|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
ojeeej... niedobzie.. ale glowa do góry ;* a Tżta strzelić w palnik trzeba ![]() będzie Cię zasmucał i złościł.. doprowadź do porządku ;*dobranoc ;**
|
|
#2522 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc |
||
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę spać ;*
dobranoc Żbiki ;***
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
oblałam
apropo TŻtów to własnie wróciłam od babci swojego. :x ta kobieta ewidentnie mnie nie lubi...
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
a przeciez babcie z reguly sa takie kochane
![]() wszystkim co poszly spac dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- ja tez juz ide spac ![]() baj!
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ! ;*
k4rotk4, czmy babcia Tżeta Cię nie lubi?
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
zdolniacha. No a w przyszłym roku my![]() . O jej Miłego dnia
|
|
#2528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak się poznaliście? ![]() Cytat:
Pogodzicie się ![]() Cytat:
Co źle zrobiłaś? Masz kolejny termin?Dlaczego Cię nie lubi? ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Idę grać w Simsy ![]() Miłego dnia, Dziunie
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak samo jestem spokojną osobą, mało imprezową, ale otwarta w sumie na ludzi jestem, lubię poznawać nowe osoby, ale na początku jestem ostrożna, ogólnie przez całą znajomość mam jakieś tam ograniczone zaufanie. Chyba że z kimś poczuję naorawdę bliską więź (takie pokrewieństwoo dusz) wtedy wiadomo, że ufam bardziej, chociaż i na takich bratnich duszach można się przejechać..chociaż w swoim towarzystwie, tych najbliższych osob to miewam szalone pomysły i non stop gadam, śmieję się i jest pozytywnie ![]() ze mną nie może być smutno, o !. a w internecie się poznaliśmy.. w sumie to też dzięki aparatom ortodontycznym epuls łączy ludzi ;P do dzisiaj jestesmy nazywaniu dziećmi epulsa ![]() poznaliśmy się na epulsie jakoś w lutym, wymieniliśmy kilka wiadomości (ja napisałam pierwsza bo go kojarzyłam z widzenia, a zauwazyłam, ze jest w klubie :"aparaciki" ).. pogadalismy głównie o tym, postraszyłam go bólem.. dodaliśmy się do kumpli, poźniej on się odezwał dopiero jakoś przed wakacjami, ale go zbyłam.. i po wakacjach, dokładnie 11 września 2006, byłam z koleżanką po lekcjach na jeziorku miejskim, a on mial wf i biegali do okoła jeziorka.. no i mnie zobaczył, odezwał się na epulsie.. napisał coś w rodzaju, że on musi biegać, a ja się obijam i że to nie fair. Zaczęliśmy pisać ze sobą, po dwóch tygodniach się umówiliśmy na spotkanie.. później wprosiłam się na jego polowinki... i w sumie już w październiku oficjalnie byliśmy parą i tak jakoś poleciało szybko się zaczęło i tak brnie i brnie ![]() ostatnio mieliśmy "mały" kryzys.. ale już wszystko w porządku chyba oboje dorosliśmy i dużo zrozumieliśmy.teraz tylko jeszcze niecały rok na odległość (ale mamy już zaprawę po tym roku.. i to w sumie przez tą odległość powstał nasz kryzys...) i po maturze zwalam się mu na głowę w Gdańsku i musi być kolorowo ;P o.PS. tak ogólnie to wiem, że z tym epulsem to żal ![]() ja właśnie zasysam Simsy ![]() pytałam wcześniej czy fajne one ![]() ale chyba tak skoro tak przy nich siedzicie ;P dopiero ciągnę 5 paczkę 200mb, a jeszcze 24 zostały haha.miłego dnia ;** wracam do sprzątania
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem taka niewyspana... ogladalam wczoraj wyznania zakupoholiczki
tandetny,ale troche smieszny film, przeiwdywalny bardzo.potem mowie-no dobra,siedze sama w domu, to sie troche poboje- wlaczylam piatek 13- boze, jak mnie ten film bawil... to wlaczylam jak stracic przyjaciol i zrazic do siebie ludzi, taki sredniak-ale najlepszy z tych trzech. kurde,a dzisiaj musze sie na opener pakowac, nie lubie tego robic, nie wiem co zabrac mam zawsze dylemat
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Rozeznanie
|
chyba ma do mnie jakieś uprzedzenia. W sumie to ona by chciała żeby mój TŻ.był z taką jej sąsiadką co też jest w naszym wieku..
i cały dzień słyszałam " a nasza Martusia.. to " , " a nasza Martusia tamto" poza tym nie lubi mnie też dlatego, że mój TŻ ma takie troszkę dłuższe włosy bo ja takie lubie. a ona mówi, że wygląda jak brudas. ![]() ale pocieszam się, że mama mojego TŻta, wcale nie jeździ do tej babci..bo ta babcia też jej nie lubi Za to dziadek jest spoko ![]() A wy jakie macie stosunki z dziadkami/rodzicami TŻtów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolejny termin 8 lipca do trzech razy stzuka ! a co tym razem zdam
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
||
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj brat tradycyjnie pojechal wlasnie do szkoly dowiedziec sie czy zdal czy nie ![]() a ja na 12:30 do kosmetyczki na wosk a w ogole to dzień dobry!!
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od pół nocy się tam dobijała . No ale już papiery złozyła i teraz musi czekać. Zazdroszcze jej, pomyśleć że ja dziś właśnie bym takie świadectwo odbierała , oj głupia jestem i tyle...Idzie burza
|
|
|
#2535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tylko włączyłam laptopa, żeby pograć w Simsy i z pracy do mnie zadzwonili. Więc poszłam
Ale już wróciłam Krótko dziś ![]() Cytat:
![]() Oj tam 'żal' Najważniejsze, że jesteście razem Gratuluję ![]() Podziwiam takie pary, które są ze sobą tak długo i zawsze zastanawaiam się jak one to robią ![]() No fajne, fajne ![]() Którą część ściągasz? ![]() Cytat:
Nie zauważyłaś czy nie chciało Ci się? xD8 lipca ? Jezu, jak Ci zazdroszczę terminu ![]() Zdasz ![]() Pewnie już po jesteś Jak tam?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-30 o 15:22 |
||
|
|
|
#2536 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajna historia ja nie ściągam, bo się później od komputera nie oderwę bardzo bolało??? |
|||
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
sims 3 ściągam
już zasysam 14 część pliku. A jest 29 xDzobaczymy czy będę umiała to zainstalować, haha. (bo jestem informatycznie upośledzona) jak nie to się wkurzę i kupię sobie te simsy...
|
#2538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam, ale tylko tak sobie zwolniłam a tak w ogole to gdzie pracujesz?
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
e tam nic nie bolalo
![]() joke :P troche bolalo ale ani razu nie pisknelam :P dalo sie przezyc :P teraz mam cudowne czerowne krostki ale do jutra znikna
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się zastanawiam nad woskiem;>
sama działać plastrami troche się boję ![]() chciałam łydki i pachy..i tak w sumie myślę. Kasia, dużo płacilaś? robiłaś cale nogi czy właśnie tylko łydki?
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to same łydki u tej kosmetyczki co byłam kosztuja 30zl :P
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
to tanio,jak na cale nogi, ale u mnie na pewno jest drozej, z tego co sie orientuje to pewnie ze 2 razy,jak nie wiecej,ale to pewnie zalezy do jakkiego saalonu, bo sa i tansze i drozsze
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13027918]to tanio,jak na cale nogi, ale u mnie na pewno jest drozej, z tego co sie orientuje to pewnie ze 2 razy,jak nie wiecej,ale to pewnie zalezy do jakkiego saalonu, bo sa i tansze i drozsze[/QUOTE]
no u mnie ceny tez sa rozne... ja bylam w takim malym saloniku, ale kosmetyczka bardzo sympatyczna, delikatna i dokładna mowila co robi, jak, dlaczego moja mama tez do niej chodzi i jest bardzo zadowolona ![]() kobitka woli dluzej posiedziec przy klientce, ale dobrze wykonac swoja prace, zeby klientka wrocila )aaa musze sie pochwalic moim zdolnym bratem ktory tez zdal mature co dla niego najwazniejsze, ang. rozsz. pisemny zdal na 89% a ustny na 90% :P teraz sie cieszy ze raczej bez problemu sie na U. Łódzki dostanie xD a niech sie dostaje byle dalej od Radomia x] aaaa i co najlepsze xD dostal zaswiadczenie o ukonczeniu kursu... przedmałzenskiego
|
#2544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w ogole, co sie robi na takich kursach? to w kosciele, nie? slyszalam,ze w kazdym wieku mozna do tego przystapic
|
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podarłam się, popłakałam, ale ja tak mam ![]() A dzisiaj odebraliśmy jego prawko na A, ciągłam go po Łodzi 1,5 km do manufaktury (mówił, że to chyba pół miasta ) i tam zostawiłam niech sobie siedzi, a sama biegałam po sklepach. Bo na tyle cierpliwa, żeby z nim robić zakupy, to ja jeszcze nie jestem ![]() Z rodzicami super Z bratem lat 11 trochę gorzej, jest zazdrosny Z babcią, która z nimi mieszkała było świetnie, tak mnie lubiła, ale pół roku temu zmarła z drugą widziałam się tylko parę razy, taka kobieta-demon ![]() Cytat:
Bo niby mam czarne, ale już bez tuszu się głupio czuję.Ło, to super idzie na filologię? ![]() Wow Jak mamie coś mówiłam, że po co mi ta religia w lo, to zawsze było "cicho, będziesz miała zaświadczenie o ukończeniu kursu przedmałżeńskiego, ja miałam, a twój tata nie i się musieliśmy męczyć na tych naukach" ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13028278]to zaswiadczenie najwazniejsze w ogole, co sie robi na takich kursach? to w kosciele, nie? slyszalam,ze w kazdym wieku mozna do tego przystapic[/QUOTE]U mnie jest tak, że dostaje się je po uczęszczaniu na lekcje religii w liceum Dostawali razem ze świadectwem już w kwietniu
|
||
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13028278]to zaswiadczenie najwazniejsze
w ogole, co sie robi na takich kursach? to w kosciele, nie? slyszalam,ze w kazdym wieku mozna do tego przystapic[/QUOTE]tak jak parodia napisala to sie dostaje jak chodzilas w LO na religie czyli za rok ja tez bede miec Cytat:
tak, na rosyjska ![]() moj brat na pocz. 3 kl. zaniosl zaswiadczenie ze nie bedzie chodzil na religie, ale jak naszla go chec na studia na KUL-u to od drugiego polrocza zaczal chodzic xD spoko ksiadz u nas uczy w 3kl. wiec dal mu jakies pierdo**y do zaliczenia i nie robil problemow :P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-30 o 20:44 |
|
|
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
ale ja slyszalam,ze to specjalne zajecia sa w kosciolach, nie wiedzialam ze po koncu religii to mozna. ja ejstem niewierzaca,ale chodze na religie, bo musze
nie pytajcie dlaczego,ale moze zrezygnuje od 3 klasy
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13028850]ale ja slyszalam,ze to specjalne zajecia sa w kosciolach, nie wiedzialam ze po koncu religii to mozna. ja ejstem niewierzaca,ale chodze na religie, bo musze
nie pytajcie dlaczego,ale moze zrezygnuje od 3 klasy[/QUOTE]Możliwe, że nie we wszytkich szkołach daję te zaświadczenia... I na bank nie wszyscy księża te akceptują ![]() Spoko, ja też do bardzo wierzących nie należę, ale wizyta w kościele 3 razy do roku, chrzest, komunia, bierzmowanie jest
|
|
|
|
#2549 |
|
Konto usunięte
|
no ja chodze jak musze,bierzomowanie tez mialam
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej mnie denerwuje jak ludzie ida do kosciola jak jest coroczne liczenie wiernych ;] zeby nie bylo ze w polsce malo ludzi na msze chodzi... chrzest komunie i bierzmowanie tez mam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

Chce mi się tylko płakać. Idę spać, pa 
;*

Pogodzicie się 

poza tym nie lubi mnie też dlatego, że mój TŻ ma takie troszkę dłuższe włosy 
, oj głupia jestem i tyle...