Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-05, 23:26   #1351
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Może bardziej fokstrot, chociaż też za bardzo się nie znam.

Też już zmykam spać dobranoc
w sumie rzeczywiście tango na pewno nie
fokstrot duużo prędzej ale salsa na pewno nie
Stary 2009-07-05, 23:37   #1352
kaska87
Zakorzenienie

Jazz to czekaj na nas z tym kursem pójdziemy razem
a ja czuję niedosyt...mojej simy po przeprowadzce nie mają urządzonego domu idę spać bo rano do pracy
dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 23:45   #1353
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jazz to czekaj na nas z tym kursem pójdziemy razem
a ja czuję niedosyt...mojej simy po przeprowadzce nie mają urządzonego domu idę spać bo rano do pracy
dobranoc
Kasia, wariujesz..

Omg jak późno, kiedy to zleciało

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 06:16   #1354
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u nas na miescie teraz reklamuja sie kursy tanca dla narzeczonych
jako, ze na takich kursach nie ucza tanga to my sie wybierzemy na zwykly kurs do szkoly tanga
jesli chcecie tanczyc jakiegos walca to ja bym poszla na kurs nie jest to znow tak strasznie drogie a jednak zwroca wam uwage na prawidlowa postawe itp niby szczegoly, a jednak wplywaja na estetyke samego tanca.
a jak chcecie sie tylko pobujac do piosenki to kurs nie jest potrzebny moim zdaniem
Lain jeśli chcecie sonoe zatańczyć tango w jakimś fajnym układzie to ja bym Wam radziła iść najpierw na normalny kurs a potem, jeszcze tak z 2- 3 prywatne lekcje sobie zamówić Wtedy będziecie mieć ładny układ i różne dodatkowe bajery Wam może choreograf dać żeby było bardziej widowiskowo

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
tyle, że jak dla mnie to tango nie salsa
To jest na pewno slowfox zwany też foxtrotem
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 06:20   #1355
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Wróciłam Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, tak w skrócie - co się tutaj działo jak mnie nie było? Szczególne podziekowania dla lain za polecenie pewnej trasy Piękne widoki, nie chciało się nam schodzić z Czerwonych W. Zleciało nam strasznie szybko te 5 dni urlopu i potwornie nie chciało nam się wracać
Stary 2009-07-06, 06:27   #1356
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:

gratuluje
to ile te twoje studia kosztuja
ja placilam kiedys 600zl miesiecznie, ale to byly jedne z drozszych studiow... zazwyczaj jest taniej...
No 320 zł miesiecznie. Ale ja ze stazowego iesiecznie 500 zł na wesele musze zostawiac bo inaczej ie dam rady nazbierac. Wiec mam jednym słowem kiche:/
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 06:38   #1357
kaska87
Zakorzenienie

cześć idę do pracy a później będę grac w simsy bo TZ idzie na rower

Jozia to Wy sami sobie za wesele płacicie??? ile Wam potrzeba? wiesz dziwię się trochę skoro nie macie pewności, że nazbieracie to ślub nie jest pewny na 100% czy jak? bo teściowa, że Wam nie da to wiem, ale Twoi rodzice?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-06 o 06:44
Stary 2009-07-06, 06:45   #1358
natj
Rozeznanie

Krakowianki,
Studiuje któraś z was na UEk'u zaocznie?

Ile te studia kosztują bo w ofercie znalazłam 1900 na rok. Podejrzliwie mało- wychodzi 190 na miesiąc
Zna się kto?
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 06:46   #1359
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Krakowianki,

Ile te studia kosztują bo w ofercie znalazłam 1900 na rok. Podejrzliwie mało- wychodzi 190 na miesiąc
Zna się kto?
to pewnie za semestr jest

cześć Asiulek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-06 o 06:51
Stary 2009-07-06, 06:53   #1360
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Nareszcie ten weekend minął. I w miarę luźny tydzien mam, bo jeszcze jeden egzamin mi został. Oprócz tego egzaminu z piątku to jestem dobrej myśli. Ale zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No 320 zł miesiecznie. Ale ja ze stazowego iesiecznie 500 zł na wesele musze zostawiac bo inaczej ie dam rady nazbierac. Wiec mam jednym słowem kiche:/
Józia gratuluję zdania matury
Nie wiem czy Cię to pocieszy czy nie... Ja jakbym była na stażu to nawet ta kwota jaka dają by na moje studia nie starczyła. Bo ja płacę 700 zł za studia. Ale "tylko" przez 8 miesięcy płacę.
A studia zrobisz w późniejszym terminy. Ważne, że masz chęć i zapał do nauki. A co się odwlecze to nie uciecze. A może wczesniej pójdziesz do pracy i starczy i na wesele i studia Trzymam kciuki żeby się udało
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 06:58   #1361
asiulek1705
Wtajemniczenie

cześć Kasiu Nowy avatarek widzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 06:59   #1362
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
cześć Kasiu Nowy avatarek widzę
tak ale ten już na stałe, bo mi się podoba
opowiadaj jak było

Stary 2009-07-06, 07:13   #1363
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak ale ten już na stałe, bo mi się podoba
opowiadaj jak było
Super było Strasznie nie chciało nam się wracać, wczoraj wieczorem to mi aż łezki popłynęły (za parę dni @ więc się rozklejam łatwo) tak było fajnie a czas zleciał piorunem. Wyskrobaliśmy się na Kasprowy, a z niego poszlismy na Świnicę, ale pogoda pokrzyżowała nasze plany, zrobiła się burza i doszliśmy do przełęczy świnickiej i zmuszeni byliśmy zrezygnować i schodzić, jak za plecami walnął mi piorun to dostałam takiego przyspieszenia, że TŻ za mną krzyczał, żebym zwolniła bo kamienie sliskie Wczesniej w tle widzielismy helikopter topru, jak zawisł nad gorami i wciągał kogoś, a wieczorem w tv mówiono iż w Tatrach kobietę poraził piorun i wówczas stwierdzilismy, że dobrze że zeszliśmy jednak, bo było niebezpiecznie. Bylismy też na Czerwonych Wierchach, szlismy trasą którą lain mi poleciła i warto było widoki przepiękne, ale nie umiem opisać, to trzeba zobaczyć i przezyć Nie żałuję ani jednej chwili gdy mnie bolały nogi, warto dla takich widoków Na szlakach spotykaliśmy bardzo fajnych ludzi, i oczywiście tez tych mało poważnych W piatek pogoda była kiepska więc sobie dzień leniuchowania zrobilismy
Stary 2009-07-06, 07:35   #1364
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
To jest na pewno slowfox zwany też foxtrotem
Trafiłam Czyli jednak trochę się znam
Jadę do Poznania na uczelnie oddać kawałek magisterki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:01   #1365
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Trafiłam Czyli jednak trochę się znam
Jadę do Poznania na uczelnie oddać kawałek magisterki
A na jaką uczelnię??
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:38   #1366
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Lain jeśli chcecie sonoe zatańczyć tango w jakimś fajnym układzie to ja bym Wam radziła iść najpierw na normalny kurs a potem, jeszcze tak z 2- 3 prywatne lekcje sobie zamówić Wtedy będziecie mieć ładny układ i różne dodatkowe bajery Wam może choreograf dać żeby było bardziej widowiskowo
no wlasnie pisalam, ze idziemy na normalny kurs do szkoly tanga z reszta w pzypadku tego tanca nienornalne (dla narzeczonych kursy) odpadaja

Cytat:
Cześć Wróciłam Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, tak w skrócie - co się tutaj działo jak mnie nie było? Szczególne podziekowania dla lain za polecenie pewnej trasy Piękne widoki, nie chciało się nam schodzić z Czerwonych W. Zleciało nam strasznie szybko te 5 dni urlopu i potwornie nie chciało nam się wracać
ooooo ale wam zazdraszczam a beda foty??
ja sie modle zeby na ten weekend w koncu sie zmienily prognozy i zeby pogoda byla piekna.... bo na razie nie wyglada to optymistycznie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Krakowianki,

Zna się kto?
ja studiuje na UEKu??
1900 na rok
ja na pierwszym roku placilam 1900 ale za semestr a od drugiego roku juz jest 2100 za semestr.

Cytat:
Super było Strasznie nie chciało nam się wracać, wczoraj wieczorem to mi aż łezki popłynęły (za parę dni @ więc się rozklejam łatwo) tak było fajnie a czas zleciał piorunem. Wyskrobaliśmy się na Kasprowy, a z niego poszlismy na Świnicę, ale pogoda pokrzyżowała nasze plany, zrobiła się burza i doszliśmy do przełęczy świnickiej i zmuszeni byliśmy zrezygnować i schodzić, jak za plecami walnął mi piorun to dostałam takiego przyspieszenia, że TŻ za mną krzyczał, żebym zwolniła bo kamienie sliskie Wczesniej w tle widzielismy helikopter topru, jak zawisł nad gorami i wciągał kogoś, a wieczorem w tv mówiono iż w Tatrach kobietę poraził piorun i wówczas stwierdzilismy, że dobrze że zeszliśmy jednak, bo było niebezpiecznie. Bylismy też na Czerwonych Wierchach, szlismy trasą którą lain mi poleciła i warto było widoki przepiękne, ale nie umiem opisać, to trzeba zobaczyć i przezyć Nie żałuję ani jednej chwili gdy mnie bolały nogi, warto dla takich widoków Na szlakach spotykaliśmy bardzo fajnych ludzi, i oczywiście tez tych mało poważnych W piatek pogoda była kiepska więc sobie dzień leniuchowania zrobilismy
to sobrze, ze szybko schodziliscie, bo wlasnie rejony Swinicy sa bardzo podatne na pioruny
ja bym chciala wejsc na nia w ta sobote

jak to jest... u mnie piekne blekitne niebo, a 100km dalej taki syf... http://www.zakopaneonline.pl/webcam/
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:42   #1367
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

joł all
gorąco mi
dziś dzień jak co dzień
a weekend
mój TZ leżał plackiem na działce i o dziwo złapało go co nieco
a ja
wymyśliłam, że zabiorę kota na działkę
ponieważ niuśka jeszcze nie zyskała mojego zaufania ażeby puszczać ją wolno więc kupiłam jej szeleczki.. ale chyba lekko ją nie doceniłam.. bo kupiłam jej za duże szeleczki.. w każdym razie... gdy dojechałam na działkę mała wyskoczyła z samochodu i wparowała pod inny samochód..
okazało się że wlazła w silnik punciaka
na szczęście właścicielem samochodu jest skarbnik PZD więc facet szybko przyszedl i wydobyliśmy kota musiałam cały dzień siedzieć z nią na ławce i pilnować, żeby baldachimek który zrobiłam i parasoleczki zakrywał jaśnie wielmożną kicie
jeśli była bez przykrycia zwiewała w kraczory.. czyli do sąsiada...
i tak upłynęła nam sobota.. na wieczór pojechaliśmy do przyjaciół no ale cóż oni świętowali 2 urodziny ich dziecka i świętowali już 3 dzień... więc impreza była leko przydrętwiała bo jak my przyjechaliśmy to uż dziadkowie maluszka pojechali do domu i zotała tylko sąsiadka z góry..
no nie ważne
niedziela
dzien jak kolejny weekendowy co dzień pół dnia przespałam
a co tam u Was laski
Stary 2009-07-06, 08:49   #1368
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a mi sie chyba praktyki przesuna na druga polowe lipca albo na wrzesien chyba wolalabym wrzeien. teraz bym sobie spokojnie ten pierwszy rozdzial napisala
ja też mam zamiar napisac pierwszy rozdziałAle strasznie mi się nie chce

Cytat:
mnie jak dopadnie maly glod i mam tylko McDonalda po drodze to tylko i wylacznie salatke Chicken Premiere toleruje choc i tak Caesar w KFC jest lepsza
widze, ze jestes krewetkozerca
ja tam wprawdzie zjem, ale bez orgazmu kulinarnego i w niewielkich ilosciach
chyba bardziej jestem miesozerna niz rybozerna
nie chciałam sałatki, bo do mcdrive'a podjechaliśmy, bo mi się nie chcialo wysiadac. JA nielubię tych sałatek fast foodowych, bo składają się tylko z tony sałaty lodowej, jednego pomidorka i mikro kawałków kurczaka. A jakąs wielką fanką krewetek nie jestem, raz na jakis czas na smaka, za to rybki uwielbiam

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
o prostu juz kiedys pisałam że nie zalezy mi na kamerze, chcę żeby były tylko najwazniejsze fragmenty, błogosławieństwo w domu, przsyięga w kościele, pierwszy taniec i oczepiny i wsio

walc odpada bo miała siostra, chcieliśmy coś zupełnie innego, chodziaż te układy co najpierw sie tńczy wolno a potem jakoś śmiesznie jest już oklepane.. TŻ się smiał że zatańczymy rumbę, i taq krótka kiecka by pasowała

to mogłaś wziąć profesjonalnego fotografa a z filmem zdać się na rodzinę jeśli ktoś ma kamerę. Mi by było żal tracić możliwośc fajnych zdjęć, bo takie robione przez rodzinę to nie wyjda fajnie.
Poza tym co Ty sie tak ta siostrą przejmujesz?

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Mam pytanie: Wiem że Lusmarija była na Epoce Lodowcowej. Jak wrażenia? Któraś widziała jeszcze? Albo potwory kontra obcy? Mój TŻcik wymyślił sobie zobaczyć jeden z nich w 3D w Kijowie (dla nie-Krakowianek - nazwa kina) i tylko nie wiemy co wolimy
ja byłam, pisałam tu na wątku, że nie było takie śmieszne jak poprzednie części i wg mnie lepiej iśc na Trzy królestwa. W ogóle nic teraz w kinie nie ma fajnego. My z tz czekamy na tai film, tytul bodajże Moja wielka grecka wycieczka, bo sobie powspominamy zeszłoroczna wyprawę W ogóle miałam wczoraj sandałki, które ostatni raz nosilam w Grecji, tz założyl swoje w sobotę i tez ostatnim razem miał je w Grecji, jejku jak ja bym chciała gdzies jechać, ale tz mówi, że szanse są nikłe

Cytat:
Może bardziej fokstrot, chociaż też za bardzo się nie znam.
no raczej coś w tym stylu. Bo salsa to w życiu nie jest i tango tez nie.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie poszłaś do normalnej pracy, bo bys nie miała kichy. Ale o ile Ci sie nie odechce to studia mozesz później zacząć.

W ogóle a propos tych tańców, mi sie nie podobają takie niewiadomo jak wymyślne tańce, ale zatańczone kanciasto, np tak jak ten taniec co Jazz wkleiła - takie chodzenie i stres, żeby dobrze postawic krok.
Stary 2009-07-06, 09:05   #1369
kubusewa
Zakorzenienie

ja trzech królestw nie widziałam ale epoka.... no matko czego wy się spodziewacie.. mnie tam nawet się podobało.CIężko, żeby taki film był ambitny.. no proste bajka jak bajka. Mysle, ze jeśli ktoś chce zobaczyc to nei ma co zniechecac bo to czy sie podoba to i tak kwestia gustu... a o gustach wiadomo się nie dyskutuje..
dla mnie bajka jak bajka.. ale nie uwazam, żebym zmarnowala wieczor...choc co prawda to prawda... średnia wieku nasali byla wyjatkowo niska

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
W ogóle a propos tych tańców, mi sie nie podobają takie niewiadomo jak wymyślne tańce, ale zatańczone kanciasto, np tak jak ten taniec co Jazz wkleiła - takie chodzenie i stres, żeby dobrze postawic krok.
ja Ci powiem, że jesli ktoś w ogóle nie potrafi tańczyć to czy to będzie walc czy zwykła bujanka.. to będzie widać po "tancerzach" że maja extra stres
ja byłam na takim weselu gdzie państwo młodzi zaprosili wszystkich na pokaż tańca.. i widać była, ze ani ona ani on nigdy nie tańczyli: on sztywny jak kij od szczotki trzymał ramę bardziej niz PM w garsci a ona.. no dostała polecenie jak trzymać palce w wolnej rece i tak jej zostały te palce ze wygladalo jakby zagipsowali jej te reke w takiej pozycji miesiac wczesniej
Ja rozumiem, ze wg turniejowych kanonów walca para tańcząc nie patrzy sobie w twarz ale to co oni odstawili to totalna lipa..
Nauczyciele tańca na pierwszych zajęciach powinni mówić: jesli nie umiecie tańczyć.. to nie bawmy się w ukłądanie jakiegoś ukłądu (nawet z najprostrzych figur) ale skupmy się na ugładzeniu waszych ruchów. Bardzo często wygląda to tak, że bardzo się młodzi silą na jakieś extra figury zamiast skupić się na gładkości ruchów ( ja wiem,zeoni sobie z reguły nie zdają z tegosprawy, że tak wyglądają jakby oboje nagle zmaienili się w pinokia,ale bez przesady,, skor okogos stac na lekcje tanca to mogliby chociaz zdobyc sie na tyle zbey dopracowac ten taniec do perfekcji a nei tylko wyuczenia siękrokow i figur)
i tyl na ten temat :P
Stary 2009-07-06, 09:06   #1370
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam zamiar napisac pierwszy rozdziałAle strasznie mi się nie chce
mi tez sie nie chce ale jest mus

Cytat:
nie chciałam sałatki, bo do mcdrive'a podjechaliśmy, bo mi się nie chcialo wysiadac. JA nielubię tych sałatek fast foodowych, bo składają się tylko z tony sałaty lodowej, jednego pomidorka i mikro kawałków kurczaka.
dlatego wole te salatki z KFC, gdzie mam rozne rodzaje salat, marchewka, kapusta, pomidorki, sporo kurczaka, grzanki itp.
a w salatce Piccante sa nawet kukurydza, papryka, starty serek itp ale ja wole Caesar
no i w KFC sa lepsze sosy

wiadomo,ze te salatki to nie mistrzostwo swiata salatek, ale porownujac z reszta fastfoodowej oferty to ja biore salatke

mamoo... znowu Czesio napastuje Benika... zadowolony wskoczyl mu okrakiem na plecy jakby konia dosiadal
Stary 2009-07-06, 09:16   #1371
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez sie nie chce ale jest mus

dlatego wole te salatki z KFC, gdzie mam rozne rodzaje salat, marchewka, kapusta, pomidorki, sporo kurczaka, grzanki itp.
a w salatce Piccante sa nawet kukurydza, papryka, starty serek itp ale ja wole Caesar
no i w KFC sa lepsze sosy

wiadomo,ze te salatki to nie mistrzostwo swiata salatek, ale porownujac z reszta fastfoodowej oferty to ja biore salatke

mamoo... znowu Czesio napastuje Benika... zadowolony wskoczyl mu okrakiem na plecy jakby konia dosiadal
Co do sałatek mam to samo... wolę z KFC ale jednak rację samoi muszę przyznać.. duuużo sałaty lodowej i mało treści...KFC jak mówi lain maja w sobei dużo wszystkiego
a ja jestem dodatkowo poszkodowana.. poza masakrą piłą pazurową na dekolcie (po starciach z kotem) wszędzie mam jakieś cholerne ugryzienia .... stworzeń owodowatych latających
Stary 2009-07-06, 09:18   #1372
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Tancerka, możesz mi wkleić zdjęcie wody termalnej, której używasz? I jak się tego używa? Wystarczy zetrzeć zwykłą chysteczką higieniczną? Ostatnio szukałam jakiejś takiej wody w Rossmanie, ale ani nie wiem jak to wygląda ani nie wiem na jakiej półce tego szukać, tzn. obok czego to najczęściej leży?
takie wody termalne kupuje się w aptece więc w rossmanie jej nie znajdziesz ja mam wodę La Roche Posay dużą taką 300ml chyba bo kupiłam ją w aptece kiedy była promocja i dostałam mleczko do demakijażu pełnowymiarowe 200ml gratis te apteczne kosmetyki często są w promocjach z różnymi miniproduktami gratis itp, a jak nie będzie promocji to domagaj się próbek gratis bo w aptekach mają ich mnóstwo i ja zawsze jak kupuję kosmetyki to się ich domagam! jak nic nie powiem to nic nie dostanę ale jak się upomnę to całą garść zawsze przynoszę- czasem pani nawet przyjrzy się blisko jaką mam cerę i specjalnie do mojej mi daje próbki, a jak daje mi do cery suchej to tż ma kremiki i się cieszy więc zawsze ktoś jest zadowolony

witam po weekendzie!!! spędziłam go oczywiście u tżcika na podwórku więc wybaczcie nieobecność

w sobotę byłam na slubie i kurdeeeeeee ja się popłaczę na swoim normalnie jak para młoda wychodziła z Kościoła i zagrały te organy to mi świeczki w oczach stanęły (nie mówiąc już o milionie innych momentów kiedy to się wzruszałam)

kolejne wieści są takie ze w środę idę ze szwagierką szukać sukni ślubnej dla niej- jak coś znajdziemy to nawet kupujemy- w sumie się cieszę bo nawet jak nic nie znajdziemy na nią to ja sobie oko nacieszę sukienkami hehehe ślub to jedyny wspólny temat jaki mamy

a u nas remontu ciąg dalszy- dziś chyba zostanie wykuta dziura w ścianie gdzie niedługo będą wstawione nasze drzwi do mieszkania zaraz potem będzie zalewana podłoga jupiiiiiiiiiiiiiiiiii
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 09:24   #1373
kubusewa
Zakorzenienie

ja wodę termalną znam tylko vichy a tę markę można kupić tylko w aptece
woda termalna fajna.. zwłaszcza na taki upał... ale z drugiej strony straszliwie droga jest

i wymyśliłam ameryke
wszystkim PM 2010 nadwrażliwym na emocje ślubne polecam terapię wstrząsowo wyczerpującą
chodzić co sobota na śluby we własnej parafii i wypłakiwać się do woli... po jakiś czasie uodpornimy się i na własnym ślubie nie będziemy ryczeć jak bobry niach niach

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-06 o 09:26
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 09:29   #1374
asiulek1705
Wtajemniczenie

lain 3mam kciuki żeby Wam pogoda dopisała i żebyście tę Świnicę zdobyli Nam zabrakło jakieś 40 min wspinaczki, ale cóż, taka uroda gór - pogoda zmienna. Jeszcze tam wrócimy Mój TŻcik wygląda jak indianin, tak go spaliło słońce, mimo smarowania się kremem z filtrem Mnie zjarało ramiona i nos, ale mnie chwyta na brąz, a jego najpierw na czerwono. A fotki oczywiście Akurat na moim aparacie sa mniej ciekawe ale wkleję:
1. widok ze środkowej stacji kolejki na Kasprowy
2. widok na Świnicę
3.to ja, jedną nogą na Słowacji
4. Czarny Staw Gąsienicowy
5. szlak na Małołączniak
6. Giewont widziany z czerwonego grzbietu
7.widok na Kopę Kondracką
8. idziemy na Kopę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 015.jpg (145,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 037.jpg (138,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 047.jpg (133,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 086.jpg (150,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 115.jpg (148,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 127.jpg (76,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 134.jpg (121,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 142.jpg (114,4 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-07-06 o 09:51
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 09:41   #1375
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain 3mam kciuki żeby Wam pogoda dopisała i żebyście tę Świnicę zdobyli Nam zabrakło jakieś 40 min wspinaczki, ale cóż, taka uroda gór - pogoda zmienna. Jeszcze tam wrócimy Mój TŻcik wygląda jak indianin, tak go spaliło słońce, mimo smarowania się kremem z filtrem Mnie zjarało ramiona i nos, ale mnie chwyta na brąz, a jego najpierw na czerwono
kiedys ja zdobedziemy tylko pytanie kiedy bo jak bedzie lalo to przelozymy wyjazd na kolejny weekend obysmy nie musieli tego tak dlugo przekladac az sie wakacje skoncza

rzeczywiscie w gorach sloneczko opala koncertowo ja w zeszlym roku po 2 tygodniach na Mazurach i nad morzem nie bylam tak opalona jak po weekendzie w Tatrach blizej slonca
Stary 2009-07-06, 09:52   #1376
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja wodę termalną znam tylko vichy a tę markę można kupić tylko w aptece
woda termalna fajna.. zwłaszcza na taki upał... ale z drugiej strony straszliwie droga jest
ale wydajna.

Za godzinkę będzie say yes to the dress to sobie obejrzę
Stary 2009-07-06, 09:54   #1377
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedys ja zdobedziemy tylko pytanie kiedy bo jak bedzie lalo to przelozymy wyjazd na kolejny weekend obysmy nie musieli tego tak dlugo przekladac az sie wakacje skoncza

rzeczywiscie w gorach sloneczko opala koncertowo ja w zeszlym roku po 2 tygodniach na Mazurach i nad morzem nie bylam tak opalona jak po weekendzie w Tatrach blizej slonca
Ciężko z pogodą, niby ma byc ładnie ale jednak w górach zmienia się. Jak wyszlismy na Małołączniak była gęsta mgła, ale kiedy zaczęliśmy schodzić - zaczęło przygrzewać słońce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 10:02   #1378
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko z pogodą, niby ma byc ładnie ale jednak w górach zmienia się. Jak wyszlismy na Małołączniak była gęsta mgła, ale kiedy zaczęliśmy schodzić - zaczęło przygrzewać słońce
na ten weekend to tylko deszcze niestety zapowiadaja
widze nowe buty ladne
oo a na Malolaczniaku jeszcze placek sniegu

Cytat:

Za godzinkę będzie say yes to the dress to sobie obejrzę
ja wczoraj z ciekawosci ogladnelam ten program, ale wydal mi sie mega nudny
Stary 2009-07-06, 10:07   #1379
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ja własnie wróciłam z praktyk. dzisiaj wczesniej bom iałam szkolenie bhp a tak to nie będzie źle bo będę chodzić 3 godzinki dziennie, wezmę sobie kilka dni wolnego więc jakoś przezyję

dzisiaj wstałam w dobru humorki ale zaspałam i zamiast rowerem to na praktyki pojechałam autkiem.

samoa ja się już nie przejmuję
asiulek zdjęcia super kurcze też bym chciała pojechac w góry, Tż ma urlop pod koniec sierpnia, i w sumie to nie wiem gdzie pojedziemy, pewnie nad polskie morze, ja bym chciała w gry no ale wiadomo w góry mam o wiele dalej i koszty są wyższe, ale się zobaczy

a ile kosztuje taki kurs tańca??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 10:09   #1380
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
na ten weekend to tylko deszcze niestety zapowiadaja
widze nowe buty ladne
oo a na Malolaczniaku jeszcze placek sniegu

ja wczoraj z ciekawosci ogladnelam ten program, ale wydal mi sie mega nudny
he he już tak ładnie nie wyglądają spisały się dobrze, na szczęście nie obgryzły Wprawdzie ciut mnie palce i pazurki bolą, od schodzenia, ale zawsze tak mam, niezależnie od tego jak miałam rozchodzone buty. Śniegu jeszcze sporo, dzieciaki się na nim ślizgały Jak przyjechalismy w środę, nasza pani powiedziała nam, że kilka dni wcześniej w dzień było tam 7 stopni ciepła, w nocy 2 a w górach sypał śnieg (mówimy nasza, bo 4 raz u niej pokój wynajmowaliśmy, super kobieta, pochodzi prawie z naszych stron - z Dębicy, a wczoraj jak wyjeżdżalismy to nam życzyła udanego wesela i wszystkiego dobrego )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości