Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 14:28   #4921
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja się zgadzam w sumie wydaje mi się to dziwne, nie wypowiadać się w wątku, bo mi się tytuł nie podoba. Może ja dziwna jestem, ale jeśli odpowiadają mi ludzie, którzy są w wątku to mogłabym się nawet udzielać w temacie "jesteśmy grube, głupie i mamy wszy"
ale mamy demokrację, więc jeśli większość wypowie się za mało zboczonym tematem to protestować nie będę Z tych "niezboczonych" to fajny był "Rumak pędzi jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony", tyle, że to może tak w październiku jak już wszystkim suwaczki ruszą
masz racjęMi tam lata jaki bedzie tytuł.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Normalny tytuł uważasz za nijaki??? Taa,najlpieej dać durnowaty tytuł o rumakach itp I czego tu się bać.
chyba wyraźnie napisalam o jednym z poprzednich tytułów, Ciebie by pewnie zachwycił a ja go uważałam za nijaki. Ja wole durnowate tytuły, bo po co jakieś "ą" "ę" zgrywać.
A czego sie bać - jezu czepiasz się słówek - kto ma zostac ten zostanie o to chodziło
Stary 2009-06-25, 14:30   #4922
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to moja propozycja a teraz czekam na opinie PMek

może być coś "świeci słonko, kwitna bzy w przyszym roku ślubowac będziemy my"
Kasia nie rozwalaj mnei swoimi próbami poetyzowania od tego mamy innych na wątku
Co do tytułu, oj rany ale robicie problem...Mam propozycję ... niech zdecyduje moderatorka
Wczesniejszy tytul o sexi kotkach i zbokach wynikał z kontekstu .. tresci naszych postow
Mnie to w sumie ani ziębi ani parzy jaki mamy tytuł bylebyśmy my się odnalazły na nim.. Nie wiem co harcorowego jest w pędzących rumakach.. ale jesli koniecznie chceie coś innego no to róbie jak uważacie
Ja z natury rzeczy jestem taka, że lubięjak moje jest niesztampowe, niepowtarzalne inne intrygujące
Jeśli uważacie tytuł o pędzących rumakach zajakiśhardcore no to ok
CHoć dla mnie hardcore by był gdybyśmy się nazwały :
Najza***istrze kurewsko cudowne extra skromnie Ździry 2010
to jest wg mnie hardcore
A toco wymyślamy teraz topo prostu gra słowem.. nasza taka wewnętrzna.. Nic zdrożnego trzeba tylko po prostu stać się juztą PM-ką 2010 żeby zrozumieć ten nasz sposób wypowiadania..
Zrozumieć toże w zartach piszemy do siebie per krowi placku piczo czy co my tam jeszcze piszemy
Akurat tytułto w naszym wypadku powinien byćnajostatniejszy powód do rozłamó protestói apeli
Kasiu szanuję Cię i rozumiem troskęo "młodzież"na naszym wątku (PM-ki z krótkim wątkowym starzem) ale w sumie widziay gały co brały
Mamy swój folklor... taki własny wewnętrzny.. jeśli uważacie, zę za bardzo hardcorowy to proponuje najpierw zmienić język z piczowato zaczepnego na ugrzeczniony

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
masz racjęMi tam lata jaki bedzie tytuł.

chyba wyraźnie napisalam o jednym z poprzednich tytułów, Ciebie by pewnie zachwycił a ja go uważałam za nijaki. Ja wole durnowate tytuły, bo po co jakieś "ą" "ę" zgrywać.
A czego sie bać - jezu czepiasz się słówek - kto ma zostac ten zostanie o to chodziło
Samoa wariatko wygląda, że pierwszy raz sięz Tobą zgadzam
Stary 2009-06-25, 14:30   #4923
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
to moja propozycja a teraz czekam na opinie PMek
Też już wcześniej proponowałam coś normalniejszego typu:
"Czas leci jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony", chyba lain to delikatnie zmodyfikowała i wyszło:
"Rumak pędzi jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony"
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Grosz do grosza.
Jak moi klienci nie mają wybranego swojego celu, to Ja ich pytam czy mogę wpisać jakiś cel co ktoś znajomy potrzebuje. I tak w tym roku jeden Pan przekazał na TŻ mamy znajomej córkę ponad 700 zł, bo to było rozliczenie firmowe.
No to świetnie Dobrze, że jest ktoś kto pamięta o takich sprawach, bo tyle kasy dla potrzebujących by się zmarnowało
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:30   #4924
Jazzmanka
Zadomowienie

Dziewczyny, ale my nie będziemy w przyszłym roku zakładać setki wątków pt. PM z pierwszej ćwiartki lipca 2010
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:32   #4925
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko proszę by ta moja propozycja nie skończyła się na kłótni
Kaśka jaka kłótnia..my tu walczymy jak lwice o nasz niepowtarzalny PM-kowy2010 styl wypowiedzenia się.. chcę Ci tylko delikatnie przypomnieć że sama byłaś swego czasu prekursorem naszego aktualnego stylu: TY Zboku naczelny
to Ty darłaś się na cały wizaż: Zbok Zbok!!!!!!

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ale my nie będziemy w przyszłym roku zakładać setki wątków pt. PM z pierwszej ćwiartki lipca 2010
a po co ??
jesteśmy jedne jedyne w swoim rodzaju.. jak się rozejdziecie po innych wątkach zostawiając mnie tu samą np z samoą (bo slubujemy w tym samym miesiacu) to kogoś uszkodze!!!!!!
Stary 2009-06-25, 14:32   #4926
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
tak bo reszta siedzi na niewidocznym np ja
i ja

ja nie jestem za "normalnym" tytułem, bo niestety ale my nie jesteśmy zwykłe PM - przynajmniej ja to tak odbieram zresztą jak ktoś chce sie upewnić, to niech przeczyta chociażby tą częśc wątku to się sam przekona... a nawet smiem twierdzić że im oryginalniejszy tytuł tym wiecej osób tu przebywa

oczywiście nie muszą być sexi dziie, bo to już było więc moze faktycznie w kółko powtażać to tak głupio.. ale za rumakami jestem jak najbardziej... bo to tylko taki "symbol"

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:33   #4927
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Kasia nie rozwalaj mnei swoimi próbami poetyzowania od tego mamy innych na wątku
Co do tytułu, oj rany ale robicie problem...Mam propozycję ... niech zdecyduje moderatorka
Wczesniejszy tytul o sexi kotkach i zbokach wynikał z kontekstu .. tresci naszych postow
Mnie to w sumie ani ziębi ani parzy jaki mamy tytuł bylebyśmy my się odnalazły na nim.. Nie wiem co harcorowego jest w pędzących rumakach.. ale jesli koniecznie chceie coś innego no to róbie jak uważacie
Ja z natury rzeczy jestem taka, że lubięjak moje jest niesztampowe, niepowtarzalne inne intrygujące
Jeśli uważacie tytuł o pędzących rumakach zajakiśhardcore no to ok
CHoć dla mnie hardcore by był gdybyśmy się nazwały :
Najza***istrze kurewsko cudowne extra skromnie Ździry 2010
to jest wg mnie hardcore
A toco wymyślamy teraz topo prostu gra słowem.. nasza taka wewnętrzna.. Nic zdrożnego trzeba tylko po prostu stać się juztą PM-ką 2010 żeby zrozumieć ten nasz sposób wypowiadania..
Zrozumieć toże w zartach piszemy do siebie per krowi placku piczo czy co my tam jeszcze piszemy
Akurat tytułto w naszym wypadku powinien byćnajostatniejszy powód do rozłamó protestói apeli
Kasiu szanuję Cię i rozumiem troskęo "młodzież"na naszym wątku (PM-ki z krótkim wątkowym starzem) ale w sumie widziay gały co brały
Mamy swój folklor... taki własny wewnętrzny.. jeśli uważacie, zę za bardzo hardcorowy to proponuje najpierw zmienić język z piczowato zaczepnego na ugrzeczniony

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Samoa wariatko wygląda, że pierwszy raz sięz Tobą zgadzam

haha własnie mialam pisać, że zawsze się mnie czepiasz, że ja się czepiam, bo mam inne zdanie a tu proszę - tyle naprodukowałaś i w koncu się z Toba zgadzam
Stary 2009-06-25, 14:33   #4928
obca7
Wtajemniczenie

A mi to obojetne jaki tytuł będzie i tak będę pisac i tak
Chociaz może cos związanego z seksem jakby było to można wpisać dalej niz 3 wyraz watku bo jak były sexi dzikie kotki.... to szef akurat spojrzał na monitor(ja to zawsze mam pecha) i sie pytał "co to ja za seksy czytam"

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:35
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:34   #4929
kaska87
Zakorzenienie

nowe PM powinny brac przykład z Asiulki1705 bo ona jest nowa dała radę się "wbić" i nie zniechęcił jej tytuł

Kubusewa ja też lubię krowie placki, picz itd, ale ja jestem taka ciota, że mi przykro jak ktoś nie chce z nami pisać bo mamy durny tytuł ja to bym chciała wszystkich zadowolić a chyba się nie da

Kubusewa ja bym chciała taki zbokowy tytuł, ale potrafie ustapić, ale już może bez kociaków bo sa nudne może ktos wymyśli coś innego?

ja bym była za propozycja Lain o tych welonach! bo on jest taki po środku i dla zboków i dla normalnych PM!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:39
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:36   #4930
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Otóż właśnie I każdy może się w ten folklor wkręcić, a jak nie chce, to też może pisać. Przecież np. Can't nikogo od piczek nie wyzywa, a jest z nami
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:36   #4931
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Też już wcześniej proponowałam coś normalniejszego typu:
"Czas leci jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony", chyba lain to delikatnie zmodyfikowała i wyszło:
"Rumak pędzi jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony"

No to świetnie Dobrze, że jest ktoś kto pamięta o takich sprawach, bo tyle kasy dla potrzebujących by się zmarnowało
No i taki mi się tytuł podoba. A zresztą robta co chceta z tytułem.

Zresztą,mnie jakoś teksty w stylu zwracanie się do siebie piczo,krowi placku nie jest śmieszne,mnie to nie bawi tak jak was.Sorry.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:39
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:36   #4932
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
haha własnie mialam pisać, że zawsze się mnie czepiasz, że ja się czepiam, bo mam inne zdanie a tu proszę - tyle naprodukowałaś i w koncu się z Toba zgadzam
WOW Kasia, ostatnio dokonałaś cudów na wątku
Najpierw uwolniłaś w sobie zboka, potem znalazłaś długo szukaną sukienkę tancerki a teraz doprowadziłaś po pojednania kubusewej i Samoi Normalnie jesteś cudotwórcą
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:38   #4933
anus19
Raczkowanie

GG do anus19

Cytat:
nowe PM powinny brac przykład z Asiulki1705 bo ona jest nowa dała radę się "wbić" i nie zniechęcił jej tytuł

Kubusewa ja też lubię krowie placki, picz itd, ale ja jestem taka ciota, że mi przykro jak ktoś nie chce z nami pisać bo mamy durny tytuł ja to bym chciała wszystkich zadowolić a chyba się nie da
Eeee...mnie tez zaden tytul nie zniecheca.. Tylko internet mnie wkur.. bo ciagle mnie wywala.. Co zaczne pisac,to zaraz mnie nie ma..

anus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:38   #4934
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Z pierwszej kwadry księżyca

Cytat:
a po co ??
jesteśmy jedne jedyne w swoim rodzaju.. jak się rozejdziecie po innych wątkach zostawiając mnie tu samą np z samoą (bo slubujemy w tym samym miesiacu) to kogoś uszkodze!!!!!!
o jaka, nie chce ze mną sama zostać na wątku i ekscytować się moim ślubem

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
i ja

ja nie jestem za "normalnym" tytułem, bo niestety ale my nie jesteśmy zwykłe PM - przynajmniej ja to tak odbieram zresztą jak ktoś chce sie upewnić, to niech przeczyta chociażby tą częśc wątku to się sam przekona... a nawet smiem twierdzić że im oryginalniejszy tytuł tym wiecej osób tu przebywa

oczywiście nie muszą być sexi dziie, bo to już było więc moze faktycznie w kółko powtażać to tak głupio.. ale za rumakami jestem jak najbardziej... bo to tylko taki "symbol"
mi się wydaje, że ten watek nie jest nudny i sie w nim nie smęci w kółko o welonach i dzięki temu jest ciekawie i śmiesznieA przecież jak ktoś sie o cos pyta to zawsze pomagamy - zwłaszcza Tancerka ze swoimi wizjonerskimi postami - ja cię widzę w wielkiej bezie z cierwonymi ustami
Stary 2009-06-25, 14:40   #4935
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Kasia powiem CI jedno:
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim równo dogodził
Daj spokój
My jesteśmy normalnymi dziewczynami i bez przesady..Jak komuś się nie podoba tytuł to po cholere go czyta.. niech nie czyta tytułu tylko zawartość wątku
Jakos do tej pory nie było skarg na tytuły??
a największe wonty mogłyście mieć na zboki
Dajmy spokoj tej dyskusji bo jest bezproduktywna

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Z pierwszej kwadry księżyca

o jaka, nie chce ze mną sama zostać na wątku i ekscytować się moim ślubem

mi się wydaje, że ten watek nie jest nudny i sie w nim nie smęci w kółko o welonach i dzięki temu jest ciekawie i śmiesznieA przecież jak ktoś sie o cos pyta to zawsze pomagamy - zwłaszcza Tancerka ze swoimi wizjonerskimi postami - ja cię widzę w wielkiej bezie z cierwonymi ustami
Samoa nie gorączkuj się tobył przykąłd.. bo nic innego mi do głowy przyjść nie chciało chcesz to napisze inaczej: jak ktoś mnie zostawi samą z krowim plackiem na wątku to Was uszkodze..
teraz pasi ??
Stary 2009-06-25, 14:43   #4936
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Zresztą,mnie jakoś teksty w stylu zwracanie się do siebie piczo,krowi placku nie jest śmieszne,mnie to nie bawi tak jak was.Sorry.
przeciez nie musisz sie tak do nikogo zwracać. Mi to nie prszkadza jak ktoś mnie nazwie picza, ale sama chyba tak nikogo nie nazwałam(moze z dwa razy Kaśkę, bo jej się należało) ale jakos jak chce to potrafie pominąć krowiego placka w okreslaniu fizjonomii KaśkiA jak kto pisze to mi nie przeszkadza, bo zawsze jest to adekwatne do sytuacji i mi nie przeszkadza, bo pasuje do kontekstu. Więcej tolerancji Picza albo krowim plackiem dostaja tylko te osoby, które się nie obrażą, bo czuja klimat
Stary 2009-06-25, 14:44   #4937
tancerka212
Zakorzenienie

hej nadrobiłam waszą skrobaninę ale nic nie mam do powiedzenia bo mam jutro egzamin i jestem w czarnej dupie więc wracam do nauki.
a i ta pani od sukni z allegro napisała mi maila że wieczorem jak wróci z pracy to mi podeśle więcej zdjęć "mojej" sukni

a co do tytułu wątku to wszystko mi jedno.
może być nawet taki "pannom młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku" cz.8 paplaniny
papa

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:46
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:45   #4938
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
otóz to... bo jakbyśmy gadały ciagle o ślubie to nie sądze, żebyśmy naprodukowały juz tyle części

Stary 2009-06-25, 14:45   #4939
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa nie gorączkuj się tobył przykąłd.. bo nic innego mi do głowy przyjść nie chciało chcesz to napisze inaczej: jak ktoś mnie zostawi samą z krowim plackiem na wątku to Was uszkodze..
teraz pasi ??
już wole jak piszesz o mnie Samoa niż krowi placek
Stary 2009-06-25, 14:46   #4940
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

No aco Cie bawi??
każda z naswspółtowrzy ten wątek.. to nie jest tak, żepewnego dnia Kasia wywaliła do samoi per Ty durna piczo i potem wszystkie topodlapaly.. Kazda z nas ma swoj wklad w to jak ten wątek wyglada.. tylko trzeba byc otwartym
Mnie tez specjalnie nie bawi jakos mowienie do dziewczyn per piczo ale skoro je to bawi to czasemmozna im powiedziec Ty durna piczo.. w zartach.. bo i tak wiemze sie nie poobrazaja..
Nie mozna byc cale życie ą i ę bo w końcuod tego jest życie.. ma sięje jedno.. ciężko marnowaćje naciągłe bycie takim poukładanym. Patrzcie na mnie trzeba miećw sobie odrobinę szaleństwa i zdecydowanie lpeiej t oszaleństwo pokazywaćna forum niż bo ja iwme na przykłąd chodzićz goął dupą poulicy albo rutowiczyć w prasie.. Ja niewiem madi o co Ci chodzi tak na prawdę...
Uwolnij w sobie zboka( w sensie rozluźnij się, zrzuć mundurek szarego człowieka)
i daj się ponieść.. My siętu bawimy a nie prowadzimy poważne dyskusje panelowe na szczeblu rządowym
Stary 2009-06-25, 14:46   #4941
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej nadrobiłam waszą skrobaninę ale nic nie mam do powiedzenia bo mam jutro egzamin i jestem w czarnej dupie więc wracam do nauki.
a i ta pani od sukni z allegro napisała mi maila że wieczorem jak wróci z pracy to mi podeśle więcej zdjęć "mojej" sukni

a co do tytułu wątku to wszystko mi jedno.
może być nawet taki "pannom młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku"
papa
oooooooo ten mi sie podoba... moze to jest wyjście

Stary 2009-06-25, 14:46   #4942
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
już wole jak piszesz o mnie Samoa niż krowi placek
to było o tejco to miała krowi egzamin.. Ty niemyśląca babo
Stary 2009-06-25, 14:47   #4943
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
WOW Kasia, ostatnio dokonałaś cudów na wątku
Najpierw uwolniłaś w sobie zboka, potem znalazłaś długo szukaną sukienkę tancerki a teraz doprowadziłaś po pojednania kubusewej i Samoi Normalnie jesteś cudotwórcą
no to wiadomo co mają robić całować ziemię po której stąpam........

Stary 2009-06-25, 14:49   #4944
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuć odlew swojej stopy do donicy i mi przyślij to moze nad tym pomyśle
Stary 2009-06-25, 14:49   #4945
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No aco Cie bawi??
każda z naswspółtowrzy ten wątek.. to nie jest tak, żepewnego dnia Kasia wywaliła do samoi per Ty durna piczo i potem wszystkie topodlapaly..
z mi się wydaje, że tak było

ej! muminki widzicie mój obrazem na PW?

Stary 2009-06-25, 14:50   #4946
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

ej! muminki widzicie mój obrazem na PW?
Piczowata przodowniczka

Nyny nie widzimy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:51
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:50   #4947
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No aco Cie bawi??
każda z naswspółtowrzy ten wątek.. to nie jest tak, żepewnego dnia Kasia wywaliła do samoi per Ty durna piczo i potem wszystkie topodlapaly.. Kazda z nas ma swoj wklad w to jak ten wątek wyglada.. tylko trzeba byc otwartym
Mnie tez specjalnie nie bawi jakos mowienie do dziewczyn per piczo ale skoro je to bawi to czasemmozna im powiedziec Ty durna piczo.. w zartach.. bo i tak wiemze sie nie poobrazaja..
Nie mozna byc cale życie ą i ę bo w końcuod tego jest życie.. ma sięje jedno.. ciężko marnowaćje naciągłe bycie takim poukładanym. Patrzcie na mnie trzeba miećw sobie odrobinę szaleństwa i zdecydowanie lpeiej t oszaleństwo pokazywaćna forum niż bo ja iwme na przykłąd chodzićz goął dupą poulicy albo rutowiczyć w prasie.. Ja niewiem madi o co Ci chodzi tak na prawdę...
Uwolnij w sobie zboka( w sensie rozluźnij się, zrzuć mundurek szarego człowieka)
i daj się ponieść.. My siętu bawimy a nie prowadzimy poważne dyskusje panelowe na szczeblu rządowym
no właśnie w żartach wszystko jest.
Stary 2009-06-25, 14:51   #4948
madmuazelle
BAN stały

Ok,ja nieuważam żeby być ą,ę rozumiem że macie poczucie humoru,no ale nie wszystko mnie bawi i tyle.A co zrobicie z tytułem,jaki będzie to Wasza sprawa,bo jak widać pomimo moich sprzeciwów nadal się tu udzielam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:52   #4949
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lepiej tego ujac sie nie dalo
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:54   #4950
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to było o tejco to miała krowi egzamin.. Ty niemyśląca babo
ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!wIEM O CO CI CHODZIŁO OKEJ?

Cytat:
ta to ma fantazje

Cytat:
no cóż, jako owa pierwsza picza musze przyznać, że tak własnie było

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości