![]() |
#331 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hahah dobre dobre ![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
hej hej
jak tam co tam slonko nam ukradli ![]() za oknem u mnie deszcz i tak sie zapowiada do przyszlego tyg sluchajcie w zwiasku z tym,ze lece niedlugo do Pl to mam do was pytanie,sledzilam pare stronek na wizazu,ale jak juz sie czegos doszukam to sa odpowiedzi typu -poczytaj sobie ,bylo o tym juz itd nie mam czasu na to -niestety chodzi mi o polecenie czegos dobrego na suche wlosy ,jak i kremu po 30 stym roku zycia ,cos na buziunie i pod oczy ![]() moze ktoras zna lepiek ode mnie gdzie tego szukac tutaj,albo czytala cosik i poda mi linka bede ogromnie wdzieczna ![]() Marys usmialam sie rowniez hehhehe pokaze dzis Tz i Kacprowi ![]() milego dnia kochane ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- poruszacie temat wyjzadow i filmow oj wyjechalabym sobie w jakies super miejsce,ale poczekac trzeba jeszcze dluuugo na to co do podrozy to tez uwazam,ze jest ona raz i powinna jak juz jest byc super i niezwyklym miejscu ![]() transformersy tez bym chciala obejrzec ale z racji tego,ze Natan za maly na kino to poczekamy az sie sciagnie ![]() Ania mama Buddy jak tam maly buntownik?cierpliwosci zycze ! Ela i jak mdlosci?ile to juz masz za soba tyg?trzymaj sie kochana,my kobitki to sie mamy ehh
#333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-06-26 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Madziunia kochanie ty moje,kiedys w tym siedzialam tez,ale od kiedy lat tyle przybylo mi na karku i dzieci
![]() ![]() nawet ciezko mi teraz okreslic cere ze 4 lata temu bylam pierwszy raz w zyciu u kosmetyczy i niestety ostatni wtedy powiedziano mi ,ze mam cere sucha i wrazliwa ,widac na twarzy nawet takie dwa miejsca gdzie mam popekane krwinki zaskorniki (nos zwlaszcza -norma) ale czasami kupuje krem polecony przez panie sprzedajace w sklepach i pozniej np po nalozeniu poce sie ,tzn twarz mam po jakims czasie mokra albo znowu naloze a jak po jakims czasie musne reka to sie tak peelinguje ten krem bleee
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() albo.. "zginal scooooooobyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wiec kochana: zaraz dobierzemy kremy do suchej i wrazliwej, a jesli mialas wrazenie tego "pocenia sie" pod kremem to byl najwyrazniej za ciezki(zamiast tresciwego kremu lepiej wybrac emulsje, lotion, szybciej sie wchlaniajaca). Musisz mi tylko napisac: -jakich kremow uzywalas(koniecznie!) -jakie masz limity finansowe, -czy pojawiaja sie juz zmarszczki(nie pamietam zadnych... ![]() ![]() ![]() -ile masz czasu na pielegnacje i czy ew kosmetyczka wchodzi w gre -czy da rade poczekac do wyjazdy do Pl i tam kupic pare kremow -czy masz cere alergiczna ![]() Mozesz na priva ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Madziu priv poszedl
![]()
Emilia bloguje ![]() http://emalia3077.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Dublin-Ireland/Emilia-Art-Make-Up/186442324732360 Edytowane przez emalia30 Czas edycji: 2009-06-26 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Konspiratorki :P
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
dostalam all, uporam sie tylko z fala za.je.bu w pracy i zaraz Ci odpisze
![]() ojj.. lubie takie rzeczy robic ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-06-26 o 11:39 Powód: co mnie bedzie cenzura ucinac :baba: ! |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
#340 |
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() Magdaleno czy wizazystka tez jestes????bo ja juz od dawna nie mam zadnych koncepcji co do kolorystki -cieni, farb do wlosow itp. ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Magda ma mnóstwo ukrytych zdolnosci ...
Kto wie co ona jeszcze potrafi... ![]()
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazac Ci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
emalia u mnie juz 8 tydzien leci a mdlsoci z dnia na dzien coraz mniejsze na szczescie i mam nadzieje ze znikna wogole,o dziwo pogoda u mnie jeszcze ladna i mam naadzieje ze w weekend tez bedzie ladnie bo mam zamiar wybrac sie na plaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
#345 |
Zakorzenienie
|
elcia to juz blizej niz dalej lepszego samopoczucie ,tyle dalas rade to i troszke jeszcze przetrzymasz
![]() oj tak Madzia to` talenciara` jest jak nie wiem ![]()
#346 |
Zakorzenienie
|
ehkem... ja tu wszystko czytam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Ty juz nie badz taka skromna :p
#348 |
Zakorzenienie
|
...żeby nie było...weekend trzeba uczcic...drineczkiem rzecz jasna
![]() ![]()
#349 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie dzis..
![]() ![]() ![]() Emilka, masz all na privie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
co porabiacie Kobietki w ten duszną, cieplą piątkową noc?
dziś miałam zajety dzien jak nigdy, miałam mieć wolne więc umówiłam sie do fryzjera. Potem jednak poszłam do pracy, bo mieli strasznie busy, więc wpadłam pomóc na kilka godz. - zawsze jakiś grosik (czytaj cencik ;P) wpadnie Potem siatkówka jak co piątek, teraz skończyłam sprzatać pokój i czekam na boyfrienda aż wróci ![]() ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
a gdzie pracujesz
![]() I jak wlosy wygladaja? Dawaj zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
zdjęcie??
![]() nałożyl mi dwa odcienie, inny na górną cześć i troszeczkę inny na dolną, ale nie różnią się aż tak bardzo (nie mam tak jak niektore irlandi dwóch różnych kolorów) tylko te górne mają fajny miedziany połysk a pracuje w sparze przemiła zawsze uśmiechnięta pani ekspedientka ![]() ![]()
#353 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze w Sparze taka mila ekspedientke spotykam...hmmm...
![]() Fajny pomysl z tymi warstwami, bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
w końcu udało mi się do Was zajrzeć.. generalnie jestem padnięta.. wyjechalismy wczoraj o 5ej rano.. i wrócilismy po 3ej.. ledwo przyłożyłam głowę do poduszki, już spałam.. ale wyjazd jak najbardziej udany (jak zawsze zresztą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuje Wam za porady dotyczące podróży poslubnej.. upewniłyście mnie w przekonaniu, że to powinien być niezapomniany wyjazd.. i ten raz możemy zaszaleć ![]() idę lulać, bo ledwo patrzę na oczka.. do juterka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Ferguusson powiem ci że klienci też nie narzekają
![]() ![]() zawsze kiedy jestem w polsce i robię zakupy w jakimś sklepie ubolewam nad sposobem podejścia do klienta, jest zupełnie inne niż tutaj, rzadko zdaża się uslyszeć słowa grzecznościowe, jak dziękuję... Takie moje odczucie Martiryb super że wypadzik się udał ![]() ![]() maja tez tam MAC'a? ohhhh pewnie znacznie taniej niż tutaj... ![]()
#356 |
Wtajemniczenie
|
nawet 2 MACzki mają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |||
Zakorzenienie
|
Nie ???
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci,że taka opisana sytuacja rzuciła mi sie chyba najbardziej w oczy, pierwszy raz jak poleciałam stąd do PL, wczesniej nie zwracalo sie na to az tak uwagi jak teraz, zakupy czasam wrecz zniechecają widzac nastawienie obsługi. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
hej hej
witam weekendowo na chwilke ale doczytam was i odpisze pozniej dzis jedziemy do znajomych na konie pogoda nawet,wiec mam nadzieje,ze bedzie milo wpadlam podziekowac Madzi za dluuugiego priva-buzki ogromne,kochana jestes ale mam pytanie,kiedys mi kolezanka mowila,ze kremy z Vichy maja dodawane antybiotyki,dlatego skora tak super po nich sie ma i ze sie przyzwyczaja do tych kosmetykow,wiec pozniej po uzyciu innego nie widac roznicy a nie raz wrecz pogorszenie,ona pracowala w laboratorium Vichy gdzie opracowywali kremy i tutaj mam zawachanie wielkie nie wiem co ty na to moze ktoras jeszcze cosik slyszala na ten temat?? milego dnia kochane lece ,sciskam i do sklikania
#360 |
Zakorzenienie
|
Czytasz mi w myslach...lece skrobac ziemniaczki...dzis jajeczka sadzone, suróweczka i superaśny szczypiorek
![]() A dla mnie kawałeczek rybki z szczypiorachem - uwielbiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.