|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szamponetka czy farba ?
Hej
![]() Po farbie sa odrosty... a przez szamponetke nie wyjdzie za fajny kolor. Mam 15 lat i chce sobie pofarbowac wlosy tylko na wakacje. Czy jak pofarbuje farbą to bede mogla wrocic potem do mojego naturalnego koloru wlosow ? a chce sie pofarbowac na cos takiego jak ta laska: http://www.buzzgrinder.com/images/paramore_AP.jpg moze mi polecicie jakąś farbe/szamponetke ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szamponetka czy farba ?
jaki masz naturalny kolor włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po farbie będziesz mogła wrócić do naturalnych włosów oczywiście. Ale będzie to trwało tyle, ile czasu włosy będą odrastały
![]() Szamponetka nie da tak intensywnego efektu, ale za to powinna się zmyć po jakimś czasie. Piszę powinna, bo różnie z tym bywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
haha mam taki sam problem jak ty, tez chce się tylko na wakacje przefarbować. kupiłam sobie już 2 szamponetki, farby na bank nie kupie. tylko ze jak pokazałam te szamponetki fryzjerce, powiedziała że to się nie zmywa tak jak piszę na opakowaniu i że nie powinnam niszczyć włosów. już nie wiem co mam zrobić ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a z jakiej firmy te szamponetki ? ;p
cholera... ja tez juz nie wiem. ja chce ruude włoosy ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli jesteś szatynką, to nie ma opcji aby wyszły ci włosy w rudym kolorze po użyciu szamponetki
![]() Nawet farbą ciężko byłoby uzyskać taki kolor. Zwykła farba nie rozjaśnia włosów więc potrzebna byłaby lekka dekoloryzacja, a następnie farbowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
mam szamponetki z palette, które ogólnie są 'mocne'. mnie też ciągnie do zmiany koloru, ale już sama nie wiem. wydaje mi się że lepiej jakbym poszła do fryzjera ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
właśnie, właśnie. mam jasny blond i chciałam identyczny kolor jak Oluskka. polecacie coś (bardziej z szamponetek) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.