Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-29, 14:50   #601
iz0lek
Rozeznanie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mam watpliwosci, bo czestp trasy komunikacji miejskiej nie sa zgodne z logika
A zwłaszcza w Warszawie
Ja ostatnio poruszam sie samochodem, a jak mam gdzies jechac komunikacją to TZ wyznacza mi trasę, wiec nie moge ci pomoc

Tu: http://mapa.targeo.pl/Warszawa,ul.%20Elektoraln a%2012 znalazłam info, że z J.P II na centralny jedzie 510 i Z-4, i nocne N-12, N-42, N-46, N-62.
Stamtąd już naprawdę można się przejść na Plac. K.

Edytowane przez iz0lek
Czas edycji: 2009-06-29 o 15:01
iz0lek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:58   #602
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
chodzilo mi dojazd z Elektoralnej na Plac Konstytucji (a tam jest knajpa 'u Szwejka' to nie ulica Szwejka )

to czekam na Black jeszcze Izolek chyba tez jest z Wwy.
to sie zrozumiałyśmy

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
o kurczę ciekawe czy ktoś o transporcie pomyslał licząc ilość butelek trzeba będzie piwnicę zamknąć na 7 spustów bo jak szwagier się tam przyssie to nic nie zostanie..
w ogóle szwagier ze szwagierką tak się kłócą że rodzina zaczyna już po cichu się zastanawiać czy dojdzie do ślubu

ale najlepsze jest to ze mam stypendium naukowe buahahaha - najwidoczniej siedzenie na wizażu sprzyja myśleniu bo jak tu nie siedziałam to i stypendium nie miałam
dziękuję

mam nadzieję, że mi wizaż też na obronie pomoże... tylko jeszcze nie wiem jak

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 15:06   #603
iz0lek
Rozeznanie

Autobusy: 502, 514, 525, 119, 131 jadą spod centralnego na Plac Konstytucji

Edytowane przez iz0lek
Czas edycji: 2009-06-29 o 15:09
Stary 2009-06-29, 15:06   #604
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iz0lek Pokaż wiadomość

Tu: http://mapa.targeo.pl/Warszawa,ul.%20Elektoraln a%2012 znalazłam info, że z J.P II na centralny jedzie 510 i Z-4, i nocne N-12, N-42, N-46, N-62.
Stamtąd już naprawdę można się przejść na Plac. K.
dzieki za fatyge
juz znalazlam TZowi prosta droge przejdzie sobie 400 metrow na Plac Bankowy a stamtad bodajze jada 4 tramwaje i 2 autobusy bezposrednio na Plac Konstytucji
mysle, ze nawet kompletnie pijany nie powinien sie zgubic
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 15:13   #605
iz0lek
Rozeznanie

Cytat:
dzieki za fatyge
juz znalazlam TZowi prosta droge przejdzie sobie 400 metrow na Plac Bankowy a stamtad bodajze jada 4 tramwaje i 2 autobusy bezposrednio na Plac Konstytucji
O widzisz, znalazłaś nawet lepszą trasę
Stary 2009-06-29, 15:14   #606
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja sie własnie przed chwilą doweidziałam, że 6 lipca mam obronę a dopiero w piątek się dowiem na któą godzinę
to i tak dobrze, mój tż dowiedzial się we wtorek, że ma w czwartek

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no ja też bym tak chciała,ale najmłodsza dziewczynka będzie miała 10 lat to chyba już za duża ,co?

ale w okolicach Krakowa ta wycieczka 3 dniowa ma być tak?
za duża, siostra tz bedzie miała 9 lat, ale wg mnie jest za duża.
Chcieliśmy niedaleko, żeby nie tracić czasu na dojazdJuz zrobilismy rezerwacje Nie moge sie doczekaćW ten weekend idziemy do kina na Epokę Lodowcową a za tydzień jedziemy w okolice Czorsztyna

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
no ale jakos to moze będzie.... ciekawe jak tam nasza Kasia czy sie denerwuję bardzo
No Kasia juz powinna być w trakcie a lbo po

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
czuję się kiepsko, bo próbowałam się nie uświnić jak prosiaczek pieląc w nowej bluzce i "wyjściowych" jeansach przez 3 godziny, na kucaka, klęcząc, itp bo potem miałam normalnie pracować w biurze spodni i tak nie uchroniłam tak to jest, jak sie jest "pracownikiem biurowym"
rozumiem, że skoro to zrobiłas to nie mogłas odmówić myślałam, ze tym się zajmuje jakis dozorca budynku czy forma sprzatająca. Mam nadzieję, ze za to pójdzie Ci kiedys na rękę jak będziesz chciała wolne albo wcześniej wyjść

Cytat:
idac tym tokiem myslenia Kubusewa zamiast welonu powinna ubrac na glowe gruba zaslone nie wiem, moze slabo pamietam jej suknie, ale mi sie welon hiszpanski jakos straszliwie z nia nie gryzie
to jaki wg Was Kubusewa powinna ubrac welon?
no to Ci wkleję link do jej sukni, wygląda tak jak ta mniej więcej tylko ta Kubusewy ma prosty gorset bez ramiączek
http://cgi.ebay.com/MORI-LEE-WEDDING-DRESS-BRIDAL-GOWN-IVORY-RED-SZ-16-NEW_W0QQitemZ270411060078 QQcmdZViewItemQQptZWeddin g_Dresses?hash=item3ef5c1 536e&_trksid=p3286.c0.m14 &_trkparms=65%3A12|66%3A2 |39%3A1|72%3A1205|240%3A1 318|301%3A1|293%3A1|294%3 A50

wg mnie do tej sukni nie pasuje żaden a jak juz to nie hiszpański.
Cytat:
polecam Szczawnice (choc pewno juz byliscie i chcecie gdzie indziej)
my tam wlasnie kiedys bylismy na 3 dni i tak: jednego dnia zrobilismy sobie wycieczke przez Sokolice (na drugi brzeg rzeki flisak przeprawia ludzi lodzia, bo dopiero po drugiej stronie zaczyna sie szlak) i Trzy Korony do Sromowcow, a stamtad splyw Dunajcem z powrotem do Szczawnicy, drugiego dnia wypozyczylismy rowery i pojechalismy przepiekna sciezka rowerowa wzdluza Dunajca na Slowacje do Czerwonego Klasztou, a trzeciego dnia sie byczylismy w Szczawnciy nad Grajcarkiem tam jeszcze niedaleko jest do odwiedzeni Wawoz Homole. ale my juz tego nie powtarzalismy, bo tam to ja bylam na wycieczce ze szkoly dawno temu
no ale ogolnie na taki krotki wypadzik polecam Szczawnice

heh my z krotkimi wyjazdami jestesmy ostatnio monotematyczni - Tatry ale jeszcze nam troche szlakow zostalo do przejscia, wiec poki co miejscowy nie zmieniamy (pozniej beda Tatry Slowackie )
juz zarezerwowalismy pokój w Mizernej nad jeziorem i mamy w planach zamki w Czorsztynie i Niedzicy, jak będzie pogoda to sie troche powylegujemy nad jeziorem i mam nadzieję, że zaliczymy Trzy KoronyJuz nie mogę sie doczekać
W Szczawnicy tż nie był, ja bylam ale sto lat temu także skoro tak chwalisz to na nastepny wypadzik może skierujemy się tam, bo w wakacje tylko weekendowe wyjazdy wchodzą w grę. Jeden wyjazd chciałabym zarezerwowac na Dolinę Pięciu Stawów. Tylko, zeby była pogoda, bo chce słoneczko i jeziorka widzieć i góry a nie żeby było szaro buro.

Cytat:
ja mam dwoch kuzynow (6 i 7 lat), ktorych moglabym zaangazowac w slub, ale prawde mowiac mnie tam nie rozczula niesienie obraczek przez dziecko, wiec niczego takiego nie organizuje
ale chłopcy wcalenie sa efektowniTakze ja ich odrzuciłam na wstępieMam chłopców roczek, trzy latka i cztery(mój chrzesniak debeściak) ale nietMnie tez nie rozczula, w sumie bardziej chodziłoby mi o to, zeby ta dziewczynka była slicznie ubrana i żeby miała sliczne zdjęcieNajlepiej, żeby ciocia fotografowała
Mojemu chrześniakowi zrobiłam piękne zdjęcia w Boże Narodzenie, wtedy poczułam potęgę lustrzanki A teraz wlasnie chciałabym jeździć w góry, zeby zrobic zdjęcia, bo mam taki niecny plan, żeby w naszym mieszkaniu elementem wystroju, były zrobione przez nas zdjęcia(oczywiście bez przegięć, ze fototapeta albo salon zawalony fotkami)

Gratuluję ocenki

Cytat:
zdałam koniec sesji!!! i nawet na stypendium się załapię normalnie szok ale jestem taaak zmęczona psychicznie stresowaniem się że mam ochotę się położyć spać a tu muszę się pakowac bo po mnie familja przyjedzie żeby mi graty do domu zabrac

a w ogóle to chyba nie jedziemy w tym roku do Norwegii z jednej strony szkoda bo gruba kasa nam umknie ale z drugiej strony to mamy z tżtem zajęcie=remoncik naszego gniazdka jak zostajemy w Polsce to wtedy tż będzie mógł się osobiście za remont wziąć i wtedy w wakacje uda się nam go skończyć wczoraj byliśmy w sklepie z AGD i szukaliśmy sobie wymarzonych sprzętów i już mniej więcej wiemy czego chcemy więc czekamy aby na to żeby było już gdzie postawić i kupujemy

co więcej rodzice tżta kupują niedługo alkohol na wesele szwagra i jeśli się okaże że przy większych ilościach jest większy rabat to kupujemy niedługo też wódkę na wesele bo alkohol ma drozeć a u tżta mają gdzie go przechować więc niech stoi na dwa wesela 200 osobowe to prawie 500 butelek kupimy jak ktoś zechce zajrzeć do tżta piwnicy to dozna szoku
to jak nie jedziecie to Twój tz zacznie sie rozgladac za pracą czy on bedzie ten remont robił?
Przy 500 butelkach faktycznie rabat może byc spory.
Stary 2009-06-29, 15:16   #607
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
tylko, ze mi chodzi o dojazd tramwajem czy tam autobusem, a tego Zumi nie podaje gdzie wsiasc, w co wsiac itp
bo TZ dzis sie umowil z kolega na piwko i musi miec jakas prosta droge zeby tam dojechac, a przede wszystkim zeby po tym piwko sprawnie wrocic do domu
nie wiedziałam, że chodzi o komunikację miejską, ale dobrze że już znalazłaś co chciałaś
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 15:16   #608
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za fatyge
plac bankowy był w remoncie jak tz był w Warszawie to nie wiem czy juz skończyli i czy jeździ tamtedy MPK
Stary 2009-06-29, 15:19   #609
iz0lek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
plac bankowy był w remoncie jak tz był w Warszawie to nie wiem czy juz skończyli i czy jeździ tamtedy MPK
Ja w sobotę tamtędy przejeżdżałam autemi nie widziałam żadnego remontu ale mogłam nie zauważyć...

Sorry źle przeczytałam myślałam, że Konstytucji

Btw. ZTM

Edytowane przez iz0lek
Czas edycji: 2009-06-29 o 15:21
Stary 2009-06-29, 15:27   #610
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę ciekawe czy ktoś o transporcie pomyslał licząc ilość butelek trzeba będzie piwnicę zamknąć na 7 spustów bo jak szwagier się tam przyssie to nic nie zostanie..
w ogóle szwagier ze szwagierką tak się kłócą że rodzina zaczyna już po cichu się zastanawiać czy dojdzie do ślubu

ale najlepsze jest to ze mam stypendium naukowe buahahaha - najwidoczniej siedzenie na wizażu sprzyja myśleniu bo jak tu nie siedziałam to i stypendium nie miałam

jak zrobicie takie zamówienie w hurtowni to przecież Wam dostarczą.
Ja tez będę miała stypendiumAle w październiku się okaże ile

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez iz0lek Pokaż wiadomość
Ja w sobotę tamtędy przejeżdżałam autemi nie widziałam żadnego remontu ale mogłam nie zauważyć...

Sorry źle przeczytałam myślałam, że Konstytucji

Btw. ZTM
no wlaśnie, jak Bankowy jest zamknięty to nie da się nie zauwazyć, bo mega korek jest żeby to objechac i tż żeby w nim nie stać jechał jakimis osiedlowymi uliczkami i mu sie udało
Wiem, że ZTM, ale MPK brzmi swojsko
Stary 2009-06-29, 15:33   #611
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

no to Ci wkleję link do jej sukni, wygląda tak jak ta mniej więcej tylko ta Kubusewy ma prosty gorset bez ramiączek
http://cgi.ebay.com/MORI-LEE-WEDDING-DRESS-BRIDAL-GOWN-IVORY-RED-SZ-16-NEW_W0QQitemZ270411060078 QQcmdZViewItemQQptZWeddin g_Dresses?hash=item3ef5c1 536e&_trksid=p3286.c0.m14 &_trkparms=65%3A12|66%3A2 |39%3A1|72%3A1205|240%3A1 318|301%3A1|293%3A1|294%3 A50

wg mnie do tej sukni nie pasuje żaden a jak juz to nie hiszpański.

to jak nie jedziecie to Twój tz zacznie sie rozgladac za pracą czy on bedzie ten remont robił?
Przy 500 butelkach faktycznie rabat może byc spory.
jeśli chodzi o tżta to oczywiście że będzie szukał pracy ale wiadomo ze z dnia na dzień się pracy nie dostaje więc będzie robił nam remoncik i szukał pracy

a co do sukni Kubusewy to hiszpański welon w ogóle nie pasuje do tej sukni bo ta suknia nie ma nawet grama koronki i nie wiem do czego ta koronka na welonie miałaby pasować ja bym jakiś klasyczny prosty welon dała mgiełkę albo mgiełkę lejącą taką... może obszytą lamówką?? nie znoszę lamówki ale do tej sukni mogłaby pasowac... kurdę nie mam wizji

matko własnie się pakuję.... mam już z 10 tobołów ehhhh jak ja nie lubię się pakować raz w tą a raz w drugą stronę... chcę już osiąść w jednym domu- tym z tżtem
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 15:39   #612
lain
Zakorzenienie

Cytat:
juz zarezerwowalismy pokój w Mizernej nad jeziorem i mamy w planach zamki w Czorsztynie i Niedzicy, jak będzie pogoda to sie troche powylegujemy nad jeziorem i mam nadzieję, że zaliczymy Trzy KoronyJuz nie mogę sie doczekać
W Szczawnicy tż nie był, ja bylam ale sto lat temu także skoro tak chwalisz to na nastepny wypadzik może skierujemy się tam, bo w wakacje tylko weekendowe wyjazdy wchodzą w grę. Jeden wyjazd chciałabym zarezerwowac na Dolinę Pięciu Stawów. Tylko, zeby była pogoda, bo chce słoneczko i jeziorka widzieć i góry a nie żeby było szaro buro.

nam sie w Pieciu Stawach rok temu trafila super pogoda szlismy wtedy na Szpiglasowy Wierch i bylo cudownie - w dolinie spotkalismy swistaki, a przy podejsciu na Szpiglas stadko kozic w tym roku tez tam bedziemy w drodze na Kozi Wierch. pieknie tam jest
az ci wkleje pare fot

pierwsze zdjecie z serii "znajdz swistaka wsrod kamieni"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (150,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (94,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (95,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-06-29, 15:40   #613
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o tżta to oczywiście że będzie szukał pracy ale wiadomo ze z dnia na dzień się pracy nie dostaje więc będzie robił nam remoncik i szukał pracy

a co do sukni Kubusewy to hiszpański welon w ogóle nie pasuje do tej sukni bo ta suknia nie ma nawet grama koronki i nie wiem do czego ta koronka na welonie miałaby pasować ja bym jakiś klasyczny prosty welon dała mgiełkę albo mgiełkę lejącą taką... może obszytą lamówką?? nie znoszę lamówki ale do tej sukni mogłaby pasowac... kurdę nie mam wizji

matko własnie się pakuję.... mam już z 10 tobołów ehhhh jak ja nie lubię się pakować raz w tą a raz w drugą stronę... chcę już osiąść w jednym domu- tym z tżtem

tak, z lamówką by pasował
Ja jak sie będę przeprowadzac to znów pół szafy będę musiała oddać
Stary 2009-06-29, 15:41   #614
lain
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jezdzi skoro aktualne rozklady jazdy tak mowia
Stary 2009-06-29, 15:42   #615
tancerka212
Zakorzenienie

Lain ja jakbym zobaczyłą te kozice to bym wiała gdzie pieprz rośnie
znalazłam świstaka na fotce hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 15:44   #616
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nam sie w Pieciu Stawach rok temu trafila super pogoda szlismy wtedy na Szpiglasowy Wierch i bylo cudownie - w dolinie spotkalismy swistaki, a przy podejsciu na Szpiglas stadko kozic w tym roku tez tam bedziemy w drodze na Kozi Wierch. pieknie tam jest
az ci wkleje pare fot

pierwsze zdjecie z serii "znajdz swistaka wsrod kamieni"
super fotki, ta ostatnia miażdży Znalazłam świstakaWłasnie taka pogode chciałabym mieć
Jeju jak duszno
Stary 2009-06-29, 15:46   #617
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak sie będę przeprowadzac to znów pół szafy będę musiała oddać
ja też będę musiała wywalić z połowę szafy gdzieś.... jutro zabieram się za porządki w szafie żeby zrobić sobie miejsce na te ciuchy co przywioze ze stancji- nie mm pojęcia gdzie ja je upchne skoro szafa jest pełna a ja tu jeszcze 2 wielkie torby przywiozę a do tżta jak się będę wyprowadzać to już całkiem... ewidentnie potrzebuję porządnej garderoby w moim przyszłym domu
Stary 2009-06-29, 15:49   #618
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain ja jakbym zobaczyłą te kozice to bym wiała gdzie pieprz rośnie
tam bylo ich trzy ale one uciekaja przed ludzmi choc przed nami akurat spokojnie sobie szly i nas obserwowaly
ja bym wiala jakbym niedzwiedzia spotkala
Stary 2009-06-29, 15:59   #619
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tam bylo ich trzy ale one uciekaja przed ludzmi choc przed nami akurat spokojnie sobie szly i nas obserwowaly
ja bym wiala jakbym niedzwiedzia spotkala
na widok niedźwiedzia to by już było po mnie pewnie bym padła na serce i tyle by z tego było- dlatego na wakacje lepiej pojedziemy gdzieś nad morze gdzie są co najwyzej meduzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 16:02   #620
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na widok niedźwiedzia to by już było po mnie pewnie bym padła na serce i tyle by z tego było- dlatego na wakacje lepiej pojedziemy gdzieś nad morze gdzie są co najwyzej meduzy
ja mam troche misiofobie, co jednak nie jest dla mnie przeszkoda w chodzeniu po Tatrach
a nad morzem jeszcze moze byc atak sinic i koniec kapieli
Stary 2009-06-29, 16:03   #621
agator74
Rozeznanie

Cytat:
chyba jezdzi skoro aktualne rozklady jazdy tak mowia

bankowy juz jest otwarty ale teraz na jana pawla robia skrzyzowanie, masakra

znalazlam kozice

ale duszno masakra

dzis wracam do domu i ciagle sobie przekladam godzine na pozniej, moze bedzie troche chlodniej

obrone chyba bede miala 14lipca, wow

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 16:19   #622
tancerka212
Zakorzenienie

oj strasznie jest duszno dziś jak jechałam busem to nie było już miejsc siedzących i musiałam stać i było tak duszno ze myślałam ze zemdleję normalnie... dobrze że niedaleko mieszkam to jakoś dożyłam ale było ciężko na szczęście do domu wrócę autem uffff...
jadąc w busie myślałam sobie co ja zrobię jak w dniu slubu będą takie temperatury- przecież w tej sukni to ja popłynę...

o już są rodzice więc uciekam buziaki
Stary 2009-06-29, 16:19   #623
szana
Zadomowienie

pw
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 16:22   #624
lain
Zakorzenienie

a mi nie duszno mam w pokoju wentylator i wlasnie chodzi pelna para... ach jak przyjemnie

kiciom chyba goraco bo leza rozlozone na calej swojej dlugosci prezentujac swoje tlusciutkie brzuchy swiatu
Stary 2009-06-29, 16:22   #625
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Ale wiecie co mnie to chodzilo bardziej o rozmiar tego welonu niż tę zakichaną koronkę
Stary 2009-06-29, 16:24   #626
lusmarija
Wtajemniczenie

Plac Bankowy już chyba "dział" bo w sobotę tamtędy jechałam i było wszystko ok

Agator a już myślałam, że to ja będę tu ostatnia z obroną
damy radę

chyba idę się pouczyć bo czas mnie goni

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 16:50   #627
BlackAngel
Adwokat diabła

Lain
, wsiadasz w 522 albo w 520 na przystanku Kino Femina i te autobusy jadą na plac konstytucji do Szweja

Lusmarija, pl. Bankowy jakoś działa.. ale mnie wkurza że jest remont na trasie od Dw. Centralnego w kierunku ronda Żaba nie ma mozliwości jechać tramwajem, a trzeba się cisnąć Z-4

A dla Warszawianek i innych którzy nie wiedzą gdzie dojechać jest taka strona z rozkładami ZTM'u zwie się autobuser pl, ja z niego korzystam jak nie wiem gdzie dojechać..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-06-29 o 16:54
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 17:01   #628
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Katarzyno, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. No i oczywiście życię Ci z tej okazji obrony na 5
Cytat:
Sto lat Kasia
Cytat:
Kasiu sto latek!!! szczęścia, zdrówka i duuuuuużo miłości!!!
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Kasiu sto lat sto lat sto lat!!!!I powodzenia na obronie!...
Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Kasiu
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Witam PMki 2010
cześć
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
A Kasia miała kupić prezent dla Tadzika, to może nie ma czasu walić głowa w murek
nie miałam czasu noo
Cytat:
Kasia się pewnie denerwuje a Tadzik ją pociesza
wcale się nie denerwowałam ani przed ani w trakcie
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, morza miłości oraz piątki na dyplomie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
bankowy juz jest otwarty ale teraz na jana pawla robia skrzyzowanie, masakra
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

dziewczyny komisja się ze mnie brechtała bo jak już weszłąm po ocenę to mi pogratulowali podali łapidę itd a ja stoje juz po i pytam "to moge już sobie iść"

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 17:03   #629
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasia, no widzisz.. nie taki diabeł straszny..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 17:05   #630
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kasia, no widzisz.. nie taki diabeł straszny..
w ogóle luzik gadałam sobie z nimi jak z kumplami macie pzdr od Tadzika

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości