Matura 2010 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-29, 10:28   #2491
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
łoooo to Ty wysoka jesteś, tylko ja taka mała

jakby widziała u siebie, chociaz sale nam remontowali w tym roku i już jest ładna

wow to rzeczywiście macie tą salę my to mamy apele na sali i za każdym razem rozkładana jest taka specjalna wykładzina żeby nie porysować parkietu

ale teraz jesteś najbardziej opaloną osobą w mieście
dzień dobry ;*

mwahaha, ja mam 160cm wzrostu Peggy pociesz się tym
kiedyś się spotkałam z chłopakiem 196cm piłkarz. masakra
wyglądaliśmy jak Flip i Flap

u mnie niby też remontowali czyt: wycyklinowali parkiet i odmalowali ściany no i okna wymienili.. ale wszystko jedno : mała i niska ta sala...

a apele mamy na auli

najbardziej opalona osoba w mieście... z jednej strony
poza tym w moim mieście to pełno solarek chodzi więc niestety.. nie osiągnęłam tego stopnia opalenizny jeszcze

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 10:34   #2492
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
dzień dobry ;*

mwahaha, ja mam 160cm wzrostu Peggy pociesz się tym
kiedyś się spotkałam z chłopakiem 196cm piłkarz. masakra
wyglądaliśmy jak Flip i Flap

u mnie niby też remontowali czyt: wycyklinowali parkiet i odmalowali ściany no i okna wymienili.. ale wszystko jedno : mała i niska ta sala...

a apele mamy na auli

najbardziej opalona osoba w mieście... z jednej strony
poza tym w moim mieście to pełno solarek chodzi więc niestety.. nie osiągnęłam tego stopnia opalenizny jeszcze

ja mam ok. 168 a mam słabość do wysokich facetów więc też się zdarzyło, że był Flip i Flap

nie no u mnie zmienili podłogę całą, a teraz chuchają i dmuchają żeby się nic tam nie stało czasem

no tych z solary to nie dogonisz nie ma szans, one już w połowie zimy przygotowują się do sezonu regularnie uczęszczając na solarium
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 10:40   #2493
mtynai
Zakorzenienie

w połowie zimy? one przez cały rok regularnie
ja to się śmieję, że one jak kurczaki z rożna wyglądają ;P
a później w wieku 25 lat zmarszczki mają...

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 10:47   #2494
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
w połowie zimy? one przez cały rok regularnie
ja to się śmieję, że one jak kurczaki z rożna wyglądają ;P
a później w wieku 25 lat zmarszczki mają...
a no tak małe niedopatrzenie przecież ona prawie nie wychodzą z tego solarium a później twarz 50 latki w wieku 20 lat, ludzie to mają
Stary 2009-06-29, 11:05   #2495
mtynai
Zakorzenienie

no właśnie
ale to jest masakra..
wczoraj jechałam pociągiem to taki lachon się dosiadł, że jedna dziewczyna wprzedziale się do mnie smiala i wywracała oczami jak ta solara wchodziła

podejrzewam, że w naszym wieku albo rok starsza (miała legitymację szkolną).
legginsy dlugie w panterke, biały pasek (jakiś postrzępiony w ogóle, zmasakrowany), bluzka na ramiączka, kolczyk w wardze, wypudrowana, róż na policzkach, oczy sklejone prawie od tego tuszu, włosy na blondzik walnięte, i jej bransoletki mnie rozwaliły : dwie palstikowe, jedna w gwiazdki, a druga z napisem :"i wanna be a rockstar" .. z Tż laliśmy z niej przez całą drogę jak z nami siedziała.. bo jeszcze usiadła naprzeciwko Tżta

oglądalismy film (bo Tż dzień wcześniej zasnął w połowie) i potem pisaliśmy w wordzie sobie takie gg prymitywne

śmiech po prostu

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 11:33   #2496
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
no właśnie
ale to jest masakra..
wczoraj jechałam pociągiem to taki lachon się dosiadł, że jedna dziewczyna wprzedziale się do mnie smiala i wywracała oczami jak ta solara wchodziła

podejrzewam, że w naszym wieku albo rok starsza (miała legitymację szkolną).
legginsy dlugie w panterke, biały pasek (jakiś postrzępiony w ogóle, zmasakrowany), bluzka na ramiączka, kolczyk w wardze, wypudrowana, róż na policzkach, oczy sklejone prawie od tego tuszu, włosy na blondzik walnięte, i jej bransoletki mnie rozwaliły : dwie palstikowe, jedna w gwiazdki, a druga z napisem :"i wanna be a rockstar" .. z Tż laliśmy z niej przez całą drogę jak z nami siedziała.. bo jeszcze usiadła naprzeciwko Tżta

oglądalismy film (bo Tż dzień wcześniej zasnął w połowie) i potem pisaliśmy w wordzie sobie takie gg prymitywne

śmiech po prostu
no nie jaka laska, te bransolety

dobry sposób przynajmniej się powymienialiście opiniami
Stary 2009-06-29, 11:37   #2497
mtynai
Zakorzenienie

no mówie, że ztych bransolet to się śmiałam pół drogi a jeszcze jak ona na mojego Tżta patrzyła i ciagle się na mnie kampiła masakra.

i miała jeszcze taką torebkę/kosmetyczkę w czarno-białe paski.
ogólnie to cała była tak ubrana, że bez ładu i składu
a i zapomniałabym miała jeszcze czarne szpilki... gratki - do takich szmatkowych (w sensie takich dzianinkowo-bawełnianych, zmecchaconych) legginsów w panterkę .. wyglądała pięknie mówię, jak wpadła do przedziału to ta jedna dziewczyna mało nie wybuchnęła śmiechem jak mowiła :"tak, wolne"

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 13:19   #2498
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
egzamin o 12. <już się boje>
pierwszy raz 16 czerwca, oblałam, bo zjechałam dwa razy na zły pas a jeździłam już pół godziny!
a ty dlaczego oblałaś?
Pisałam parę stron wcześniej. Nie chce mi się znowu opisywać. Doczytasz?

Kciuki trzyamy i czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja pamietam jak gralam w simsy oczywiscie wszystkie mozliwe kody stosowalam xD ten na full kasy jako pierwszy wpisywalam jak juz zaczelam grac to konca nie bylo a bylam taki dzieciak ze czasami specjalnie topiłam w basenie moje simy, spalałam je
O, nie Brutal z Ciebie
Mi brat kiedyś ciągle topił moją rodzinę. Wiesz jaki to był horror? xD

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Właśnie wszyscy te simsy uśmiercają... A ja gram bez kodów, rozwijam je, żeby zdobywali kolejne awansy i w ogóle .
Ja też tak gram Właśnie od dziś zaczynam znowu, więc zaraz wracam do Simsów

Cytat:
a kocenie wystepuje ale juz coraz rzadziej :P za to wywiady z pierwszakami sa dosc popularne chodzi kilku gosci z kamerka i robia wywiady xD a jaki maja mikrofon xD sztucznego meskiego czlonka x]
Hahahahaha Co na to pierwszaki? xD

Tak w ogóle to dzień dobry Dziunie

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:26   #2499
mtynai
Zakorzenienie

dzień dobry Dziuniu ;*

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 13:37   #2500
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dzień dobry wam

Cytat:
wlasnie weszlam na nk na moje LO ;] oczywiscie juz wszystkie klasy utwrzone i srednio po 15-20 w kazdej klasie pozapisywane i nawet tak duzo osob nie ma z okolic radomia
u mnie w klasie jest duzo dojezdzajacych.. ja to ich podziwiam ze co rano chce im sie tyle jechac :P
A ja codziennie dojezdzam do mojej szkoły ok. 30 min. drogi:P, bo nie chce mieszkać w Lbn... Ale mam tyle dobrze że co 5-10 min mam busa

Ale się wczoraj/ dziś rozpisałyście, aż zapomniałam nie których postów za cytowć.

Ide grać w simsy:P bo zrobiłam wczoraj nowy domek i rodzinke. Ja zawsze topie dzieci jak nie chce mi się nimi zajmować:P:P
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:47   #2501
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Ide grać w simsy:P bo zrobiłam wczoraj nowy domek i rodzinke. Ja zawsze topie dzieci jak nie chce mi się nimi zajmować:P:P
Jaki brutal

Simsomania u nas nastała
Ja też idę grać

Do później

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-29, 13:51   #2502
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
no mówie, że ztych bransolet to się śmiałam pół drogi a jeszcze jak ona na mojego Tżta patrzyła i ciagle się na mnie kampiła masakra.

i miała jeszcze taką torebkę/kosmetyczkę w czarno-białe paski.
ogólnie to cała była tak ubrana, że bez ładu i składu
a i zapomniałabym miała jeszcze czarne szpilki... gratki - do takich szmatkowych (w sensie takich dzianinkowo-bawełnianych, zmecchaconych) legginsów w panterkę .. wyglądała pięknie mówię, jak wpadła do przedziału to ta jedna dziewczyna mało nie wybuchnęła śmiechem jak mowiła :"tak, wolne"
ja bym się chyba nie powstrzymała, wybuchnęła bym śmiechem znając siebie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Mi brat kiedyś ciągle topił moją rodzinę. Wiesz jaki to był horror? xD

Ja też tak gram Właśnie od dziś zaczynam znowu, więc zaraz wracam do Simsów

Tak w ogóle to dzień dobry Dziunie
mi siostra kiedyś utopiła rodzinę to depresję miałam normalnie

czemu wszyscy grają w simsy a ja nie

Cytat:

A ja codziennie dojezdzam do mojej szkoły ok. 30 min. drogi:P, bo nie chce mieszkać w Lbn... Ale mam tyle dobrze że co 5-10 min mam busa

to Ty masz dobrze z tymi busami, moja koleżanka do swojej miejscowości ma 2 autobusy w ciągu dnia

następna chyba muszę sobie załatwić te simsy

Stary 2009-06-29, 14:49   #2503
madzioonia18w
Wtajemniczenie

No wiesz Beatko taka brutalana to ja nie jestem:P i zapomniałam jeszcze dodać że czasami specjalnie się nie uczyły i opieka społeczna zbierała ich ale nie wiem czy w 3 też musze chyba to zobaczyć
Stary 2009-06-29, 15:25   #2504
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
łoooo to Ty wysoka jesteś, tylko ja taka mała
Brooka Billingsa pamiętam fajny gość a Nowakowski rzeczywiście niski nie jest to jak ja bym się koło niego czuła

wow to rzeczywiście macie tą salę my to mamy apele na sali i za każdym razem rozkładana jest taka specjalna wykładzina żeby nie porysować parkietu
no troche mi sie uroslo teraz zaluje ze kilka lat temu sie nie wzielam za gre w siatke ( ale coz xD bylo minelo ;P

Brook ma hollywoodzki usmiech nie zapomne jak kolezanka co chciala to zdj. chodzila caly dzien i powtarzala jedno zdanie ktore brzmialo mniej wiecej tak 'could I take a photo with you?' ;D no i podchodzi do Brooka recytuje to zdanie, a on na to.... DOBRA! no coz przynajmniej z ang sie czegos nauczyla xD

no w mojej szkole tez planuja sie w taka wykladzine wyposazyc, ale cos im nie idzie. chcieli nas przewalic i 100dniowke nam zrobic w szkole to by przy okazji kupili za nasz hajs ta wykladzine ( a potem inne roczniki by korzystaly ;p ) ale sie wszyscy sprzeciwili i 100dn. jest tam gdzie co roku

Cytat:
ja mam ok. 168 a mam słabość do wysokich facetów więc też się zdarzyło, że był Flip i Flap

no tych z solary to nie dogonisz nie ma szans, one już w połowie zimy przygotowują się do sezonu regularnie uczęszczając na solarium
o to to tylko kurcze w naszym roczniku czy 2-3 lata starszym to takich wysokich to juz niewiele zostalo :P niby 180cm wysoki, ale jak taki obok mnie stanie to jestesmy rowni a ci wyzszi (min. 5 cm :P) to gdzies pochowani ale z drugiej strony tez takiej 2 metry czy wiecej bym nie chciala, bo jak to takiego pocalowac :P biedak moze sobie szyje nadwyrezyc, a z krzeselkiem glupio latac xD

one chodza na solare kiedy tylko sie da. wiosna, lato, jesien, zima nie ma roznicy. czy slonce czy deszcz skwarki biegna sie jarac xD ech ;] a potem idzie taka 20latka a wyglada gorzej niz jej matka... ja nigdy na solarium nie bylam i czuje sie z tym dobrze :P pojde kilka razy przed 100dn. zeby kolorku nabrac ;P

Cytat:
no nie jaka laska, te bransolety

dobry sposób przynajmniej się powymienialiście opiniami
wszedzie sa okazy ;D ja jak jechalam pod koniec maja do Krakowa to w przedziale siedziala taka pink girl. rozowy sweterek, bluzeczka pod spodem chyba tez, biale spodnie, do tego chyba czarne buty na obcasie ;p uwaga! czerwona zimowa!!!! blyszczaca kurtka!!! z jakimis zlotymi dzetami ;D torebka tez chyba czerwona :P i co chwila blyszczykiem takim bladorozowym (w stylu joli rutowicz) sie smarowala, ale zeby wyjac blyszczyk musiala z torebki wyjac swoja supermini dzinsowa spodzniczke :P w przedziale bylo jeszcze dwoch chlopakow to ledwo wytrzymywali zeby sie nie smiac. ja siedzialam na przeciwko niej i czasami udawalam ze spie co by jej w twarz sie nie rozesmiac

kiedys z kolezanka w autobusie w celu obgadania kogos wzielysmy jeden tel. i pisalysmy do siebie przekazujac dyskretnie telefon sobie zeby na smsach zaoszczedzic
takze trzeba sobie w zyciu radzic, a gg na wordzie to bardzo dobry pomysl! xD

Cytat:
Hahahahaha Co na to pierwszaki? xD
pokornie odpowiadaja na pytania a jak np. wywiady sa w trakcie lekcji, to maja taki chwyt, ze pukaja do sali gdzie jakas 1kl. ma lekcje i mowia ze pielęgniarka prosi tego i tego goscia i sorki puszczaja a lepsza akcja byla jak owy mikrofon wrzucali dziewczynom do torebek albo kładli w kaptury ja na szczescie nie mialam okazji udzielenia wywiadu ;D

Cytat:
Jaki brutal

Simsomania u nas nastała
Ja też idę grać

Do później
a ja nie mam simsow plyta mi sie zgubila ;( zdecydowanie musze jej poszukac
Stary 2009-06-29, 16:15   #2505
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Brook ma hollywoodzki usmiech nie zapomne jak kolezanka co chciala to zdj. chodzila caly dzien i powtarzala jedno zdanie ktore brzmialo mniej wiecej tak 'could I take a photo with you?' ;D no i podchodzi do Brooka recytuje to zdanie, a on na to.... DOBRA! no coz przynajmniej z ang sie czegos nauczyla xD

pokornie odpowiadaja na pytania a jak np. wywiady sa w trakcie lekcji, to maja taki chwyt, ze pukaja do sali gdzie jakas 1kl. ma lekcje i mowia ze pielęgniarka prosi tego i tego goscia i sorki puszczaja a lepsza akcja byla jak owy mikrofon wrzucali dziewczynom do torebek albo kładli w kaptury ja na szczescie nie mialam okazji udzielenia wywiadu ;D

Haha, fajnie

Jaka szkoda

Szukaj, szukaj
Ja się na chwilę oderwałam od Simsów, żeby obiad zjeść. Zaraz wracam dalej

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Kasia nowy podpis masz

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-29, 16:49   #2506
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
no troche mi sie uroslo teraz zaluje ze kilka lat temu sie nie wzielam za gre w siatke ( ale coz xD bylo minelo ;P

o to to tylko kurcze w naszym roczniku czy 2-3 lata starszym to takich wysokich to juz niewiele zostalo :P niby 180cm wysoki, ale jak taki obok mnie stanie to jestesmy rowni a ci wyzszi (min. 5 cm :P) to gdzies pochowani ale z drugiej strony tez takiej 2 metry czy wiecej bym nie chciala, bo jak to takiego pocalowac :P biedak moze sobie szyje nadwyrezyc, a z krzeselkiem glupio latac xD

wszedzie sa okazy ;D ja jak jechalam pod koniec maja do Krakowa to w przedziale siedziala taka pink girl. rozowy sweterek, bluzeczka pod spodem chyba tez, biale spodnie, do tego chyba czarne buty na obcasie ;p uwaga! czerwona zimowa!!!! blyszczaca kurtka!!! z jakimis zlotymi dzetami ;D torebka tez chyba czerwona :P i co chwila blyszczykiem takim bladorozowym (w stylu joli rutowicz) sie smarowala, ale zeby wyjac blyszczyk musiala z torebki wyjac swoja supermini dzinsowa spodzniczke :P w przedziale bylo jeszcze dwoch chlopakow to ledwo wytrzymywali zeby sie nie smiac. ja siedzialam na przeciwko niej i czasami udawalam ze spie co by jej w twarz sie nie rozesmiac
kiedys z kolezanka w autobusie w celu obgadania kogos wzielysmy jeden tel. i pisalysmy do siebie przekazujac dyskretnie telefon sobie zeby na smsach zaoszczedzic
takze trzeba sobie w zyciu radzic, a gg na wordzie to bardzo dobry pomysl! xD

oj no szkoda, ale teraz nie ma co żałować tylko grać przynajmniej rekreacyjnie

oj Brook tym uśmiechem to robił furorę i po Polsku mówił a koleżanka tak wyjechała z tym angielskim, ale w sumie wszyscy tak, mnóstwo razy widziałam jak ludzie do niego po angielsku, a on do nich po Polsku i wszyscy taki szok

ja to bym takim 190 cm nie pogardziła ( przy moim 168 ) więc różnica by była spora, ale to takie moje zboczenie trochę, chyba za dużo siatkówki oglądam

ja też takich spotykam oczywiście, tylko, że standardowo nie wytrzymuję napięcia i muszę wyjść ponabijać się i dopiero wrócić

ja tak pisałam jak obie z koleżanką miałyśmy pakiet do plusa, ale wysyłałyśmy te smsy i co któraś z nas dostała wiadomość to taki wybuch śmiechu

też nie mam

Stary 2009-06-29, 17:55   #2507
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

hej dziunki

ja mam 173 jakos tak,ale nie wiem dokladnie, bo mam krzywa szyje i przez to nie moge sie do konca wyprostowac, nie wiem dlaczego tak mam,ale mam.

rodzice ostatnio wyczuli ode mnie ze palilam;/ niedobrze,bo teraz mnie ciagle obwachuja...

no ale trudno, niedlugo jade na openera, potem do Warszawy ,nad morze, zyc nie umierac
no i ide dzisiaj wieczorkiem na karaoke z kumpelami z klasy
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 18:57   #2508
effciaa16
Zakorzenienie

hej;*
ja tam nie lubię swojego wzrostu :/ chciałabym mieć tak 170

jak tak pisałyście o nadmiarze makijażu to przypomniała mi się moja kol. Miałyśmy iść na dyskotekę to tyle pudru nałożyła, że szok Nic tylko walnąć z tyłu a z przodu odskoczy. Wstyd mi było z nią iść.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 19:16   #2509
BeaS
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13007930]hej dziunki

ja mam 173 jakos tak,ale nie wiem dokladnie, bo mam krzywa szyje i przez to nie moge sie do konca wyprostowac, nie wiem dlaczego tak mam,ale mam.

rodzice ostatnio wyczuli ode mnie ze palilam;/ niedobrze,bo teraz mnie ciagle obwachuja...

no ale trudno, niedlugo jade na openera, potem do Warszawy ,nad morze, zyc nie umierac
no i ide dzisiaj wieczorkiem na karaoke z kumpelami z klasy
[/QUOTE]

Palisz? To bardzo niedobrze

Ale Ci dobrze Też chcę do klubu karaoke, ale w mojej mieścinie takowego nie ma
Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
hej;*

jak tak pisałyście o nadmiarze makijażu to przypomniała mi się moja kol. Miałyśmy iść na dyskotekę to tyle pudru nałożyła, że szok Nic tylko walnąć z tyłu a z przodu odskoczy. Wstyd mi było z nią iść.
Ja też

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
No wiesz Beatko taka brutalana to ja nie jestem:P i zapomniałam jeszcze dodać że czasami specjalnie się nie uczyły i opieka społeczna zbierała ich ale nie wiem czy w 3 też musze chyba to zobaczyć

Aj Ty niedobra
A nie wyglądasz na taką brutalkę

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-29, 19:35   #2510
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Aj Ty niedobra
A nie wyglądasz na taką brutalkę
Ha ha ha wiesz kiedyś mi nauczycielka powiedziała, że ja wyglądam na taką grzeczną dziewczyne która się pilnie uczy uczyć to się ucze, ale czy grzeczna chyba czasami:P Jak to mój tata mówi "jak śpi i jeść nie woła"

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13007930]

[/QUOTE]

A wiesz że każdy papieros skarca życie o 8 min.?

Cytat:
hej;*

Ale wy i tak macie dobrze, bo wysokie jesteście a ja? taki kurdpel bo tylko 158 cm
Stary 2009-06-29, 20:48   #2511
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia nowy podpis masz
a no mam xD niedawno uslyszałam to gdzies i bardzo mi sie spodobalo xD takie to prawdziwe ^^

Cytat:
oj Brook tym uśmiechem to robił furorę i po Polsku mówił a koleżanka tak wyjechała z tym angielskim, ale w sumie wszyscy tak, mnóstwo razy widziałam jak ludzie do niego po angielsku, a on do nich po Polsku i wszyscy taki szok

ja to bym takim 190 cm nie pogardziła ( przy moim 168 ) więc różnica by była spora, ale to takie moje zboczenie trochę, chyba za dużo siatkówki oglądam

ja też takich spotykam oczywiście, tylko, że standardowo nie wytrzymuję napięcia i muszę wyjść ponabijać się i dopiero wrócić
to ja kiedys sie probowala z białoruskami dogadac a oni nic po ang jadar gral jakis sparing z druzyna z białorusi no i byl taki jeden smieszny gosciu, mial urocze loczki xD wiec poszlam do niego po zdj. po meczu z kolezanka i sie go po ang. pytam czy moge zdj, a ten sie patrzy jak na idiotke to ja mu aparat przed twarz prosto i PHOTO!!!!! a on 'aaaaaaaa' ja tam myslalam ze padne xD

to przyznaj sie, z ktorym siatkarzem bys mogla krecic ;>

ech ale dzieki takim okazom zycie mamy weselsze ;D
kiedys jak wieczorem wracalam do domu przechodzilam kolo kwiaciarni i wlasnie facetka ją zamykala.. i owa pani miala na sobie za***i***e rozowe spodnie i kurteczke. a bluzke i buty w kolorze turkusowo-morskim xD nie wiem jak to okreslic ale tez taki dajacy po oczach kolor aha. i torebka w kolorze spodni i kurteczki ;-))
Stary 2009-06-29, 21:49   #2512
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
hej;*
ja też a brakuje mi tylko 2 cm

Cytat:
Palisz? To bardzo niedobrze

Ale Ci dobrze Też chcę do klubu karaoke, ale w mojej mieścinie takowego nie ma
Baw się dobrze
u mnie też nie ma u mnie właściwie nie ma prawie żadnego porządnego klubu

Cytat:
Ha ha ha wiesz kiedyś mi nauczycielka powiedziała, że ja wyglądam na taką grzeczną dziewczyne która się pilnie uczy uczyć to się ucze, ale czy grzeczna chyba czasami:P Jak to mój tata mówi "jak śpi i jeść nie woła"

Ale wy i tak macie dobrze, bo wysokie jesteście a ja? taki kurdpel bo tylko 158 cm

mi tak zawsze mówi mama mojej koleżanki, że ja to taka grzeczna jestem gdyby ona wiedziała

Cytat:
a no mam xD niedawno uslyszałam to gdzies i bardzo mi sie spodobalo xD takie to prawdziwe ^^

to ja kiedys sie probowala z białoruskami dogadac a oni nic po ang jadar gral jakis sparing z druzyna z białorusi no i byl taki jeden smieszny gosciu, mial urocze loczki xD wiec poszlam do niego po zdj. po meczu z kolezanka i sie go po ang. pytam czy moge zdj, a ten sie patrzy jak na idiotke to ja mu aparat przed twarz prosto i PHOTO!!!!! a on 'aaaaaaaa' ja tam myslalam ze padne xD

to przyznaj sie, z ktorym siatkarzem bys mogla krecic ;>

ech ale dzieki takim okazom zycie mamy weselsze ;D
kiedys jak wieczorem wracalam do domu przechodzilam kolo kwiaciarni i wlasnie facetka ją zamykala.. i owa pani miala na sobie za***i***e rozowe spodnie i kurteczke. a bluzke i buty w kolorze turkusowo-morskim xD nie wiem jak to okreslic ale tez taki dajacy po oczach kolor aha. i torebka w kolorze spodni i kurteczki ;-))
fajny podpis fajny

no nie wszyscy muszą dobrz mówić po angielsku, ale photo to powinien zrozumieć

no nie wiem znalazłoby się kilku, ale w sumie nie do końca za wygląd

nie no róż i turkus genialne połączenie naprawdę ma kobieta poczucie stylu

ale się błyska u mnie na szczęście daleko jeszcze
Stary 2009-06-29, 21:52   #2513
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

moj też tak mowi

nie tylko Ty ja mam 160cm wzorstu ;P
a moj Tż 182. I jest dobrze

Cytat:

dzisiaj w mtv w penetratorach jedna dziewczyna miała ten napis na ścianie oglądałam przypadkiem u koleżanki, zapisałam sobie nawet w telefonie, gdybym zapomniala jak to szlo haha.

pomyślałam, że fajny patent na tatuaż
Live Laugh Love. true.

ed:
chyba ściągnę sobie te simsy... fajna ta Trójka?

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-06-29 o 21:54
Stary 2009-06-29, 22:04   #2514
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj w mtv w penetratorach jedna dziewczyna miała ten napis na ścianie oglądałam przypadkiem u koleżanki, zapisałam sobie nawet w telefonie, gdybym zapomniala jak to szlo haha.

pomyślałam, że fajny patent na tatuaż
Live Laugh Love. true.
a wiesz ze tez chyba to w penetratorach wyczailam :P ale nie pamietam dokladnie
ale tez w tel. zapisalam
Stary 2009-06-29, 22:28   #2515
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

ostatnio mieliśmy w szkole wykład i Pani mówiła, że jedna paczka skraca życie o 3 miesiące szok!

no co ty nie jestem wysoka pewnie będę miała 158, chociaż ostatni raz mierzyłam się w I LO, więc może teraz już mam 160 cm. kurdupel ze mnie.
Cytat:
ja też a brakuje mi tylko 2 cm
no to masz super! to tylko 2 cm.

mi też zawsze mówią, że jestem spokojna, wyciszona itp. bzdury. Ale to tylko pozory. Ja po prostu się nie otwieram dla wszystkich.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 22:36   #2516
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Mój Tż mówi, że najbardziej jestem kochana, jak śpię
Ehee, a o ile fast foody, chipsy ze swoimi spulchniaczami, polepszaczami smaki? A boczek, golonka, itp i tłuszcze trans?

Zaraz będzie burza

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 22:39   #2517
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
mój też tak mówi ;P

i często jest między nami taki dialog

Ja: i widzisz, Bozia Cię pokarała !
Tż: Tobą...
Ja: wrednyś.
Tż: ale jaki kochany
Ja: ech..

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 23:00   #2518
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
ostatnio mieliśmy w szkole wykład i Pani mówiła, że jedna paczka skraca życie o 3 miesiące szok!

no co ty nie jestem wysoka pewnie będę miała 158, chociaż ostatni raz mierzyłam się w I LO, więc może teraz już mam 160 cm. kurdupel ze mnie.

no to masz super! to tylko 2 cm.

mi też zawsze mówią, że jestem spokojna, wyciszona itp. bzdury. Ale to tylko pozory. Ja po prostu się nie otwieram dla wszystkich.
moja pani od biol też nasz strzeliła taki wykład tylko, że ona pali paczkę dziennie i była mało przekonywująca

no tak 2 cm to nie dużo i tak zaokrąglam zawsze

Cytat:
Ehee, a o ile fast foody, chipsy ze swoimi spulchniaczami, polepszaczami smaki? A boczek, golonka, itp i tłuszcze trans?

Zaraz będzie burza
w sumie to na jedno wychodzi, bo to wszystko jest niezdrowe

u mnie się błyskało błyskało a burzy nie ma poszła sobie chyba mam nadzieję, że nie będzie w nocy, bo wtedy to

Cytat:
mój też tak mówi ;P

i często jest między nami taki dialog

Ja: i widzisz, Bozia Cię pokarała !
Tż: Tobą...
Ja: wrednyś.
Tż: ale jaki kochany
Ja: ech..
Stary 2009-06-29, 23:03   #2519
mtynai
Zakorzenienie

mój Tż to po prostu.. ech.. brak słów

codziennie mi robił rano śniadanie i kolację
kurcze.. ze świecą takiego szukać
a poznaliśmy się przypadkiem

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 23:18   #2520
parodia
Zakorzenienie

A ja właśnie jestem taka wściekła na swojego, że brak słów Chce mi się tylko płakać. Idę spać, pa

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości