|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Malwiś jedź! W końcu wakacje masz
Idę spać, dobranoc
|
#4082 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia
Ja juz pisalam, ze czuję się bardzo samotnie. Jutro posprzątam i pójdę sobie moze do Galerii Krakowskiej. Kumpela wciaz mowi, ze zmeczona, ze nie ma czasu it ak dalej. Rozumiem, wytrzymuje to, tlyko ze musze coś ze sobą zrobić. Dziewczyny, jakbyście to ustawily na moim miejscu ? Zastanaiwam sie czy nie zamienic zarządzania z inzynierią, z tym że... zarzadzanie - takie niekonkretne bo to ani inz materialowa ani zarządzanie i jak to tata powiedzial "na zarządzaniu na agiehu to tlyko glowa boli. na drugi dzien" a takich studiow to mi niepotrzeba... a z drugiej strony inzynieria srodowsika to mega duzo chemii jak na mnie i się boję. a nie chcę tez studiow-zapieprzania. I nie wiem co mam robic ![]() Vinka ale Ci fajnie Weekend to nie jest jakos długo więc jedź jest duża szansa, ze będzie fajnie
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nicRu gdybym to ja wybierała to bym wzięła Turystyke i rekreacje na pierwsze miejsce... no ale nikt nie przewidzi co się stanie i ciężko jest powiedzieć... miejmy nadzieję że dostaniesz się własnie na tą Matematykę
Edytowane przez Marguerita Czas edycji: 2009-07-02 o 22:36 |
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale po tej burzy mi net wolno chodzi, wściec się można
Anlejka trzymam kciuki ![]() Arkadia w sobote w PL czekamy Malwinka pakuj się i jedź ![]() jutro niby spotkanie klasowe(a pewno znów tylko parę osób będzie).. wielkie zdziwienie bo zostałam poinformowana nie wiem czy pójdę.. nie będzie żadnej dziewczyny, z którą się bliżej kolegowałam i nie wiem co teraz zrobić, bo głupio się tam będę czuła..w ogóle jakoś mi się tak smutno zrobiło dzisiaj wieczorem i trzyma do teraz ... idę pod prysznic i poczytam P.Coelho.Dobranoc Maturzyścia |
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: już widzę ![]() ja bym dała inżyniere srodowiska na 1 miejscu - z chemią sobie poradzisz, tam jest chyba gorsza matma -ale z tym tym bardziej. a tytuł inżyniera przyda się bardziej niż magistra ![]() ja się zaczęłam nastawiac bardziej na ochornę srodowiska (stypendium kusi ![]() Paula mów sobie co chcesz! ja uważam że świetnie Ci poszło Gosia ja golę depilatorem łydki, ale mam grubą skórę i nie boli mnie to. Za to uda, bikinie - absolutnie nie przejdzie. jeśli już to jeszcze pachy, ale płaczę z bólu. tylko potem są gładkie przez 2 tygodnie Ja kupiłam "w ciemno" ale może spróbuj u jakiejś koleżanki która ma
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-07-02 o 22:41 |
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale ale xD nie wiem sama jestem jakaś rozbita xD pytam Przyjaciółki i jej TŻeta czy pojadą, w większej grupie zawsze raźniej, bo tak sama to się wstydze ![]() ![]() ![]() Renia! nie zaklikło mi Twojego posta. apf! |
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
A wogole zapomnialam wam napisac ze jednak zdazylo sie dzis cos milego
![]() Dzis na szklarni byl taki upal ze pot lal sie strumieniami z nas. Nawet moj brygadzista holender facet ok 40 latal w krotkich spodenkach i samym podkoszulku i zdjal firmowe ciuchy. Nigdy go takim nie widzialam. Na kilka chwil przed druga pauza czyli godzina 12 w poludnie moja wspolokatorka B zaczyna sobie marzyc na glos ze zjadlaby sobie teraz lody ktore kupila wczoraj. Wchodzimy na kantyne na pauze a tu leci nasz zapodkoszulkowany Rob brygadzista z czym? z LODAMII ![]() ![]() ![]() Chociaz tyle A jutro daja piwo. Ale ja nie pije. bo nie lubie. Ale to mile ze troszke o nas roboli dbaja.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4088 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Grudniowa, właśnie się nad tym zastanawiam. Bo ZiIP jest bardzo niekonkretny a nie chcę potem drżec o praktyki i się martwić. Matmę dałam na pierwszym bo jakaś taka bliższa mojemu sercu.
Edit: Chyba ide spać Branoc
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZIP na AGH i Rolniczej zapewne w czymś się różnią ale moj Tż studiuje to na UR właśnie. Wg mnie to okropnie nudny kierunek, jest tam właśnie wszystkiego po trochu, statystyka, mikroekonomia, matma, materiałoznawstwo, mechanika, chemia. zresztą pewnie gdzieś sprawdzałaś. i właściwie nie wiem ani ja ani on do czego prowadzi taka mieszanka przedmiotów. lepiej wybrać coś konkretniejszego ![]() ![]() z kolei na ochronie środowiska przerazajacy jest program z lekka dla mnie 5 rodzjaów ekologii! jak ja przy tej głównej, szkolnej - wysiadam! zawsze chciałam strzelic sobie w łeb jak padało hasło ekologia
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-07-02 o 22:58 |
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Też już lecę
do jutra ![]() Dobrej nocki
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ja przyszłam na spam, a one sobie idą!
![]()
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po dokonaniu opłaty moge jeszcze coś kombinowac z kierunkami czy to bedzie wersja ostateczna
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem xD bo cały czas się zastanawiam
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczny ;;D ja nie ide!!! ;d Paula gratuluje :d w moim odczuciu dostaniesz sie bankowo!! ![]() Arki wracaj na zawsze ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś nie mam natchnienia na spamowanie ostatnio
poczytam sobie przynajmniej
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja się wstydzę
na razie chce go wyciągnąć na grilla albo spacer xD bo w końcu nie poszliśmy xD |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na ten kierunek nie maegzaminow sprawnosciowych. wymagaja tylko, zeby umiec plywac, ale i tak przy rekrutacji tego sprawdzac nei będą ![]() Cytat:
![]() padam ![]() u mnie skwar caaaly dzien ;O wszyscy się smażą. od 10.30 do 15.30 latalam po miescie z mama, potem na 16 na plaze z tż i kumplami [bylismy na lodce i rowerkach wodnych ![]() ![]() super byloo ![]() ], wrocilam do domu przed 22. caly dzien w sloncu, wykonczyc sie mozna Maliwnka jedź! |
|||
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
![]() muszę się z tym przespać xD czemu ja jestem taką ofiarą? xD no ja Cieeeeeee. |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa
![]() dobra to idę spać ![]() dobranoc Moje Kochane! |
|
|
|
#4104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jeszcze się zastanawiam, no ale napisać mogę, to o niczym mi nie przesądzi maturę już zdałam ![]() Cytat:
więc nie martw się o matematykę, a będziesz się starać na AM też? ja w tym roku w ogóle zrezygnowałam z rekrutacji na jakiekolwiek dzienne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
współczuję jej, bo to na pewno zawód, ja ucząc się w ostatnim roku rozszerzenia mając dwa lata podstaw napisałam biologię na 68% to nie było szczytem moich ambicji, ale no... nic nie da się już zrobić na tę chwilę, zostaje mi maj 2020![]() Cytat:
![]() no i wolę zdecydowanie upały nić ulewy ![]() dobranoc jutro nie do pracy, ale też cały dzień zawalony, także nie wiem czy będę na dłużej
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie burza! a ja chciałam czytać MIstrza i Małgorzate, a tam akurat bal u szatana
śmiać mi się chce z samej siebie, bo nie moge sie zdecydowac co do 2 kierunkow w krakowie ico chwila skłaniam się ku innemu
|
|
#4106 | |
|
BAN stały
|
czy ja wiem czy późno.. ja dopiero jutro wysyłam (bo miałam chwilowy kryzys wartości
)...Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- widze, że zostałam sama na placu boju to ja uciekam spac...
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja was przepraszam, że wogóle nie pisze, ale wogóle mnie w domu nie ma... Najpierw ten wypadek, potem bieganina ze stydiami, a teraz... TŻ złamał noge...
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie, jestem załamana.
Zadzwoniłam tam i koleś mi powiedział, że nie przeszłam. ![]() W ogóle tego nie rozumiem. Powiedział, że miałam 2 a trzeba było przejść od 3. W Katowicach. Jak to możliwe w ogóle? Odpowiedziałam na wszystko, ja pierdziele. Tam są jakieś układy albo coś. ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- W ogóle nie rozumiem jakim cudem ci, którzy spieprzyli rozmowę i nic nie powiedzieli mają tyle samo punktów, albo więcej.
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Paula a nie ma drugiej rekrutacji? może jeszcze jest jakaś szansa ![]() A może dostaniesz sie do Łodzi Haa mamy z Muszką takie same klami ![]() ![]() Ja dziewczyny tylko tak na moment, zaraz jadę do kumpeli ma nowy dom i poprosiła mnie żebym jej pomogła w posprzątaniu bo niedługo się wprowadza ![]() A potem może nad jeziorko się pojedzie Ciaaał
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie takie mieli widzimisię ale jest jeszcze inna nadzieja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Weekend to nie jest jakos długo więc jedź 

i nie wiem co teraz. no ych ych ych...

nie wiem czy pójdę.. nie będzie żadnej dziewczyny, z którą się bliżej kolegowałam i nie wiem co teraz zrobić, bo głupio się tam będę czuła..

współczuję jej, bo to na pewno zawód, ja ucząc się w ostatnim roku rozszerzenia mając dwa lata podstaw napisałam biologię na 68% to nie było szczytem moich ambicji, ale no... nic nie da się już zrobić na tę chwilę, zostaje mi maj 2020
ale jest jeszcze inna nadzieja