|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7
Cytat:
cienie mam,ale bez numerków,paletę nie wiem czy nie było czy były i się zmyły dużo fajnych kolorów,bardzo trwałe,intensywne,w większości matowe,prasowane,są też sypkie,ale nie mam pomadek też mam paletkę-jak lubisz różne kolory to polecam,bo mała,ale wydajna.są różne matowe,lekko lśniące i perłowe,różne kolory.Mogę cyknąć fotkę ewent.ta jest najnowsza,więc numerki jakieś są fiksatory to utrwalacze kupuję w miejscu z linka,który podałam-mam blisko albo na targach |
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Ann, ratuj, mam plecy całe w jakichś syfach paskudnych, da to się oczyścić czy kwasami potraktować od razu? Na naturalnej pielęg. tonik na kwasie salicylowym polecali, jak się zrobi ciepło to jak ja będę wyglądać, syfiasta i w plamach po przeszłych syfach, buu
|
|
#4983 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
Skąd to się bierze skoro twarz czysciutka jak nigdy. Przelazło z buzi czy jak
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() chcialam was poczytac bo ja tez po 30 i probuje zyc w symbiozie z waga , roznie z tym bywa jednak i zaintrygowal mnie wasz post o problemach ze skora na plecach. ja rowniez mam od jakiegos czasu paskudne syfki, i tylko na plecach. dzis bylam u lekarza i przy okazji mu to pokazalam, okazalo sie ze to jakies zakazenie bakteryjne skory i mam antybiotyk . bylam w szoku bo myslalam ze to taka fanaberia starej baby
|
#4985 |
|
Rzabbocop
|
Ewus doszy
itakasia witaj ![]() ja niedawno zastanawialam sie od czego mi jakies cholery wychodza no ale teraz juz wiem bo 9 dni mam ''okres'' czy co to jest a za kilka dni ma byc planowy
|
|
|
|
#4986 |
|
|
Cześć Itakasia
No właśnie ja też mam coś z hormonami znowu. Nawet u gina byłam na poczatku miesiąca i wiem że mi się znowu jakieś torbiele robią (tzn. niepęknięte pęcherzyki czy coś). Sama to wiedziałam zresztą bez badania (jakoś tak wyczuwam u siebie różne zmiany). I to na plecach to raczej hormonalne jest. Antybiotyku brać nie chcę
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabba, Dominkab
witajcie ![]() no ja tez nie chce antybiotyku bo nie cierpie dziadostwa ale musialam zaufac lekarzowi. podobno jest on konieczny powoli zaczynam przewracac cale forum, czytac o zdrowym odzywianiu itp, zeby to sobie poukladac jakos. mam nadzieje ze w grupie bedzie latwiej osiagnac cel
|
#4988 |
|
Rzabbocop
|
zacznij od 10PZ co mam w podpisie
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
z siostra byłam pewnie w nią zapatrzona byłam, bo jej sie obcas nadłamał i byłyśmy u szewca, a potem połaziłyśmy, ale nie za bardzo z powodu buta.Cytat:
Kurcze skusiłabym sie może na paletke cieni i pomadek, ale musze gdzies to w realu oblukać strasznie mnie zaciekawiły te kosmetyki ![]() Cześć Itakasia
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Itakasia
![]() oj, to nie ja jedna się z tym męczę . No własnie Dominiko, odkryte olecy : podobają mi się bluzki z odkrytymi plecami, takie wiązane łezki czy jak tam sie to zwie no ale poczucie estetyki jakoś nie pozwala mi ich odziac, przez te czerwone, brązowe plamki, grr.
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja nie miałam i nie mam problemów ani z plecami ani z twarza odnośnie wyskakującego czegoś, może dlatego, że ja non stop łykam wspomagacze zwane cudownymi tabletkami na zmarszczki? łykacie coś? nie doraźnie oczywiście.
Gadmarko - piszesz o moich ukochanych bluzkach, ale teraz w tym roku chyba sie ich nie doczekam przez te pogody |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Iwuś ale nie o tych wiązanych na szyi, tylko o takich wkładanych przez głowę, z tyłu dziura (no nie znajduję innego określienia) zawiązana sznureczkiem
, a te Twoje to też lubię
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę się z Wami w plecowo-krostowym bólu
![]() Ja od wielu lat nie noszę takich zajefajnych bluzeczek bez pleców. Ale mnie się wydaje że to od braku powietrza - przynajmnie u mnie. Mam włosy długie - często rozpuszczone, pracuję na skórzanym (albo skóropodobnym fotelu) w pozycji siedzącej i plecy mam oparte.... no i jak mają się ujścia gruczołów nie zapychać? No można nosić przy sobie jakiś tonik albo hydrolat i w ciągu dnia przecierać... ale... same wiemy jak to jest. Chociaż jak tak piszecie o tych hormonach to w sumie może to i ich wina.... po urlopie zrobię badania... |
|
|
|
#4995 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Dominiko na Faith no more się wybierasz? skręci mnie z zazdrości, jak ja mogłam przegapić taką okazję Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-06-25 o 07:41 |
|
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raport z zachodniej granicy: na zachodzie bez zmian: pogoda no, open'er heineken zaraz po koncercie będę mieć świezutkie wrażenia, znajomi jadą, ale to nie to samo, co na zywca buuuu, chlip, chlip
|
|
|
#4997 |
|
sophisticated
|
Gadmarko co to za portki co masz na fotce u minerałek?
nieustannie szukam ciemnych dżinsów, jak wyglądają z tyłu? ślicznie wyglądasz ![]() no i się rozjechałyśmy we włosach tego lata, ja wracam do blondów
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gadmarciu normalnie jestem załamana Minerałkom fotki pokazujesz, a nam nie ![]() ![]() Och, już nas nie kochasz
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no już dobrze, dobrze ![]() zaraz wkleję linka edit: c'est moi https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1591
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-06-25 o 08:21 |
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie to nie ja
![]() To Brewusia ![]() Bo mnie by nawet do głowy nie przyszło, że Ty miłości moja, tak postąpisz I też poproszę o namiary na spodnie
|
#5001 |
|
sophisticated
|
nie nie, żaden detektyw
ja minerałki staram się śledzić we własnym interesie, nie straciłam nadziei, że potestuję wszystkie kiedyś
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widzialam postu Brewci, ajmsory kobiałki kochane, to takie zwykłe dżiny za 40 dychy z modmixu
|
|
|
#5003 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznotki!
Itakasia witaj. Cytat:
A chodzę w nich prawie cały czas. Podeszwa jest dość wysoka więc mnie nie zalewa a w aucie mi ciepło. ![]() Cytat:
![]() Ja się tak naprawdę wystraszyłam 2 razy w życiu. Raz jak byłam na Rysach i nagle zagrzmiało. Spylałam stamtąd aż miło. A drugi raz jak szłam sobie z siostrą od Butorowego Wierchu do Gubałówki. Koło drogi na drzewie była tabliczka upamiętniająca śmierć od pioruna dwóch dziewczyn w latach 60-tych, przeczytałyśmy to, poszłyśmy dalej i kawałeczek dalej przechodząc pod linią wysokiego napięcia zobaczyłyśmy na niebie śliczny zygzaczek. Myślałam normalnie że narobię w gacie mówiąc kolokwialnie. Cytat:
Cytat:
Przydałby mi się taki. ![]() Cytat:
Cytat:
Też tak miałam jak miałam do dyspozycji całą szafę w poprzednim mieszkaniu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#5004 |
|
sophisticated
|
o widzisz Gadmarko i to jest to czego szukam, taki wygląd za takie pieniądze
tylko jeszcze powiedz co z tym tyłkiem, normalne kieszonki mają czy coś udziwnione?a w ogóle jestem kompletnie stuknięta, siedzę i płaczę, bo usłyszałam romantyczną piosenkę ja chyba naprawdę jestem młodsza niż się by mogło wydawać po cyferkach
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-06-25 o 09:13 |
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Brewciu
ja to płaczę na programach o dzieciach, np. wczoraj na tvn style świat według dziecka co za piosenka? ![]() a kieszonki w sumie mogą być, na jednej tłoczony napis "love" ale jest ciemny i nie rzuca sie w oczy
|
|
#5006 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() ja go w ogóle nie słucham, lubię, ale mnie nie ciągnie, to radio zaatakowało znienacka i ta jedna sprawia, że szlochamtzn. jedna Radka bo do płaczu albo innych stanów doprowadzają mnie milijony
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2009-06-25 o 09:29 |
|
|
|
|
#5007 |
|
Rzabbocop
|
Czesc Sloneczka
zapraszam do nowego watku |
|
|
|
#5008 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz wkleję fotkę moich kaloszy na Heinekena. Jak ktoś idzie to po tych kaloszach będzie mnie mógł rozpoznać ![]() edit: o nowy wątek przeklejam więc posta
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

i jaki efekt dają. I po co sa te fixatory? 

i zaintrygowal mnie wasz post o problemach ze skora na plecach. ja rowniez mam od jakiegos czasu paskudne syfki, i tylko na plecach. dzis bylam u lekarza i przy okazji mu to pokazalam, okazalo sie ze to jakies zakazenie bakteryjne skory i mam antybiotyk
. bylam w szoku bo myslalam ze to taka fanaberia starej baby
a za kilka dni ma byc planowy 

. No własnie Dominiko, odkryte olecy
: podobają mi się bluzki z odkrytymi plecami, takie wiązane łezki czy jak tam sie to zwie 

zaraz po koncercie będę mieć świezutkie wrażenia, znajomi jadą, ale to nie to samo, co na zywca buuuu, chlip, chlip 

nie widzialam postu Brewci, ajmsory 

ja chyba naprawdę jestem młodsza niż się by mogło wydawać po cyferkach
co za piosenka?