![]() |
#2911 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
Cytat:
![]() ![]() na lotniskach zwykle kupuje z.. wiekszym rozmachem... w sklepie "normalnym" pewnie zastanawialabym sie dluzej, bo moge wrocic nastepnego dnia.. Ale do tej pory wszystko-poza Prim. bylo trafione... ![]() Ja bym dala wszystki by moc sie przeprowadzic z Monachium znowu.. a ostatnimi czasy.. po krotka fascynacja Emiratami probuje namowic Tżta na Danie.. Szkoda mi tylko zostawić pracę tutaj.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po 8 miesiaca wmawiania sobie ze przejdzie samo, w akcie desperacji kupilam w piatek Effaclar, La Roche Posay i smaruje sie namietnie.. Nie mam pojecia co sie dzieje ze ta cera tutaj... ![]() ![]() ale naoftopowałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Raczkowanie
|
bardzo sobie cenie tusze tej firmy (u mnie virtuose daje 3x lepszy efekt niz ysl faux cils, a myslalam ze dla moich rzes faux cils to juz maksimum), zamierzam dokupic wiecej kolorowki tej marki. bardzo mnie interesuja (to oczywiste) juicy tubes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Dimiti.. Studiujesz filiologie ang..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-wlosy raczej bez problemow(biore jakis kompleks witaminowy-nie pamietam juz nazwy bo to Tz zajmuje sie lekowymi zakupami) -odchudzac..... raczej nie... Nie. Zmienilam troche tryb zycia i jedzenia tutaj, bo troche przytylam w pierwszych miesiacach(ale nie jest to ostra dieta, tylko zrezygnowalam z ziemniaczko-i tak są tu niesmaczne, makaronow-w ilosci jakie pochlanialam wczesniej, za to o wiele wiecej warzyw, ryb, owoców..nawet wybieram te organiczne, co by chemii troszke uniknac..) za cho.le.re nie wiem co sie dzieje.. ah, a hormony od 6 lat(z malymi przerwami) tabletki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A może to zmiana "środowiska", woda...albo stres. Może pójdź do dermatologa ? Ale najpierw odwiedziłabym gina ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-06-28 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam podobne cyrki z cera odkad mieszkam w de ![]() ![]() ten watek tak ma... sprzyja offtopowaniu hehe... tak co jakis czas...
![]() |
![]() |
#2918 |
BAN stały
|
Nie służy wam obczyźniany klimat i już. Wracajcie na Ojczyzny łono, a przejdzie jak ręką odjął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez zastanawialam sie czy czasem to nie hormony.. ale skoro sluzyly 3 lata bez zarzutu.. to mozliwe ze organizm sie "przyzwyczaja"..? Pojdejrzewam ze "srodowisko", woda, stres(ojjjj... duzo-taka praca.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja przed kazdym lotem(czyli czesto) sledze KWC-a i tak wychodze z 2-3 dodatkowymi buteleczkami, puderkami itp.. ![]() Ja wlasnie widzialam te offtopy..ekhem.. LANCOME ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dlatego tez powstal osobny watek plotkowy ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-06-28 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No też może mieć duży wpływ na skórę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ja mile wspominam narazie tylko jedna rzecz...koniec sesji ![]() a Ty po nauczycielskim czy translatoryce ![]() ![]() prosze oto watek typowo OfftoPowy! ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post12996286
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2009-06-28 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie.. to nie jest matter.. Pogoda jest zazwyczaj tym momentem od ktorego zaczyna sie narzekanie na ten kraj. Ale za rzeczywistym niezadowoleniem stoi wiele innych czynnikow.. Ludzie.. sa juz troche nieprzyjazni(czemu sie zreszta wcale nie dziwie..).. Zarobki nie sa juz konkurencyjne w porownianiu do innych europejskich..a koszty utrzymania znacznie wzrosly(przynajmniej w stolicy).. Miasto jest dosc nieciekawe(nigdy nie wybralabym sie tu jako turystka i dziwia mnie te tlumy w centrum codziennie-bo naprawde nie ma co zwiedzac.. a ceny hotelu, lotow ![]() czasem spotykasz mila przyjazna osobe(jak wszedzie) ale szczerze-przestalam sie przyznawac ze jestem z Polski(i wstydze sie tego zaklamania)-po akcencie nie poznaja.. bo zauwazylam jak sie czasem wrogo nastawiali jesli mowilam ze jestem polka.. Ehh.. teraz to dopiero ZOFTopowalam ![]() Moze zmienie tabletki juz od nastepnego cyklu w takim razie.. a te podesle kolezankom w Pl... Dziekuje za rady ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Koniec sesji.. ![]() ![]() ![]() Jestem po nauczycielskim (nie pracuje w zawodzie) i ten tez Ci polecam. Z prostego powodu-jako nauczyciel zawsze znajdziesz prace-w szkolach roznego typu, prywatnych, publicznych, kursach, korepetycje itp..Moze nie jest to marzeniem kazdego anglisty, ale zawsze to jakies zabezpieczenie. Dzieki studiom na tej specjalizacji bedziesz miala legalna mozliwosc pracowania jako nauczyciel(dziwnie to zdanie mi wyglada.. chyba niezbyt stylistyczne ![]() Poza tym zajecia na nauczycielskim sa bardzo ciekawe, psychologia, metodyka-naprawde ciekawe i pomocne rzeczy.. Jesli masz jakies pytania-smialo ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- tak pobieznie lece-bo produkujecie duuuuzo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: drugi watek mozesz w czasie wolnym poczytac ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-06-28 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale do wrzesnia zdaze odpoczac ![]() dopiero 1 rok skonczylam wiec jeszcze troche mnie czeka ![]() wlasnie ja na angielskim mam tez niemiecki ![]() ![]() myslalam zeby isc na translatoryce i pozniej zrobic kursy na nauczyciela i sie doksztalcic zeby bylo to i to ![]() tylko mnie nastraszyli, ze na translatoryce jest strasznie, ze nie ma po co isc bo i tak sie nie wytrzyma itd ![]() no tamten watek jest o wszyyyyyystkim ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
dimiti, przysięgam,ze Cię nie śledzę
![]() dziewczyny mam pytanko. Wypatrzyłam fajne zestawy tuszyków lancome. Hypnose+ khol+bi-facil i virtuose+khol+micel. Doradzicie ,który fajniejszy? Miałam hypnose (a w zasadzie to nadal mam) i bardzo mi pasował, ale pewnie znacie to...mam chęć spróbować coś innego. Z drugiej strony nie chcę wtopić. No i te pozostałe produkty. Czytałam KWC ale interesują mnie opinie osób, które używały w niedużym odstępie czasowym hypnose i virtuose i by mi je porównała.
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh virtuose wiem, ze podkreca rzesy i daje dosc naturalny efekt ![]() ja tam bym pewnie brala hypnose ![]() wydaje mi sie ze moniczka222(albo jeszcze jedna2?) uzywa virtuose i pewnie uzywala hypnose wiec ona bedzie wiedziala co i jak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
znalazlam takie malenstwo i zastanawiam sie czy nie kliknac... ale nie znam tego koloru... miala moze ktoras ??
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam ![]() ciekawy kolorek ![]() to taki roz pomieszany z brzoskwinia wlasnie i z ciutka bezu, na ustach wychodzi ciekawie, nie rozjasnia raczej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
aaaaa a ja juz wiem dlaczego desti wkleila tutaj ta fotke!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie lubisz niemieckiego..? Ja tez nie lubilam-podobnie jak Ty przez nauczyciela z Lo, i mimo 4 lat nauki umialam powiedziec dwa zdania gdy pojechalam tam do pracy... ![]() ![]() ![]() A jesli jest mozliwy inny fakultet-sprobuj moze jakis inny europejski jezyk.. ![]() Co do ostatniego pogrubionego fragmentu to... ![]() ![]() ![]() Troche systematycznosci, praca poza programem.. odrobina zaangazowania(jak na KAZDYCH studiach) i dasz sobie rade. gdyby ten program byl rzeczywiscie nie do przejscia to albo bylby zmieniony albo nikt by sie na niego nie wybieral. Wiec zrob sobie albo translatoryke (a potem nauczycielski) albo na odwrot.. zalezy co Cie bardziej interesuje. Ja polecam nauczycielski ![]() Postudiowalabym sobie jeszcze anglistyke tak btw.. ![]() ![]() ![]() To moj ostatni OT na tym watku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niemieckiego sie uczylam wczesniej niz angielskiego ![]() ![]() heh z tym straszeniem wlasnie jak sie czlowiek naslucha to sie wogole zastanawia co on robi na tych studiach ![]() ![]() ![]() tez koncze offtopa bo nas zatluka! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
zdjecia pogladowe
![]() arizon peach w roznych odslonach i ogolna kolekcja feverkow ![]()
![]() |
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super kolekcja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ferguusson mi do tej pory rozne roze mi pasowaly ![]() ![]() a w ogole to mam stres bo oczywiscie musze strasznie uwazac bo na roznych innych ebayach przewaznie amerykanskim nie chca wysylac do Niemiec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.