|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przestać być nieśmiałą i w końcu zdobyć chłopaka?
Cytat:
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
w sobotę wróciłam do domu..oczywiście przez cały tydzień nie miał czasu żeby wpaść..
miał jakąś papierkową robotę,za którą mu zapłacą..więc powiedzmy,że to go tłumaczyło..chociaż też nie do końca,bo chyba godzinkę wolnego by znazalł gdyby chciał..rozmawialismy na gg w niedzielę, a pon,wt,śr,czw,pt i dziś cisza.. zawsze po dłuższym milczeniu to ja się odzywałam,teraz powiedziałam sobie,że siedzę cicho..i chyba mam prawo być zła?tzn i tak jestem kumpela się smieje,że już nie może doczekać się tej dzisiejszej imprezy żeby zobaczyć minę R. -reakcję na moją obojętność..heh..chociaż nie zdziwię się jeśli on stwierdzi,że nic się nie stało..powiem mu wprost co myślę,tak chyba będzie najlepiej chociaż po % to i tak nie będzie taka rozmowa o jaką mi chodzi..hehe ![]() zamierzam obtańcowywać wszystkicch kumpli,łącznie z bratem R. i przyjacielem
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-06-27 o 13:19 |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozmowa jest wskazana,wręcz konieczna chciałabym się w końcu dowiedzieć jak to z nami jest..a oni mnie cały czas zbywa nie to,że ja za każdym razem jak się widzimy pytam go o to,bo bez przesady![]() a co najlepsze to wszyscy dookoła myślą,że my jesteśmy razem nikomu nic nie mówiłam o tym,w domu tym bardziej..heh..mamuśka co chwilę pyta czy R. wpadnie,a ja wymyślam jakieś historyjki o szkoleniach;/ bo co mam powiedzieć,że nie chce?
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-06-27 o 13:25 |
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt,że do tej pory-w ciągu roku akademickiego-nie mieliśmy możliwości widywania się poza weekendami..to może trochę zmienia postać rzeczy..może ja coś źle zrobiłam..nie wiem sama.. muszę postawić sprawę jasno,bo już nie chce mi się żyć domysłami..a co do tego czas pokaże to ileż można
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-06-27 o 13:35 |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ah ci R. :/ zawsze coś kręcić A ja dzisiaj się umówiłam z kolegą z ostatniej imprezy Ł. , ale nie jestem do niego do końca przekonana jest o rok młodszy i największy minus, to jest to ,że pali a ja niestety tego nie znosze :/. No ale czas zapomnieć o R. nie dam mu tej satysfakcji i nie będę rozpaczać za nim w domu. Niech chłopak zobaczy co stracił ![]() mam zamiar się dobrze bawić i życze również wam dziewczyny udanego sobotniego wieczoru ![]() Postanowiłam tak dużo nie myśleć o tym co może się wydarzyć tylko żyć bardziej spontanicznie
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
no obyyy
mam tylko nadzieję,że mój tygodniowy plan nie legnie w gruzach i nie złamię się jak go zobaczę i do tego dojdą %..hihi![]() Cytat:
to Tobie również udanego spotkania pewnie..nie ma co się dołować..lepiej wyjśc z domu, rozerwać się
|
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było
u mnie bardzo dobrze, w końcu mogę powiedzieć, że kocham życie behind - i ja również trzymam kciuki, bardzo mocno!
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś newsy?
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
W końcu z nim się układa!
jest tak wspaniale, że ach! i w ogóle humorek dopisuje od samego rana i nie zapowiada się, żeby coś się zmieniło, bo za chwilę on wpada
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
tegochcialam
ja tez serdecznie gratuluje
|
#4604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tego rozerwania to chyba źle zrobiłam. Nic nie czułam do tego chłopaka, myślałam ,że może mnie zauroczy. Nic jednak się nie zmieniło, po głowie chodził mi R. ![]() Zresztą, czego ja się spodziewałam, umówiłam się z chłopakiem w ogóle nie w moim typie który pali i zapomina, że przy kobiecie wypadałoby nie przeklinać. Jednak uważam ,ze jest wyjątkowy, bardzo szczery i nie ma lekkiego podejścia do dziewczyn, to mu dobrze wróży na przyszłość. Jeszcze musze mu powiedzieć, że nic z tego nie będzie, chociaż wczoraj się starałam, nie wiem czy dobrze to zrozumiał ![]() Czasem jestem okropna, ale nie potrafie być z kimś do kogo nic nie czuje ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
W klubie okazało się,że R. nie będzie..nie przyjechał,bo musi skończyć tą swoją robotę
Tak mi się smutno zrobiło..i oczywiście nadal milczy..cały tydzień zero odzewu..
|
#4606 |
|
Raczkowanie
|
Marzenko, Krzysiu, bagera - dzięki, dzięki
![]() behind - przechodziłam nie dawno przez to samo ... |
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do R. na gg kiedy mnie odwiedzi,bo zdążyłam się już stęsknić.Ukrywał sie i od razu odpisal,że właśnie kończy tą dodatkową robotę bo do jutra musi to oddać i że teraz będzie bardziej wolny.Pytał jak impreza itp. Powiedziałam,że trochę za dużo %..heh
A on na to,że pewnie gdyby był to miałabym z kim to wytańczyć i nie tylko. W ogóle w rozmowie to tak normalnie, to jego nieodzywanie się to chyba nie jest nic złego,wg niego na pewno![]() Napisałam,że juz mu nie przeszkadzam i jak będzie wolny,to ma dać znać. Odp,że tak zrobi i pewnie jakoś od wtorku/środy. Swoje zrobiłam-teraz czekam ![]() ps.jestem ciągle na gg na ZW..przed chwilą-jakąś godzinę po tym jak skończyliśmy rozmowę napisał,że kiepsko mu idzie i mam mu dodać sił..więc ja na to,że jedyne co moge zrobić to ' ' i zapytałam czy mu lepiej..a on,że o wiele i weź tu go zrozum..
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-06-28 o 22:54 |
|
|
|
#4608 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakoś poradziłam sobie z moja nadmierna nieśmiałością, ale zostało jej trochę, ale zbytnio mi to nie przeszkadza
. Poprostu wzięłam się w garść i zaczęłam coś ze sobą robić.. ehh niestety, gdy z moją nieśmiałością jest dobrze to i tak żaden chłopak się mną nie interesuje a moimi koleżankami zawsze
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
moja nieśmiałość nie zna granic po prostu..;/
szaleje za sąsiadem, widuje go naprawdę rzadko...;/ wydaje mi się na 75 %, ze mu sie podobam, sam sie pierwszy usmiechnal taak mmm (jak byl sam, z kolega tylko zmierzyl wzrokiem), z mama jak byl po drugiej str ulicy się patrzył, a jak szłam za nim (oczywiscie nie bylo to zamierzone), to się obejrzał. Raz nawet chyba powiedzial czesc, ale nie odpowiedzialam, bo nie bylam pewna czy to do mnie, a pozatym mialam sluchawki w uszach... chce powiedziec czesc, zagadac (tematow bym troche znalazla), ale nie mam jak;/ dzisiaj szlam, on wyszedl ze swojej klatki i szedl troche z boku mnie i za mna, a ja oczywiscie smsa pisze(kolo ratunkowe, szlam wlasnie do tej kolezanki;]), bo sie wstydze kontakt wzrokowy zlapac nawet;/ szedl pare metrow za mna, potem skrecil... a teraz pluje sobie w brode, ze nic nie zrobilam... a wydaje mi sie, ze mu sie podobam.. chlopak na pewno nie ma dziewczyny... nie mam jednak kontaktu do niego, musi pracowac, bo jest 4 lata starszy, a ja mam 17... probowalam swoimi kontaktami wziac nr, nikt jednak nie ma.. nk chlopak nie posiada... a teraz tak zaluje, moglam cos zagadac, usmiechnac sie, powiedziec glupie czesc.. i nic..;/ nie wiem co mam robic...;// jakies rady?
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2009-06-29 o 00:42 |
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Behind cieszę się,że napisał i że zagadywał...jak się spotkacie,to na pewno porozmawiacie od serca i wszystko się wyjaśni-wierzę,że pozytywnie
Oluskaaa następnym razem powiedz mu "cześć"albo zagadaj np.że pogoda jest taka sobie...i dalej samo pójdzie A ja nareszcie mam taki dobry humor!Aż za dobry,nie mogę się na niczym skupić-a przecież nie wydarzyło się nic
|
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
dlugo tu nie pisalam, bo nie mialam poprostu czasu. w weekendzik bylam u babci, grillowalam ze znajomymi i troche pracowalam.
jakis czas temu poznalam najpierw na nk chlopaka, ktory mieszka 10km od mojej babci, potem pisalismy na gg i postanowilam sie spotkac z nim. skorzystalam z okazji ze bylam u babci napisalam do niego zeby zajrzal ( u babci na wsi byla impreza "Karawana Europa" czy jakos tak). powiedzial, ze przyjedzie. bylo duzo ludzi, umowilismy sie w konkretnym miejscu, ale mimo to ciezko bylo sie znalezc. pech chcial ze padla mi bateria w tel. nie pamietalam jego nr i nie mialam jak do niego napisac. dopiero inny kolega wpadl na pomysl zeby przelozyc karte do jego telefonu. no i sie spotkalismy poszlismy sobie na spacer gdzie nie bylo ludzi i fajnie spedzilismy czas zaproponowal kolejne spotkanie ja sie zgodzilam i czekam na dalszy rozwoj sytuacji![]() humor mam wyśmienity, pogoda cudowna żyć nie umierać hehe![]() sorki za dlugi post |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ola to cudownie, że tak miło spędziliście czas. Powiem szczerze, że nieczęsto się zdarza, że z poznaną osobą na gg/nk itp. równie fajnie się rozmawia na żywo, co w virtualu...;/ Noo trzymam kciuki
)
|
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
mialam obawy przed tym spotkaniem, wydawalo mi sie ze na zywo nie bedzie o czym rozmawiac. moje obawy byly bezpodstawne. rownie duzo tematow do rozmow real tak jak na virtual.
Oluskaaa922 - dziękuje
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Oluska w sumie moja sytuacja jest troszeczkę podobna do Twojej ale ten chłopak to twój sąsiad a ten którym ja jestem zainteresowana nawet nie jest znajomym znajomego
![]() Myślę więc,że masz dużo łatwiej i powinnaś się odważyć i powiedzieć chociaż te głupie cześć albo się uśmiechnąć.Żałować nie powinnaś ,najwyżej zamiast potencjalnego chłopaka zyskasz kumpla ![]() Ja mogłabym do niego jedynie napisać na gadu(jeśli odważyłabym się napisać do znajomej znajomej po jego nr a i tak nie mogę mieć pewności że ona ma ten numer/że mi go da/że mnie nie wyśmieje ) ale wydaje mi się to kosmicznie nie na miejscu.
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej nie będzie wiedziała,czy facet rzeczywiście jest w porządku, czy dupek więc warto, choćby dla samej wiedzy jaki to ten wspaniały facet jest naprawdę
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny fajnie,że piszecie o własnych doświadczeniach ale ja z pewnością nie będę szukać takiego naciąganego kontaktu,bardzo nieswojo bym się z tym czuła nawet jeśli byśmy się poznali i okazałby się okej
![]() Poczekamy,zobaczymy
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie sprobuje.. w koncu to od 7 (?) lat moj sasiad, a nawet nie jestesmy na "czesc"..:PP Może okaże się miłym kolegą, a może (po)zostanie po prostu sąsiadem
)
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Wcale nie bronię kobiet,bo wiem że też potrafią nieźle nabroić.
Nie lubię zachowania typu obrażona księżniczka,ale dziś jestem zmuszona z tego skorzystać
I chyba wyjaśni się wszystko,albo w jedną albo w drugą
wystarczy Marzena