Żony doskonałe PM2008 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-01, 08:40   #3091
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Witam z 10tego piętra hotelu z widokiem na całe Palermo.
Mój małż już pognał na konferencję, a ja zaraz biorę torbę i ruszam w miasto w poszukiwaniu mafii

Jestem załamana bo tu nikt ni w ząb ani słowa po angielsku ..... nawet obsługa na lotnisku ..... koszmar jakiś. Wczoraj w knajpie dogadywaliśmy się na migi bo menu także było po włosku bez anglojęzycznego tłumaczenia ...... więc jak dzisiaj gdzieś zginę w tym gąszczu uliczek to nie będę mogła nawet o drogę zapytać

Troszku mnie to przeraża ale co tam najwyżej małż mnie będzie szukał Jemu lepiej miganie polsko-angielsko-włoskie wychodzi.

Dobra buzioliki i leeeeeeceeeee bo szkoda dnia a tu od 14tej do 16 tej to lepiej nie wyłazić bo skwar nie do wytrzymania.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:49   #3092
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Witam z 10tego piętra hotelu z widokiem na całe Palermo.ł.
No i pojechala... beze mnie .... Ech... Widac Wlosi taki sam narod jak Hiszpanie, angielski beeeee. No to czas uczyc sie migowego.

Agus duuuuzo sily i nie daj sie

A ja od kilku dni mialam wam cos pokazac.... wiec wrocilam ile sil w nogach aby znowu nie zapomniec Oto fociaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07906.jpg (36,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07907.jpg (33,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07911.jpg (42,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07914.jpg (42,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07915.jpg (43,8 KB, 18 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:58   #3093
agunia82
Zakorzenienie

daguś lepiej o tyle, że brzuchol już nie boli. Ale marzę o łóżeczku (byle nie ciepły, bo upał i tak już nieziemski A teściowie na 4 piętrze mieszkają, więc duchota tam na maxa! Właśnie zrobiłam sobie mega mocną kawę. Oj coś czuję, że dzisiaj w pracy za wiele nie zrobię...
Psinak boska, kocurek jak kocurek Rośnie Wam ta pannica jak na drożdżach!
I nie tylko Ciebie czeko zapomniała do walizki spakować!

Czekoladko nasza, dajesz sobie radę z bankowcami, to i z tamtejszymi tubylcami też sobie poradzisz! I pamiętaj, że wiele z nas bardzo by chciało być na Twoim miejscu teraz i nie dogadywać się tam po angielsku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:12   #3094
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
daguś lepiej o tyle, że brzuchol już nie boli. Ale marzę o łóżeczku (byle nie ciepły, bo upał i tak już nieziemski A teściowie na 4 piętrze mieszkają, więc duchota tam na maxa! Właśnie zrobiłam sobie mega mocną kawę. Oj coś czuję, że dzisiaj w pracy za wiele nie zrobię...
Psinak boska, kocurek jak kocurek Rośnie Wam ta pannica jak na drożdżach!
I nie tylko Ciebie czeko zapomniała do walizki spakować!
Ja kawke wypije w pracy jak przedre sie przez te strumienie deszczu z moka glowa, bo wlasnie spalila mi sie suszarka. Trzask, dym i przerwany kabel.... uffff jak dobrze ze trzymalam ja akurat zdala od glowy.....

Pannica rosnie, ale pozwol jej 2 dni na cos to juz nieposluszna na maksa sie robi... ach .... tylko sie zstad wyprowadzic bo za duzo tu ludzi i Ty wychowujesz po swojemu a reszta rozpuszcza....
Stary 2009-07-01, 09:42   #3095
soffera
Zadomowienie

Ahoj Burza od Anusi jednak przygnala wczoraj do mnie
Ale za to dzis idziemy do kina

Agatko wszystkiego co najlepsze

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z zakupow znaczy sie bardzo duze to slowo "zakupy" , tradycyjnie nie znalazlam nic wiec nakupilam majtek i skarpetek tak dla zasady zeby nie wracac z pustymi rekami
Majtole tez dobry zakup - ja robiac ostatnie zakupy na allegro kupilam uwaga 10 par na raz Uwielbiam takie z microfibry i niskie zeby mi ze spodni nie wystawaly....

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziubki
Zacznę od tego, że w poniedziałek byłam zestresowana na maksa. Przyszła moja koleżanka, więc jej opowiedziałam o ekscesach pewnego Kontrahenta i błędzie jaki popełniła jedna z księgowych. (...)Zdębiałam, ale też na taką odpowiedź czekałam. ;
Brawo

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a co ja będę dziecku zabraniała okazji do świętowania a tak na serio to mama nas tak wychowała, żeby pamiętamy i obchodzimy nawet najdrobniejsze święta, oczywiście wystarczają nam życzenia i jakiś drobiazg na prezent :ehem
My tez swietujemy co tylko sie da, ale nie imieniny

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Rozłożyli dzis dzieciakom basen i wstyd się przyznać, ale chyba się nie powstrzymam....:haha:Będą mnie siłą wyciągac z niego...:haha:
Ha nasi znajomi maja taki wielki basen i mamy zaproszenie tylko w strojach kapielowych : Jak masz taki swoj to mocz dupke ile wlezie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej Baboszki :cmk:

wróciliśmy wczoraj wieczorem tacy padnięci i wymęczeni po tym weselu że padliśmy jak muchy ale plan został wypełniony- pojedliśmy, popiliśmy i potańczyliśmy tak że jeszcze dziś mam trochę stopy zapuchnięte
wesele było świetne! jedzenie, muzyka, cała oprawa wszystko superowe!
a pogoda... chyba lepszej nie można sobie wymarzyć, było pięknie, słonecznie z delikatnym wiaterkiem, cud miód (a wyjeżdżaliśmy z kr w burzę i ulewę )
młodzi wyglądali ślicznie, młoda miała tak piękna suknię że nie mogłam się się napatrzyć na nią taka prosta ale zarazem bardzo elegancka i strojna a makijaż i fryzura sprawiły że Asia wyglądała jak nie ona
przez całą mszę młodzi się śmiali, czekaliśmy aż wybuchną głośnym śmiechem i niewiele brakło, bo jak ksiądz podchodził do nich przy przekazaniu znaku pokoju, potknął się na schodków i prawie spadł na nich z tekstem "prawie się zabiłem" :haha:co zresztą chyba cały kościół usłyszał
przy torcie para młoda dostała od ekipy lokalu kołysko-łóżeczko, myślę że fajny gest z ich strony , orkiestra grała bardzo fajnie, mimo że jak ich zobaczyliśmy to mieliśmy wątpliwości bo zespół składał się z dwóch "starszych panów' i bardzo młodej dziewczyny, ale grali spoko i tak typowo weselnie
jedyny minus to że o 3 skończyło się przyjęcie, tak tam po prostu jest i nie dało rady nic przedłużyć :rolleye
poprawiny mieli w domu, w dzień poszliśmy na spacer nad San, płynęliśmy promem, wieczorem był grill, gitara i doborowe towarzystwo więc się wyśpiewaliśmy za wszystkie czasy aż nas rano gardła bolały

no i dla następnej gratki wakacje się zaczęły

a bo Polacy to taki naród narzekaczy i nic im nie pasuje, jak pada źle, jak ciepło też źle
ja się cieszę że jest ciepło , uwielbiam słońce
jak tam psinka?
1. Jak ja Wam zazdroszcze weselicha - my chyba sie dlugo nie pobawimy U nas tez wesele skonczylo sie o 3, my zaczynamy bardzo wczesnie (slub o 12) i po prostu nie da rady bawic sie dluzej
2.
3. Mysle ze juz lepiej, juz jej nie przeczyszcza, wczoraj zjadla, humor ma dobry

Cytat:
Po wczorajszym dniu dzisiaj chyba sobie muszę włożyć zapałki w oczy, żeby mi się nie zamykały... Padam na ryjek totalnie, zmęczona jestem przeokrutnie. Mieszkanie zdane, dzisiaj jeszcze nas czeka dalsza część rozpakowywania.... Ehhh mam już dość! Jak nie usnę dzisiaj na stojąco to będzie cud!
Dasz rade Kochana, jeszcze troche i bedzie po krzyku

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Jak tam sunia? Ja to zazwyczaj na 2 badz 3 dzien jak nie przechodzi psa do bagaznika i do weta.... sie smiejemy ze juz stali bywalcy jestesmy
Powtarzam: Mysle ze juz lepiej, juz jej nie przeczyszcza, wczoraj zjadla, humor ma dobry

Cytat:
Jestem załamana bo tu nikt ni w ząb ani słowa po angielsku ..... nawet obsługa na lotnisku ..... koszmar jakiś. Wczoraj w knajpie dogadywaliśmy się na migi bo menu także było po włosku bez anglojęzycznego tłumaczenia ...... więc jak dzisiaj gdzieś zginę w tym gąszczu uliczek to nie będę mogła nawet o drogę zapytać

Troszku mnie to przeraża ale co tam najwyżej małż mnie będzie szukał Jemu lepiej miganie polsko-angielsko-włoskie wychodzi.
Typowa włoska przypadlosc - brak znajomosci jezyka Twoj czar na pewno CI pomoze a jak nie to wszystko w rekach Twojego meza

Cytat:
A ja od kilku dni mialam wam cos pokazac.... wiec wrocilam ile sil w nogach aby znowu nie zapomniec Oto fociaki
Co za igraszki hi hi hi
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:59   #3096
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jakie słodkie, lwica i kociak

Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:37   #3097
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

hehhehe jacy przyjaciele słodko wyglądają razem

Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:45   #3098
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ufff... ledwo zyje... czy u Was tez tak goraco??? MASAKRA
do tego zepsula nam sie pralka i wszystkie te przepocone ciuchy musze w lapkach... plecy chca wyjsc z siebie... ja tez... nigdy nie myslalam ze na upal bede narzekac...

Cytat:
Agatko dziś sa Twoje urodzinki, wię życzę CI marzeń wielkich, żyj najpiękniej jak umiesz, wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością, wielu wzruszeń i cudownych chwil u boku męża, a dziecinka niech nadchodzi w odpowiedniej chwili, by uszczęśliwiać rodziców swoim pojawieniem się.
Cytat:
Agatko wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek!
Cytat:
Agaciorku nasz kochany rosnij duzy ukochany... hymm cos nie tak hihihi. A takl na serio to zycze Ci tego wszystkiego co jeszcze sie nie spelnili i aby kazdy dzien byl piekniejszy od poprzedniego. Bys sie spelniala jako zona, matka i ... kochanka

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Agatko wszystkiego co najlepsze
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
DZIĘKUJE za zyczonka, za pamiec normalnie mnie na wzruszenie zebralo

Cytat:
słodziaki... mozna godzinami patrzec
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:06   #3099
soffera
Zadomowienie

Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie?!?!

Lece do Was a tu pustki - nie mowcie ze wszystkie sie opalacie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:15   #3100
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czeko21 ogladalam Twoje zdjecia i slowo honoru nie wiem gdzie Ty masz te 20 kg! Moze zatrzymujesz duzo wody i dlatego. Wygladasz kwitnaco i jestes sliczna
bez przesady.......ale dziekuje zawsze to milo uslyszec komplement -ja sie czuje jak slonica

Żoncie ja chyba padne!!
taki upal -nie moge wytrzymac-cala mokra jestem!! nogi jak balony......

10 lipca przyjada montowac nam drzwi z komandora
obecnie piore ciuszki dla malej......bo potem czeka mnie prasowanko

uciekam chyba pod prysznic- bede tam siedziec caly dzien

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:28   #3101
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Typowa włoska przypadlosc - brak znajomosci jezyka Twoj czar na pewno CI pomoze a jak nie to wszystko w rekach Twojego meza
Ja tam sadze ze patrzac na nature Czeko to szybko wezma ja jako swoja hihhi.

Cytat:
Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie?!?!

Lece do Was a tu pustki - nie mowcie ze wszystkie sie opalacie
Mam taki mlyn w pracy bo kumpela na urlopie ze nawet kawy nie mam kiedy wypic, nie wspomne ze marze o opalaniu
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

Oooo no to juz niedlugo . tylko nie zasnij tam pod tym prysznicem
Stary 2009-07-01, 13:31   #3102
LilStar
Wtajemniczenie

hej

Agaciorku-Kręciołku wszystkiego co najlepsze

w końcu słoneczko

ale szkoda że ja w pracy-nie ma to jak po lecieć na sol

Piesia I kicio slodziaki

miłego dnia
Stary 2009-07-01, 13:48   #3103
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ PSZCZÓŁKI.
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ufff... ledwo zyje... czy u Was tez tak goraco??? MASAKRA
DZIĘKUJE za zyczonka, za pamiec normalnie mnie na wzruszenie zebralo
Antonio........cholera gorąco. Gdzie Antonio?
U nas też tak. Ale coś sie zachmurzyło i będzie padać.
No to BALANGA.
Cytat:
Ha nasi znajomi maja taki wielki basen i mamy zaproszenie tylko w strojach kapielowych : Jak masz taki swoj to mocz dupke ile wlezie
sofferko ja tu z myslą, że się nagrzeje woda i chlupppp do basenu, a tu się zanosi na deszcz...łeee tam!
Cytat:
Rozpłynęłam się... jakie przytulasy....
Cytat:
Witam z 10tego piętra hotelu z widokiem na całe Palermo.
Mój małż już pognał na konferencję, a ja zaraz biorę torbę i ruszam w miasto w poszukiwaniu mafii
A dżem dobry Pani czekoladko79 w sersji Palermowej.
Gangsterko nasza uważaj tam na siebie.
Cytat:
Po wczorajszym dniu dzisiaj chyba sobie muszę włożyć zapałki w oczy, żeby mi się nie zamykały... Padam na ryjek totalnie, zmęczona jestem przeokrutnie. Mieszkanie zdane, dzisiaj jeszcze nas czeka dalsza część rozpakowywania.... Ehhh mam już dość! Jak nie usnę dzisiaj na stojąco to będzie cud!

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Żoncie ja chyba padne!!
taki upal -nie moge wytrzymac-cala mokra jestem!! nogi jak balony......
Czekuś a co będziesz wychodzić, no jedynie wyjść i popisac na wizażu i pod prysznic.

A ja dziś goszczę u siebie bratanka 7-letniego.
Muszę miec oczy dookoła głowy, bo jak sie spotka 7-latek z 10 latkiem to wesoło się robi.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 14:33   #3104
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żoneczki
Wczoraj bylam z babcia i siostra na shoppingu obkupilam sie troche bo mega przeceny teraz
a na mnie @ sie czai i pewnie jeszcze dzis przyjdzie bo brzuchol boli strasznie

Agatko wszystkiego najlepszedo z okazji urodzinek

Malutka spoznione zyczonka imieninowe dla Dawidzia oby rosl nam zdrowiutko

Czeko 79 za kredycik i udanego urlopowania
nie zgub sie tam tylko i uwazaj na rodzine Soprano

Kotek
a gaciorow nigdy za wiele

Marta Gratki trafnej decyzji

Moonik super ze weselicho udane, a obolale nogi sa na to najlepszym dowodem

Agus to milego pomieszkiwania u tesciow

Daget super foteczki a ostatnia chyba najlepsza wyglada jakby Czika chiala wszamac koteczka

Izka i co pluskalas sie??
Stary 2009-07-01, 17:49   #3105
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Dziubki

Pisałam dziś zaraz z rana wiadomość na wizażu, tworzyłam ją 20 min i jak chciałam ją wysłać to nagle - zablokowali mi wizaż oni spobie normalnie jaja robią - niech się w koncu zdecydują czy jest poblokowane czy nie

Agatko - najlepsze życzonka i buziaczki urodzinowe

Moonik- fajnie że imprezka weselna się udała Motyw z księdzem mnie powalił tylko rzeczywiście szkoda że taka krótka imprezka była. fajnie się obsługa postawiła z tą kołyską Co do knajpy "pod Pięknym psem" to rzeczywiście niezły klimat tam jest - wpadliśmy tam na jedno piwko w sumie już nad ranem w drodze do domu i sporo się działo

Daguś - słodkie fotki dwóch łobuzów ale ciągle się martwię o koteczka- przeżył te zabawy ?

Czeko79 - jak tam zapoznałaś już jakiś mafiozów ?? Zazdroszczę tego widoku z hotelu - czekam na fotki i to jak najszybciej z tym klimatem "antyangielskim" Włoch to jestem w szoku - przecież to taki turystyczny kraj, to już nawet u nas prawie w każdej knajpie jest menu po angielsku

soffi - ja tam do ciebie burzy nie przegnałam posyłałam ją wczoraj na zachód, no chyba że się przeprowadziłaś

Idę robić kawę mrożoną - z lodami waniliowymi i bita śmietaną a na górze czekoladowe wiórki Która chce ????????

Paulinka -zakupkami sie pochwal

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-07-01 o 17:50 Powód: zakupki chcę zobaczyć :)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 18:15   #3106
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
J

Oooo no to juz niedlugo . tylko nie zasnij tam pod tym prysznicem
a m oj brzusio coraz wiekszy

Cytat:

Czekuś a co będziesz wychodzić, no jedynie wyjść i popisac na wizażu i pod prysznic.
dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka żoneczki
Wczoraj bylam z babcia i siostra na shoppingu obkupilam sie troche bo mega przeceny teraz
a na mnie @ sie czai i pewnie jeszcze dzis przyjdzie bo brzuchol boli strasznie
gratuluje zakupow ale bez fotek sie nie obejdzie
daj znac czy przyszla@...........ja mialam tak samo a bylam juz w ciazy-brzuch mnie bolal jak na @ a ta nie przychodzila......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-01, 18:27   #3107
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Agaciorku , słodki nasz kędziorku:

Z okazji urodzin droga Agatko
życzę byś była wspaniałą matką
Duzo radości i cierpliwości
A przede wszystkim- mnóstwa miłości
Aby się w życiu Twym układało
Dobra wszelakiego nie brakowało
Byś zawsze piękna jak dzisiaj była
By była w Tobie ogromna siła
Niech zawsze los Ci pogodnie sprzyja
Niech się nie zgubi w Twym życiu przyjaźń
Pamiętaj także-zawsze i wszędzie
każda z "Peemek"przy Tobie będzie
Stary 2009-07-01, 19:21   #3108
katey
Rozeznanie

GG do katey

yyy po Izusiowych zyczeniach to nie mam sie co wychylac,ale:
Agatko wszystkiego naj naj najpiekniejszego! zdrowej i slicznej Majeczki milosci, szczescia i spelnienia najskrytszych marzen!

Aguniu-ja chyba tez z tych monotematycznych o jednym moge gadac...chyba niedlugo utworzmy nowy watek" ulubiency zon doskonalych" i tam do woli bedziemy mogly gadac o jednym nie przeszkadzajac zbytnio tym ktore nie chca czytac....

Moonik-super ze wesele udane my za miesiac mamy slub i wesele mojej siostry i juz musze zaczac kombinowac co z panienskim i jakis prezent

Lil-cos ucichlas ostatnio...

Soffi-gratulacje zakonczonej sesji!!! teraz odpoczynek! zasluzony jak najbardziej!

Izus- spoznione gratulacje dla malzona!! daj znac jak po wizycie goscia...czy podloga za bardzo nie obsliniona

Marta- a tak sie martwilas!!! decyzja sluszna to moze i jakos szefostwo Cie nagrodzi?!

Czeko- mnie nei wzieleas na Sycylie?????????? why???why???? ooooo why????? a tak swoja droga to pamietam z wyjazdu do Wloch jeden tekst " non capito inglese" <nie wiem czy tak to sie pisze> wrzuc nam chociaz fotki zebysmy mogly Ci zazdraszczac jawnie!!!

Daget-jak sie psinka dogaduje z kociakiem?? bo wlasnie zastanawiam sie jak ta "ksiezniczka" (czyt.kocica tesciow) zniesie obecnosc psiaka i to nie wcale malego...

Anusia-fajnei ze wyjazd udany wypoczac pewnie nie wypoczeliscie skoro pozno/wczesnie wracaliscie do pokoju, ale wyjazd udany i to najwazniejsze!

Mili-masz od nas zakaz przejmowania sie tekstami innych/czy mysleniem co kto moze uwazac...DBAJCIE O SIEBIE!!!

Malutka- baaardzo sponiony buziak dla Dawidka i ode mnie...chyba wybaczy ciotce taki poslizg za tego buziaka????

ehhh wybaczcie wiecej grzechow nie pamietam....a ze mozg mi paruje to chyba jasne...
ale ja tam wole ciepelko niz brzydka pogode... chociaz wybralabym sie poopalac i napic sie zmnego piwka zamiast kisic sie w robocie!!! ehhhhhhhhhh jak mis ie chce urlopu!! ale podobnie jak Aga zamierzam go poswiecic wychowaniu malenstwa i z wyjazdu nici...no chyba ze na dzialce posiedze z psiorkiem

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 19:30   #3109
kotekk81
Zakorzenienie

Agatko
zycze Ci wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 20:28   #3110
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Agatko
zycze Ci wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas

I ja się przyłączam do życzeń

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Marta- a tak sie martwilas!!! decyzja sluszna to moze i jakos szefostwo Cie nagrodzi?!
Niedługo zbliża się ocena kwartalna, zobaczymy...
Dziękuje dziewczyny.

A teraz mam do Was pytanko . Wyobraźcie sobie, że dzisiaj mój mąż dostał zaproszenie na n-k od jakiegoś dziwnego konta. Co się okazało- był to nick naszej kamerzystki ze ślubu, która napisała mężowi wiadomość, że jak mamy ochotę to możemy ocenić jej galerię . Na początku nie wiedziałam o co chodzi. Pod koniec napisała, że umieściła kawałek naszego ślubu na swojej stronie internetowej . Szybko zajrzałam na te galerie na nk a tam..... nasze zdjęcia ze ślubu tak zwana stop klatka . Najgorsze jest to, że ona nas nie pytała o zdanie czy wyrażamy zgodę na rozpowszechnianie naszego filmu i fot! Wyobraźcie sobie, że pod koniec wiadomości dodała tekst "ma nadzieje, że się nie gniewacie"

Co za brak klasy! Nie dość, że na film czekaliśmy prawie pół roku! Za każdym razem jak się z nią kontaktowaliśmy zbywała nas tym, że jest chora ona, później mąż, później córka, raz na ospę raz na grypę. Aż nie dało się w to wierzyć! Później kolejna akcja: dwa razy musiała nagrywać płytki, bo coś się zacinało w jednej scenie, zmieniła nam kilka podkładów muzycznych mimo, że się umawialiśmy na co innego a teraz jakby nigdy nic prosi o komentarze i chwalenie jej przed obcymi ludźmi!

Jestem wściekła, bo nie mam zamiaru żeby mnie ludzie oglądali, komentowali, ściągali pliki itp. Mówię do F. skoro tylko do ciebie napisała to jej odpisz, że najpierw powinna nas spytać o zgodę, chociażby z grzeczności. Po drugie nie mam zamiaru, żeby wykorzystywała nasz wizerunek na jej własne potrzebny, bo niby co my z tego mamy? Ona w niektórych sytuacjach nie była wobec nas fer, a teraz co robi?

Dziewczyny jak byście zareagowały? Bo F. mówi, że on nie potrafi do niej tak napisać, ale jak ja się zaraz jeszcze bardziej nakręce to odpisze jej i to jeszcze dziś!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-07-01 o 20:32
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 20:47   #3111
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wykorzystanie wizerunku bez zgody jest karalne-chyba że mieliście to w umowie.
Ja bym zrobiła aferę-a mój Kamil to by ją nieźle opieprzył
Stary 2009-07-01, 21:08   #3112
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Jestem wściekła, bo nie mam zamiaru żeby mnie ludzie oglądali, komentowali, ściągali pliki itp. Mówię do F. skoro tylko do ciebie napisała to jej odpisz, że najpierw powinna nas spytać o zgodę, chociażby z grzeczności. Po drugie nie mam zamiaru, żeby wykorzystywała nasz wizerunek na jej własne potrzebny, bo niby co my z tego mamy? Ona w niektórych sytuacjach nie była wobec nas fer, a teraz co robi?

Dziewczyny jak byście zareagowały? Bo F. mówi, że on nie potrafi do niej tak napisać, ale jak ja się zaraz jeszcze bardziej nakręce to odpisze jej i to jeszcze dziś!
Martuś ja tez bym sie wściekła i nie tylko dlatego, że to brak kultury, ale także niesmaczne dla mnie...
Podam CI taki przykład, że moja koleżanka(z którą nie miałam az tak bardzo dobrych kontaktów) spytała czy może wstawić fotki w internecie, bo chce się zareklamować i to sobie cenię. Najważniejsze powinno być w takiej sytuacji tylko i wyłącznie wasze zdanie...a to, że nie zapytała, świadczy o jej nieprofesjonalności. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie nasz fotograf wstawia gdzies nasze fotki bez naszej wiedzy...może i bym się zgodziła, ale gdybym je zobaczyła po fakcie, to chyba bym mu coś połamała....wrrrr... Ja na Twoim miejscu bym napisała i to szczerze co o tym myślę, że sobie nie życzę itd. Nawet gdyby to był ktos bliski. Rozpisałam się...przepraszam, ale mnie to sama wzmburzyło,.....
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Idę robić kawę mrożoną - z lodami waniliowymi i bita śmietaną a na górze czekoladowe wiórki Która chce ????????
O ja Cię kręcę i obracam...ale pyszności....moge?
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 21:20   #3113
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

A teraz mam do Was pytanko . Wyobraźcie sobie, że dzisiaj mój mąż dostał zaproszenie na n-k od jakiegoś dziwnego konta. Co się okazało- był to nick naszej kamerzystki ze ślubu, która napisała mężowi wiadomość, że jak mamy ochotę to możemy ocenić jej galerię . Na początku nie wiedziałam o co chodzi. Pod koniec napisała, że umieściła kawałek naszego ślubu na swojej stronie internetowej . Szybko zajrzałam na te galerie na nk a tam..... nasze zdjęcia ze ślubu tak zwana stop klatka . Najgorsze jest to, że ona nas nie pytała o zdanie czy wyrażamy zgodę na rozpowszechnianie naszego filmu i fot! Wyobraźcie sobie, że pod koniec wiadomości dodała tekst "ma nadzieje, że się nie gniewacie"

Co za brak klasy! Nie dość, że na film czekaliśmy prawie pół roku! Za każdym razem jak się z nią kontaktowaliśmy zbywała nas tym, że jest chora ona, później mąż, później córka, raz na ospę raz na grypę. Aż nie dało się w to wierzyć! Później kolejna akcja: dwa razy musiała nagrywać płytki, bo coś się zacinało w jednej scenie, zmieniła nam kilka podkładów muzycznych mimo, że się umawialiśmy na co innego a teraz jakby nigdy nic prosi o komentarze i chwalenie jej przed obcymi ludźmi!

ja bym zaraz zadzwonila i jej nagadała......
co innego gdyby was zapytała o zgode ale w takiej sytuacji masz prawo sie wsciekac i zrobic jej awanture

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-01, 21:23   #3114
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Marta ja bym tego napewno tak nie zostawiła tylko od razu pisała do tej panny chociażby na nk - że nie życzycie sobie aby wykorzystała wasz wizerunek, że najpierw powinna się spytać czy chociaz uprzedzić (tak jak pisała iza chyba ze macie to w umowie). Nie szczędź jej słów - co ci teraz zależy i tak samo masz prawo pisać nawet jak ona napisała do twojego tż. No a jak nie poskutkuje - postraż ją paragrafem na wykorzystywanie czyjegoś wizerunku bez zgody.

Izka leci do ciebie duuuża kawa
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 21:34   #3115
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Aguniu-ja chyba tez z tych monotematycznych o jednym moge gadac...chyba niedlugo utworzmy nowy watek" ulubiency zon doskonalych" i tam do woli bedziemy mogly gadac o jednym nie przeszkadzajac zbytnio tym ktore nie chca czytac....

ehhhhhhhhhh jak mis ie chce urlopu!! ale podobnie jak Aga zamierzam go poswiecic wychowaniu malenstwa i z wyjazdu nici...no chyba ze na dzialce posiedze z psiorkiem
Ad. 1 Hehe, to jak nas tu będą mieli dość to tak zrobimy
Ad. 2 No i pewnie tak jak ja, i tak byś nie zamieniła tego na urlop pod palmami

martuś absolutnie ta babka nie ma prawa robić czegoś takiego! Powinna była najpierw zapytać o zgodę i koniec kropka! Napisz jej co o tym myślisz i poproś o usunięcie tych materiałów, to jest cholernie nie fair to co ona zrobiła!

Stary 2009-07-01, 21:44   #3116
kotekk81
Zakorzenienie

Martus jednym slowem owa Pani zachowala sie skandalicznie najpierw sprawdzilabym nasza umowe czy nie ma czegos dotyczacego zaistnialej sytuacji (znam taki przypadek ze mlodzi nie doczytali dokladnie umowy i wyladowali na stronie fotografa ale nic nie mogli zrobic bo w umowie bylo ze zgadzaja sie na wykorzystanie wlasnego wizerunku ) a potem napisalabym albo bym zadzwonila do tej milej Pani ze zadam usuniecia naszego filmiku

dziewczyny jak fatalnie sie czujeee mam taka migrene ze az na oczy nie widze, wogole nie ma wiatru a poniewaz mamy pokoj na poddaszu to wyobrazcie sobie jak mamy tu duszno

wlasnie sacze lodowate piwko jak ktoras chetna to czestowac sie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 23:32   #3117
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć lachonki
Wróciłam i mam mega lenia. Nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym w espaniolskie klimaty Było cudnie, chyba Egipt przestanie być mój ulubiony
Wyjazd rozłożyliśmy: 3 dni zwiedzania 4 dni odpoczynku. Byliśmy w Maladze (sami, pociągiem) w Granadzie i na Gibraltarze. Najbardziej podobało mi się samodzielne zwiedzanie, nikt nas nie poganiał.
Hiszpania i jej klimat są just boskie, polecam każdemu. Bardzo podoba mi się hiszpańskie spędzanie czasu wspólnie z rodziną np na plażę oni zjeżdżają całymi rodzinami i fiestują sobie. Trafiliśmy na noc świętojańską. To dopiero była fiesta: palili ogniska na plaży i tańczyli do rana (z malutkimi dziećmi zresztą)
Sangriję piłam jak dla mnie za słodka i owoce morza też pojadłam, ale stwierdziłam, że to chyba nie dla mnie) za to mieliśmy w hotelu takie angielskie śniadania więc codziennie żarłam....BEKON, normalnie chyba go uwielbiam
Wklejam niżej kilka fotek. Takie bardziej prywatne wstawię na NK ale już nie dziś - idę spać. W ogóle to dopiero dzisiaj mogę się do komputera dostać bo wcześniejsze dni mąż mi blokował, musiał pracować. Jeszcze nawet dokładnie sama swoich zdjęć nie obejrzałam W pracy też mam zachrzan bo tydzień mnie nie było, ale postaram się zajrzeć. Buziaki

Ps. Agatko duże duże buziaki!!! i 100 lat!!!
1. Widok z Gbraltaru
2. Alhambra
3. Plaża
$. widoczek z pokoju hotelowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1225.jpg (149,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1419.jpg (157,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1503.jpg (152,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Hiszpania2009 209.jpg (166,9 KB, 16 załadowań)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 00:24   #3118
malutka_24
Wtajemniczenie

Agatko
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi,
co Twoje życie w sen piękny zmieni,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnić sny przepiękne i najciekawsze

Cytat:
Malutka- baaardzo sponiony buziak dla Dawidka i ode mnie...chyba wybaczy ciotce taki poslizg za tego buziaka????
pewnie, że wybaczy

Cytat:
ja bym się nieźle wq...ła

Mooonik
fajnie, że jesteście zadowoleni z wesela dziękuję za buziaka imieninowego dla Dawida

Aguś
musicie wytrzymać jeszcze chwilkę

Czeko79
no to teraz masz motywację do nauki włoskiego

Daget
Czika jest taka rewelacyjna, że nawet z kotkiem się dogaduje

Soffera
a na co idziecie do kina

Czeko21
wychodzi na to, że teraz łazienka jest najchłodniejszym pomieszczeniem w mieszkaniu

Paulinko
za życzonka dla Dawida, a co konkretnie kupiłaś

Gosia
cieszę się, że wycieczka się udała, a fotki cudne

A tak w ogóle to Dobry Wieczór I dobranoc
ta pogoda mnie i synka wykańcza
Stary 2009-07-02, 09:07   #3119
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

No dzisiaj już w końcu bardziej wyspana, a że wszystko już rozpakowane, to po pracy laba!
I w nocy jakby mniej duszno było, bo wiał lekki wiaterek, więc można było pospać

Gosiu super, że wypoczynek się udał. No teraz niestety powrót do rzeczywistości, ale z tego co pamiętam, to nad morze się chyba jeszcze wybieracie? Więc jeszcze troszkę i kolejny odpoczynek będzie

Buziole laski i miłego dzionka!

Stary 2009-07-02, 10:39   #3120
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz mam do Was pytanko .

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wykorzystanie wizerunku bez zgody jest karalne-chyba że mieliście to w umowie.
Ja bym zrobiła aferę-a mój Kamil to by ją nieźle opieprzył
Martuś zgadzam się z Izą , nie można tego tak zostawić
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
1. Widok z Gbraltaru
2. Alhambra
3. Plaża
$. widoczek z pokoju hotelowego
Gosiaczku po prostu bosssssko

miłego dnia lachonki, jeszcze jakoś dziś i jutro przetrzymać w tej duchocie w pracy i weekend , jutro wieczorem mam kosmetyczkę i robię peeling kawitacyjny z wprowadzaniem ampułek z kolagenem, albo jakichś innych odżywczych - będę normalnie jak niemowlę

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości