Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-03, 13:30   #4201
kamilla123
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe

Piękne zdjęcia wklejacie dziewczyny! Każdy brzuszek inny i każdy ładnyZa 5-6 miesięcy zamiast naszych zdjęć będziemy wklejać zdjęcia naszych dzieciaczków!!!

Maria2008
ja mleko gotuję, bo po prostu nie lubię zimnego. Ale te w kartonach są pasteryzowane, więc myślę, że nie trzeba gotować.

elalank w końcu się doczekałaś sygnałów z brzuszka

Mam prośbę o trzymanie kciuków za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że moje łożysko "poszło" do góry i w końcu będę mogła ruszyć się z łóżka. Jeśli tak to pierwsze co zrobię po powrocie do domu to siadam do allegro i zamawiam jakieś ciuchy ciążowe, bo normalnie nie mam nic. Tak się właśnie zastanawiam w czym tu do lekarza się wybrać... hmm...
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:33   #4202
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Kamilla123 trzymam mocno kciuki na pewno bedzie wszystko dobrze i czekamy na relacje

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:45   #4203
sexy body
Rozeznanie

Jak patrzę na Wasze zdjecia, to coraz bardziej przekonuję się o tym, że nie ma żadnych reguł co do wielkosci brzuszka w poczszególnych miesiacach. Nic się nie da przewidzieć

Ja się muszę pochwalić, że po rozmowach z szefem zostałam zatrudniona na umowę o pracę na cały etat (wcześniej byłam na umowę zelecenie)
Jednak szefowie też mają serce
I jeszcze mi powiedział, że po urodzeniu i urlopie macierzyńskim zawsze znajdzie się dla mnie miejsce w firmie
Mogę oblewać!

A poza tym to fajnie się czyta te Wasze relacje z przebiegu ciąży. Fajnie jest spodziewać sie dzieciaczka Tyle spraw, tyle zmartwień, tyle planów, tyle wyrzeczeń, a ponad wszystkim ogrom radosci

A propo toksoplazmozy - tez na nią nie chorowałam, mam kota w domu, uważam na czystosć i mam nadzieję, że będzie dobrze

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:58   #4204
Ravenne
Raczkowanie

Gissh - ja też mam to samo, identycznie czasem odczuwam tętno, zwłaszcza jak się kładę na lewym boku. Będę musiała zgłosić to mojej lekarce na następnej wizycie.

Tak się tu rozpisałyście o toksoplazmozie, a ja jeszcze tego testu nie miałam robionego, że chyba w poniedziałek wybiorę się na badanie i sobie zrobię, bo lekarka mi tego nie zalecała, ale dla własnego spokoju sprawdzę.

A co do moich problemów z ZUS-em to dowiedziałam się, że to wszystko dzięki mojemu pracodawcy, który zapewnia mi takie atrakcje. Nie będę wchodzić w szczegóły, ale szkoda gadać

Gucia gratuluje córeczki!! Śliczny brzuszek.
Pietrusia także piękny brzuszek i jeszcze w takiej ładnej bluzeczce

Elalank
trzymam kciuki za wizytę i gratuluje pierwszego kontaktu z dzieciątkiem
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:14   #4205
gucia6
Zakorzenienie

Magdawikp, alez ja sie wcale nie martwie i wiem, ze u corci wszystko ok, bo inaczej gin wyslalby mnie na dalsze badania. A z ta grupa krwi, to poprostu zauwazylam link, bylam ciekawa a potem zdziwiona wynikiem. A jaka grupe bedzie mialo dziecko, to bez roznicy.

Sexy Body, gratuluje pomyslnego obrotu spraw w pracy. To jest powod do swietowania Tylko nie mieszac soczkow za mocno

A toksoplazmozy, to ja testu nie mialam robionego, ale wydaje mi sie ze przechodzilam, bo raz jak bylam mlodsza to na drugi dzien po zjedzeniu tatara cala rodzina sie pochorowala.
A tak w ogole mam taka ochote na tatarka od samego poczatku ciazy, no ale dla malenstwa moge sie wyrzec

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-07-03 o 14:15
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:17   #4206
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ja też dokladam zdjecie z 20 tc
Ślicznie wyglądasz Pietrusiu, widać ciąża Ci służy

Elu, gratuluję "nawiązania kontaktów"
I trzymam za wizytę.

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Czy wy mleko w kartonie gotujecie?
Przecież w kartonie jest pasteryzowane, można pić bez gotowania

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Mam prośbę o trzymanie kciuków za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że moje łożysko "poszło" do góry i w końcu będę mogła ruszyć się z łóżka. Jeśli tak to pierwsze co zrobię po powrocie do domu to siadam do allegro i zamawiam jakieś ciuchy ciążowe, bo normalnie nie mam nic. Tak się właśnie zastanawiam w czym tu do lekarza się wybrać... hmm...
Trzymam
Mam nadzieję, że będziesz mogła już w końcu normalnie wychodzić z domu.

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
A co do moich problemów z ZUS-em to dowiedziałam się, że to wszystko dzięki mojemu pracodawcy, który zapewnia mi takie atrakcje. Nie będę wchodzić w szczegóły, ale szkoda gadać
Oj, niektórzy ludzie to naprawdę są złośliwi
Przynajmniej teraz wiesz, na czym stoisz.
Sexy body gratuluję nowej umowy w pracy

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:31   #4207
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

a jak tak szybciukto - tylko się pochwalić - bo dziś na zakupkach udało mi się wybrać kostium z koszulką zakrywający brzuszek i jestem baaardzo zadowolona w załaczniku zdjęcie (kostuimu , nie moje - tylko mój jest w tej różowej wersji kolorystycznej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kostium.jpg (61,1 KB, 24 załadowań)
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:03   #4208
zaharia
Rozeznanie

witajcie mamuski, ale naklikalyscie, juz sie biore za nadrabianie.

dziewczyny powiedzcie mi czy was tez jajniki tak bola
ja juz od dwoch dni mam silny bol lewego jajnika, tak mi sie wydaje, ze to jajanik. w kazdym razie kujacy boj po lewej stronie podbrzusza.
czy to normalne????

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
a jak tak szybciukto - tylko się pochwalić - bo dziś na zakupkach udało mi się wybrać kostium z koszulką zakrywający brzuszek i jestem baaardzo zadowolona w załaczniku zdjęcie (kostuimu , nie moje - tylko mój jest w tej różowej wersji kolorystycznej
lucky kostium super, gdzie go znalazlas???

brombusia - krewetki naprawde potrafia wyprowadzic czlowieka z rownowagi, a co z nasza pogoda??

gucia- gratulacje, oc troszke tych dziewczynek nam sie moze na watku uzbiera, brzuszek sliczny, okraglutki

pietrusia - ladne m1 dla corenki

elenak ciesze sie, ze juz kontakt z malenstwem zlapalas, cudowne uczucie, prawda?? trzymam kciuki!

kropka juz cie tutaj zaczelo brakowac, a ty wpadasz i juz walize pakujesz na kolejny wyjazd. niektorym to dobrze

tokso. ja rowniez ze zwierzakami spedzilam cale dziecinstwo, i antycial rowniez nie mam, z czym badania na tokso mam robione na biezaco tz. co miesiac. wazne, tak jak juz dziewczyny pisaly aby dbac o czystosc.

kamila juz zaciskam kciukasy
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:07   #4209
sexy body
Rozeznanie

zaharia mnie od czasu do czasu zakłują jajniki, ostatnio tak 2-3 razy dziennie, ale nie jest to jakiś ciągły ból, tylko taki chwilowy.

Lekarz mi powiedział, że we wnętrzu kobiety cieżarnej dzieje się tak wiele, że czasem musi cos pokłuć czy zaboleć, przecież wydanie na świat małego człowieka w ciągu 9 miesięcy to ogromny wyczyn organizmu!
Mój lekarz powiedział, żeby takimi bólami się nie przejmować, chyba że cos naprawdę zacznie nas niepokoić.

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:24   #4210
domi7ks
Zakorzenienie

zahario mi tez tak zakuja jajniki czasem

I dobrze, że zrobiłam sobie sama badania, bo juz mam do mnie dzwonila, ze sa wyniki i chyba mam anemie..a ja kurde żadnych witamin nie biore
Poczekam aż wróci z pracy i sobei kupie jakies witaminy, mam gdzies tego lekarza,, jak taki jest, jeszcze sie wkurze i go zmienie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:34   #4211
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi czy was tez jajniki tak bola
ja juz od dwoch dni mam silny bol lewego jajnika, tak mi sie wydaje, ze to jajanik. w kazdym razie kujacy boj po lewej stronie podbrzusza.
czy to normalne????
Mnie czasami coś tak zakłuje, ale nie jest to ciągły ból. Mnie za to, tak jak pisałam wczoraj bolało podbrzusze, ale dzisiaj już nie boli.

Cytat:
brombusia - krewetki naprawde potrafia wyprowadzic czlowieka z rownowagi, a co z nasza pogoda??
Upalnie na razie, podobno ma dzisiaj padać wieczorem, nawet jakieś chmurzyska już się na niebie kłębią
Zaharia, czy Ty czasem jakoś na dniach nie wyjeżdżasz do Polski?

Ja na razie wybywam z domu,
idę się udzielać towarzysko do koleżanki

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Domi nie denerwuj się.
Anemia jest dość częsta u kobiet w ciąży, kup witaminy i poinformuj o tym lekarza. Swoją drogą, dobrze, że zrobiłaś te badania.

Stary 2009-07-03, 15:40   #4212
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Domi nie denerwuj się.
Anemia jest dość częsta u kobiet w ciąży, kup witaminy i poinformuj o tym lekarza. Swoją drogą, dobrze, że zrobiłaś te badania.

No własnie dobrze, ze zrobiłam. Tym bardziej, że ostatnio mnie głowa pobolewa, czyli ewidentny dowód, że cos nie tak.
Oj mamusie, gdyby nie wizaz i Wy, to może czekałabym jeszcze miesiąc....

a swoja drogą chyba wiekszosć z Was zazywa Falvit?

Stary 2009-07-03, 15:47   #4213
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Zaharia to link do producenta tych kostiumów:
http://www.self.pl/
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:56   #4214
zaharia
Rozeznanie

brombusia -ja wczoraj tez mialam zly dzien, podbrzusze mnie bolalo a brzuch byl jak kamien, pocieszajace w tej sytuacji bylo to, ze miriam fikala i osobie znac dawala. zadzwonilam do mojej gin i kazala brac magnez 360mg dziennie(6 tabl.), i juz dzisiaj brzuszek miekki jak gabeczka, ale w nocy ten jajnik, i tak caly czas, wiec nie zastanawiajac sie zadzwonilam do gin i dzisiaj - powiedziala, ze moze mala sie tam gdzies usadzila(zapewne hustawke sobie urzadza z jajnika mamusi), lub to wiazadla, jesli bol sie bedzie utrzymywal mam sie do niej zglosic- tylko to mnie tak martwi bo ja jutro lece do polski

domi -ta anemia to powrzechny problem ciezarnych, tez mam i zajadam zelazo

sexybody - to prawda, z tymi zmianami w naszym organizmie jakie musza zajsc aby wydac na swiat malenstwo.

DZIEKI KOCHANE!!! co myslicie moze wrzuce nospe???
12.12.12 zoi

Stary 2009-07-03, 16:03   #4215
Ravenne
Raczkowanie

Zaharia nie wiem czy masz problem z zaparciami, ale jeśli masz to ból w lewym boku, tak na wysokości jajnika np. u mnie oznacza to, że jelitka się buntują, że mam zaparcie i jak już "odblokuje" się, to ból znika. W tamtym miejscu jest końcówka jelita grubego czy inny podobny wynalazek Tylko, że to też zdarza się rzadziej, bo ostatnio dość regularnie chodzę do toalety.
Ale może faktycznie mała sobie pochulała i też Ci coś tam podrażniła.
Jak by co to pójdź do swojej ginekolog jeszcze przed wylotem, żeby się uspokoić.
Stary 2009-07-03, 16:11   #4216
malina81
Zadomowienie

Kropeczko nareszcie jesteś szkoda że na tak krótko, ale każdemu urlop sie nalezy wiec sie nie złoszcze Własnie jak wchodziłam na wizaż to pomyslałam o Tobie- "kiedy miałas wrócić"- a tu prosze- myslisz i masz

Guccia gratuluje córci i jej ładnego "mieszkanka"

Pietrusia ślicznie wygladasz

Jesli chodzi o toxo tez nie mam przeciewcaił- robiłam badania przed ciązą i w pierwszym trymestrze tez bo lekarz powiedział ze moze sie okazac ze w miedzy czasie przeszłam ale nie...Kota miałam jeszcze całkiem niedawno- ogólnie wychowana byłam na wsi ze zwierzetami i zajadałam brudne owoce, piłam mleko prosto od krowy wiec to dziwne że nie chorowałam- ale stwierdziłam ze skoro wczesniej sie nie zaraziłam mimo ze nie uważałam to teraz tez mam nadzieje jakos przetrwam
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 16:18   #4217
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Zaharia nie wiem czy masz problem z zaparciami, ale jeśli masz to ból w lewym boku, tak na wysokości jajnika np. u mnie oznacza to, że jelitka się buntują, że mam zaparcie i jak już "odblokuje" się, to ból znika. W tamtym miejscu jest końcówka jelita grubego czy inny podobny wynalazek Tylko, że to też zdarza się rzadziej, bo ostatnio dość regularnie chodzę do toalety.
Jak by co to pójdź do swojej ginekolog jeszcze przed wylotem, żeby się uspokoić.
KOCHANA JESTES WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!:cmo k:
przed wczoraj najdlam sie jak glupia sliwek na noc, a wczoraj mialm problem z toaleta-po raz pierwszy!!!(u mnie to rzadkosc) i tak nie pomalu puszcza
dzieki slonko - chyba mam odpowiedz na moje bolesci

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Zaharia to link do producenta tych kostiumów:
http://www.self.pl/
dzieki, oj jest na czym oko zawiesic.
12.12.12 zoi

Stary 2009-07-03, 16:25   #4218
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no i już wszystko jasne

Ravenne jak sie czujesz jak pani mgr? Ja, niestety, bezrobotna

Stary 2009-07-03, 16:42   #4219
Ravenne
Raczkowanie

Zaharia nie ma problemu kochana, ja już przed ciążą miałam problemy z zaparciami i też mnie tak pobolewało i się wystraszyłam, że to jajniki są, ale moje lekarka internistka, powiedziała, że to pewnie to i faktycznie jak się regularnie oczyszcza to nie ma pobolewania tam.
Dobrze, że Ciebie uspokoiłam Ale jak już się "rozluźnisz" i nadal będzie kłuć to do lekarza marszem

Domi, czuje się tak samo jak przed obroną Ja do momentu porodu jestem pracująca, ale później będę już bezrobotną mamusią, więc też będzie mnie w przyszłości szukanie pracy znów czekało
Stary 2009-07-03, 16:54   #4220
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Zaharia nie ma problemu kochana, ja już przed ciążą miałam problemy z zaparciami i też mnie tak pobolewało i się wystraszyłam, że to jajniki są, ale moje lekarka internistka, powiedziała, że to pewnie to i faktycznie jak się regularnie oczyszcza to nie ma pobolewania tam.
Dobrze, że Ciebie uspokoiłam Ale jak już się "rozluźnisz" i nadal będzie kłuć to do lekarza marszem

Domi, czuje się tak samo jak przed obroną Ja do momentu porodu jestem pracująca, ale później będę już bezrobotną mamusią, więc też będzie mnie w przyszłości szukanie pracy znów czekało

a studiowałas dziennie czy zaocznie?
Jasie meczyłam przez 5 lat na studiach stacjonarnych a teraz jestem bezrobotna. Jakbym miala iść znów na studia, to wybrałabym zaoczne i szukała pracy mniej więcej w zawodzie...

Stary 2009-07-03, 17:16   #4221
gucia6
Zakorzenienie

To dziewczeta ja sie odmeldowuje do poniedzialku.
Generalnie czuje sie jak w epoce kamienia lupanego bez internetu w domu Jeszcze troche...

Zycze wam wszystkim udanego weekendu
Stary 2009-07-03, 19:33   #4222
zaharia
Rozeznanie

dudziaku co u was????jak sie czujesz?
martwimy sie o was tutaj wszystkie razem wziete i oczywiscie czekamy na radosne nowiny
12.12.12 zoi

Stary 2009-07-03, 20:03   #4223
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
dudziaku co u was????jak sie czujesz?
martwimy sie o was tutaj wszystkie razem wziete i oczywiscie czekamy na radosne nowiny
Witam Witam

Dziekuje za troske...i trzymanie kciukow...

JA dzis przyjechalam do domku na weekend mam przepustke...

ale chyba to zly pomysl bo bardziej sie denerwuje....

U nas mozna powiedziec ze lepiej wyniki sa lepsze....i woogle ale co niepokoi lekarzy to to ze malemu strasznie "lata" tetno..

a do tego ta pogoda....nie da sie oddychac....

No pozatym to TZ sie cieszy ze jestesmy w domku chodz na chwile....

musze wam powiedziec..ze widze jak TZ aptrzy na mnie ze by chcial sie pokochac...a wiadomo ze nie wolno....

a mnie tez sie chce... ehehehe

a ja wam gratuluje
-brzuskow sa piekne
-i poznania płci

Pozdraiwam ide sie polzyc i pozniej wejde na wizaz....

buzka
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 21:34   #4224
zaharia
Rozeznanie

dudziaku delektujcie sie wspolnym czasem
ciesze sie, ze ty sie czujesz lepiej, my nadal trzymamy za was
uwazaj na siebie i malego: ehem:
12.12.12 zoi

Stary 2009-07-03, 23:32   #4225
malina81
Zadomowienie

Dudziakowa fajnie,że jesteś w domku chociaz przez weekend. Nie zamartwiaj sie tylko odpoczywaj i korzystaj z domowych komfortów. A jesli chodzi o przytulanki z TŻ to niech cie diabełek nawet nie kusi Wiesz zostają jeszcze "robótki ręczne"- zawsze to coś -TŻ na pewno sie ucieszy

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Kachula a gdzie ty jesteś?? O tej godzinie to kogo jak kogo ale ciebie liczyłam ze zastanę a tu pustki
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 23:42   #4226
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

ale wy spamujecie

w ogole to super was czytac.. moje kochane ciezarowki

Lucky ja mam wiekszy jednoczesciowy kostium Twoj bardzo ladny

jestem strasznie glodna ostatnio.. moglabym jesc co pol godziny ale za to zjem troszke i juz jestem pelna

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 00:08   #4227
domi7ks
Zakorzenienie

hej Mamusie

Dudziakowa trzymaj sie

Ja dzwoniłam do lekarza, kazał mi kupic m.in Centrum materna, więc kupiłam (i jesczez jakies inne wymieniał, ale nie typu Feminatal czy Falvit )w sumie nie wiem czy te wyniki mam az takie złe, poprzednim razem miałam podobne. Jutro te najwazniesze wkleje, moze mi pomozeie odszyfrowac napewno żelazo (norma 23-160) ja mam 43, czyli w dolnej granicy

Stary 2009-07-04, 01:32   #4228
kachula27
Zakorzenienie

Malinko kochana jestem jestem ostatnio jakos brak mi weny do pisania, w sumie tez nie mam za bardzo na to czasu bo jak rano wyjde z domu tak wracam wieczorkiem
Wiesz moj tz jest kierowca tira i nie ma calymi tygodniami,zjezdza tylko na weekendy wiec jakos musze sobie organizowac czas zeby mi szybko zlecial i tak wlasnie robie i czesto ostatnio nie przesiaduje w domu a w weekendy to wiadomo mało zagladam bo mam tz w domu

No ale obiecuje poprawe

No i chcialam powiedziec ze jak jeszcze jakis czas temu narzekalam ze maly mnie prawie nie kopie tak teraz sie rozszalał i daje mamie popalic ale to bardzo mile uczucie

Dudziakowa Ty uwazaj na siebie bo Ci nie wolno kochana!!!

Milego weekendu kochane mamuski

A swoja droga to u nas na watku zaraz wiekszosc dziewczyn bedzie miała poloweczke ciazy a niektore juz sa po polowie,kurcze ale ten czas zachrzania

A no i mialam Wam mowic dzis tzn wczoraj moja dobra kolezanka urodzila coreczke
58dluga i 4 kg, 12 godzin sie meczyła strasznie i dopiero po tym czsie jej zrobili cc a juz wczesniej miala wskazania do cesarki,ech ten moj szpital az sie boje co bedzie u mnie Szpital mam 3 minuty spacerkiem od domu ale chyba pojde rodzic do innego tam gdzie moja ginka przyjmuje,to jeszcze kwestia zastanowienia sie i rozwazenia wszystkich za i przeciw

Zmykam do łozka bo juz powoli pozno sie robi

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 07:12   #4229
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie Mamuśki
Ja dzisiaj w roli rannego ptaszka, bo zaraz wyjeżdżamy do mojej Mamy
Wczoraj wróciłam dosyć późno, ale za to bardzo zadowolona, dawno się tak dobrze nie bawiłam

Zaharia mam nadzieję, że brzuszek już nie boli. Życzę udanego lotu i odzywaj się do nas, jeśli będziesz miała dostęp do neta

Dudziaczku cieszę się że u Ciebie wszystko na dobrej drodze, lepiej niech Cię ten TŻ nie kusi

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Lucky ja mam wiekszy jednoczesciowy kostium Twoj bardzo ladny
jestem strasznie glodna ostatnio.. moglabym jesc co pol godziny ale za to zjem troszke i juz jestem pelna
Ja też właśnie chcę kostium jednoczęsciowy
Co do głodu, to ja też szybko się zapycham, a jak nie wciągnę czegoś co 3 godziny, to mnie w żołądku ssie

Kachula, podziwiam Cię. Ja bym strasznie cierpiała, gdybym tak długo nie widziała swojego męża. Ale pewnie człowiek się przyzwyczaja, to jesteś trochę jak żona marynarza

Stary 2009-07-04, 11:15   #4230
elalank
Zadomowienie

Witajcie kochane!!

Miałam zdać relacje z wczorajszej wizyty: otóż nic nowego się nie dowiedziałam, dostałam skierowanie na toksoplazmozę, i na 23.07 mam termin na USG połówkowe. Miałam tylko badanie na fotelu i słuchaliśmy serduszka. Więc wszystko w porządku

dudziakowa - dobrze,ze dostałaś przepustkę odpoczywaj i relaksuj się domowym zaciszem!

miłego weekendu, idę dalej leniuchować
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości