![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Euphoria CK, Dove, L'Oreal, próbki...
hej, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mogę jeszcze dorzucić z poza wątku próbkę YR Neonatury Cocon lub większą próbkę Embrance For Her Oriflame.
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witaj, przeglądałam Twój wątek po dokładce i mam pytanie,
czy interesowałaby Cię wymiana Twój Stylizator do brwi Essence, zużycie niewielkie za moj podkład Bourjois i krem Ziaja med na naczynka na noc? pozdrawiam ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Odpisalam u Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
OK, tylko ten Biosilk to 50ml, to nie jest jakies bardzo duze opakowanie, zuzycie przedstawiam na fotce
![]() dopisek: aa, i data waznosci na nim to 12.09, ale to jeszcze 6 mies. na zużycie jest ![]() Chętnie się skuszę na glinkę ![]() ![]() Ekstremalnie pogrubiający tusz do rzęs Extremicils YR, resztka na wypróbowanie - mogłabyś go dorzucić? Chętnie go wypróbuję ![]()
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-06-28 o 14:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, może być też troszkę mniejsza odlewka, dla ciebie cały czas mam zarezerwowaną miniaturkę Tendre Jasmin i odlewkę Pur Desir de Lilas, to miało być za 4 ml Euphorii i hot liss. Daj znać jeśli się nie zdecydujesz, to odwołam rezerwację.
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Miniaturka na 99% będzie zajęta (jest już w negocjacjach).
Dezodorant Hauschka też już jest negocjowany, ale jest jeszcze szansa. ![]() U Ciebie spodobała mi się odlewka 8 ml Euphoria CK, ale nie wiem czy chciałabyś ją wymienić za dezodorant.
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dove Summer Glow balsam brązujący dla jasnej karnacji, zostało ok. 2/3 KLIK!
Balsam do ust Bielenda czarna oliwka, duża pojemność, użyty kilka razy KLIK! coś u mnie za to?
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
CK Euphoria Lakier do paznokci Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear, kolor Antique Gold niestety za Aquolinę szukam czegoś z wish ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę nic dla siebie.
Za Euphorię szukam innego zapachu. A za sam lakier Sally Hansen nie opłaca się wymieniać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ok, ja się decyduję na:
- książka Technika wyciszenia krok po kroku - pasek - zestaw Bewitched naszyjnik + kolczki - mogę dorzucić jakiś drobiazg z kosmetycznego Jeśli chodzi o drobiazg z kosmetycznego, to mogłabym prosić kulkę Avonu -Far Away i ten tusz fioletowy, czy to jednak za duzo? Jeśli za dużo, to decyduję się jednak na kulkę ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Ojej. To trochę późno, za trochę ponad 2 tygodnie wyjeżdżam w wakacyjną podróż na dwa tygodnie. ![]() ![]() Eye Liner oczywiście pójdzie do Ciebie, w razie co ![]()
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
hej. z rzeczy, które chciałas wymieniłam tylko eye liner (ale nie byłoby problemem zakupienie go, jeśli koniecznie tego byś potrzebowała). u Ciebie jednak zależało mi głównie na pasku, a pasek już mam, więc będę obserwować Twój wątek i czekać na dokładkę.
pozdrawiam.
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
niestety lipikar juz raczej nie aktualny:/
czyli rezygnujesz z wymianki?? ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- za seboradin na pewno cos wybiore, np. probke pythona moze tak byc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem nowa w tym dopiero i mam nadzieję że tu mogę Ci odpowiedzieć ;P Zainteresowana byłabym wymianą u Ciebie w zamian za to co chcesz u mnie. Mnie interesuje u Ciebie: -perfumy Little Black Dress EDP 30 ml, -dezodorant w kulce Little Black Dress, -Mgiełka do ciała Avon Śliwka i nektarynka, zużycie 30% , ewentualnie -Euphora iskrzący podwójny cień do powiek w szarościach, nr. 056 ale najbardziej zalezaloby mi wlasnie na little black dress perfumy i kulka. omówienie wymianki na prv ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-07 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Profesjonalny preparat do prostowania włosów L'Oreal Professionnel, Tecni.art, Hot Style Iron Finish, zostało 20-25%, niestety po dacie ważności Hot Liss do prostowania włosów, zostało ok. 45% Lakier do paznokci Selene srebrny 5 ml Krem do rąk Dove Krem do twarzy na dzień Kolastyna Rajska Oliwka Balsam do ust Bielenda czarna oliwka, duża pojemność Jedwab w płynie Wax Moc Natury, 2x1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.