|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się i ja
spod stosu faktur![]() u mnie słońce na przemian z pogodą buziole |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
a jakby była ciąża to cieszylabys sie?? czy raczej zaskoczenie?
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dnia |
|
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś
pracusiu ja tu właśnie kombinuję co tu zrobić zeby się nie narobić![]() i w ogóle prześladują mniw ale w takim pozytywnym tego słowa znaczeniu Kobiety w ciąży całe mnóstwo-też kcem![]() ale duchota |
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, to tak jak ja ![]() też będziesz miała bąbelka - zobaczysz |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Jako ze to pytanie akurat do Kasienki to
Witam Was i informuje, ze przed chwila otrzymalam wyniki ezg ZDANYna 4 Teraz zegam sie bo wyruszam w droge ![]() P.S Odezwe sie po powrocie, malż mnie zabiera na obiad z okazji zdanego egz hihi |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kinuś
![]() wczoraj kupiłam nową książkę Grocholi: Kryształowy Anioł"-wciągła mnie jak nie wiem, jestem w połowie. zarwę nockę żeby ją skończyć. zszokowała mnie Grochola objętością książki-taaakaa gruba. szkoda że Trzepot skrzydeł nie był taki obie polecam![]() Soffi gratulację Pieknotko
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-25 o 14:55 Powód: bo Soffi zdała |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytałam jeszcze Grocholi, ale może może, skoro tak polecasz
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynynki... ale kociokwik.... Wczoraj mielismy Walne Zgromadzenie czlonkow spoldzielni i dzis urwanie glowy normalnie...szoooooooook. ... dobrze ze to juz czwartek.
Mam dla was smutna wiadomosc... @ dostalam. Jeszcze nie czas na ciociowanie Do tego z mezem gadamy tak o ile i co gorsza nie mam ochoty na razie tego zmieniac. Ale za to mam zamowienie na karteczki az 9 roznych i indywidualnych wiec musze ruszyc swa mozgownica i cos zrobic fajnego
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjdzie odpowiedni moment na bąbelka, to @ nie przylezie, zobaczysz fajnie, że masz zamówienia |
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehehhehehehehehhehee
mega zaskok ![]() nie kcem dzidzi jeszcze, ale jakby była to chyba byśmy się cieszyli Sofi- gratulejszyn no i proszę tu ze mnie nie polewać Lil- Lecę z roboty Zośki i Krychy ![]() <karkówka na jutrzejszego pracowniczego grilla>
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jeszcze służbowa macanina, no no nomiłej reszty dzionka |
|
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagmarko
po prostu czekasz na mnie ![]() i się nie przepracowuj widziałam Twoja kreację w kratę-bosko
|
|
|
|
#2986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Tez sie ciesze bo to rozwija ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie komplemencior a szczera prawda_Laska z Ciebie a jeszcze z talentem wszelakim
|
|
|
|
#2988 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Nie polewam tylko sie chichram 3. Chciec osmalonego karka! ![]() Idziemy do azjatyckiej knajpy hi hiSzkoda ze nie potrzebuje zadnej kartki ![]() Wlasnie obzeram sie czeresniami, za chwile bede jesc maliny i doprawie sie truskawkami potem dopiero obiad ![]() Chcecie cos |
|||
|
|
|
#2989 | ||
|
Rozeznanie
|
cze Baboczki kofane
ja jak zwykle troche tu troche tam i juz czasu brak na odpisanie... juz nie wspomne o watku dla mamus... te to maja tempo... ufff jestem... chcac niechcac nadal w dwupaku... moze za miesiac sie to zmieni tak bardzo bym chciala...poza tym ciaza juz dokucza... jest ciezko, bola plecy, puchna nogi i dlonie... do tego ta duchota... jak rodzic to przed okresem letnim - dla planujacych wspolczuje tym ktore beda musialy przechodzic w ciazy zaawansowanej przez cale lato... w tym po czesci sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuzka bylam dzisiaj u fryzjera.... i sie z nim nie dogadalam... efekt na nk... co myslicie... w zyciu nie mialam takich krotkich... tak mi mega dziwnie ![]() uciekam bo juz plecyska bola... Buzka
|
|
|
#2990 | |||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ RYBECZKI...
Boli mnie brzuchol jeszcze i głowa. A dziś w nocy, to wszystko naraz, zimno i gorąco i brzuch bolał i głowa...a serce to myslałam, że nie nadązy bić...ale juz teraz lepiej... Cytat:
A na Epokę się wybieram z trzema Smerfami, może w przyszłym tygodniu. A odnoście mojego stanu, to dziekuję , już lepiej. Cytat:
Cytat:
A wyjazdy w trasę..to to co tygryski lubią najbardziej...mrrr Mhmmm, ale fajne oświadczynki. Tak jak wyżej pisałam już lepiej niż było.. Buziuchna Doskonałości. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-25 o 18:36 |
|||
|
|
|
#2991 |
|
Rozeznanie
|
hej zoneczki
![]() dzis mialam taki zachrzan w pracy ze nie wiedzialam w co rece wlozyc!!! prosilam tylko zeby mnie mlotkiem po glowie ktos trzepnal na dobitke!! a telefon od szefa odbieralam slowami: "nie ma nkogo, nie ma nikogo" ![]() Kasienko-z humorkiem to tak srednio, ale zwalam wine na pogode! dooopsko spieklam, ale na szczescie pieklo tylko 1 dnia...teraz znowu wrocilam do mojego znienawidzonego bladego odcienia.... zazdraszczam grilla...jakos nie po drodze nam na dzialke i daaaaawno nie jadlam miecha grillowanego!! a lubiem przeokrutnie! Soffi- gratulacje zdanego egzaminu!!! a z czego taka kobyle mialas ciezka? ehhh wiecie jak to fajnie nie miec egzaminow juz??!! i tych coweekendowych zjazdow! chociaz z drugiej strany to atmosfera studencka byla fajna![]() a tego karka osmalonego to jeszcze w dresiku bys chciala??? ![]() Daget-a nie zanosi sie na poprawe "stosunkow"??? co do @ to kobietom w ciazy tez sie zdarza wiec kto wie.... jak nie teraz to nastepnym razem...zreszta "probowanie" jest baaaaardzo przyjemne ![]() Lil- ja tez zauwazylam ze wokol jakos wiecej zapylonych...jeszcze niedawno tez mowilam malzowi ze jakas plaga....mrozna zime mielismy i teraz widac owoce grzania ![]() Agatko- pochwal sie nam brzucholkiem,cooooooooooo ooo?????
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2992 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Padam z obzarstwa ale wciaz zajadam malinki ![]() No Agatko sie jestes w koncu Wiesz widzac Twoje zdjecia na NK odnosze wrazenie ze ciaza Ci wlasnie sluzy, wygladasz swietnie, brzuszek masz idealny - zadnych puchniec nie dostrzegam, co do fryzury to owszem Cie troche ociachala ale za to wygladasz na odmieniona (wydaje mi sie ze powazniej - jak na mame przystalo hihi ) i bedzie Ci latwiej je pielegnowac ![]() Izka ale mialas noc..... Osobiscie mialam takie akcje kiedys podczas @ ale to juz dawno i na szczescie sie mi juz nie przytrafi Katey wiem jak to jest nie studiowac bo mialam przerwe i tesknie do tamtych czasow, bylam wolna jak ptak a teraz wszystko podporzadkowane uczelni... Teraz Ci ZAZDROSZCZE! Za to grupe mam swietna, naprawde umiemy sie zgrac. To wynik z teori literaturaznawczych bleee Nie no kark bez dresu (jak go niby mialabym zjesc )Tu podgladam Agatke: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4414 Kasienka widzialam zapowiedz EPOKI w necie - normalnie boki zrywac hihi - jak tylko wejdzie, ciagne meza i idziemy trala la O tu macie: http://www.multikino.pl/zabrze/pokaz,film,4194.html Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-06-25 o 20:18 Powód: Bo dodalam linka dla Was :) |
|
|
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
wow jaaaaaaaaki brzuchol
faaaaaaaaaaajny!!! i cyc Ci urosl Agatko ![]() Soff- fakt jest czego zazdroscic jak ma sie wolny weekend...ja dopiero teraz tak naprawde odpoczne bo skonczyly sie korki (a mialam je 5razy tygodniu!) ale szczerze to troche mi brakuje takiego kontaktu jezykowego...zapisalabym sie na jakis kurs dodatkowy, tak zeby sobie pogadac, odswiezyc wsio.... a tak w ogole to myslalam jeszcze o rozpoczeciu nauki wloskiego ![]() ja tez milo nei wspominam tych wszystkich dziwacznych egzaminow na studiach...a taka historia jez.angielskiego czy jakas metodyka to juz w ogole brrrrrrrr, za to lubilam jak na translatoryce np musielismy tlumaczyc "Misia" czy "Bruneta wieczorowa pora" ![]() ja na epoke tez sie mam zamair wybrac
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2994 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Co za pogoda u nas: rano deszczowo i chłodnawo, a po południu parno i duszno Cytat:
![]() ad. 2 ale żeś nazwę wymyśliła ![]() ad. 3 fajne zaręczyny Cytat:
ad. 2 udanego byczenia się Cytat:
ad. 2 pocałowana Cytat:
![]() ad. 2 Wiewiór jak zwykle wymiata Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 ślicznie wyglądasz, tak poważnie i dojrzale
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł wieczorowa porą
![]() Nie mam znów czasu .... usypiam już, po pracy na aerobik biegłam, później na zakupki, i do domku żeby się popakować (jutro wyjeżdżamy ![]() moonik, katey - ![]() za spóźnione życzonka gratki ![]() izuś - lepiej się juz czujesz ?? agunia - to już widzę każdy dzień odliczasz do pojawienia się psiurka ? kasieńko - duży za komplementa ![]() soffi - gratuluję egzaminu daguś - nie ma że tak szybko od razu Przyjdzie i na ciebie czas Po powrocie zajrzę do ciebie na wątewk te karteczki oblukać ![]() agatko - mi tam by było szkoda ścinać takich włosków bo kocham kręcone (z racji posiadania prostych ...) ale tobie wyszło to na pozytywnie Ładnie wyglądasz i praktyczniej na lato. I przesyłam trochę siłek I brzucholek super ![]() Lecę spać, dobranoc i do zobaczenia po weekendzie
|
|
|
|
#2996 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja znowu późną pora ale jakoś mi tak dzień zleciał, prałam, prasowałam ( a właśnie- Czeko miałaś przylecieć ) wieczorem jeszcze pojechaliśmy oddać garnitur do czyszczenia, a pogoda była dzisiaj ładna czyli nie padało i nie było burzy to spacer zaliczyłam no i teraz siadłam do Was poczytać Cytat:
)cieszę się że się spodobała Cytat:
Cytat:
2.szkoda że z mężem się popsuło trochę 3. fajnie że masz zamówienia na karteczki, to znaczy że się innym podobają i że masz talent do tego przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać Cytat:
dlatego ja chcę właśnie tak ustalić żeby np najpóźniej w maju rodzić , żeby w lecie już móc na spacerki chodzić (ale będzie jak Bozia da )podejrzałam zdjęcie- śliczniutki masz brzusio ![]() Cytat:
zdjęcia poniżej pewnie jeszcze bardziej bym lubiła jakby miał np ciężarówkę ![]() Cytat:
i mieliśmy świetlik w dachu na środku pokoju (taki poliwęglan z którego robi się np daszki na przystankach). To był bardzo gorący dzień,duszno i wogóle, pamiętam że rozmawiałam z Piotrkiem przez telefon i mówiłam że chyba będzie burza bo idzie chmura, no i przyszła.... były takie pioruny(jeden trafił w sąsiednią kamienicę), grzmoty, deszcz ale przede wszystkim grad który przebił nam na wylot ten właśnie świetlik, miałam pół pokoju zalanego...po wszystkim naliczylismy ok 140 dziur w nim.... od tamtej pory nie mogłam wogóle spać w nocy, miałam koszmary, jak tylko usłyszałam deszcz coś mi się robiło, serce waliło jak oszalałe.....dodam jeszcze że właściciele mieszkania nie bardzo się tym przejęli i tylko założyli plandeke na ten świetlik i dopiero w październiku przed naszym weselem założyli nowy... też świetlik...współczuje znajomym którzy tam teraz mieszkają.. od tamtej pory panicznie boję się burzy, jak się tylko jakaś zbliża chowam się pod kołdrę, wszystko wyłączam i wogóle jest masakra....pomału, pomału staram się tak nie panikować ale jest cieżko, dużo czytam, patrzę na ostrzeżenia, jestem w jakimś stopniu przygotowana ale strachu chyba się nie pozbędę do końca życia... no to się rozpisałam hehhee ![]() a nazwa- jakoś mi się tak skojarzyła ![]() Anusia udanego wypoczynku i świętowania w Kr
|
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam mocno za wszystkie starające się o maluszki Żonki, by Wam się udało Daget owocnej pracy nad karteczkami udanego świętowania rocznicy ślubu i bezpiecznej podróży Cytat:
śliczne chmurki
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jest chyba najlepiej!! u nas bylo tak samo- nie planowalismy ale podjelismy 1 probe i jak widac udana i bardzo sie cieszymy!!! bo jesli tak sobie mowic ze nie czas , nie teraz to tak naprawde nigdy nie znajdzie sie odpowiednia pora- zawsze cos jest na przeszkodzie! a potem jak sie bardzo chce to roznie to wychodzi......
|
|
#2999 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś pierwsza????????????:conf used:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dzięki za współczucia - ja mam termin na 22 wrzesnien, a zatem cały lipiec, cały sierpień i prawie cały wrześnień przede mną ![]() Cytat:
a ja dziś mam bóle gardła - ech Ci studenci, przez te egzaminy ich straciłam głos - nauczycielska przypadłość ![]() ale dziś ostatni dzień w pracy i URLOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ps. nie byłam pierwsza, bo Czeko szybciej pisze niż ja
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-06-26 o 09:07 Powód: sprostowanie |
|||||
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam pierwsza
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

A ja nawet dwójki jeszcze nie widziałam 

ja tu właśnie kombinuję co tu zrobić zeby się nie narobić

obie polecam
Do tego z mezem gadamy tak o ile i co gorsza nie mam ochoty na razie tego zmieniac. Ale za to mam zamowienie na karteczki az 9 roznych i indywidualnych wiec musze ruszyc swa mozgownica i cos zrobic fajnego
hand-made: urodzinowo na 40tkę

i to jeszcze służbowa macanina, no no no

za wszystkie starające się o maluszki Żonki, by Wam się udało