Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 12:40   #3391
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
własnie tak bym chciała.
tylko jak myslisz, czy warto zamawiac obie, czy jdna ksiązka wystarczy?? co by obie nie były o tym samym.

o kurcze, to moze wex sie teraz troche za pisanie, w sierpniu na dlugo jedziesz??
innego wyjscia chyba i tak nie masz co??
Zaraz po ślubie mieliśmy się przeprowadzać i malować mieszkanie a potem jedziemy na 10 dni. Najgorsze, że ani ja ani promotor nie spodziewaliśmy się braku zgody. Kurcze, a to praca z literatury ...
Stary 2009-06-25, 12:41   #3392
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
nie bylo mnie znowupare dni i nie nadrabiam z przeczytaniem wszystkiego a wogole nie mam ochotyod paru dni na nic..normalnie zlapal mnie taki dol i wogole jakies dziwne myslenie, ze sama nie wiem co sie ze mna dzieje ciagle sie sprzeczalam z tzem i brakuje mi sil juz na to
slub mnie ostatnio wogole nie interesuje mam nadzieje, ze sie to zmieni
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:43   #3393
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Zaraz po ślubie mieliśmy się przeprowadzać i malować mieszkanie a potem jedziemy na 10 dni. Najgorsze, że ani ja ani promotor nie spodziewaliśmy się braku zgody. Kurcze, a to praca z literatury ...
a masz inne wyjscie, jest jakas szansa abys oddala prace póxniej?? bo jesli nie, to poswiec te kilka dni, spręz sie mocno i napewno jakos sobie poradzisz. wiem co pisze. kiedys te to odkładałam, a potem jak sie zebralam to w tydzien napisalam częśc teoretyczną, potem badania i jakies wnioski. moja praca miała 150 stron.
wazne aby sie zmobilizowac, na te chwile odstawic wszytsko i juz.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:44   #3394
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość

Zastanawiam sie nad rodzajem podziekowan dla gosci. Waham sie miedzy gipsowymi aniolkamiw szyfonowych woreczkach a sukierkami w pudeleczkach....Nie wiem co byloby lepsze
zdecydowanie wolałabym cukierki. Aniołki może i są ładne ale jako gość nie wiedziałabym co potem z tym zrobić.

Cytat:
witam
Jaga ktos tu mądrze powiedział, niektórzy rodzice dziecinnieją na starsoc

wiesz, wczoraj rozmawiałam z moimi rodzicami na ten temat i oni powiedzieli mi dokładnie tak samo.
Mysle, ze najlepiej jak TZ nie bedzie sie w to wtrącal. bo potem to on bedzie najgorszy. jesli ojciec chce niech ja zabiera. TZ tylko niech swojej mamie o tym powie, a jak jej nie bedzie to pasowało, to niech sie sama z nim dogada.
ehhh no ja też tak myślę ale najśmieszniejsze jest to, że dorosłe osoby, których dotyczy ten problem bezpośrednio zachowują się jak dzieci.

A jakie w końcu dacie tacie TZ zaproszenie? Tzn. co na nim będzie napisane?
- tylko jego nazwisko
- z osobą towarzyszącą
- wpiszecie też nazwisko tej kobiety
????

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Ty masz skromną???!!! Dla pocieszenia pokaże Ci moją (tylko, że ja mam białą)- ona to dopiero jest skromna... nie martw sie - ja tez mam doła..... Ale Twoja naprawde jest OK - wytworna, elegancka i nie przesadzona.
Swojej to ja musze pokazać powiększenia zdjęć, żeby było widac że coś ma hahahaha.... kurde, zaczynam sie tym dołowac znowu
o matko, znowu wątpliwości dotyczące na prawdę przepięknej sukni. Ja na prawdę nie wiem dziewczyny czego Wam w tych sukniach brakuje

A mnie bolą palce po wczorajszym kursie tańca... strasznie mi TZ podeptał Najważniejsze, że mu się podobało i tak się rozszalał, że pod koniec skakał jak pokemon i nie można go było w ogóle opanować

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:44   #3395
kliwia
Zakorzenienie

madzia obie na pewno nie beda o tym samy, bo sa roznych autoprow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:46   #3396
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
a masz inne wyjscie, jest jakas szansa abys oddala prace póxniej?? bo jesli nie, to poswiec te kilka dni, spręz sie mocno i napewno jakos sobie poradzisz. wiem co pisze. kiedys te to odkładałam, a potem jak sie zebralam to w tydzien napisalam częśc teoretyczną, potem badania i jakies wnioski. moja praca miała 150 stron.
wazne aby sie zmobilizowac, na te chwile odstawic wszytsko i juz.
Teraz Madziu wychodzi na to, że już nic się nie da zrobić. Podanie składałam o przedłużenie do 15 grudnia (za radą promotora taki termin, chciałam się bronić przełom października/listopada) i dostałam zgodę jedynie do końca września.
Stary 2009-06-25, 12:48   #3397
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ehhh no ja też tak myślę ale najśmieszniejsze jest to, że dorosłe osoby, których dotyczy ten problem bezpośrednio zachowują się jak dzieci.

A jakie w końcu dacie tacie TZ zaproszenie? Tzn. co na nim będzie napisane?
- tylko jego nazwisko
- z osobą towarzyszącą
- wpiszecie też nazwisko tej kobiety
????

A mnie bolą palce po wczorajszym kursie tańca... strasznie mi TZ podeptał Najważniejsze, że mu się podobało i tak się rozszalał, że pod koniec skakał jak pokemon i nie można go było w ogóle opanować
mamy dla niego zaproszenie bez osoby tow. jak cos to TZ dopowie aby zrobił co chce. chyba ,z e sie sami dogadaja. zaproszenia innego juz nie bede robiła.
moj TZ tez jest zachwycony tym tancem
codziennie ćwiczymy i widze ze sprawia mu to radosc
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia obie na pewno nie beda o tym samy, bo sa roznych autoprow
oo to zamówie sobie obie nawet jak bede podobne problemy porószane to napewo z róznych puntow widzenia
lece zamawiac

Stary 2009-06-25, 12:49   #3398
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
nie bylo mnie znowupare dni i nie nadrabiam z przeczytaniem wszystkiego a wogole nie mam ochotyod paru dni na nic..normalnie zlapal mnie taki dol i wogole jakies dziwne myslenie, ze sama nie wiem co sie ze mna dzieje ciagle sie sprzeczalam z tzem i brakuje mi sil juz na to slub mnie ostatnio wogole nie interesuje mam nadzieje, ze sie to zmieni
a masz jakieś powody, żeby się smucić? coś się stało?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:57   #3399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Teraz Madziu wychodzi na to, że już nic się nie da zrobić. Podanie składałam o przedłużenie do 15 grudnia (za radą promotora taki termin, chciałam się bronić przełom października/listopada) i dostałam zgodę jedynie do końca września.
do konca wrzesnia, myslałam,z ena poczatku wrzesnia. Kochana spokojnie zdązysz. tylko zacznij juz jak najszybciej. do slubu mamy jeszcze troszke ponad miesiąc. zacznij teraz bo im blizej slubu tym bedzie cięzej.
masz tez częśc badawczą czy sama teoria??

Juz zamówiłam obie ksiązki.

Sas a co sie stało??

Stary 2009-06-25, 13:03   #3400
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja się szykuję a sobotę na panieński Będzie nas 9 babek. Świadkowa dzisiaj jedzie na zakupy "jedzeniowe" a ja do niej dziś zawożę napoje i alkohol.
Z racji tego, ze jest taka a nie inna sytuacja z teściami, to rezygnujemy z podziekowąń dla rodziców na weselu. Błogosławieństwa tez nie chcę...ewentualnie moi rodzice to zrobią, bo nie mam zamiaru być błogosławiona przez obłudnych ludzi...echhhh

Wersja z dnia wczorajszego jest taka, ze Teście przychodzą jednak na wesele...normalnie tyle co oni mi nerw naszarpią, to szkoda gadać. I ciągle wypomina że ona za to nie zapłaci, fotograf jest zbędny, to niepotrzebne, na sale pojedzie płacic razem z nami, bo musi wiedzieć za co płaci...SZOK!!! Staram się na to przymknąc oko, bo człowiek by zwariował...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:04   #3401
diya1983
Zadomowienie

dekoderko to ten sam sprzedawca

http://www.allegro.pl/item667886284_...ii_zobacz.html
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:05   #3402
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a wlasnie jak jest z płaceniem na waszym panienskim??

Stary 2009-06-25, 13:07   #3403
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny czy macie jakaś stronkę ska mozna ściągnąc ten cały kalendarzy małżeński do poradni rodzinnej?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:07   #3404
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a masz jakieś powody, żeby się smucić? coś się stało?
dziekuje za zapytalas nie wiem ale cos sie zaczelo za bardzo psuc miedzy mna a tzem mam nadziejez e ta przez ta sytuacje tutaj w londynie bo juz mamy serdecznie dosyc wszystkiego i wszystihc tutaj i jak wrocimy do pl to sie to poprawi...sama nie wiem ale boje sie jakos tego wszystkiego
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:11   #3405
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kobity jak to jest czoraj dzwoniłam do salonu i mi powiedzialy ze suknia bedzie w sierpniu a dzis mam telefon ze własnie dzis przyjechala i moge przyjechac na przymiarke

i jesazcze babka mi powiedziala ze na tej pierwszej przymiarce mam uregulowac reszte naleznosci powiedziałam jej ze absolutnie ze płatnosc dopiero jak bedzie suknia gotowa do odbioru

a jak wy placicie za swoje suknie?

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy macie jakaś stronkę ska mozna ściągnąc ten cały kalendarzy małżeński do poradni rodzinnej?

oj kobito wczoraj wyrzuciłam ten co na zajeciach rysowałysmy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:12   #3406
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nie było mowy o kalendarzyku
Cytat:
dziekuje za zapytalas nie wiem ale cos sie zaczelo za bardzo psuc miedzy mna a tzem mam nadziejez e ta przez ta sytuacje tutaj w londynie bo juz mamy serdecznie dosyc wszystkiego i wszystihc tutaj i jak wrocimy do pl to sie to poprawi...sama nie wiem ale boje sie jakos tego wszystkiego
mam nadzieje, ze to tylko stres przedslubny was dopadł, teraz wszytsko jest takie napiete, wiel spraw trzeba załatwic, wy jestes na odległosc. mam nadzieje, ze niedługo bedzie lepiej
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobity jak to jest czoraj dzwoniłam do salonu i mi powiedzialy ze suknia bedzie w sierpniu a dzis mam telefon ze własnie dzis przyjechala i moge przyjechac na przymiarke

i jesazcze babka mi powiedziala ze na tej pierwszej przymiarce mam uregulowac reszte naleznosci powiedziałam jej ze absolutnie ze płatnosc dopiero jak bedzie suknia gotowa do odbioru

a jak wy placicie za swoje suknie?
ja za swoja zapalcilam 1000zl zaliczki, teraz na pierwszej przymiarce mam zapłacic znowu jakąs czas i potem przy odbiorze resztę.

a jak płacicie za sale??
my dalismy 1000zl zaliczki a tydzien przed slubem mamy dac 10 ts zł. a reszte po slubie.

Stary 2009-06-25, 13:18   #3407
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
dekoderko - jaka on ma dlugosc? 190cm tak jak pisze na stronie? czy 270cm jak napisalas? Ja tez musze jakis kupic, ale juz chyba w sklepie zamowie, bo z allegro 2 tygodnie pewnie nie wystarcza...
Mój ma 270 cm. Sprzedawca napisał że każda inna długość powinna być zamawiana poprzez maila. Więc zamówiłam-ale za pobraniem. Zawsze bezpieczniej

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ja tez czekam na relacje
a czy panna mloda ma cos organizowac sama? czy to wszystko w gestii swiadka ??
nie wiecie il ekosztuje wynajecie tanccerza?
Zazwyczaj jest tak że świadkowa bierze od Ciebie nr telefonów do osób które chcesz widzieć na panieńskim i dzowni i wszystko ustala. Ty nic nie robisz Napewno musisz pogadać że świadkową.
Tancerz? Nie mam pojęcia. Ale są specjalne kluby-cieszą się olbrzymią popularnością. Panowie tańczą itp. Cheapendales.

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
O matko nie strasz Na szczęście wybrałam opcję za pobraniem.
Zaraz napiszę maila

Cytat:
a wlasnie jak jest z płaceniem na waszym panienskim??
Gadałam że świadkową. Robią imprezę składkową. Ja mam mieć tylko dobry humor. One robią jakieś jedzonko, przynoszą picie itp
Stary 2009-06-25, 14:09   #3408
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc dziewczynki
nie bylo mnie znowupare dni i nie nadrabiam z przeczytaniem wszystkiego a wogole nie mam ochotyod paru dni na nic..normalnie zlapal mnie taki dol i wogole jakies dziwne myslenie, ze sama nie wiem co sie ze mna dzieje ciagle sie sprzeczalam z tzem i brakuje mi sil juz na to
slub mnie ostatnio wogole nie interesuje mam nadzieje, ze sie to zmieni

sas - uszka do gory, nie klopotaj sie!!! mysmy 3 miesiace przed slubem tez przez to przechodzili - 3 wojna swiatowa! Stres przed weselem, organizacja na odleglosc, zmeczeni po pracy i zyciem bo na wakacjach nie pamietam kiedy bylismy... wszystko na raz czekalo tylko zeby wybuchnac!!!
I tez zaczely mnie nachodzic mysli, umysl potrafi platac figle. Nachodza cie mysli, zastanawiasz sie czy to prawda, zaczynasz sie ich bac, wiec one ze zmozona sila wracaja, zamkniete kolo!
Daj troche luzu, sproboj zorganizowac dzien, gdzie nic nie bedziesz robic wspolnego z praca domem, czy weselem.
Uwierz mi, zacznie sie wszystko ukladac, nie daj sie tylko wciagnac w glupie mysli i klotnie - to nie jest tego warte!!!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:14   #3409
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Aha to juz wiem co z tymi odrostamiTroche bez sensu takie farbowanie
No bezsensu bezsensu, ale byłam wczoraj u fryzjera gdzie robie moją ślubną fryzure i zafarbował mi włosy na piękny, jednolity kolor w dodatku zapłaciłam połowe miej niż tam gdzie farbowałam się wcześniej

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo! włąśnie siedze na serewisach pogodowych! - co jeden to inaczej pokazuje!
Ja wczoraj rano miałam kryzys, bo we wtorek była u nas okropna ulewa i jak sobie pomyślałam, że tak może być w sobote to poprostu zamarłam z przerażenia, ale dziś od rana (tfu,tfu) nie spadła ani kropla deszczu i jest nawet słonecznie dosyć więc modle się żeby tak zostało do soboty.

A oprócz tego, że bylam wczoraj na farbowaniu to byłam też u kosmetyczki zrobić regulacje brwi no i i brwi i rzęsy miałam robione henną, strasznie mi się podoba efekt, chyba sobie po ślubie znów zrobie, bo jakoś tak twarz jest taka bardziej wyrazista po za tym miałam maseczke nawilżającą z czekoladowych alg, mmm chętnie bym ją zlizała bo tak smakowicie pachniała mam taką fajną gładziutką skóre teraz
A dziś rano byliśmy na giełdzie kwiatowej i kupiliśmy kwiatki do mojego bukietu i na dekoracje auta (na auto sztuczne). No i wogóle wszystko do dekoracji, kokardki na auta naszych rodziców itd. Wyniosło nas to wszystko ok.200 zł, więc w porównaniu z tym co zapłacilibyśmy w kwiaciarni jest to bardzo duża różnica. Mój bukiet będzie taki jak w załączniku z tym że kwiatki będą miały intensywniejszy kolor (wogóle to cud że je wypatrzałam, jedyne takie na całej giełdzie widziałam i to my wzieliśmy ostatnie reszta byla taka ciemna)
Dziewczyny ciągle nie dochodzi do mnie że to już w sobote. Mamy jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, zaraz zabieramy się za pakowanie koszy dla rodziców i TŻ już mruczy że mam schodzić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet1.jpg (74,7 KB, 34 załadowań)
Stary 2009-06-25, 14:22   #3410
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
masz przepiękną suknię, znów musze się powtórzyć, bo kiedyś Ci już to mówiłam. Zdecydowanie wolę takie jak te ogromne bezy z falbanami, drapowaniami, cekinami, koralikami i nie wiadomo jeszcze z czym. Moja też skromna, jedyny jej urok w delikatnych haftach i lekkim materiale, ale właśnie dlatego tak bardzo mi się ona podoba.

na pewno wyszły piękne

pamiętam jak mówiłaś, ale ciągle nie moge tego przeboleć, tzn już jest duuuużo lepiej, zaczynam wizualizować całość obym nie przegieła w umyśle bo wcale może tak pięknie nie bede wygladała...ych. szkoda słów.
nie pamietam Twojej - przypominsz?.

Cytat:
ja też mam skromną nawet bardziej od Twojej, a moim zdaniem Twoja jest przepiękna, jedna z tych które mi się podobały. Możesz poszlaeć z dodatkami, a takie suknie są ponadczasowe i eleganckie

p.s. zrobiłam z siebie głupa przy rodzinie TŻ, na rodzinnej imprezie walnęłam kilka kielichów, co prawda ja się nigdy nie upijam ale nie wiem czy to było w dobrym smaku
pokaz suknie
a co do kielichów to jesli się nie zataczałaś i sama nie piłaś to wszystko ok

Cytat:
śliczna

a jak Wam się te podobają?
2 i 3 super!

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
o matko, znowu wątpliwości dotyczące na prawdę przepięknej sukni. Ja na prawdę nie wiem dziewczyny czego Wam w tych sukniach brakuje
poprostu... kobiety

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:28   #3411
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
A po co masz go sciagac? Idziesz do babki i mowisz, ze bierzesz tabsy i w zwiazku z tym nie masz owulacji, inaczej twoj cykl wyglada i sprawa z glowy...

Mnie sie dzis snilo, ze w salonie slubnym jakas mloda pinda zamienila kiece i moja dala innej kientce a ta sobie zarzyczyla obciac dol sukni, tak, ze ledno row marianski zakrywalo, zostawiajac tren. Do tego ta laska byla mniejsza ode mnie i u mnie wszystko bylo na wierzchu oczywiscie. Do tego J. ciagle latal za mna bo chial mnie podejzec w sukni.

No i mnie powalil telefon, ktory przed chwila dostalam. Dzwonili z salonu, w ktorym mam sie czesac i malowac, ze musze wplacic im po 50 zl zaliczki za makeup i kryz.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-06-25 o 14:29
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:30   #3412
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A po co masz go sciagac? Idziesz do babki i mowisz, ze bierzesz tabsy i w zwiazku z tym nie masz owulacji, inaczej twoj cykl wyglada i sprawa z glowy...
przestan do takie moherówy chcesz by mnie zabiła...."antykoncepcja jest złem psującym małżeństwo"

Stary 2009-06-25, 14:36   #3413
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zjadłam obiadek, potem oczekkiwałam z bratem na wyniki z liecum. dostał sie do najlepszego liecum w naszym miescie, do klasy ktora najbardziej chcial matematyczno-geograficzno-informatyczna
i teraz wpadłam do was

wrrr od poniedziałku nie mamy samochodu, bo stoi u mechanika. nasze kontakty są mniejsze i nic nie mozemy takiego zalatwiac bo wszystko daleko. ech... moze dzis bedzie ten samochód

Stary 2009-06-25, 14:38   #3414
kliwia
Zakorzenienie

kaska to powiedz ze bierzesz je z przyczyn zdrowotnych
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:39   #3415
jaga_2001
Zakorzenienie

kaska, zawsze mozesz powiedziec, ze masz torbiele na jajnikach i lekarz ginekolog kazal Ci je brac na ich zmniejszenie :P

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

kliwia, ubieglas mnie

AV by jaga_2001
Stary 2009-06-25, 14:41   #3416
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kaśka wysałam ci na priva wykresik

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:46   #3417
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kaśka wysałam ci na priva wykresik
tylko zeby nie był za idelany moja znajoma dała kiedys taki wzorcowy i babka kazała jej jeszcze raz robic

Stary 2009-06-25, 14:49   #3418
ania20m
Wtajemniczenie

wyślij mi też ten wykresik???

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 14:49   #3419
jaga_2001
Zakorzenienie

ja tam zanioslam swoj i mialam problem z glowy

AV by jaga_2001
Stary 2009-06-25, 14:51   #3420
kaska87
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za pomoc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości