|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
to juz mozesz powolutku zaciskac
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready mialam tez jedna nieprzyjemna sytuacje wczoraj........dostalam meila od firmy Tako-producenta wozkow ze moj wozek zostal wyslany i zrobilam takie oczy bo mial byc dopiero za 2 tygodnie-wczesniej mowili ze ok. miesiaca sie czeka na wozek, a tu juz dzis albo jutro bedzie i glowilismy sie z tż skad tu wziac teraz 1200zł my obydwoje splukani-wiadomo przed wyplata......ale na szczescie siostra tż nam pozyczyla -za tydzien jej oddamy........a moj brat zapowiedzial juz ze po jego wyplacie odda mi polowe za wozeknajbardziej sie nie moge doczekac tych komod bo wreszcie bede moga wyprac ciuszki dla Weroniczki i wyprasowac.......bo narazie nie mam gdzie schowac......
|
|
#2912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje Cytat:
trzymam kciuki za małża na Szczecin lecisz, a mnie w weekend nie będzie Cytat:
Cytat:
świetne fotki, lubię takie chmurki oglądać miłego dnia laseczki |
||||
|
|
|
#2913 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć ; )
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolejna wspólna rodzinna kwestia Cytat:
Cytat:
Cytat:
i trzymam kciukasy Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dziękuję Cytat:
buziaki
|
|
|
#2914 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej. Znow taki paskudny dzien dzis... Poza tym reklamy na wizazu zaczynaja mnie tak wkurzac, nie dosc ze glosne to wyskakuja mi prawie w kazdym oknie w roznych miejscach i wieszaja wszystko inne
Cytat:
![]() 2. Ale fajnie bedziesz sie mogla nimi dlugo nacieszyc Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
![]() 2. zlosliwiecuszczypliwiec nie jest taki zly, gorzej jest z krzykaczemawanturnikiem Na pewnoe sie dogadacie Cytat:
Cytat:
![]() 2. Widzisz trzeba bylo wziac nas! Cytat:
2. podaruj mi troche slonca ![]() 3. jeszcze nei mam wakacji ![]() Cytat:
Co do tesciow to oczywiscie lipne ale pociesz sie ze juz niedlugo bedziecie w Waszym mieszkanku sami! Na swoim!2. Ja w ogole nie wierze ze oni ten mozg maja ![]() Cytat:
2. Jaki wozek wybraliscie? Moze to i dobrze, bedziecie juz go mieli ![]() 3. Ja bym sie tak do prasowanie nie rwala - tyle stania jeszcze brzuszkiem ![]() ![]() Kurcze czekam i czekam kolejne wyniki i nic.... Wrr 6 raz poprawiam post bo jest przeladowany grafika |
|||||||||
|
|
|
#2915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żoneczki
![]() "Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej....." no tak wygląda pogoda u mnie dzisiaj jakaś masakra się dzieje z tą pogodą, ładną mamy jesień tego lata, nie ma co ![]() Cytat:
uroczo wyglądacie Cytat:
Cytat:
superowe zdjęcia ![]() Czeko może to i lepiej że już będziecie mieć teraz ten wózeczek, niż jakby się miało okazać że nie dojdzie na czas Dzasta podzieliłabyś się tym słońcem ![]() Katarzinka i Malutka - czy Wy jesteście rodziną, już kiedyś miałam zapytać
|
|
#2916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
łoooooooooooo jenyyyyyyyyyy
ale ten czas zapitala ciągle ktoś mi dziś ![]() ja kcem do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() Cytat:
no czyli jasne dlaczego w ten dzień mnie nie pragniesz jezdem ![]() ale tak jakby mnie nie było ![]() humor-jak pogoda - do jam zainteresowana piknie wyglądacie- widać po buźkach, że dobrze się bawiliscie ![]() Cytat:
Ty nie piszesz przypadkiem o mnie? ![]() bo objawy mam te same a przytyłaś- to chyba na rzęsach ![]() Cytat:
u mnie o tyle inna jest sprawa, że to ja jestem gorsza od mojego męża ![]() jestem zołzą nieprzeciętną Cytat:
2- nie no siedzę przy biurku choć na księżyc bym poleciała 3- ojjjjjjjjjjj ile ja bym dała, żeby Was tam zabrać Przepraszam, że na połowę nie odpisałam, ale jakaś taka nie w sosiku jestem wybaczcie
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta ja tylko na chwlke.... humor do
z zoladkiem wczoraj wieczorem juz bylo dobrze jak mi tesciowa grysik ugotowala na wodzie, ale dzis znowu mam bleeee o tyle lepiej ze mniejsze niz wczoraj. Zastanawiam sie tylko czy aby to nie COS innego niz niedroznosc zoladka. Niby czas na @ ale... sie zobaczy czy bedzie ![]() Z mezem nie moge sie dogadac i w ogole bez sensu u nas od wczoraj. Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-23 o 12:46 Powód: bo cos wymyslilam |
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
hejho
![]() u mnie tak sobie-dalej leje-co on sobie ten deszcze myśli o ile w ogóle myśli tylko pada bezmyślnie z tych chmur...urlopu przestawić się nie da.trudno. wszystkim studentkom gratulacje ![]() dół doła dołem pogania ![]() idę na zakupy po pracy ![]() buziole Dagmarka właśnie doczytałamtak sobie myślę żeby co niektórych mężów zapakować w rakietę i na księżyc z nimi |
|
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
a ja jedna chyba dzis uchachana wszystkie z dolkami i zlym humorkiem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobra rodzinka pozyczy kasiorki jak trzeba a wozek dobrze miec wczesniej niz pozniej wrzuc jakies fotki jak juz wszystko bedzie gotowe ![]() Dagecik a podejrzewasz cosik?? ze @ moze nie przyjsc? |
|||
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz podejrzewac mozna ale co z tego wyjdzie to sie okaze.... Fajnie ze juz na gosci czekasz Wlasnie zajadam sie biszkoptami chce ktoras? Na zoladek najlepsze.... |
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz , że chciałam go zwiedzić <więc będzie okazja>- jak pisałam wyżej ![]() a dwa, że jestem jeszcze gorsza niż oni wszyscy razem wzięci ![]() Buzi koziczki Obżarłam się pysznym dojrzałym melonikiem i zaraz pełznę do węża przeciskając się jak Chuck Norris pomiędzy kroplami deszczu ![]() Ahoj Przyzywam Wasze dobre humory <i mój też>
|
|
#2922 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to czekamy ![]() niech maz sie lepiej poprawiCytat:
![]() Wez mnie na zakupy pleeeeease... O nie zapomnialam ze jade do tatusia swego wiec jednak nei moge.... Cytat:
Dzieki za ciepelko ![]() Chce ja! tzn ja chce ![]() Cytat:
![]() Ja tez przyzywam lepszy nastroj, gotuje: pieczonego baklazana z kasza gryczana i ogladam przyjaciol
|
||||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez czekam hihhi.. Uwaga leca biszkopty |
|
|
|
|
#2924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad.2 wozek Tako Jumper X- dokladnie taki: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290 ad. 3 i tak siedzie i sie lenie wiec po trochu bede prasowac......jak tylko komody beda zmontowane ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to kto zapłaci: teściowe
![]() Soffi zakupy mogę przełożyc na inny dzionek![]() do dziś odchorowuję te twoje piękjne kozaczki z baty te fioletkoweKasieńko nie możesz z nimi lecieć:zly:tam nie ma natu i jak będziesz do nas pisać?Daguś ja w razie czego trzymam za pozytywny![]() ja chcę coś słodkiego ![]() dziś zamulam z filmami albo z ksiązką wieczorem ![]() buziam wszystkie Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-23 o 16:20 Powód: bo skleroza sakramencka |
|
|
|
#2926 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie widzę, że to nie tylko u mnie coś się dzieje ![]() przynajmniej sobie nastrój poprawisz Cytat:
![]() Cytat:
no widzisz jakiego masz dobrego braciszka ![]() Cytat:
![]() 2. podzieliłabym się, ale już słoneczka nie ma ![]() 3. a kiedy ostatnie wyniki masz?? już jesteś po egzaminach?? podzieliłabym się, ale już słoneczka nie ma ![]() Cytat:
to czekamy na info czy @ przyszła czy nie ![]() o właśnie... miałam się w książkę zaopatrzyć
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł Dziewuszki
![]() Pierwsza sprawa - wyłączyli mi wizaż w pracy Wiec piszę dopiero teraz - a małż juz narzeka, bo piszę posta od 50 min ![]() Wesele było pierwsza klasa - oczywiście poza pogodą, padało całą sobotę a w niedziele było zimno jak cholera. Ale co tam - rozgrzewaliśmy się intensywnie W sobotę hulalismy do 7 rano dnia następnego a na poprawinach do 6 rano w poniedziałek. Wrócilismy do domu wczoraj po 22. Jestem obolała i przeżarta, dobrze, że juz przynajmniej trzeźwa ![]() Dagunia - ten szef Twojego tż to przegiął na maksa palant jeden ... i jeszcze ten weekend tak wam się sypnął przez to, biedactwo Izka - gratuluję egzaminów ![]() katarzinka- ale fajny ten diabełek ![]() malutka - ale macie słodkie buzi buzi z syneczkiem na fotce i świetnie wyglądaliście na tej imprezce firmowej monai - super fotki, słodki jest Kacperek a z twoim ogfólnym stanem humoru itp - to bardzo cie rozumiem... marta - jak tam nowe łącze śmiga ?Czeko21 - ja i tak już dawno byłam pewna że to będzie Weroniczka A z tym porodem przed czasem - moja kuzynka urodziła w zeszły wtorek, a w poniedziałek jej gin pojechał na urlop termin miała na ten tydzień, i też jej gin mówił, że ma trzymac do jego powrotu - no i nie wyszło ... Pochwal się wózeczkiem jak dojdzie ![]() agunia - dobrze, że wyrzuciłas wszystko z siebie mężowi, nawet jak ulgi nie poczułaś - na pewno cos do niego trafiło a za przeprowadzkę będę ![]() moonik - no to super że koncert się udał a jak sa imprezki w takich ekstremalnych warunkach to potem najlepiej i najdłużej sie je wspomina Zazdroszczę ci tego koncerciku.soffi - ![]() izazusia - dobrze że egzaminki do przodu i oczywiście w piątek za mężapaulinka - ty biedny smarkańcu lepiej już ?? liluś - jak tam dzisiejsze zakupki ??Acha - a wogóle to jest mi ogromnie przykro i chyba się na was wszystkie obrażę bo żadna mi nie złożyła życzeń z okazji pierwszej rocznicy ![]() Strzelam dużego focha .......
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
troche sama naciskalam hehe
![]() Cytat:
![]() jutro porobie fotki fury mojej Weroniki
|
|
#2929 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Rano wstałam z bólem brzucha, sobie myślę, że oj się zbliża @ no tak za tydzień już się przypałęta. U mamy jak byłam to się zdrzemnęłam z synkiem i tak mnie zalała ta cholerna @, że nowe jeansaki poszły się prać do pralki Czy Żonki Doskonałe pamiętały o Dniu Ojca ![]() Mój tata dostał zbiorowy prezent, zresztą sam taki chciał: pokrowce do samochodu, a mąż od synka dostał książkę i skarpetki Reeboka, bo upatrzył w promocji jak buty kupował do teścia jutro idziemy na cmentarz, bo jutro przypada pierwsza rocznica śmierci ![]() Przesyłam dużo ciepłych fluidków dla chorujących i na przepędzenie złych humorów Aguś że też od razu nie skojarzyłam o co kaman Cytat:
jasne już ja widzę jak mnie mąż zaprasza na kolację fajny kolorek wózka, no i powodzenia przy prasowaniu ![]() Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
ad. 2 nie jesteśmy rodziną ja poproszę to tak po cichutko trzymam za 2 kreseczki Cytat:
ad. 2 fajnie, że się dobrze bawiliście na weselu ad. 3 ad. 4 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża z okazji pierwszej rocznicy ślubu
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał Generalnie to musimy dzisiaj zacząć już sprzątać, pakować się i rzeczy powoli przewozić, bo w sumie to klucze zdajemy we wtorek, ale wiadomo, że jak się pracuje to ciężko jest sprzątać, pakować i przewozić rzeczy naraz. A do tego w niedzielę jedziemy do Krakowa, najpierw na wystawę psiaków rasowych (bo kumpela od szczenioli wystawia zaprzyjaźnionego psa) a potem do niej kluchy zobaczyć ![]() Cytat:
W ogóle ostatnio przez to wszystko jakoś z rytmu wizażowego wypadłam ![]() ANUSIA dla Ciebie i męża wszystkiego naj z okazji rocznicy
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mow hop- moze twoj malz cie kiedys zaskoczy i wtedy bedziesz miec mine ![]() do prasowania jeszcze daleko-najpierw komody musza byc
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiu wszystkiego najlepszego, dużo miłości i wielu lat wspólnego szczęścia
miłego dnia dziewczynki ja właśnie popijam sobie herbatkę i nastrajam się do pracy, jakoś trzeba się rozkręcić
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() Anusia wszystkiego co najlepsze i żeby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego![]() a u mnie deszczu ciąg dalszy. dziś idę na solarium-potrzeba mi słońca jak cholerka ![]() buziole |
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jakoś tak nigdy mi nie po drodze, żeby wstąpić i się poopalać , trzeba się będzie zmobilizować
|
|
|
|
|
#2935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeżywam ostatnio niesamowitego stolca 2-nie lubie kaszy i bakłażana chyba tez niee ale przyjaciół uwielbiam- i wczoraj płakałam z neonowych zębów Cytat:
![]() zostaję ![]() Cytat:
![]() czy Ty nie piszesz przypadkiem o moim teściu?? ![]() On jak opowiada swoim klientom różne tam pierdoły to czasem pękamy z Łukaszem ![]() W dobie afery paliwowej mój szanowny teść rozmawiał z gościem o: aferze Ariela No to lecę siku moje Wy moczopędniczki
|
|
#2936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Alu nas wieje na szczęście poza wiatrem jest ładna i słoneczna pogoda.Zaraz idziemy z synkiem na szczepienie to proszę trzymać kciukolce, żeby jakoś to biedaczek zniósł ![]() Cytat:
ad. 2 będziecie już na swoim to spokojnie nadrobisz i wpadniesz w rytm Cytat:
ad. 2 trzeba się jeszcze psychicznie nastawić Miłego dnia Żoncie
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Dawidka!!pewnie i tak bede prasowac na raty ze wzgledu na kregoslup ktory teraz coraz czesciej daje sie we znaki, a prasowac lubie
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasieńko, normalnie bacik Ci się należy nie dość, że o jakimś stolcu i cielsku pisze, to jeszcze tak, żeby wzrok prawie straciła ![]() Ty wiesz, co ja myślę o Twoim ciałku |
|
|
|
|
#2939 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
widzę, że pogoda na wszsytkich tak wpływa - ja mam jakies ponure myśli i nie umiem ich przegonić ![]() Cytat:
jak wyniki???? Cytat:
Cytat:
no to czekamy Cytat:
Cytat:
i ide się znęcać dalej nad kolokwiami - kurcze jak można takie bzdury pisać
|
|
|
#2940 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Kupilas cos? Oj tak moje bacikowe kozaczki sa ekstra ![]() Cytat:
No wczoraj mialy byc wyniki bo jesli wynik neg to w ten pt jest poprawka!! Juz jest sroda a wynikow dalej nie ma..... A poza tym jeszcze w ndz mam egz. Cytat:
niefajnie...2. ![]() 3. Oj wybacz nam Wszystkiego najlepszego Żono Doskonała ![]() Cytat:
2. Szczerze to jak pomysle o pakowaniu i przeprowadzce to mam ciarki, ale mysl o upragnionym celu dodaje otuchy Musi ![]() 3. Tez chce zobaczyc te slodziaki! Cytat:
Nawet moj pies spi i spiCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj u mnie bys polubila... Neonowe zeby to bylo cos.... Rozwalaja mnie na lopatki... |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

tylko dziwnie się poczułam jak wróciliśmy w nocy, bo spojrzałam odruchowo do łóżeczka, a tam pustka 
bo mial byc dopiero za 2 tygodnie-wczesniej mowili ze ok. miesiaca sie czeka na wozek, a tu juz dzis albo jutro bedzie i glowilismy sie z tż skad tu wziac teraz 1200zł
my obydwoje splukani-wiadomo przed wyplata......ale na szczescie siostra tż nam pozyczyla -za tydzien jej oddamy........a moj brat zapowiedzial juz ze po jego wyplacie odda mi polowe za wozek
na lepsze zdrowie
, dziesięć zaliczeń-jeszcze projekt zawioze i po sesji
Broni się mąż w piatek więc 26 czerwca poprosiłabym o trzymanie kciuków. Z tej okazji "lecim na Szczecin" i to oboje bo dostałam dwa dni urlopiku
jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu 
strasznie sie ciesze i jutro z kolezanka jade po nie na lotnisko do takiego miasta gdzie jeszcze nie bylam i wyjedziemy wczesniej zeby sobie po nim polazic i moze jakis maly shopping zaliczyc 
bo wychodzi wszystko na takie błache wtedy... ech, ale nie myślę normalnie, przytyłam dotego i jestem zazdrosna wszystko na raz... no nie smęcę więcej bo i tak nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nawet tak ogólnie mi trochę ulżyło dobrze, że was mam
Moze to i dobrze, bedziecie juz go mieli
hand-made: urodzinowo na 40tkę

właśnie doczytałam

te fioletkowe