|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
mała wariatka ![]() u nas ze spaniem to jest różnie .. czasem sie wpakuje do poslanej poscieli w nogi .. po czym jak ja wchodze do łózka pakuje mi sie turlaczkiem na poduszke ![]() a czasem dopiero jak posciele i wejde to tak przyjdzie popatrzy blagalnym wzroczkiem i bach na poduche Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-02 o 22:57 |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojda spac jak sie zmecza na mnie nie czekaja z reszta one w nocy nie spia ze mna w lozku tylko w salonie na fotelach albo w wersalce ![]() wlasnie Czesio zaczal ogryzac Beniowi ogon to dostal dwa razy lapa przez leb
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
u mojeje cioci są fajne gagi z kociakami
![]() przykład: duzy kociak siedzi na taborecie i kreci ogonkiem na dole maly siedzi i z pasja łowcy obserwuje ów ogon i iiii atak na co duży z góry razy łapą wymierza |
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moj tak przynosil myszy i ptaszki... i tak sobie podrzucal, popychal, odgryzal glowe i zjadal takie tam kocie zabawy ![]() a teraz juz cos nie przynosi... moze juz mu sie nie chce... bo on to wlasciwie robil bardziej dla sportu niz dla jedzenia
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Komu dobrze? Tym ludziom, którzy niczego nie świadomi zaparkują na chodniku, a jak wrócą to z boku zobaczą tylko takie odgniecione "L"? Cytat:
|
||
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze dla tych uczacych sie. bo naucza sie parkowac w normalnych warunkach. nie oszukujmy sie - po nauce na placyku gdzie kazdy jezdzil 'na slupki' to sie nie bardzo umialo parkowac... dlatego wole zeby mnie zarysowala L-ka niz jakis poczatkujacy kierowca, ktory nigdy wczesniej nie mial okazji parkowac w normalnych warunkach no bo nagle na miescie nie ma slupkow wiec w sumie dobrze i dla mnie
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to widze ze nawet podczas nauki i examinu korzystaja z parkingow przyosiedlowych.. to wg mnie jest dobre a tak swoja droga to jakim cudem L obrysowuje cudzy samochod co to instruktor zapomina do czego ma pedał hamulca po swojej stronie ??? |
|
|
|
|
#1208 |
|
Adwokat diabła
|
Lain, nasz wątek zaczyna żyć Twoimi kotkami, heh..
Jazz, ja od kiedy pamiętam miałam swój pokój.. hmm chyba od 3'go - 4'go roku życia
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dobranoc
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to może i Ja też się skieruję w stronę łóżeczka. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-02 o 23:34 |
|
|
|
|
#1213 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc laseczki
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Też lecę spać. Dobranoc
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój instruktor jak wjeżdżałam tak, że miałam się nie zmieścić to od razu pytającym tonem "a zmieścisz się?". Oni od czegoś są, raz pomyliłam prawą stroną z lewą i dał po hamulcach aż zapiszczało moim zdaniem L-ka nie ma szans zarysować innego kierowcy. Zresztą z tego co ja mam na świeżo to oni zarówno na kursie jak i na egzaminie nie każą parkować pomiędzy 2 samochodami, gdzie jest miejsce na jeden samochód. Ja zawsze parkowałam tam, gdzie albo jest jeden a z drugiej strony nie ma nic albo jest ze 3 odstępy I nie ma parkowania na chodniku z krawężnikiem tylko na równym terenie... naprawdę nie ma szans zarysować, chyba że instruktor zaśnie ale w takim razie i pieszego na pasach można zabić i pod tramwaj wpaść
|
|
#1216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do wspólnego pokoju chłopca i dziewczynki to nie polecam :/ Mieszkałam w jednym pokoju z bratem do 12 roku życia mniej więcej i tak od 9 zaczęła się robić masakra.. Więc o ile to nie przeszkadza dopóki dzieci są małe to później jest nieciekawie.. Cytat:
|
||
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() wlasnie biegaja jak wariaty wydaje mi sie, ze z Beniem juz coraz lepiej chyba powoli godzi sie z losem ![]() dzisiaj przyjezdza moja siostra, wiec pewno maluchy dostana cos dobrego, bo wczoraj dzwonila do mnie z zoologicznego i wypytywala ktore firmy sa dobre ![]() Cytat:
)Cytat:
do 12 roku zycia mieszkalam w jednym pokoju z siostra... jak wyjechala do liceum do FR to zostalam sama... to byl raj teraz jak przyjezdza i mi wbija do pokoju to jestem w stanie wytrzymac max 2 dni. po tym czasie tak mnie wkurza jej obecnosc, ze mam ochote wyprowadzic sie do TZa.coz, trzeba miec jakas swoja oaze na tym swiecie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-03 o 09:36 |
||
|
|
|
#1218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no to dziwnie miałyście. Ja mieszkałam z bratem w jednym pokoju prawie całe życie i było super, na prywatność nie narzekaliśmy a jak już mieliśmy osobne pokoje to i tak razem przesiadywaliśmy. Nie bardzo Was rozumiem. Ja niestety nie kupię 4 pokojowego mieszkania za 470 tys(z miesjcami parkingowymi 530 tys ), żeby dzieci miały swój pokój, bo sama mieszkałam z bratem i było spoko. Poza tym nie wiadomo czy się u nas nie skończy na jednym dziecku i jak cos wspominałam o 4 pokojach to tz mowi, że na początek lepiej mniejsze i zobaczymy jak w ogole będe znosić ciążę, żeby sie nie okazało, że kupimy wielkie mieszkanie i dupa będzie z niego. A jak sie tak rozmnożymy, że trzypokojowe mieszkanie zrobi sie małe to sie postawi dom albo kupi większe, a jak nie będzie nas stac to sie dzieci będą musiały pogodzic z tym, że mieszkaja razem, zwłaszcza, że nie widzę w tym nic niehumanitarnego. NIe wiem jak u was w domach, ale u mnie mało kto siedzi zamknięty w sypialni, wszyscy przesiadują w salonie to jak jakies dziecko nagle będzie potrzebowalo prywatności, żeby sie pouczyc to bedzie mogło iść do naszej sypialni. A dwa biurka i dwa kompy będą miały, no to chyba nie jest źle jak w Indiach. Pierwszy raz się spotkalam z tym, że ktos tak mowi o mieszkaniu z bratem czy siostrą, dla mnie to normalne...
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To był malutki pokoik ale jakoś dałyśmy radę Lekcje odrabiałyśmy na zmianę, uczyć się można było na łóżku i jakoś dałyśmy radę Dopiero jak skończyłam 18 lat to miałam swój pokój. I powiem wam, że to już nie było to samo. Każdy zamknął się w swoim pokoju i robił co chciał. A tak zawsze siedziałyśmy razem i inaczej było. A teraz jej pokój stoi pusty. Za 3-4 lata mój też będzie pusty. I nie wiem co rodzice z tym zrobią. Wprawdzie mam jeszcze 2 braci ale nie wiadomo czy nie przeprowadzą się do swoich żon. I cały czas się zastanawiam czy się przeprowadzać na swoje czy nie zostać w rodzinnym domu. Zwłaszcza, że on strasznie wielki jest. I później będzie stał pusty.
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
nasza szefowa w ogóle nie odbiera telefonu
dzwoniliśmy ze sto razy, pisaliśmy smsy i maile i się nie odzywają więc niech spadają na bambus a na takiej drugiej farmie jak dzwoniliśmy to babka szczerze powiedziała że w tym roku ma kłopot z odbiorcami i potrzebuje teraz niewiele ludzi i już znajomych zaangazowała więc nam nie może zapewnić roboty. ale jakoś się tym nie przejęłam szczerze mówiąc- niby kasa przeleciała koło nosa ale już od jakiegoś czasu miałam takie dziwne obawy co do tego wyjazdu i mi się tam jechać odechciało... Cytat:
i tak co roku jeździliśmy na wakacje, teraz codziennie się widzimy więc nie jest źle- a jak nas najdzie to siadamy w auto i nad jakieś jeziorko na weekend wiuuuuu![]() ja zawsze miałam pokój z siostrą i baaaaardzo fajnie jest razem mieszkac- jak byłyśmy małe to była nieustanna zabawa razem, potem w szkole ciągle plotkowałyśmy sobie itp a z nauką nie było kłopotu bo obie się dobrze uczyłyśmy i najpierw była nauka a potem przyjemności, potem wyjechałam na studia, teraz wyjechała i ona i rodzice sami zostali rodzice chcieli zmienić mieszkanie na większe ale ja "wiedziałam" że po studiach już nie wrócę do mieszkania z rodzicami i "się sprawdziło" hehehe bo wychodzę za mąż i się wyprowadzam więc w sumie dobrze teraz jest bo rodzicom nie zostanie wielkie i puste mieszkaniea tak w ogóle to dziś już wódeczka weselna została przywieziona do domku tżta a po drugie to dziś zaczyna się remoncik w naszym mieszkanku
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
miedzy mna a siostra jest 3 lata roznicy, wiec jak ma sie te 10 lat to jednak jest to calkiem spora roznica
z reszta my zawsze mialysmy rozne charaktery i tak na prawde dogadywac zaczelysmy sie dopiero jak bylysmy starsze (jak wyjechala hehe pamietam jak mi swinia przykleila nad lozkiem taki dluuuugi plakat z Kelly Family... a ja nienawidzilam Kelly Family ![]() musialam tez wysluchiwac jak wlaczala kasete Kelly Family ![]() pamietam tez, ze mi swinia grzebala po rzeczach, a ja bylam biedna zestresowana, bo nie mialam szafki na kluczyk i musialam kombinowac gdzie by tu schowac moj pamietnik ![]() oj zawsze mi sie marzyl swoj wlasny pokoj... niestety brat jako jedyny chlopak mial ten przywilej, a my musialysmy toczyc wojny
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-03 o 11:40 |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
my z siostrą jak sie pokłóciłyusmy to podzieliłyśmy pokój na pół i żadna z nas nie mogła przekroczyć tej połowy a najlepsze było to że na mojej połowie były drzwi
|
#1223 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
bez kitu kaczak mnie boli.. buu
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
my wlasnie w pewnym momencie stwierdzilysmy, ze trzeba jakos podzielic ten pokoj, ale nijak dalosie to zrobic, bo wlasnie jedne drzwi byly
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
rozmawiacie o mieszkaniu w jednym pokoju z rodzeństwem... to i ja się wypowiem ![]() ![]() otóz mieszkałam ze swoim 3 lata starszym baratem przez jakieś 19 lat razem w jednym pokoju i się nie pozabijalismy... a powiem nawet więcej, że chyba dzieki temu jesteśmy ze sobą tak "blisko" bo jak coś to wiem, że zawsze mogę na niego liczyć i mi pomoże... oczywiscie nie zawsze było rózowo i do jakiegoś 13 roku życia toczyliśmy ze sobą regularne wojny... ale to raczej nie o pokój tylko się coś innego znajdywało ![]() nawet kiedys mi oko podbił... ale byliśmy wtedy mali i bawiliśmy się w dziki zachód ![]() tak więc ja nie widzę w tym nic strasznego.... wiadomo, że fajnie by było jakbysmy od razu mieli oddzielne pokoje... ale wiadomo, że w zyciu bywa róznie i nie zawsze sie wszystko ma co się chce
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś się tego nie doceniało ale teraz widzę co dało nam mieszkanie w jednym pokoju- i gdybym miała cofnąć czas to nie zmieniłabym tego wspólnego pokoju hehehe no może na troszkę większy żebyśmy obie mogły mieć gigantyczne szafy hehehe bo teraz mamy tyle ciuchów że siostra już się nie może doczekać aż dostanie w spadku moją szafę po moim ślubie
|
|
#1228 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() musiało to pewnie komicznie wyglądać.. no cóż a teraz dziele pokój z tź i jakoś dajemy radę ![]() jak mnie wkurzy to wyznaczę mu jego część pokoju.. hihi
|
|
|
#1229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z bratem nie robilismy takich numerów, bylo fajnie i pokój nie był powodem bitew![]() Cytat:
A co do ostatniego co napisalaś to się zgadzam Gadałam teraz o tym z tz i powiedział, że bez sensu sie ladować w dziesięć pokoi jak jeszcze nawet dzieci nie mamy i trzy pokoje wystarczą na pewno na początek a jak się okaże, że bedzie ciasno to będziemy rozkminiać, zwłaszcza, że przy dwójce dzieci to za jakieś 20 lat będą potrzebowały oddzielnych pokoi, bo maluchy moga mieszkac razem, nastolatki w razie czego też A dzieci planujemy za jakies 6 lat dopiero.
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie - z potworem jeszcze sie jej te zapedy pedantyczne ujawnialy i non stop sie mnie czepiala ![]() dla mnie to bylo tym trudniejsze, ze wczesniej mialam swoj pokoj, bo jak sie przeprowadzilismy do tego mieszkania to jakos nikt nie chcial spac sam w pokoju. no to ja myslac perspektywicznie zglosilam sie do mieszkania w oddzielnym pokoju i bylo super. tylko potem jak brat dorosl to rodzice stwierdzili, ze lepiej zeby dziewczynki byly razem i zabrali mi moj pokoj ![]() jak widac - roznie to bywa z ta bliskoscia i swietnym dogadywaniem sie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

pojda spac jak sie zmecza
takie tam kocie zabawy
teraz Wam sie kasa na mieszkanko przyda

dzwoniliśmy ze sto razy, pisaliśmy smsy i maile i się nie odzywają więc niech spadają na bambus![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)