|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
lady Vader dołączę się do ogólnych zachwytów. Bardzo klimatyczna i charrrakterrrna kolekcja. Taka, która na długo zostaje w pamięci
Brawo! ![]() bluegirl fantastycznie u ciebie. Pięknie, różnorodnie, kolorowo. Ogromnie mi się podoba just green również serdecznie gratuluję!
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
just green, podzielam miłość do amor amor
Ja co prawda, tylko do wersji klasycznej, bo taka mam, ale zazdroszcze pozostalych buteleczek. No i oczywiscie gratuluje wszystkich pieknych flakonikow i ich zawartosci
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#3513 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajduję kilka zapachów, które chciałabym mieć, ale suma sumarum nic nas nie łączy
|
|
|
|
|
#3516 |
|
BAN stały
|
nigdy wiecej adidados i pum, po ktorejs-nastej z kolei butelce rezygnuje
|
|
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki, dziewczyny!
A ja marzę jeszcze o Sunshine i Eau Fraiche...
|
|
#3518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piekne macie kolekcje
![]() nadrabiam zaleglosci ![]() Cytat:
![]() 7 sztuk to calkiem sporo ![]() Cytat:
![]() ciagle brakuje mi Bombki w wersji edt, jakos nam nie po drodze. a szkoda, bo edt jest rownie piekna co edp ![]() Cytat:
![]() moj TZ mowi o mnie, ze ejstem taka prywatna perfumeria ![]() Cytat:
![]() w tym miejscu przyznam sie, ze uwielbiam robic moim flaszeczkom zdjecia uwielbiam je wyciagac z szafki, ukladac i cykac fotki. bo one sa jak moje dzieci normalnie ![]() srodkowa to OIka, tylko w sukience klasycznej. First Light testowalam, wydawala mi sie strasznie sztuczna.
|
|
#3519 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaleee kolekcja. Widzę, że zapachowo bardzo dużo nas łączy. Coś tam bym jeszcze uskubała od Ciebie, np. Innocenta i Kashminę. ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Nie że nie lubię, po prostu większości nie znam. ![]() Łączy nas tylko parę flaszeczek. Ale zbiór imponujący. I Śliczne zdjęcia. ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Nie taka mała wcale. Dla mnie dość taka zaskakująca. Masz parę moich wielkich miłości i parę największych nienawiści. Gratuluję zbioru. Cytat:
Cytat:
Śliczne zdjęcia i piękne zapachy. I Sotto widzę, jak miło. ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Jestem zaskoczona, że tyle osób ma Stellę, myślałam, że to zapach rzadszy na forum.
|
|||||||
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się już zdążyło zmienić, paru miniaturek się pozbyłam, co nieco jest na wylocie i coś też przybyło I mam także nowe marzenia
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli patrzeć na to w ten sposób, to aż nadto
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
Koleja na mnie-długo się zbierałam, żeby pokazać mają bardzo skromną kolekcję, ale czas się przełamać
Przy was to puch marny, ale dla mnie mały skarb, który zamierzam stopniowo powiększać (kolekcjonuję perfumy od pół roku). Oto one:od lewej: spray do ciała Island Vibe Avon Esprit Celebration, Esprit Connect, Lanvin Eclat D' Arpege, Iceberg Twice, Nina by Nina Ricci, Incanto Heaven---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- No tak, nie da się załadować tego zdjęcia...hm....
Edytowane przez och Czas edycji: 2009-06-11 o 12:37 Powód: coś mi się zdjęcie nie załatowało...spróbuję jeszcze rz |
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Kolekcja imponująca ale ten flakonik z secesyjnymi zdobieniami - dzieło sztuki
|
|
|
|
#3525 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Lady Vader - piękna kolekcja, bardzo klasyczna i do tego ujrzałam bliskie memu sercu Joopy
Blue Girl - jestem pod wrażeniem: ilości, różnorodności, kolorów, zapachów! Just Green - bardzo ładna i spójna kolekcja - gratuluję!
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ wrażenia tu można przeżyć
Największe wrażenie zrobiła na mnie kolekcja Lady Vader. Wygląda na to, że Lady Vader zawsze wie gdzie idzie, czego chce i nie ogląda się na mody i chwilowe trendy. Piekne, wielkie, niezwykłe zapachy. Kolekcja do podziwiania, zawsze mnie onieśmiela swoim pięknem i klasą Bluegirl - ależ ja czekałam na zdjęcia Twojej kolekcji (po czym przespałam ich pojawienie się na forum ). Kolekcja słodka jak Ty Na chwilę obecną łączy nas niewiele, bo raptem OI, Theorema, mini Perles, Cocon, Narciso i NM. Ale przez moje ręce przewinęło się dużo więcej: Smok, BdM, Lka, Chocolovers, Ambre Russe, Extraordinary... Lubię słodkości, ale większość nie układa się na mnie zbyt dobrze Gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, wiesz za co
|
#3527 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Moja mini kolekcja i jednocześnie aktualizacja:
Kenzo Amour Kenzo Jungle Elephant Lancome Hypnose CK Truth Joop Femme Jil Sander Sun Jil Sander No. 4 Gucci Rush 2 Shiseido Zen Estee Lauder Pleasures Avon Pur Blanca Blush
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2009-06-22 o 14:12 |
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
aaa! masz Zen Shiseido w białej wersji i porządnej pojemności!
Zazdroszczę też Rush2 - mam tylko miniaturkę, ale w przyszłości planuję zakupić takie, jakie Ty masz
|
#3529 |
|
Szef ds. Wymianek
|
agnes, bardzo ladna kolekcja
![]() i w koncu jakis ruch w tym - tak lubianym przeze mnie - watku
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
to może ja też porusze wątek...
Moja kolekcja - mała (i tak będę zużywać ze dwa lata, hehe), ale własna ![]() Kolejnośc ma znaczenie - od najmniej (po lewo) do najbardziej ulubionych po prawo
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
agnes, gratuluje! Podzielam milosc do pleasures i kenzo amour
![]() Maja102, kolekcja wcale nie taka mala I chyba po raz pierwszy w zbiorach na wizazu widze moje ulubione Provocative Woman Gratuluje!
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużej części nie znam, ale oba Kenzo są moje, a Zen chciałabym jeszcze poznać... Cytat:
![]() Wizażowe kolekcje tak mają
|
||
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-06-26 o 10:22 |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MJ [*]
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawe robi WRRRAŻENIE Życia by mi nie starczyło na zużycie, hehe... A najbardziej urzekły mnie... te miniaturki! są słodziutkie! |
|
|
|
|
#3536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a poza tym często i gęsto sa sprzedawane w zestawach, np cztery różne miniatury danej marki
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ale polecam - piękny zapach Rush 2 ładne, ale baaardzo ulotne. dziękuję wszystkim za miłe słowa
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak zwykle szybkie fotki
Troszkę się pozmieniało- przeniosłam perfumy na półki, fajnie mi się na nie patrzy- na moich zdjęciach niektóre flaszki się chowają za innymi, ale sprawne oko wszystko dostrzeże, jak znajdę czas to opiszę , co mam w składzie
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja jak zwykle szybkie fotki
Cytat:
ło matko i córko, ale ogromne ilości perfum ... Twój zbiór wygląda pięknie!!Powiedz mi co stoi na pierwszym zdjęciu po lewej stronie na górze, butelka przezroczysta, a perfumy koloru zielonego
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2009-06-28 o 14:33 |
|
|
|
|
#3540 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ja jak zwykle szybkie fotki
Obrazek 1:
1. Duende J.d Pozo 2. Omnia Crystalline 3. Addict Dior 4. Flowerbomb 5. Eau de Lalique 6. Tendre Kiss 7. Cinema edp 8. Cinema Festival d’Ete 9. Ogród Monsunowy 10. Ogród Śródziemnomorski 11. Pamplelune 12. Premier Figuier Artisan 13. Oriental Summer 14. Kenzo Amour edt Fuchsia Edition 15. Kenzo Time for Peace 16. Gloria 17. Venezia 18. Belle de Minuitx2 19. Venezia 20. Sun Moon Stars 21. She Wood dekant 22. Pogoń za motylem Artisan 23. Flower Oriental Kenzo 24. Fleur Imperiale Opium 25. Far Away i Perceive 26. Hot Couture edt 27. Badley & Mischka edp 28. Elixir des merveilles 29. Shiny Creation La Perla 30. Nina Ricci Nina 31. Image 32. Celine Homme 33. Gucci pour Homme 34. Etoile du Sud edt 35. Fico Amalfi 36. Grain de Folie 37. Folie Douce 38. Amor Amor 39. Obsession Sheer 40. Rosamor 41. Kate Moss Summer Time 42. Desnuda 43. Stella in Two peony 44. pur desir de Rose 45. Lolita L ekstrakt perfum ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Eau de Lalique- naprawdę piękny zapach na lato ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- A fotkę drugą , tą z niszowcami opiszę jak wrócę ze spaceru z synkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- 46.aqua allegoria angelique lilas- zapomniałam jeszcze o tym nabytku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Ja co prawda, tylko do wersji klasycznej, bo taka mam, ale zazdroszcze pozostalych buteleczek. No i oczywiscie gratuluje wszystkich pieknych flakonikow i ich zawartosci 

Znajduję kilka zapachów, które chciałabym mieć, ale suma sumarum nic nas nie łączy

! Kolekcja taka, że mniam, mniam.. I jakie piękne zdjęcia!!! 

Aaaaleee kolekcja.