|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
; ********
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Agattee, Papergirl, Chocapic-przez Was bede musiala do dentysty isc po szczeke,bo kiedy czytam opisy dodane przez Was,za kazdym razem zeby musze zbierac z podlogi
![]() Genialne x33 *Nie umiem żyć, milczenie wychodzi mi lepiej. *Potrzeba mi dotyku, potrzeba snu i czegoś między lodami czekoladowymi, a chili. ___ Dziewczyny macie moze jakies opisy do sytuacji,ze chlopak mnie ostatnio olewa?Jestesmy razem 3 lata,a od kilku dni nie czuje tak jakby Jego zaangazowania.Wiem,ze moze to sie wydawac smieszne po tak dlugim czasie bycia razem,no ale... Bardzo potrzebuje opisy jakies zeby Mu daly do myslenia co On robi itd... |
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
keeendy- Cieszę się że poprawiły Ci humor... po to są
nydee- ----------------------------------------------------------------------------------- Właśnie odkryłam, że jak się ma katar, zje się smażoną cebulę i napije herbaty z cytryną i cukrem, to przez chwilę czuć smak banana ![]() ćwiartke popiłam odrobiną vódki ![]() ziewam... jakbym sie do loda przymierzała ![]() - Dlaczego islam zakazuje picia? - Kwestia zachowania gatunku. Wyobraź sobie, przychodzisz do domu pijany, a tam stado żon z wałkami! ![]() gdyby Bog mial jaja to by stworzyl same kobiety i brechtal patrzac jak probuja sie rozmnazac ![]() spotykaja sie 2 krowy w rzezni "pierwszy raz tu jestes?" "nie ku*wa, drugi" ![]() polowy piatku nie pamietam i mialem zatrucie alkoholowe, czyli ogolnie bardzo fajnie bylo ![]() jak bylam mala lubilam sie kopac prądem w smiesznych miejscach jak zwykle najwiekszy problem- znalesc 2 ****a pasujace do siebie skarpety ![]() kobieta za kierownica jest jak gwiazda!! Ty ja widzisz, ona Ciebie nie!! ![]() Nie zgłosiłem na policję kradzieży karty kredytowej. Złodziej wydaje mniej niż zona. ![]() Ja ostatnio, wypisując dokumenty, zamiast numeru PESEL wpisałam swój numer GG ![]() I tylko sie bzykamy. a ten sie zakochal i chce ze mna rozmawiac i za reke mnie trzyma. Po*eb. ![]() - wiesz jaki jest szczyt bezczelności? - zagłosować na PiS i wyjechać z kraju ![]() Alkohol konserwuje wszystko, z wyjątkiem: tajemnic i honoru.
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Agattee - jesteś przewspaniała !
![]() _____ Kiedyś połknęłam szaleństwo. Dziś prawie nie czuję jego smaku. gwiazdy cicho pomrukują. Razem pogrążamy się w marzeniach.. Życie ostrzy sobie na mnie pazurki. uderzyła mnie huśtawka... za mocno rozbujałam świat.
|
#725 |
|
Przyczajenie
|
illusion060 - twoje opisy są genialne kochana
![]() KaMa2704 - twoje opisy to dzieło.! agattee- super opisy hotiie - oo kurde.. zaje***** opisy.! suve - cudne opisy.! kradnę wszystkie ;] Kinderka 13 - super.! super.! super.! Onax3 - cudnee.! ___ dziewczyny . mam do was prośbę .. w czwartek jadę na obóz . na 11 dni z przyjaciółmi... i prosze was o opisy z tym związane . . . liczę na was,;** ode mnie opisy: "spojrzysz na to wszystko z lekką wy***ką i powinno sie ulozyc . dystans to podstawa ... ; * " Pocałowałabym Cię w usta by poczuć smak życia! Obudzimy się wtuleni w południe lata Tobą oddycham, płonę i znikam Odejdę zbyt szybko. Nie zdążysz powiedzieć mi, że...kochałeś mnie na zawsze. Przy Tobie byłam tyle lat, A teraz został tylko żal. życie dalej toczy się. Co da mi los, kto dziś to wie. Gdy serce moje woła Cię, Ty nie odpowiesz nigdy już. Kiedyś obiecałam, że nigdy Was nie zostawię Tylko powiedz dlaczego nie przewidziałam tego Staram się zrozumieć co takiego jest w nas Że nie boimy się wbrew rozsądkowi gnać Nie da się choć anioły są nad nami Możemy w nie uwierzyć, ale wciąż jesteśmy sami. Spotkajmy się tam, muszę Ci coś powiedzieć Odpalił silnik i ruszył przed siebie Pierścionek leżał schowany przed światem Tak bardzo kochał, już planował datę Chciał by tego dnia wszystko było magiczne Żeby powiedziała tak, kocham bezgranicznie! |
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
popadłam w taki stan depresyjny, że naprawdę pozwoliłam ściąć sobie włosy
Coraz częściej mam wrażenie, jakbym znajdowała się w białym pokoju bez drzwi i okien a to, co się we mnie i wokół mnie dzieje jest tylko snem Starość nie jest trendy podobnie jak białe kozaczki. ![]() Jeszcze dwadzieścia minut i będzie czwarta. Czwarta nad ranem, sobota. Za oknem jeszcze ciemno, w mokrym asfalcie odbijają się kolorowe światła neonów. Na przystanku ze zgrzytem otwierają się drzwi pierwszego autobusu cierpiącego na bezsenność. Chwilę czeka, ponieważ nikt nie wsiada, rusza dalej ku kolejnemu przystankowi. Niedługo po nim po szynach z chrzęstem blachy przejeżdża tramwaj. Równie bezsenny. Jak ja. Jak mój kot, którego przed chwilą spędziłam z półki, na której śpią dzwoneczki. Dla niego to ulubione miejsce, pewnie dlatego, że zabronione. Nic nie smakuje lepiej niż zakazany owoc. Coś w tym jest. W każdym z nas jest tęsknota za podniecającym smakiem ryzyka. Tyle, że nie każdy ma odwagę by spełnić swoje fantazje. Niektórzy więc tylko marzą, równocześnie nic nie robiąc w celu realizacji tych marzeń. Jakoś tak, po prostu. Świat pełen jest sfrustrowanych marzycieli. Kiedyś, jakiś ktoś powiedział mi, że należy żyć tak by na starość niczego nie żałować, szczególnie straconych szans, przegapionych okazji.... W pewnym momencie rejestruję katem oka, że nad jednym z wykopów stoi siwa, szczupła, wysoka kobieta. Myślę przelotnie, że w młodości musiała być niezwykle piękna. Zakłada sobie coś na szyję, szalik? I skacze w dół. Zawisa nad wykopem i kołysze się, powolutku obracając się wokół swojej osi. Teraz widzę, że to nie szalik tylko sznur. Mój cień tańczy, chociaż ja stoję nieruchomo .
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
kama - dobrze, to poczekam ;D a jak narazie to zabieraj <3 ;D
twojakokaina - dziękuje ;* --------------- ciesze się, , ze w pore powiedzialam sobie 'dosc.' pierwszy krok zrobilam, obym nie cofnela nogi, tylko dostawila do pierwszej tą drugą. bo na jednej bardzo latwo sie zachwiac i ponownie upasc.. |
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
dziulinka dziękuję, ale ja do szczęki nie mam zamiaru się dokładać
co do prośby może skorzystasz :to już nie to samo . czuję to . od jakiegoś czasu jest inaczej... ciągły natłok myśli . Don't you think it's strange? / nie myślisz, że to dziwne ? zwątpienie zyskało kolor nieba przed deszczem. doubt. / zwątpienie. I don`t know anything . / nie wiem już nic . Bo czuję, że wymykasz mi się przez palce. to nie jesteś już ty. dopadły mnie złe myśli. bardzo złe myśli . xMartusiaczekx również dziękuję za uznanie (; _________________________ __ - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie. Tych pięknych chwil nie zabierz nam nikt... porozklejam Cię wzrokiem po ścianach. i będziesz.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-03 o 20:14 |
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
ah dawno mnie tu nie było.. kompletnie opusciła mnie wena.
oddycham miarowo, tak prosto.. czekam na Twój ruch. Twoja miłość w stosunku do mnie jest zbyt śmiała. mam tylko okrucieństwo przed oczami. nie mogę poradzić sobie z naszą sytuacją, skończ swoje wyśnione kłamstwa. nienawidzę gdy tak idealnie prześwietlasz moją dusze. przeklinam Cię, nie zasługujesz na moje dobro. odchodzę od zmysłów, już nic nie ma sensu. może już nigdy Cie nie zobaczę, więc przytul mnie mocno i powiedz, że nigdy nie zapomnisz o mnie. łzy na policzkach wrzynają się w moje serce. po cichu wymykam się z łóżka, nie chcę tłumaczyć swojej decyzji. na zawsze Twoje imię wyryło się w mojej duszy. chcę zrozumieć co zrobiłam nie tak.. daj jeden powód dla którego mam przestać Cię kochać. Przysięgam, jeśli będziesz przy mnie do końca czasów zostanę przy Tobie, bo jesteś jedynym którego tak pragnę. otrzymałam od Ciebie nadzieję, Ty odjechałeś z moim sercem w kieszeni.
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Deszczowe wtorki, które przyjdą po niedzielach, kropelka żalu, której winien jesteś ty, nieprawda, że tak miało być, że warto w byle pustkę iść, to wciaż za mało, moje serce, żeby żyć. To co na sercu mam... Zachowam już sobie Nie powiem o tym nigdy... Tobie. ‘Postaram wyrzec się naiwności Czysto dziecięcej ufności Żegnając dawne radości Witając brak czułości A coś, że zawsze mu pomogę, cokolwiek się stanie?
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet gdybym miała podtrzymać twój rozwalający się świat.
zawsze będę. nie pozwolę ci upaść, uwierz. cokolwiek się stanie, będe obok, pomogę. To cos, co mogę Ci obiecać teraz. takie tylko .. i dwa chyba nawet z wizazu
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
to nie karnawał ale tańczyć z Nim chce ...
głos, który mówi mi, że jestem najpiękniejsza ![]() że kochasz- udowadniasz mi w najmniejszych czułych gestach.
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
* I've been conceiving you for too long / Zbyt długo cię wymyślałam.
* Na dzisiejszy wieczór dużo makijażu. By zakrył wszystkie ludzkie uczucia. * Nie wolno mówić o miłości. * Another love I would abuse, / Kolejną miłość chciałabym nadużyć. * Nigdy się nie dowiesz, że mnie inspirujesz. * Możesz siedzieć blisko moich kolan, blisko moich bioder, blisko moich dłoni. Ale tylko patrzeć. * Rozdrapane myśli.
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
Kurde jest sprawa Moje Kochane ;(
Poznałam jakies 5 miesiecy temu chlopaka,, powiedzialam mu ze cos do niego czuje gdy on zaczal krecic z inna,, gdy widzialam ich w szkole jak sie przytulaja ( bo po kilku dniach juz byli razem) normalnie lzy mialam w oczach ,, teraz piszemy caly czas od 24 do 2 czy 3 i czasem po poludniu,, ostatnio mielismy impreze i chcial ze mna gadac,, to chyba byla taka pierwsza rozmowa na powaznie .. nastepnego dnia tez gadalismy i przytulił mnie, no i ja jego .. mowilam mu juz tyle razy ze cos do niego, a On zawsze mowi "nadzieja",, powiedzial ze mnie b.lubi i w ogóle i ze mozemy byc przyjaciołmi.. macie moze jakies opisy pod tą całą sytuacje?
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje.
Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie,ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia. Wspomnienia powracają i uderzają, wywołują dręczący płacz, zaciskają pięści w żelazne uchwyty. Od siebie samej nie ucieknę. Gdybyś był a nie bywał raz na jakiś czas,byłabym w końcu czyjaś, nie bezpańska aż tak.. Czuję wewnętrzny chłód od dnia, kiedy odszedłeś
|
|
#736 |
|
Przyczajenie
|
To co dajesz mi, płynie w mojej krwi .
Zabierz mnie tam, gdzie się budzi nocą życie. Ona szła, a on za nią. Niespodziewali się tego oboje. Wszystko jest takie banalne.. tylko szkoda, że realne . ;( Oni, oni są... Oni, oni to moi przyjaciele! Aniołem stróżem jest każdy z nich, koszmar zmieniał się w cud, nigdy nie bałam się, że monety dźwięk zagra melodię ich dusz. W najgorszych chwilach, gdy świat odwrócił się oni najwierniej wspierali zawsze mnie, czasem przepraszam, niepotrzebnie wiem... Krzyczę, przeklinam, ich spokój niebem jest. Ej słuchaj *******e już twój pieprzony cynizm Po co ludzie są przy nas i po co my jesteśmy przy nich.? Kto z kim trzyma i kogo możesz mieć przy sobie.? Proste finał, jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek.? Prawdziwy przyjaciel - nie kłamie ! ;* Prawdziwy przyjaciel - rozumie ! ;* Prawdziwy przyjaciel - nie zdradzi ! ;* Prawdziwy przyjaciel - nie opuści !;* Prawdziwy przyjaciel - potrafi słuchać ! ;* Prawdziwy przyjaciel - po prostu JEST !!! ____________________ że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał, Jest więc odtąd na wieki i grzeszna i święta, Zdradliwa i wierna, i dobra i zła, I rozkosz i rozpacz, i usmiech i łza... I anioł i demon, i upiór i cud, I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna. Początek i koniec... |
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Skarbek za wyróżnienie ![]() ____________ Dziś żeby Cię zobaczyć muszę zamknąć oczy. Pozlepiaj mnie, jak możesz, najrzetelniej. Wywołujesz skrajne emocje. Romansuję z kubkiem gorącej herbaty, a czasem trochę z Tobą Nic mi to nie mówi, co mi mówisz, szczerze mówiąc. Lubię jak słowa chrzęszczą, a pod stopami pojawia się szkło i nie pozwala ustać w miejscu. Milczysz już innym powietrzem.
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. to musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. W miarę upływu czasu spostrzegam, że ludzie, których rozumiem najmniej,
to Ci, których znam najlepiej. Moi przyjaciele są zagadkami. |
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
W związku z zaistniałą sytuacją, no, że znaleźliśmy
się tutaj, jako przedstawiciele dwóch płci bądź, co bądź... Jako humanista, chciałem zaproponować powrót, do bardziej może tradycyjnej metody kontaktu między dwoma osobnikami... odmiennej płci... Chciałem zaproponować... Chciałem zaproponować pożycie intymne. Gdy wyschną już moje łzy ktoś inny zacznie płakać. dlatego ziemia pod nami nigdy nie wyschnie. |
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze muszę siebie tylko przekonać, że On to już przeszłość.
Zapamiętaj ! Nie ulegać pokusie jego spojrzenia. Dziecko rozpusty. Ej, serce ! No pokaż co potrafisz ! Jesteś nadal tak silne, żeby wytrzymać kolejny cios od faceta ?
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Brakuje słów chociaż tak wiele chciałoby się powiedzieć.
Jakieś tępe uczucie, jakiś drobny niepokój, jakaś nieskończenie mała obawa. Dlaczego wiecznie odchodzisz ? A potem wracasz ? i mimo świadomości,
że stoję na czymś twardym czuję jakby piasek na plaży, nikt nie zabroni mi marzyć .. wędrować tak długo aż sens i spokój znajdę, z bohaterami z Olimpu siedzieć i pić grappe . A Ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być? Może czymś w dotyku Miłym tak jak plusz? Bywam zygzakiem w oku twym i szumem w uchu ...
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
mam Ci pozwolić się zeszma*cić?
śmieszna jesteś, naprawdę myślałaś, że jesteś lepsza ode mnie? -Kocham Cię! - ![]() -ostatnio polubiłam ironię. takie nie wiadomo co. z niewiadomym czymś. bez niewiadomego czegoś ostatnio jakiś głupiutki się zrobiłeś lubię dręczyć Cię moimi pustymi słowami, lubię, lubię. i uderzasz głową o ścianę, widzę, naprawdę lubisz to robić. to depresja czy po prostu zmieniłeś swoje nastawienie do życia?
|
#743 |
|
BAN stały
|
Przepraszam, ze nie odpowiadam na prośby
brak czasu ![]() bez offa : Nielegalne jest kochac tak jak ja kocham Ciebie. Kiedy patrze na Ciebie, czuje klimat nieba. Pożerasz mnie wzrokiem. Kiedy patrzysz mi głeboko w oczy - masz mnie Podaj dłoń zaprowadzę cię, gdzie wzrok nie sięga Chcę tak ciągle iść Spełnia się to o czym po cichu marzysz W drogę znaną mi Wydymała usta w grymasie podniecenia. Nieustannie wspierasz mnie Tymi samymi szlakami idą nasze myśli Nie dla nas wieczór przy popcornie w kinie Czytam w myślach, znam mowę twoich gestów Gorący, chcący, o Ciebie chce sie sparzyć. |
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
to nie tak, że mam styl, który ty musisz chłonąć .
` myśli są piękne, dlatego nic mi się nie chce . ` ja mam czarów opór - notuj .. nie masz tego żaru w oku,? daj se spokój. smak likieru mają ciała ... lepkie i słodkie <3 to nie bajeczka bowiem istnieje kraina gdzie wszystko jest naj (: to się nigdy nie zdarzy, w ogóle nie ma takiej opcji, ze przestane kiedyś marzyc nawet będąc dorosłym . dziś piąteczek, sobotka, [niedziela] wyjeżdzaaaam
|
|
#745 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Don't try to explain your mind Nie staramy się tłumaczyć swojego umysłu We could pretend that we are friends tonight Możemy udawać, że jesteśmy przyjaciółmi tej nocy I'm watching you sleep, it hurts a lot Patrzę jak śpisz, to bardzo rani It's sad the map of the world is on you To smutne że mapa świata jest na tobie Chcę wzbić się do chmur Nie widzieć łez, pokonać ból Jestem burzą, wiatrem, cieniem. Zostan i badz w mych ramionach niewinnie schowany. z piosenek, nie mam weny (; dziękuję za wyróżnienia i przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby,ale miałam małe zamieszanie w życiu, wybaczcie ;* Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-07-03 o 22:55 |
||
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Bóg wyjął Adamowi żebro i dał mu je do zabawy.
Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi... ;P – Jesteś cudowna. – Cudowna to jest woda z Lichenia. – Bzykanie owszem. Miłość bynajmniej. Miłość to niewola, płacz i zgrzytanie pochwy. – Jezu, to chyba nie jest z Biblii?! – Owszem, ale z apokryfów. Życie to nie jest „M jak miłość”. Faceci zawsze znajdą powód, żeby się napier*** Ugryźcie mnie w jaja... to metalowy wacek! Dwustronne ***adełko! Ma nawet imię. Picardo... ;p
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
chodz jestes tak blisko ja wciaz czuje niedosyt. <3
tak trudno jest ją zdobyc, a tak łatwo mozna stracic `ile razy bylo tak, ze już brakowalo tchu, ile razy raniąc Ty sprawiasz mi bol...` Chce dać Ci te milosc, ktorej nikt nie zakłóć Twe słowa przepełniły całą mnie. w szalonym pędzie gubię sens życia coraz częściej.. ciągle łudzę się. stwarzam sobie obraz prosty.. wierzę w nas. czas w coś uwierzyć. żyjmy tak jakby jutra miało nie być życie ma mnóstwo zagadek. kochanie ja już je rozwiązałam. moje życie to idealny cmentarz upadłych nadziei.. powiedz mi czy w niej siebie widzisz też? powiedz mi czy chce uchylić nieba Ci? .. czy w rozkosz wplata łzy? `` przecież Ty w dłoniach jej składasz siebie. jak to znieść.. i tracę nad sobą kontrolę. a ból me serce ściska.. ;( wszystko to częścią mnie już jest. Dajesz jej słowa z których ja, układam modlitwe mą co dnia. Błądzę w korytarzu własnych myśli.. uczuć. Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz. jakby troche magii ktoś odebrał im.. to zbrodnia emocje tłumić. miliony słów między ustami.. bo chcę Cię z każdą wadą. nic niezmienię. mój narkotyku. mój tlenie<3 raz Cię lubie, a raz nienawidzę. ale nie umiem być obojętna ! ile razy już mówiłam tak. .. przecież mamy swoją wrażliwość. dobrze wiemy jak docenić miłość. ;* Czas nadgryza nasze ciało. Sprawdza naszą wytrzymałość. tak jak Ty chcę wierzyć , że się uda. Dusza błąka się w zazdrości. i jesteśmy gotowi żeby wstać i dalej swoje robić. ; ] To nie tak, że dam się, jadąc na Twoim kłamstwie... Ciągle dążę, plan wykonam, mą miłością jeszcze Cię przekonam.. Tak Kochanie, planuje porwanie, bo miłość do Ciebie jest jak opętanie. spójrz mi w oczy. wyczytaj z nich tęsknotę do bliskości. ..
|
|
#748 |
|
Rozeznanie
|
Świat nadziei..
Miejsce idealne dla samotności.. Chwila ciszy w życiu człowieka zawsze wprowadza tylko niepotrzebne zamieszanie.. I przestań mi wreszcie mówić o tym jak ci nie żal.. Już słyszałam i nie zamierzam się znowu upokorzyć..! A wiedza to nie wszystko mój drogi.. Musisz mieć jeszcze doświadczenie.. snowball musi się z Wami tymczasowo pożegnać.. ;p wyjeżdżam i wracam koło 12 |
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
`Topię się we własnych łzach. Cala z Tobą , cała Twoja. To nie jest tajemnica ze szaleje za Tobą <3 `Od tamtych chwil miasto pachnie tobą ; * upić się szczęściem, by więcej nie płakać .. przyznam to szczerze , że lepszego przyjaciela
nie ma na świecie .
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
sub.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

jakbym sie do loda przymierzała

teraz piszemy caly czas od 24 do 2 czy 3 i czasem po poludniu,, ostatnio mielismy impreze i chcial ze mna gadac,, to chyba byla taka pierwsza rozmowa na powaznie .. nastepnego dnia tez gadalismy i przytulił mnie, no i ja jego .. mowilam mu juz tyle razy ze cos do niego, a On zawsze mowi "nadzieja",, powiedzial ze mnie b.lubi i w ogóle i ze mozemy byc przyjaciołmi..
)
nie bij