![]() |
#4441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
większosc z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu
czasem trzeba zrezygnować z marzeń.. nie można stracić czegoś, czego się nigdy nie miało.. _________
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-06-21 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Nie jestem żadna Pani Nadzwyczajna ani Pani Wyjątkowa, nie jestem żadnym super-bonusem który wprawia w zachwyt, nie mam żadnej cechy charakteru która była by godna uwagi.
#4443 |
Zakorzenienie
|
uwierzwsiebie zabieraj co chcesz,ciesze się ze sie podoba i sie przydaje
![]() ![]() LittlePinkAngelxD miło ;* XxValedictionxX słoneczko me <3 ![]() --- Na zewnątrz spokój, a wewnątrz chaos. "No i w końcu nie dowiedziałem jak to z nią jest bo musiałem już wysiąść. Ale kiedy myłem w domu ręce to mydło pachniało ogórkami i już byłem pewny że nic mi z jej strony nie groziło." Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać cały mój świat w Twojej osobie się streszczał. Robiliśmy błędy wiem jesteśmy ludzmi. Życie nie pomogło knuło co mogło by nas poróżnić. Zaciągam się Tobą choć nie palę. Bo w oczach tkwi siła duszy. ..bo chcę Cię z każdą wadą,nic nie zmienię,mój narkotyku,mój tlenie. w moim barwnym zyciu miłości brak... Jestem tylko dodatkiem do twojego życia. Boję sie patrzeć w przyszłość, bo wiem ze ciebie tam nie będzie... ---------------------------------------------------------------------------- Moje (jak mi sie przypomni resztę dopiszę :P) : abunee, styrana, KaMa2704, lilyblack, agattee, Calineczka777, carmenkaa, daciaaaaaa, Kamma1507, kee, nastychick, limitowana,Little Ballerina, rebellious, Narcyza95, nydee,bananowalaska, Toogether93, Paajkaa, lall, sheisunusual, XxValedictionxX, JednaNaMilion, Plotkaraaa, societygirl17, xDJakJaCieLubiexD, tegochcialam, papergirl, powinnam, 3martyna3, dontlookdown, 12stonka, peculiarity, caroline060, Primadonna, IsThisLove, rozunia,snowball, TiScatteroUnaFoto, chocapic, TwojaKokaina, Kissabble, NiezTejBajki <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Albo wykręci kota ogonem, albo powie, że jest ogólnie zdenerwowany, bo ma problem służbowy, albo nic nie powie i będzie milczał nadal. Zabić go? Nie, do kitu, zabiwszy, już się nigdy od niego niczego nie dowiemy i nasze życie będzie zatrute do końca świata, a nawet jeszcze trochę dłużej. Może dlatego kobiety rzadko zabijają mężczyzn...?
Coś, co wisi, czyni na kobietach złe wrażenie. Idiota jest to po prostu rodzaj spotykany na każdym kroku. Jedni przestaną nas kochać, a drudzy się z nami ożenią. Każde zwierzę da się wytresować. Mężczyznę też. Kobietę gryzła myśl, że już nikt jej nie chce, mężczyznę gnębiła obawa, że już nie może.. Miłość jest jak kot. Chodzi własnymi drogami. Największym nieszczęściem kobiet stało się równouprawnienie. Biologia, niestety, nie poszła z postępem. Niepewność jest jak sól. Żadna potrawa bez niej nie nadaje się do zjedzenia, ale wyobraźmy sobie, że mielibyśmy się żywić wyłącznie solą.. Z tego całego równouprawnienia mężczyźni zgłupieli również. cytaty z: jak wytrzymać z mężczyzną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zadomowienie
|
Miłość: rzeczywistość w krainie fantazji.
[...] człowiek automatycznie się uczył, że wszystko, co wolno, jest potwornie nudne, a ciekawe tylko to, co zabronione. Przestałam marzyć. A gdy człowiek przestaje marzyć – umiera. Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy Jasność bez światła.
Ciemność bez mroku. Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. JA jako postać nielogiczna. Uważaj, czego sobie życzysz, bo kiedyś to może się spełnić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
Taneczno-erotycznie.
W każdym calu Twego ciała kocham bestie.
![]() |
#4447 | |||
Rozeznanie
|
Dziękuje
![]() A Ty dostaniesz większego buziaka, o ; * Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
____ 1. Otwieram serce, kładę je na Twoje ręce. 2. Jedyne co wpadło w moje oko to muszka. I jest tak samo natrętna jak Ty. 3. Po co mówić skoro i tak wszyscy są głusi? 4. Po prostopadłej linii kroczysz Ty. 5. W kołysce kwili narodzona nienawiść. 6. Wewnątrz trwa zaciekła walka rozumu z sercem. 7. Poznać Ciebie to jak spotkać jednorożca. Jesteś wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju. <słowa mojego TŻ> 8. -Opatulasz się szalikiem, choć za oknem 34 stopnie?! -No bo to jego szalik... 9. Ktoś mi przykleił Twój obraz pod powiekami. 10. Mam serce masochistę. 11. Serce, nie bądź beksa.! 12. Wskazówki zegara zatrzymały się wraz z godziną Twojego odejścia. Chwilę potem dołączyło do nich moje serce. 13. Kiedy słowa "Kocham Cię" tracą sens. 14. Twój głos nie ma już żadnej mocy. 15. Kiedy inni marzyli o miłości, ja śniłam o rozstaniu. 16. -Ja nie wiem czy powinniśmy być razem. My już nawet nie mamy o czym ze sobą rozmawiać.! -Ale ciągle się kochamy. 17. W parku, pod drzewem zakopałam swój uśmiech. 18. Spontanicznie powiem 'Spier.dalaj" 19. Podglądam was przez dziurkę od klucza. To tak wspaniale boli. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
czasami tak idealnie patrzysz. a na dłoni płonące serca znikające gdzieś za horyzontem. Gdy czarno-bialo nawet snie.. nadziejo, nie opuszczaj mnie! Pamięć to śmietnisko podświadomości.
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
nie jestem gwiazdą ale mów mi słońce
![]() konsekwentny postęp w schodzeniu na manowce . spalić smutki jak papierosa. Kocham Cię tak, że ja pier*ole, ku*wa i ch*j ;D jestem taka elo, że aż joł. bo kocham Ciebie przy mnie. ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem.
#4450 |
Raczkowanie
|
witam. ; )
"Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa." _Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych._ ;Wszak otrzymała cudowny dar: życie. Czasami jest ono w okrytny sposób odbierane zbyt szybko, ale liczyło się to, co się z nim uczyniło, a nie jak długo trwało.; ![]() ![]()
Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. ![]() Wojtuś ! ![]() Edytowane przez truskawkaZcukrem Czas edycji: 2009-06-21 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Raczkowanie
|
właśnie.. jak to jest umrzeć, mój ukochany, powiedz mi? jak to jest umierać? tak naprawdę?
ja umieram tylko co noc. ty - codziennie, w każdej sekundzie. więc.. jak to jest umierać? odpowiedź na pytanie, które mam w głowie odkąd Cię poznałam, choć nadal Cię nie znam, którego boję się zadać. słodko-gorzka chu*nia. usta powtarzają, od dawna słowa bez znaczenia. milion małych istnień. milion krótkich uniesień. milion szybkich miłostek. milion nieistotnych zwątpień. milion cichych śmierci. zmysłami znowu chwytasz wszystkie brednie o życiu. teraz oddalamy się sekunda po sekundzie w stop-klatce twoich mrugnięć, nieścisłych pomiarów więc to zostawmy w spokoju. nic sobie nie obiecywaliśmy a ja wiem, wiem, wiedziałam od poczęcia, że obietnice zabijają przyszłość.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Niestety, chociaż mnie samej trudno jest w to uwierzyć, to tak właśnie wygląda historia mojego życia.
Dramat pogania dramat, tragedia goni tragedię – Auuu! A to za co? – wystękał, trzymając się za policzek. – Ostrzegałam cię! – powiedziałam wojowniczo, zakrywając dłonią moje serce. i choć kochał, zostawić musiał.. W sen zapadnąć powoli,bez łez sączących po policzku.
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
bo małe bywa wielkie w odpowiednim świetle.'
wódka naturalnie przywraca pion! lepiej udawać szczęśliwą niż tłumaczyć każdemu co mi jest.' Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.'
#4454 |
Zadomowienie
|
Biegać po trawie boso, z zamkniętą parasolką, kiedy pada deszcz.
Ja w Twoich ramionach, nieistotny dysonans. Kiedy czegoś pragniesz cały wszechświat potajemnie działa na Twoją korzyść. Kocham Cię na tyle by pozwolić Ci odejść i być szczęśliwym z inną.
![]() |
#4455 |
Raczkowanie
|
hotiie dziękuję za uznanie
![]() ![]() _________________________ _______ W słowach język węża, na zawołanie inna twarz. patrzę w niebo gdzie znajduję tylko lęk Tak!to ja byłem wychowany w ulicznym syfie!! Pier... Świat Walta Disney` a Tyle lat się nim bawiła, ile lat przy nim była femme fatale ona.. ` szczęścia nie kupisz, gdy kłopoty piętrzą się po sufit.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
.choć widzimy sie jak zwykle, ciągle czuję w tobie coś, co dla mnie jest nie zwykłe
.zostawiłeś we mnie ślad, którego już nie wytre .czuje w tobie ciepło do którego juz przywyklam .uwierzyłam wreszcie w myśli swoje .w ogóle czas zakochania jest błogim stanem... serce wypełnia uczucie .lecz bez Ciebie muszę stanąć, bez Ciebie iść nie mogę .nawet chociaż na minutę .jak przeznaczenie kiedy jedno dla drugiego jest natchnieniem
#4457 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja? w takim towarzystwie? ![]() ![]() słońce moje opisy w porównaniu do Twoich i dziewczyn są wprost beznadziejne. No po prostu niedowierzam, że się tu znalazłam ![]() ![]() bez off'a: aniele mój, szukałam Cię.. mój świat umierał w snach tyle nieotartych łez, zanim los przytulił mnie tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil kiedy pisze do ciebie, tzn, ze tęsknie za tobą, a kiedy nie pisze, tzn, ze chce abyś to ty tęsknił za mną. > jeżeli był to przepraszam, ale strasznie mi się spodobał, a znalazłam go na innej stronce. historia szaleństwa i paranoicznych zdarzeń pozwoliłam Ci odejść.. choć sama nie wiem jak mogłam powiedzieć "żegnaj" może jestem zerem, ale przynajmniej cię nie zdradzam! I'm desperate for your voice z depresją oczekuje Twojego głosu Cause I was born to tell you I love you and I am torn to do what I have to, to make you mine chciałabym powiedzieć Ci, że cię kocham i to jak bardzo jestem rozerwana niewiedząc co zrobić by Cie odzyskać Stay with me tonight zostań ze mną w te noc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Raczkowanie
|
dobra . teraz czas na mnie . moja hot lista
![]() te co mają najcudowniejsze opisy ; papergirl,Kissabble,TiS,M arzeniatko,abunee,snowbal l, kamisha, xDJakJaCieLubiexD, lilyback, styrana, KaMa2704, agattee,Calineczka777, carmenkaa, daciaaaaaa,Kamma1507,kee, nastychick, limitowana,Little Ballerina,rebellious, Narcyza95,nydee,bananowal aska,Toogether93, Paajkaa,lall,sheisunusual ,XxValedictionxX, JednaNaMilion,Plotkaraaa, societygirl17,,tegochcial am,powinnam,3martyna3,don tlookdown,12stonka, peculiarity, caroline060, Primadonna,lovers2friends.IsThisLove, rozunia,chocapic, TwojaKokaina, ouu, rozsypanegwiazdy,Onax3, Klerii,RealGirl89,defacto I to chyba wszystkie. Jak coś to dopisze. ;D niestety w podpisie w żaden sposób mi się nie zmieścicie .. ;/ opisy ; ważne jest aby to, co najwazniejsze pozostało najważniejsze... Każda chwila to szansa aby wszystko zmienić... nie zmarnuj nic z tego co masz... Bo z Tobą najlepiej. będzie nam przedoskonale. gdybyś wiedział, jak bardzo Cię kocham, to płakałbyś z radości. (; Twój dotyk dla mnie jest magiczny. 'Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca.'
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-06-21 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Przyczajenie
|
Przyrzeknij mi że jutro rozpocznę z tobą dzień
Czasami aż trudno uwierzyć że pamiętasz mnie A świat wydaje się pusty Życie to jedne wielkie g^wno, a potem się umiera
#4460 |
Raczkowanie
|
![]()
To nie był gwałt -to był seks niespodzianka
![]() "pan prezydent byl na premierze" , zboczency fuj ![]() - matka mnie odrzuca :/ = w sensie odsuwa czy napawa obrzydzieniem? - w sensie zamiast zielonej naciska czerwoną słuchawke.. ![]() Posprzątałem pokój, skasowałem TRWAM na wszystkich telewizorach, jestem przygotowany na przyjazd babci ![]() poszedlem z nudow na wyklad a tam kolokwium ![]() rozrozniania dobra i zla uczylem sie na dragon ballu ![]() Jak nazywała sie Mama Muminka zanim go urodziła ? :| ![]() ![]() Jak po śmierci nic nie będzie to się wku*wię ![]() jeżeli chodzi o porządek to ja mam zawsze czystą w pokoju ![]() W życiu każdego studenta przychodzi taki czas, kiedy trzeba sobie powiedzieć: "Kuuurwa mać!" i zacząć sprzątać... ![]()
#4461 |
Raczkowanie
|
jestem nierozgarnieta. pełna sprzeczności, a i tak mnie kochasz.! <3
mała stacja, kiepski bar, a oni przytuleni jakoś niezwykle tak...<3 mistrz calowania czy chlopak ktory nawet nie mial dziewczyny?
#4462 |
Zadomowienie
|
Wtedy własnie zakochalam sie , juz bardziej na poważnie. On miał na imię Rysiek i narysował dla mnie sarenkę . Jak żywą. Potem okazało się ,że kalkował.. Boże, aż rzygam własną mądrością. i już wiem, że pewne sprawy są nieistotne, bo mnie nie dotyczą. Zatęskniło mi się za herbatą z burej filiżanki.. i twoim zapachem. Ty jesteś inny. Dotyczysz mnie . Tylko i wyłącznie MNIE. Wszystkie banały są tak naprawde prawdą. Zmienia się świat. Wędrujesz sobie spokojnie nad ziemią, aż wkońcu spier.dalasz w dół . Chyba nie muszę być kulturalna. Spierd.alasz poprostu. A Twoja ręka taka ciepła, pewna, zna mój każdy kawałeczek, a ja z takim drżeniem czekam... przesuwa się wyżej.. Uwielbiam być tak dotykana przez Ciebie.. WRÓCILAM ! JUZ NA DŁUŻEJ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------ znów poczułam tamtą wolność. mam rozkołatane serce i z zimna kostnieją mi koniuszki palców, niedowierzam pogodzie za oknem i kolejny raz późno się obudziłam. tak, to chyba już wakacje. uśmiecham się i myśle tylko, "chyba już kompletnie zwariowałaś". proszę bądź i nie odchodź. chwyć rękę gdy ktoś znów pchnie słowem złym ku przepaści. podzielę się z Tobą. nie musisz pytać nawet, bo przeciez dużo dziś słów. 'kocham Cię' najwiecej. cmentarzowo jeszcze będzie dzisiaj, tylko już nie chcę płakać, nie chce.. przepełniona pozytywnym myśleniem i ciągłą pogardą dla ludzi niesłownych. ten moment jest idealny, proszę nie odchodź, potrzebuje cię teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ` Gdy mnie poniżasz, czuję się zaszczycona... ` Próbowała złapać bezpowrotne chwile, które uciekały tak szybko, że nie zdążyła nawet odwrócić głowy, by pożegnać je ostatnim spojrzeniem... `Uszczęśliwiał mnie zupełnie nieświadomie. Patrzył, a ja już szalałam z radości. Uśmiechał się, albo raczej wymuszał z siebie uśmiech, a ja drżałam cała. Kochałam to. Kochałam te chwile, kiedy mogłam razem z nim się cieszyć. I nigdy nie zapomnę, jak bardzo w niego wierzyłam. Jak mocno kochałam go za to, że jest taki wytrwały w tej nieszczęśliwej miłości, która każdego dnia wywoływała w nim większe cierpienie .. . `
![]() |
#4465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
_________________ Czas stawić czoło cielesnym słabościom.
Podaruj mi pięć procent swojej energii. Jak dobrze nabrać powietrza do płuc i móc znów swobodnie odetchnąć. Bo obsadzenie mnie w roli tej trzeciej było błędem. Perfidnie stchórzyłeś.
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
te wyżej zabieram ;d Cytat:
![]() WRESZCIE WRÓCIŁAŚ !! ______________ abunee i styrana ___TĘSKNIE !!!! : ((( nie mam sił już wiecej prosić o Twój uśmiech
wkońcu nie tylko Twój jest tak czarujący Dlaczego tak jest, że po stanach euforii Schodzą wszystkie kolory do poziomu szarości szał gorących rozpalonych ciał !
misiaczek ![]() Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-06-21 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____ 'Budząca się z codziennego snu niecodzienność. 'Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było. 'jesteś dla mnie jak kilo miedzi dla złomiarza - kocham Cie ! Edytowane przez PannaCzekolada Czas edycji: 2009-06-21 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ej Mała nie wiem jak to robisz, ale znowu kradnę! _ Zbyt wysokie progi na twoje nogi. Ślad Twojej obecności w moim życiu został wyryty w moim sercu. Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. Oddychać przez różową słomkę. Pić kakao o 5 nad ranem, oglądając wchód słońca.
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
NieMyslPoczuj- Uwielbiam te Twoje optymistyczne opisy, bo zawsze jak wchodzę na te forum, mam doła, a potem wychodzę z niego z wieeeelkim uśmiechem
![]() `Nawet nie odczuwam tego, że Cię nie ma, bo tak naprawdę nigdy Cię nie było... `Prawda jest taka, że zrobiłeś mi pranie mózgu i zniknąłeś. `Pomyliłam podmioty i orzeczenia. Najbardziej jednak przejechałam się na epitetach. Jest siedem przypadków, dwie liczby, trzy rodzaje i trzy czasy i to wszystko tak cholernie odnosi się do nas. Nas jest dwoje. Ty jesteś jeden... ale nie jedyny. I will always love you. T. ![]()
#4470 |
Zadomowienie
|
<33 !
limitowana, kamisha, nika0503, XxValedictionxX , NieZtEjBajki-kurczę,laseczki, dziękuję <33 Wszystkie razem i każdą z osobna uwielbiam
![]() Widzę,że moda na podpis z tymi najj, chyba normalnie też sobie taki sprawię ![]() ooo you make me live now honey Po prostu zawołaj mnie, powiedz mi, ze tym razem, to Twoja wina.. Mówisz,że byłam po prostu taką formą rozrywki, tak ? Przemijamy i taka jest prawda I po co to wszystko..? I tak kiedyś wszyscy umrzemy Popatrz jak dziś chmury tańczą dla nas stresy uciekają jak z butelki gaz ale jestem wolna, wolna na maksa choć ta wolność jest niewidzialna gdzieś, ktoś na pewno chciałby ją mieć Dla Ciebie liczą się dobra materialne, zewnętrzność..I tu się różnimy Za piętnaście ósma była. Zrozumiałam,że mnie nie kochasz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.