Ostatnio obejrzane filmy cz. III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-21, 15:17   #151
AsiaW**
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III

Dom na krańcu świata- 7/10,

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 19:20   #152
Claire91
Wtajemniczenie

Anioły i Demony-calkiem ciekawie zrobione,troszke za szybko akcja sie toczyla(w ksiazce jakos wolniej) ale ogolnie bylo ok 9/10
Stary 2009-06-21, 19:29   #153
kaktus236
Zadomowienie

Vicky, Cristina, Barcelona Dla mnie 10/10. Przede wszystkim, jest to film o miłości (ale to, broń Boże, żadne romansidło, czy jeszcze gorzej banalna komedia romantyczna) a także o oczekiwaniach? ideałach? nie bardzo wiem, jak to właściwie ująć . Vicky wie czego chce od życia, ma je zaplanowane krok po kroku. Cristina wie czego NIE chce. Ich poukładane pozornie życie zburzy pojawienie się pewnego malarza i jego byłej żony. Film bardzo klimatyczny, doskonale pokazuje rozterki wewnętrzne bohaterów. Jednak oprócz fabuły, ogromną zaletą jest pięknie pokazana Barcelona, a smaczku dodaje genialna muzyka. Polecam!
kaktus236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 21:08   #154
żurawinka
Zakorzenienie

Spowiedź zakupoholiczki - czy jakoś tak - mało smieszny, główna bohaterka nieco przygłupia, na ciuchy też raczej nie można było popatrzeć - brzydkie. Tylko i aż 2/10

Kroniki mutantów - lubię s-f więc nie bede obiektywna 6/10

Zapowiedź - całkiem niezłe s-f i film akcji w jednym, tylko to zakończenie... mnóstwo efektów specjalnych 7/10

Wyprawa do wnetrza ziemi - 3 d - taka przygodówka którą spokojnie można obejrzeć z dzieckiem plus odrobina humoru 6/10
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 11:00   #155
Soline
Zadomowienie

Przeminęło z wiatrem chyba z 3-4 dni oglądałam, bo całości na raz nie dałabym rady - obowiązki Co ciekawe - mimo tych czterech godzin, film w ogóle mi się nie dłużył, poruszane wątki były naprawdę ciekawe. Ładne kreacje bohaterów, przedstawiony świat aż powoduje, że samemu chciałoby się znaleźć w tamtych czasach choć na chwilę. Oczywiście pomijając wątek wojenny Tak czy inaczej - warto obejrzeć, bo to chyba klasyka kina. 9/10

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 11:28   #156
moniska
Zakorzenienie

GG do moniska

Nawiedzona narzeczona/ Over Her Dead Body 2008
Gorsza wersja "Uwierz w ducha". Na niedzielne, leniwe popołudnie się nadaje. Mało śmieszny, ale pogapić się można. 6/10

Był sobie chłopiec/ About A Boy 2002
Lubię Hugh Granta dlatego sięgnęłam po ten film. I się nie rozczarowałam. Bardzo udany, ciekawy i interesujący. Bez zbędnych wątków. Polecam bo i są śmieszne momenty, ale także i wzruszające. 8,5/10

To,
jak ja widzę świat
i jak go opisuję,
niekoniecznie pokrywa się z tym,
jak go widzą inni

Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie

Edytowane przez moniska
Czas edycji: 2009-06-22 o 11:36
moniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 12:29   #157
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska Pokaż wiadomość
Nawiedzona narzeczona/ Over Her Dead Body 2008
Gorsza wersja "Uwierz w ducha". Na niedzielne, leniwe popołudnie się nadaje. Mało śmieszny, ale pogapić się można. 6/10
Oj,jeden z najbardziej beznadziejnych i najnudniejszych filmów, jakie widziałam. Wkurzała mnie Longoria i jej rola.
Stary 2009-06-22, 12:39   #158
katarina23
Raczkowanie

"Pd słońcem Toskanii" - opowiada historię pisarki,która ma dość życia w San Francisco i postanawia wyjechać do pięknej Toskanii. Fil całkiem fajny i gra tam młody polski aktor
Polecam jeszcze "Wicker Park" wciągający, romantyczny, trochę zakręcona akcja, nie da się przy nim nudzić. Jeden z moich ulubionych. Myślę,że warto obejrzeć.

katarina23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 13:25   #159
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Wyznania zakupoholiczki - jak dla mnie fajna komedia coś luźnego na wieczór, można się pośmiać

Polak potrzebny od zaraz - Taki sobie, nie podobał mi się za bardzo. 3/10
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:17   #160
olenka2303
Raczkowanie

GG do olenka2303

filmy jakie ostatnio obejrzałam i moge polecić go Wam dziewczyny z całego serca to
Slumdog. Milioner z ulicy 10/10 historia biednego chłopca który zgarnął dużą kasę, oczywiście wątek miłosny jest nie unikniony ale to nadaje tak jakby "świetności" temu fimu zwruszający momentami i śmieszny (za każdym razem jak oglądam ten film robi on na mnie mega wrażenie)
Za wszelka cenę 8/10 świetna rola Clinta Eastwooda. Film daje nam zagadke której do tej pory nie moge rozwiązac dobry film na wieczór z chłopakiem chociaż mało w nim jakiegokolwiek romantyzmu (ale sport jest)
Stary 2009-06-22, 14:47   #161
Kwapis.
Rozeznanie

Te obejarzane w kinie tez sie licza ? Mam nadzieje ze tak ; ))

Potwory kontra obcy: Jestem wielka fanka taich bajek wiec poszlam zwlaszcza ze zapowiadala sie ta bajka zabawna i nawet fajna. Ale przeliczylam sie. Do polowy jeszcze da sie przetrzmac ale pozniej bylo po prostu nudno. 4/10

Być normalna. Niemożliwe !

Kwapis. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 15:47   #162
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Oj,jeden z najbardziej beznadziejnych i najnudniejszych filmów, jakie widziałam. Wkurzała mnie Longoria i jej rola.
Wylaczylem ten film po 20 minutach z opinia ze to gniot... pewnie wiele stracilem, co nie ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 17:06   #163
flawless2903
Zadomowienie

Hotel dla psów - sympatyczna historia, nieszczególnie ambitna wprawdzie ale - na deszczowe, nudne popołudnie - w sam raz. idealna dla miłośników psów, a że ja się do tego grona zaliczam, to mi się podobała. bez zachwytów, owacji etc. - przyjemny, rodzinny film.
6/10.
Stary 2009-06-22, 17:20   #164
Kota
Zakorzenienie

Oglądnęłam Statek szaleńców, bodajże z 1960 r.
Kocham bardzo takie czarno- białe zdjęcia- dobrze zrobione, wyraźne, klarowne, ze świetnym światłem.
Obsada była dobra, łącznie z doskonałą Vivien Leigh, naruszoną już zębem czasu, grającą z dużą dawka ekshibicjonizmu. Gdy się ma w świadomości, z jaką chorobą zmagała się w tym czasie, kreacja staje się tym bardziej przejmująca.
I wąskie, zagadkowe oczy Simone Signoret...
Film dział się niespiesznie, teatralne ujęcia następowały klasycznie po sobie, ale wciągnął mnie od pierwszej chwili, Lubię takie kino- jest jak łyk innego powietrza.
Stary 2009-06-23, 08:32   #165
Martusssia
Zakorzenienie

GG do Martusssia

Zabić wspomnienia z Adamem Sandlerem. Historia fajnie opowiedziana, daje do myślenia. 9/10

Ćwiczę dla siebie!
Martusssia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:16   #166
Fancy Rebel
Zadomowienie

Pearl Harbour/Pearl Harbor
Film jest przesadzony, ale czego można oczekiwać od filmu wojennego? Wątek miłosny był co najmniej wynaturzony, bo zabicie jednego z gł. bohaterów, po to by okazało się, że jednak nie utonął, jest niefortunnym rozwiązaniem, nawet jak na film amerykański.
Ale mimo wszystko na końcu płakałam i całe to zniesmaczenie zostało zażegnane. Film przyzwoity, dobrze nakręcony, świetnie zagrana rola Cuby Gooding Jr.
7,5/10
Fancy Rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:30   #167
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fancy Rebel Pokaż wiadomość
Film jest przesadzony, ale czego można oczekiwać od filmu wojennego? (...)
Na pewno czasami można oczekiwać czegoś wiecej
Oglądałaś np. Cienką czerwoną linię?
Stary 2009-06-23, 09:57   #168
lm77
Raczkowanie

GG do lm77

Ostatnio obejrzałam Dziewiąte Wrota. Oglądałam go juz kiedyś, ale bardzo dawno temu. Lubię taką tematykę, ciekawie zrealizowana historia. Johnny Depp jak zwykle się spisał, jednak główna rola kobieca mi się nie podobała, jak dla mnie emanowała od niej sztuczność. Zdziwiło mnie, że film był nakręcony w 1999r, bo odniosłam wrażenie, że jest starszy, ze względu na całą stylistykę itp. Muzyka idealnie dopasowana. Cała historia trochę się dłużyła, ale bądź co bądź była ciekawa. Teraz mam w planach obejrzenie więcej filmów Polańskiego, a na pierwszy rzut pójdzie Chinatown
lm77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:57   #169
flawless2903
Zadomowienie

Wyznania zakupoholiczki - cóż, obejrzałam, bo obejrzałam, ale żeby jakoś mnie zachwycił, porwał czy coś to raczej nie. film jest, jak dla mnie, pusty, takie wszystko naciągnięte i sztuczne. ponadto, strasznie irytowała mnie aktorka grajaca głowną rolę, w ogóle tam nie pasowała.
3/10.
Stary 2009-06-23, 10:16   #170
Fancy Rebel
Zadomowienie

Kota wiem,że w każdym gatunku i rodzaju znajdzie się szmira i majstersztyk, tak samo jest w kwestii filmów wojennych, które akurat darzę nie małą sympatią. Tylko,że w ich przypadku trudno uniknąć przesady. Cienka czerwona linia... może fragment, nigdy nie miałam specjalnej okazji.
Stary 2009-06-23, 10:26   #171
shama1
Raczkowanie

GG do shama1

a ja zaczelam ogladac niektore filmy podane w watku " filmy po ktorych trzeba psychike zbierac z podlogi"

Plac zbawiciela - bylo wiele filmow (polskich szcz)egolnie o problemach dzisiejszych rodzin jednak wg mnie ten film ma cos w sobie. on naprawde porusza. mnie doprowadzil do łez. napiecie rosnie w idealnym tempie. w polowie czujemy juz ze wydarzy sie tragedia. pokazany jest takze motyw winy i kary.. oraz tego jaki wplyw na innych maja nasze decyzje. sama nie wiem ile dać moze 8/10 ?

Mechaniczna pomarańcza - wiem wiem klasyka kina, ale nie potrafie obiektywnie ocenic tego filmu. z jednej strony jestem swiadoma ze jak na tamte lata byl wybitny jezeli chodzi o uzyta technologie itd. ale do mnie hm no jakos nie przemowil.. zrozumialam tresc jaka ze soba niosl. muzyka przyjemna. lubie ludvika ale jakos dla mnie to bylo az nazbyt surrealistyczne... moze gdybym przeczytala ksiazke to by mi sie bardziej podobalo.

Podziemny krąg - film z bodajze 1999. bardzoooo mi sie podobal. ogladajac go przez 2 h nie nudzilam sie ani przez chwile. i nie chodzi tu o brada pitta zeby nie bylo xD 9.5/10

stosuje naj - patenty!

58 > 57 > 56 > 55

się rozwijam i uczę
shama1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 10:48   #172
lm77
Raczkowanie

GG do lm77

Cytat:
Napisane przez shama1 Pokaż wiadomość
a ja zaczelam ogladac niektore filmy podane w watku " filmy po ktorych trzeba psychike zbierac z podlogi"

Plac zbawiciela - bylo wiele filmow (polskich szcz)egolnie o problemach dzisiejszych rodzin jednak wg mnie ten film ma cos w sobie. on naprawde porusza. mnie doprowadzil do łez. napiecie rosnie w idealnym tempie. w polowie czujemy juz ze wydarzy sie tragedia. pokazany jest takze motyw winy i kary.. oraz tego jaki wplyw na innych maja nasze decyzje. sama nie wiem ile dać moze 8/10 ?

Mechaniczna pomarańcza - wiem wiem klasyka kina, ale nie potrafie obiektywnie ocenic tego filmu. z jednej strony jestem swiadoma ze jak na tamte lata byl wybitny jezeli chodzi o uzyta technologie itd. ale do mnie hm no jakos nie przemowil.. zrozumialam tresc jaka ze soba niosl. muzyka przyjemna. lubie ludvika ale jakos dla mnie to bylo az nazbyt surrealistyczne... moze gdybym przeczytala ksiazke to by mi sie bardziej podobalo.

Podziemny krąg - film z bodajze 1999. bardzoooo mi sie podobal. ogladajac go przez 2 h nie nudzilam sie ani przez chwile. i nie chodzi tu o brada pitta zeby nie bylo xD 9.5/10
hmm film nalezy do moich ulubionych, nie uważam, że istotnym aspektem są efekty, technologia w nim wykorzystana itp, przecież to tylko dodatek do fabuły. Gdyby Mechaniczna Pomarańcza została nakręcona w obecnych czasach, sądzę, że straciła by całą 'magię' którą dały jej lata 70te. Moim zdaniem, film jest wybitny, ze względu na przedstawioną historię, przesłanie, muzykę i realizację. Ogólnie bardzo lubie filmy Kubricka, realizując mechaniczną pomarańczę spisał się świetnie. Książka z tego co wiem, jest trudna, m.in. ze względu na użyty w niej slang, ale może sięgnij po nią, może wtedy inaczej odbierzesz film.
lm77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 15:37   #173
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Film jest przesadzony, ale czego można oczekiwać od filmu wojennego?
Filmu wojennego mozna oczekiwac od filmu wojennego Pytanie conajmniej dziwne.

To juz abstrahujac od faktu, ze jak dla mnie to romansidlo a nie film wojenny

Dolaczam sie do tego co pisze Kota:

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Na pewno czasami można oczekiwać czegoś wiecej

Full Metal Jacket
Patton
The Platoon
Apocalypse Now
Flags Of Our Fathers
Das Boot
Akcja pod Arsenalem
Most na Rzece Kwai
We were Soldiers

Te oferuja nieco wiecej...

Cytat:
tak samo jest w kwestii filmów wojennych, które akurat darzę nie małą sympatią. Tylko,że w ich przypadku trudno uniknąć przesady. Cienka czerwona linia... może fragment, nigdy nie miałam specjalnej okazji.
To akurat Twoj problem, ze nie lubisz filmow wojennych, a nie problem filmow wojennych, ze sa filmami wojennymi

Dlaczego przesady? Na jakiej podstawie sadzisz, ze cos jest przesadzone ?

Cytat:
Napisane przez lm77 Pokaż wiadomość
Ostatnio obejrzałam Dziewiąte Wrota. Oglądałam go juz kiedyś, ale bardzo dawno temu. Lubię taką tematykę, ciekawie zrealizowana historia. Johnny Depp jak zwykle się spisał, jednak główna rola kobieca mi się nie podobała, jak dla mnie emanowała od niej sztuczność. Zdziwiło mnie, że film był nakręcony w 1999r, bo odniosłam wrażenie, że jest starszy, ze względu na całą stylistykę itp. Muzyka idealnie dopasowana. Cała historia trochę się dłużyła, ale bądź co bądź była ciekawa. Teraz mam w planach obejrzenie więcej filmów Polańskiego, a na pierwszy rzut pójdzie Chinatown
Ogladalem kiedys ten film, calkiem fajny byl

To bylo jeszcze w czasach gdy palilem, przez to ze Depp wciaz palil te lucky striky w miekkiej oprawie mialem w trakcie filmu z 9 przerw na fajke

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-06-23, 16:09   #174
Fancy Rebel
Zadomowienie

Wyrak nie napisałam,że nie lubię filmów wojennych. Nie wiem skąd ten wniosek.
Strasznie uszczupliłaś kwestię, że od "filmu wojennego oczekuje sie filmu wojennego"... Ja oczekuję wielowątkowości, świetnych sekwencji batalistycznych, wplecionego chociażby wątku prawdziwych ludzkich relacji i emocji(tak jak w "Szeregowcu Ryanie").
Jakby nie było, Pearl Harbor na wstępie miał łączyć dwa wątki(przyjaźń i miłość do jednej kobiety), a w tle miała grać wojna(o ile można to tak kolokwialnie ująć).
Stary 2009-06-23, 16:18   #175
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrak nie napisałam,że nie lubię filmów wojennych. Nie wiem skąd ten wniosek.
Przepraszam, zle przeczytalem

Cytat:
Strasznie uszczupliłaś kwestię, że od "filmu wojennego oczekuje sie filmu wojennego"... Ja oczekuję wielowątkowości, świetnych sekwencji batalistycznych, wplecionego chociażby wątku prawdziwych ludzkich relacji i emocji(tak jak w "Szeregowcu Ryanie").
Jakby nie było, Pearl Harbor na wstępie miał łączyć dwa wątki(przyjaźń i miłość do jednej kobiety), a w tle miała grać wojna(o ile można to tak kolokwialnie ująć).
Juz pisalem, ze wg mnie Pearl Harbor nie zasluguje na miano filmu wojennego. Natomiast to ze jest przesadzone, zrozumialem ze chodzi Ci o sekwencje batalistyczne i to mnie troche ruszylo... Przepraszam za zamieszanie, tu nie dotyczalem, tam zle zinterpretowalem i taki wynik.

PS. Jak widac, oczy mi naprawde cisna na mozg

Stary 2009-06-23, 16:21   #176
Fancy Rebel
Zadomowienie

Ja powinnam przeprosić za pomyłkę w płci za to. Z tego co doczytałam , końcówki czasowników zakończone typowo dla męskiej deklinacji

Więc Pearl Harbor już mamy omówione.
Stary 2009-06-23, 18:14   #177
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Ja powinnam przeprosić za pomyłkę w płci za to. Z tego co doczytałam , końcówki czasowników zakończone typowo dla męskiej deklinacji

Więc Pearl Harbor już mamy omówione.
Luzzz

Jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie

Stary 2009-06-23, 21:12   #178
Soline
Zadomowienie

Lost in translation / Między słowami - spodziewałam się czegoś lepszego dwoje ludzi (aktor i żona fotografa) znaleźli się w Tokio, powoli kwitnie między nimi przyjaźń, która de facto nie jest jakoś szczególnie przedstawiana, bez zbędnych przejaskrawień itp. Możliwe, że wynika to po części też z tego, że w zasadzie nikogo poza sobą tam nie mają, żeby móc porozmawiać - wszyscy dookoła mówią w nieznanym języku. Opowieść bez ukrytego przed współmałżonkiem romansu, za co plus, ale tak czy siak czasem czułam, że film się dłuży (reżyser również momentami oszczędza na dialogach). 6/10

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 21:25   #179
kiniaczeq
Zakorzenienie

Yes man
Komedia romantyczna, z moim kochanym Jimem Carreyem [pewnie źle odmieniłam nazwisko..], bardzo przyjemna, na taki właśnie deszczowy dzień.
10/10
Stary 2009-06-23, 21:43   #180
wesna
Wtajemniczenie

Z racji ostatnio podjętej pracy w kinie..... :

Anioły i Demony 4/10
Nie czytałam książki, więc film ocenie jedynie z persepktywy widza, a nie czytelnika porównującego film do książki. Po obejrzeniu nasunęła mi się tylko jedna refleksja : co się stało z Tomem Hanksem? Czy ktoś jeszcze pamięta Filadelfię, Foresta, Cast Away, Szeregowca Ryana? Czy to już jest zmęczenie materiału, czy nabijanie kasy na koncie? Żal, żal, żal. Żal talentu i żal potencjału.

Jako film utrzymany w konwecji sensacyjno, kryminalno, detektywistycznej nastawiony na fanów twórczości Dana Browna wypada całkiem nieźle. Ciągle jednak miałam wrażenie, że akcja dzieje się za szybko, niektóre fakty istotne dla fabuły są pominięte, lub spłaszczone, a caly Watykan z perspektywy opowieści jawił mi się jako zbiorowisko nieporadnych gości w czerwonych kitalach, co powodowało we mnie małą dekonsternajcę.

Wojna polsko-ruska 8/10
Książki Masłowskiej też nie czytałam
Opisanie tego filmu jest problemem. Bo nie wiadomo jak go ugryźć. Doznałam małego rozdwojenia jaźni, bo poszłam się zrelaksować jak każdy przeciętny widz, a zostałam wprost zbombardowana postmodernistyczną formą sztuki. Podstawowe pytanie to "o czym do cholery jest ten film?". O Silnym i jego miłości do Magdy? O tym, że ćpanie niszczy mózg? O tym, że kobiety są już wyzwolone, a faceci pozostali jaskiniowcami? A może o samej Masłowskiej, w której głowie tworzy się ten świat, i która pozostaje jednocześnie narratorką, autorką i stwórcą Silnego. (Moja ulubiona scena w filmie: Masłowska jako policjantka, Silny składający zeznania - świetna kwintesencja pojęcia autora w literaturze i ogólnie w sztuce. Tak, jakby Da Vinci rozmawiał oko w oko z Mona Lisą, a J.K Rowling z Harrym Potterem )

Rada: nie róbcie takiego błedu, jak inni klienci kina i nie idźcie na ten film jak na komedię (bo Szyc jest i będzie mówił "ku*wa"), ani jak na sensacje (bo o dresiarzach, to się bić bedą). Ten film najlepiej określić jako nieco psychodyliczny komediodramat psychologiczny

Terminator: Ocalenie efekty specjalne: 10/10 fabuła 5/10
Po Terminatorze widać, że weszliśmy w zupełnie inną epoke tworzenia kina sf. Tą epokę można opisać trzema prostymi słowami: efekty specjalne rządzą. W sumie, śmiało można powiedzieć, że film to sekwencja kilkunastu (jeśli nie kilkudziesięciu ) mistrzowsko wykonanych scen wybuchów, pościgów, ucieczek, strzelanin, bitew z maszynami - wszystko to do granic naszpikowane efektami specjalnymi. Niestety, przy takim poświęceniu dla efektów, coś musiało ucierpieć. W Terminatorze cierpi fabuła - nawina, przewidywalna, banalna. Dlatego film sprawdzi się przy oglądaniu na dużym ekranie (i ewentualnie blurayu), bo jako widzowie zostaniemy ogłuszeni tymi wszytskimi wybuchami i pościgami. Niestety, oglądając film w zaciszu domowym mały niesmak może pozostać

Edytowane przez wesna
Czas edycji: 2009-06-23 o 21:44
wesna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości