Żony doskonałe PM2008 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 11:20   #2941
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja dzis sie chyba nie rozkrece Nawet moj pies spi i spi

Ja mam solarke pod nosem a i tak mi nie po drodze

czyli z tą solarką to nie jest ze mną jeszcze tak najgorzej

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 13:07   #2942
izka19855
Zadomowienie

Hej STOKROTKI
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ad.2 wozek Tako Jumper X- dokladnie taki:
Świetny ten wózek.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie tylko czy aby to nie COS innego niz niedroznosc zoladka. Niby czas na @ ale... sie zobaczy czy bedzie
Z mezem nie moge sie dogadac i w ogole bez sensu u nas od wczoraj.
1. daget to ja zaciskam kciuki...
2. Nie wiem może to ta pogoda działa tak na wszytskich beznadziejnie...bo u mnie tez coś bez sensu.
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
dół doła dołem pogania
tak sobie myślę żeby co niektórych mężów zapakować w rakietę i na księżyc z nimi

Hmm...i to jest myśl!
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
superowe zdjęcia jak ja bym chciała żeby i u mnie się takie ładne niebo pojawiło, a od piątku tylko widzę jednego wielkiego deszczowego stratusa
Aż się odechciewa wszystkiego przez tą durnowata pogodzinę. ble.
Dziękuję. I przeganiam wszystkie chmurki, niech wreszcie ciepło będzie i bez deszczu...
To byśmy fotki porobiły co nie moooniś.. a tak...
Cytat:
to juz mozesz powolutku zaciskac
i zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylismy zamowic komody do sypialni w BRW i beda na 6 lipca......po wyplacie lozko zamowimy, a na przyszly tydzien goscia od pomiaru drzwi Komandora-bo chcemy miec przesuwane drzwi do sypialni i pomalu nasza sypialnia bedzie ready
mialam tez jedna nieprzyjemna sytuacje wczoraj........dostalam meila od firmy Tako-producenta wozkow ze moj wozek zostal wyslany i zrobilam takie oczy
czekuś ja je zaciskam coraz mocniej o tak ==>>
To supcio! Zazdraszczam troszku...ah! Bo my tak u teścików jeszcze nie wiedzieć ile... Nie to żebym narzekała, ale tak urządzać swoje własne...to musi być fajne uczucie.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Obżarłam się pysznym dojrzałym melonikiem i zaraz pełznę do węża przeciskając się jak Chuck Norris pomiędzy kroplami deszczu
Oh Ty wariatuncio. Uchichrałam się. I troszkę się rozweseliłam.
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Wesele było pierwsza klasa - oczywiście poza pogodą, padało całą sobotę a w niedziele było zimno jak cholera. Ale co tam - rozgrzewaliśmy się intensywnie W sobotę hulalismy do 7 rano dnia następnego a na poprawinach do 6 rano w poniedziałek. Wrócilismy do domu wczoraj po 22. Jestem obolała i przeżarta, dobrze, że juz przynajmniej trzeźwa Wrzuce może jeszcze dzis jakies fotki na nk
Acha - a wogóle to jest mi ogromnie przykro i chyba się na was wszystkie obrażę bo żadna mi nie złożyła życzeń z okazji pierwszej rocznicy Strzelam dużego focha .......
1. Anuś to fajnie, ze się ubawiliście.
2. Dziękuję za gratki.
3. Wszystkiego najlepsiejszego, kolorowych chwil u boku mężą,
romantycznych wieczorów, radości z życia, samych uśmiechów i spełnienia najskrytszych marzeń z okazji rocznicy ślubu. !!!
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Rano wstałam z bólem brzucha, sobie myślę, że oj się zbliża @ no tak za tydzień już się przypałęta. U mamy jak byłam to się zdrzemnęłam z synkiem i tak mnie zalała ta cholerna @, że nowe jeansaki poszły się prać do pralki
Czy Żonki Doskonałe pamiętały o Dniu Ojca
A to wredota małpiata(@)
malutka za Dawidka kciukaski
A o dniu ojca pamietało się, pamietało.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Generalnie to musimy dzisiaj zacząć już sprzątać, pakować się i rzeczy powoli przewozić, bo w sumie to klucze zdajemy we wtorek, ale wiadomo, że jak się pracuje to ciężko jest sprzątać, pakować i przewozić rzeczy naraz.
Są już coraz większe, coraz fajniejsze i oczy już otiwerają
Aguniu teść niezły.
Milutkiej wystawy.
I żeby przeprowadzka "zgrabnie" poszła, mimo, że nie podskakujecie z radości.

Cos ominęłam...na pewno, bo mi chodzi po głowie...ale może później wpadnę i napiszę jak mi się przypomni.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 13:13   #2943
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
dzieki

Cytat:
Daguśja w razie czego trzymam za pozytywny
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
to czekamy na info czy @ przyszła czy nie
Cytat:
ja poproszę
to tak po cichutko trzymam za 2 kreseczki
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

hmmmm no to czekamy
No to czekamy, jak za 2 dni nie bedzie to sprawdzamy heheh. Bo u mnie cykl jest rozny 24-28 dni
Cytat:
Pierwsza sprawa - wyłączyli mi wizaż w pracy

Dagunia - ten szef Twojego tż to przegiął na maksa palant jeden ... i jeszcze ten weekend tak wam się sypnął przez to, biedactwo Wysyłam ciepłe

Acha - a wogóle to jest mi ogromnie przykro i chyba się na was wszystkie obrażę bo żadna mi nie złożyła życzeń z okazji pierwszej rocznicy Strzelam dużego focha .......
Oj bidulka jak tak mogli niegodziwi Cie od wizazu odlaczyc . Ale najwazniejsze ze jestes zywa bo bysmy policje wzywali
Szefo mego meza juz od dawna mi na nerwy dziala.... Wrryyyyy.
Duuuuzo milosci rozkwitajacej dnia kazdego !!!!

Cytat:
Hej laseczki
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał A już najbardziej się uśmiałam, jak mówili, że spotkali naszego kolegę i z nim pogadali chwilę, no i niby on im powiedział, że robi program do BHP. Ale mieliśmy ubaw, bo ten kolega to jest programistą PHP potem do niej kluchy zobaczyć Są już coraz większe, coraz fajniejsze i oczy już otiwerają
Ale ci sie bajkopisarz trafil hihihi

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oj mi by się też solarka przydała, bo blada jestem, że aż przykro patrzeć , ale jakoś tak nigdy mi nie po drodze, żeby wstąpić i się poopalać, trzeba się będzie zmobilizować
To tak jak mnie, tylko ze u mnie nigdzie po drodze zadnej solarki nie ma
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 13:35   #2944
LilStar
Wtajemniczenie

już umówiłam się na solariumdawka sztucznego słońca choć troszkę mnie rozweseli.

na zakupach nie byłam bo taka pogoda to nawet nie chce mi się mierzyć i łazić i moknąc

zjadłam musli i mam danonka biszkoptowego
no i idę po herbatkę zieloną
Stary 2009-06-24, 16:31   #2945
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

ad. 2 będziecie już na swoim to spokojnie nadrobisz i wpadniesz w rytm
oj oby oby!
I jak tam mały zniósł szczepionkę?

Cytat:

1. O jacie swietny tesciu
2. Szczerze to jak pomysle o pakowaniu i przeprowadzce to mam ciarki, ale mysl o upragnionym celu dodaje otuchy Musi
3. Tez chce zobaczyc te slodziaki!
oj no musi
Jak chcesz zobaczyć słodziaki, to wejdź tu:
http://www.bialeowczarki.pl/blog/

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

Aguniu teść niezły.
Milutkiej wystawy.
I żeby przeprowadzka "zgrabnie" poszła, mimo, że nie podskakujecie z radości.
a dziękowac

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:55   #2946
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka zoneczki

A ja mam juz gosci w domku wrocilysmy wczoraj po polnocy
Bylysmy z kolezanka troche w tym miescie gdzie lotnisko i ogolnie fajne centrum i pelno sklepow i zaczely sie letnie przeceny a wszystko bylo pozamykane bo bylysmy po 7 ale w piatek jade chyba na jakies zakupki

teraz musze zaplanowac jakos im ten urlopik jakies wyjazdy i atrakcje zeby sie nie nudzily

a wogole to u nas upal ale przez to mam mniej klientow
wiec wysylam Wam troche slonka i ciepla niech Wam sluzy i poprawia humorek

Anusia wszystkiego naj z okazji pierwszej rocznicy slubu, duzo milosci i spelnienia marzen

Malutka i jak tam synus wytrzymal szczepienie??
Stary 2009-06-24, 19:34   #2947
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

wczoraj chcałam się podzielić słonkiem, a dziś ani widu ani słychu promyczków

Cytat:
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał A już najbardziej się uśmiałam, jak mówili, że spotkali naszego kolegę i z nim pogadali chwilę, no i niby on im powiedział, że robi program do BHP. Ale mieliśmy ubaw, bo ten kolega to jest programistą PHP
no to niezły "bajkopisarz" z Twojego teścia

Cytat:
ja właśnie popijam sobie herbatkę i nastrajam się do pracy, jakoś trzeba się rozkręcić
ja właśnie piję herbatę z nudów

Cytat:
oj mi by się też solarka przydała, bo blada jestem, że aż przykro patrzeć
ja też, normalnie masakra

Cytat:
Zaraz idziemy z synkiem na szczepienie to proszę trzymać kciukolce, żeby jakoś to biedaczek zniósł
proszę bardzo
i jak było?

Cytat:
Ja mam solarke pod nosem a i tak mi nie po drodze
i tak czasami bywa

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:17   #2948
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Melduję się tylko na chwileczkę
Dziękuję za spóźnione życzonka Powiedzmy, że foch mi troszkę przeszedł
My mamy wolą chatę - siostra na jakąś imprezkę całonocna pojechała (ja głupia ją puściłam ...) więc mamy chatę wolną - trza korzystać
Może jutro nadrobię was - bo ciężko mi się wyrobić z czytaniem przez tą blokadę w pracy

Miłego wieczorku
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:18   #2949
katey
Rozeznanie

GG do katey

haaaaaaaaaaaaaaaj

podobnie jak wiekszosci humor srednio dopisuje wiec przywitam sie ladnie i uciekne w strone slonca.... tzn szukac wolac i przyzywac do nas.............

btw ja tez jak corka mlynarza.......chociaz ostatnio poszlam na solke i nawet wieczorem wyszlo ze mnie przypieklo, ale co z tego jak po 2 dniach dalej wydaje mi sie zem blada doooo....a

buzia laseczki

psssssss Anusia naj naj najwspanialszych lat w milosci! hohoho taaaaki staz masz nie pogada....zadna sie pochwalic nie moze podobnym.... jak narazie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:37   #2950
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Dziękuję za trzymanie kciuków Szczepienie - jeden wielki płacz i wrzask 3 wkłucia i 1 do picia. Pani doktor mówiła, że może go nóżka boleć i rzeczywiście płacze bardzo, ale jak trzyma ją zgiętą to jakoś mu lżej daliśmy mu czopki, oby pomogły taki stan może trwać do 2 - 3 dni.

Cytat:
pewnie i tak bede prasowac na raty ze wzgledu na kregoslup ktory teraz coraz czesciej daje sie we znaki, a prasowac lubie
ja też lubię prasować

Cytat:
już Malutka ma "siostra po mężu " napisała, że nosimy to same nazwisko po mężach, więc nie , ale ja i tak się czuje jakbym miała siostre
za siostrę

Cytat:
zjadłam musli i mam danonka biszkoptowego
uwielbiam danonka biszkoptowego

Cytat:
Jak chcesz zobaczyć słodziaki, to wejdź tu:
http://www.bialeowczarki.pl/blog/
słodziaczki

Cytat:
My mamy wolą chatę - siostra na jakąś imprezkę całonocna pojechała (ja głupia ją puściłam ...) więc mamy chatę wolną - trza korzystać
to miłego korzystania z wolnej chaty
Stary 2009-06-24, 20:38   #2951
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Hej STOKROTKI

Świetny ten wózek.

czekuś ja je zaciskam coraz mocniej o tak ==>>
To supcio! Zazdraszczam troszku...ah! Bo my tak u teścików jeszcze nie wiedzieć ile... Nie to żebym narzekała, ale tak urządzać swoje własne...to musi być fajne uczucie.

fajnie........szczegolnie fugowanie schodow, ktore zajelo mi dzis pol dnia

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:00   #2952
izka19855
Zadomowienie

Cytat:

fajnie........szczegolnie fugowanie schodow, ktore zajelo mi dzis pol dnia
Uwierz mi, że chciałabym być na Twoim miejscu teraz i mimo tych cholernych fug, mieć świadomość, że niedlugo będzie koniec.

Ojjj zebralo mnie cosik...cheba jakieś choróbsko...brzuch mnie boli, a głowę to mi rozerwie zaraz..

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-06-24 o 22:11
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 00:55   #2953
mooonik
Zakorzenienie

Hej Żoneczki

Pojechałam dziś z mężem w trasę, N.Sącz- Tarnów i zajechaliśmy do mnie do domku na chwilę i wróciliśmy do Kr koło 23 dopiero...
jak wyjeżdżaliśmy z kraka to strasznie lało ale później się wypogodziło i nawet słońce wyszło chyba 1-szy raz od piątku i było całkiem przyjemnie, ale za to do Krakowa wracaliśmy otoczeni przez burzę z każdej strony, fajerwerki na całego dobrze że nam w auto nie uderzyło

Cytat:
Wesele było pierwsza klasa - oczywiście poza pogodą, padało całą sobotę a w niedziele było zimno jak cholera. Ale co tam - rozgrzewaliśmy się intensywnie W sobotę hulalismy do 7 rano dnia następnego a na poprawinach do 6 rano w poniedziałek. Wrócilismy do domu wczoraj po 22. Jestem obolała i przeżarta, dobrze, że juz przynajmniej trzeźwa Wrzuce może jeszcze dzis jakies fotki na nk

super że zabawa się udała, mam nadzieję że nam się też uda, ale że ma być dużo znajomych twarzy to jestem dobrej myśli
my na naszym weselu bawiliśmy do 8 rano (tyle że była zmiana czasu więc do 7 )

nie gniewaj się na nas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI DO KOŃCA ŻYCIA !!!

Cytat:
Rano wstałam z bólem brzucha, sobie myślę, że oj się zbliża @ no tak za tydzień już się przypałęta. U mamy jak byłam to się zdrzemnęłam z synkiem i tak mnie zalała ta cholerna @, że nowe jeansaki poszły się prać do pralki
Czy Żonki Doskonałe pamiętały o Dniu Ojca
1. współczuje takiej @ okropnej , tez mnie czasem zalewa "jak od morza do Tatr"
2. oczywiście że pamiętałam i teściowi też życzenia złożyłam

Cytat:
ad. 2 nie jesteśmy rodziną ale mamy takie samo nazwisko po mężach, ale bez żadnych koligacji rodzinnych
Cytat:

już Malutka ma "siostra po mężu " napisała, że nosimy to same nazwisko po mężach, więc nie , ale ja i tak się czuje jakbym miała siostre
fajnie Wam jesteście takie wizażowe siostroprzyjaciółkożonkid oskonałe

Cytat:
My wczoraj byliśmy u teścia z życzeniami (do moich rodziców trochę za daleko) no i tak posiedzieliśmy, popiliśmy, pogadaliśmy. Teść opowiadał co tam u szwagra w Stanach, a potem jak sami pogadaliśmy ze szwagrem, to się okazało, że teściu prawie wszystko pomieszał, poprzekręcał, podopowiadał A już najbardziej się uśmiałam, jak mówili, że spotkali naszego kolegę i z nim pogadali chwilę, no i niby on im powiedział, że robi program do BHP. Ale mieliśmy ubaw, bo ten kolega to jest programistą PHP
Generalnie to musimy dzisiaj zacząć już sprzątać, pakować się i rzeczy powoli przewozić, bo w sumie to klucze zdajemy we wtorek, ale wiadomo, że jak się pracuje to ciężko jest sprzątać, pakować i przewozić rzeczy naraz.
ale masz fajnego teścia
kurcze ale ten czas mija, niedawno pisałaś że to dopiero w planach, że jak to będzie a tu bach! już teraz
oby wszystko się udało Aguniu i nowe mieszkanko było takie jakie sobie wymyśliliście i najważniejsze, żeby wszystko między Wami się dobrze układało

Cytat:
pewnie i tak bede prasowac na raty ze wzgledu na kregoslup ktory teraz coraz czesciej daje sie we znaki, a prasowac lubie
to może przyjedziesz do mnie trochę poprasować

fajna bryka dla Weroniki, podobają mi się kolorki

Cytat:
ale przyjaciół uwielbiam- i wczoraj płakałam z neonowych zębów
ooo ja też uwielbiam przyjaciół
a nawet bardzo, bo mieliśmy kiedyś taką manię i oglądaliśmy po kilka odcinków, a pewnego wieczoru podczas oglądania mąż siedział bardzo niecierpliwie i wyciągał mnie na spacer a że była to zima to nie bardzo mi się chciało ale w końcu poszliśmy na Błonia i tam mi się oświadczył przy -10 st mrozu, przy bezchmurnym niebie zapytał czy chcę być jego żoną

Cytat:
Aż się odechciewa wszystkiego przez tą durnowata pogodzinę. ble.
Dziękuję. I przeganiam wszystkie chmurki, niech wreszcie ciepło będzie i bez deszczu...
To byśmy fotki porobiły co nie moooniś.. a tak...
ano!
ale dziś mi się udało zrobić 4 zdjęcia jutro wrzucę

zdrowiej Żabko

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to czekamy, jak za 2 dni nie bedzie to sprawdzamy heheh. Bo u mnie cykl jest rozny 24-28 dni
hmmm to mamy trzymać kciuki? jakby co to ja po cichu

Cytat:
Szczepienie - jeden wielki płacz i wrzask 3 wkłucia i 1 do picia. Pani doktor mówiła, że może go nóżka boleć i rzeczywiście płacze bardzo, ale jak trzyma ją zgiętą to jakoś mu lżej daliśmy mu czopki, oby pomogły taki stan może trwać do 2 - 3 dni.
biedactwo oby nie męczyło go bardzo

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:14   #2954
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Uwierz mi, że chciałabym być na Twoim miejscu teraz i mimo tych cholernych fug, mieć świadomość, że niedlugo będzie koniec.
tak niedlugo to jeszcze nie- duzo jeszcze przed nami-a o wszystkim decyduje kasa!
przez to fugowanie nie moglam zasnac w nocy-tak mnie plecy bolaly......

Cytat:

to może przyjedziesz do mnie trochę poprasować

fajna bryka dla Weroniki, podobają mi się kolorki

nie ma sprawy juz lece

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 09:05   #2955
agunia82
Zakorzenienie

Heloł laseczki

Cytat:
Hej Żoneczki

Pojechałam dziś z mężem w trasę, N.Sącz- Tarnów i zajechaliśmy do mnie do domku na chwilę i wróciliśmy do Kr koło 23 dopiero...
jak wyjeżdżaliśmy z kraka to strasznie lało ale później się wypogodziło i nawet słońce wyszło chyba 1-szy raz od piątku i było całkiem przyjemnie, ale za to do Krakowa wracaliśmy otoczeni przez burzę z każdej strony, fajerwerki na całego dobrze że nam w auto nie uderzyło

kurcze ale ten czas mija, niedawno pisałaś że to dopiero w planach, że jak to będzie a tu bach! już teraz
oby wszystko się udało Aguniu i nowe mieszkanko było takie jakie sobie wymyśliliście i najważniejsze, żeby wszystko między Wami się dobrze układało

Ad. 1 Ja tak uwielbiam jechać wieczorem samochodem jak dookoła burze Fajne widoki są Dopóki lać nie zacznie A piorun nawet jakby uderzył w autko nic by się nie stało- samochód to najbezpieczniejsze miejsce podczas burzy (pod warunkiem, że nie stoi pod drzewem, które może się zawalić albo na drodze tornada )

Ad. 2. Oj leci jak głupi, więc może i te 2 miechy też tak szybko miną W sumie to byle do tak około połowy sierpnia, biorę psiaka i fruuu do rodziców na 2 tyg urlopu, a tam domek z ogródkiem Co prawda sama bez męża Ale nie za bardzo możemy inaczej zrobić. A w sumie to odpoczniemy od siebie, potęsknimy za sobą i będzie git
Za kciuki dziękuję, przydadzą się na pewno
Wczoraj dzwoniliśmy do doradcy, i on mówi, że decyzji kredytowej jeszcze nie ma, ale wszystko jest ok, czeka tylko na jeszcze jakieś tam papiery, bo się zrobił bałagan z przenoszeniem oddziałów. Niby w pn- wt moglibyśmy już umowę kredytową podpisywać...

Stary 2009-06-25, 09:10   #2956
katarzinka
Wtajemniczenie

czesc żoncie
Cytat:

Niech lato wraca bo oszalaje.....
No wczoraj mialy byc wyniki bo jesli wynik neg to w ten pt jest poprawka!! Juz jest sroda a wynikow dalej nie ma..... A poza tym jeszcze w ndz mam egz.

...
hmm to moi studenci nie wiedzą jaki mają skarb - bo jak mówie ze wyniki będą wtedy i wtedy to są
a ja trzymam kciuki, zeby poprawki nie było

Cytat:
Hejka
Dziękuję za trzymanie kciuków Szczepienie - jeden wielki płacz i wrzask 3 wkłucia i 1 do picia. Pani doktor mówiła, że może go nóżka boleć i rzeczywiście płacze bardzo, ale jak trzyma ją zgiętą to jakoś mu lżej daliśmy mu czopki, oby pomogły taki stan może trwać do 2 - 3 dni.

za siostrę
proszę bardzo

a Dawidek na pewno i tak był bardzo dzielny

Cytat:

fajnie Wam jesteście takie wizażowe siostroprzyjaciółkożonkid oskonałe
fajnie to oddałaś

ja życzę jak zwykle miłego dnia i zmykam pracować
jeszcze tylko jutro i dwa tygodnie urlopu: jupi:
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 09:13   #2957
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho
byłam wczoraj na Transformersach w kinie i szczerze mówiąc nie polecam- jakby ktoś się wybierał.

połaziłam nieco po sklepach, ale humoru jakoś tak nie było i czasu za bardzo na zakupy więc nic sobie nie kupiłam o dziwo

Ciekawe jak tam nasza Gosieńka smaży się za nas wszystkie
Anusiu- wyglądałaś ślicznie
Malutka- pocałuj w nóżke Dawidzia od cioci żeby nie bolała
Moonik- ale romantico oświadczyny
Daguś- jak humorek?
Izulek- już lepiej się dziś czujesz?
Czekoladko- ja podobnie jak Iza baaaardzo zazdroszcze Ci tych remontow
Katey- przywołuje humorek jak dupka? bardzo spalona?
Aguniu- piękne te piesiorki, takie malutkie kuleczki
Paulinko- ależ pogody Ci zazdrościmyyyyyy u nas ciągle pada
Soffi- lof mróweczko
Dżastina- co to? ostatnio u Ciebie też weny brak myszka?
Lil- widzę, że podobny nastrój zakupowy miałyśmy
Mońcia- jak u Ciebie z humorkiem??
Agatko- a Ty jak się czujesz kropeczko? widziałam ostatnio fotki- wyglądasz przecudnie mój szczypioreczku
Katarzinka- a Ty kiedy pokażesz nam swojego brzunia, co???

A gdzie Tubka się podziewa?? Wracaj mycha, bo tęsknię!!
Na Izydora już też liczyć nie można cholero po co polazłaś do pracy??
Kotek też coś siedzi cichutko
Marta coś z netem ściemnia, a pewnie już nas nie lubi- bo nas nie odwiedza prawie
Miluniu- a Ty gdzie się podziewasz stokrotko? jak się czujesz?
a Lola to wogle chyba już nie wróci???

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 09:26   #2958
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
hej ho
byłam wczoraj na Transformersach w kinie i szczerze mówiąc nie polecam- jakby ktoś się wybierał.

połaziłam nieco po sklepach, ale humoru jakoś tak nie było i czasu za bardzo na zakupy więc nic sobie nie kupiłam o dziwo

Ciekawe jak tam nasza Gosieńka smaży się za nas wszystkie
Anusiu- wyglądałaś ślicznie
Malutka- pocałuj w nóżke Dawidzia od cioci żeby nie bolała
Moonik- ale romantico oświadczyny
Daguś- jak humorek?
Izulek- już lepiej się dziś czujesz?
Czekoladko- ja podobnie jak Iza baaaardzo zazdroszcze Ci tych remontow
Katey- przywołuje humorek jak dupka? bardzo spalona?
Aguniu- piękne te piesiorki, takie malutkie kuleczki
Paulinko- ależ pogody Ci zazdrościmyyyyyy u nas ciągle pada
Soffi- lof mróweczko
Dżastina- co to? ostatnio u Ciebie też weny brak myszka?
Lil- widzę, że podobny nastrój zakupowy miałyśmy
Mońcia- jak u Ciebie z humorkiem??
Agatko- a Ty jak się czujesz kropeczko? widziałam ostatnio fotki- wyglądasz przecudnie mój szczypioreczku
Katarzinka- a Ty kiedy pokażesz nam swojego brzunia, co???

A gdzie Tubka się podziewa?? Wracaj mycha, bo tęsknię!!
Na Izydora już też liczyć nie można cholero po co polazłaś do pracy??
Kotek też coś siedzi cichutko
Marta coś z netem ściemnia, a pewnie już nas nie lubi- bo nas nie odwiedza prawie
Miluniu- a Ty gdzie się podziewasz stokrotko? jak się czujesz?
a Lola to wogle chyba już nie wróci???
normalnie chyba o wszystkich pamiętałaś
a brzuszek - hmmm jeszcze w summie to nigdzie nie był ujawniony poza obejrzeniem na żywo, ale poszukam jakiejś fotki i wrzucem
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 10:03   #2959
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie chyba o wszystkich pamiętałaś
a brzuszek - hmmm jeszcze w summie to nigdzie nie był ujawniony poza obejrzeniem na żywo, ale poszukam jakiejś fotki i wrzucem
pominelam Kiniora mojego kochanego ale to dlatego, że właśnie z nią konwersing prowadzę

no ja kurka myślę czekamy na fotkę

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-25, 10:46   #2960
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
oj biedaczek
oby szybko przestało go boleć
Cytat:
hej ho

czyli jednak niefajny był ten film, to dobrze, że małża nie wyciągnęłam do kina

szkoda, że nowych zdobyczy zakupowych nie ma, bo byłoby co oglądać
Cytat:
pominelam Kiniora mojego kochanego ale to dlatego, że właśnie z nią konwersing prowadzę

no ja kurka myślę czekamy na fotkę
a już miałam zamiar się pultać , ale wybaczam - tym razem

u mnie dziś pogoda pod zdechłym Azorkiem - nie ubliżając żadnemu Azorkowi
wieje, leje i w ogóle kichowato jest
a do tego humor taki sam, bo @ przylazła i brzuchol boli

Mąż i żona...
Stary 2009-06-25, 11:10   #2961
kasienka1985
Zakorzenienie

eno co jest grane?
Czy Wy celowo nie chcecie ze mna gadac???
buuuuuuuuuuuuu

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-25, 11:27   #2962
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
eno co jest grane?
buuuuuuuuuuuuu
No co Ty ...
ja kcem gadać

Mąż i żona...
Stary 2009-06-25, 11:33   #2963
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
eno co jest grane?
buuuuuuuuuuuuu
A tam celowo, miałam sporo roboty od rana :/ Ale teraz chyba trzeba sobie trochę zluzować

Stary 2009-06-25, 11:36   #2964
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty ...
ja kcem gadać
jeno Ty mi się ostałaś na tym nieszczęsnym padole

---------
edit:

No i Ty Agniesiuniuniu moja Ty malutka kochana

A Wy niedobre baby- szczelam focholca z przytupasem
Jak tu zaraz nie przyleziecie to Wam wpiermandolę

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-25, 11:40   #2965
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tu zaraz nie przyleziecie to Wam wpiermandolę
haha, a co to znaczy (brzmi tak, że cieszę się, że ja tu już jestem )

Stary 2009-06-25, 11:54   #2966
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hehehhe, ja tyż

kurczaki pogoda taka dobijająca jest, że masakra, łeb mi już pękać zaczyna

Mąż i żona...
Stary 2009-06-25, 12:10   #2967
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehehhe, ja tyż

a u nas to samo niestety. Przedwczoraj jak wracaliśmy z zakupów (dobrze że autkiem) to tak lunęło, że ledwo wycieraczki nadążały A wszystkie ulice to się w rzeki normalnie zamieniły...
A dzisiaj tak się chmurzy i rozjaśnia na przemian. A mi się nawet pracować nie chce, bo tu ta przeprowadzka na głowie, a tu jeszcze @ okres się zbliża...

Stary 2009-06-25, 12:41   #2968
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
wycinasz "man" i wiesz o co kaman
joł
Cytat:
hehehhe, ja tyż

sie ma rozumiec
a u mnie wyszlo slonko na kilka minet nawet
jeno duszno i porno niesamowicie... byzysko sie szykuje
Cytat:
A dzisiaj tak się chmurzy i rozjaśnia na przemian. A mi się nawet pracować nie chce, bo tu ta przeprowadzka na głowie, a tu jeszcze @ okres się zbliża...
No wiecie co?
@@@ grupowo się zbliża
Ja już czuję bolący brest i jakiś gigant mi się pojawia na brodzie a tu @ ma być za 1,5 tyg
moze ciąża?

enyłej:
oglądała która trajler epoki lodowcowej 3 o wiewiórach i orzechu ??
umarłam wczoraj w kinie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-25, 12:49   #2969
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No wiecie co?
@@@ grupowo się zbliża
Ja już czuję bolący brest i jakiś gigant mi się pojawia na brodzie a tu @ ma być za 1,5 tyg
moze ciąża?

enyłej:
umarłam wczoraj w kinie
zostanę ciocią?

ja nie oglądałam, ale na epokę idę

Mąż i żona...
Stary 2009-06-25, 12:55   #2970
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

enyłej:
umarłam wczoraj w kinie
łoj rany, to już trójka jest? A ja nawet dwójki jeszcze nie widziałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości