|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
skacze bryka i wiruje ...
|
A ja na chwilę weszłam i nadążyć nie mogę. Open'er jest zaje...isty! Pierwszy raz uczestniczę i pod ogromnym wrażeniem jestem
![]() Trochę nie dosypiam, ale co tam. Dzisiaj do czwartej rano będzie się działo bo o drugiej Progidy wychodzi ![]() ![]()
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do alkoholu - eh wczoraj byłam na panieńskim koleżanki i normalnie pierwszy raz w życiu mam kaca - na szczęście już przechodzi - ale masakra no ![]() za to impreza była przednia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Od kilku lat sie wybierałam i dzis w koncu zaliczyłam wystawe psów rasowych w Ustroniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
uff, wreszcie po imprezkach
![]() ![]() Paula, pisz, pisz, jakoś przeżyjemy ![]() ![]() a u nas leje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak zrobiłam.Wszystkie ciuchy z przed 2 lat , których nie było mi żal wystawiłam na ebayu. Poszukuje różu mieniacego sie jak lakier do paznocji. Są takie w zależnosci pod jakim katem patrzysz to jest inny kolor.Taki jak tafta wody mienącego się fioletem, rózem.Nie wiem jak to określic.Jak kropla benzyny w wodzie.Taka tecza. Jak ktoś oglądał Anię w finale YCD to ona miała taki róż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
czy ja dobrze widzę ze nie ma wątku dla She Spece??
ja i kasiek robiłyśmy wspólne zamówienie, więc na pewno znajdzie się kilka osób które podzielą się opiniami i zdjęciami, tylko gdzie ?? może ktoś ise skusi i założy?? ------------------------- pure luxe, dziewczyny jeśli dziś zrobię zakupy a zapłacę w środę to jak myślicie będzie się liczyła zniżka, która jest do 6 lipca?? bo musze poczekać az mi kasa na PP dojdzie. cos pisali że ta zniżka nie bezie widoczna w koszyku tylko potem zwracana?!?! Edytowane przez braworka Czas edycji: 2009-07-05 o 18:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Organizatorka
|
Muszę się publicznie pochwalić jaki mój fryzjer okazał się wspaniały, z powodu nie najlepszych dla mnie dni i z powodu dość nieciekawej pogody (no i oczywiście tych terminów no bo ciężko fryzjera złapać) poprosiłam, żeby ów fryzjer zrobił mi zabieg w domu. Przyznaje, że się obawiałam, no bo nie będzie profesjonalnych sprzętów no i wiadomo, szampony odżywki i dobre cięcie to nie to samo jak jestem w salonie, ale mimo wszystko zdecydowałam się.
Jestem okropnie zadowolona, wyszło mu jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Wracam po weekendzie na działce i myślałam, że zaległości czytać będę do nocy, a tu już nadrobiłam wątek plotkowy i zakupowy. Faktycznie słaba produkcja postów na ten weekend przypadła.
![]() Liczyłam szczerze mówiąc na jakieś wieści od Pastereczki, a tu wciąż cisza. Może ktoś wie, kiedy się pojawi, skoro sobota nie wypaliła? ![]() Poza tym przez dwa ostatnie dni chodzę bez podkładu - pierwszy raz w tym roku ![]() ![]() ![]() Pochwalę się jeszcze, że jestem ZACHWYCONA frakcją sojową z Naturalisa (Ilonko ![]() ![]()
#2350 |
Zakorzenienie
|
no, no, no, Ewelinek może warto nad karierą pomyśleć
![]() a ja jestem załamana - szukam Oli łóżeczka do pokoju coby wreszcie dała mi spokój ![]() 1. wszystko co znalazłam to badziewie jakieś 2. jak już mi się coś niby spodobało to ceny szok ![]() 3. albo ja mam taki gust wypaczony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak szybciutko
![]() mamoNiny- pędzelek mam u siebie- czy jutro miałabyś wieczorkiem chwilkę? Ilonko- ten podkład mam wielkości pełnego sampla- nie wiem czy PW dostałaś więc tu piszę ![]() Foxxxy, Evelinku- jeszcze raz dziękuję za przemile spędzony czas ![]() ![]() No i oczywiście wiedziałam, że jak mnie od świata odetną to mnie ktos obrobi :P Kogo bym z wizażanek nie widziała to pieknie wygląda! I absolutnie u nikogo nie widzę ani kg nadwagi! Za to u siebie widzę sporo za dużo... I koniec! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2353 | ||
Wtajemniczenie
|
Foxxxy jesteś niemożliwa
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z łóżkiem niestety nie pomogę, całe życie mam składaki, uroki M3, ale na pewno musisz szukać przede wszystkim dobrego stelaża, żadna sklejka. I sosna też raczej nie, bo może się rozsychać. Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście, że obrobi, bo szkoda, żeby taka piękna i wartościowa dziewczyna żyła w ciągłych kompleksach. Uszy do góry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam się pakować
![]() ![]() ![]() Powinnam chyba iść niedługo spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nad fryzjerem też powinnam pomyśleć, już okropne mam te moje włosy, ale to dopiero po powrocie ![]()
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
Siostra- dziekuje
![]() ![]() ![]() Aleeeee..... ugotowałam sobie na jutro na obiad kalaforka i jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Organizatorka
|
No jak jestem niemożliwa, niemożliwa to bym była jakbym się zmieniła w tą dużą brunete o której myślałaś
![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie Wii, obrabiamy Cie obrabiamy bo Ty powinnaś bardziej w siebie wierzyć ![]() A czemu mi nie powiedziałas o egzminie ? Myslalam, ze masz dopiero 7-mego jakis egzmin ![]() MAmoNiny w sumie odkurzałyśmy odrosty więc nic poważnego i bez drastycznych zmian ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-07-05 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Chyba od jutra zacznę wkuwać na pamieć artykuły karty NZ
![]() Zdecydowanie za dużo materiałów jest z PMP a mój wykładowca bardzo dokładny i niestety z każdego tematu pytanie zada. Trudno sie mówi i uczy sie dalej ![]() Foxxxy- no przecież mówiłam o egzaminie ![]() 1 sierpnia jade na wesele- nie mam sukienkiiiiiii! ![]() ![]() ![]() Siostro- ja musze włosy henną czarną zrobić- może jak wpadniesz następnym razem to Cię wykorzystam bo ja chyba niedokładnie nakładam jednak ![]() ![]() Niedlugo TŻ wyjeżdzą więc będę miała wolną chatę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Wtajemniczenie
|
Hello, ladies
![]() Na pocieche zdazylam dzisiaj trzasnac zamowienie z SN i moja wymarzona Freye Mische z listkow ![]() Stosowalam szybki sposob na mineraly latem, przynajmniej gdy nie trzeba do pracy. Mieszalam podklad z Soft focusem i lekko LHK, nawet bez specjalnego wcierania czy stemplowania. Malo krycia ale i 100% naturalnosci. Przetrwalo nawet w upalach. Cathy, myslalam o Tobie jadac przez Zegrze, kiedy spotkanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Organizatorka
|
Spokojnie WI do pierwszego jeszcze daleko, przeceny zdążą jeszcze nabrać tempa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() a mnie opener kręci ![]() ![]() a dzisjaj prodigy, Dominiko poskacz i za mnie ![]() ![]() ech, nie nadaję się na zakupy stanikowe przez neta, za drogi interes, zamnim trafię na swoj rozmiar to chyba straciłabym całą pensję i tyle. Dostałam freyę pipę (tnx Cotko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2362 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj, nie zauważyłam posta MamyNiny, zresztą Twojego też wcześniej nie, za szybko stukacie ![]() ![]() Cytat:
Dopiero teraz dokopałam się do Twoich zdjęć- naprawdę blond ujmuje Ci lat, ale chyba tez widziałabym Cię w czymś chłodniejszym. Jakby coś- pisz ![]() Cytat:
A z tą nauką to poczekaj do wyników ![]() Hihi, to ja się niniejszym bezczelnie wpraszam ![]() ![]() ![]() Edit: Pranie Mischa ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-07-05 o 21:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Organizatorka
|
zamordować to mało !
przez Zegrze przejeżdzała i nie wpadła choć na sekundę...No ręce opadają po prostu ![]() Może byś nawet załapała się na mój mega kiczowaty makijaż Barbie zrobiony prowokacyjnie na MM ![]() Nie gadam z Wami i nie będzie spotkania ! Foch ! a serio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
O jejku... Cathy... ja ostatnio jadłam pyszny obiad nad Zegrzem ale ono za duże żebym Cię znalazła
![]() Hennę do włosów specjalna kupuję i nakłada sie ja normalnie jak farbe ![]() Wyprzedaże no na to liczę ![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-05 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Zegrze za duże ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Organizatorka
|
Wiii przecież masz taki śliczny kolor włosów, ja bym już nic nie kombinowała. Zresztą Evelinek potwierdzi
![]() Powiedz no nam jak się MudMask sprawuje ? A Evelinku jak się Lily Lolo sprawuje ? Mam nadzieje, że te zachwyty to były szczere z Twojej strony, z mojej dodaje, że to naprawdę super wyglądało lekko i ślicznie, no i powiedz no jak ten żel na oczyska ![]() Cathy będziemy się musiały do jakiegoś busika nad to Zegrze wpakować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Wtajemniczenie
|
Chyba wynająć i to nie busika atylko autokar
![]() ![]() ![]() Końcówki zawsze mam jaśniejsze co mnie denerwuje :P I dlatego przyciemniam włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Organizatorka
|
Wi to obetnij końcówki będzie łatwiej
![]() ![]() Za to wlazłam na SheSpace i tam i tania wysyłka i tanie próbasy więc może zaryzykuje, a z Painta mi nie wysłali nic więc może jakoś przełkną te 12 próbek po cencie ![]() ![]() ![]() Kurka wodna Nemo wsadził ogon w talerz po sałatce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2370 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Foxxxy ![]() ![]() I jeszcze dzięki Tobie utwierdziłam się w przekonaniu, że muszę, po prostu muszę mieć silice. Fotoszop jak marzenie. Natomiast żel ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.