|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Cytat:
![]()
![]() |
#3842 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- jak tak patrze to ja tu jestem chyba jedna z mlodszych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. dla megaprzystojnego wampira to nawet codziennie mogłabym natakie spotkania chodzić ,,Jedyna ludzka istota, z którą kiedykolwiek szczerze się zaprzyjaźniłam... Okazała się nie być ludzką istotą."
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() mm to nie taki glupi pomysl. a na razie bede sie modlic zeby w okolicy znalazl sie przypadkiem jakis uroczy wampir ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3845 |
Raczkowanie
|
Kochane Sforzanki ;D Intruzki
![]() ![]() ![]() 'Na zawsze razem-obiecał mi, pochylając się żeby mnie pocałować'
#3846 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem bardzo dumna, NiebanalnieOryginalna ![]() (P.S. jak można skrócić Twój nick? jakieś fajne zdrobnionko? ![]() ![]() "- Bello na co miałabyś apetyt? - Na jajka - odpowiedziała bez namysłu. Uśmiechnięci wymienili z Edwardem porozumiewawcze spojrzenia." "Seth, będziesz na mnie bardzo zły, jeśli zabiję twoją siostrę? Udał, że musi się nad tym zastanowić. Hm... Tak, raczej tak." laski, jutro wyjeżdżam na tydzień ![]() ![]() ![]() ![]()
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-26 o 16:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Raczkowanie
|
Roguś - może NO albo Niebanalna? nie wieeeem ;D mi wszystko co Wy wymyślicie pasuje
![]() Szkoda, że nas opuszczasz ![]() 'Na zawsze w osiemnastoletnim ciele-szepnął. -To marzenie każdej kobiety- zażartowałam'
#3848 |
Raczkowanie
|
Szkoda, szkoda
![]() Postaramy się żebyś nie musiała dużo nadraciać, ale wątpię, że to jest wykonalne ![]()
![]() |
#3849 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no szkoda ![]() ![]() tez uważam, że jest to niemożliwe, ale ciągle mam nadzieję... ![]()
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
łoł, się rozpisałyście
![]() tylko nie pisać zbyt dużo, bo prawdopodobnie jutro wyjeżdżam na tydzień ![]() a nawet jeśli będzie dużo nadrabiania będe to robiła z przyjemnością ![]() ![]() fragment wycięty ![]() 'I wtedy ból ustał, a oni wyjaśnili mi wszystko. Byli zdziwieni, że nie przejąłem się zanadto tą całą przemianą w wampira. Ale skoro Carlisle i Rosalie, mój anioł, byli wampirami, czy mogło być aż tak źle?' ![]()
#3851 |
Raczkowanie
|
kocham edwarda!! czytam teraz ksiezyc w nowiu jestem na 104 str a jak narazie jestem załamana;( bedzie dobrze??????????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Raczkowanie
|
Evasive i Rogogon bedziemy tesknic
![]() ![]() ![]() "W kwestii wilkołaków nie osiągnęliśmy porozumienia. Nie zamierzałam dawać za wygraną i każdego wieczoru, po tym, jak Edward odjeżdżał spod mojego domu, a zanim zakradał się do mnie przez okno, dzwoniłam do Jacoba, nie odczuwając przy tym najmniejszych wyrzutów sumienia. Mało tego, obiecywałam swojemu przyjacielowi, że odwiedzę go w najbliższą sobotę. Uważałam, że nie oszukuję Edwarda, postępując w ten sposób. Wiedział, co sądzę o jego zakazach. A jeśli znowu miał mi zepsuć furgonetkę, Jacob mógł po mnie po prostu podjechać, bo Forks było terytorium neutralnym, tak jak Szwajcaria - i jak ja."
![]() |
#3853 | |
Raczkowanie
|
Rogogon, Evasive będziemy tęsknić
![]() wracajcie prędko ! ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
zobaczysz sama ![]() ![]() Odmienna nie mogę przestać patrzeć na twój av ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
Edytowane przez liryka Czas edycji: 2009-06-26 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rogogon i Evasive , więcej niż 15 stron nie powinno być ![]() ![]()
![]() |
#3855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() przyciśnijcie Rogogona, niech więcej napisze, a ja w tym czasie jakiś cytat wrzucę ![]() dalej lecę fragmentawi nie wydanymi xD 'Pięść Edwarda przemknęła obok mnie tak szybko, że nawet nie zauważyłam, co wbiło Emmetta w oparcie kanapy. Edward ani na moment nie spuścił wzroku z telewizora. - Edward! – krzyknęłam na niego przerażona. - Nie przejmuj się tym, Bello – powiedział Emmett niewzruszenie, sadowiąc się z powrotem na swoim miejscu. – Wiem, gdzie go znaleźć. – Spojrzał ponad mną na profil Edwarda. – W końcu będziesz musiał ją na chwilę zostawić – zagroził. Edward ledwo słyszalnie warknął, nie podnosząc wzroku.' ![]() ![]()
![]() |
#3856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() * doobra.idę dalej czytać bo już dwa dni nie miałam internetu i muszę nadrobić. Intruzki kochane.;* aa.musze Wam powiedzieć że jesteście śliczne (jak z obrazka). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12967604]
![]() ![]() * doobra.idę dalej czytać bo już dwa dni nie miałam internetu i muszę nadrobić. Intruzki kochane.;* aa.musze Wam powiedzieć że jesteście śliczne (jak z obrazka). ![]() Właśnie jaki??? Taki szajski czy raczej dobry??? Dzięki ![]() Ty też
![]() Edytowane przez Odmienna Czas edycji: 2009-06-26 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Konto usunięte
|
Evasive i Rogogon ja już tęsknie.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
Wracajcie do nas szybko!
![]() Nooo... Ja oglądałam ten film niestety TYLKO z dubbingiem... ;/ Wielka lipa. Mi ogólnie film podobał się tylko w niektórych momentach ze względu na mało zbliżony wątek do książki ;p I w ogóle wolę filmy z napisami, więc myślę, żę nie ma sensu oglądać go z dubbingiem i niszczyć głos pięknego w tym filmie Roberta ;d ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Raczkowanie
|
Kochane będe dopiero w niedziele wieczorem
![]() będe tęsknić. nie rozpisujcie się za bardzo ![]() Potem już mnie nie będzie więc z góry miłej nocy wam życzę ![]() Niech wam się Edward przyśni ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
hej Intruzki
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
wracaj szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12967604]
![]() ![]() * doobra.idę dalej czytać bo już dwa dni nie miałam internetu i muszę nadrobić. Intruzki kochane.;* aa.musze Wam powiedzieć że jesteście śliczne (jak z obrazka). ![]() dzięki ![]() ty również ![]() dziwnie, ale fajnie jest widzieć z kim się pisze ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12967731]Evasive i Rogogon ja już tęsknie. ![]() ![]() ![]() dzięki ![]() postaram się co jakieś parę dni zaglądać, jeśli będzie możliwość ![]() Cytat:
![]() ![]() lecę ![]() ![]() ![]() " Żegnaj, kocham cię - gdybym mogła mówić, tak brzmiałyby ostatnie słowa" no to cześć, laski ![]() ![]() Cullenowych snów przez cały tydzień ![]()
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-26 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wracaj szybciutko... ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ma może któraś z was BŚ na telefon????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Raczkowanie
|
To i ja napiszę kilka moich ulubionych
![]() "(...)Mimo to sięgnął jednocześnie do tylniej kieszeni dżinsów i wyciągnął z niej zawiązany rzemieniem, luźno pleciony woreczek z wielobarwnego materiału. Położył mi go na dłoni. - jest śliczny- powiedziałam- dziękuje. Westchnął. - Bella, prezent jest w środku..." ![]() ![]() ![]() ![]() ~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~ ~ "Westchnęła cicho i znowu poruszyła się niespokojnie, obracając się na drugą stronę – z pewnością spała, a także coś jej się śniło... - Edward - wymamrotała miękko. Śniła o mnie. Czy martwe, zamrożone serce może znowu bić? Czułem, że moje zaraz zacznie." ~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~ ~ "Przynieś kajdany o Pani. Jam więźniem Twego serca." |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
omg chwile mnie nie bylo i tyle zapisane ;ddddddd
o czym mowa w skrocie ? xd ![]() usłyszałam to, co tak naprawdę pragnęłam usłyszeć, a czego nie mógł powiedzieć mi z ręką na sercu: że mój lęk jest irracjonalny, ze nie mam się czego bać
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() branoc branoc ![]() ![]() "- Musisz wiedzieć, że nie jesteś pępkiem świata. - (Dla innych. Dla mnie tak - dodałam w myślach.)" ''Widziałam, słyszałam i dotykałam tylko jego.''
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
hej Intruzki
![]() ja tez bede za wami tesknila. wracajcie szybko ![]() ja wyjezdzam 11 lipca i mam nadzieje ze bede miala neta. no bo przeciez trzeba sie ze swiatem kontaktowac ![]() z wczorajszego grila wrocilam o 1:36. i przez caly czas Cullenowie boli w poblizu, a nawet na dzialce tego kolegi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3868 |
Wtajemniczenie
|
ja sie pokaże za chwile
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/12843283 ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() właśnie wstałam, chyba muszę trochę nad sobą popracować, bo jak można tyle spać? ![]() ja zostaje z Wami do niedzieli, w poniedziałek uciekam na tydzień do Iławy ![]() kocham Cię. to marna wymówka, ale i szczera prawda. ![]() [ wiem, że był, ale go uwielbiam ![]() Pa Roguś ![]()
#3870 |
Raczkowanie
|
heeej
![]() i dla wyjeżdzających paa ![]() ![]() jeśli chodzi Ci o PŚ to ja mam ;D "Weź kilka głębokich wdechów – doradziła mi – i zrób coś, żeby serce tak ci nie waliło. Jeszcze trochę i twoja nowa twarz spłynie z potem." ![]() mama mi tak zawsze powtarza, jak się maluję ;d
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.