|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Muszę pochwalić beabitdesign za pomysłowość
![]() Wpisuję tutaj, bo rzecz akurat dotyczy sklepu, chociaż są też na Allegro. Otóż, dotarło zamówienie, ale brakowało jednego serduszka. No więc napisałam do nich, i odpisali, że sprawdzili "zdjęcia z wysyłki" i owszem, brakowało i dostanę to brakujące. Przypuszczam, że chodziło o to, że jest wiele ludzi "sprytnych", ktorzy próbowali w ramach "braków w zamówieniu" wyłudzać kryształki. Przy większej ilości zamówień, pakowanych przez kilka osób, nie pamięta sie dokładnie wszystkiego. A tak, jest zdjecie i jest czysta sytuacja - nikt nikogo nie podejrzewa o jakieś próby kombinowania. |
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
niezly patent
![]() Moze jesli ja teraz musze zamowic szpilki i koraliki na gramy to moze tez podpowiem sprzedawcy by zrobil zdjecie
|
#4623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ("Brakowało dwóch, proszę pana" )Ale gramy można przeliczyć jakoś...musi ważyć każdy koralik osobno, robić zdjęcie, i jak napiszesz, że brakuje, to sobie policzy i czy rzeczywiście
Edytowane przez clementinne Czas edycji: 2009-06-13 o 12:39 |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Rozeznanie
|
Clementinne, tak robi nie tylko beabitdesign
... bo takich "sprytnych" osób jest niestety niemało ... tylko, że te nasze dowody służą tylko nam, aby mieć jasność who is who ... bo nawet gdybyśmy Klientowi przesłali zdjęcie na którym widać czarno na białym że wszystko było, to ta osoba, zawsze może powiedzieć, że zrobiliśmy zdjęcie a potem któregoś przedmiotu nie zapakowałyśmy ... więc ... grzecznie "reklamację" przyjmujemy a swoje już wiemy ![]() Smutne, że to dla kilku złotych .... Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, wiem, skrajnie bezczelne świnie też są....
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
nie podoba mi sie kontakt z kati art. czekalam prawie tydzien na maila i nie odpowiedzieli na wszystkie pytania. :|
nie zrobie tam zakupow... |
|
|
|
#4627 |
|
Raczkowanie
|
ja zrobiłam zamówienie w SN w niedzielę, w poniedziałek rano przelew (netem rzecz jasna). I jeszcze wysłałam mailem potwierdzenie przelewu żeby było szybciej. No ale na razie cisza. Zobaczymy, może dzisiaj nadejdzie przesyłka
|
#4628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dwa, w długi weekend nie pracowali, było info na stronie. Więc ten tydzień się trochę skrócił
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Rozeznanie
|
Do pochwalenia mam bizu.pl
![]() Wszystko piękne,dobrej jakości,przesyłka szybka-miałam zamówione rzeczy u siebie już drugiego dnia .A i gratisik w postaci kilku koralików się znalazł,co zawsze jest mile widziane
|
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
prawda, widzialam. ale i tak czekalam 4 dni, na dodatek niepotrzebnie, bo nie dowiedzialam sie tego czego chcialam. mam wrazenie ze nie zalezy im na przyszlych klientach-nie mam jeszcze u nich konta, moze to dlatego...?
|
|
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ulubione sklepy z koralikami
kobieto cos ci sie chyba pomylilo to watek o sklepach z polfabrykatami a nie miejsce na reklamy bizuterii
|
|
|
|
#4632 |
|
Raczkowanie
|
No i dostałam przesyłeczkę z SN
![]() Pięknie zapakowane. Każda rzecz w osobnym woreczku bombelkowym i pięknie ułożone. Całość w kartoniku. Jestem pod wrażeniem!
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
ja zrobie zamowienie w SN jak zdam egzamin z fiyki...
oby sie udalo.. juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio kupiłam pierwszy raz w agatart.pl i zonk
Zamówiłam w sumie ok.250 różnej średnicy i koloru kul porcelanowych.Paczka przyszła szybko, pobraniowa bo tak wolę a w środku..............wszys tko luzem! Było co prawda 2 kule więcej ale 10 monet za mało,To tylko 10zł ale liczy się fakt.Przez telefon pan powiedział że to pracownik pakował(dlatego luzem)ale nie możliwe żeby brakowało .Potem zadzwonił jeszcze raz i dalej twierdził że to nie możliwe.W końcu zapytałam go czy sugeruje że to ja oszukuję (zamów.650zł) i chcę wyłudzic 10zł.Zmieszał sie i za dwa dni przysłał braki.Nie wiem czy zamówie tam jeszcze raz. |
|
|
|
#4635 |
|
Wtajemniczenie
|
gupio
![]() A powiedzcie, jestescie zadowolone z bigli angielskich pozlacanych z kadoro? Bo ja dostalam i sa jakies takie, tandetne, a ze dostalam je tak, ze juz nie szlo ich wymienic, to je zostawilam, bo byly do kolczykow na prezent. |
|
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś dostałam dwie paczuszki z Kadoro i od Bary54. Pierwsza pachnie mydełkami
, a druga papierochami ![]() Na paczkę z Bukowca czekam
|
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalait się zreflektował- zadzwonili z przeprosinami po drugim mailu i przyznali, że ewidentnie ich wina. No ja myślę
Pochwale też Kadoro. Wysyłka bardzo szybko, bez problemu.
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
to i ja sie dołącze do pochwał na temat kadoro szybko sprawnie i gratisik bizu.pl tez szybko wszysto ładnie zapakowane i gratisik czekam na przesyłke z gem-stones
|
|
|
|
#4639 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś dostałam przesyłkę od Kati-art oraz jubilexa - myślałam, że do końca tygodnia nie dojdą, bo zamówienia zrobiłam w poniedziałek, a tu taka niespodzianka
|
|
|
|
#4640 |
|
Joanna d'Moder
|
kati-art zwykle szybko przesyła.Z jubilexem różnie bywa,chociaż ostatnio mnie zadziwił szybkością.
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Zamówienie od jubilexa - jak zwykle jestem bardzo zadowolona
|
#4642 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tez jubilex super
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Kadoro - jak zawsze super
Miła obsługa, która zniosła moje humorki
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten czas to jedyna jego wada, bo nigdy niczego nie zabrakło w paczce, towar dobry, duży wybór i naprawdę dobre ceny ma. Ja bym chyba bez tego sklepu nie funkcjonowała zbyt dobrze ![]()
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
.Najpierw zauważyłam,że w paczce mam kilka rzeczy których nie zamawiałam, zamiast tych które chciałam.Dostałam zamiast łącznika koła satynowego-gładkie (odradzam,porysowane i niezbyt dokładnie wycięte z formy.Zresztą widać to na zdjęciu).Zamiast innego produktu-inny (na szczęście zamawiany,chociaż w 1 sztuce) łącznik.No i dodatkowo łańcuszek.Z kalkulacji strat i zysków,wyszło mi że zyskałam,więc nie robiłam reklamacji.Niezamawiane produkty na pewno jakoś wykorzystam.Przy okazji "odkryłam" nowy model łańcuszka Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2009-06-23 o 18:31 |
|
|
|
|
#4646 |
|
Rozeznanie
|
Ja u jubilexa zamawiałam raz i nie narzekam na długość czekania
![]() Za to muszę niesamowicie pochwalić Skarby. W poniedziałek późnym wieczorem zrobiłam zamówienie w SN i beadshopie, a paczuszka ze Skarbów już dzisiaj u mnie! Niesamowite A z beadshopu dostałam maila dzisiaj, że otrzymali wpłatę:P
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
Buu, dlaczego w urodzinowej promocji Bukowca są same skwarki? Na kamloty jakieś bym się pewnie skusiła...
|
|
|
|
#4648 |
|
Rozeznanie
|
Ależ są kamloty - piękny sznur turmalinu
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo wypatrzyłam tam parę rzeczy, a zakleży mi na szybkiej przesyłce. Czytałam poprzednie opinie na temat tego sklepu i raczej nikt za szybkość nie chwalił ale mam cichą nadzieję, że coś się w tym kierunku zmieniło
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Jubilex już tydzień nie odbiera telefonu. A ja nadal nic nie wiem w sprawie tej zaginionej paczki. Już jestem nieźle wkurzona...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

... bo takich "sprytnych" osób jest niestety niemało ... tylko, że te nasze dowody służą tylko nam, aby mieć jasność who is who ... bo nawet gdybyśmy Klientowi przesłali zdjęcie na którym widać czarno na białym że wszystko było, to ta osoba, zawsze może powiedzieć, że zrobiliśmy zdjęcie a potem któregoś przedmiotu nie zapakowałyśmy ... więc ... grzecznie "reklamację" przyjmujemy a swoje już wiemy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale mam cichą nadzieję, że coś się w tym kierunku zmieniło