Żony doskonałe PM2008 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-23, 08:54   #2911
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

czekoladko oczywiście, że będę... nie ma innej opcji.
to juz mozesz powolutku zaciskac
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

a synuś był u mojej mamy całą noc, podobno był grzeczny i nie płakał tylko dziwnie się poczułam jak wróciliśmy w nocy, bo spojrzałam odruchowo do łóżeczka, a tam pustka
jeszcze nie raz pewnie lozeczko bedzie puste jak bedziecie chcieli wyjsc na jaks impreze, albo malz zaprosi cie na kolacje......a twoj odruch normalny w konu to instynkt macierzynski

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no dobra... spadam do pracy... mam tylko nadzieję, że mój kiepawy humor szybko sobie pójdzie

ogromne buziole dla wszystkich
milej pracy-pomimo podlego nastroju

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready

mialam tez jedna nieprzyjemna sytuacje wczoraj........dostalam meila od firmy Tako-producenta wozkow ze moj wozek zostal wyslany i zrobilam takie oczy bo mial byc dopiero za 2 tygodnie-wczesniej mowili ze ok. miesiaca sie czeka na wozek, a tu juz dzis albo jutro bedzie i glowilismy sie z tż skad tu wziac teraz 1200zł my obydwoje splukani-wiadomo przed wyplata......ale na szczescie siostra tż nam pozyczyla -za tydzien jej oddamy........a moj brat zapowiedzial juz ze po jego wyplacie odda mi polowe za wozek

najbardziej sie nie moge doczekac tych komod bo wreszcie bede moga wyprac ciuszki dla Weroniczki i wyprasowac.......bo narazie nie mam gdzie schowac......

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:19   #2912
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Kina na lepsze zdrowie

Wlasnie dostalam info ze zdalam sobotni egz! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa
dziękuję

gratulacje
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
To ja dawno tu nie pisałam (bo zaglądać zaglądałam). Egzaminy miałam 3 (3x5, dziesięć zaliczeń-jeszcze projekt zawioze i po sesji
Jednym słowem-im więcej mam na głowie tym lepsze efekty (uczyłam się jadąc pociągiem do roboty, w autobusie, w tramwaju itp)
Praca Kamila napisana i oddana Broni się mąż w piatek więc 26 czerwca poprosiłabym o trzymanie kciuków. Z tej okazji "lecim na Szczecin" i to oboje bo dostałam dwa dni urlopiku
Izuś gratulacje
trzymam kciuki za małża

na Szczecin lecisz, a mnie w weekend nie będzie
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Daget, Kinia dużo zdrówka dziewczyny,niech te bóle brzuszków idą sio!!
dziękuję

Cytat:
Witam wieczorkiem
A więc relacja:
imprezka była świetna, dawno się tak nie bawiłam i nie miałam na sobie butów na obcasie ostatnio na swoim weselu jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu no i były pokazy: połykacza ognia i magika nogi mi w wchodziły, a jeszcze jakaś ... nadepnęła mi obcasem na stopę i mnie boli na maksa a na dole foteczka dla zainteresowanych
Ślicznie wyglądaliście, super, ze imprezka się udała
Cytat:
A fotki robiłam jak wracałam w niedzielę z uczelni i koło domku.
świetne fotki, lubię takie chmurki oglądać

miłego dnia laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:47   #2913
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć ; )
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
hejo

pogoda fatalna, ja znów w pracy, znów poniedziałek,mąz w lesie, w ogóle bleeeee

ja mialam pracowity weekend także marze o piątku...
męzowi zmienili plan urlopowymieliśmy mieć oboje w sieprniu, tymczasem on ma w lipcu a ja w sierpniudo dupy

miłego dzionka
pogoda to chyba wszędzie taka do
nie smutaj się Liloszku

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc zoneczki

melduje ze powoli wyszlismy na prosta...malz sie stara, a ja nie dogaduje mozna powiedziec sukces

poza tym humor mam lekko skopany, a wszystko przez wczorajsze zakupy.Tak sie zastanawiam co ze mna nie tak nie potrafie kupic czegokolwiek, albo nie ma rozmiaru albo nic mi sie nie podoba i najczesciej "focham" sie na malza ze on cos kupi a ja nie oszzz ja durna
dobrze, że coraz lepiej, cieszę się z Tobą

Cytat:
Hejka po weekendzie
Na razie jestem u mamy, więc potem zdam relacyjkę z imprezki, ale powiem, że było extra

ad. 1 i nie ma za co
ad. 2 Dawid jak był jeszcze w brzuszku to też brykał jak oszalały jak byliśmy w kościele
znaczy to rodzinne
kolejna wspólna rodzinna kwestia

Cytat:

Dagmarko przeprowadziłam się a i tak jest tak samo bo On cały czas:ćwiczenia, poligon, szkolenie itp-także i tak większość jestem sama.a do tego jeszcze misja w tle....
i nie mogę zmienić terminu urlopu.to i tak cud że go mam.
jeszcze raz

Cytat:
Czesc Kochane

Melduje sie i ja w dzien z beznadziejna pogoda i ma byc tak caly tydzien nie dosc ze zimno to deszcz non stop.....

Wlasnie dostalam info ze zdalam sobotni egz! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:e hem:
Cytat:
Dzień dobry
To ja dawno tu nie pisałam (bo zaglądać zaglądałam). Egzaminy miałam 3 (3x5, dziesięć zaliczeń-jeszcze projekt zawioze i po sesji
Jednym słowem-im więcej mam na głowie tym lepsze efekty (uczyłam się jadąc pociągiem do roboty, w autobusie, w tramwaju itp)
Praca Kamila napisana i oddana Broni się mąż w piatek więc 26 czerwca poprosiłabym o trzymanie kciuków. Z tej okazji "lecim na Szczecin" i to oboje bo dostałam dwa dni urlopiku
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!:ehe m:
i trzymam kciukasy

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
hejka zonki
a u mnie goraco i dusznoaz nie ma czym oddychac... ale slonka nie ma i niebo zachmurzone pewnie bedzie padac...

a ja kurde ciagle jestem zasmarkaniec juz mnie nos caly boli od tego wycierania co minute
jutro wkoncu przyjezdzaja do mnie babcia i siostra ale ten czas zkecial strasznie sie ciesze i jutro z kolezanka jade po nie na lotnisko do takiego miasta gdzie jeszcze nie bylam i wyjedziemy wczesniej zeby sobie po nim polazic i moze jakis maly shopping zaliczyc
chyba do babci jeszcze dzis zadzwonie zeby mi na ten katar cos przywiozla bo juz nie wyrabiam... przychodza ludziska sie opalac a ja smarcze i smarcze
proszę szybko zdrowieć

Cytat:
Witam wieczorkiem
A więc relacja:
imprezka była świetna, dawno się tak nie bawiłam i nie miałam na sobie butów na obcasie ostatnio na swoim weselu jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu no i były pokazy: połykacza ognia i magika nogi mi w wchodziły, a jeszcze jakaś ... nadepnęła mi obcasem na stopę i mnie boli na maksa a na dole foteczka dla zainteresowanych
super, że się świetnie bawiłaś

Cytat:

Załącznik 2326973
Załącznik 2326974
Załącznik 2326975
Załącznik 2326976
Załącznik 2326977

katarzinko zapomniałabym...fajowy diablo.
chumrki ostatnio panują jak widzę
i dziękuję

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready

mialam tez jedna nieprzyjemna sytuacje wczoraj........dostalam meila od firmy Tako-producenta wozkow ze moj wozek zostal wyslany i zrobilam takie oczy bo mial byc dopiero za 2 tygodnie-wczesniej mowili ze ok. miesiaca sie czeka na wozek, a tu juz dzis albo jutro bedzie i glowilismy sie z tż skad tu wziac teraz 1200zł my obydwoje splukani-wiadomo przed wyplata......ale na szczescie siostra tż nam pozyczyla -za tydzien jej oddamy........a moj brat zapowiedzial juz ze po jego wyplacie odda mi polowe za wozek

najbardziej sie nie moge doczekac tych komod bo wreszcie bede moga wyprac ciuszki dla Weroniczki i wyprasowac.......bo narazie nie mam gdzie schowac......
no i super, a lepiej że przyjdzie wóz wcześniej niżby miał być później

buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 11:37   #2914
soffera
Zadomowienie

Hej. Znow taki paskudny dzien dzis... Poza tym reklamy na wizazu zaczynaja mnie tak wkurzac, nie dosc ze glosne to wyskakuja mi prawie w kazdym oknie w roznych miejscach i wieszaja wszystko inne

Cytat:
Izazusia, Izka i Sofciu Gratki zdanych egzaminow

jutro wkoncu przyjezdzaja do mnie babcia i siostra ale ten czas zkecial strasznie sie ciesze i jutro z kolezanka jade po nie na lotnisko do takiego miasta gdzie jeszcze nie bylam i wyjedziemy wczesniej zeby sobie po nim polazic i moze jakis maly shopping zaliczyc
1. Dzieki ale u mnie to jeszcze nie koniec, dzis ma przyjsc kolejny wynik...
2. Ale fajnie bedziesz sie mogla nimi dlugo nacieszyc

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ja na ulamek sekundki sie przywitac... @ zawitala...spozniona o ladnych kilka dni a teraz mam czerwony wodospad i zdycham!!!

Cytat:
Witam wieczorkiem
A więc relacja:
imprezka była świetna, dawno się tak nie bawiłam i nie miałam na sobie butów na obcasie ostatnio na swoim weselu jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu no i były pokazy: połykacza ognia i magika nogi mi w ... wchodziły, a jeszcze jakaś ... nadepnęła mi obcasem na stopę i mnie boli na maksa a na dole foteczka dla zainteresowanych

Soffera Izazusia Izka
gratuluję Wam
zdanych egzaminów

1. Ale sie fajnie prezentujecie
2.

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć, gratulacje za zdane egzaminy doskonałe żonki to nie mogło byc inaczej
No i byłoby na tyle, mam doła mąż mnie wkurza - ostatnio pare razy zachował się nie tak jak bym chciała, pewnie jestem przewrażliwiona i pewnie powinnam o tym z nim porozmawiać, zamiast się fochać i być złośliwcemuszczypliwcem bo wychodzi wszystko na takie błache wtedy... ech, ale nie myślę normalnie, przytyłam dotego i jestem zazdrosna wszystko na raz... no nie smęcę więcej bo i tak nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nawet tak ogólnie mi trochę ulżyło dobrze, że was mam miłej nocki
1.
2. zlosliwiecuszczypliwiec nie jest taki zly, gorzej jest z krzykaczemawanturnikiem Na pewnoe sie dogadacie

Cytat:
Załącznik 2326973
Załącznik 2326974
Załącznik 2326975
Załącznik 2326976
Załącznik 2326977
Teraz chmur baaaardzo nie lubie non stop je ogladam w zmasowanej ilosci

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Witam porannie z kawką
I lecę nadrabiać

Weekend był ok pod względem pogodowym, jeziorko piękne
Średnie towarzystwo - przez co niezbyt było ciekawie...
Wąż wyprowadzał mnie z równowagi co 5 minut.
No było tak se
1. Na ksiezyc polecialas nadrabiac czy co? PISZ w koncu
2. Widzisz trzeba bylo wziac nas!

Cytat:
z góry przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś brak mi weny do czytania i do pisania... w ogóle jakoś tak bleee się czuję od jakiegoś czasu... chyba jakieś letnie przesilenie mnie dopadło (oczywiście kalendarzowe i jeśli w ogóle takie coś istnieje ).

u mnie dziś słoneczko nawet świeci

gratuluję studentkom zdanych egzaminów!!!!
ja też już mam wakacje
1. mnie dopadly lata braki!
2. podaruj mi troche slonca
3. jeszcze nei mam wakacji

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Heloł laseczki
U mnie humorek już nieco lepszy (ale dołuje mnie trochę wizja przeprowadzki już w ten weekend do teściów). Wczoraj w końcu zdarzył jakiś pozytywny akcent w tym całym niewesołym zamieszaniu i nam w duuuuuużym stopniu jeden kłopot rozwiązał. Mam nadzieję, że dzięki temu będziemy z mężem trochę spokojniejsi.

Jakaś choroba zbiorowa mężów czy jak Trzeba by się chyba umówić i wspólnie czary nad nimi poodprawiać co by potem mężusiowie wobec nas byli tylko tacy A tak na poważnie, to po mojej ostatniej rozmowie z moim małżem zgadzam się w 100% z Kasieńką, że faceci to ćwierćmódżki. No ale chyba im to trzeba wybaczyć, bo to w końcu nie ich wina, że się tacy urodzili
1. No super wiesci masz Co do tesciow to oczywiscie lipne ale pociesz sie ze juz niedlugo bedziecie w Waszym mieszkanku sami! Na swoim!
2. Ja w ogole nie wierze ze oni ten mozg maja

Cytat:
[/COLOR]i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready

1.Te BRW kupowalas w R.?
2. Jaki wozek wybraliscie? Moze to i dobrze, bedziecie juz go mieli
3. Ja bym sie tak do prasowanie nie rwala - tyle stania jeszcze brzuszkiem

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Kurcze czekam i czekam kolejne wyniki i nic....
Wrr 6 raz poprawiam post bo jest przeladowany grafika
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 12:05   #2915
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Żoneczki

"Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby,
Mokre niebo się opuszcza coraz niżej....." no tak wygląda pogoda u mnie dzisiaj
jakaś masakra się dzieje z tą pogodą, ładną mamy jesień tego lata, nie ma co

Cytat:
Witam wieczorkiem
A więc relacja:
no to super zabawa była uroczo wyglądacie

Cytat:
No i byłoby na tyle, mam doła mąż mnie wkurza - ostatnio pare razy zachował się nie tak jak bym chciała, pewnie jestem przewrażliwiona i pewnie powinnam o tym z nim porozmawiać, zamiast się fochać i być złośliwcemuszczypliwcem bo wychodzi wszystko na takie błache wtedy... ech, ale nie myślę normalnie, przytyłam dotego i jestem zazdrosna wszystko na raz... no nie smęcę więcej bo i tak nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nawet tak ogólnie mi trochę ulżyło dobrze, że was mam miłej nocki
na lepszy humorek

Cytat:

Dziękuję moooniś. Łap buziaka ode mnie.
A fotki robiłam jak wracałam w niedzielę z uczelni i koło domku. .

superowe zdjęcia jak ja bym chciała żeby i u mnie się takie ładne niebo pojawiło, a od piątku tylko widzę jednego wielkiego deszczowego stratusa

Czeko
może to i lepiej że już będziecie mieć teraz ten wózeczek, niż jakby się miało okazać że nie dojdzie na czas

Dzasta podzieliłabyś się tym słońcem

Katarzinka i Malutka - czy Wy jesteście rodziną, już kiedyś miałam zapytać

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 12:26   #2916
kasienka1985
Zakorzenienie

łoooooooooooo jenyyyyyyyyyy
ale ten czas zapitala
ciągle ktoś mi dziś truje
ja kcem do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cytat:
Dzień dobry
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no czyli jasne dlaczego w ten dzień mnie nie pragniesz
Cytat:
Gdzie jest Kacha?!?!
jezdem
ale tak jakby mnie nie było
humor-jak pogoda - do

Cytat:
a na dole foteczka dla zainteresowanych
jam zainteresowana
piknie wyglądacie- widać po buźkach, że dobrze się bawiliscie
Cytat:
No i byłoby na tyle, mam doła mąż mnie wkurza - ostatnio pare razy zachował się nie tak jak bym chciała, pewnie jestem przewrażliwiona i pewnie powinnam o tym z nim porozmawiać, zamiast się fochać i być złośliwcemuszczypliwcem bo wychodzi wszystko na takie błache wtedy... ech, ale nie myślę normalnie, przytyłam do tego i jestem zazdrosna wszystko na raz... no nie smęcę więcej bo i tak nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nawet tak ogólnie mi trochę ulżyło dobrze, że was mam miłej nocki
kotuś???
Ty nie piszesz przypadkiem o mnie?
bo objawy mam te same

a przytyłaś- to chyba na rzęsach
Cytat:
Jakaś choroba zbiorowa mężów czy jak Trzeba by się chyba umówić i wspólnie czary nad nimi poodprawiać co by potem mężusiowie wobec nas byli tylko tacy A tak na poważnie, to po mojej ostatniej rozmowie z moim małżem zgadzam się w 100% z Kasieńką, że faceci to ćwierćmódżki. No ale chyba im to trzeba wybaczyć, bo to w końcu nie ich wina, że się tacy urodzili
ech... ja juz sama nie wiem
u mnie o tyle inna jest sprawa, że to ja jestem gorsza od mojego męża
jestem zołzą nieprzeciętną
Cytat:
2. zlosliwiecuszczypliwiec nie jest taki zly, gorzej jest z krzykaczemawanturnikiem Na pewnoe sie dogadacie

1. Na ksiezyc polecialas nadrabiac czy co? PISZ w koncu
2. Widzisz trzeba bylo wziac nas!
1- hmmmmmmmmmmm a co jeśli ja mam połączone te 2 objawy?
2- nie no siedzę przy biurku choć na księżyc bym poleciała
3- ojjjjjjjjjjj ile ja bym dała, żeby Was tam zabrać

Przepraszam, że na połowę nie odpisałam, ale jakaś taka nie w sosiku jestem wybaczcie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 12:45   #2917
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta ja tylko na chwlke.... humor do jak widac u wszystkich z zoladkiem wczoraj wieczorem juz bylo dobrze jak mi tesciowa grysik ugotowala na wodzie, ale dzis znowu mam bleeee o tyle lepiej ze mniejsze niz wczoraj. Zastanawiam sie tylko czy aby to nie COS innego niz niedroznosc zoladka. Niby czas na @ ale... sie zobaczy czy bedzie

Z mezem nie moge sie dogadac i w ogole bez sensu u nas od wczoraj.

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-06-23 o 12:46 Powód: bo cos wymyslilam
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 12:58   #2918
LilStar
Wtajemniczenie

hejho

u mnie tak sobie-dalej leje-co on sobie ten deszcze myślio ile w ogóle myśli tylko pada bezmyślnie z tych chmur...

urlopu przestawić się nie da.trudno.

wszystkim studentkom gratulacje

dół doła dołem pogania

idę na zakupy po pracy

buziole

Dagmarkawłaśnie doczytałam

tak sobie myślę żeby co niektórych mężów zapakować w rakietę i na księżyc z nimi
Stary 2009-06-23, 13:51   #2919
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
a ja jedna chyba dzis uchachana po 4 jade na lotnisko po moje gosciowy

wszystkie z dolkami i zlym humorkiem
przeganiam od Was wszystkie czarne mysli i wysylam troche ciepelka

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
bry wieczor

ja na ulamek sekundki sie przywitac... @ zawitala...spozniona o ladnych kilka dni a teraz mam czerwony wodospad i zdycham!!!
nie moglaby byc lagodniejsza ta wredota

Cytat:
ale pomysl inaczej ze jestes mega POCIąGAJąCA
szczegolnie z czerwonym nochalem

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Martulek mnie pozostaje tylko modlitwa za mojego Tate i Tescia, bo jestem zbyt daleko zeby isc ze zniczem i kwiatami

Paulinka jestem dokladnie w tej samej sytuacji co ty

ehhh zasmucilam sie troche

Cytat:
[/COLOR]i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready

fajnie juz powoli domek urzadzony bedzie
dobra rodzinka pozyczy kasiorki jak trzeba a wozek dobrze miec wczesniej niz pozniej
wrzuc jakies fotki jak juz wszystko bedzie gotowe

Dagecik a podejrzewasz cosik?? ze @ moze nie przyjsc?
Stary 2009-06-23, 14:31   #2920
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

tak sobie myślę żeby co niektórych mężów zapakować w rakietę i na księżyc z nimi
Dzieki, a wysylanie mezow to chyba nie najlepszy pomysl.... bobez nich bedzie gorzej hiihih. Ja to w ogole zakrecona jestem czytalam 3 razy wypowiedz Agi o przeprowadzce do tesciow i myslalam ze to ty pisalas i sie zastanawialam po co sie do nich przeprowadzacie.... Ach....

Cytat:
Dagecik a podejrzewasz cosik?? ze @ moze nie przyjsc?
Wiesz podejrzewac mozna ale co z tego wyjdzie to sie okaze....
Fajnie ze juz na gosci czekasz
Wlasnie zajadam sie biszkoptami chce ktoras? Na zoladek najlepsze....
Stary 2009-06-23, 14:43   #2921
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
hmm.... a mnie razem z nimi na ten księżyc
raz , że chciałam go zwiedzić <więc będzie okazja>- jak pisałam wyżej
a dwa, że jestem jeszcze gorsza niż oni wszyscy razem wzięci

Buzi koziczki

Obżarłam się pysznym dojrzałym melonikiem i zaraz pełznę do węża przeciskając się jak Chuck Norris pomiędzy kroplami deszczu

Ahoj
Przyzywam Wasze dobre humory <i mój też>

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-23, 15:22   #2922
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta ja tylko na chwlke.... humor do jak widac u wszystkich z zoladkiem wczoraj wieczorem juz bylo dobrze jak mi tesciowa grysik ugotowala na wodzie, ale dzis znowu mam bleeee o tyle lepiej ze mniejsze niz wczoraj. Zastanawiam sie tylko czy aby to nie COS innego niz niedroznosc zoladka. Niby czas na @ ale... sie zobaczy czy bedzie

Ulala No to czekamy
niech maz sie lepiej poprawi

Cytat:
hejho

u mnie tak sobie-dalej leje-co on sobie ten deszcze myślio ile w ogóle myśli tylko pada bezmyślnie z tych chmur...

urlopu przestawić się nie da.trudno.

dół doła dołem pogania

idę na zakupy po pracy

buziole

Pytanie tylko kto zaplaci za ta rakiete
Wez mnie na zakupy pleeeeease... O nie zapomnialam ze jade do tatusia swego wiec jednak nei moge....

Cytat:
Hejka
a ja jedna chyba dzis uchachana po 4 jade na lotnisko po moje gosciowy

wszystkie z dolkami i zlym humorkiem
przeganiam od Was wszystkie czarne mysli i wysylam troche ciepelka
No i dobrze ze jestes w swietnym humorze! Dzieki za ciepelko

Cytat:
Wlasnie zajadam sie biszkoptami chce ktoras? Na zoladek najlepsze....
Chce ja! tzn ja chce

Cytat:
Obżarłam się pysznym dojrzałym melonikiem i zaraz pełznę do węża przeciskając się jak Chuck Norris pomiędzy kroplami deszczu

Ahoj
Przyzywam Wasze dobre humory <i mój też>
Takie ciałka jak Twoje umkna przez kropelami

Ja tez przyzywam lepszy nastroj, gotuje: pieczonego baklazana z kasza gryczana i ogladam przyjaciol
Stary 2009-06-23, 15:29   #2923
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
hmm.... a mnie razem z nimi na ten księżyc
raz , że chciałam go zwiedzić <więc będzie okazja>- jak pisałam wyżej
a dwa, że jestem jeszcze gorsza niż oni wszyscy razem wzięci

Cytat:
Ulala No to czekamy
niech maz sie lepiej poprawi

Chce ja! tzn ja chce
Ja tez czekam hihhi.. Uwaga leca biszkopty
Stary 2009-06-23, 15:40   #2924
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
c

no i super, a lepiej że przyjdzie wóz wcześniej niżby miał być później
wlasnie niedawno kurier przywiozl

Cytat:

1.Te BRW kupowalas w R.?
2. Jaki wozek wybraliscie? Moze to i dobrze, bedziecie juz go mieli
3. Ja bym sie tak do prasowanie nie rwala - tyle stania jeszcze brzuszkiem
ad. 1 niee..... komody zamowione z nowej promocji seria Syriusz- kolor klon strassburg/wanilia plus szafka
ad.2 wozek Tako Jumper X- dokladnie taki:
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290
ad. 3 i tak siedzie i sie lenie wiec po trochu bede prasowac......jak tylko komody beda zmontowane

Cytat:

Czeko
może to i lepiej że już będziecie mieć teraz ten wózeczek, niż jakby się miało okazać że nie dojdzie na czas
w sumie to teraz sie ciesze bo mam juz 100% wyprawke

Cytat:

Cytat:

fajnie juz powoli domek urzadzony bedzie
dobra rodzinka pozyczy kasiorki jak trzeba a wozek dobrze miec wczesniej niz pozniej
wrzuc jakies fotki jak juz wszystko bedzie gotowe
jasne ze wrzuce sie pochwalic a co

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-23, 16:18   #2925
LilStar
Wtajemniczenie

jak to kto zapłaci: teściowe

Soffizakupy mogę przełożyc na inny dzionek
do dziś odchorowuję te twoje piękjne kozaczki z batyte fioletkowe

Kasieńkonie możesz z nimi lecieć:zly:tam nie ma natu i jak będziesz do nas pisać?

Daguśja w razie czego trzymam za pozytywny

ja chcę coś słodkiego

dziś zamulam z filmami albo z ksiązką wieczorem

buziam wszystkie

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2009-06-23 o 16:20 Powód: bo skleroza sakramencka
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 16:53   #2926
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

dół doła dołem pogania

idę na zakupy po pracy

no właśnie widzę, że to nie tylko u mnie coś się dzieje

przynajmniej sobie nastrój poprawisz

Cytat:
Ale pogoda nadal do Dzastus oddaj trochę tego słoneczka!

Dla wszystkich co juz egzaminy pozdawały wielkie
u mnie dziś ładna pogoda była do ok 14, a potem naszły chmury, chyba burza będzie wieczorem

Cytat:
milej pracy-pomimo podlego nastroju

dzięki
no widzisz jakiego masz dobrego braciszka

Cytat:
1. mnie dopadly lata braki!
2. podaruj mi troche slonca
3. jeszcze nei mam wakacji
1. o właśnie... może te złe samopoczucie spowodowane jest brakiem lata...
2. podzieliłabym się, ale już słoneczka nie ma
3. a kiedy ostatnie wyniki masz?? już jesteś po egzaminach??

Cytat:
Dzasta podzieliłabyś się tym słońcem
podzieliłabym się, ale już słoneczka nie ma

Cytat:
to czekamy na info czy @ przyszła czy nie

Cytat:
dziś zamulam z filmami albo z ksiązką wieczorem
o właśnie... miałam się w książkę zaopatrzyć

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 19:48   #2927
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Heloł Dziewuszki

Pierwsza sprawa - wyłączyli mi wizaż w pracy Za długo się nim cieszyłam Wiec piszę dopiero teraz - a małż juz narzeka, bo piszę posta od 50 min
Wesele było pierwsza klasa - oczywiście poza pogodą, padało całą sobotę a w niedziele było zimno jak cholera. Ale co tam - rozgrzewaliśmy się intensywnie W sobotę hulalismy do 7 rano dnia następnego a na poprawinach do 6 rano w poniedziałek. Wrócilismy do domu wczoraj po 22. Jestem obolała i przeżarta, dobrze, że juz przynajmniej trzeźwa Wrzuce może jeszcze dzis jakies fotki na nk

Dagunia - ten szef Twojego tż to przegiął na maksa palant jeden ... i jeszcze ten weekend tak wam się sypnął przez to, biedactwo Wysyłam ciepłe

Izka - gratuluję egzaminów

katarzinka- ale fajny ten diabełek

malutka - ale macie słodkie buzi buzi z syneczkiem na fotce i świetnie wyglądaliście na tej imprezce firmowej

monai - super fotki, słodki jest Kacperek a z twoim ogfólnym stanem humoru itp - to bardzo cie rozumiem...

marta - jak tam nowe łącze śmiga ?

Czeko21 - ja i tak już dawno byłam pewna że to będzie Weroniczka A z tym porodem przed czasem - moja kuzynka urodziła w zeszły wtorek, a w poniedziałek jej gin pojechał na urlop termin miała na ten tydzień, i też jej gin mówił, że ma trzymac do jego powrotu - no i nie wyszło ... Pochwal się wózeczkiem jak dojdzie

agunia - dobrze, że wyrzuciłas wszystko z siebie mężowi, nawet jak ulgi nie poczułaś - na pewno cos do niego trafiło a za przeprowadzkę będę

moonik - no to super że koncert się udał a jak sa imprezki w takich ekstremalnych warunkach to potem najlepiej i najdłużej sie je wspomina Zazdroszczę ci tego koncerciku.

soffi - gratuluję egzaminku

izazusia - dobrze że egzaminki do przodu i oczywiście w piątek za męża

paulinka - ty biedny smarkańcu lepiej już ??

liluś - jak tam dzisiejsze zakupki ??

Acha - a wogóle to jest mi ogromnie przykro i chyba się na was wszystkie obrażę bo żadna mi nie złożyła życzeń z okazji pierwszej rocznicy Strzelam dużego focha .......
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 20:55   #2928
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

dzięki
no widzisz jakiego masz dobrego braciszka
troche sama naciskalam hehe

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Czeko21 - ja i tak już dawno byłam pewna że to będzie Weroniczka A z tym porodem przed czasem - moja kuzynka urodziła w zeszły wtorek, a w poniedziałek jej gin pojechał na urlop termin miała na ten tydzień, i też jej gin mówił, że ma trzymac do jego powrotu - no i nie wyszło ... Pochwal się wózeczkiem jak dojdzie
nie strasz mnie
jutro porobie fotki fury mojej Weroniki

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-23, 23:02   #2929
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Rano wstałam z bólem brzucha, sobie myślę, że oj się zbliża @ no tak za tydzień już się przypałęta. U mamy jak byłam to się zdrzemnęłam z synkiem i tak mnie zalała ta cholerna @, że nowe jeansaki poszły się prać do pralki
Czy Żonki Doskonałe pamiętały o Dniu Ojca
Mój tata dostał zbiorowy prezent, zresztą sam taki chciał: pokrowce do samochodu, a mąż od synka dostał książkę i skarpetki Reeboka, bo upatrzył w promocji jak buty kupował do teścia jutro idziemy na cmentarz, bo jutro przypada pierwsza rocznica śmierci

Przesyłam dużo ciepłych fluidków dla chorujących i na przepędzenie złych humorów

Aguś dla Ciebie, by ta przeprowadzka szybko i sprawnie poszła i żebyście przeżyli miesiąc mieszkania z teściami

Cytat:
To odnoście fotki, jak Dawidzio chce Cię ugryźć...
że też od razu nie skojarzyłam o co kaman

Cytat:
jeszcze nie raz pewnie lozeczko bedzie puste jak bedziecie chcieli wyjsc na jaks impreze, albo malz zaprosi cie na kolacje......a twoj odruch normalny w konu to instynkt macierzynski

jasne już ja widzę jak mnie mąż zaprasza na kolację
fajny kolorek wózka, no i powodzenia przy prasowaniu

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądaliście, super, ze imprezka się udała

Cytat:
znaczy to rodzinne
kolejna wspólna rodzinna kwestia

super, że się świetnie bawiłaś
ad. 1 w końcu nazwisko zobowiązuje
ad. 2

Cytat:
Ale sie fajnie prezentujecie

Cytat:
no to super zabawa była uroczo wyglądacie

ad. 1
ad. 2 nie jesteśmy rodziną ale mamy takie samo nazwisko po mężach, ale bez żadnych koligacji rodzinnych

Cytat:
piknie wyglądacie- widać po buźkach, że dobrze się bawiliscie

Cytat:
Wlasnie zajadam sie biszkoptami chce ktoras?
ja poproszę
to tak po cichutko trzymam za 2 kreseczki

Cytat:
Pierwsza sprawa - wyłączyli mi wizaż w pracy

Wesele było pierwsza klasa

malutka - ale macie słodkie buzi buzi z syneczkiem na fotce i świetnie wyglądaliście na tej imprezce firmowej

Acha - a wogóle to jest mi ogromnie przykro i chyba się na was wszystkie obrażę bo żadna mi nie złożyła życzeń z okazji pierwszej rocznicy Strzelam dużego focha .......
ad. 1
ad. 2 fajnie, że się dobrze bawiliście na weselu
ad. 3
ad. 4 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża z okazji pierwszej rocznicy ślubu
Stary 2009-06-24, 08:33   #2930
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał A już najbardziej się uśmiałam, jak mówili, że spotkali naszego kolegę i z nim pogadali chwilę, no i niby on im powiedział, że robi program do BHP. Ale mieliśmy ubaw, bo ten kolega to jest programistą PHP
Generalnie to musimy dzisiaj zacząć już sprzątać, pakować się i rzeczy powoli przewozić, bo w sumie to klucze zdajemy we wtorek, ale wiadomo, że jak się pracuje to ciężko jest sprzątać, pakować i przewozić rzeczy naraz.
A do tego w niedzielę jedziemy do Krakowa, najpierw na wystawę psiaków rasowych (bo kumpela od szczenioli wystawia zaprzyjaźnionego psa) a potem do niej kluchy zobaczyć Są już coraz większe, coraz fajniejsze i oczy już otiwerają

Cytat:
Aguś dla Ciebie, by ta przeprowadzka szybko i sprawnie poszła i żebyście przeżyli miesiąc mieszkania z teściami
Dzięki słonko I pozostałym dziewczynkom też ogromny , wybaczcie ze bez cytowania, ale żem w pracy i muszę się streszczać z postem.
W ogóle ostatnio przez to wszystko jakoś z rytmu wizażowego wypadłam

ANUSIA dla Ciebie i męża wszystkiego naj z okazji rocznicy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 08:37   #2931
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czy Żonki Doskonałe pamiętały o Dniu Ojca

jasne już ja widzę jak mnie mąż zaprasza na kolację
fajny kolorek wózka, no i powodzenia przy prasowaniu
a pamietaly!! ale bez jakis super prezentow- ot zwykla bombonierka-dla mojego taty zlozenie zyczen to juz przezycie bo zawszema lzy w oczach

nie mow hop- moze twoj malz cie kiedys zaskoczy i wtedy bedziesz miec mine

do prasowania jeszcze daleko-najpierw komody musza byc

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-24, 09:36   #2932
kina2807
Zakorzenienie

Anusiu wszystkiego najlepszego, dużo miłości i wielu lat wspólnego szczęścia

miłego dnia dziewczynki

ja właśnie popijam sobie herbatkę i nastrajam się do pracy, jakoś trzeba się rozkręcić

Mąż i żona...
Stary 2009-06-24, 10:08   #2933
LilStar
Wtajemniczenie

hejo

Anusiawszystkiego co najlepsze i żeby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego

a u mnie deszczu ciąg dalszy. dziś idę na solarium-potrzeba mi słońca jak cholerka

buziole
Stary 2009-06-24, 10:22   #2934
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie deszczu ciąg dalszy. dziś idę na solarium-potrzeba mi słońca jak cholerka

buziole
oj mi by się też solarka przydała, bo blada jestem, że aż przykro patrzeć , ale jakoś tak nigdy mi nie po drodze, żeby wstąpić i się poopalać, trzeba się będzie zmobilizować

Mąż i żona...
Stary 2009-06-24, 10:29   #2935
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Takie ciałka jak Twoje umkna przez kropelami

Ja tez przyzywam lepszy nastroj, gotuje: pieczonego baklazana z kasza gryczana i ogladam przyjaciol
1- coś Ty znowu wymyśliła?
przeżywam ostatnio niesamowitego stolca z powodu włąśnie mojego "ciałka"- tudzież cielska
2-nie lubie kaszy i bakłażana chyba tez niee
ale przyjaciół uwielbiam- i wczoraj płakałam z neonowych zębów
Cytat:
Kasieńkonie możesz z nimi lecieć:zly:tam nie ma natu i jak będziesz do nas pisać?
no fakt
zostaję
Cytat:
Hej laseczki
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał A już najbardziej się uśmiałam, jak mówili, że spotkali naszego kolegę i z nim pogadali chwilę, no i niby on im powiedział, że robi program do BHP. Ale mieliśmy ubaw, bo ten kolega to jest programistą PHP
hehehehehhehe
czy Ty nie piszesz przypadkiem o moim teściu??
On jak opowiada swoim klientom różne tam pierdoły to czasem pękamy z Łukaszem
W dobie afery paliwowej mój szanowny teść rozmawiał z gościem o: aferze Ariela

No to lecę siku moje Wy moczopędniczki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-24, 10:33   #2936
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Alu nas wieje na szczęście poza wiatrem jest ładna i słoneczna pogoda.Zaraz idziemy z synkiem na szczepienie to proszę trzymać kciukolce, żeby jakoś to biedaczek zniósł

Cytat:
Dzięki słonko

W ogóle ostatnio przez to wszystko jakoś z rytmu wizażowego wypadłam
ad. 1 nie ma za co
ad. 2 będziecie już na swoim to spokojnie nadrobisz i wpadniesz w rytm

Cytat:
nie mow hop- moze twoj malz cie kiedys zaskoczy i wtedy bedziesz miec mine

do prasowania jeszcze daleko-najpierw komody musza byc
ad. 1 no wtedy to na pewno będę miała taką minę
ad. 2 trzeba się jeszcze psychicznie nastawić

Miłego dnia Żoncie
Stary 2009-06-24, 10:38   #2937
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Hejka
Alu nas wieje na szczęście poza wiatrem jest ładna i słoneczna pogoda.Zaraz idziemy z synkiem na szczepienie to proszę trzymać kciukolce, żeby jakoś to biedaczek zniósł

ad. 1 no wtedy to na pewno będę miała taką minę
ad. 2 trzeba się jeszcze psychicznie nastawić

Miłego dnia Żoncie
za Dawidka!!

pewnie i tak bede prasowac na raty ze wzgledu na kregoslup ktory teraz coraz czesciej daje sie we znaki, a prasowac lubie

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-24, 10:41   #2938
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Zaciskam mocno kciukasy , będzie dobrze

Kasieńko, normalnie bacik Ci się należy
nie dość, że o jakimś stolcu i cielsku pisze, to jeszcze tak, żeby wzrok prawie straciła
Ty wiesz, co ja myślę o Twoim ciałku i co inni myślą i nie wmówisz nam, że nie jesteś laseczką

Mąż i żona...
Stary 2009-06-24, 10:51   #2939
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

widzę, że pogoda na wszsytkich tak wpływa - ja mam jakies ponure myśli i nie umiem ich przegonić
Cytat:
Hej. Znow taki paskudny dzien dzis... Poza tym reklamy na wizazu zaczynaja mnie tak wkurzac, nie dosc ze glosne to wyskakuja mi prawie w kazdym oknie w roznych miejscach i wieszaja wszystko inne

Kurcze czekam i czekam kolejne wyniki i nic....
Wrr 6 raz poprawiam post bo jest przeladowany grafika
masz racje z tymi reklamami - wkurzajace to jest okropnie

jak wyniki????

Cytat:
Cześć Żoneczki

już Malutka ma "siostra po mężu " napisała, że nosimy to same nazwisko po mężach, więc nie , ale ja i tak się czuje jakbym miała siostre

Cytat:

hmmmm no to czekamy

Cytat:

czasem by się przydało

Cytat:
Hejka
trzymam

i ide się znęcać dalej nad kolokwiami - kurcze jak można takie bzdury pisać
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:14   #2940
soffera
Zadomowienie

Cytat:
jak to kto zapłaci: teściowe

Soffizakupy mogę przełożyc na inny dzionek
do dziś odchorowuję te twoje piękjne kozaczki z batyte fioletkowe
1. taaa
2. Kupilas cos? Oj tak moje bacikowe kozaczki sa ekstra

Cytat:
1. o właśnie... może te złe samopoczucie spowodowane jest brakiem lata...
2. podzieliłabym się, ale już słoneczka nie ma
3. a kiedy ostatnie wyniki masz?? już jesteś po egzaminach??
Cytat:
jak wyniki????
Niech lato wraca bo oszalaje.....
No wczoraj mialy byc wyniki bo jesli wynik neg to w ten pt jest poprawka!! Juz jest sroda a wynikow dalej nie ma..... A poza tym jeszcze w ndz mam egz.

Cytat:
Pierwsza sprawa - wyłączyli mi wizaż w pracy

soffi - gratuluję egzaminku

1. Uuuu niefajnie...
2.
3. Oj wybacz nam Wszystkiego najlepszego Żono Doskonała

Cytat:
Hej laseczki
Generalnie to musimy dzisiaj zacząć już sprzątać, pakować się i rzeczy powoli przewozić, bo w sumie to klucze zdajemy we wtorek, ale wiadomo, że jak się pracuje to ciężko jest sprzątać, pakować i przewozić rzeczy naraz.
A do tego w niedzielę jedziemy do Krakowa, najpierw na wystawę psiaków rasowych (bo kumpela od szczenioli wystawia zaprzyjaźnionego psa) a potem do niej kluchy zobaczyć Są już coraz większe, coraz fajniejsze i oczy już otiwerają
1. O jacie swietny tesciu
2. Szczerze to jak pomysle o pakowaniu i przeprowadzce to mam ciarki, ale mysl o upragnionym celu dodaje otuchy Musi
3. Tez chce zobaczyc te slodziaki!

Cytat:
ja właśnie popijam sobie herbatkę i nastrajam się do pracy, jakoś trzeba się rozkręcić
Ja dzis sie chyba nie rozkrece Nawet moj pies spi i spi

Cytat:
Cytat:
oj mi by się też solarka przydała, bo blada jestem, że aż przykro patrzeć , ale jakoś tak nigdy mi nie po drodze, żeby wstąpić i się poopalać, trzeba się będzie zmobilizować
Ja mam solarke pod nosem a i tak mi nie po drodze

Cytat:
1- coś Ty znowu wymyśliła?
przeżywam ostatnio niesamowitego stolca z powodu włąśnie mojego "ciałka"- tudzież cielska
2-nie lubie kaszy i bakłażana chyba tez niee
ale przyjaciół uwielbiam- i wczoraj płakałam z neonowych zębów
No to lecę siku moje Wy moczopędniczki
Nic nie wymyslilam narzekaczko. My juz swoje wiemy tylko Ty prawdy nie widzisz
Oj u mnie bys polubila...
Neonowe zeby to bylo cos.... Rozwalaja mnie na lopatki...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości