Matura 2010 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-28, 10:47   #2401
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Bądź tego pewna, że będę gadać. Tym bardziej jak egzamin będzie się zbliżał wielkimi krokami.
Pamiętasz jak mówiłam o tej mojej koleżance, która zadzwoniła do mnie po moim egzaminie i kiedy powiedziałam, że nie zdałam, to usłyszałam wielki entuzjazm w jej głosie? Miała egzamin wczoraj i zdała Ale jakoś mnie to nie ruszyło. Zdam no nie za pierwszym razem, ale będę jeździć ostrożnie. Ona ma skłonności do szybkiej jazdy po bracie. A jak zdała za 1. razem to będzie 'mistrzem kierwonicy'. Zobaczymy jak długo. Oczywiście nie życzę jej wypadku, ale wyobrażam sobie jak będzie jeździć.

No to witaj w klubie Zostaniemy wyzwolonymi singielkami Jakby nie patrzeć to jesteśmy w lepszej sytuacji. Nikt nas nie ogranicza

Nie ma co się nią przejmować, w moim otoczeniu też sporo osób zdało za pierewszym razem, ale te osoby mówią że mają więcej szczęścia niż rozumu I taka prawda jest. Moja siostra dobrze umiała jezdzić jak poszła na prawko, a ja nie i jestem w siebie dumna że ogarnełam to wszystko w ciągu tych 30h.

Oooo to ja się dopisuje do tego klubu:P
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:07   #2402
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

hello niedawno wstalam, boze zapomnialam, a czeka mnie dzisiaj obiadek rodzinny. juz na sama mysl podnosi mi sie cisnienie, bo babcia zawsze prawi moraly na temat zycia- ze mezczyzna zawsze musi byc wyzszy od kobiety,ze inaczej zwiazek jest nieudany, ze musza byc rowni wiekowo ( a sam dziadek jest od niej starszy,ale coz...) no ogolnie to jest wesolo
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:19   #2403
201605040950
Konto usunięte

Dzień dobry śpiochy
Ja już wstałam trochę wcześniej, a teraz siedzę i się nudzę i słucham sobie Leszczy
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:41   #2404
k4rotk4
Rozeznanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12974413]taa ciekawe z czego ile masz wzrostu i ile wazysz ? daj sobie spokoj z odchudzaniem

no na rocku bylo fajnie,mialam wejsciowke vipa za darmo od kumpeli [/QUOTE]

53 przy 166cm . a było nioedawno 51 !
ja wczoraj byłam na 18nastce przyjaciółki położyłam sioe o 5;30 i umieram. Jadę nad zalew z TŻtem, taka ładna pogoda, szmkoda dnia marnować
i jutroo mam egzamin na prawko drugie podejście.. eh
i wam zyczę udanego dnia

— Albert Camus

Edytowane przez k4rotk4
Czas edycji: 2009-06-28 o 11:42
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:46   #2405
mtynai
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12986578]hello niedawno wstalam, boze zapomnialam, a czeka mnie dzisiaj obiadek rodzinny. juz na sama mysl podnosi mi sie cisnienie, bo babcia zawsze prawi moraly na temat zycia- ze mezczyzna zawsze musi byc wyzszy od kobiety,ze inaczej zwiazek jest nieudany, ze musza byc rowni wiekowo ( a sam dziadek jest od niej starszy,ale coz...) no ogolnie to jest wesolo [/QUOTE]

u mnie w rodzinie panuje takie przekonanie, że najlepsza różnica wieku to wtedy, kiedy facet jest starszy o 2 lata.
chociaz moja siostra (cioteczna, jestem jedynaczką) wybiła się z tego przekonania. Jej narzeczony jest od niej starszy o 8 lat. Są ze sobą już 6 lat (siostra ma 22 lata..). Najpierw wszyscy byli przeciwni, ale ogólnie teraz już Jej T. się wkupił w łaski rodziny i jest dobrze

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
Dzień dobry śpiochy
Ja już wstałam trochę wcześniej, a teraz siedzę i się nudzę i słucham sobie Leszczy
aaaa ja właśnie z Tż się pakowaliśmy. Gratów pełno ma.. cały pokój zastawiony workami (kolega mu zabierze samochodem).
A ja dzisiaj z Tż wracam do domku
o 21:00 będę już w swoim pokoju.. ach...

o,a wiecie co? mam chyba nowy plan na wakacje
siostra (ta o której pisałam trochę wyżej ) wczoraj wróciła do Polski (wyjechała ze swoim T. do Holandii), dzwoniła do mnie, że na mnie czeka i chce żebym do niej z moim Tż przyjechała na tydzień lub dwa, pozwiedzać Holandię zobaczymy czy wypali w sumie to wolałabym pojechać w sierpniu, jak już uporam się z [L]

a tak swoją drogą.. Justyna chyba wczoraj dobrze zabalowała jak jeszcze się nie obudziła

mykam bo Tż zaraz wróci z łazienki i znowu będzie gadanie, że się od wizażu uzależniłam

miłego dnia Żbiki ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:48   #2406
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
ja wczoraj byłam na 18nastce przyjaciółki położyłam sioe o 5;30 i umieram. Jadę nad zalew z TŻtem, taka ładna pogoda, szmkoda dnia marnować
i wam zyczę udanego dnia
masz dobry wzrost i wage lepiej pocwiczyc sobie,zeby z wymiarow schudnac,waga nie jest taka istotna. ruch to ponoc zdrowie c'nie?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:53   #2407
k4rotk4
Rozeznanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12987155]masz dobry wzrost i wage lepiej pocwiczyc sobie,zeby z wymiarow schudnac,waga nie jest taka istotna. ruch to ponoc zdrowie c'nie?[/QUOTE]

no tak tak jade popływac w takim wypadku
okej zaczynam od dzisiaj ćwiczyć

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 11:56   #2408
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry Żbiki

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
tylko jak mysle od 100dniowce to mnie strach ogarnia, z kim ja pojde
Do tego jeszcze dakeko. Na pewno znajdzie się jakiś chłopak godny uwagi Wakacje teraz są, więc i nastrój będzie składniał ku romansom

Cytat:
hmmmmmmmmm....... 'kombinuj dziewczyno' i wiecej nie znam
a tak to lecialo jest fajne ile ja tesktow piosenek znam

dziewczyny, ale nie popadajmy w paranoje, bo niedlugo znajdziemy sie w W-wie na manifie jak tak dalej pojdzie i zostaniemy zatwardzialymi feministkami xD
Ja też tylko to znam Ale ten facet jest taki fajny, że i tak poszłabym na koncert

Mnie już niedużo do tego brakuje. Mam tak dość chłopaków. Większość to idioci. Szkoda szaroać sobie nerwy

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
a mi się podobał

ja jestem z moim Tż od prawie 3 lat i też mnie nic nie ogranicza ;P

dzisiaj wracam do domu ;]
Nie mów Jesteś pierwszą osobą, jaką znam, której podobał się 'Potop'

Ale dłuugo Zawsze się zastanawiałam gdzie tkwi sekret takich związków. Gratuluję Oby kolejnych lat Wam przybywało

To dziś wieczorem gramy w kalambury Stęskniłam się już za tym

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Nie ma co się nią przejmować, w moim otoczeniu też sporo osób zdało za pierewszym razem, ale te osoby mówią że mają więcej szczęścia niż rozumu I taka prawda jest. Moja siostra dobrze umiała jezdzić jak poszła na prawko, a ja nie i jestem w siebie dumna że ogarnełam to wszystko w ciągu tych 30h.

Oooo to ja się dopisuje do tego klubu:P
Już mi trochę to wszystko przechodzi. Ochłonęłam, przemyślałam wszystko spokojnie i stwierdziłam, że lepiej zdać trochę później, ale wiedzieć, że jeździ się dobrze. Wolę stracić trochę pieniędzy niż później życie. No niedosmak jest, bo i tak wiem, że raczej więcej się nie nauczę, bo mój instruktor naprawdę duuużo mnie nauczył, od zera. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą. Nie potrafiłam nawet odpalić samochodu. A po reakcji koleżanki jest mi najzwyczajniej w świecie przykro. Nie spodziewałam się jej radości z mojej porażki. Ale cóż, zdarza się.

Dużo jeździsz po zdaniu egzaminu?

Nasz klub się powiększa

Cytat:
Wprawiasz się

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 12:04   #2409
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
i wam zyczę udanego dnia
Z czego Ty się chcesz odchudzać ? Dobrze jest

Trzymamy jutro kciuki O której masz? Żeby wiedzieć kiedy kciuki trzymać Kiedy pierwszy raz był? Dlaczego negatywny wynik? Pytam, bo sama jestem świeżo po 'oblaniu'

Cytat:
o,a wiecie co? mam chyba nowy plan na wakacje
siostra (ta o której pisałam trochę wyżej ) wczoraj wróciła do Polski (wyjechała ze swoim T. do Holandii), dzwoniła do mnie, że na mnie czeka i chce żebym do niej z moim Tż przyjechała na tydzień lub dwa, pozwiedzać Holandię zobaczymy czy wypali w sumie to wolałabym pojechać w sierpniu, jak już uporam się z [L]

a tak swoją drogą.. Justyna chyba wczoraj dobrze zabalowała jak jeszcze się nie obudziła
Ale Ci fajnie. Ty to masz wakacje
Na kiedy szykujesz się na egzamin? Sierpień?

Właśnie też zauważyłam, że coś Justyny dłuugo nie ma xD

EDIT:
Łeeee, czemu nie połączyło mi się w 1 post?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 12:04   #2410
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry Żbiki

Ja też tylko to znam Ale ten facet jest taki fajny, że i tak poszłabym na koncert

Nie mów Jesteś pierwszą osobą, jaką znam, której podobał się 'Potop'

To dziś wieczorem gramy w kalambury Stęskniłam się już za tym

Już mi trochę to wszystko przechodzi. Ochłonęłam, przemyślałam wszystko spokojnie i stwierdziłam, że lepiej zdać trochę później, ale wiedzieć, że jeździ się dobrze. Wolę stracić trochę pieniędzy niż później życie. No niedosmak jest, bo i tak wiem, że raczej więcej się nie nauczę, bo mój instruktor naprawdę duuużo mnie nauczył, od zera. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą. Nie potrafiłam nawet odpalić samochodu. A po reakcji koleżanki jest mi najzwyczajniej w świecie przykro. Nie spodziewałam się jej radości z mojej porażki. Ale cóż, zdarza się.

Nasz klub się powiększa

Wprawiasz się
dzień dobry dziuniu

właśnie chyba też bym szła, zobaczymy czy będzie ekipa żeby iść

jeżeli nie pójdę na Leszcze to gramy

i tak ma być widzisz plusy i zaczynasz się pozytywnie nastawiać

tak właśnie przygotowywałam się ale już sobie odpuściłam i przerzuciłam się na ścieżkę dźwiękową z "PS. Kocham Cię"
Stary 2009-06-28, 12:15   #2411
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Ale Ci fajnie. Ty to masz wakacje
Na kiedy szykujesz się na egzamin? Sierpień?

tak planuję zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu"

Warren Buffet
Stary 2009-06-28, 12:35   #2412
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
i tak ma być widzisz plusy i zaczynasz się pozytywnie nastawiać
Wcale nie nastawiam się pozytywnie. Cały czas mówię mamie, że obleję na łuku, bo ostatnio 2 moje koleżanki, które za 1. razem wyjechały na miasto, za 2. oblały na łuku. Teraz boję się cholernie drugiego podejścia. W swoje umiejętności nie wątpię, bo wiem, że panuję nad samochodem, ale mam takiego pecha, że nie sądzę, żeby tak szybko mi się udało. Cały czas jestem przygnębiona z tego powodu. Mama zdała za 1. , tata zdał za 1. , brat zdał za 1. , a ja będę się z tym męczyć.
Już sobie postanowiłam, że jak za 3 razem się nie uda, to robię sobie przerwę. Szczerze mówiąc to odechciało mi się tego prawka. To nie jest tak, że nie będę próbować, bo będę. Ja się nie poddaję i zawsze jak coś zaczynam to to skończę. Ale zniechęciłam się trochę do tego.
Dobra, koniec moich lamentów. Nie chcę już o tym myśleć.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 12:43   #2413
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Wcale nie nastawiam się pozytywnie. Cały czas mówię mamie, że obleję na łuku, bo ostatnio 2 moje koleżanki, które za 1. razem wyjechały na miasto, za 2. oblały na łuku. Teraz boję się cholernie drugiego podejścia. W swoje umiejętności nie wątpię, bo wiem, że panuję nad samochodem, ale mam takiego pecha, że nie sądzę, żeby tak szybko mi się udało. Cały czas jestem przygnębiona z tego powodu. Mama zdała za 1. , tata zdał za 1. , brat zdał za 1. , a ja będę się z tym męczyć.
Już sobie postanowiłam, że jak za 3 razem się nie uda, to robię sobie przerwę. Szczerze mówiąc to odechciało mi się tego prawka. To nie jest tak, że nie będę próbować, bo będę. Ja się nie poddaję i zawsze jak coś zaczynam to to skończę. Ale zniechęciłam się trochę do tego.
Dobra, koniec moich lamentów. Nie chcę już o tym myśleć.

i koniec lamentowania jeśli tak chcesz, zobaczymy jak będzie
Stary 2009-06-28, 13:17   #2414
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Dużo jeździsz po zdaniu egzaminu?
Prawko odebrałam 2 kwietnia, i odrazu za kierownice siadłam i od tamtej pory sporo jezdze, przynajmniej się staram bo wiadmo trening czyni mistrza

Też sobie tak mówiłam, jak obleje 3 podejście to robie przerwe, biore się za nauke a prawko dokończe wakacje, ale nie musiałam. Zobaczysz uda ci się teraz, byłaś już tak blisko to teraz dojedziesz do WORDu
Stary 2009-06-28, 13:33   #2415
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Prawko odebrałam 2 kwietnia, i odrazu za kierownice siadłam i od tamtej pory sporo jezdze, przynajmniej się staram bo wiadmo trening czyni mistrza

Też sobie tak mówiłam, jak obleje 3 podejście to robie przerwe, biore się za nauke a prawko dokończe wakacje, ale nie musiałam. Zobaczysz uda ci się teraz, byłaś już tak blisko to teraz dojedziesz do WORDu
Ale Ci zazdroszczę, że masz już to za sobą i teraz tyle jeździsz A jeździsz sama czy z kimś?

Mam nadzieję, że się uda, chociaż jeszcze nie potrafię myśleć optymistycznie o następnym egzaminie. Jeszcze trochę i mi przejdzie

Do tego jeszcze cały czas ta moja koleżanka mi przypomina jaka to ona jest wspaniała i zdała.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 13:55   #2416
Konto usunięte

bedzie dobrze,dasz rade na egzaminie ja jakos samej siebie, nie wyobrazam sobie na kolkiem, jestem zbyt nerwowa, pewnie bym przeklinala na wszystkich dookola mnie dobra, moje drogie, lece do babci posluchac ciekawych pogladow o zyciu

bede wieczorem, bo w miedzyczasie skocze na kawe z kolezanka. pozdrawiam
Stary 2009-06-28, 13:56   #2417
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę, że masz już to za sobą i teraz tyle jeździsz A jeździsz sama czy z kimś?

Mam nadzieję, że się uda, chociaż jeszcze nie potrafię myśleć optymistycznie o następnym egzaminie. Jeszcze trochę i mi przejdzie

Do tego jeszcze cały czas ta moja koleżanka mi przypomina jaka to ona jest wspaniała i zdała.
Ja też zadrościłam dziewczynom które zdawały, niedługo będą tobie zazdrościć.
Różnie, czasami sama czasami nie, ale najbardziej lubie sama, bo nikt mi nic nie mówi.

Jakaś ta koleżanka moim zdaniem nie jest normalna, bo mi by było przykro jak by ktoś mi tak ciągle mówił. Ale niestety różni ludzie rodzą się na tym świecie...
Stary 2009-06-28, 14:20   #2418
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś ta koleżanka moim zdaniem nie jest normalna, bo mi by było przykro jak by ktoś mi tak ciągle mówił. Ale niestety różni ludzie rodzą się na tym świecie...
Mnie jest przykro, tym bardziej, że w gimnazjum to była moja najbliższa koleżanka. W liceum nasze drogi rozeszły się. Poszłyśmy do innych szkół. Kontakt był coraz mniejszy. Potem raz lepszy, raz gorszy, ale zawsze jakikolwiek był. Zmieniła się bardzo. Między innymi dlatego nie chciałam iść do tamtego liceum - ludzie się tam całkowicie zmieniają

--------------------------

Dziuńki, idę coś innego porobić. Nie przesiedzę całej niedzieli przy komputerze xD
Miłego dnia

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 17:08   #2419
parodia
Zakorzenienie

Nie mam siły Was czytać też
Położyłam się przed 7
A baletki mam wrzuciła na niską temperaturę i się ładnie wysuszyły Ale nawet nie musiałam ich zakładać, bo sandałki okazały się wyjątkowo wygodne

Ale coś znowu gadałyście o prawku Ten mój kolega, który zdawał tego dnia, którego Beata (którego w piątek była 18 ) oblał łuk, przewrócił pachołek a egzaminator nie dał mu zrobić 2 próby
U mnie też wszyscy zdawali za pierwszym razem (chociaż ostatnio się dowiedziałam, że tata T oblał na początku ), ale wiadomo, "inne czasy" Tżtowi tata powiedział, że jak nie zda za .1., to ok, za drugim jeszcze może być, ale jak nie zda za 3. to się wyprowadza z domu i się chłopak zmobilizował

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-28 o 17:12
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 17:40   #2420
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Nie mam siły Was czytać też
Położyłam się przed 7
A baletki mam wrzuciła na niską temperaturę i się ładnie wysuszyły Ale nawet nie musiałam ich zakładać, bo sandałki okazały się wyjątkowo wygodne

Ale coś znowu gadałyście o prawku Ten mój kolega, który zdawał tego dnia, którego Beata (którego w piątek była 18 ) oblał łuk, przewrócił pachołek a egzaminator nie dał mu zrobić 2 próby
U mnie też wszyscy zdawali za pierwszym razem (chociaż ostatnio się dowiedziałam, że tata T oblał na początku ), ale wiadomo, "inne czasy" Tżtowi tata powiedział, że jak nie zda za .1., to ok, za drugim jeszcze może być, ale jak nie zda za 3. to się wyprowadza z domu i się chłopak zmobilizował
No w końcu jesteś
Jak impreza? Udała się?

Co do egzaminu - nie można poprawiać łuku, jeśli przewróci się pachołek
A Twój Tż nie miał jeszcze egzaminu, no nie?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 19:51   #2421
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
podziel się tą wiedzą, jakie repetytoria polecała Twoja chemiczka;>
może skorzystam

oj, zależy od osobnika ale ten ewidentnie nie jest wart Twojej uwagi ...

ja jestem z moim Tż od prawie 3 lat i też mnie nic nie ogranicza ;P
przede wszystkim stwierdzila ze nie ma sensu kupowania wiecej niz 2 repetytoriow. im wiecej tym mozna miec tylko wiekszy balagan w glowie.
i tak.. na pewno vademecum z Operonu i polecila mi jeszcze jedna ksiazke (z ktorej tez na studiach korzystala) "Chemia. repetytorium od A do Z. matura" autor - Marzena Klimaszewska, wydawnictwo KRAM. przejrzalam ta ksiazke i rzeczywiscie jest fajnie ulozona. wszystko uporzadkowane, najpierw inf. podstawowe, potem rozszerzenia oraz dodatkowe jeszcze bardziej rozszerzone informacje...
no i wiadomo ze testy :P ja w tym roku robilam testy z Oprenou z 2009r. i dostawalam kserowki z lat poprzednich i bede teraz kupowac na rok 2010. nie sa drogie... ok 24-25 zl kosztuja )

pewnie ze zalezy od osobnika. ja jak na pierwszy raz to zle trafilam :P pocieszam sie ze chyba nastepnym razem powinno byc lepiej moja kolezanka ktora troche sie przez palantow wycierpiala (m.in. przez mojego brata ;]) teraz ma super chlopaka. gosc zakochany po uszy, swiata poza nia nie widzi, a ona szczesliwa jak nigdy. dawno jej takiej nie widzialam

Szczesciara

Cytat:
Do tego jeszcze dakeko. Na pewno znajdzie się jakiś chłopak godny uwagi Wakacje teraz są, więc i nastrój będzie składniał ku romansom

Mnie już niedużo do tego brakuje. Mam tak dość chłopaków. Większość to idioci. Szkoda szaroać sobie nerwy

Nasz klub się powiększa
romansom fajnie to zabrzmialo
wiem ze jeszcze mam sporo czasu :P
moze sie cos zmieni ;D

ech, idioci idioci... nie trudno takiego spotkac. a ci fajni, normalni to albo pozajmowani, a jak nie to chyba sie gdzies pochowali bede jednak Cie pilnowac zebys nie popadla w skrajnosc

no niedlugo stowrzymy jakas grupe wsparcia

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

wlasnie wypatrzylam w internecie ze jest tez nestaw testow, bodajze 750 pytan/zadan do tego repetytoium wyd. KRAM. chyba tez sie zaopatrze ;P
i spr. ceny repetytorium od 16-19 zl
testy ok. 11-12 zl
poszukam u siebie w ksiegarniach i antykwariatach a jak nie znajde to zamowie przez internet czytalam opinie i sa bardzo pozytywne i zachecajace do zakupu :P
Stary 2009-06-28, 19:57   #2422
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
przede wszystkim stwierdzila ze nie ma sensu kupowania wiecej niz 2 repetytoriow. im wiecej tym mozna miec tylko wiekszy balagan w glowie.
i tak.. na pewno vademecum z Operonu i polecila mi jeszcze jedna ksiazke (z ktorej tez na studiach korzystala) "Chemia. repetytorium od A do Z. matura" autor - Marzena Klimaszewska, wydawnictwo KRAM. przejrzalam ta ksiazke i rzeczywiscie jest fajnie ulozona. wszystko uporzadkowane, najpierw inf. podstawowe, potem rozszerzenia oraz dodatkowe jeszcze bardziej rozszerzone informacje...
no i wiadomo ze testy :P ja w tym roku robilam testy z Oprenou z 2009r. i dostawalam kserowki z lat poprzednich i bede teraz kupowac na rok 2010. nie sa drogie... ok 24-25 zl kosztuja )

no niedlugo stowrzymy jakas grupe wsparcia

wlasnie wypatrzylam w internecie ze jest tez nestaw testow, bodajze 750 pytan/zadan do tego repetytoium wyd. KRAM. chyba tez sie zaopatrze ;P
i spr. ceny repetytorium od 16-19 zl
testy ok. 11-12 zl
poszukam u siebie w ksiegarniach i antykwariatach a jak nie znajde to zamowie przez internet czytalam opinie i sa bardzo pozytywne i zachecajace do zakupu :P

muszę pomyśleć nad tym

oj tak jak nas się jeszcze więcej zbierze to na pewno

tanio muszę się rozejrzeć za tą książką

i w końcu Leszcze nie wypaliły i siedzę w domu
Stary 2009-06-28, 20:18   #2423
Konto usunięte

boze tylko ie chemia, litosci ja juz ten przedmiot skonczylam nie mam w 3 klasie chemii,gegry i fizyki
Stary 2009-06-28, 20:48   #2424
parodia
Zakorzenienie

Przestańcie gadać o jakichś repetytoriach!
Cytat:
No w końcu jesteś
Jak impreza? Udała się?

Co do egzaminu - nie można poprawiać łuku, jeśli przewróci się pachołek
A Twój Tż nie miał jeszcze egzaminu, no nie?
Jak zawsze z tymi ludźmi - super! Tylko jak przyszłam do domu, to mama stwierdziła, że śmierdzę jak stary pijak
A to nie wiem, bo wszyscy się tak oburzali, że nie mógł zrobić jeszcze jednej próby. Ja jeszcze jestem nie w temacie Najlepsza była na tej 18ce jakaś starsza ciocia M. "M, a ty miałeś już egzamin?" "tak ciociu, we wtorek" "i jak?" "wjechałem na pachołek przy łuku" "co? nie wyjechałeś nawet z placu? nie żartuj!" nie ma to jak wsparcie rodziny
Miał w styczniu jeden na B a w tym miesiącu dwa razy na A (jutro odbiera i się będziemy na motorze wozić )

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-28 o 20:49
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 20:49   #2425
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak jak nas się jeszcze więcej zbierze to na pewno

tanio muszę się rozejrzeć za tą książką

i bedziemy wieczorami przy winku nawzajem siebie pocieszac

no wlasnie cena jet smieszna, a ksiazka ma bardzo dobre recenzje!

a to leszcze

ja wyjezdzam za kilka dni i wroce najprawdopodobniej na poczatku sierpnia ale bede do Was zagladac kiedy tylko bede mogla
no i musze jutro isc zaczac kompletowac prezent dla przyjaciolki mej :P mam juz koncepcje w glowie a to juz polowa sekcesu jak juz kupie to co zaplanowalam to zrobie fotki i Wam pokaze co moja madra glowa wymyslila

i ide jutro sie zapisac do kosmetyczki na wosk ponad tydzien hodowalam hairy na nogach i wreszcie nadaja sie pod wosk to bylo meczace ale warto jest ten tydzien pochodzic w dlugich spodniach zeby potem miec jakies 3 tyg spokoju
Stary 2009-06-28, 21:11   #2426
Konto usunięte

ja wole depilator :P moge kontrolowac bol, no i mam to za darmo(wiadomo ze nie od razu,bo trzeba zainwestowac w depilator,ale bardziej sie to oplaca
Stary 2009-06-28, 21:11   #2427
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

romansom fajnie to zabrzmialo
wiem ze jeszcze mam sporo czasu :P
moze sie cos zmieni ;D

ech, idioci idioci... nie trudno takiego spotkac. a ci fajni, normalni to albo pozajmowani, a jak nie to chyba sie gdzies pochowali bede jednak Cie pilnowac zebys nie popadla w skrajnosc
Mam to repetytorium. Szczerze mówiąc średnie jest. Wcześniej (kilkanaście stron temu ) pisałam, że fajne jest repetytorium coś tam PARK. Nie pamiętam już dokładnie xD

W wakacje to tylko romanse Takie wakacyjne przygody

Cytat:
[COLOR=Blue]
O szkoda, a czemu?

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Jak zawsze z tymi ludźmi - super! Tylko jak przyszłam do domu, to mama stwierdziła, że śmierdzę jak stary pijak
A to nie wiem, bo wszyscy się tak oburzali, że nie mógł zrobić jeszcze jednej próby. Ja jeszcze jestem nie w temacie Najlepsza była na tej 18ce jakaś starsza ciocia M. "M, a ty miałeś już egzamin?" "tak ciociu, we wtorek" "i jak?" "wjechałem na pachołek przy łuku" "co? nie wyjechałeś nawet z placu? nie żartuj!" nie ma to jak wsparcie rodziny
Miał w styczniu jeden na B a w tym miesiącu dwa razy na A (jutro odbiera i się będziemy na motorze wozić )
To jak Ty musiałaś się prezentować po powrocie?

Wsparcie jest najważnejsze
Ale do tej powtórki to nie ma się co oburzać. Słusznie mu nie pozwolił zrobić drugiej próby. Poprawiać można tylko i wyłącznie wtedy, gdy nie zmieści się w kopercie, zatrzyma się lub zgaśnie samochód. Po dotknięciu lub strąceniu pachołka - koniec

Zdał B?
Fajnie na motorku. Tylko, żeby Cię wiatr nie porwał jak będziecie się wozić

Cytat:
i bedziemy wieczorami przy winku nawzajem siebie pocieszac

i ide jutro sie zapisac do kosmetyczki na wosk ponad tydzien hodowalam hairy na nogach i wreszcie nadaja sie pod wosk to bylo meczace ale warto jest ten tydzien pochodzic w dlugich spodniach zeby potem miec jakies 3 tyg spokoju
Jakie pocieszać? Będziemy świętować, że jesteśmy wyzwolone i nikt nas nie ogranicza

hairy

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 21:17   #2428
mtynai
Zakorzenienie

heeeeeeeej Żbiki ;*

wróciłam do domu spalona na raka

macie pozdrowienia od Kamili pisała mi smsa, że ciężko pracuje i że nie ma dostępu do kompa więc jest na odwyku

spaaaaaaaaaaać !

Warren Buffet
Stary 2009-06-28, 21:18   #2429
BeaS
Zakorzenienie

Martyno, wróciłaś już? Proszę się odezwać

O jest

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-28, 21:21   #2430
mtynai
Zakorzenienie

a no jestem

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

jestem tragicznie zmęczona, masakra....

Warren Buffet
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości