|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Mi tam lata jaki bedzie tytuł.Cytat:
A czego sie bać - jezu czepiasz się słówek - kto ma zostac ten zostanie o to chodziło
|
|
#4922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego mamy innych na wątkuCo do tytułu, oj rany ale robicie problem...Mam propozycję ... niech zdecyduje moderatorka Wczesniejszy tytul o sexi kotkach i zbokach wynikał z kontekstu .. tresci naszych postow Mnie to w sumie ani ziębi ani parzy jaki mamy tytuł bylebyśmy my się odnalazły na nim.. Nie wiem co harcorowego jest w pędzących rumakach.. ale jesli koniecznie chceie coś innego no to róbie jak uważacie Ja z natury rzeczy jestem taka, że lubięjak moje jest niesztampowe, niepowtarzalne inne intrygujące Jeśli uważacie tytuł o pędzących rumakach zajakiśhardcore no to ok CHoć dla mnie hardcore by był gdybyśmy się nazwały : Najza***istrze kurewsko cudowne extra skromnie Ździry 2010 to jest wg mnie hardcore A toco wymyślamy teraz topo prostu gra słowem.. nasza taka wewnętrzna.. Nic zdrożnego trzeba tylko po prostu stać się juztą PM-ką 2010 żeby zrozumieć ten nasz sposób wypowiadania.. Zrozumieć toże w zartach piszemy do siebie per krowi placku piczo czy co my tam jeszcze piszemy Akurat tytułto w naszym wypadku powinien byćnajostatniejszy powód do rozłamó protestói apeli Kasiu szanuję Cię i rozumiem troskęo "młodzież"na naszym wątku (PM-ki z krótkim wątkowym starzem) ale w sumie widziay gały co brały Mamy swój folklor... taki własny wewnętrzny.. jeśli uważacie, zę za bardzo hardcorowy to proponuje najpierw zmienić język z piczowato zaczepnego na ugrzeczniony ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Też już wcześniej proponowałam coś normalniejszego typu:
"Czas leci jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony", chyba lain to delikatnie zmodyfikowała i wyszło: "Rumak pędzi jak szalony, niedługo będziemy wybierać welony" Cytat:
Dobrze, że jest ktoś kto pamięta o takich sprawach, bo tyle kasy dla potrzebujących by się zmarnowało
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale my nie będziemy w przyszłym roku zakładać setki wątków pt. PM z pierwszej ćwiartki lipca 2010
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka jaka kłótnia..my tu walczymy jak lwice o nasz niepowtarzalny PM-kowy2010 styl wypowiedzenia się.. chcę Ci tylko delikatnie przypomnieć że sama byłaś swego czasu prekursorem naszego aktualnego stylu: TY Zboku naczelny
to Ty darłaś się na cały wizaż: Zbok Zbok!!!!!! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
jesteśmy jedne jedyne w swoim rodzaju.. jak się rozejdziecie po innych wątkach zostawiając mnie tu samą np z samoą (bo slubujemy w tym samym miesiacu) to kogoś uszkodze!!!!!! |
|
|
|
|
#4926 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja
![]() ja nie jestem za "normalnym" tytułem, bo niestety ale my nie jesteśmy zwykłe PM - przynajmniej ja to tak odbieram że im oryginalniejszy tytuł tym wiecej osób tu przebywa oczywiście nie muszą być sexi dziie, bo to już było więc moze faktycznie w kółko powtażać to tak głupio.. ale za rumakami jestem jak najbardziej... bo to tylko taki "symbol"
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha własnie mialam pisać, że zawsze się mnie czepiasz, że ja się czepiam, bo mam inne zdanie a tu proszę - tyle naprodukowałaś i w koncu się z Toba zgadzam
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi to obojetne jaki tytuł będzie
i tak będę pisac i tak Chociaz może cos związanego z seksem jakby było to można wpisać dalej niz 3 wyraz watku bo jak były sexi dzikie kotki.... to szef akurat spojrzał na monitor(ja to zawsze mam pecha
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-25 o 14:35 |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
nowe PM powinny brac przykład z Asiulki1705 bo ona jest nowa dała radę się "wbić" i nie zniechęcił jej tytuł
![]() Kubusewa ja też lubię krowie placki, picz itd, ale ja jestem taka ciota, że mi przykro jak ktoś nie chce z nami pisać bo mamy durny tytuł ![]() Kubusewa ja bym chciała taki zbokowy tytuł, ale potrafie ustapić, ale już może bez kociaków bo sa nudne może ktos wymyśli coś innego? ![]() ja bym była za propozycja Lain o tych welonach! bo on jest taki po środku i dla zboków i dla normalnych PM!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-25 o 14:39 |
|
|
|
#4930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A zresztą robta co chceta z tytułem. ![]() Zresztą,mnie jakoś teksty w stylu zwracanie się do siebie piczo,krowi placku nie jest śmieszne,mnie to nie bawi tak jak was.Sorry.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-06-25 o 14:39 |
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw uwolniłaś w sobie zboka, potem znalazłaś długo szukaną sukienkę tancerki a teraz doprowadziłaś po pojednania kubusewej i Samoi Normalnie jesteś cudotwórcą |
|
|
|
|
#4933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ciagle mnie wywala.. Co zaczne pisac,to zaraz mnie nie ma..
|
|
#4934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A przecież jak ktoś sie o cos pyta to zawsze pomagamy - zwłaszcza Tancerka ze swoimi wizjonerskimi postami - ja cię widzę w wielkiej bezie z cierwonymi ustami
|
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim równo dogodził Daj spokój My jesteśmy normalnymi dziewczynami i bez przesady..Jak komuś się nie podoba tytuł to po cholere go czyta.. niech nie czyta tytułu tylko zawartość wątku Jakos do tej pory nie było skarg na tytuły?? a największe wonty mogłyście mieć na zboki Dajmy spokoj tej dyskusji bo jest bezproduktywna ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
teraz pasi ?? |
||
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Picza albo krowim plackiem dostaja tylko te osoby, które się nie obrażą, bo czuja klimat
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
hej nadrobiłam waszą skrobaninę ale nic nie mam do powiedzenia bo mam jutro egzamin i jestem w czarnej dupie więc wracam do nauki.
a i ta pani od sukni z allegro napisała mi maila że wieczorem jak wróci z pracy to mi podeśle więcej zdjęć "mojej" sukni a co do tytułu wątku to wszystko mi jedno. może być nawet taki "pannom młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku" cz.8 paplaniny papa
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-25 o 14:46 |
|
|
|
#4938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda z naswspółtowrzy ten wątek.. to nie jest tak, żepewnego dnia Kasia wywaliła do samoi per Ty durna piczo i potem wszystkie topodlapaly.. Kazda z nas ma swoj wklad w to jak ten wątek wyglada.. tylko trzeba byc otwartym Mnie tez specjalnie nie bawi jakos mowienie do dziewczyn per piczo ale skoro je to bawi to czasemmozna im powiedziec Ty durna piczo.. w zartach.. bo i tak wiemze sie nie poobrazaja.. Nie mozna byc cale życie ą i ę bo w końcuod tego jest życie.. ma sięje jedno.. ciężko marnowaćje naciągłe bycie takim poukładanym. Patrzcie na mnie trzeba miećw sobie odrobinę szaleństwa i zdecydowanie lpeiej t oszaleństwo pokazywaćna forum niż bo ja iwme na przykłąd chodzićz goął dupą poulicy albo rutowiczyć w prasie.. Ja niewiem madi o co Ci chodzi tak na prawdę... Uwolnij w sobie zboka( w sensie rozluźnij się, zrzuć mundurek szarego człowieka) i daj się ponieść.. My siętu bawimy a nie prowadzimy poważne dyskusje panelowe na szczeblu rządowym |
|
|
|
|
#4941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
to było o tejco to miała krowi egzamin.. Ty niemyśląca babo
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuć odlew swojej stopy do donicy i mi przyślij to moze nad tym pomyśle
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej! muminki widzicie mój obrazem na PW?
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Piczowata przodowniczka
Nyny nie widzimy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-25 o 14:51 |
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4948 |
|
BAN stały
|
Ok,ja nieuważam żeby być ą,ę rozumiem że macie poczucie humoru,no ale nie wszystko mnie bawi i tyle.A co zrobicie z tytułem,jaki będzie to Wasza sprawa,bo jak widać pomimo moich sprzeciwów nadal się tu udzielam.
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!wIEM O CO CI CHODZIŁO OKEJ?
ta to ma fantazje no cóż, jako owa pierwsza picza musze przyznać, że tak własnie było
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

w sumie wydaje mi się to dziwne, nie wypowiadać się w wątku, bo mi się tytuł nie podoba. Może ja dziwna jestem, ale jeśli odpowiadają mi ludzie, którzy są w wątku to mogłabym się nawet udzielać w temacie "jesteśmy grube, głupie i mamy wszy" 
Taa,najlpieej dać durnowaty tytuł o rumakach itp
I czego tu się bać. 

od tego mamy innych na wątku

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo ciagle mnie wywala.. Co zaczne pisac,to zaraz mnie nie ma..