|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Jeśli chodzi o rodzeństwo, to też przez chwilę mieszkałam z siostrą. Nie wspominam tego najmilej
Jakoś nie mogłyśmy się dogadać. Podobnie jak lain i jej sis, zupełnie inne charaktery. Na szczęście trwało to dość krótko, chyba do połowy podstawówki. Potem już oddzielnie ale i tak miałam gorzej, bo miałam pokój przechodni Też było sporo kłótni o to, ale jakoś przeżyłam. Teraz mam swój pokój, nieprzechodni i święty spokój. Mogę mieć bałagan kiedy chcę i nikomu do tego
|
|
|
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja swoim dzieciom jak je kiedyś będę miała postaram się zapewnić osobne pokoje. Sama mam z dzieciństwa bardzo niemiłe wspomnienia, nie wiem w kogo wdał się mój brat ale czasami mam wrażenie że jesteśmy od innych rodziców ,różnimy się praktycznie wszystkim, za wyjątkiem wyglądu, co niestety do dnia dzisiejszego owocuje częstymi starciami słownymi, i wyzywaniem, jako dzieci się oczywiście tłukliśmy.nigdy nie chciałabym żeby moje dzieci przeżyły coś podobnego, bo ja mam do dnia dzisiejszego uraz ( jestem za wrażliwa ) Brat na szczęście mieszka w innym mieście, ale bardzo często ( raz na tydzień- 2- 3 jest w domu na weekend ) bywa w domu, co doprowadza mnie do szału bo nigdy nic nie mogę sobie zaplanować, bo jak on przyjeżdza to uważa że wszyscy powinni być na jego zawołanie i rzucić wszystko i się nim zajmować, a o swoim przyjeżdzie zawiadamia często dzień przed albo tego samego dnia, dodam że ma 25 lat, ja 23 i nadal czuję się w jego towarzystwie jak gówniara, która nic nie wie o świecie i oczywiście nigdy nie ma racji to bardzo przykre ![]() zazdroszcze wszystkim którzy mają normalne rodzeństwo. Wiadomo że są chwile gorsze i lepsze, ale u mnie te lepsze zanikają pod ilością przykrych
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-03 o 14:19 |
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
joł joł piczki
właśnie wróciłam...byłam na kolosie... były 3 pytania.. no i chyba mam wszystkie dobrze
|
|
|
|
#1234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki co prawda dopiero po niedzieli i pan prowadzący jest dość specyficzny... czytaj:ma swój świat.. ale może się udało
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie ucze na lezaku na balkonie z kiciami ktore co jakis czas wbijaja mi w tylek pazurki (najlepsza zabawa - lezenie pod lezakiem i wbijanie pazurka w najmniej oczekiwanym momencie
)jakos mi dzis szybciutko wszystko wchodzi juz mam 2/3 materialu za soba a myslalam, ze bedzie gorzej bo to takie rzeczy troche do wkucia (klasyfikacje, podzialy, definicje...)i z tego co widze to trzeba porzadnie wryc, bo kobieta te swoje wyklady mowi z pamieci... mam notatki skserowane od kolezanki i takie sciagniete z internetu zrobione przez kogos... i to jest slowo w slowo a ta kobieta w ogole nie czytala na wykladzie tylko wlasnie z pamieci mowila... wiec chyba trzeba porzadnie wryc...kolezanka mi przyslala kartke z Paryza... z kotem |
|
|
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe faktycznie dzień bez informacji lub jakiejś anegdotki o kotkach Lain to dzień stracony
ale tak się miło to czyta co te Twoje małe cwaniaczki znowu zmajstrowały dziś ![]() Kubusewko gratulejszyn
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kolejny njus - dzis cala trojka pila razem grzecznie mleko - nosek przy nosku jest coraz lepiej ![]() a koledze TZa z pracy chyba rzeczywiscie cos padlo na mozg... do tego swojego kosmicznego pojazdu ma zamiar zamowic alufelgi za 3 tys.
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-03 o 15:16 |
|
|
|
|
#1239 |
|
Adwokat diabła
|
Hihi, Lain nie długo będziesz musiała nam codziennie raportować co tam u kitków i Benia
|
|
#1240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
o rany
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że z bratem super się rozumiecie ale co jeśli on chciał przyprowadzić sobie dziewczynę i pobyć z nią sam albo żeby została na noc? albo Ty TŻ-a? jakoś sobie nie wyobrażam
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja w tym czasie spotykałam sie ze swoim ówczesnym chłopakiem...ja rozumiem, że dla niektóych to jest dziwne... ale jak się chce to wszystko można... i myslę, że pomogły nam w tym bardzo nasze ugodowe charaktery ![]() byo też tak, że wędrowało któreś z nas do rodziców i z nimi potrafiłam np. przesiedzieć jakis tam czas... na serio dla mnie to nie był żaden problem
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-07-03 o 15:45 |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem osoba ktora musi miec swoj wlasny kat do ktorego nikt nie wsciubia nosa inaczej zle bym sie czula. psychicznie jest mi czasem potrzebna chwila samotnosci
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to brzmi jak jakieś science fiction jak dla mnie gratuluję rodzeństwa, naprawdę jestem pod wrażeniem Twoich stosunków z bratem i zazdroszczę...
|
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam,
ale u na była wczoraj burza, Cytat:
Cytat:
ja tez bardzo długo dzieliłam pokoj najpierw z bratem a potem z siostra i tez nie narzekam, było bardzo bardzo fajnie, wiecie co kupiłam przedwczoraj gazetke "ŚLUB" i niestety stwierdzam ze jest do kitu, nie ma w niej nic ale to nic ciekawego, zapraszaja na targi ślubne do warszawy w styczniu 2010 r, prezentuja takie suknie slubne ze nawet sie nie chce na nie patrzec, jakies falbaniaste do niczego nie podobne ide jesc bob
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiektywnie jednak stwierdzajac wiekszosc ludzi rzucona w rzeczywistosc miala z tym duze problemy ![]() (pierwszy przyklad z brzegu - siostra TZa ktora wjechala w nowiutkie auto sasiada, bo nawet nie potrafila nie tyle zaparkowac co wyjechac samochodem z miejsca na ktorym byl zaparkowany samochod ja sama wolalabym sie prawde mowiac uczyc parkowac na miescie i zdawac rowniez na miescie... coz, nie bylo mi dane ![]() Cytat:
szkoda kasy ![]() przegladam tylko w kiosku i rzucam z powrotem na polke
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-03 o 16:34 |
||
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam z ciekawości ale sie zraziłam
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooo w słoneczny dzionek
Właśnie dzwonił mój TŻ że jest na Policji Bo jakiś palant przy cofaniu puknął mu auto i uciekł![]() Dziewuszki a co Wy porabiacie?Bo tak cichutko
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja mam brata o 2,5 roku młodszego i jakos do moich 7 urodzin mieliśmy razem pokój starsza już ponad 10 lat nie mieszka z nimi i zyją, chociaż czasem dziewnie jak my siedzimy z TZ a nagle się siostra ładuje
|
#1250 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasami tak trzeba i nie ma innego wyjścia ![]() hehe choć odkąd mamy oddzielne pokoje to jest niebo a ziemia... ale to teraz jak na to patrze, bo sobie nie wyobrażam jakby mogło być inaczej ale i tak potrafimy siąść i razem jakieś filmy oglądać np u mnie albo gadać o głupotach ![]() Cytat:
![]() wiesz wiadomo, że są lepsze i gorsze dni... np teraz kiedy ja mam obronę na głowie i jestem najwredniejszą osobom na świecie i jestem na wszystko na NIE ale jakoś to cierpliwie znoszą ![]() Cytat:
napisz koniecznie co na to policja bo jestem ciekawa ich reakcji na taką sytuację idę się
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
ha! załozyłam sobie konto na Golden Line
|
#1252 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze przy siostrze można się przebierać, ale przy bracie ![]() Cytat:
Ja po nocach czytam książki, a sis chodzi spać z kurami, więc gdybyśmy nadal mieszkały razem w pokoju, to albo Ja bym się nabawiła kurzej ślepoty, albo ona by chodziła z worami pod oczami. Cytat:
Cytat:
![]() Mam tak samo. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-03 o 19:56 |
|||||
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!!!
właśnie siedzę samotna w domu i czekam na tżta który kurdę dojechać nie może jakoś mimo że już pół godziny temu miał być no ale wybaczę mu to bo kopał fundamenty na ten nasz niby ganek do domu no to mamy pierwszy dzień remontu za sobą jaaaaaaaak jaaaaaa się cieszęęęęęęę!!! kurczę u siostry na lapku nie mam na pulpicie swojego suwaczka który mi liczy miesiące do ślubu- ciekawe ile tam zostało
|
#1254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie nie ma, bo mam dzis cały dzień tzcika I własnie gramy na PS, tylko ja na razie mam przerwę, bopatrze jak tż z bratem gra![]() Cytat:
I gadamy, oglądamy filmy,gramy na playstation (albo brat gra a ja patrze, bo tak lubię )W sumie mogłabym miec z nim pokój w dalszym ciągu, jakby był duży to spoko, zwłaszcza, że jak jestesmy u mnie w domu to i tak często siedzimy w trójke z moim bratem a jak nas z tż najdzie na randewu to i tak jedziemy do niego do mieszkania. Wszystko chyba zalezy od relacji z rodzeństwem, bo niektóre z Was to mialy traumatyczne przeżycia. My tez się kłócimy, wyzywamy, ale i tak się lubimy Np. mi brat dzis powiedział, że gdybym była jego bratem to by mi je***(uderzył ), bo prawie rozwaliłam playstation...taką blaszkę od lasera urwałam![]() Ale niechcący![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale Wam fajnie z tym remontem, ja juz bym chciała urządzać mieszkanko
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
U nas ganek i wiatrołap to jest jedno i to samo. Może w innych rejonach Polski ludzie to jakoś rozróżniają
tak samo jak u nas wyjść na dwór i wyjść na pole, to dwie różne rzeczy, a dla niektórych to jest to samo.
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Pojawiam się i znikam. Zawaliłam dzisiejszy egzamin . 2 będzie jak nic. Ale jestem na siebie wściekłaTest miał być a zrobił 3 pytania. Jedno za 60 puntów i 2 po 20 Głupia jestem i tyle ![]() Miłego wieczzorku
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dlaczego miałam się przy nim rozbierać???? No przecież wiadomo, że nie latałam z gołym tyłkiem i cyckami ![]() rozbroiłaś mnie tym pytaniem ![]() o doczytałam teraz to co Samoa napisała... tez nie mam żadnych oporów by ściągnąć bluzkę i się przebrać czy coś zresztą tak samo mogę przeparadować w biustonoszu po całym domu i ooooooo ... często nawet chodzę do niego jak kupie sobie jakiś ciuszek i pytam jak wyglądam w nim, czy mój wielki tyłek się już zmniejszył itp
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie
![]() Obejrzałam sobie z moim kochaniem meczyk siatkówki, tzn. ja oglądałam a on spał, ale i tak było milutko. A siatkarze wygrali Cytat:
Też zazdroszczę tego remonciku domku ![]() obca7, może na prawdę nie będzie tak źle w końcu się uczyłaś
|
|
|
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() praktyki i staze to cos co sie powinno po studiach juz miec zrobione! Cytat:
![]() jest tez inny zgrzyt - ja spie z odslonietymi roletami, bo jak rano wstaje to lubie zeby bylo jasno (w ciemnosciach zle mi sie wstaje), ona z kolei twierdzi, ze rano spac nie moze bo jej swieci po oczach ![]() no na prawde dziekuje bogu, ze od 12 roku zycia nie musialam z nia wiecej dzielic pokoju. teraz jak czasem wpadnie na weekend to jakos przecierpie ![]() zaraz z reszta powinna przyjechac z mezem, bo brat pojechal po nich na dworzec ![]() witaj weekendzie z kochana siostra tak btw. dla mnie to by bylo upierdliwe wychodzic do lazienki specjalnie po to zeby sobie np. biustonosz ubrac szczegolnie jakby akurat wtedy lazienka byla zajeta ![]() a mieszkania z bratem w jednym pokoju sobie w ogole nie wyobrazam - cala noc swiecilby mi monitor po oczach Cytat:
ja mam jutro ten ostatni egzamin alez mi sie nie chce...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-03 o 23:47 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Jakoś nie mogłyśmy się dogadać. Podobnie jak lain i jej sis, zupełnie inne charaktery. Na szczęście trwało to dość krótko, chyba do połowy podstawówki. Potem już oddzielnie
ale i tak miałam gorzej, bo miałam pokój przechodni
Też było sporo kłótni o to, ale jakoś przeżyłam. Teraz mam swój pokój, nieprzechodni i święty spokój. Mogę mieć bałagan kiedy chcę i nikomu do tego

,różnimy się praktycznie wszystkim, za wyjątkiem wyglądu, co niestety do dnia dzisiejszego owocuje częstymi starciami słownymi, i wyzywaniem, jako dzieci się oczywiście tłukliśmy.nigdy nie chciałabym żeby moje dzieci przeżyły coś podobnego, bo ja mam do dnia dzisiejszego uraz ( jestem za wrażliwa ) Brat na szczęście mieszka w innym mieście, ale bardzo często ( raz na tydzień- 2- 3 jest w domu na weekend ) bywa w domu, co doprowadza mnie do szału bo nigdy nic nie mogę sobie zaplanować, bo jak on przyjeżdza to uważa że wszyscy powinni być na jego zawołanie i rzucić wszystko i się nim zajmować, a o swoim przyjeżdzie zawiadamia często dzień przed albo tego samego dnia, dodam że ma 25 lat, ja 23 i nadal czuję się w jego towarzystwie jak gówniara, która nic nie wie o świecie i oczywiście nigdy nie ma racji 
)
a ta kobieta w ogole nie czytala na wykladzie tylko wlasnie z pamieci mowila...
wiec chyba trzeba porzadnie wryc...

. 2 będzie jak nic. Ale jestem na siebie wściekła