Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-29, 12:53   #3751
dekoderka
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

mka1987 wysłałam na priw
Stary 2009-06-29, 12:55   #3752
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny my z tż się wczoraj tak wkurzyliśmy że szok chrześni tż powiedzieli że nie przyjadą na wesele bo wnuczek z Włoch przyjechał i nie mają co z nim zrobić to raz a dwa to wujek ma teraz straszni dużo pracy i w weekendy też będzie jeździł (jest kierowcą tira). No to mówimy niech przyjadą z małym, chociaż sama ciocia. to nie bo... . Jak się później okazała (córka wygadała) jadą do Włoch całą rodziną do córki. Chociaż ciocia była tam niedawno (3 tyg temu wróciła właśnie z małym) a o ślubie wiedzą już od września więc mogli tak to obmyślić żeby być u chrześniaka na ślubie ale nie. Spoko jakby powiedzieli dlaczego nie przyjadą ale takie tłumaczenie i ściemnianie zresztą im od poczatku nasze wesele było nie po nosie, marudzili od początku że po co nam wesele, ślub i w ogóle. Że tylko kasę wydamy i nic nam się nie zwróci. A my tego dla zysku nie robimy bo i tak z kasy z prezentów chcemy dołożyć do opłaty za sale.
Nam też odmawiali przy rozdawaniu zaproszeń.
Nic nie zrobimy.
Pociesz się tym,że mniej gości mniej pieniędzy wydasz na salę i nie będziesz musiała brać pieniędzy z prezentów.
A swoją drogą moja koleżanka miała na początku 115 gości a przyszło TYLKO 60! a mało tego przed ostatni dzień jej rezygnowali.
Czasami wiadomo coś wypadnie jakiś choroba czy coś i wtedy nic nie możemyz robić
Takie życie...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 12:56   #3753
gold-fish
Zakorzenienie

bzyczka, przesadzili! jak mozna takie teksty wygadywać... sorry ale moze to nawet lepiej ze ich nie bedzie, jeszcze by narzekali, albo siedzieli sztywno na weselu- po co Ci tacy goscie olej to.

Agnes, ślicznie.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:03   #3754
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ale jestem szczęśliwa..TZ obronił sie dziś na 5, ogólna ocena na dyplomie 4 SUPER !!!

I fotki z panieńskiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wp2.jpg (51,4 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp3.jpg (35,2 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp5.jpg (47,3 KB, 116 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:05   #3755
atomufka
Zakorzenienie

agatka super

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:05   #3756
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mialam sie pochwalic zaproszeniami wiec sie chwale
Bardzo ładne zaproszonka

agnes208 super wyszedł ci ten album, rodzice na sto procent zachwyceni. Dużo pracy w to włożyłas.

gold-fish, dekoderka , AgatkaL dziewczyny świetne wam kolezanki zorganizowały panieńskie. Zabawa udan a to podstawa.
Stary 2009-06-29, 13:07   #3757
mka1987
Raczkowanie

AgatkaL tylko pozazdrościc takiej imprezy... a majty na 30 lecie slubu super hehe

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:09   #3758
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ale jestem szczęśliwa..TZ obronił sie dziś na 5, ogólna ocena na dyplomie 4 SUPER !!!

I fotki z panieńskiego
No to gratulacje dla twojego TZ i świetne fotki
Stary 2009-06-29, 13:09   #3759
zanetaa88
Zakorzenienie

Gratuluje obrony
Ja jedyne na co patrzyłam to na jedzenie
Takie smakołyki

MAJTKI NAJLEPSZE
!

Stary 2009-06-29, 13:13   #3760
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny my z tż się wczoraj tak wkurzyliśmy że szok chrześni tż powiedzieli że nie przyjadą na wesele bo wnuczek z Włoch przyjechał i nie mają co z nim zrobić to raz a dwa to wujek ma teraz straszni dużo pracy i w weekendy też będzie jeździł (jest kierowcą tira). No to mówimy niech przyjadą z małym, chociaż sama ciocia. to nie bo... . Jak się później okazała (córka wygadała) jadą do Włoch całą rodziną do córki. Chociaż ciocia była tam niedawno (3 tyg temu wróciła właśnie z małym) a o ślubie wiedzą już od września więc mogli tak to obmyślić żeby być u chrześniaka na ślubie ale nie. Spoko jakby powiedzieli dlaczego nie przyjadą ale takie tłumaczenie i ściemnianie zresztą im od poczatku nasze wesele było nie po nosie, marudzili od początku że po co nam wesele, ślub i w ogóle. Że tylko kasę wydamy i nic nam się nie zwróci. A my tego dla zysku nie robimy bo i tak z kasy z prezentów chcemy dołożyć do opłaty za sale.
Ja z TŻ jesteśmy w podobnej sytuacji, bo wczoraj dzwoniła babcia TŻ i coś mówiła, że chrzestna TŻ nie przyjedzie na wesele i dzisiaj TŻ zadzwonił do chrzestnej i powiedziała, że nie przyjedzie, bo coś im tam wypadło na dzień przed ślubem i ciekawe kto zapłaci za te 3 osoby Nawet nie miała odwagi, żeby sama zadzwonić i to powiedzieć tylko przez babcię się dowiadujemy i gdyby nie babcia to byśmy byli do końca przekonani, że ona przyjedzie i pewnie wszyscy by na nią czekali ehh co za ludzie
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:14   #3761
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
TO JUŻ JUTRO NASZ WIELKI DZIEŃ Znalazłam teraz chwilkę i postanowiłam wpaść. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik, tylko TŻ jedzie jeszcze dzisiaj zawieźć na salę napoje i alkohol, a ja o 16 idę zrobić żelki Jutro o tej porze już będę po fryzjerze i będę szła do kosmetyczki, a raczej to ona do mnie, bo przyjdzie do domu Także mykam trochę posprzątać, żeby jutro nie było bałaganu
Ale ci dobrze jutro maszswój upragniony dzień. Zycze ci wszystkiego dobrego oraz udanej imprezki i żeby wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłas. A za pogode bede trzymac kciuki zeby piękne słoneczko świeciło.
Stary 2009-06-29, 13:17   #3762
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

I fotki z panieńskiego
No to pogratuluj mu od nas A fotki super widać, że zabawa była udana

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA I KCIUKI ZA POGODĘ MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDZIE PADAŁO

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-06-29 o 13:18
Stary 2009-06-29, 13:17   #3763
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:

I fotki z panieńskiego
rewelka
Stary 2009-06-29, 13:18   #3764
zanetaa88
Zakorzenienie

Kochane My tu takie tematy prowadzimy,że goście że odmawiają.
A może coś miłego!?

Gdzie na podróż po ślubną się wybieracie?!

Stary 2009-06-29, 13:20   #3765
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kochane My tu takie tematy prowadzimy,że goście że odmawiają.
A może coś miłego!?

Gdzie na podróż po ślubną się wybieracie?!
My narazie nigdzie nie jedziemy znaleźliśmy tanie mieszkanie do wynajęcia i trzeba pare mebelków kupić no i ja szukam pracy więc narazie nie ma szans na odpoczynek, ale może jak się wszystko ułoży to jesienią wyjedziemy do ciepłych krajów
Stary 2009-06-29, 13:32   #3766
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
My narazie nigdzie nie jedziemy znaleźliśmy tanie mieszkanie do wynajęcia i trzeba pare mebelków kupić no i ja szukam pracy więc narazie nie ma szans na odpoczynek, ale może jak się wszystko ułoży to jesienią wyjedziemy do ciepłych krajów

Mam nadzieję,że na jesień Wam się uda.
Jak mogę polecić to polecam HISZPANIE- Lloret de Mar (Costa Brava)
Poszukać teraz taniego lotu i wylecieć na jesień nawet na 5 dni.
Myśmy tak zrobili z moim narzeczonym.
Wakacje 5 dniowe za lot i hotel ze śniadaniem zapłaciliśmy 800zl za 2 os!
Ale wcześniej zamówiliśmy samolot.
W tym roku wybraliśmy Bułgarię, co prawda o wiele droższa ale dlatego,że hotel mamy zaraz przy plaży i pokój z widokiem nad morze to sobie cenią, więc tanie nie jest.Ale jak to mój przyszły mąż mówi " podróż po ślubna jest tylko raz w życiu"

W Hiszpanii byliśmy końcem września a początkiem października i pogoda dopisała Nam niesamowicie! I mało ludzi.

Stary 2009-06-29, 13:38   #3767
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
1. lancuszek na poprawiny
2. bransoletka
3. komplety dla druzek
4. nasza figurka na tort
5. sukienki dla malych druzek
6 i 7 moja sukienka na poprawiny ...
bardzo udane zakupy, śliczny jest ten łańcuszek

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Jestesmy juz po....bylo BOSKO,
Super! Gratulacje i dużo szczęścia we wspólnym życiu

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Witam kobietki.A ja juz jestem PO
pięknie wyglądaliście oboje, suknia śliczna Gratulacje również dla Was i wszystkiego nejlepszego

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

a ja się wczoraj popłakalam...nawet nie ze złości, co ze smutku.... odmówiło nam wczoraj 10 osób
nie przejmuj się, Ci którym na was zależy na pewno na ślubie będą Nam też odmówił wczoraj wujek TZ z żoną... no i trudno, zresztą jak jego żona zobaczyła, że na wesele musi jechać 500 km to od razu zaczęła marudzić czemu nie robimy tego tutaj, więc nawet się ucieszyłam, że ich nie będzie bo po co mi tacy malkontenci? Fundujemy im weekend nad morzem i jeszcze jakieś fochy strzelają.

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
i końcówka
ale się napracowałaś, piękna księga

kwiatuszekk88 trzymam kciuki za pogodę, na pewno będzie piękna i wszystko się wspaniale uda, my już tu odpowiednio zaczarujemy

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wieczorów panieńskich

A my jutro jedziemy zamówić obrączki i myślimy nad grawerem. Chcieliśmy coś oryginalnego i dzisiaj TŻ wymyślił, że wygrawerujemy sobie współrzędne GPS kościółka w którym będzie ślub i datę. Spodobał mi się ten pomysł i chyba tak zrobimy

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:44   #3768
bzyczka1
Zakorzenienie

A my nigdzie nie jedziemy...ewentualnie na weekend do karpacza bo nad morze nam za daleko jechać na 2 dni. Miały być włochy ale przy takim kursie euro to za sam dojazd byśmy musieli dać prawie 400euro a to dla nas za dużo. Potem doszliśmy do wniosku że pojedziemy nad morze ale to też nie wypali bo tż nie ma urlopu ;( tzn ma ale tylko do poniedziałku nastepnego. Czyli musielibyśmy już w niedziele być w domu. A na pewno nei wyjedziemy w poniedziałek, bo już nam pare osób powiedziałao że zostają do wtorku. Zresztą trzeba się porozliczać i w ogóle. Także nici z podróży poślubnej

My o gości się jeszcze martwimy z tego względu że od tż mialo być 20 osób w tym 6 os. właśnie od chrzesnych no to juz sporo mniej zostaje. I w ogóle z jego rodziny to będzie mama, siostra z męzem i może jakaś ciotka jeszcze

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:46   #3769
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
A moi wszyscy potwierdzili, że będą (całe 24 osoby!!) miało być 26, ale dwie koleżanki nie mają TŻ, a że się dobrze znają stwierdziły, że zamiast obcych zapraszać, to same przyjdą!! Z rodziną i znajomymi TŻ gorzej, nie wiemy co z 12 osobami ...
mnie odmówiły 2 pary, ciocia, która rodzi na kilka dni przed ślubem- z góry wiedziałam, że nie będą ale mimo to chciałam ich zaprosić
i wuja ze Śląska, któremu już zdrowie nie dopisuje, wiec to rozumiem, tym bardziej, że taki wyjazd jest wyczerpujący.
Od Tż natomiast odmówiło narazie 6 osób, ale spodziewamy się, że jeszcze 12 albo i wiecej może odmówić. Tu akurat jest taka sytuacja, że w rodzinie Tż ktoś się kiedyś z kimś pokłócił i zapewne boją się teraz spotkać. Nie mniej jednak ja mam już na to wszytsko olew, racja, ze to niemiło jest słyszeć, że odmawiają, ale na siłe ich ciągnąć na wesele nie będę. Jutro jedziemy zaprosić kuzynkę z mężem, jej brata i jeszcze jednego kuzyna, mam nadzieję, że będą mogli przyjechać, mimo tego, że zaproszenie dopierot eraz dostaną.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o mam udalo sie dzieki Kaska
ślicznie wyglądaliście

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
a ja się wczoraj popłakalam...nawet nie ze złości, co ze smutku.... odmówiło nam wczoraj 10 osób 4-osobowa rodzina powiedziała, że oni jednak na wakacje pojadą, bo od kilku lat nie mieli okazji i teraz pojadą (dla mnie nie jest to argument, skoro od roku wiedzieli dokładnie kiedy jest nasz ślub i wiedzieli, że będziemy ich zapraszać, bo ich synek miał nam obrączki nieść, o czym dowiedział się od razu, jak tylko się zaręczyliśmy )a 6-osobowa rodzina-wujek z żoną, ich córka z mężem i druga córka z narzeczonym odmówili, bo wujek jest pokłócony z moją ciocią. Oficjalnie mi tego nie powiedzieli, ale ja wiem swoje. Tylko cholera, mogli mi to od razu powiedzieć, wiedzieli dobrze od samego początku, że nie przyjdą, a tak-powiedzieli mi teraz, jak juz nikogo zaprosić na ich miejsce nie wypada, bo jest za późno a 6 osób to niemało..... poza tym, ok, wujek z żoną mogliby nie przyjść, ale co do tego mają jego córki? przecież to moje kuzynki są (wujek jest bratem taty). Jest mi przykro, bo w zeszłym rooku ta jedna kuzynka brala ślub, wkurzała się jak jej ludzie odmawiali w ostatniej chwili a teraz zrobiła to samo, co więcej, my mieliśmy 2 śluby tego samego dnia i jak glupki z TŻem jeździliśmy co 3 godziny raz do nich, a raz na tamto drugie wesele, dobrze o tym wiedzieli, że się poświęcamy, bo woleliśmy iść do znajomych na wesele, a jednak ustaliliśmy, ze będziemy jeździć miedzy dwoma, bo to moja kuzynka...i co? i ona mi teraz na naszej klasie napisała, ze nie przyjdą...nawet nie zadzwoniła jest mi przykro i się wczoraj poryczałam
nie smuć się, ja swoje perypetie z goścmi opisałam wyżej, mam już totalny zlew na to czy będą czy nie, wiem, że Ci dla których jesteśmy ważni będą, a innymi nie ma co sobie głowy zawracać. To ich strata, że nie będą na super weselu

Cytat:
Zdam krótką relację z mojego panieńskiego...Dziewczyny spisały się super. Świadkowa jest kochana i przygotowała wszystko na tip-top. Mieszkanie było całe udekorowane balonami, serpentynami, jedzonko pyszne Dostałam: welon z różkami, mega ogromne majtasy z napisem "Na 30-lecie ślubu", koszule nocną (babciową), niebieską podwiązkę, strój króliczka , komplet "odważnej" bielizny http://www.e-lady.pl/index.php?d=show&pid=4999 i książkę z sex pozycjami (była atrakcja wieczoru)
Koleżanki mama upiekła mi tort z napisem "Agatko! Masz jeszcze wybór". Był tez konkurs...losowałam pytania, na które odpowiedział wcześniej TZ ( w konspiracji wysłały mu te pytania parę dni wczesniej żeby na nie odpowiedział, a ja nawet nic nie wiedziałam )...miałam odpowiedzieć, jak sądzę co odpowiedział TŻ - ja jak się pomyliłam, to piłam karniaka Był ubaw z tego bo nasze odpowiedzi w większości były różne...hehe.
Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Kochane, w sobote miałam wieczór panieński.Było ekstra.
Świadkowa z moją przyjaciółką wzięły ode mnie numery telefonów do osób które chciałam widzieć. Było ze 20 parę osób zaproszonych, a przyszło z 10. Było mi strasznie przykro, bo niektóre przysłały smsa o 20, a o 20 wszystko się zaczynało. Niektórym się nie chciało zwyczajnie. Przykre. Ale i tak było cudownie. Już wiem na kogo mogę liczyć Najpierw spotkałyśmy się w mieszkaniu przyjaciółki, było jedzonko, naleśniki w kształcie fiutków, ciasteczka itp śmiesznie. Później dostałam prezenty i różne gadżety Tęż bardzo fajne i cudną koszulkę na noc poślubną...Później wybrałyśmy się do klubu potańczyć Tęż fajnie. Wróociłam około 4 rano do domu, zresztą Tz po mnie przyjechał bo...okazalo się że jest straszzzznie zazdrosny Przysyłlał mi smsy że bardzo mnie kocha, że teskni itp Nawet go nie posądzałam o zazdrość, bo do tej pory się nie uaktywniał Wszystko było w granicach dobrego smaku i naprawdę było super Ciekawe jak ja będę przeżywała jego kawalerski? Ma za 2 tyg. Imprezy mieliśmy w innych terminach, bo strasznie mi zależalo na obecności kumpeli, a ona poźniej wyjezdza.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Ja też jestem już po panieńskim Zaczne od tego że nic nie wiedziałam. A o 15 dzwoni do mnie koleżanka i mówi, ze po mnie nie przyjdzie do domu, tylko że spotkamy się juz na ognisku A ja: o to bedzie ognisko?! A ją zamurowało i mówi: boze, nie chciałam tego powiedzieć, dziwczyny mnie zabiją! Obiecałam ze nic nie powiem. Ale okazało się, ze to tak specjanie powiedziała, bo tak naprawdę do zaprowadziły mnie na działkę świadkowej. Pełno balonów, miałam swój tron przyozdobiony nadmuchanymi prezerwatywami a jej mama zajmowała się grillem. Było chyba 8 dziewczyn Myślałam ze spadnę z fotela jak mi powiedziały, że skontaktowały sie TZ i on wczesniej odpowiedział na pytania. Jak nie odpowiedziałam to karniak, a jak dobrze to one piły Musiałam też pożegnać się z nazwiskiem, czyli trafiać lotkami w balony, na których były litery nazwiska (9 balonów!) i oczywiście znowu picie jak nie trafiłam. Zrobiły mi suknię slubną z papieru toaletowego, dostałam jakieś gadżety, gwizdek w kształcie panisa i torta z napisem ,,niech zyje wolnosć" i wielkim czekoladowym penisem stojacym Wynajęły też lożę w klubie, ozdobiły- ze byłam i jestem nadal w szoku. Wróciłam chyba o 4 i cały dzień dochodziłam do siebie. Wstałąm o 21. A i dostałam podwiazkę i pakiet ,,aksamitna skóra" do Spa
Działo się, działo jak będę miała fotki to Wam pokażę.
super, że panieński się Wam udał

Cytat:
Cześć dziewczyny
TO JUŻ JUTRO NASZ WIELKI DZIEŃ Znalazłam teraz chwilkę i postanowiłam wpaść. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik, tylko TŻ jedzie jeszcze dzisiaj zawieźć na salę napoje i alkohol, a ja o 16 idę zrobić żelki Jutro o tej porze już będę po fryzjerze i będę szła do kosmetyczki, a raczej to ona do mnie, bo przyjdzie do domu Także mykam trochę posprzątać, żeby jutro nie było bałaganu
powodzenie, niech pogoda dopisze

Cytat:
Aaaa paznokcie.
A Ja myślałam,że będziesz jakieś żelki robiła dla dzieci.
Bo Ja szukam pomysłu jak urozmaicić dzieciakom dostawianie słodyczy i dlatego w ten sposób pomyślałam.
U mnie na śląsku jest zwyczaj,że przychodzi moment w którym goście recytują wierszyki Parze Młodej (oczywiście tylko chętni) i dorośli dostają wódeczkę, a dzieciaki słodycze i właśnie nie wiem jak zrobić aby urozmaicić im dostawanie tych słodyczy, nie wiem czy mnie rozumiecie.
Nie chciałabym aby dziecko tylko podeszło do Nas i dostało prezent w formie słodyczy myślałam o czymś innym.Byłam na ślubie na którym dzieciaki podchodziły do kosza ciągnęły za kokardkę i wychodziła paczka słodyczy.
Nie mam pomysłu na coś innego.
a może zrobić losowanie słodyczy z worka? Do dużego worka wlożysz zapakowane słoczycze i dzieci będą losować nagrody dla siebie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:51   #3770
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję,że na jesień Wam się uda.
Jak mogę polecić to polecam HISZPANIE- Lloret de Mar (Costa Brava)
Poszukać teraz taniego lotu i wylecieć na jesień nawet na 5 dni.
Myśmy tak zrobili z moim narzeczonym.
Wakacje 5 dniowe za lot i hotel ze śniadaniem zapłaciliśmy 800zl za 2 os!
Ale wcześniej zamówiliśmy samolot.
W tym roku wybraliśmy Bułgarię, co prawda o wiele droższa ale dlatego,że hotel mamy zaraz przy plaży i pokój z widokiem nad morze to sobie cenią, więc tanie nie jest.Ale jak to mój przyszły mąż mówi " podróż po ślubna jest tylko raz w życiu"

W Hiszpanii byliśmy końcem września a początkiem października i pogoda dopisała Nam niesamowicie! I mało ludzi.
My wlasnie lecimy na costa brava w podroz poslubna

szafa

Stary 2009-06-29, 13:51   #3771
diya1983
Zadomowienie

Agatka majty rewelacyjne hahahhahaha

Dziewczyny, powtórzę się macie namiar na sklep internetowy z pończoszkami samonośnymi kolor ivory czy jasne ecru?
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:59   #3772
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć!!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Z ze złych wiadomości, to może być taka możliwość, że mojego taty nie będzie na ślubie bo prawdopodobnie będzie miał wtedy w szpitalu radioterapię i nie wypuszczą go mam nadzieję, że jednak te terminy się zgrają, bo bardzo mi zależy żeby był...
Byłaby wielka szkoda, jakby taty nie było na ślubie, ale może jeszcze wszystko wyjdzie po waszej myśli

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ona mówi że nie nie chce być świadkową w ciąży bo to przynosi pecha. Ja jej powiedziałam że ja nie wierze w zabobony. Ale ona nie chce być i tyle w tym stanie w , którym się znalazła.
A teraz mam problem. Bo w sumie nie mam żadnej bliskiej koleżanki bo zawsze byłam za bardzo zapracowana , zajęta itd, nie miałam czasu na koleżanki i jakoś tak wyszło.
A ja nie chcę żeby moim świadkiem była dziewczyna z "łapanki" z ostatniej chwili.
Zawsze chciałam żeby raczej była to osoba która zna mnie dość dobrze i po prostu najnormalniej pod słońcem pomoże mi trochę w przygotowaniach itp.
A teraz ta sytuacja jest taka patowa... z tego stresu to mnie tak bolą mięśnie na plecach... jak by mnie ktoś skopał !
Daysy, a kto jest świadkiem?? świadek ma dziewczynę/żonę?? Może niech będzie świadkową jego partnerka i będziecie mieli świadków - parę Pod warunkiem, że ją znasz

Lustereczko, Atomufko, gratulacje!! Cieszę się, że wszystko poszło super

Dziewczyny, fajne te wasze panieńskie, ciekawe co u mnie koleżanki wymyślą. Niestety świadkowej nie będzie, bo nie dostanie urlopu i przylatuje z Dublina dzień przed ślubem. Panieński chcę po części sama zorganizować, tzn zrobić jedzenie itp.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:03   #3773
zielony_motylek
Rozeznanie

cześć dziewczyny my już po nawet zaczełam pisać relacje ale troche to trwa, więc jak skończe to ją dodam na n-k dodałam 2 fotki to sobie możecie zobaczyć robił je mój 11letni brat tak nawiasem mówiąc
Stary 2009-06-29, 14:03   #3774
kliwia
Zakorzenienie

diya a nie masz innych pasmanterii z rajstopami w miescie?
Ja kupilam za 15 zł w pasmanterii, ale nie z gatty, szczerze nawet nie wiem jakiej sa firmy, ale mialam juz inne i sa wytrzymale.
Rozejrzyj sie, bo tanie ponczocy sa na allegro, ale za ich wytrzymalosc nie recze, a dodaj do tego przesylke to i tak Cię to wyniesie 17 zł Nie wierze ze nie masz u siebie w miescie innych pasmanterii.

ps CO do panienskich sa na prawde super pogratulowac kolezanek.
Ja panienskiego miec nie bede, a szkoda bo widze ze fajne ijmprezki macie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:10   #3775
kzabeczka
Zadomowienie

Już po
To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w naszym życiu
Wszystko wypadło tak jak powinno, zgodnie z planem, naprawdę lepiej być nie mogło
Stary 2009-06-29, 14:14   #3776
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny my już po nawet zaczełam pisać relacje ale troche to trwa, więc jak skończe to ją dodam na n-k dodałam 2 fotki to sobie możecie zobaczyć robił je mój 11letni brat tak nawiasem mówiąc
Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Już po
Wszystko wypadło tak jak powinno, zgodnie z planem, naprawdę lepiej być nie mogło
czekam na relację

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:29   #3777
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Już po
A gdzie fotki? Ja juz swoje dodalam
Super ze wszystko sie udalo

szafa

Stary 2009-06-29, 14:29   #3778
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
i końcówka
Ślicznie.
a masz może te teksty gdzieś zapisane? w wordzie np. bo szukam własnie różnych tekstów, a ze zdjęć nie da się rozczytać. Jak bys miała wyślij meila sub@o2.pl

Kwiatuszku --> słońca, uśmiechu i zerowego stresu na jutro życzę, oraz wszystkiego dobrego, dużo miłości na nowej drodze życia

motylku i kzabeczko --> czekamy na relacje.

No i gratuluje dziewczyny udanych panienskich.

Kliwuś nie przejmuj się - zrobimy Ci wizażowy wieczor panienski

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:30   #3779
diya1983
Zadomowienie

Cytat:

I fotki z panieńskiego
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
diya a nie masz innych pasmanterii z rajstopami w miescie?
Ja kupilam za 15 zł w pasmanterii, ale nie z gatty, szczerze nawet nie wiem jakiej sa firmy, ale mialam juz inne i sa wytrzymale.
Rozejrzyj sie, bo tanie ponczocy sa na allegro, ale za ich wytrzymalosc nie recze, a dodaj do tego przesylke to i tak Cię to wyniesie 17 zł Nie wierze ze nie masz u siebie w miescie innych pasmanterii.

ps CO do panienskich sa na prawde super pogratulowac kolezanek.
Ja panienskiego miec nie bede, a szkoda bo widze ze fajne ijmprezki macie.
pasmanterie są pewnie że tak, dzieki za radę, widzisz jaki leń ze mnie
dobra na razie uciekam bo w pracy siedzę. Piękna pogoda, ale leje się strasznie po plecach
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:32   #3780
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
tak...ja prosiłam na lipcowym wątku...baaardzo pięknie dziękuję!! tez będę musiała się za nie wziąć....agnes208 długo Ci z tym zeszło??
Wiesz co samo wklejanie i wycinanie to tydzień ale wiecej zabawy było z szukaniem tych obrazków bo wszystkie musiały byc czarno białe bo je chciałam kolorowac i wierszyków zaplanowanie w jakiej kolejnoscii co do jakich zdjec no i oczywiscie musiałam troszke popracowac w photoshopie nad zdjeciami bo były skanowane wiec trzeba było poprawic jakosc i naprawic te z dziecinstwa bo niektore były brudne lub pozaginane
Ale ogolnie to przyjemna praca mam nadzieje ze rodzicom beda sie podobac oba sa identyczne tylko podziekowania jedne zaadresowane do rodzicow a jedne do Tż mamy
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Cytat:
Już po
No kobietki poprosze o relacje i jakies foteczki ja nie mam zadnej z wizażanek na naszej klasie wiec prosiłabym tutaj o jakaś mała foteczke
AgatkaL super zdjecia a majty to juz

Fajnie ze Wam się podobaja moje albumy dziekuje za miłe słowa
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości