|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Dziękuję wam za miłe przyjęcie hihi
![]() brzoskwiniowa - ![]()
#842 |
Raczkowanie
|
ale skoro oby dwoje macie jak mowisz ciezkie charaktery, a on mimo wszystko zdobywa sie na to i mowi Ci ze Cie kocha ( jesli dobrze zrozumialam?) moze warto jeszcze raz zaryzykowac? (choc wyobrazam sobie jakie to ciezkie...)
ale skoro Ty tez go mocno kcohasz, to moze zdobadz sie na ta szczerosc i porozmawiaj z nim. gdy ja mam watpliwosci czy cos zrobic to powtarzam sobie kilka razy 'raz sie zyje raz sie zyje raz sie zyje', jaaaaaaak nie teraz to kiedy, nigdy juz nie bedziesz miała tylu lat ile masz... raz sie zyje ( staram sie Ciebie przekonac do powaznej rozmowy z nim, bo widze ze z niego ciezko Ci cokolwiek wyciagnac ![]() ![]() a praca to jako kelnerka w kawiarni ![]() elmanana - dziekuje ![]() ![]() ![]()
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-22 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
hmm wlasnie chyba ciezej ze mna cos wyciagnac, on mi powiedzial ze mnie kocha, ze chce sprobowac jeszcze raz, ze widzi ze sie cos zmienia na lepsze, ze mu zalezy.
U mnie jest wiekszy problem bo mam jakas blokade, boje sie okazywac uczuc bo boje sie ze ktos mnie zrani (kiedys mnie ktos b.mocno skrzywdzil, od tego czasu zamknelam sie w sobie) ostatnio troche sie wlasnie przelamalam i tez mu powiedzialam ze go kocham i ze mi na nim zalezy. Jak bylismy ze soba to np nie potrafilam do niego podejsc i sie przytulic czy dac mu buziaka tak o po prostu, a teraz potrafie, i widze ze to mu sie podoba.. Boli mnie tylko to ze teraz jest troche inaczej niz bylo przed rozstaniem. Ale to chyba moja wina.. bo kiedys za mna latal, staral sie a ja bylam obojetna i chyba teraz chce mi pokazac ze to ja powinnam za nim latac i sie starac, i boli mnie to bo mam wrazenie ze on ma mnie w dupie, jak np kiedys podczas 'klotni' mowilam 'dobra na razie!" i sobie szlam a on za mna biegl i chcial gadac, a teraz potrafi powiedziec 'no to na razie!", dzisiaj tak zrobil.. i az sie sama sobie zdziwilam ze potraflam do niego sie wrocic i powiedziec zeby przestal tak robic, wtedy mnie przytulil i powiedzial zebym ja przestala robic tak jak robie... Nie wiem.. jestem chyba naprawde przerwazliwiona jakas ![]() fajna praca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | ||
Zadomowienie
|
gratuluję ;* ;]
Cytat:
w sumie to powinno tak być i pewnie będzie. przy wszystkich w klasie to by było dla mnie przegięcie... ;/ i (nie wiedzieć czemu ;p) dodatkowy stres. Cytat:
![]() ona się przyzwyczaiła, że jej córka dorasta (mam dosyć mocny głos na przykład ![]() wolę tu zaśmiecać wątek hehe ;DD ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- brzoskwiniowa powodzenia w nowej pracy ;* ;D ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- a ja niedługo będę Was opuszczać na dłużej, bo maliny się zaczęły... ;(
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-22 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
opowiem Ci wątek mojej mini historii, tak wiec poznałam chłopaka na imprezie, on wzial moj nr od kumpeli i w sumie odrazu chciał sie spotkac a ja oczywiscie 'hola hola kolego nie za szybko?!' i tak chyba z 4 razy gdy on wspominał o spotkaniu to ja ' no nie wiem' , 'zobaczymy' , ' nie wiem czy w wakacje znajde czas jak bede pracowac' (bo miałam pracowac w innym miescie) i dodawałam wtedy ze moze we wrzesniu sie zobaczymy ;p jednym slowem byłam mega niedostepna i OBOJETNA. i chlopak w koncu sobie odpuscil i nie proponował zandego spotkania kiedy ja juz bylam gotowa psychicznie (choc i tak sralabym w gacie przed spotkaniem ;p )... i moj przyjaciel wytlumaczyl mi ze przegielam troche wtedy pałke i chlopak sobie odpuscil i czekał na moj ruch... a oczywiscie moja duma nigdy w zyciu nie pzowoli na to zeby zaproponowac chloapkowi spotkanie!!!! nigdy w zyciu!!! to troszke inaczej niz u Ciebie ale mialam na celu opowiadajac to ze faceci chyba tez czasem chca zebysmy im pokazały ze nam zalezy... choc tez osobiscie wole gdy to chlopak pokazuje ze mu zalezy a ja jestem taka niedostepna... troche to egoistyczne?;/ choc nie wiem jak to w zwiazku dwojga zakochanych ludzi wyglada bo nie mialam takiej okazji sie przekonac jak to jest... nie chce go bronic, ale chcialam Ci przedstawic sytuacje jak mi ją przedstawił przyjaciel ![]() nie dziekuje za powodzonka dziewczyny ![]() ![]() ![]()
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-22 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo taka neutralność/ obojętność nie jest dobra... i właśnie moze zniechęcić drugą osobę ;/ a ja mam właśnie z tym problem, bo wydaje mi się, że mogę być odebrana jako osoba nachalna (jeżeli pierwsza będę ciągle zagadywać i prowokować rozmowę) ![]()
![]() |
#847 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja również chciałabym się przekonać jak to jest? i czy to by powodowało jakieś zgrzyty. ps. Nie piszcie tyle, nie nadążam Was nadganiać! elmanana, witaj w wątku ! ![]()
CZYTAJ SKŁAD ! ! ! ![]() Edytowane przez BJean Czas edycji: 2009-06-22 o 19:44 Powód: cytat nie pyknął : ) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Ja już nie mogę, pójdę na kurs szybkiego czytania, może to coś da
![]() Moniq- za co dziękujesz? Nie ma sprawy, przynajmniej się na coś przydam, nawet nie wiecie ak mi pomaga ten watek, po tym jak się okazało, że tak naprawdę zle rozumiem co to przyjazń itp. Dzięki, że tu jesteście! ![]() Mam dzisiaj w planach "Zakochaną Jane", może ktos widział? (niezłe pocieszenie dla samotnych serc, ale co tam ![]() Brzoskwiniowa Super! A gdzie pracujesz? I jak? Fajnie jest? Nie zameczą Cię tam? A tym księdzem to mnie zaciekawiłaś ogromnie ![]() Edytowane przez szarlotka90 Czas edycji: 2009-06-22 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
tak wiem, masz, macie racje, oni tez potrzebuja okazywania uczuc i chca widziec ze nam na nich zalezy.. a ja nie jestem do tego przyzwyczajona, wychodze z zalozenia ze to facet ma za mna latac, po nim widze ze mu zalezy tylko chce zebym mu pokazala ze mnie tez zalezy, zreszta sam powiedzial ze sie mnie o nic prosic nie bedzie, ze juz sie naprosil...
kurcze troche mnie cieszy to ze jednak potrafie troszke za nim latac ![]() ![]() ![]() ale pokaze mu to uczucie, trudno, raz sie zyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ja tez szukam pracy na wakacje za granicą, ale jak na razie bezskutecznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
ckin2u Dokładnie, pokaż mu też, ze CI zależy
![]() Ja planowałam zalapać się w jakiej pizzerii, czy czymś w tym stylu, ale odległość od miasta mam taką, że na sam bilet bym nie wiem, czy zarobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo racja, ja nie okazuje uczuc, nie potrafie, czasami chcialabym podbiec i sie po prostu przytulic, pocalowac, podoba mi sie jak dziewczyny tak robia, wydaje mi sie to takie.. slodkie ![]() ![]() Postaram sie to zmienic, dla samej siebie, bo w glebi duszy jestem taka wrazliwa, i nooo mila ![]() Wlasnie co do pracy, najlepiej miec cos na miejscu, a najlepiej zeby chodzic tam na pieszo :PP bo wiecej sie wyda na dojazdy niz zarobi ![]() Ja wlasnie lece do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
To miłego dnia !
![]() I nie przejmuj się tym, że jesteś taka chłodna, nie każdy jest uczuciowym wulkanem ![]() ja na samą myśl, że miałabym przytulić chłopaka w miejscu publicznym, nawet trzymać za rękę (nie mówiąc już o całowaniu) mam taką blokadę, że wolałabym uciec po prostu... Zresztą nigdy nie spotkałam nikogo, komu chciałabym okazać swoje uczucia, tzn spotkałam, ale oni nawet nie zwracali na mnie uwagi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
U mnie z pracą też ciężko, jeszcze nie mam książeczki sanepidowskiej to już w ogóle, szanse na znalezienie czegokolwiek są znikome ;/
Po wczorajszej rozmowie z NIM, wszystko jest właściwie jasne... problem tkwi jedynie w mojej osobie, nie potrafię się określić, a raczej pokazać, że TO WSZYSTKO też ma dla mnie jakieś znaczenie, że nie są to tylko luźne pogawędki... Nie umiem się przełamać, boję się konfrontacji ![]() co do tego co wcześniej któraś z was napisała... w takim razie też jestem głupia, marząc o miłości jak z filmu ![]()
#855 |
Raczkowanie
|
też marzę o miłości- takiej jak w "To właśnie miłość"
![]() Ale wiecie co, ważne, że macie już kogoś bliskiego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
film cudowny! napisz swoje wrazenia jak obejrzysz ![]() a co do pracy to zaczynam od poczatku lipca w nowej kawiarni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno nie ![]() ![]()
![]() |
#858 |
Zadomowienie
|
tyleście napisały, że aż nie pamiętam, co chciałam napisać xDD
siedzę i dosłownie co minutę kicham i smarkam, mam chyba uczulenie na maliny ;P Ale niestety nie zwalnia mnie to z ich rwania -.- Szarlotko nie zostaniesz sama w tym wątku, bez obaw ;D nie zanosi mi się na szaloną miłość ;P Brzoskwiniowa, Elmanana dokładnie... faceci bardzo chcą, żebyśmy pokazywały, że nam na nich zależy i się starały. Wiem to z własnego doświadczenia ;/ no cóż.. człowiek się uczy na błędach. ;] Może jakbym nie była takim cholernym cykorem w tych sprawach to by mi się lepiej układało ;P
#859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już od dwóch dni choruję ;/ ból gardła, gorączka... Pogrubione - mam to samo i też tak uważam xD ale podobno do odważnych świat należy, więc wypadałoby coś z tym zrobić ;p
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakies jedno zwykłe spotkanie a ja przed nim tak sram w galoty ze huhu ![]() zdrowiejcie dziewczyny!!!! ![]() ![]()
![]() |
#861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem, ale czuję, że dużo czasu spędzę teraz z moim przyjacielem - chusteczkami higienicznymi ;DD oj.. ![]() ja sobie powiedziałam, że następnym razem postaram się tak nie bać ;P ciekawe, czy coś z tego mojego postanowienia wyjdzie xD ale no właśnie, do odważnych świat należy! będę to sobie musiała często powtarzać ;D ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Brzoskwiniowa postaramy się szybko wyzdrowieć! ![]() Dziękować Ci dobra duszo bardzo mocno ;DD ;*
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() Z drugiej strony... mam pretekst, żeby się nie spotkać JESZCZE z tym moim 'adoratorem' <sciana> mam naprawdę chyba coś z głową... ten mój strach... cytując Brzoskwiniową: "sram w galoty" ^^
#863 |
Raczkowanie
|
moniq, elmanana -
![]() ja dzis sie mialam spotkac z tamtym panem co chciał sie odrazu ze mna spotkac po poznaniu sie. ale jednak on nie mogl. obierałam sobie truskawki i dostaje esa. nie wiem czemu ale sie zeschizowałam ze to on napisał ze jednak moze dzis! i odrazu sobie pomyslalam ze mu odpisze ze jestem juz umowiona na dzis co prawda nie jest bo dzis lenie sie w domku ![]() p.s. wlasnie przyjaciel mi napisał bo naszych ostatnich gadkach: " apropo bojsów - nie liczy się ilość, ale jakość. " ![]()
![]() |
#864 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]()
![]() |
#865 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście miałam dobre przeczucia... jego troska o moje zdrowie mnie zaskoczyła i nie powiem, miło mi się zrobiło, ale szukam drugiego dna w tym wszystkim ;p zaczął się wypytywać o weekend itd. a mi 'włączyła się czerwona lampka' ;p Cytat:
![]() ![]() zupełnie jak moja historia ;p nie powiem, znowu zdałam sobie sprawę, że w moim przypadku też tak to może się skończyć ;p Powodzenia ;D
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
elmanana tobie również życzę powodzenia
![]() ostatnio chyba mnie wyczuł bo napisał ze jestem taka troche na dystans i izoluje sie od płci męskiej ![]()
#867 |
Raczkowanie
|
A może jednak ;p
![]() Dobre podejście, jakbyś się z Nim nie spotkała, to pewnie później byś żałowała ;p być może coś 'zaiskrzy' ![]() ![]() ![]() Nie dziękuję ![]()
![]() |
#868 | |
Raczkowanie
|
erika19 - witaj
![]() Cytat:
![]() p.s. nawet nie wiecie jak sie ciesze ze was poznałam.. w towarzystwie w ktorym sie obracam jest w sumie jedna dziewczyna, moja przyjaciolka ( ktora teraz niestety wyjechala na kilka miesiecy ![]()
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
witaj erika ![]() COś dziś spać nie mogłam... Wakacje a ja wstaje po 8 hehe... Ale pogoda u mnie za oknem beznadziejna ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, że są osoby mające podobne odczucia, po prostu rozumiejące nas... Kiedy otoczenie nie bardzo potrafi 'myśleć tak jak my ;p'
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.