![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
Coś u mnie za puder? Oddam dużo
![]() Może też coś za JT? ![]()
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
Coś u mnie za Kryolan, Anti-Shine Powder ?
![]() |
#154 |
Lady of Harley-Davidson
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1226420644
spodobalo mi sie to wsciekle rozowe cos na srodku ![]() ![]() ale raczej nic wiecej, nie mialabys moze czegos z mojej wish?
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale nic. Cytat:
![]() Tak, to jest ten błyszczyk: Yves Rocher, Yria, Lift radiance – balsam „efekt pełnych ust”, kolor róż perłowy (cukierkowy, chłodny, średni róż, raczej nasycony, oczywiście połyskujący), luksusowy błyszczyk w puzderku z lusterkiem i pędzelkiem, kartonik, zużycie ok. 10-15% z 4 g, delikatna ryska na wieczku, kartonik
![]() |
![]() |
#156 |
Lady of Harley-Davidson
|
wymianka za sam blyszczyk raczej nie bedzie sie oplacala
![]()
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Nie mam niestety.
Natomiast nowy błyszczyk kosztuje 64 zł w sprzedaży regularnej - ja go kupiłam z 30% zniżką - czyli jego obecna wartość to 38 zł - może jednak warto byłoby za tyle zrobic jakąs wymiankę? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja jednak zrezygnuje, ale pozdrawiam i zycze udanych wymianek
![]()
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Hej!
Może znajdziesz coś za: Demeter, Sex On The Beach – soczysty ananas z nuta kokosu, pozostało 110/120 ml, kartonik Escada, Pacific Paradise – woda toaletowa, pozostało 60/100ml, i ewentualnie jeszcze Yves Rocher, Iris Noir – miniatura 4/5 ml Proszę, zajrzyj i odpisz u mnie ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Vichy, Aera Teint – kolor 12 opal, 3 x 1,5 ml Zalezy mi ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
przesyłka byłaby drozsza niż wartość tych próbek, poza tym nic dla siebie nie znalazłam.
![]() |
#163 |
Konto usunięte
|
Wiesz nie bardzo już mnie interesuje wymiana próbkowa bo im więcej wącham nieznanych mi zapaszków tym więcej bym chciała mieć także jeśli już wolałabym jakieś odlewki. Co do Calvin Klein to mogłabym zrobić max 5ml bo mam własną flaszkę, także Cacharel Noa a reszta tak jak w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Mi z kolei bardzo by zależało na próbce jungle kenzo, a z odlewek moge zaproponować do 5 ml tego co w moim wątku.
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie za konturówke ArtDeco i paski do frencha??
W wishliscie masz pachnące balsamy do ciała - mogę ci oddać balsam Kamasutra z zestawu z Douglasa i dorzucić próbki męskich perfum... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
No wiesz wymiana za samą próbkę Kenzo Jungle nie bardzo się opłaca. Lubię większe wymianki. Na dniach będzie nowa lista wymiankowa także w natępnym tygodniu się odezwę i może " dobijemy targu "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U Ciebie spodobało mi sie kilka rzeczy: - zestaw miniatur do pielęgnacji ciała Methode Jeanne Piaubert - SUPERFLAT- plaster wyszczuplający brzuch, FERMETE- balsam do cialła liftingujący 30ml (tylko testy), FERMETE- serum liftingująco-ujędrniające do ciała 5ml(nieużywane) - miniaturka żelu ujędrniającego Chanel Precision- 10 ml, nowa jaką ma nazwę w języku ang. (czy możesz podać linka do KWC)? Na co mogłabym liczyć z powyższych rzeczy?
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie mała odleweczka Demeter oraz Ming Shu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się próbki:
Agent Provocateur- Agent Provocateur Amouage – Ciel Annick Goutal – Songes – robiona Annick Goutal - Eau d'Hadrian Demeter – Clean – robiona Demeter – Sex On The Beach – robiona Demeter - Thunderstorm - robiona Dior – Hypnotic Poison Serge Lutens – Arabie – robiona |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Chanel to firming and shaping gel anti-cellulite z serii body excellence
w dalszym ciągu interesuje mnie konturówka, ale jeszcze zaraz popatrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
witaj, szukasz czegoś oprócz kosmetyków za escade? jesli tak odpisz, prosze u mnie czy coś Cię interesuje
![]()
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Demeter moge zrobić próbeczke 2 ml, a Ming Shu odlewkę do 5 ml (mam tylko takie atomki).
U Ciebie spodobały mi się próbki: YSL Baby Doll Azzaro Chrome Lacoste Touch of Sun (ok 1,7ml) Calvin Klein Truth (2ml) Inne próbki Lancome Teint Idole Ultra (kolor 03 Beige Diaphane) Najbardziej zależałoby mi na dwóch pierwszych i podkładzie. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Mogłabym oddać niektóre rzeczy z ponizszej listy (w zależności od pojemności Twoich rzeczy): Agent Provocateur- Agent Provocateur = 0,9 ml Annick Goutal – Songes – robiona = ok. 1 ml Demeter – Clean – robiona = ok. 1 ml Demeter – Sex On The Beach – robiona = 2 ml Demeter - Thunderstorm - robiona = ok. 0,8 ml Dior – Hypnotic Poison - przeoczyłam ta ptóbka jest robiona = ok. 0,5 ml Serge Lutens – Arabie – robiona = 0,6 ml chciałabym zapytać o pojemności Twoich rzeczy, tzn. - YSL Baby Doll - Etro Messe de Minuit - Donna Karan- Black Cashmere
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, ja wlasnie czekam na fiolki. Jak do mnie dojda sie na pewno jakos dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
cos znajdziesz za Sally Hansen, Cuticle Remover – preparat do usuwania skórek, megawydajny, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny i ewent.kont. do ust art deco
odpisz prosz u mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=346695 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Oj to zupełnie nie mój zapach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Anti Shine i Juicy Tubes?
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Dobra, doszły fioki więc możemy rozmawiać. Czy wchodzi w grę także odleweczka escady, czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Juz wczesniej pisałam,że u cibie nic nie znalazłam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.