|
|
#2371 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Matura 2010
ja bede chciala sie do roboty zabrac regularnie od wrzesnia,a jak bedzie to zobaczymy
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy co z tego bedzie a od wrzednia ostro ruszam z chemia ;D wczoraj bylam jeszcze na korkach i facetka mi podpowiedziala jakie repetytoria sobie kupic a no i chce w wakacje przeczytac 'ludzi bezdomnych' 'wesele' i 'chlopow' I tom :P ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- nie wiem czy ex bo nie jestem do konca pewna czy my aby na pewno bylismy razem ;] i jakos dziwnie tak to brzmi ;p tak powaznie jakos :P ech xD
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio? Pewnie w bloku mieszkasz? ![]() Cytat:
Ja zamierzam przeczytać "Ludzi bezdomnych", "Chłopów" i "Potop" ![]() A jak ta rozmowa? Dobrze idzie? To znaczy, tak jakbyś chciała?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-27 o 22:50 |
||
|
|
|
#2375 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12982964]ja bede chciala sie do roboty zabrac regularnie od wrzesnia,a jak bedzie to zobaczymy [/QUOTE]ja się zacznę uczyć od września chyba, ale to są ambitne plany, a jak będzie to nie wiadomo ![]() Cytat:
chciałaby się wziąć za "Chłopów" i "Przedwiośnie" ![]() no tak moja koleżanka tak miała spotykała się z facetem 4 miesiące, a on później stwierdził, że tak właściwie to oni nigdy ze sobą nie byli Beato oni są ze sobą 2 miesiące już, a chłopak chodzi po mieście i się chwali, że 18-stke wyrwał a co do kosiarki to nie mieszkam w bloku, w domu mieszkam i mam duże podwóeko, porośnięte trawą, ale kosić jej jeszcze nie miałam okazji
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-27 o 22:54 |
||
|
|
|
#2376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz nie dawno jechałam z siostra MPK i był plakat że kurs kosztuje 900zł . I tak samo nie wiem dla czego.![]() Na szczęście miałam, i jeszcze tyle miałam dobrze, bo wykupiłam sobie w ośrodku gdzie jest w tym samym budynku WORD ![]() . Troszke ale da się przeżyć . A jutro będzie ciepło, bo dziś jak słuchałam radia to na lubelszczyźnie ma być 30 stopni^^. A ja uwielbiam kosić trawe w tamtym roku co 2 tygodnie kosiłam![]() ![]()
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie idzie ;] powiedzial ze zmeczony jest i spac idzie. a pytalam go na poczatku czy nie przeszkadzam, a on ze nie.. myslalam ze w koncu pogadamy sobie jak ludzie, bo ostatnio to tak wygladalo ze ktores z nas pisalo... pare zdan o tym co slychac i on ze zmeczony i spac idzie napisalam mu dzisiaj ze jak nie ma ochoty pisac ze mna to niech da znac, nic na sile... ja juz nie wiem co mam o tym czlowieku myslec ;] moze i na tygodniu jest zmeczony, ale heloł! kiedy bym nie napisala to on zmeczony ;]
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za chłopak ![]() To fajnie ![]() A czemu nie kosisz?
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jeszcze patrzyl prosto w oczy mowiac ze zaczeka.. to jesr szczyt chamstwa. nic tak nie boli jak klamstwo prosto w oczy ;] moze sie wydac ze jestem naiwna, ale myslalam ze skoro mowil to prosto w oczy to mowi szczerze. tak samo jak mowil ze kocha... a niech spada na bambus ;] i odjedzie na tym swoim motorku cudownym na drugi koniec swiata ;] nooooooo ma sie czym pochwalic 18nastka to 18nastka xDtaaaaaaaaaaaak hahahahaha wlasnie leci daj mi te noc ![]() a pozdrowienia dla panow z zakladow karnych to jest moj absolutny hit ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- nam sorka narazie kazala tylko przeczytac chlopow, wesele i ludzi bezdomnych stwierdzila ze jak przecztamy to bedzie dobrze. ale chyba wezme sie tez za przedwiosnie ;]
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-27 o 23:00 |
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przygotujcie sie na moje lamenty za miesiąc ![]() Jeee ![]() Posmaruj plecki czymś ![]() Cytat:
![]() I zrozum tu chłopaków. Pytasz czy nie przeszkadzasz. Oczywiście, że nie. Zaczniesz rozmowę - 'Oj, zmęczony jestem'. Już mi się przypomniało dlaczego nie chcę mieć chłopaka ![]() Nie przejmuj się nim Nie jest tego wart.
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mi się zdawało kiedyś się natknełam na to, jak mi się nudziło w nocy i sobie radia słuchałam
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam nasze tagi i się śmieje
Fajne są
|
|
#2383 | ||
|
Konto usunięte
|
tylko ja taka mało aktywna jestem jeżeli chodzi o dbanie o mój trawnik
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ba wśród kolegów uchodzi za 'kozaka' i 'cwaniaczka' już przerabialiśmy zostali tylko chłopi ;/właśnie tagi ktoś dodał żbiki aha i u mnie w mieście jutro będą Leszcze i właśnie się zastanawiam czy iść
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-27 o 23:08 |
||
|
|
|
#2384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo wiem jak to jest bo sama to przechodziłam niedawno![]() Posmarowne Ide spać dziewczynki. Jutro musze wstać o 8, bo na 9 do kościoła . Dobranoc
|
|
|
#2385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez narazie nie chce zadnego osobnika płci przeciwnej ;] wiecej nerowow mozna stracic nic zaznac szczescia juz sie nim nie przejmuje. nauczylam sie o tym mowic bez towarzystwa łez. Cytat:
i babia wlaczyla radio ale mialam radoche i teraz prawie w kazda sobote slucham sobie tego posmiac sie mozna przynajmniej :P---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
pewnie to sprawka Martyny wszystkie te tagi sa zabojcze
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętasz jak mówiłam o tej mojej koleżance, która zadzwoniła do mnie po moim egzaminie i kiedy powiedziałam, że nie zdałam, to usłyszałam wielki entuzjazm w jej głosie? Miała egzamin wczoraj i zdała Ale jakoś mnie to nie ruszyło. Zdam no nie za pierwszym razem, ale będę jeździć ostrożnie. Ona ma skłonności do szybkiej jazdy po bracie. A jak zdała za 1. razem to będzie 'mistrzem kierwonicy'. Zobaczymy jak długo. Oczywiście nie życzę jej wypadku, ale wyobrażam sobie jak będzie jeździć.Dobrze, że posmarowane Daj jutro znać jak się miewają ![]() Cytat:
Zostaniemy wyzwolonymi singielkami Jakby nie patrzeć to jesteśmy w lepszej sytuacji. Nikt nas nie ogranicza ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Dziunie moje drogie, ja idę spać, bo taka zmęczona jestem. Wstałam dziś o 6 ![]() Dobranoc
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nazywa sie maciej miecznikowski :P powiem szczerze ze mi taki zwiazek na odleglosc nawet odpowiadal :P nie wyobrazam sobie teraz miec jakiegos chlopaka na miejscu... nie lubie jak mnie ktos ogranicza... z wiekiem to sie na pewno zmieni, ale teraz wiem, ze narazie nie potrzebuje zadnego ogona :P tylko jak mysle od 100dniowce to mnie strach ogarnia, z kim ja pojde ![]() dobranoc
|
|
#2388 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() czyli to w żadnym wypadku nie jest Twoja wina masz bardzo pozytywne podejscie też się staram takie mieć tagi są zabójcze, bo nasze ![]() Cytat:
![]() ja też chcę do tego klubu ja tez ![]() dobranoc Tobie |
|||
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiednia ilosc łez tez po nim wylałam i juz na prawde rzadko uronie łze przez niego :Phmmmmmmmmm....... 'kombinuj dziewczyno' i wiecej nie znam ![]() a tak to lecialo jest fajne ile ja tesktow piosenek znam ![]() jesli udowodnisz ze sie nadajesz to bedziesz w tym klubie ![]() joke zapraszamy!!dziewczyny, ale nie popadajmy w paranoje, bo niedlugo znajdziemy sie w W-wie na manifie jak tak dalej pojdzie
|
|
#2390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak to leciało jest fajne, my się tylko nabijaliśmy ze sposobu mówienia tego hasła przez niektórych uczestników nie no bez przesady, aż tak feministycznych poglądów to ja nie mam ![]() Kasiu a oglądałaś dzisiaj może studio pomeczowe, bo podobno wypowiedziała się jakaś 'fanka' i narobiła obciachu, ale nie wiem o co chodzi dokładnie
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie mam ale łatwo popasc w paranoje ![]() ooo nie ogladalam ale kolezanka nic nie wspominala a chyba ogladala xD ale zapytam jeszcze innej co tam bylo moze wyjechala panna z jakism "Kuruś kocham Cie"
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-27 o 23:57 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak dorwę jutro tego wokaliste to zapytam właśnie coś słyszałam tylko, że średnio była zorientowana ogólnie, ale nie widziałam więc nie wiem |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe ;D ale niektorzy uczestnicy to maja super głosy ... tylko wkurza mnie jak wybieraja piosenki i biora nie tą co ja chce ![]() moze ona przyjechala na Wlazłego sproboje sie dowiedziec
|
|
#2394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie też szukam, ale może aż tak zdezorientowana to nie była bez przesady |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie przegladam sobie bluzki, tuniki, etc na All... kurcze, ale kicz ;] a jak cos normalnego to w rozmiarze S. i polowa podpisana jako Japan Style albo Emo ;] no nie ma co.. to drugie zachecajace i do tego te modelki ale zjarane niektore a powyginane jakby je przewialo ![]() mi wlasnie w RL leci 'hej sokoły'
|
|
#2396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawe czym ta fanka zabłysnęła emo jest bardzo zachęcające naprawdę zabiłaś mnie tym tekstem ![]() a hej sokoły fajne, można pośpiewać
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby czemu? przeciez to prawda xD wyginaja sie niesamowicie :P czasami nie widac jak ubranie wyglada to modelka sie wygiela za bardzo ;] irytujace to jest.. mozna mozna xD ale ja spiewalam jak lecialo 'niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda'
|
|
#2398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo mnie też to wkurza a nigdy nie pomyślałam o porównaniu do przewiania, a porównanie to jest genialne i bardzo trafne ![]() ojjj jaki to byl hicior, pamiętam ![]() dobra ja chyba idę spać, bo zasnę z twarzą na klawiaturze ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedys tak zasnelam
![]() obudzilam sie po kilkudziesieciu minutach xD i nawet niezle sie spalo ^^ bo na biurku to nie raz zdarzalo sie zasnac :P dobranoc ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- ja juz tez ide spac, bo nie mam co robic ![]() Kololowych sNoOfF
|
#2400 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryyy ;*
Cytat:
może skorzystam ![]() Cytat:
ale zobaczymy...Cytat:
![]() Cytat:
jaaaa Żbiki rządzą ![]() oj, zależy od osobnika ale ten ewidentnie nie jest wart Twojej uwagi ...Cytat:
i też mnie nic nie ogranicza ;Pmiłego dnia;* dzisiaj wracam do domu ;]
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-28 o 09:07 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Pewnie w bloku mieszkasz? 
Wolałabym te jazdy mieć z dotychczasowym instruktorem, więc muszę liczyć jeszcze dojazd =40 minut, czyli z całej godziny zostanie praktycznie 20 minut tylko
ale da się przeżyć
napisalam mu dzisiaj ze jak nie ma ochoty pisac ze mna to niech da znac, nic na sile... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie jest tego wart.

moze wyjechala panna z jakism "Kuruś kocham Cie"