![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Szczęściu trzeba pomóc, popchnąć je we właściwą stronę.
Aż szczypie mnie w oczy rozmiar twojej głupoty.
![]() |
#4652 | |
Rozeznanie
|
cieszę się ;*
Cytat:
![]() jaaajć, ale mi miło, dziękuję ;* tegochciałam dziękuję Kochanie za wyróżnienie ![]() ____________ Wspomnienia wybuchają jak dynamit. Cisza jest natchnieniem, kapie z kranu wolno moje przeznaczenie. Twoja obojętność kiedyś mnie wykończy. Poniżona męska duma i stanowcze damskie nie. Poznasz mnie, ja w oczach mam nas. Twoje lodowate usta, mój wybór. męska duma i stanowcze damskie nie.
![]() |
#4653 |
Raczkowanie
|
moralnie elastyczna.
Niedyskrecją męską wybrukowane jest piekło. Jeśli nie nakłonię niebios, poruszę piekło. Mężczyzna winien być mężem, kobieta - zamężna. to na gorącą kobietę dmucha, ten się na zimnej sparzy. Pogrzeb - zabawa w chowanego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Raczkowanie
|
haha.! jestem
![]() ![]() NieMyślPoczuj- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toogether93- ![]() ![]() ![]() ![]() uwierzwsiebie, Toogether93- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() One for all- niezauważonej? ![]() ![]() sprawiłam sobie moją top 15.! wstawię na koniec postu, bo nie wiem, czy się zmieścicie w moim podpisie.! ![]() ![]() _________________________ __________ # Kochasz? No chłopie, a skąd Ty wiesz o istnieniu uczuć wyższych?! ![]() # Życie jest jak mecz piłki nożnej- druga połowa jest zawsze ciekawsza. ![]() # Uśmiech jest największym majestatem Wszechświata ![]() # - Lubię Cię, Agnes - Ehe... a może powiesz mi coś o czym jeszcze nie wiem? - Bardzo Cię lubię? - Z takim gadać.. # .. a Ty znowu się uśmiechasz przez te wielkie, szkalne łzy... # Kiedy tracimy coś, co było nam naprawdę bliskie, tracimy cząstkę samych siebie. Może czasem nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak bardzo nam czegoś takiego będzie brakować? Nigdy się nie dowiemy. Myślę, że trzeba się nauczyć kochać tak "na zapas" . Żebyśmy, kiedy ktoś odejdzie nie mieli wyrzutów sumienia, że mogliśmy być inni. Lepsi. Że mogiśmy bardziej kochać.. ani, jeśli my odejdziemy, żeby patrząć na te bliskie osoby, stwory nie mieć takiego.. dziwnego uczucia w żołądku. takiego wyobcowania.. Nie wiem i się nie dowiem. Nie chcę się dowiedzieć. Wiem, że głupio gadam.. że mój tok rozumowania nie jest zgodny z waszym.. ale. ja się bopję. Że oni wiedzą. Że ja.. mogę ich za mało kochać. I że oni mogą cierpieć. Właśnie przez to. Przez ten brak mojej osobistej MIŁOŚCI. ![]() ![]() # Boję się. Boję się że kiedyś stracę to, co nie dosyć kochałam i dopiero wtedy zdam sobie z tego sprawę.. Moja Top 15. ! snowball, suve, NieZTejBajki, JednaNaMilion, Kamisha, nastychick, Kissabble, papergirl, Plotkaraaa, nydee, limitowana, KaMa2704, Toogether93, Marzeniatko, Paajkaa. ;* <3
#4655 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lubie okazywac uczucia, ale kocham jak ktos mi je okazuje. Ty nie jestes jedynym powodem mojego szcześcia. Są lepsze cukierki od Ciebie. Myslałam, ze nie potrafie zyc bez Ciebie. Jednak jak widac wszystko jest mozliwe. Każdy ma limit szczęscia, ja swojego jeszcze niewykorzystałam. Zrobilam formata, juz o Tobie nie pamietam. Juz nie Ty jestes głównym obiektem moich westchnien. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Rozeznanie
|
Narcyza95 o kurczę ja w top 15? nie wierzę
![]() ![]() ![]() ![]() <3<3<3 Roksana1332: prawo do osobistego szczęścia.. coś się docenia dopiero wtedy kiedy się straci.. Mam rację..? Kiedy szczęście zapuka do mych drzwi.. A Bóg dał mi radość i wolną wolę.. Właśnie zamierzam to wykorzystać.. tylko coś takiego.. (; Wiem, że kiedy człowiek wykorzysta już wszystkie metody walki ucieka się do ostateczności.. Nie pozwól mnie zabić.. Wewnętrzny głos serca.. Pójdziemy do nieba, bo w piekle żyjemy cały czas.. A pana w szelkach już nie ma na balkonie.. Może wszedł do mieszkania.. Może skoczył w dół.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Raczkowanie
|
![]()
OHOHOHO!!!
Kinderka13 <gwałt> ![]() Narcyza95 <gwałt> ![]() resztę też, ale później bo nie mam już siły ![]() ------------------------------------------------------------------------ policjantka spisuje menela w parku i mówi mu: zapraszam do poloneza, a on do niej z ku*wami nie tańcze ![]() slyszalem juz u kobiet wiele wymowek, ze glowa boli, ze okres, ale zeby adwent? ![]() Wcześniej byłam gruba i bardzo źle się z tym czułam. Ale lekarz skierował mnie na operację... teraz jestem gruby i mnie to wali... ![]() moja mama wypiła trochę i zadzwoniła na policje, że stary naczyń nie pozmywał ![]() Alkoholowi i narkotykom mówimy stanowcze: Czemu nie?! ![]() Właśnie zakończyłem trwający dość długo związek. Nie przejmuję się tym zanadto, nie był mój. ![]() Wiesz co mówią do mnie kobitki, kiedy pytam o seks? - Nie. - Dokładnie! ![]() - Jak najszybciej nauczyć anglika polskiego? - Karz mu przeczytać to zdanie: "Tea who you yeah bunny" ![]() ![]() po wizycie w barze ze striptizem, stwierdzam, że powinni drukować banknoty jednozłotowe... ![]()
#4658 |
Raczkowanie
|
Mamy tylko siebie, wielką mamy moc. ;*
Tani stróż anioł. Pchnij mnie kuchennym nożem, wypuść na mnie swoje lwy. Między blisko a daleko zawsze możesz spotkać mnie. Blisko to nie całkiem dobrze, a daleko całkiem źle. Kochankowie ponad siły wyuczeni swoich ról, kiedy bliżej nam do siebie bliskość dzieli nas na pół. Z krucyfiksu co noc patrzy się na nią, kiedy składa na pół sukienkę tanią. Uczucia w promocji, na wyprzedaży. Nie ma ich w sercach, są tylko na twarzy. Szkoda, nie widzę znaków, kiedy w niebo patrzę. przez cały czas ze mną cisza... To ta cisza, która krąży wśród ludzi. drapieżne chmury nad miastem wiszą... Edytowane przez lazabala Czas edycji: 2009-06-23 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zadomowienie
|
hubabuba ^
płaczę do pustych ścian, co za wstyd! pompuję dym do płuc Nie mam kumpli (nie licząc dwudziestu w paczce papierosów) sparszywiały dni .. pozbaw mnie twarzy! Kissabble
kee Plotkaraaa papergirl chocapic Kamisha Dontlookdown LittleBallerina Kinderka13 KaMa2704 Onax3 TiS Toriaa - prawdziwe talenty! ;*
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-06-23 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Nie zapomnij kim jesteś, nie daj się skusić przez złych ludzi.
Jeszcze wczoraj chciałam zmienić w sobie coś. bo jakoś Ci nie ufam i jakoś Cie nie kocham. Zapytał więc dlaczego kazała mu się uśmiechnąć. Odpowiedziała- bo to w tobie kochałam najbardziej. ![]() Z niedostrzegania dobra w dobrym rodzi się smutek. bo to historia ... bo to marzenia ... Zapomnieć o problemach w euforie się wzbić... Czuję wielką pustkę gdy cie przy mnie nie ma... Czekam na Ciebie czekam tu . . |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Raczkowanie
|
senne dni, w takiej ciszy gdy zwyczajnie nikt nie lubi pustki. kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz. wiem że nie chcesz jeszcze spać wiem że myślisz o tym co ja że musisz zrobić coś czego nie chcesz że musisz wybrać między złem a niebem jest zbyt późno proszę śpij jest zbyt późno więc nie mów mi że ktoś się potknął i przeszedł zbyt blisko chciał powiedzieć słowo a powiedział wszystko nie bój się nie uciekaj przed snem bo sen to nic złego nic takiego nic wielkiego kiedyś przyjdą takie dni kiedyś przyjdą lecz nie dziś noc to pora nietoperzy spróbuj chociaż raz uwierzyć nie bój się nie uciekaj przed snem bo sen to nic złego nic takiego nic wielkiego.
#4662 |
Zakorzenienie
|
tak naprawdę to on nauczył mnie szeptu.
zakochałam się w magii słów, w tym, w jaki sposób mnie dotykał i co mówił, kiedy mnie dotykał. pociągnął mnie za sobą jak wiatr pociąga nasionka dmuchawca. ja - bez woli... on jak żywioł. a jak z nim rozmawiasz, to prawie tak, jakbyś słuchała swojego najgłębszego, najbardziej przemyślanego i najlepszego głosu wewnętrznego. taka niezwykła zgodność tego, co myślisz i czujesz z tym, co słyszysz. nie można zapanować nad sercem, nawet jeśli początkowo wydaje nam się, że tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
.wszystko co mi mówisz biorę kochany do serca !
.. i mam nadzieję, że nie boisz się deszczu wyjdz z domu, spokój znajdz w powietrzu .. ' w noce pełne inspiracji zmieniam swe bezsenne noce ' chodzmy na spacer ... nocą, która dla nas płacze ... . jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko .. " może to dziwne ale lubię noce lubię ten mrok który narasta gdy zachodzi słońce " powietrze elektryczne, pełne emocji w twoim pokoju kiedy słuchasz efektów tej nocy . Ja wiem . że ty wiesz . że ja wiem . milczymy . zawsze się pojawia ten następny ..... ' Chcę dać ponieść się przez iluzję ' " Jeśli słowa są po to by tłumaczyły nasze czyny To już wiem dlaczego potem tak głośno krzyczymy " Zgubić zmysły i wyłączyć się to recepta ! . Dosyć słów, które brzmiały jak dyktando Przyszedł czas by ten etap zamknąć !
#4664 |
Rozeznanie
|
jedyne co teraz umiem, to powiedzieć Ci w twarz,
że jesteś sukin.synem i wyjść. ja nic nie straciłam... straciłeś Ty - wypuszczając mnie z rąk. kocha, nie kocha.? znowu robię sobie te choler.ne nadzieje.. chciałam Ci robić kawę co rano, a nie myśleć co ranek jakby to było.. był czas, kiedy myślałam, że jesteś tym jedynym... cóż za iluzja.! i znowu powiedziałeś to jedno słowo za dużo. - i nie zauważyłam jakoś żeby Ci mnie brakowało..! - a nie pomyślałaś, że skutecznie to ukrywałem.? - put put.! - to tam.? - Nito. - po to Nito tuta puta.? - tat tobie (; ______ tak na szybko, więc przepraszam jeśli coś się powtórzyło i dziękuję za wszystkie pochwały ![]()
#4665 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Roksana1332
taki opis mi sie przypomnial ![]() wzięłam czystą kartkę i garść ołówków. zaczynam od nowa.' ________ już nie będę pachnieć tobą. Jestem bezsilna.Chyba nigdy nie ucieknę od miłości Zaszłam już tak daleko. Już prawie o Tobie zapomniałam. Już nie myślałam o Tobie co minutę lecz co godzinę. Już nie oglądałam Twoich zdjęc, rzadko kiedy wstrzymywałam oddech na widok białego auta. Wystarczył jeden dzień.. przeklęta chwila gdy poszłam na te rowery. Ty też musiałeś się tam zjawić i znów spędziłam z Tobą kilka godzin. Wszytko runęło. nie jestem zabawką,która obojętność lubi. Edytowane przez Exceptional Czas edycji: 2009-06-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Przyczajenie
|
"żeby chociaż 10 minut mojego życia było takie jakie bym sobie wymarzyła!" "tak na chwilę jak ja chcę, wszystko inne mnie ***ie..ale żebym ja była szczęśliwa.." "czemu ****a inni są tacy szczęśliwi? a Ty nie możesz.. po prostu się nie da!" "..a on wcale nie jest taki super.." "dobra pomarzyć to se moge." 'Nikt nie może wziąć urlopu od siebie samego. Dokądkolwiek by wyjechał. Nikt też nie może uciec od samego siebie, gdziekolwiek by uciekł. Ale mamy wybór: zawsze jest dobry czas, by szukać siebie. Najlepiej z dala od konformizmu, snobizmu, hipokryzji i wszystkich takich rzeczy, którymi wartościowi ludzie się brzydzą.' 'Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź I stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę' <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
Jest Noc - jak zawsze i choćbyś nawet próbował, nie rozjaśnisz.
Patrzę na gwiazdy. Wszystkie leżą po mojej stronie. A ja wam mówię, że Bóg ma też noce bezsenne. Po bezsennej nocy papieros ma smak złowieszczy. Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt... Czasem noce są zbyt ciemne, by je ujrzeć...
![]() |
#4668 |
Raczkowanie
|
Pomiędzy nadzwyczajnością egzystencji a nijakością życia.
Pozwól mi spróbować jeszcze raz..
#4669 |
Wtajemniczenie
|
rozmowa dzisiejsza z przyjacielem.
-nie opuszczę Cię ![]() -no Ty może nie... -eh, i to jest błąd... bo Ty myślisz w zły sposób, myślisz, ze ja Cię nie opuszczę, ale ktoś inny Cię opuści i to Cię przytłacza, zamiast cieszyć sie z tego, ze ja Cię nie... a resztę to olać! ________________ samotność jest tak straszna jak zły sen nie liczę dni, tych wszystkich chwil gdy blisko Ciebie nie mam ciągle wierzyłam ze jeszcze zobaczę Cię, kiedyś wyśniłam to ze jesteś blisko mnie teraz przytul mnie, mocno czule, tak namiętnie Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-06-23 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
KOCHANE : Ja bardzo dziękuje za tyle pochwał , ale naprawde nie uważam żeby mi się należało
![]() ![]() ![]() ![]() You are responsible, forever, for what you have tamed. Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś. I prefer the sign: "No entry", to the one that says: "No exit". Wolę napis: "Wstęp wzbroniony", aniżeli: "Wyjścia nie ma". If you want to make God laugh, tell him about your plans. Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość. ![]() A man can be happy with any woman as long as he does not Mężczyzna może być szczęśliwy z każdą kobietą, o ile tylko jej nie kocha.
#4671 |
Przyczajenie
|
No to sru. ;]
Życia ścieżki poplątane- uwierz w to, co niesłychane.. Budzikom śmierć! ..w życiu pewna jest tylko śmierć.. And just enjoy the show. ![]() W oczekiwaniu na bieg zdarzen .. Patrz i podziwiaj ! Ale nie waż sie dotykać.! wszystko kręci się jak pozytywka w kółko ta sama melodia .. Może ten dzień jest po to, by dać nam nadzieję? Mimo, że odszedłeś - jesteś non stop. Uzależniona od każdego Twojego dotyku. Wciąż pragnę mieć Cię blisko siebie. Wypalasz mnie od środka. Sobą zaślepieni, trwamy w miłosnej otchłani. Jestem, bo Ty jesteś. Tęsknie za...Myślę o...Potrzebuje go ;( Mówiłam, że dam radę... nie dałam. Mówiłam, że zapomnę, kłamałam.! .Wszystko już straciło sens i do twego serca zgubiłam klucz...;( Naprawdę bardzo mi na Tobie zależało, Tobie niby też.. Kłamałeś Kiedy on patrzył ona się śmiała,.. kiedy odchodził ona płakała... ;( Chociaż rozum każe zwątpić, serce nadal CIEBIE woła .. Wybacz, Że Byłam, Że Tęskniłam, Wybacz, Że Chciałam, Że Kochałam ![]() Zacznę nową bajkę. Ciebie w niej nie będzie... _ ten uśmiech pojawia sie tylko wtedy, kiedy jestem z Tobą _ Kiedyś znajdę dla nas dom Z wielkim oknem na świat Znowu zaczniesz ufać mi Nie pozwolę Ci się bać Kiedyś wszystkie czarne dni Obrócimy w dobry żart Znowu będziesz ufał mi... Wiem, dobrze wiem Potrafię ranić tak jak nikt, przykro mi Nie wiem co robić, gdy płaczesz Już nie śmiejesz się - jak kiedyś Wszystko jest inaczej... Kolejny raz proszę Cię o ostatnią szansę... Kolejny wiersz który znów pisze o Tobie Mój rachunek sumienia by móc zasnąć spokojnie... [?] Kolejny sen w którym znów śnię o Tobie Zaczarowany raj po zamknięciu powiek I szukam odpowiedzi skoro jest ona w nas..[?] 'Twe imie wypalone w mym sercu, nie umiem zapomniec' ... _________________________ ________________________ przyjaźn polega na zrozumieniu ^^pragnieniu szczescia drugiej osoby mimo wszystko ^ Żyjąca dla tych małych ulotnych chwil... _____________________ Walcząca o miłość, prawdę i sprawiedliwość... Zawsze tęskni za sekundą, zawsze tą ostatnią.. ![]() ... w życiu piękne są tylko chwile... Przyjaciel to człowiek, który wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię lubić. Przyjaciel- ktoś, przed kim można głosno myśleć. Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym, słucha, chociaż słuchał to już wiele razy, jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: "A nie mówiłem ?", pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś. Przyjaciel to ten, który przychodzi gdy inni wychodzą. Najpiękniejsza przyjażń istnieje między ludźmi którzy wiele od druich oczekują, ale nigdy ... nie żądają. Prawdziwy przyjaciel jest z Tobą na dobre i na złe. To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.. Ona Ma Siłę ...Nawet Nie Wiesz Jak Wielką... [ ! ! ! ] Odnajdywać szczęście w [ nieszczęściu ] ... Odkrywać sens w [ bezsensie ] ... cieszyć się z Błahostek and Keep Smiling... Tylko CZAS rozumie,jak ważnym uczuciem w życiu bijesz do mnie ? ! to powiedz mi to prosto w oczyy ! nie masz odwagi?każdego Człowieka jest Miłość ... ...Zawsze Obgada Cię ten Kto Czegoś Ci zazdrości , kto czuje się od Ciebie Gorszy... wiesz co..? własnie zostałaś wyśmiana..;D ! MIŁO CI...? mi tez było Miło... ________________________ ^^ _________________________ _ Na dzi$ to kOnieC =) Myślę, że sie podobają ![]() Buziaczki (; |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
TiS - rozumiem, że się podoba?
![]() Narcyza95 - miło mi to czytać ;* _______ boisz się spojrzeć mi w oczy i powiedzieć co myślisz? przecież nie jestem kimś ważnym gładzę każdą część mojego ciała, którą Ty dotknąłeś była ważna. nawet bardzo. była pragnieniem i dużym skarbem. była pielęgnowana i szanowana. Teraz pozostawiona sama sobie i już nikt się o nią nie troszczy. Nasza miłość już nie pamiętam jak brzmi jego głos w ręku zgniatam jego wspomnienie
#4673 |
Zakorzenienie
|
; ************************
Dziękuję za wszystkie komplementy. Miło, że ktoś mnie tu zauważa.
![]() ![]()
![]() |
#4674 | |
Przyczajenie
|
Dot.: ; ************************
Cytat:
Faaaajneee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Raczkowanie
|
Tis : aahh.kochana
![]() Calineczka777 : Dziękuje słonko. ![]() Snowball : Cudnaś! ![]() Exceptional : jeju. genialny jest. ![]() A tu pare ode mnie : Proszę, przekaż mi trochę wspomnień. Mamo, czy dorosłam zgodnie z planem ? Proszę nie odchodź jeszcze. Możesz zostać jeszcze przez chwilę ? Tak, zamknij oczy... Jeśli ktoś zapyta, powiem że postanowiliśmy iść osoby. I nie wiem dlaczego słońce postanowiło świecić A Ty wdychąłeś są miłość we mnie we właściwym momencie. Gdy ostatnio mnie pocałowałeś miałeś otwarte oczy. Kochanie, czy możesz powiedzieć mi, co to znaczy ?
#4676 |
Raczkowanie
|
Miłosne:
Dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy. Kotku wygraliśmy siebie w Totto Lotku And my heart beats so that I can hardly speak And now forever I know All that I wanted to hold you So close I need you so that I could die. Chcę Cię z każdą wada nic nie zmienię, mój narkotyku, mój tlenie. Świat o nas będzie pisał w tomach. Nic nas nie pokona. Uuu, awaria, kocham Cię jak wariat. Podniosłaś mnie wyżej i rozświetliłaś mrok. Chociaż jesteś tak daleko, wiem, że w końcu spotkamy się. ![]()
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Witam, to mój pierwszy post w tym temacie
![]() Kilka opisów ode mnie: ->Każda historia siedzi w nas, tworzysz ją Ty, tworzy ją czas! -> Teraz wiem!-Gdziekolwiek jesteś Ty, tam jest raj. -> Istnieje tajemny świat plotki babskiej, do którego faceci nie mają wstępu ![]() -> Kto w życiu myśli nie pisze nic, Kto bardzo kocha pisze długi list. -> Czasem nie ma sił, by powstrzymać łzy... -> Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest tylko zupełnie inne. -> Głupota, którą widzimy u innych na ogól podnosi nas na duchu ![]() ![]() -> W walce na słowa najskuteczniejsze jest milczenie. -> Nie wymiotuje się po alkoholu, tylko po niedobrej zagryzce. ![]() ![]()
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym... ![]() Edytowane przez Nomeolvides25 Czas edycji: 2009-06-23 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Przyczajenie
|
Dawno mnie nie było...
Dodam kilka od siebie ![]() ' Szczęście nigdy nie daje...ono tylko pożycza ' W salonie wśród ciepłych świec przy Tobie obudzic się jeszcze raz. ![]() Bądź przy mnie, bo wciąż czuje jak sam życie byś oddał, by cofnąć czas ... [*] Nie zapomnę tych chwil czystych jak kryształ, gdy nic nie bylo wtedy tak brudne jak dzisiaj. Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest...tak wiele myśli nocami budzi mnie. Niby dobrze, ale coś nie pozwala zasnąć. . . He's my darling And He got my heart set R <33 ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zadomowienie
|
Dot.: hubabuba ^
Primadonna - Ty to jesteś dopiero prawdziwym talentem.!
A ten : " płaczę do pustych ścian, co za wstyd! " M E G A.! __ Zapukaj do moich drzwi. Niby to przypadkiem. Boże, Ty jeden jedyny wszystko wiesz. Powiedz co mi jest?! Czemu brakuje mi powietrza? Czemu czuję jakby ktoś pozbawił mnie serca?
![]() |
#4680 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Zmywam sie, wracam po sesji... chyba. jeszcze zobacze...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O rany, taki komplement od Ciebie! ![]() ![]() Cytat:
![]() wreszcie znalazłam nowy obiekt, godny uwagi. bez Ciebie, też umiem byc szczęśliwa. Nie chce mieć z toba nic wspólnego, dlatego znalazłam nowego boy'a i w przeciwieństwie do Ciebie jest na gwarancji 'przeszłości nie zmienisz , więc zmień przyszłośc' tak więc robię. Coś sie konczy. Są inne marzenia do spełnienia. możesz pójść-jeśli tylko chcesz. bo widzisz-ja już nie potrzebuję cię. bo jeśli obiecasz mi, że mnie nie skrzywdzisz wtedy będzie nam jak w bajce. moje dalesze losy zależą teraz tylko od Ciebie. nie wiem czy wiesz, ale jak się postarasz będzie nam cudownie. bo ja też mogę byc szczęsliwa. I będę właśnie z Nim! teraz czas na to żeby wkońcu moje marzenia się spełniły. i znowu czuję te wspaniałe motylki w brzuchu. jakoś przepraszam, ale nie wyszło mi. ![]() _______________________ Twoje ręce to mój ląd Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. W Tobie jest światło, każdy mrok rozjaśni. I nie trzeba byś mówił coś wystarczy byś był. Twoja miłość jak morze gwiazd za dnia. Bez końca me usta niech wielbią Cię. ups, kochanie wiesz ze to nie miało byc tak. Kochasz? To to pokaż, to to okaż, nie pozwól tego spieszyć, bo tyle nieudanych związków, niedotrzymanych obietnic smutno Ci? może orgazm? ![]() jestem zbyt uczuciowa i to najwieksza ma wada cos mnie podkusilo aby bylo kolorowo.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-06-23 o 22:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.