|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miał byś pojęcia, co ze mną robić. [z wizażu]. _____ *pytasz, czy Cię kocham?! Na pytania retoryczne się nie odpowiada. *To ta magia, dzięki T o b i e mogę nawet latać <33. *Mam serce, które wkładam w stu procentach.. . *wyjdź z domu. spokój znajdź w powietrzu, w deszczu . (;
|
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
nydee - ojoj, dziękuje (: ;*
i dwa zabieram od Ciebie. ;* ---------------------- powiedz nawet, że jestem głupia.. ale powiedz. n i e w o l n i c y zmysłów. mam przed oczami foto, na nim Twój uśmiech. <3 |
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
ale pędzicie
) mam do nadrobienie jeszcze 6 stron. ;]a tak PS jesteście ŚWIETNE <33 tamto powraca we wspomnieniach, obrazach, powraca bólem.. to cię zgubi. i wiesz o tym doskonale ! nie będę pamiętała że szukam miłości. serce buntuje się. to tragiczny teatr życia. czy to wszystko ma sens ? unikam w rozmowach z ludźmi tematu miłości. zaczęłam wierzyć ! w te cudowne noce rozbudzają się wieczne tęsknoty za miłością. zyję z wygaszonymi lampami w ciemnej uliczce. uśmiecham się do obcych ludzi, nawet do tych, którzy się na mnie złoszczą z niewiadomych przyczyn. jakie są granice samotności ? budzi się we mnie tyle emocji nie znanych wcześniej. czy będzie miało to sens ? - znowu zadaje pytania na które nie znam odpowiedzi. los musi połączyć pewnych ludzi, by mogli się w sobie odnaleźć i wspierać kiedy będzie trzeba. noo to lece czytać ;DD
|
|
#4804 |
|
Przyczajenie
|
~ Kazałeś mi trudną drogą iść, za stróża mieć tylko ciemność
~ Za stróża mam tylko ciemność . . . ~ Me serce bije i nie zatrzymasz go ~ Uwierz, że ja chcę dziś przy Tobie trwać. ~ Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać ~ Jestem jak nitro, Ty to gliceryna, _________________________ __ Zostawiłam przy Tobie swoje serce <3 R <3 ;( |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Pistolecik:
nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią. the truth hurts and lies worse. / prawda boli, ale kłamstwa są gorsze. a w głowie pełno pustych słów . kolejny raz w ulewie kłamstw bez parasolki. myślałam że sobie ufamy... w przyjaźni nie ma miejsca na kłamstwo. dałyście mi butelkę fałszywego szczęścia. bo to co masz dziś w jednej chwili możesz stracić. co czujesz gdy zawodzą Ci za których dałbyś uciąć ręce? piramida rozczarowań... kłamstw na drodze życia napotykam wiele. zawiedli mnie wszyscy... nawet przyjaciele. może z czegoś skorzystasz, uszy do góry (;
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-06-25 o 12:31 |
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
Stop.
Wciśnij stop. Mówię do Ciebie. Zatrzymaj to gó.wno, no już. niech wskazówki zegara staną w miejscu wraz z wszystkim dookoła. Tkwijmy w bezruchu tyle ile jest to możliwe. jestem tam i trzymam Cie za rękę podobno jutra nie wolno nam dotykać bo nie wiadomo czy jest nasze
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-06-25 o 12:54 |
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
tango z pingwinem.
-nic nie je,a rośnie? -cena. człowiek jest kruszyną. trzy fazy. żeby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała. ocalić od niepamięci. czujesz jak drży? to mózg! czekoladowy raytas. makaronowo-bananowa. przy filiżance aromatycznej,włoskiej kawy... z zamiłowania do słodkości... poczuj smak afrykańskiej przygody.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Przyjęcie się zakończyło, tańczyliście razem walca.
zostały tylko życzenia: pięknego, wspólnego życia. Ten dzień jest już wspomnieniem. Być może było to nasze ostatnie spotkanie. |
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
chciałam być dla Ciebie kimś kogo by było brak...
odeszłeś stąd i zapomniałeś zabrać mnie... malowałam Ci na szkle cienie gasnących słońc ...myślą, słowem choćby gestem... a może wspólny spacer po niebie? ^^ odkąd nie ma nas.... ![]() chodź opowiedz mi jak beze mnie jest chodź opowiedz mi jak pamiętasz mnie poluję na chwile by tylko z Tobą być z boku wciąż będę stać oczami gwiazd opowiem Ci noc |
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Agattee dziękować Ci <3 ;* ! ..
________ 1 . Jest nam ciągle mało choć niewiele nam potrzeba 2 . Od dłuższego czasu nie ma tam nic. 3 . Łatwe wcale nie jest łatwe 4 .Tysiące zalet i wad. Nie poznasz prawdy nawet gdy usiądzie ci na twarz... 5 .A my po prostu poczekamy i zobaczymy czy sam nie odejdzie tam gdzie był... |
|
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
el tequito.
salsa mexicana. emotions. tom yam kung. tam yam pla. tom khaa kai. pad tai. ( tych używam,żeby się zastanawiali o co kaman )lekkie orzeźwienie. z kopyta kulig rwie... ( tak apropos pogody) ; ) purple dream. vodka fizz. krwawa mary. soft pink smoothie. ( nazwy drinków,przydanie na imprezowy opis ; ) ) sommer splash long drink. afternoon coctail. na dobry początek.
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
misia_TKA: zawstydzasz mnie. <3 akurat te dwa znalezione zostały kiedyś przypadkowo w internecie. spoczywały w notatniku więc dodałam. dziękuję za wszystkie pochwały, boskie jesteście wszystkie bez wyjątku. ;**
fakt, że w parku nas nie ma, nie oznacza, że nas nie ma wcale. zagram tak, że zatęsknisz jeszcze nie raz. zmiażdżone serce powieszone, by wyschnąć. wciąż jeszcze ocieka tobą. podobno mój świat bez ciebie się nie kręci. bez ciebie oddycha mi się znacznie lepiej. choć nie zaprzeczam, ciężko było tego dokonać. jeśli go spotkacie, powiedzcie mu, że cieszę się i żałuje, bo w moim całym współczuciu i zrozumieniu, egoizmie i lęku, bez względu na to, czy zdążył jeszcze o mnie pomyśleć, nie mogę przestać go kochać. |
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
Został wspomnieniem, którego nie można się wyprzeć.
Myślała, że jeśli daje komuś całe serce, to dostanie w zamian to samo. To było cholerne uproszczenie. Straciłeś najgorszą rzecz jaką mogłeś zyskać - moją miłość. Nigdy jej nie pokochał, bo wstydziła mu się pokazać swój uśmiech. Taka miłość zdarza sie raz na milion lat ty ją straciłeś. Gdybyś nie znalazł nikogo, kto sprzeda księżyc, abyś był szczęśliwy, zadzwoń, będę czekać. Po raz pierwszy poczuł bicie jej serca. Nie wiedział, ze to jej serce. nie wiedział, że poświeciła swoje życie, aby mógł żyć. Nie wiedział, ze ma w sobie jej cząstkę. hole in the sky ! Cóż to takiego jawi się przede mną? Przyszłość ma kolor niebieski. Odległy marzyciel na morzu czasu A teraz tańczy ona tylko w swoich snach Send me hopes that can spin in my head Ześlij mi nadzieje które zawrócą mi w głowie |
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmywam sie, wracam po sesji... chyba. jeszcze zobacze...
Roksana1332 :
Spraw bym poczuła się choć odrobinę potrzebna. Potrzebna Tobie. Dziś już nie oglądam się za siebie. Daj mi nadzieję na nowe jutro przy Tobie. chyba trochę się spóźniłam ;** wybacz. Hotiie : ostatnio na nic nie mam czasu, nawet na wizaż ;(. Ukradłam kilka ;** -Skarbie.. myślę że się marnujesz. Tak, z nią. -Dajesz nadzieje. Ogromne nadzieje. Potem je burzysz. Bezpowrotnie.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-06-25 o 15:35 |
|
|
|
#4815 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
przeciez po najgorszej zimie będzie wiosna.
Za wszystkie marzenia, które stały sie rzeczywistością.. Byłeś moim głosem,kiedy nie mogłam mówić . Byłeś moimi oczyma, gdy nie mogłam zobaczyć. Dotknąłeś mojej ręki i mogłam dotknąć nieba. Poprzez oszustwa, byłeś prawdą. Jestem wszystkim, czym jestem, ponieważ mnie kochałes. Kobiety żyją wspomnieniami. Mężczyźni tym, co zapomnieli. nie jesteś częścią mnie. ___ ale jesteście boskie szkoda ze mnie nie lubicie tak jak ja Was
|
|
|
|
#4816 |
|
Zadomowienie
|
mamamia ^
Gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni, żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię; Tam tyle kobiet, a każda w myślach gwałci Cię uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia i wpadłabym do niej,
gdyby nie spadochron z wyrzutów sumienia
|
#4817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczYnkii moge prosic o wiecej ? ? dla przypomnienia[ wyjezdzam do bydgoszczy i bede tesknic za boyeem mYm ] ;]] beezz .offa Nadal chcę, byś to Ty pokolorował mi mój świat ![]() Załóż różowe okulary i się pocałuj w łokieć hehe xD Nie słuchaj pięknych i czułych słówek, bo wpadniesz jak gumka w ołówek A teraz powtarzaj za mną: nigdy więcej, nie dam sobą manipulować xD "W życiu najważniejsza jest miłość, bo bez niej to tak jakby nie żyć" Co poradzisz... życie różne scenariusze pisze. Nie oceniaj życia po jego ciemnych stronach.
|
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
Czekam, gdy wrocisz do mnie,
pragne juz twoich ust, nie chce cie znow zapomniec, czekam na dotyk, na oddech twoj. Nie wiem, jak cie odnalezc, znikasz, jak pierwszy snieg... Dla mnie to takie wazne: spotkajmy sie na jeden dzien. Kochaj mnie tylko raz, zostan chociaz na chwile. Kochaj mnie tylko raz, czekam juz godzin tyle. Kochaj mnie tylko raz, tobie na koncu swiata oddam, co moge dac: milosc zakleta w kwiatach Wciąż pamiętam jak Nasze myśli się spotkały pierwszy raz Byłaś tam piękna tak Przewróciłaś w moim sercu cały świat Tyle czasu cię szukałem, Teraz wiem To, co piękne zawsze szybko Kończy się Może spotkasz mnie, gdy będę Znowu sam Kilka chwil spędzimy razem Powiem tak Wiesz o tym, ze dla ciebie jestem tu, wiec nie pomysl o mnie zle, kiedy jutro przyjde znow. Dam ci wszystko to, co mam, nawet gwiazdke z nieba dam. Ty mozesz sprawic, ze nie bede sam. |
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
Pistolecik - miło. ;** i przepraszam, że nie pomogę, ale nie mam pomysłów ostatnio. ;( Roksana1332 - jak wyżej. wybacz, że nie jestem w stanie pomóc. ;* ***
Szanowny Panie Boże. Mam do Ciebie tylko jedno pytanie. A mianowicie : jak żyć ? hej, brzydko dziś wyglądasz. - i już nawet nie przeszkadza mi jak siedzę zamknięta w ciemnościach. - a co z Twoją klaustrofobią i lękiem przed ciemnością ? - to nic. bo wiesz, skupiam się na bólu. miłość boli. Ps. chciałabym Cię o coś prosić. nie wracaj już. - nikt nie może uniknąć cierpienia. ani Bóg, ani Ty. ani Twoi rodzicie, ani ja. - no, dobrze. ale dlaczego cierpimy ? - właśnie. jest cierpienie i cierpienie. popatrz uważnie na jego twarz. przyjrzyj mu się. widać po nim, że cierpi ? - nie. to ciekawe. w ogóle po nim nie widać. - bo są dwa rodzaje bólu, Oskarku. cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. cierpienie fizyczne się znosi. cierpienie duchowe się wybiera. - nie rozumiem. - jeśli wbijają Ci gwoździe w nadgarstki i stopy, nie masz innego wyjścia, musisz odczuwać ból. znosisz go. natomiast myśl o śmierci nie musi powodować bólu. nie wiesz, czym jest. wszystko zależy od Ciebie. [ fragment książki "Oskar i Pani Róża" ]
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-06-25 o 15:59 |
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
Za jedna noc, za jeden dzien
oddalbym wszystko to, co mam. Za twoj maly gest, spojrzenia cien, oddalbym wszystko to, co mam. Za usmiech twoj, jak slonca blask, oddalbym wszystko to, co mam. Wszystko dla ciebie na ziemi, w niebie co zechcesz, tobie dam. Gdy ja ujrzałem me serce przestało sie bac bo taak długo czekałem na kogos kto szczescie mi da byla piekna jak wiosenny dzien ulotna jak motyla cien przysłonila mi swiat dzisiaj odkrylem ze na szybie zostal mi slad w ten cud uwierzylem wiedzialem to dla mnie ten znak delikatna i lagodna taak nieziemska jak rajski ptak ona sprawila ze czuje spokoj gdzies na serca dnie Bo serce me melodię gra Melodię, którą ciągle nucę I dzięki niej się już nie smucę Tak Kocham Cię. Ty tę melodię dobrze znasz Więc kiedy jutro już powrócę I po cichutko ją zanucę Odnajdę Cię. Marzę o tym, aby stać, w progu Twoich dzwi. Nagle z nich wychodzisz Ty Spełniają się moje sny. Wszystko będzie w swoim czasie, Więc czekaj Miła ma Dlaczego nie chcesz mnie usłyszeć Choć serce Twe nuty te zna. Tyle było dni, tyle było słów Tylu pięknych miejsc Ja nie pamiętam już. Plaża pośród drzew, kawiarenki szmer Ławka, przy ktorej wciąż spotykaliśmy się. Chcę wrócić tu, nie czekam już Bo serce moje chce zobaczyć Ciebie znów. Chcę wrócić tu, zatrzymać czas I wszystkie piękne chwile przeżyć jeszcze raz. Chce wrócić, bo ja wierzę w to, Że miłość trwa dziś dłużej niż ta jedna noc. Tyle słów wypowiedzianych, Tyle dróg juz jest za nam. Proszę więc pamiętaj zawsze mnie. |
|
|
|
#4821 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, boli? Niech boli. Prawda zawsze boli. W łazience obmywam twarz zimną wodą i nie wiem już czy jesteś. Zaczynam wariować. Chodźmy na kawę. Przy kawie się najlepiej zapomina. I dostaniesz mnie w słoiku. Bylebyś się uśmiechnął.
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
zmuszona jestem na to patrzeć.
sami sobie zawdzięczamy to, co mamy my sami budujemy piekło na ziemi ja, ty, on - wszyscy lepszego chcemy. czemu nie robisz nic w kierunku, by na lepsze to zmienić? zobacz, z każdym dniem maleją szanse. spójrz, tracimy kontrolę nad tym wszystkim. nie ma na co czekać, przekaż to swoim bliskim.
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy słońca ciągle brak, z nieba lecą łzy. Kiedy wszystko tak czy siak, mówisz będzie co ma być. Gdy poważną minę masz i nie cieszy Cię już nic, głowa do góry cała w przód, bo to nie wielki trud. Jutro może byś lepiej, znacznie lepiej niż dziś. Wstanie nowy dzień i kłopoty gdzieś się usuną, znikną w mig. Jutro może być lepiej, możesz o tym śnić, więc choć minę masz smutną, poczekaj do jutra, by jutrem żyć. Jutro dzień przywita Cię kolejny raz i humor zły odpłynie z jutrem wraz. Za słodkie chwile i sny Za wspólnie przeżyte dni Za spotkania przy blasku świec Za radość, smutek Za morza łez Za wszystko to dziękuje Ci Znam takie miejsce na ziemi Cudowne miejsce, gdzie zawsze chciałbym żyć. Zawsze tu wracam myślami Nawet gdy sam nie mogę tu być. Za ciepły śmiech w chmurny dzień Za to że jesteś gdy źle Za magie naszych wspólnych chwil Za wschody słońca przy boku Twym Za wszystko to dziękuje Ci Nie potrafiłabym żyć bez Ciebie
Każda chwila traci wtedy smak To jakby być i nie być jednocześnie Bo nadajesz sens Wiem, że nie odejdziesz To anioły dodają nam skrzydeł Kiedy zapominamy jak latać Odkąd Cię poznałam Moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie dziękuje Ci że jesteś Kochany, tak bardzo dziękuje Edytowane przez dagmaruffka Czas edycji: 2009-06-25 o 16:33 |
|
|
|
#4824 |
|
Rozeznanie
|
cii...rosnę.
od początku wymagajcie tego,czego oczekujecie w przyszłości. magiczne słowa.
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Uciec gdzieś.. Tylko gdzie..?
Nie bój się, to przecież deszcz. Chwila trwa. Płyną łzy. Kto miał rację? Ja czy Ty...? Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie Choć kto inny śpi przy TOBIE, Nie TY mnie rano budzisz Kiedy myślę, że CIĘ kocham Kiedy myślę, że CIĘ chcę Dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach Na skrzyżowaniu słów Niewypowiedzianych Gdzieś pomiędzy wierszami Wybucha w NAS permanentne siódme niebo Czasami spać nie mogę, wracam do tych chwil Gdzie jesteś Ty i o czym śnisz .. Tylko po to, by być bliżej Ciebie Wszystko po to, by być jeszcze bliżej siebie I tak sobię tęsknię w poduszkę, od Zawsze, w czasie dziwnej tęskoty, Wszystkie radości związane porankiem, Kiedy uśmiech twój rozwiewał kłopoty, - ! kochasz mnie?- bardzo, tego się ogarnąć nie da. a ty mnie? :p - ale ty zadajesz głupie pytania ! życie ma smak, ręce w kieszeni, problemów brak. życie ma gest, gdy zimno w słońce, a w upał deszcz. życie ma bluesa, gdy uśmiech na twarzy wszystko dokucza! życie ma czas, choć właśnie na życie często go brak! Ja radę dam skraść niebo całe, i zamknąć je w pudełko bardzo małe byś mogła nosić ze sobą mój świat! mogę Tobie dać to, co dopomaga szczęściu, przestań się śmiać, mogę Cię schować w sercu! Gdzieś tak daleko gdzie nie znajdzie nas nikt ! Przy Tobie niczym jest zapach wiosny, Białych kwiatków nieprzenikniona potęga, W nicość ucieka w twych cudownych rękach. Przy Tobie, jak zwykle słodsze mam sny. I pod sklepieniem białego puchu leżąc, Razem jesteśmy, a wiosna nam śpiewa, Że miłość jest w każdej gałązce drzewa, Wplątujesz kwiatek we włosy moje, szepcząc... to dla Ciebie pomysły mam nowe. to dla Ciebie straciłam głowę. |
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
- Chciałbym...
- Tak? - Nie. To nierealne. - Powiedz. Dla Ciebie znajdę smutną, złamaną gałązkę, przemaluję ją na różowo, podoczepiam piórka, ubiorę jasnoniebieską suknię z falbankami i stanę się Twoją prywatną wróżką. Wtedy nic nie będzie nierealne.
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
C U D N I E ![]() ![]() _______________ Każda cząstka mnie woła o Ciebie. Nie szkodzi, że znów marzenia prysły jak bańka mydlana... ... Nerwowo obgryzała paznokcie. Tłukła głową w ścianę, krzyczała z bólu, a potem spokojnie zsuwała się z łóżka na podłogę, gdzie leżał stos ich wspólnych zdjęć. Kopała ubrania, rozrzucone po zagraconym pokoju, zrywała ze ścian plakaty jej ulubionych zespołów, zrzucała z półek książki, wyrzucała z szafy jej zawartość. Rzucała talerzami, kubkami, nożami. Krzyczała, a potem siadała beznadziejnie na fotelu, kryjąc twarz w dłoniach. - Co Ty robisz...?- zapytała pierwsza osoba, szokująco zdziwiona jej zachowaniem. Podnosząc wolno głowę, odpowiedziała najciszej, a mimo to najsilniej, jak potrafiła: - CZEKAM.... Nie pozbawiaj moich oczu siebie. .. I po chwili ta nadzieja, którą jeszcze miała, zamieniała się w rzekę łez i natłok niszczących ją myśli... Nikt nie zabierze mi Ciebie, choć zrobili to już dawno...
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
czasami mam ochotę podejść do Ciebie i Cię pocałować.
tak po prostu .. jesteś , ale Cię nie ma. trudno zrozumieć ? jesteś w sercu, fizycznie Cię przy mnie nie ma .. uśmiechnij się, dla mnie. ;* pasowałeś mi do butów. nic poza tym. chciałabym z Tobą wylądować w Paryżu, wieczorem, na oświetlonej wieży Eiffla . wśród tysięcy zakochanych . może wtedy być zrozumiał .. twoje ' kochanie ' i tak ogląda się za mną przez ramie . ^^ weź pod uwagę, że wielka miłość i wielkie osiągnięcia zawierają w sobie wielkie ryzyko. nie, nie. on już nie jest mój.. właściwie nigdy nie był. może go sobie pani zabrać. wypluwam krew, otwartą raną w moim sercu. wszystko trafił chvj jak w najgorszej bajce ..
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-06-25 o 17:08 |
|
|
|
#4829 |
|
Przyczajenie
|
I co dzieciaku, prawdziwa toksyczna historia, ej.
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Chciałabym być najgłupszą osobą na świecie, oznaczałoby to bowiem, że żyję wśród ludzi mądrych. w konkrecie sami chyba nie wiecie czego chcecie... ...więc rura, chcę zapomnieć o bzdurach ! ten świat jest jakiś poje*any dziś nie sądzisz? czasami myślę jak wygląda Bóg; czy to mój przyjaciel, czy to mój wróg. nie dla mnie gleba; a nawet jeśli powstanę! oddam 10 lat życia za rok w Twoich ramionach! może ktoś doceni...
![]()
Wydaje mi się, że jesteśmy nie rozłączni. Że To po prostu się stało i że tak będzie zawsze. Że jeśli nawet zostanę zapisem w Twojej pamięci, jakąś datą, jakimś wspomnieniem, to i tak będzie to jak powrót do czegoś, co się nie odłączyło. Po prostu nie przesunie się na koniec kolejki osób istotnych.
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
szczęściem był kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność.
bo nikt nie potrafi na mnie spojrzeć w sposob zblizony do Twojego. Stałeś na wysokim krawężniku, wskazywałeś północ, a ja uśmiechałam się.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

) mam do nadrobienie jeszcze 6 stron. ;]
<3

C