| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-23, 10:16 | #2311 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Fenris-Twój wczorajszy argument jest nieaktualny   Dzisiaj w 3miescie piekne słońce,akurat na sandałki  Za to Margot przypomniała mi,że muszę iść do Sephory,znizka 20% na wszystko nie może się zmarnować   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-23, 10:23 | #2312 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Zadowolona jesteś Małgosiu? To baza jest czy podkład? Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-06-23 o 10:25 | |
|     | 
|  2009-06-23, 10:25 | #2313 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Ja na razie też  ale na pocieszenie może kupię sobie coś pachnącego  W salonach Kruka często są fajne przeceny, warto zaglądać   Mam kilka par kolczyków od Kruka i jako jedyne mi nie ciemnieją  inne niby też srebrne, po jakimś czasie brzydko zmieniają kolor   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-23 o 10:26 | 
|     | 
|  2009-06-23, 10:26 | #2314 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Tymeno-ja dostałam smsa,że dni VIP są do 28 czerwca,więc mam jeszcze sporo czasu na zastanowienie się co kupić    
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-23, 10:28 | #2315 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Kffiatuszku   czyli nefrytowy naszyjnik może być na codzienne pracowe brylowanie??  edit: wyroby Kruka też chwalę, nabyłam z małymżonkiem kilka lat temu śliczne kolczyki z angielskim zapięciem z białego i jasno żółtego złota (nota bene kilka lat miałam ciche wyrzuty sumienia z tego faktu, małż nie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) i okazało się, że sztyfty uszne od angielskiego zapęcia są tak cienkie, że nie sprężynują przy zapinaniu/odpinaniu tylko się odginają skutecznie umożliwiając zgubienie kolczyka. Tu musiałam na wzór przynieść inną parę i pokazać różnicę, bo pani nie wiedziała, co reklamuję (podejrzewając wzrokowo i próbę niezasadnego zwrotu)  co spowodowało, że dwa razy dreptałam do salonu   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-23 o 10:44 | 
|     | 
|  2009-06-23, 10:30 | #2316 | 
| Zakorzenienie | 

Co kupisz?   Ja bardzo lubię Kruka i tez sobie chwalę ichną biżuterie  Powiedzcie, u was też pozamykali sklepy Monnari? Wiem, ze splajtowali ale zamkneli tak bez przecen i wyprzedazy?  ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Dziękuję Winterko   | 
|     | 
|  2009-06-23, 10:36 | #2317 | |
				 | 

Cytat: 
 Mam kilka typów  jak zwykle  jak juz będę miała to siem pochwalę  choć trzy flaszki w tym miesiącu to i tak za dużo  A wiesz, że dawno nie zagladałam do Monnari, ale przy najbliższej bytności w CH sprawdzę.   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-23, 10:45 | #2318 | |
| niecnotliwa dziewica | 

W moim sms-ie jest napisane, ze obowiazuje do 28.06....  Cytat: 
  Mam odcień 04 Perfect Praline, na lato będzie w sam raz. Od momentu zakupu użyłam go 3 razy i jedyne, co mu moge zarzucić, to, ze ściera się z nosa  Poza tym ma bardzo ładna trwałość i mimo delikatnej konsystencji całkiem nieźle kryje zaczerwienienia na policzkach. Pudru, w moim przypadku, nie wymaga - chyba, ze po paru (-nastu) godzinach. Będe mogła powiedzieć cos wiecej, jak go pomęczę jeszcze z tydzień  O, też nic nie słyszałam o likwidacji Monnari  a biżu Kruka też podziwiam   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-23, 10:59 | #2319 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Cytat: 
 jesli to jest naszyjnik od Dalis cos tam lub Palot cos tam ( to dwa konta jednego koralikowca ) to mozesz kupowac smialo i obnosic  Jakosc kamieni w stosunku do ceny ( bywa, ze niskiej na skutek marnej licytacji  ) jest bardzo dobra. Na codzien pojedynczy sznur jak najbardziej. Bedziesz pewnie chciala zmienic zapiecie, te sznury wiekszosc kupuje jako produkt wyjsciowy dla tfurczosci wlasnej  To teraz ja, zwracam sie z prosba o pomoc do myslacych i bywajacych ( na przyklad na gieldach kamieni ) lub macajacych ( co badz i gdzie badz, w bizuteryjnym oczywiscie temacie ) lub posiadajacych ( oczywiscie wszystko piekne )  widzial kto gdzie, na zywo, muszle zwana teczowa lub szara ( vide zalacznik ) jakis czas temu wylicytowalam ogromne krysztaly ( sznur caly ) i nie mam pojecia czym je przelamac. Srebro je tylko wyelegantuje, inne korale moga popsuc efekt, trafilam na te muszle. Sama nie wiem. Czy ta muszla to moze byc ladna ( w miare znaczy sie ) i pasujaca w ten sznur. Sama nie wiem. Moze kto sie stykal z taka? Pytam, bo mam juz kilka elementow nabytych droga wirtualna, ktore rzeczywistosc "fotografi" przerosla  ...ech | |
|     | 
|  2009-06-23, 11:07 | #2320 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie Wymiatacze i Niezmordowane Kusicielki   niech Wam dzień dzisiejszy przyjemnym będzie  Nasturcjo, jak nie lubię biżuterii, to ta wklejona przez Ciebie - nie w powyższym, a w poprzednim Twoim poście - ma w sobie TO COŚ! Niezła, niezła   Cytat: 
  Bardzo mi ten odcień pasuje. Fajnie stapia się ze skórą, nie robi maski  Używam już ponad 2 tygodnie i potwierdzam Twoje spostrzeżenia, choć ja puder na niego jednak nakładam   Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-23 o 14:15 | |
|     | 
|  2009-06-23, 11:10 | #2321 | |
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Za wszystkie miłe słowa odnośnie biżuterii dziękuję   Cytat: 
  Margot - czy 04 Perfect Praline to ciemny odcień? Też się czaję na ten podkład, ale znam tylko z nazwy. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-23, 11:12 | #2322 | |
				 | 

Cytat: 
 Iwonko, i nie podsusza skóry   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-23, 11:15 | #2323 | ||
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 Cytat: 
 własnie sięzaczęłam zastanawiac, czy jka mam praline czy vanille  na pewno numer 04... przepraszam za literówki, klawiatura mi się zacina ;o 
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | ||
|     | 
|  2009-06-23, 11:25 | #2324 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Kasiu-Contax, nic a nic nie podsusza, ale zaznaczam, że moja skóra nie ma wogóle tendencji do wysuszania. Mam jedynie takie spostrzeżenie, że na bazie nie chce się dobrze trzymać. Bez bazy jest trwalszy. A to i lepiej, że nie trzeba skóry dodatkowo obciążąć  Fenrisku, musisz przetestować  03 był np. dla mnie za jasny i za różowy, a 04 jest idealny. Jeśli nie uda Ci się zdobyc próbki, to mogę trochę podesłac do przetestowania. Napisz PW , jeśli chcesz  ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat: 
  Małgoś, tak tak, PERFECT VANILLA to 04 przecież  http://www.parfumsgivenchy.com/make_...7_898_529.html Aleśmy gafę popełniły   Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-23 o 11:32 | |
|     | 
|  2009-06-23, 11:25 | #2325 | 
				 | 

Margot - Ja właśnie szukam jasnego, typu Natural Beige (Nude Beige w True Match).

| 
|     | 
|  2009-06-23, 11:27 | #2326 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Sliczności wklejacie, ale Nasturcjowy sznur z guzików wymiata  ide dalej zasuwac... edit.a moze bursztynem przełac kryształki? Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-23 o 11:30 | 
|     | 
|  2009-06-23, 11:27 | #2327 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Iwonko, zdarza się w najlepszej rodzinie   A co do wysuszania to moja super-hiper wrażliwa i przesuszona skóra reaguje na niego bardzo pozytywnie  Co można zrobić, jak mi się lewy shift zacina?Oprócz używania prawego, ale to dosć niewygodne..... Fenris - ja mam zamiennie DW Light EL w odcieniu 01 i Givenchy jest jakieś pół odcienia ciemniejszy. 
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-23, 11:37 | #2328 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Stwierdziłam,że mam sklerozę-nie kupuję sobie sandałków,bo posiadam takowe z zeszłego roku   Tylko nie mam pojęcia,gdzie je posiałam  trza dom przeszukać  A zamiast kolczyków może TAKĄ sukienkę kupię   
|     | 
|  2009-06-23, 11:42 | #2329 | 
				 | 

Ja mam Lancome Adaptive 04 Beige Nature i jest delikatnie za ciemny, czeka na lato...

| 
|     | 
|  2009-06-23, 12:20 | #2330 | 
				 | 

To i podam swój ulubiony podkład - Lancome Photogenic Lumessence w kolorze 02 lys rose - świetny kolor na okres jesienno - wiosenny   w lecie ogólnie nie używam podkładu w płynie 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-23, 12:43 | #2331 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Cytat: 
  kurczaki, chyba lodowka mi siadla  wszystkie produkty sa raczej cieplejsze niz zimniejsze i nie wiem, czy to agregat czy co moglo siasc..   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
|  2009-06-23, 12:48 | #2332 | |
				 | 

Cytat: 
 1. (bardziej prawdopodobna) uleciał czynnik chłodzący (będący pod postacią gazu) - należy nabyć nową lodówkę bo jest to bardziej opłacalne niż łatanie instalacji w dotychczas używanej 2. (równie prawdopodona) uszczelki przestały "trzymać" lub "walnął" termostat 3. (mniej prawdopodobna) sprężarka nie działa (nastałaby grobowa cisza)  żeby to była jakaś duperela 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-06-23, 12:57 | #2333 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Cytat: 
  wydaje mi sie, ze od jakiegos czasu lodowka nie 'przelacza sie', nie slysze tego pstryku, co az czasem swiatlo poruszal i mignelo na 1 mikrosek. wiec moze to powod nr 3? .. Zamrazalnik ma lod i chlodzi, gorna czesc jest 'ciepla'  A lodowka nie moja, mieszkanie wynajmuję.. Ech   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
|  2009-06-23, 13:09 | #2334 | 
				 | 

Koluś to jest prawdopodobne w momencie, gdy lodówka ma 2 agregaty (tak jak moja) i każdy odpowiada za część lodówkową / zamrażarkową   zła wiadomość - taka sprężarka kosztuje w granicach 500 zeta  - daj znać właścicielowi mieszkania - niech zadziała 
|     | 
|  2009-06-23, 13:26 | #2335 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

ale slicznosci bizuteryjne wklejacie  Nasturcyjo taki cus z plastrow jak guziki (tylko jaspis) widzialam polaczony ze srebrem ,kosztowal duuuuzo za duzo ale sliczny byl ,nawet mierzylam . Hm... se mysle z czym polaczyc te krysztaly ? w zasadzie do nich to wszystko pasuje...zaraz popatrze bo zadaje sie gdzies cos mialam ,widzialam  No i sie kurna okazalo ,ze nie mam takich podkladow i co? mam tylko swietnego Dior-a (notabene od Margot ) jestem bardzo zadowolona ...... ale nie wiem czy nie powinnam miec jeszcze innego?  Kolus lo matko za okno wystaw produkta ,na dworze zimnica ,to tak jak w lodowce bedzie   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-23 o 13:27 | 
|     | 
|  2009-06-23, 13:41 | #2336 | 
				 | 

Zuzik   witaj kochana  Ty to mnie potrafisz rozbroić  Co masz nie mieć jak możesz mieć  a jakiego Diora masz??   
|     | 
|  2009-06-23, 13:50 | #2337 | 
				 | 

Kasia-san   no mam Diorskin Sculpt o TAKIE cus  poprzednio mialam EL liftingujaca i stwierdzam ,ze Dior jest lepszy ,duzo lepszy,a wszystko przez przypadek... dlatego teraz przypadkiem czytam o tym co macie i moze sie okazac ,ze bedzie rownie dobre  co nie?   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-23, 13:58 | #2338 | 
				 | 

Ten Dior jest fajny ale nie dawał na mojej facjacie takiego rozświetlenia jak właśnie Lancome   . co do lancome, to krycie jest bardziej delikatne ale ja właśnie tego potrzebowałam (w kolejności) - wyrównania, ożywienia, zmatowienia, braku ściemniania, rozjaśnienia .... a krycia na końcu listy  no i liftinguje  Nie masz jakiegoś pojemniczka? Odstąpiłabym Ci do testów  (jakby co mam dostęp za pół ceny) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-23 o 14:00 | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:01 | #2339 | 
				 | 

pojemniczka? a duzy?  mam , teraz ,to ja zbieram wszystkie pojemniczki ,puste fiolki i co tylko ,wszystko sie moze przydac ,a co mam nie zbierac?   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-23, 14:05 | #2340 | 
				 | 

No bo ja nie mam   i nie mam czasu zajrzeć gdzie do Sephory czy gdzie - jakbyś pchnęła do mnie to bym odlała i ci odesłała rykoszetem   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.