![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Jackson nie zyje!!
Cytat:
Heh nadal pamiętam jak w dzieciństwie chowałam się pod stół, gdy w Mtv puszczali "Thriller" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ech...pamiętam jak w podstawówce z wielką ekscytacją oglądałam transmisję z jego koncertu.
Zawsze mnie ściska w dołku, gdy odchodzą sławni, podziwiani...tak jakoś już u mnie jest. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Amistad wiem, co mówię i nie ma tu nic do rzeczy fakt, że są wielką stacją itp. Są najbliżej problemu i najczęściej jako jedyni wstrzymują się z oficjalnym stwierdzeniem, do czasu, kiedy nie mają pewności. Nie dają się ponieść szałowi mediów. Teraz np. poczekali aż do momentu kiedy udało im się pozyskać wypowiedź koronera z LA. A przecież już dawno mogli powiedzieć "umarł" i koniec, jak wszyscy inni.
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2009-06-26 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Nie słuchałam jego muzyki, lubiłam jeden kawałek..a mi smutno sie zrobiło..Wydawał mi się nieśmiertelny, jka by był od zawsze na zawsze...
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Ciężko uwierzyc! |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Niestety śmierć potwierzona przez koronera...odszedł Król Popu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Michael tam gdzie teraz jesteś idź z podniesioną głową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Perfumoholik z wyboru
|
[*]
![]() ![]()
#39 |
Zakorzenienie
|
az ciarki po plecach przechodza . ;c
juz nawet na wikipedi jest dzien smierci ;ccccc [*]
#40 |
Zadomowienie
|
Odeszla legenda, ikona... Jakos tak dziwnie czytac o jego smierci- czlowiek o takiej slawie wydaje sie byc niesmiertelny....
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
lubię jego muzykę, ale jako człowiekiem jakoś nigdy się niespecjalnie nim nie interesowałam ... mimo to fakt że odeszła legenda jest naprawdę poruszający...
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
To mi wygląda na jakąś plotkę, może w natłoku informacji, ktoś coś rzucił i młyn ruszył. Nie ma doniesień nigdzie w poważnych źródłach, więc uznaję to za nieprawdę. Jeżeli jednak ktoś to potwierdzi, mocno się zdziwię.
![]() Póki co, idę spać. Teraz już i tak więcej się nie okaże. Z resztą, zanim cokolwiek się okaże prawdziwego w związku z MJ, będą miliony spekulacji i przypuszczeń. Będą miały media pożywkę. ![]()
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2009-06-26 o 02:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Piosenkarz wielki, legenda popu... co nie zmienia faktu, ze sie strasznie rozmienil na drobne w ciagu ostatnich lat. Przyznam, ze mnie to zaskoczylo, ale nie zszokowalo - w koncu taka ingerencja w swoje cialo, jaka on uprawial na dobre nie mogla wyjsc ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
A pamietacie sprawe z Patriciem Swayze? W gazetach naglówki ze nie zyje itd, a pozniej co sie okazalo ze ktos chciał na tym zarobic
Co do Michaela- jesli to prawda , no cóz takie zycie- kazdego z nas to czeka Nistety to prawda- wlasnie ogladam powtorki CNN Dla mnie - Król Popu - w koncu wychowalam sie na jego piosenkach [*] edit - dla niedowiarków http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/...ml#cnnSTCVideo
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2009-06-26 o 04:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
nie wierzę...
obudziłam się rano, włączyłam radio ledwo co, bo byłam bardzo zaspana a tutaj piosenka Michaela. słucham sobie... skończyła się i kolejna. znowu. aż się zdziwiłam, bo od kiedy w radiu leci pare piosenek jednego wykonawcy.. i to tak z rana.. a potem mówią : " Michael Jackson ist tot". zerwałam się z łożka i sama do siebie powiedziałam "co ?!" odrazu włączyłam kompa i zajrzałam do internetu... aż brak mi słów. ostatnio tylko dowiaduję się o czyjeś śmierci ![]() potrafiłam i nadał będę umiała, usiąść i słuchać jego piosenek w nieskończoność. nie znudziła mi się żadna jego piosenka, jak inne, których już nie mogę słuchać po tygodniu. Jackson nie dla jedenej osoby był mistrzem, nie tylko dla mnie. myślę, że jest teraz zadowolony, gdy patrzy na nas z góry i widzi, ile osób go kochało, ile go podziwialo, a co najważniejsze dla muzyka, szanowało jego muzykę.[*] ;(
and the world around us won’t stop turning tonight, i like. <33 Edytowane przez Pariii Czas edycji: 2009-06-26 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
JESTEM W OGROMNYM SZOKU.
Brak słów. ![]() Farrah Fawcett ![]()
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2009-06-26 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę nie wierzę nie wierzę.
Wychowałam się na jego muzyce. Jak byłam w podstawówce był dla mnie absolutnym Królem, później miałam innych idoli, ale on zawsze zajmował w moim sercu specjalne miejsce. Nie wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
[*]
Jego "Whatever Happened" i "Billie Jean" do końca moich dni będzie mi się kojarzyło z najpiękniejszymi chwilami mojego życia...
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
wiem , ze to będzie okrutne co powiem ale zaryzukuje. Owszem doceniam dorobek artystyczny Michela i bardzo lubie jego piosenki, są energiczne , można się przy nich dobrze bawić. Ale śmierć artysty nieszczególnie mną wstrząsnęła. Michel sprawiał wrażenie chorego psychicznie. Te operacje twarzy niezliczone, wystawianie niemowlaka za balkon, posądzanie go o molestowanie eee Czasami wyglądał przerażająco. Trzeba umiec zejsc ze sceny niepokonanym a on dał sie pokonac i to dawno.Także podziwiam jego muzykę ale osobowości raczej nie. Nie chce wywołać fali krytyki tym postem ,nie napisałam tego złośliwie. Rozumiem że dla wielu z Was jest on legedną popu
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie już drugiego króla. Niestety. To samo będzie z Madonną - jakby umarła nie będzie drugiej królowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię tego wspólnego użalania się i solidaryzowania, umieszczania na gg zniczy...dla mnie to takie "na pokaz", nie chcę urazić tych, którzy naprawdę się tym przejmują bo każdy inaczej to odczuwa ale dla mnie śmierć jest na tyle intymna,że wolę o tym porozmyślać niż zapalać znicze na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
thriller no more.......[*]
cenie go za to co stworzył ikona światowej muzyki! |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wielką fanką nie byłam nigdy, ale miał parę kawałków, które bardzo mi się podobały/i podobają (głównie z płyty BAD i Thriller) no i przede wszystkim miło kojarzy mi się z czasami dzieciństwa kiedy to MJ wszędzie było pełno. Szkoda chłopa, bo młody był, ale po trosze sam sobie winien. Mógł być czarnym facetem przeżywającym swoje życie od początku do końca, ale wolał być biały i zakończyć nieco za połową, cóż był to jego wybór.
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-06-26 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie bylam fanka jacksona, ale lubilam go czasem posluchac. to trzeba mu przyznac-ze wniosl wiele dobrego do muzyki pop. wiadomosc o jego smierci wydaje mi sie taka...dziwna i niewiarygodna. nie byl przeciez stary...ale musicie przyznac, ze nie byl on w najlepszej formie,co pewnie tez sie przyczynilo do jego wczesnej smierci.
"Zważcie plemienia waszego przymioty; / Nie przeznaczono wam żyć jak zwierzęta, / Lecz poszukiwać i wiedzy, i cnoty..." Edytowane przez Tusio Czas edycji: 2009-06-26 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym, to brutalne, ale uważam, że to najlepszy moment na jego śmierć. Odchodzi jednak jako legenda. Nie zdążył ośmieszyć się tym 'powrotem' z playbacku, który zapewne wyglądałby jak 'powrót' Britney na MTV Awards kilka lat temu.
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie kolega(największy fan jakiego dane mi było spotkać)mnie poinformował. Jak nietrudno się domyślić jest bardzo, bardzo zdołowany.
Ja jestem w szoku.. Czego jak czego ale właśnie śmierci MJ tak szybko się nie spodziewałam. Chociaż nie gustuję w jego muzyce, to doceniam to, co zrobił. Był wielkim artystą.[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Szok...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.