|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Jestem juz, narazie nie mam czasu czytac
moze jutro mi sie uda. Wczoraj bylo super, postaram sie dac zdjecia na nasza klase ![]() Jutro napisze cos wiecej....
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie czekamy z wielka niecierpilwoscia
|
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli mnie nie macie na naszej klasie to wklejam zdjecia
narazie tyle, bo na reszte jeszcze czekamy
|
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziś dopiero doszłam do siebie po tym naszym wieczorze panieńsko- kawalerskim
było super, wszyscy dopisali ![]() Pogoda się zepsuła. Będę miała deszczowy ślub Mamy jeszcze tyle do załatwienia, boję się że nie zdążymy ze wszystkim. Cytat:
![]() Cytat:
Fryzurę miałaś bardzo ładną. U której z dziewczyn się czesałaś? Długo się trzymała? Napisz jak makijaż u p.Gabrysi. pogodę mieliście śliczną, pozazdrościć. Azakowana jak noga dziś? biedaczko Aha i zapomniałam napisać o najwazniejszym. W sobotę byłam ustalić z kwiaciarką na targu dekorację na auto i kwiaty dla rodziców. Zapytałam jej ile bym zapłaciła za moją wiązankę a ona oceniła ją na 120zł Pojechaliśmy potem do Tary i trafiłam na właścicielkę. O ironio, jak latałam 6 razy to jej zastać nie mogłam. Powiedziałam że rezygnuję z wiązanki ślubnej, żeby zrobiła tylko dla świadkowej. Babka rzuciała mi wtedy 50zł mojego zadatku na ladę i powiedziała, żebym sobie szukała innej kwiaciarni bo ona robi wszystko albo nic wzięłam te pieniądze i wyszłam. Rozumiem ze jest w ciąży ale bez przesady, klientów też trzeba szanować. Mogłam jej nagadać że ja latałam do niej tyle razy i za samo to powinam zrezygnować z jej usług. byłam wzburzona jej zachowaniem. pojechaliśmy więc znowu do kwiaciarki na targu zamówić jeszcze wiązankę dla świadkowej i w sumie za wszystko zapłacimy 500zł i jestem zadowolona. A o Tarze zmieniałam zdanie. Kiedyś to była świetna kwiaciarnia, chwialiłam ją bardzo a teraz jadą na opinii i ceny mają z tego powodu 2 razy wyższe niż gdzie indziej.Ale się opisałam
|
||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania miałas sliczny bukiet.
Mehja to ze pogoda dzis jest brzydka, nie znaczy ze w sobote tez bedzie. |
|
|
|
#2406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudna Panna Młoda, ekstra dobrana biżuteria, wspaniały bukiet i fryzura. Wszystko do siebie pasuje jak ulał ![]() Jeszcze raz gratulacje ![]() Cytat:
- bo @ powinnam dostać w sobotę a jeszcze do tej pory nie ma)Bardzo dobrze potraktowałaś właścicielkę Tary. To, że jest w ciąży to nie upoważnia ją do olewczego traktowania swoich klientów. Dobrze, że chciała CI zadatek zwrócić - widocznie zdawała sobie sprawę z tego, ze nawaliła. Aha i miałaś się pochwalić prezentami ![]() Cytat:
- Mogę przedmuchać pogodę w stronę Ostrowca na specjalne życzenie![]() ![]() Właśnie zajrzałam na NK - Aniu fajnie Ci się podwójne nazwisko komponuje
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-06 o 09:23 |
|||
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
No dawaj Aga, dmuchaj ile sie da
O dobrze CI idzie, bo słonce zaczyna wychodzic
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz
![]() Jak nabiorę powietrza to za jednym dmuchem wszystko do Was dojdzie Byle Ostrowca nie minęło i gdzieś do Warszawy nie doleciało
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
To my tu mur zrobimy, zeby dalej nie poleciało
|
|
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie!!!
Myślałam, że więcej naprodukujecie, że będę musiała dużo nadrabiać, a tu nic Aniu ślicznie wyglądałaś. Fryzurka super, wszystko bardzo ładnie się ze sobą komponuje. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Aga "powiedz mi" czy specjalizujesz sie tez w robieniu różyczek z bibuły? Badz wiesz cos na ten temat?
Michel co tam słychac?zaproszenia juz macie czy jeszcze ida do Was? |
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potrzebujesz rad praktycznych?
|
|
#2413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja robiłam różyczki z chusteczek higienicznych na studniówkę, z bibuły nie robiłam, ale myślę, że robi się je tak samo. Powiem szczerze, że wcale nie jest to takie trudne, tylko że nie każda taka moja różyczka przypominała różę ![]() Co do zaproszeń, to jeszcze ich nie mamy. W czwartek dostaliśmy projekt naszego zaproszenia, który już zatwierdziliśmy, więc teraz tylko musimy czekać na jego realizację. Napisaliśmy, że bardzo nam zależy na czasie i jeśli jest to możliwe, żeby do czwartku te zaproszenia były już u nas. Zobaczymy jak to będzie. W piątek chcemy jechać do Ostrowca na cały weekend i już zapraszać. 90% mojej rodziny jest z Ostrowca, więc w jeden weekend załatwilibyśmy wszystkich. Gorzej będzie u TŻ, bo w Kielcach jest niewiele rodziny. Trzeba będzie jechać do Warszawy, najbliższa rodzina, do Wrocławia, bo tam TŻ ma chrzestnego. Nie wiem czy się ze wszystkim wyrobimy do końca lipca. Dodatkowo czeka nas podróż do Krakowa z zaproszeniami do mojej kumpeli, która miała być naszym świadkiem. Nie będzie nim, ale na weselu się pojawi Jakby tego było mało, mój TŻ w lipcu będzie miał urlop i chce, żebyśmy gdzieś pojechali na kilka dni. Marzy mu się wyjazd w góry, spanie pod gołym niebem. Chce mnie zabrać jeszcze przed naszym ślubem. A lipiec ma tylko 31dni...
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
My zaproszenia do rodziny z Kielc czy z Sanoka wysłaliśmy pocztą o Gdańsku i Poznaniu oczywiście nie mówiąc
Nawet nie myśleliśmy, żeby gdziekolwiek dalej jechać , bo wtedy nie mieliśmy jeszcze samochodu.
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo korzystajac z tych co znalazłam w internecie to te rózyczki mi nie wychodza, przypominaja cos podobnego do kwiatka, a co mowiac by to rózyczka była Chciałabym sie nauczyc przez wakacje, poki mam czas, by potem zrobic na przyozdobienie klatki schodowej Najlepiej jakbym patrzyła jak ktos robi, to wtedy by mi poszło lepiej.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-06 o 10:03 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
waniliaania2009 - ślicznie wyglądałaś, wszystko pięknie dobrane, naprawdę super
.Wróciłam z Ostrowca z nowym nabytkiem - storczykiem Oncidium. Muszę poczytać jak toto się pielęgnuje.
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.orchidarium.pl/rodzaje/index.html Justyś a linka dla Ciebie wysłałam na PRV bo tu wyskakują gwiazdki zamiast adresu.
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-06 o 11:05 |
|
|
|
|
#2418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta sukienka kosztuje ok 3300 a nie ponad 4 tys widziałam ją osobiscie w salonie Ona i On w Warszawie
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Aga w wiadomosci tez gwiazdki wyskakuja.
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie, dawno mnie nie było i już się za Wami steskiłam!!
Wanilia, najlepsze życzenia na nowej drodze życia dla Ciebie i męża!! Pięknie wyglądałaś . Ja też jestem po imprezie - byłam wczoraj na chrzcie i teraz dochodzę do siebie
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Azakowana trzymam kciuki, żebyś nie dostała okresu
i dziękuję za przedmuchanie pięknej pogody, masz silne płuca, udało się Justys to za mur dzięki któremu pogoda nie ucieka dalej ![]() Prezenty to typowe śmieszne gadżety jak tabliczka z poradami dla dobrego męża i zony, wielki gwizdek na męża, żeby przychodził na moje "zawołanie", skarbonka w kształcie żabek- pary młodej, kostka do gry na której są różne pozycje ehmm Kupiłam dziś płatki róż żeby goście nas pod kościołem obrzucili i nie wiem w co te płatki wsypać. Nie wypada chyba żeby prosto z foiliowej torebki rzucali
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałoby sie bardziej cos twardszego, jakies pudełeczka.
No a prezenty superowe Fajnie, ze impreza sie udała
|
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
Witam PanieNormalnie padam ze zmęczenia
w pracy normalnie tona zaległosci..nawet jeszcze śniadania nie zjadłam i pewnie dopiero w domu coś wrzucę na ruszt..Wanilla rewelacyjnie wyglądałaś....Witam w gronie świeżo upieczonych mężatek A ja już od dzisiaj oficjalnie się nowym nazwiskiem posługuję ....hihihihiAzakowana także trzymam kciuki jak Mehja oki zmykam buziaki dziewczyny
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
kurde tylko aga ten deszcz chyba do mnie przedmuchala
a tu sesja zdjeciowa za pasem mam nadzieje ze sie rozpogodzi. mehja ty juz tez za 5 dni do nas dolaczysz
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płatków róż to niżej masz propozycje:
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Justyś za późno mur postawiła
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
A bo były zakłocenia i niestety za poźno, a to pech
No jak Mehja pozwoli to my przedmuchamy troche slonca, to moze sie cos poprawi ta pogoda
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra ale my sobie jakos damy rade lepiej nie ryzykowac i niech mehja w dniu slubu ma piekną pogode
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

moze jutro mi sie uda. Wczoraj bylo super, postaram sie dac zdjecia na nasza klase 

było super, wszyscy dopisali

wzięłam te pieniądze i wyszłam. Rozumiem ze jest w ciąży ale bez przesady, klientów też trzeba szanować. Mogłam jej nagadać że ja latałam do niej tyle razy i za samo to powinam zrezygnować z jej usług. byłam wzburzona jej zachowaniem. pojechaliśmy więc znowu do kwiaciarki na targu zamówić jeszcze wiązankę dla świadkowej i w sumie za wszystko zapłacimy 500zł

Chciałabym sie nauczyc przez wakacje, poki mam czas, by potem zrobic na przyozdobienie klatki schodowej
Najlepiej jakbym patrzyła jak ktos robi, to wtedy by mi poszło lepiej.
....
za przedmuchanie pięknej pogody, masz silne płuca, udało się