajną stronkę:www.weddingclipart.com, masa wzorków do ozdabiania zaproszeń plus gotowe projekty
|
||
|
|
|
#598 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Gorzej jak on naopowiada swojej rodzince, że to wszystko moja wina, ale to już mam.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że są mężczyźni do niczego, że tak się grzecznie wyrażę, ale i przecież są i fantastyczni.. sami Wasi Tż-towie są tego dobrym przykładem ![]() Cytat:
A buty rzeczywiście mają duuuży obcas Ale wydaje mi się, że są one z takiej miękkiej skórki i dzięki temu wcale nie czuć, że ma się je na nogach Cytat:
Cytat:
![]() A tu natomiast bardzo delikatne ale również piękne Jak widać ile dziewczyn, tyle gustów To może i ja bym się pochwaliła swoimi Głupie podejście, prawda?
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,
Jak dotąd tylko czytałam wasze forum, ale postanowiłam się dołączyć. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() ![]() Bardzo proszę wpiszcie mnie na listę październikowych panien młodych. Slub biorę 24.10.2009 i chyba będę pierwsza jeśli chodzi o ten dzień ![]() Wysylam link mojej sukienki (herms eldora) i biżuterii którą sobie upatrzylam i proszę Was o pomoc w wyborze bolerka (zamówilam co prawda na allego, cale z satyny, znalazlam tam firmę która szyje bolerka na miarę i w kolorze i z materiału jakiego chcialam), ale nie wiem czy pasuje. Co kilka dni mam nową wizję Poniżej możecie je zobaczyć w linku - model B21http://www.suknieslubnhttp://bialamagia.pl/butik http://www.suknieslubne-nikol.pl/?pa...18&odk=9&str=2 http://www.allegro.pl/item662668823_...na_wymiar.html |
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() dziewczyny fajne te zaproszenia, ktore wklejalyscie ![]() jak Ci gabryna poszlo na egzaminach? BEAMI jak po weselu? i jak bylo na seminarium? mysia podoba mi sie Twoja podejscie teraz juz do tej sprawy, ale tak jak SSR napisala... szkoda slow na tego typa... czesc lady ciesze sie, ze zdecydowalas sie "ujawnic"![]() sliczna suknia ![]() ten pierwszy link nie chce mi sie otworzyc niestety:/ co do bolerka to mysle, ze bedzie pasowac bo jest gladkie - bez ozdob, do tego piszesz, ze jest z tego samego materialu (i ta cena ).
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

uwielbiam takie wciecia na piersiami. swietnbie bedziesz wygladac

ja nadal jestem w szoku
jzu sie nie moge odczekac 1 wrazenia
znalazła m jeszcze jedne i nie wiem w których mam iść a jedne i drugie są wygodne

), ale plener na 100% robimy u niego 

powodzenia