Żony doskonałe PM2008 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-05, 20:35   #3151
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Witam w niedzielny wieczorek

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Jutro jedziemy przed południem odstawić siostrę na obóz taneczny do Pokrzywnej - całe 10 dni jej nie będzie więc mamy wolną chatę Może sobie gdzieś tam zostaniemy na jakieś spacerki górskie albo do Czech skoczymy Zobaczymy czy będzie ochota czy od razu do domku pognamy korzystać z wolnej chaty
udanego obozu dla siostry i gratuluję wolnej chaty

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
chcialam sie pochwalic ze szczeniaczki sie urodzily 3 lipca jest 6 cudnych psiakow!!! w tym 4 grafitowe ciesze sie conajmniej tak jakbym j aurodzila. gupek ze mnie co?
no gratuluję mamuśku
Stary 2009-07-05, 20:52   #3152
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ GWIAZDKI.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Normalnie wczoraj w nocy spałam tylko 3 godziny, dlatego dzisiaj wykorzystałam męża, akurat ma na 10 do pracy, więc on karmił małego w nocy, ja tylko zrobiłam mu mleko i szkraba przewinęłam. Normalnie się prawie wyspałam
moja siostra miała kiedyś usuwane migdałki, a mnie z kolei swojego czasu non stop łapały anginy
malutka byłam u lekarza i teraz sie zastanwiam czy je wyciąć czy nie...
A co do wykorzystywania męża to jestem za.... Przynajmniej masz chwilkę na regenerację sił w miarę możliwości...
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Wracam po kilkudniowej nieobecności ale jednak wylądowałam w szpitalu wczoraj mnie wypisali, skurcze sie uspokoiły ale niestety stwierdzono u mnie cukrzyce ciężarnych idę w poniedzialek do paradni i dowiem sie szczegolow... narazie wiem tylko tyle ze czeka nie glukometr i klucie sie kilka razy dziennie.... naszczescie wyniki nie byly bardzo zle i jesli bede kontrolowac poziom cukru to malenstwu nic nie grozi niech te 13 szybko minie bo osiwieje ze strachu o malenstwo, ciagle cos...
Miluś dbaj o siebie Słonko, bo się martwimy.
Napisz co tam Ci w tej poradni powiedzieli.
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ale pustka tu dzisiaj ... Ja sączę drineczka-którejś polać ?? dziś jskiś taki smętny dzień miałam. prawie cały jechałam na szmacie - odchwaszczałam mieszkanie bo coś mi sie włączył "syndrom pedantycznej sprzątaczki" jak mnie to małżon określił
Jutro jedziemy przed południem odstawić siostrę na obóz taneczny do Pokrzywnej - całe 10 dni jej nie będzie więc mamy wolną chatę Może sobie gdzieś tam zostaniemy na jakieś spacerki górskie albo do Czech skoczymy Zobaczymy czy będzie ochota czy od razu do domku pognamy korzystać z wolnej chaty
W takim wypadku pozostaje życzyć mile spędzonych tych dni we dwoje.
Cytat:
chcialam sie pochwalic ze szczeniaczki sie urodzily 3 lipca jest 6 cudnych psiakow!!! w tym 4 grafitowe ciesze sie conajmniej tak jakbym j aurodzila. gupek ze mnie co? wybaczcie ze tak monotematycznie...ale nadrobilam zaleglosci i przeczytalam wszystko!
No to super wieści.

Odpisuję, ale tak szybciutko, bo mnie brzuch boli(@) .
Wylądowaliśmy pod namiotami nad jeziorkiem...rozbiliśmy sie około 22, potem był grill i coś koło 2-3 w nocy się skończył. Było super.
A dziś zrobiła sie kipeska pogoda, bo chmurki zasłoniły słońce i nie było nadziei na poprawę, ale gdy się spakowaliśmy, poszlismy na obiad i wyedt wyszło słońce, chmury się rozeszły i wróciliśmy nad jeziorko i wskoczyliśmy w stroje kąpielowe. Koło17-18 się rozjechalismy, bo byliśmy padnięci. Teraz małżon śpi,a ja lecem do kuchni, bom zgłodniona.

Od razu dostaliśmy przy grillu zaproszenie na wesele, czyli dzień przed naszą rocznica ślubu będziemy sie bawić. Moge zacząć poszukiwania sukienki....

Jutro jade na uczelnię po ostatni wpis....

Buziaczki Myszki i prosze się jutro ładnie wszystkie pojawić na wizażu.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:18   #3153
agunia82
Zakorzenienie

Heloł lasencje

Wyłazić już z ukrycia, weekend już minął
My mieliśmy chyba najlepszy weekend od baaaardzo dawna, w końcu się wyluzowałam i naładowałam trochę akumulatorki. W piątek ze znajomymi na piwko, sobota nad wodą plus grillowanie, niedziela u kumpla na działce plus grillowanie. I nawet się dałam radę trochę opalić! Tego mi było trzeba.
Buziole i miłego dnia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:28   #3154
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Widzę wszystkie żoncie milo spedzily weekend

a ja sama siedzialam bo tż w pracy !! ma wolne dopiero w piatek

wogole dopadla mnie jakas depresja- juz chcialabym urodzic, mam juz dosc brzucha bo mi ciezko i nie moge sobie miejsca znalezc zeby bylo wygodnie. chcialabym gdzies wyjsc ale w normalnych ciuchach a nie w tych przyciasnych bluzkach ktore opinaja sie na tym brzucholu.......
no to sie wyzalilam

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:37   #3155
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Widzę wszystkie żoncie milo spedzily weekend

a ja sama siedzialam bo tż w pracy !! ma wolne dopiero w piatek

wogole dopadla mnie jakas depresja- juz chcialabym urodzic, mam juz dosc brzucha bo mi ciezko i nie moge sobie miejsca znalezc zeby bylo wygodnie. chcialabym gdzies wyjsc ale w normalnych ciuchach a nie w tych przyciasnych bluzkach ktore opinaja sie na tym brzucholu.......
no to sie wyzalilam
oj słońce, już bardzo mało Ci zostało, niedługo zapomnisz o tym brzucholu i będziesz tulić maleństwo, a to Ci wszystko wynagrodzi Uszy do góry!

Stary 2009-07-06, 08:48   #3156
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane

melduję się po weekendzie

przez tą duchotę jestem od samego rana zdechnięta

u kosmetyczki było superaśnie, mam skórę gładziutką, ale z Dawidkiem nawet nie mam co konkurować
wszystkim polecam taki zabieg: piling kawitacyjny + masaż twarzy, szyi i dekoltu olejkiem orzechowym + maska algowa zieloną herbatą na twarz i różana na dekolt - wyszłam jak nowo narodzona

buziaki dziewczyny i miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:57   #3157
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
oj słońce, już bardzo mało Ci zostało, niedługo zapomnisz o tym brzucholu i będziesz tulić maleństwo, a to Ci wszystko wynagrodzi Uszy do góry!
wiem......ale naprawde juz nie moge......siedze jak na szpilkach bo caly czas mysle jak to bedzie i wogole......do tego te upały!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-06, 09:06   #3158
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
wiem......ale naprawde juz nie moge......siedze jak na szpilkach bo caly czas mysle jak to bedzie i wogole......do tego te upały!!
jakbym słyszała moją koleżankę, która termin też miała tak przełom lipca/sierpnia w tamtym roku. Ona do tego jeszcze strasznie puchła i męczyła się niemiłosiernie. Ja się wcale nie dziwię, że masz dość, ale dla maleństwa będzie lepiej jak jeszcze tam w brzuszku troszkę posiedzi.
A pogoda to faktycznie do Najpierw upał i duchota, a potem burza. A nie mogłoby być tak po prostu ciepło i słonecznie? Niech i nawet będzie upał, ale bez tej duchoty!

Stary 2009-07-06, 09:55   #3159
soffera
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny

Ale mialam weekend Teraz chyba z 3 dni bede musiala odsypiac bo jestem wykonczona hi hi Goscie, impreza, wyjazdy, zakupy = mało snu

Wracajcie tu szybko i opowiadajcie

Czeko21 Słonko jeszcze troszke i mała bedzie juz z Wami
Mili z całych sił trzymam za Was kciuki i sle pozytywne wibracje
Agusiu ale mialas fajny weekend, tak mi sie marzy grill, chyba wyciagne swoj elektryczny i bede smazyc na balkonie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 10:27   #3160
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
jakbym słyszała moją koleżankę, która termin też miała tak przełom lipca/sierpnia w tamtym roku. Ona do tego jeszcze strasznie puchła i męczyła się niemiłosiernie. Ja się wcale nie dziwię, że masz dość, ale dla maleństwa będzie lepiej jak jeszcze tam w brzuszku troszkę posiedzi.
A pogoda to faktycznie do Najpierw upał i duchota, a potem burza. A nie mogłoby być tak po prostu ciepło i słonecznie? Niech i nawet będzie upał, ale bez tej duchoty!
mi tez puchna ale tylko albo az stopy!! ostatnio sie tak wkurzylam bo zadne klapki na mnie nie pasowaly i tak z rozm. 37 musialam kupic rozm. 39!!! w zadne nie wchodzila mi stopa!!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czeko21 Słonko jeszcze troszke i mała bedzie juz z Wami
jakos musze wytrzymac te gora 3 tygodnie

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-06, 11:09   #3161
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
malutka byłam u lekarza i teraz sie zastanwiam czy je wyciąć czy nie...
A co do wykorzystywania męża to jestem za.... Przynajmniej masz chwilkę na regenerację sił w miarę możliwości...

Od razu dostaliśmy przy grillu zaproszenie na wesele, czyli dzień przed naszą rocznica ślubu będziemy sie bawić. Moge zacząć poszukiwania sukienki....
ad. 1 jeszcze tak padnięta nie byłam
ad. 2 to fajnie spędzicie rocznicę to szukaj i nie zapomnij się pochwalić

Cytat:
My mieliśmy chyba najlepszy weekend od baaaardzo dawna, w końcu się wyluzowałam i naładowałam trochę akumulatorki. W piątek ze znajomymi na piwko, sobota nad wodą plus grillowanie, niedziela u kumpla na działce plus grillowanie. I nawet się dałam radę trochę opalić! Tego mi było trzeba
cieszę się, że już lepiej

Cytat:
no to sie wyzalilam
jako była ciężarówka rozumiem Cię doskonale, tylko mnie ominęły upały i nie dotrwałam do końca ciąży. Został Ci niecały miesiąc, wiesz ten czas tak szybko Ci zleci, że nawet nie zauważysz kiedy, a będziesz tuliła córeczkę w ramionach

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
u kosmetyczki było superaśnie, mam skórę gładziutką, ale z Dawidkiem nawet nie mam co konkurować
wszystkim polecam taki zabieg: piling kawitacyjny + masaż twarzy, szyi i dekoltu olejkiem orzechowym + maska algowa zieloną herbatą na twarz i różana na dekolt - wyszłam jak nowo narodzona
ad. 1 Dawidkowi wystarczy tylko smarowanie oliwką
ad. 2 a gdzie robiłaś takie zabiegi i ile Cię to kosztowało, bo przydałoby mi się coś takiego przed chrzcinami

Cytat:
jestem za !!!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ale mialam weekend Teraz chyba z 3 dni bede musiala odsypiac bo jestem wykonczona hi hi Goscie, impreza, wyjazdy, zakupy = mało snu
no plan weekendowy miałaś napięty

Buziaczki i miłego poniedziałku
Stary 2009-07-06, 11:54   #3162
mooonik
Zakorzenienie

Cześć
a ja miałam weekend do
pokłócona jestem z mężem, powiedział mi coś przykrego i udaje że nie wie o co chodzi , a ja jeszcze jestem podminowana bo @ nie przychodzi i wystarczyło jedno słowo i kłótnia gotowa, a najgorsze że chyba czeka aż ja go będę przepraszać...

Cytat:
My już po wizycie. Wsio oki, a synek waży już 4250 g
ad. 1 to w takim razie trzymam mocno zaciśnięte
rośnie chłopak cieszę się że wszystko w porządku
za kciuki dzięki, jeszcze nie przyszła...

Anusia wolna chata , fiu, fiu

Katey gratulacje zostania psią mamusią

Iza, Agunia, Sofferka bardzo fajnie spędziłyście weekend, takie doładowanie na cały tydzień w siły

Cytat:
Czeko wytrzymasz przecież to już niedługo i będziesz trzymać córeczkę na rękach i zapomnisz o wszystkich niedogodnościach

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 11:55   #3163
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

jako była ciężarówka rozumiem Cię doskonale, tylko mnie ominęły upały i nie dotrwałam do końca ciąży. Został Ci niecały miesiąc, wiesz ten czas tak szybko Ci zleci, że nawet nie zauważysz kiedy, a będziesz tuliła córeczkę w ramionach

wiesz ostatnia wizyte mam w przyszly piatek i wtedy lekarz ustali date porodu wiec mysle ze nawet za 2 tyg. moge rodzic.......sam powiedzial ze jak skoncze 38 tydzien to juz moge rodzic......i tu sie pocieszam

ale nie mam jeszcze wszystkiego gotowego........na przyjscie malej......sama nie jestem gotowa psychicznie

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-06, 12:04   #3164
agunia82
Zakorzenienie

Katey no nie wiem jak to się stało, ale umknął mi Twój post! Gratulacje Hehe, ja tak samo przeżywałam, a teraz co i rusz oglądam filmiki z tymi maluchami Coraz fajniejsze są

Stary 2009-07-06, 12:20   #3165
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ad. 1 Dawidkowi wystarczy tylko smarowanie oliwką
ad. 2 a gdzie robiłaś takie zabiegi i ile Cię to kosztowało, bo przydałoby mi się coś takiego przed chrzcinami
ad.1.
ach ta różnica wieku
ad.2.
zaraz napiszę Ci na pw

Mąż i żona...
Stary 2009-07-06, 13:30   #3166
kotekk81
Zakorzenienie

czesc robaczki

alez sie wczoraj obkupilismy a dzisiaj zzera mnie poczucie winy ze tyle wydalismy wogole to byl bosko-miziankowy weekend

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 19:04   #3167
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej ho
Cytat:
chcialam sie pochwalic ze szczeniaczki sie urodzily 3 lipca jest 6 cudnych psiakow!!! w tym 4 grafitowe ciesze sie conajmniej tak jakbym j aurodzila. gupek ze mnie co? wybaczcie ze tak monotematycznie...ale nadrobilam zaleglosci i przeczytalam wszystko!
No to gratulacje z okazji zostania mamą
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Odpisuję, ale tak szybciutko, bo mnie brzuch boli(@) .
Wylądowaliśmy pod namiotami nad jeziorkiem...rozbiliśmy sie około 22, potem był grill i coś koło 2-3 w nocy się skończył. Było super.
A dziś zrobiła sie kipeska pogoda, bo chmurki zasłoniły słońce i nie było nadziei na poprawę, ale gdy się spakowaliśmy, poszlismy na obiad i wyedt wyszło słońce, chmury się rozeszły i wróciliśmy nad jeziorko i wskoczyliśmy w stroje kąpielowe. Koło17-18 się rozjechalismy, bo byliśmy padnięci. Teraz małżon śpi,a ja lecem do kuchni, bom zgłodniona.

Cytat:
Wyłazić już z ukrycia, weekend już minął
My mieliśmy chyba najlepszy weekend od baaaardzo dawna, w końcu się wyluzowałam i naładowałam trochę akumulatorki. W piątek ze znajomymi na piwko, sobota nad wodą plus grillowanie, niedziela u kumpla na działce plus grillowanie. I nawet się dałam radę trochę opalić! Tego mi było trzeba.
Buziole i miłego dnia
Ale super weekendziki miałyście
Cytat:
no to sie wyzalilam
Wytrzymasz jeszcze trochę A może rzeczywiście uda ci się za dwa tyg. Dzieciątko ci wynagrodzi wszystko
Cytat:
Ale przyjemnie zabrzmiało
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
a ja miałam weekend do
pokłócona jestem z mężem, powiedział mi coś przykrego i udaje że nie wie o co chodzi , a ja jeszcze jestem podminowana bo @ nie przychodzi i wystarczyło jedno słowo i kłótnia gotowa, a najgorsze że chyba czeka aż ja go będę przepraszać...

Anusia wolna chata , fiu, fiu
Ech czy ci faceci nie wiedzą że mają nas nie drażnić przed @ ?? A najlepiej wogóle Mam nadzieje, że jednak zdobędzie się na przeprosiny

Wolna chata a męża nie ma Brat Radka maluje auto i kumpel lakiernik go wydrutał, a że tż się trochę na tym zna więc poszedł mu pomóc-pewnie im zleci do późna i na pewno nie dziś tylko. No ale - cierpliwie będę czekać piękna i pachnąca
Lecę zmalować jakieś pazury
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 20:32   #3168
czekoladka79
Zadomowienie

Jezdem już w Warszawie cała i zdrowa.... wczoraj umknęliśmy samolotem przed tą wielką burzą

czeko21 nie smutaj się rybeczko, musisz dać radę, wiem że jest ciężko ale niebawem będziesz tuliła do piersi taką małą kruszynę Wczoraj byłam u rodziców i własnie przytulałam taką małą 3-tygodniową kruszynkę, która sie urodziła u mojego brata ..... ehhhhhh jest boska
agunia82 zazdraszczam lajtowego weekendziku
sofi jak słyszę pełen odlot weekendowy
katley zajęta porodem
kina2807 zaszalała - pochwal się gdzie te tortury robiłaś, ile zapłaciłas i czemu tak drogo
mooonik wymalowana w barwy wojenne będzie miała ostre starcia z małżem .... a dzidą go dzidą
kotekk81 pobudzał sobie przez weekend punkcik G znajdujący się w wyrazie shoppinG a teraz kotek-cnotek ma moralniaka
Anusia_piekniusia w oczekiwaniu na małża leży .... pachnie ..... i trzepocze rzęskami

Jaki morał z tego - każda w normalny sposób spędziła miły weekendzik tylko ja qrwa się ślajałam po obcych zasyfionych lądach, wydałam maaaasę kasy i z ulgą i ogromną radością za***ałam o płytę Okęcia rozklekotanym i zasyfionym airbusem 320 wspaniałej linii Alitalia ciesząc się, że to koniec tego Sycylijskiego koszmaru i jezdem nareszcie w mojej ukochanej śmierdzącej spalinami Warszawie
Może kiedyś i wrócę na objazd Sycylii ale raczej nieprędko

Poniżej troszku fotosków ..... tej Sycylii z katalogów turystycznych ale i tego co zostało z tych katalogów wycięte ..... woda w morzu zasyfiona tak, że wszystko tam pływa .....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (26,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (19,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03.jpg (21,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (27,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05.jpg (22,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (33,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (26,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (36,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (20,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (30,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-07-06 o 20:43 Powód: analfabetyzm genetyczny
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 20:36   #3169
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Jezdem już w Warszawie cała i zdrowa.... wczoraj umknęliśmy samolotem przed tą wielką burzą

czeko21 nie smutaj się rybeczko, musisz dać radę, wiem że jest ciężko ale niebawem będziesz tuliła do piersi taką małą kruszynę Wczoraj byłam u rodziców i własnie przytulałam taką małą 3-tygodniową kruszynkę, która sie urodziła u mojego brata ..... ehhhhhh jest boska

Jaki morał z tego - każda w normalny sposób spędziła miły weekendzik tylko ja qrwa się ślajałam po obcych zasyfionych lądach, wydałam maaaasę kasy i z ulgą i ogromną radością za***ałam o płytę Okęcia rozklekotanym i zasyfionym airbusem 320 wspaniałej linii Alitalia ciesząc się, że to koniec tego Sycylijskiego koszmaru i jezdem nareszcie w mojej ukochanej śmierdzącej spalinami Warszawie
Może kiedyś i wrócę na objazd Sycylii ale raczej nieprędko

to mowisz ze nie bylo tak super na Sycylii??

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-06, 21:05   #3170
soffera
Zadomowienie

Wpadam
Nie zameldowały sie dzis wszystkie babochy

Czeko nie wiem czy juz osleplam ale nie ma Cie na ani jednej fotce! Foch! Pokaz swoj sycylijski brąz

Mooonik jestem za dzida .... a pisalas ze @ zawsze jak w zegarku tak cicho spytam: testowalas?

Czeko21 odganiam te zly nastroj a siooooooo

Malutka

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-07-06 o 21:11 Powód: html sie klania bo lezy :D
Stary 2009-07-06, 21:15   #3171
czekoladka79
Zadomowienie

Soffi na drugim zdjęciu widać mi kawałek czupryny jak przeczesuję to wsypisko sycylijskiego bogactwa w poszukiwaniu czegoś co można by przywieźć rodzince na pamiątkę, bo po Hiltonie kasy zabrakło
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 21:18   #3172
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień doberek foczki
Dupki wygrzane przez weekend??
Nasz weekend niestety był pracowity-znów układanie kabelków-mam wrażenie że cała reszta mego życia jest tylko dodatkiem do...ciągnięcie druta...elektrycznego oczywiście,
Przed weekendem się z męzem pokłócilismy ale potem nam przeszło. Gość był u nas ale całkiem niekłopotliwy-wracał o 23 wyjeżdzał o 12-13.
Ostatnio Was jedynie podczytuję ale zapewniam o swojej pamięci i obiecuję że się rozkręcę
Zazdroszczę Wam wakacji- u nas z nich nici-nie mamy kasy. Były szef Kamila wisi nam ponad 10tys ale nie szykuje się na to że cokolwiek odda polubownie więc zabieramy się do złożenia pozwu w sądzie i zaciskamy pasa-zwłaszcza do października bo musimy zapłacić za szkołę. Jednorazowy wydatek rzędu ok 5tys zatem zaczynamy oszczędzanko. Najwyżej na kilka dni pojedziemy w nasze polskie góry- z pracy dostałam namiary na fajne miejsce-agroturystyka z wyżywieniem za ok 35 zł za dobę...No i w sumie zawsze możemy zrobic wypad nad morze i mieszkać 60m od plaży No zobaczymy Kocham górki ale w planach mielismy raczej częściową dwutygodniową objazdówkę:Tatry i Beskid Wysoki. No ale jestem i tak zadowolona z tego co jest A najbardziej z tego że kończymy kolejny etap remontu
Stary 2009-07-06, 21:40   #3173
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Soffi na drugim zdjęciu widać mi kawałek czupryny jak przeczesuję to wsypisko sycylijskiego bogactwa w poszukiwaniu czegoś co można by przywieźć rodzince na pamiątkę, bo po Hiltonie kasy zabrakło
I to ma mi wystarczyć!!!

Mała Mi na Ciebie z otwartymi ramionami zawsze czekamy Te Wasze kabelki
Stary 2009-07-06, 21:57   #3174
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek Żonki

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

rośnie chłopak cieszę się że wszystko w porządku
za kciuki dzięki, jeszcze nie przyszła...
ad. 1 czy te chłopy jeszcze się nie nauczyły, że przed @ kobiety się denerwuje
ad. 2 to dalej trzymam

Cytat:
ale nie mam jeszcze wszystkiego gotowego........na przyjscie malej......sama nie jestem gotowa psychicznie
ja też nie byłam przygotowana psychicznie, zwłaszcza że przecież urodziłam prawie 2 miesiące wcześniej ja nie byłam przygotowana na to, że Dawidek będzie szybciej na świecie, a najbardziej się bałam w dwóch momentach: jak miałam cc i niestety nie mogłam go od razu zobaczyć i dotknąć, bo był za malutki i od razu go zabrali (odetchnęłam z lekką ulgą jak przyszła jakaś pani i powiedziała mi jeszcze jak leżałam na stole i mnie szyli ile mały waży, ile dostał punktów i że sam oddycha) i pierwszej chwili jak po 2 dniach go zobaczyłam w inkubatorze wiedziałam, że wcześniaki mają mnóstwo rurek, kabelków i sprzętu do siebie podłączonego, a synek na szczęście nic takiego nie miał, miał tylko podłączoną kroplówkę i czujnik oddechu

Cytat:
ad.1.
ach ta różnica wieku
ad.2.
zaraz napiszę Ci na pw
ad. 1 no dosyć sporawa jest
ad. 2 jak sobie przypomnę, gdzie ja byłam przed ślubem na podobnych zabiegach to Ci napiszę na priva

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
alez sie wczoraj obkupilismy a dzisiaj zzera mnie poczucie winy ze tyle wydalismy wogole to byl bosko-miziankowy weekend
a co kupiliście

Cytat:
Jaki morał z tego - każda w normalny sposób spędziła miły weekendzik tylko ja qrwa się ślajałam po obcych zasyfionych lądach, wydałam maaaasę kasy i z ulgą i ogromną radością za***ałam o płytę Okęcia rozklekotanym i zasyfionym airbusem 320 wspaniałej linii Alitalia ciesząc się, że to koniec tego Sycylijskiego koszmaru i jezdem nareszcie w mojej ukochanej śmierdzącej spalinami Warszawie Może kiedyś i wrócę na objazd Sycylii ale raczej nieprędko

Poniżej troszku fotosków ..... tej Sycylii z katalogów turystycznych ale i tego co zostało z tych katalogów wycięte ..... woda w morzu zasyfiona tak, że wszystko tam pływa .....
Czeko Ty i te Twoje teksty
każda Ci tu zazdrościła tego wyjazdu, a tu wyszła z tego

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Nasz weekend niestety był pracowity-znów układanie kabelków-mam wrażenie że cała reszta mego życia jest tylko dodatkiem do...ciągnięcie druta...elektrycznego oczywiście,
Przed weekendem się z męzem pokłócilismy ale potem nam przeszło. Gość był u nas ale całkiem niekłopotliwy-wracał o 23 wyjeżdzał o 12-13
ad. 1 wymiękłam
ad. 2 no takich gości to można przyjmować
ad. 3 to ja w takim razie trzymam mocno za pozytywne rozwiązanie sprawy z pracą Kamilą i koniec remontu
Stary 2009-07-06, 22:40   #3175
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Sformułowanie "koniec remontu" to dla mnie pojęcie abstrakcyjne
Ja już chyba straciłąm nadzieję że to kiedykolwiek nastąpi
Dziękuję Malutka za trzymanie kciuków-przydadzą się Ja się cieszę że Kamil dostał w tym miesiącu wypłatę-pierwszą od dłuuugiego czasu.Udało nam się jakoś przetrwać ten najgorszy okres-bez długów, bez odmawiania sobie wszystkiego... Teraz byle do pażdziernika W sumie patrzę z optymizmem bo teraz jest już naprawdę dobrze

Dziękuję Malutka za ciepłe słowa i myśli Buziaki dla Ciebie I Dawidka oczywiście
Stary 2009-07-07, 08:30   #3176
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Widzę że Izuś do nas w końcu powraca Też trzymam kciuki, żeby wszystkie Wasze sprawy się pomyślnie rozwiązały

Czeko jak zwykle z przygodami Ale tej Sycylii to i tak zazdroszczę, może i brudno, ale i tak bym pojechała odwiedzić Jak i wiele innych miejsc. Cóż, narazie pomarzyć mogę...

A gdzie reszta baboli, które się jeszcze po weekendzie nie zameldowały?

Stary 2009-07-07, 08:41   #3177
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ja też nie byłam przygotowana psychicznie, zwłaszcza że przecież urodziłam prawie 2 miesiące wcześniej ja nie byłam przygotowana na to, że Dawidek będzie szybciej na świecie, a najbardziej się bałam w dwóch momentach: jak miałam cc i niestety nie mogłam go od razu zobaczyć i dotknąć, bo był za malutki i od razu go zabrali (odetchnęłam z lekką ulgą jak przyszła jakaś pani i powiedziała mi jeszcze jak leżałam na stole i mnie szyli ile mały waży, ile dostał punktów i że sam oddycha) i pierwszej chwili jak po 2 dniach go zobaczyłam w inkubatorze wiedziałam, że wcześniaki mają mnóstwo rurek, kabelków i sprzętu do siebie podłączonego, a synek na szczęście nic takiego nie miał, miał tylko podłączoną kroplówkę i czujnik oddechu
dobrze ze mnie rozumiesz
ja bym sie chyba poplakala jakbym widziala swoje dziecko w inkubatorze nawet bez kabelkow

Czesc żoneczki
dzisiaj wstalam z lepszym humorem bo wczoraj nam przywiezli komody i szafke do sypialni
tż jeszcze wczoraj w nocy skrecil mi te szafke na ciuszki małej wiec moge sie zabrac za prasowanko

dzisiaj wpadaja do mnie 2 kolezanki z czasow podstawowki wiec powspominamy troche stare czasy

jeszcze raz dziekuje wam żoncie za cieple slowka!! chyba podzialaly bo naprawde dzis juz tak nie mysle

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-07, 08:50   #3178
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze raz dziekuje wam żoncie za cieple slowka!! chyba podzialaly bo naprawde dzis juz tak nie mysle
aż mi się cieplej na serduszku zrobiło jak to przeczytałam. Fajnie jest wiedzieć, że słowa potrafią pomóc. A jeszcze fajniej wiedzieć, że komuś uśmiech na twarz powrócił

Stary 2009-07-07, 09:30   #3179
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
kina2807 zaszalała - pochwal się gdzie te tortury robiłaś, ile zapłaciłas i czemu tak drogo

nie ma to jak pozytywne podejście

widziałam już te piękne widoki na nk , mój mąż czyścioszek to by chyba zawału dostał, jak by to zobaczył i poczuł te swojskie zapachy

Mąż i żona...
Stary 2009-07-07, 09:46   #3180
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
aż mi się cieplej na serduszku zrobiło jak to przeczytałam. Fajnie jest wiedzieć, że słowa potrafią pomóc. A jeszcze fajniej wiedzieć, że komuś uśmiech na twarz powrócił
ja tez sie ciesze
to byl chyba jednodniowy kryzys przedporodowy

Dominika 04.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości