|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Cytat:
http://www.allegro.pl/search.php?str...personal_rec=0 Malin STO LAT, STO LAT!!!!! ŻYJ KOCHANA DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE!!!!! A co do prezentów dla dzieci - dla mnie to koszmar, bo nigdy nie wiadomo co kupić, zwłaszcza jak się kupuje dla dziecka które wszystko ma.
Gabrysia Edytowane przez Orzeszek.1 Czas edycji: 2009-07-03 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||
Zakorzenienie
|
słuchajcie w tym tempie to coś mi się wydaje, że goście w niedzielę będą mi pomagali kończyć to sprzątanie...jest po prostu za gorąco...
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i krem do włosków z loreala... i szczotkę drewnianą... eeeh ![]() kosmetyki to nie moja pasja- one są raczej z potrzeby.. ale torebki.................. .... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Z mężem wczoraj sobie rozmawialiśmy i wyszedł pomysł pojechania do Zakopanego
![]() ![]() Zobaczymy co powie nowa ginka - i jeśli jest OK ze mną i syniem to pojedziemy, bo się stęskniliśmy za Tatrami ![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miss hot, uciekaj się uczyć, sio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Nikuś ja się ciągle uczę - tzn. na razie opracowuję pytania na kompie i potem druknę sobie i będę czytać
![]() Ale dziś mam dobry dzień - energia jest i dobrze mi idzie to opracowywanie ![]()
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Bo taką marżę nakładają nasi sprzedawcy w autoryzowanych perfumeriach. Jak byliśmy w Belgii, to mężowi kupiliśmy markową wodę toaletową za jakieś 2/3 ceny w Polsce.
#728 |
Wtajemniczenie
|
zjadłam 2 placki i jestem pełna
![]() pyyyyycha ![]() oczy by jeszcze jadły ale żołądek mówi nie ... no nic poczekam na męża, odpocznę chwilę i zjem potem z nim ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-07-03 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowaliśmy, że do Gdyni jedziemy jutro. Obejrzymy żaglowce, a potem skoczymy do Ikei na zakupy
![]() Jeszcze 40 minut i weekend ![]()
Jasiek ![]() ![]() Misiek ![]() ![]() Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2009-07-03 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
wiecie nad czym się zastanawiam od kilku dni?
![]() jak to jest być mamą...jak to jest od pierwszych chwil życia maluszka... jakie to musi być cudowne..wyjątkowe, i niepowtarzalne uczucie... ![]() to chodzi za mną naprawdę kilka dni..i tak sobie rozmyślam o tym..jakie szczęście Nas spotkało, że będziemy mamami..aż łezka w oku się kręci...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Spałam dobre dwie godziny ... położyłam się był chłodno, wstałam jest upał!!!!!!!!!! Ludzie gorąco ...
Nastawiłam kartofelki, zaraz idę smażyć kotleciki ... chyba zrobię takie z serkiem żółtym ![]() A narazie popijam pepsi z lodem ![]() ![]()
#734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja spałaszowałam talerz klusków z serem polanych tłuszczykiem i jestem pełna ![]()
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#737 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja kuzynka wczoraj urodziła chłopaka. Maluszek miał być wróbelkiem - lekarz mówił że ma ledwie 2500 g a wyszedł chłop o wadze 3400 g! ![]() ![]() A ja wykonałam program w 200%. Prawdziwy stachanowiec ze mnie! ![]() ![]() to teraz mogę sprawdzić co się w świecie dzieje ![]() ![]()
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabi właśnie zobaczyła latającą krewetkę na moim kompie, krzyknęła: OJEJ!!! JEDZIENIE!!! A NIE!! TO PIESEK!!! ![]()
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero jak na forum przeczytałam, że to krewetka to się dokładniej przyjrzałam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jak zobaczyłam napis McDonald to byłam pewna, że to jakiś kurczaczek albo coś ... a to kreweta ....... A co do macierzyństwa mnie to przeraża dwa razy bardziej ... mam wrazenie ze nie poradze sobie sama ... a jeszcze bardziej meczy mnie fakt, ze jestem sama, co powiem dziecku gdy zapyta o tatusia, ze nie mieszka z nami bo???? A kolejna rzecza, ktora jest dla mnie straszna, to to jak dziecko podrosnie, ojciec dziecka zabierze je do siebie np. na jeden dzien ... ja wprowadze pewne zasady, a on dziecku namiesza w glowie i powie: nie sluchaj matki, matka jest glupia, albo tatus ci pozwala ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zezarłam juz obiadek ... teraz tak mi gorąco ... Wiecie, co mimo, ze jestem sama ... i jak gotuje, to czasami myślę, po co. Na jakiego groma, toż jesteś sama ... ale potem przyhodzi mój tato, pytam go czy mu nałożyć: on mówi, że gorąco, że nie jest głodny, ale zje, zastrzega tylko nałóż mało ... więc nakładam dwie łyzki kartofli i kotleta ... ze swojego pokoju słysze jak palaszuje, a potem jak mówi: bardzo dobre, jest jeszcze? Ja lece jak na skrzydłach, daje mu dokładkę, a on zjada i mowi, że bardzo mu smakowało ... A ja czuję się szczęśliwa, bo ktoś mnie docenił ... Boże jaka ja jestem głupia
69 będzie 54 kiedyś napewno ... ![]() 111 dni bez słodyczy 111 dni bez fastfoodów 111 dni systematycznych ćwiczeń 111 dni wytrwałej diety 111 dni i będzie OKEJ ![]() Edytowane przez Fasoleczk4 Czas edycji: 2009-07-03 o 15:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | ||
Zakorzenienie
|
DZIEWACZYNKI LEJE!!!! urwanie chmury nareszcie!!!! słuchajcie leje tak, jakby się niebo oberwało hahahahaha!!!!!!!!!!!!!
co do rozmów o byciu mamą... tak to cud, niezwykły...ja sięjuż czuję mamą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() .................. no serio.... potop...taka ulewa... i GRAD!!!!!!!!!!
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-07-03 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kota mam takie samo zdanie. Zwłaszcza, że póki co dysponujemy jednym pokojem w którym musimy się pomieścić. Nie wyobrażam sobie, żebym kota gdziekolwiek zamykała. I również jak Ty mam nadzieję, że dziecko nie będzie miało alergii na sierść. Pies ma włosy, więc nie ma problemu, gorzej miała by się sprawa z kocurem-nie chciałabym go do mamy wywozić... Nasz kot też w nogach sypia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
![]() nadrabiac bede poźniej bo mam 11 stron ![]() ![]() Bylam wczoraj na wizycie wszystko ok ![]() Cukier przysfajam jak to powiedziała Fasoleczko "jak koń" ![]() na czczo 70, po godz i 50 ml glukozy 73 ![]() ![]() ![]() ![]() Dzidzia coraz bardziej sie wierci ![]() a po wizycie wpadlam na zakupy do Realu i dziewczyny trafilam na wyprzedaż rajtek takich ok rozm 74/80 w cenie.... 1 zł ![]() ![]() buziaki ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-07-03 o 16:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||||||
Zadomowienie
|
Ktos ma urodziny
![]() ![]() W poludnie ruszyl sie wiaterek, ale nadal goraco mam nadzieje, ze na weekend sie nie rozpada ![]() Pospalam trodzeczke, ide gotowac i sprzatac, choc to drugie prawie nie mozliwe, bo TZ w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem, czy ja czasem nie powinnam miec kosmetykow typowo dla tlustej cery ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tez nie zamierzam swoich kundli czy kotow (wyjatek stanowi fretka, bo moze atakowac dziecko) trzymac z dala od malego, tna poczatku utrzymac czystosc to nie problem, ale jak maly zacznie raczkowac i jesc co wpadnie w lapki to juz bedzie wyzwanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W każdym bądz razie dzięki Orzeszku za namiary ![]()
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie i głośno czytam to co znajduję do opracowania zagadnień, a tu nagle przez brzuch przechodzi ruchoma fala ruchów i po chwili tak uderzenia - raz w prawej wybrzuszenie - raz z lewej
![]() Mówię do synka - co, uczysz się razem ze mną ? ![]()
#747 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio robię wszystko na raty, rozplanowuję co po kolei, robię przerwy pomiędzy czynnościami. Dzisiaj wybrałam się z siostrą do centrum, przeszłam od Browaru do Kupca i z powrotem i padam ze zmęczenia. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Jako, że obrona tuż tuż musiałam zobaczyć czy mam się w co ubrać - no i oczywiście żadna z białych koszul nie jest dobra
![]() Grrr, ale znalazłam na allegro taką w miarę, cenowo też http://www.allegro.pl/show_item.php?item=676457508 ![]()
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
nadrobilam
![]() ![]() ![]() Malin wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Nika gratuluje zdolnosc w szyciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sweetpinky gratuluje ![]() ![]() ![]() a zapomniałam wczesniej napisać, po wizycie ...dzidzia lezy sobie jeszcze nie obrócona bo głowka jest po prawej (patrząc z mojej perspektywy) a nozki gdzies na moim pecherzu ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-07-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.