|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
![]() Boli czy tylko zjarana, bez efektów specjanych? ![]() ![]() Dziękujemy ![]() Spać? To co Ty tam robiłaś z tym Tż? ![]()
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12995190]ja wole depilator :P moge kontrolowac bol, no i mam to za darmo(wiadomo ze nie od razu,bo trzeba zainwestowac w depilator,ale bardziej sie to oplaca
[/QUOTE]tez kiedys korzystalam z depilatora, ale za dlugo to wszystko trwalo i potem wloski mi wrastaly ;] wiec znowu przeszlam na maszynki, ale teraz gdy jest cieplo dluzszy efekt gladkich nog jest mi bardzo potrzebny ;D
|
#2433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12995190]ja wole depilator :P moge kontrolowac bol, no i mam to za darmo(wiadomo ze nie od razu,bo trzeba zainwestowac w depilator,ale bardziej sie to oplaca [/QUOTE]Ja też. Tylko nigdy nie wydepiluje całkowicie i i tak poprawiam maszynką, ale chociaż włosy są słabsze i wolnej rosną.Cytat:
![]() Tak Będę się mocno trzymała ![]() Cytat:
To pozdrów ją też ![]() Właśnie!
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-28 o 21:24 |
|||
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12995190]ja wole depilator :P moge kontrolowac bol, no i mam to za darmo(wiadomo ze nie od razu,bo trzeba zainwestowac w depilator,ale bardziej sie to oplaca
[/QUOTE]Dziwnie to zabrzmiało ![]() Cytat:
Chyba znowu się przerzucę na machiny
|
|
|
#2435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jest zbyt drogie wiec zaryzykuje zawsze mozna kupic cos innego taaaaaaaa upojne wakacyjne wieczory takie chwile romanse mnie nie interesuja poki co ![]() no tak ![]() nie wyobrazam sobie teraz latac wszedzie za raczke z jakims gosciem i co chwila dostawac smsow co robie xD a jak mialam napisac? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
co prawda do kosmetyczki ide pierwszy raz, ale kiedys stosowalam plastry z woskiem i dalam rade najgorzej jest sie zdecydowac xD potem to juz sie bolu nie czuje no ja tez depilator musialam poprawiac i mnie to denerwowalo ;] [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12995410]ja sie szorowalam takimi szorstkimi gabkami i na wrastajace wloski pomoglo [/QUOTE]ja probowalam wielu rzeczy i nic nie zdalo egzaminu ;] ech marzy mi sie kiedys depilacja laserowa zeby sie tego szajstwa pozbyc raz na zawsze :P moze jak zaczne pracowac bede odkladac kase specjalnie na laser ![]() a w ogole to jest niesprawiedliwe ze my sie musimy meczyc z depilacja, a faceci to moja łazic bez myslenia o takich rzeczach :P dyskryminacja
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troche pieczeee no spać, spać, dzisiejsza noc nieprzespana, bo oboje mało z bólu nie płakaliśmy :P i od rana na wariackich papierach,zabieralismy jego rzeczy ze stancji, i później w pociągu prawie 5h... :/ tragedia.. zmęczyłam się ![]() zaraz napiszę Kamili smsa
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to, to Hmmm...może włosy? Hairy mnie rozwaliło Cytat:
Smaruj się, żeby szybko przeszło
|
|
|
#2439 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie. Po za tym my rozmawialismy jeszcze w roku szkolnym z wychowawczynia i nic takiego nie ma. Można przedmioty dodatkowe pisać na podstawie.
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znacie piosenkę Nelly Furtado - Try ?
Cudowna jest <3 Zakochałam się w niej
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ze słyszenia znam lubię takie spokojne brzmienia.
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, ktos moze robic co godzina co innego, wiec wtedy mozna to jakos uzasadnic ja sie zawsze ograniczam do jednego smsa w stylu co robisz czasami niektorzy pisza to zeby tylko cos napisac... lepiej rzeczywiscie nic nie pisac niz po raz setny pytac co slychac :P oj wlosy to takie pospolite a ja nie lubie nudy, normalnosci
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-28 o 21:48 |
|
|
|
|
#2443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak nie zauważają takich rzeczy Za to dziewczyny od razu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piję sobie czerwoną herbatkę i zastanawiam się, czy nie włączyć sobie simsów
|
||||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
nie włączaj, posiedź z nami
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo no to rispekt ![]() e tam simsy :P nie uciekna Ci a z ciekawosci: 3 czesc juz masz;>
|
|
#2446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznaj się tu ![]() Jesteś ze swoim Tż już 3 lata? Wyglądacie na parę ze 'stażem' Gratuluję udanego związku Nie włączaj
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaj, Justyna juz zniknęla w Simsach;P
a ja idę spać..bo już nawet nie myślę... pomalowałam pazurki na bordo (aaaaale długie są ) pojawię się jutro rano ![]() dobranoc Żbiki ;**
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę spać
![]() Dobranoc, Dziunie
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ja jeszcze troche popilnuje wątku naszego spalam dzisiaj do 11:10 wiec zbytnio nie chce mi sie spac
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baa, już z miesiąc przed premierą miałamCytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Ale już wyłączyłam.Też mam bordo na paznokciach
|
|||
|
|
|
#2452 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() strach się bać Cytat:
właśnie właśnie ![]() Cytat:
pozdrów ją Cytat:
![]() dobranoc dobranoc no jak ja przychodzę to wszyscy idą spać
|
||||
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak? naszpikowane bajerami? kiedy ja w sismy gralam wieki temu :P ja wlasnie mam zamiar poszukac takiego lakieru ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
wybaczcie ^^e tam bac sie zacisnac zeby i jazda ![]() ja jeszcze sie spac nie wybieram ej jakies 20min temu dostalam od exa widomosc na gg "do zobaczenia paa!". a nie gadalismy dzisiaj... i od raz przeszedl na niedostepny.. wiec pisze mu smsa o co chodzi, a on ze jutro wyjezdza do pracy na Ślask ;] no fajnie ze mnie poinformowal i sie pozegnal tylko mogl na gg napisac, a nie jakies glupie wiadomosci ;] eechhhh.. kiedy ten czlowiek wydorosleje :P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-28 o 23:11 |
||
|
|
|
#2454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nom chociaż jedna toż to zagrywki rodem z podstawówki lub początków gimnazjum ewentualnie że co to niby miało być??? Pożegnał się, faceci |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w następnym tygodniu przyjeżdża moja kuzynka (i chrzestna) z trójką dzieci (1,6,8) tak niby na 18stkę, bo w listopadzie nie będzie mogła i mam przecieki, że dostanę laptopa ![]() ![]() Chyba się starzeję... Kiedyś mogłam przy tej grze siedzieć całymi dniami, a teraz mnie nudzi ![]() A przed chwilą weszła na swoje liceum na nk Już wszystkie pierwsze kalsy utworzone, po 15 dzieciów w każdej... I oczywiście fora im pracują pełną parą. A jedni nawet nie wiedzą, żę ich klasa będzie mat-biol i wpisali biol-mat
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech no mowilam ze on musi dorosnac :P pozegnal sie wyjezdza to sie pozegnal pisal mi ze bedzie wyjezdzal ale kiedy konretnie nie pisal wtedy.. wiec w sumie jakby sie nie pozegnal to bym nie wiedziala czy pojechal czy nie ![]() moze jak troche poharuje z łopata czy czyms innym to zmadrzeje :P nie, nie chodzi mi o to ze wroci do mie czy cos. mial taka szanse i wtedy nie skorzystal, a teraz to juz po ptokach :P
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=BeaS;12987405]Z czego Ty się chcesz odchudzać ?
Trzymamy jutro kciuki O której masz? Żeby wiedzieć kiedy kciuki trzymać Kiedy pierwszy raz był? Dlaczego negatywny wynik? Pytam, bo sama jestem świeżo po 'oblaniu' ![]() egzamin o 12. <już się boje> pierwszy raz 16 czerwca, oblałam, bo zjechałam dwa razy na zły pas a jeździłam już pół godziny! a ty dlaczego oblałaś?
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam w Gdańsku , w Galerii Bałtyckiej na zakupach, to wlaśnie było takie stoisko pokazowe the sims3 można było sobie podejść i zagierczyć (dawali gratis gazetę... BRAVO... haha) - nie odważyłam się chociaż mi proponowali za każdym razem kiedy przechodziłam obok.. ![]() a wiesz, że nawet na to nie wpadlam zaraz przykampię z konta mamy jakie dzieci będą się u mnie uczyły ![]() jednak nie poszłam spać ![]() plecy mnie pieką.. i nie mogę usnąć
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja chyba czesc przeznacze na laptopa :P chociaz ostatnio mama mi zdradzila ze chcą mi kupic wiec nie wiem jak to bedzie nie obrazilabym sie gdybym nie musiala dorzucac chociaz w sumie... ja chce tylko nowy komputer bo juz z tym nie moge zyc xD moja chrzestna siedzi w kanadzie... z tego co sobie przypominam to wdzialam ją dwa razy (bo chrzcin nie pamietam ) i nawet nie wiem czy pamieta ze ja juz taka stara dupa jestem, ze niedlugo 18nastka strzeli ;]ja pamietam jak gralam w simsy oczywiscie wszystkie mozliwe kody stosowalam xD ten na full kasy jako pierwszy wpisywalam a bylam taki dzieciak ze czasami specjalnie topiłam w basenie moje simy, spalałam je ja na nk nie patrzylam, ale na gronie mojego LO w temacie gdzie co roku nowicjusze pisza, masa pytan o sorow a 2 i 3 klasisci gadaja i kloca sie miedzy soba (w tym watku dla nowych) nie zwracajac uwagi na pierwszakow chamstwo
|
|
#2460 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ha i teraz wróci i będzie żałował zapewne, standard Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

spalona na raka 

Chyba znowu się przerzucę na machiny
Będziemy świętować, że jesteśmy wyzwolone i nikt nas nie ogranicza 
co prawda do kosmetyczki ide pierwszy raz, ale kiedys stosowalam plastry z woskiem i dalam rade 

) 

Już wszystkie pierwsze kalsy utworzone, po 15 dzieciów w każdej... I oczywiście fora im pracują pełną parą. A jedni nawet nie wiedzą, żę ich klasa będzie mat-biol i wpisali biol-mat
O której masz? Żeby wiedzieć kiedy kciuki trzymać