|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam w niedzielny wieczorek
Cytat:
Cytat:
|
|
#3152 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do wykorzystywania męża to jestem za.... Przynajmniej masz chwilkę na regenerację sił w miarę możliwości...Cytat:
Napisz co tam Ci w tej poradni powiedzieli. Cytat:
Cytat:
Odpisuję, ale tak szybciutko, bo mnie brzuch boli(@) . Wylądowaliśmy pod namiotami nad jeziorkiem...rozbiliśmy sie około 22 , potem był grill i coś koło 2-3 w nocy się skończył. Było super. A dziś zrobiła sie kipeska pogoda, bo chmurki zasłoniły słońce i nie było nadziei na poprawę, ale gdy się spakowaliśmy, poszlismy na obiad i wyedt wyszło słońce, chmury się rozeszły i wróciliśmy nad jeziorko i wskoczyliśmy w stroje kąpielowe. ![]() Od razu dostaliśmy przy grillu zaproszenie na wesele, czyli dzień przed naszą rocznica ślubu będziemy sie bawić. Moge zacząć poszukiwania sukienki.... Jutro jade na uczelnię po ostatni wpis.... ![]() Buziaczki Myszki i prosze się jutro ładnie wszystkie pojawić na wizażu. |
||||
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł lasencje
Wyłazić już z ukrycia, weekend już minął My mieliśmy chyba najlepszy weekend od baaaardzo dawna, w końcu się wyluzowałam i naładowałam trochę akumulatorki. W piątek ze znajomymi na piwko, sobota nad wodą plus grillowanie, niedziela u kumpla na działce plus grillowanie. I nawet się dałam radę trochę opalić! Tego mi było trzeba. Buziole i miłego dnia
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę wszystkie żoncie milo spedzily weekend
a ja sama siedzialam bo tż w pracy !! ma wolne dopiero w piatek ![]() wogole dopadla mnie jakas depresja- juz chcialabym urodzic, mam juz dosc brzucha bo mi ciezko i nie moge sobie miejsca znalezc zeby bylo wygodnie. chcialabym gdzies wyjsc ale w normalnych ciuchach a nie w tych przyciasnych bluzkach ktore opinaja sie na tym brzucholu....... no to sie wyzalilam
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
melduję się po weekendzie przez tą duchotę jestem od samego rana zdechnięta ![]() u kosmetyczki było superaśnie, mam skórę gładziutką, ale z Dawidkiem nawet nie mam co konkurować wszystkim polecam taki zabieg: piling kawitacyjny + masaż twarzy, szyi i dekoltu olejkiem orzechowym + maska algowa zieloną herbatą na twarz i różana na dekolt ![]() buziaki dziewczyny i miłego dnia |
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pogoda to faktycznie do
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ale mialam weekend Teraz chyba z 3 dni bede musiala odsypiac bo jestem wykonczona hi hi Goscie, impreza, wyjazdy, zakupy = mało snu Wracajcie tu szybko i opowiadajcie ![]() Czeko21 Słonko jeszcze troszke i mała bedzie juz z Wami ![]() Mili z całych sił trzymam za Was kciuki i sle pozytywne wibracje Agusiu ale mialas fajny weekend, tak mi sie marzy grill, chyba wyciagne swoj elektryczny i bede smazyc na balkonie
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos musze wytrzymac te gora 3 tygodnie
|
|
#3161 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
ad. 2 to fajnie spędzicie rocznicę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 a gdzie robiłaś takie zabiegi i ile Cię to kosztowało, bo przydałoby mi się coś takiego przed chrzcinami Cytat:
Cytat:
Buziaczki i miłego poniedziałku
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() a ja miałam weekend do pokłócona jestem z mężem, powiedział mi coś przykrego i udaje że nie wie o co chodzi , a ja jeszcze jestem podminowana bo @ nie przychodzi i wystarczyło jedno słowo i kłótnia gotowa, a najgorsze że chyba czeka aż ja go będę przepraszać... Cytat:
cieszę się że wszystko w porządku za kciuki dzięki, jeszcze nie przyszła... Anusia wolna chata , fiu, fiu Katey gratulacje zostania psią mamusią ![]() Iza, Agunia, Sofferka bardzo fajnie spędziłyście weekend, takie doładowanie na cały tydzień w siły ![]() Cytat:
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam jeszcze wszystkiego gotowego........na przyjscie malej......sama nie jestem gotowa psychicznie
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Katey no nie wiem jak to się stało, ale umknął mi Twój post!
Gratulacje Hehe, ja tak samo przeżywałam, a teraz co i rusz oglądam filmiki z tymi maluchami
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach ta różnica wieku ad.2. zaraz napiszę Ci na pw |
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
czesc robaczki
![]() alez sie wczoraj obkupilismy
|
|
|
|
#3167 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieciątko ci wynagrodzi wszystko Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, że jednak zdobędzie się na przeprosiny ![]() Wolna chata a męża nie ma Brat Radka maluje auto i kumpel lakiernik go wydrutał, a że tż się trochę na tym zna więc poszedł mu pomóc-pewnie im zleci do późna i na pewno nie dziś tylko. No ale - cierpliwie będę czekać piękna i pachnąca ![]() Lecę zmalować jakieś pazury
|
||||||
|
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
Jezdem już w Warszawie cała i zdrowa.... wczoraj umknęliśmy samolotem przed tą wielką burzą
![]() czeko21 nie smutaj się rybeczko, musisz dać radę, wiem że jest ciężko ale niebawem będziesz tuliła do piersi taką małą kruszynę agunia82 zazdraszczam lajtowego weekendziku sofi jak słyszę pełen odlot weekendowy ![]() katley zajęta porodem kina2807 zaszalała - pochwal się gdzie te tortury robiłaś, ile zapłaciłas i czemu tak drogo ![]() mooonik wymalowana w barwy wojenne będzie miała ostre starcia z małżem .... a dzidą go dzidą kotekk81 pobudzał sobie przez weekend punkcik G znajdujący się w wyrazie shoppinG ![]() Anusia_piekniusia w oczekiwaniu na małża leży .... pachnie ..... i trzepocze rzęskami Jaki morał z tego - każda w normalny sposób spędziła miły weekendzik tylko ja qrwa się ślajałam po obcych zasyfionych lądach, wydałam maaaasę kasy i z ulgą i ogromną radością za***ałam o płytę Okęcia rozklekotanym i zasyfionym airbusem 320 wspaniałej linii Alitalia ciesząc się, że to koniec tego Sycylijskiego koszmaru i jezdem nareszcie w mojej ukochanej śmierdzącej spalinami Warszawie ![]() Może kiedyś i wrócę na objazd Sycylii ale raczej nieprędko ![]() Poniżej troszku fotosków ..... tej Sycylii z katalogów turystycznych ale i tego co zostało z tych katalogów wycięte ..... woda w morzu zasyfiona tak, że wszystko tam pływa .....
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-07-06 o 20:43 Powód: analfabetyzm genetyczny |
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mowisz ze nie bylo tak super na Sycylii??
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
![]() Wpadam Nie zameldowały sie dzis wszystkie babochy Czeko nie wiem czy juz osleplam ale nie ma Cie na ani jednej fotce! Foch! Pokaz swoj sycylijski brąz Mooonik jestem za dzida tak cicho spytam: testowalas? ![]() Czeko21 odganiam te zly nastroj a siooooooo Malutka
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-06 o 21:11 Powód: html sie klania bo lezy :D |
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek foczki
![]() Dupki wygrzane przez weekend?? Nasz weekend niestety był pracowity-znów układanie kabelków-mam wrażenie że cała reszta mego życia jest tylko dodatkiem do...ciągnięcie druta...elektrycznego oczywiście, Przed weekendem się z męzem pokłócilismy ale potem nam przeszło. Gość był u nas ale całkiem niekłopotliwy-wracał o 23 wyjeżdzał o 12-13. Ostatnio Was jedynie podczytuję ale zapewniam o swojej pamięci i obiecuję że się rozkręcę ![]() Zazdroszczę Wam wakacji- u nas z nich nici-nie mamy kasy. Były szef Kamila wisi nam ponad 10tys ale nie szykuje się na to że cokolwiek odda polubownie więc zabieramy się do złożenia pozwu w sądzie i zaciskamy pasa-zwłaszcza do października bo musimy zapłacić za szkołę. Jednorazowy wydatek rzędu ok 5tys zatem zaczynamy oszczędzanko. Najwyżej na kilka dni pojedziemy w nasze polskie góry- z pracy dostałam namiary na fajne miejsce-agroturystyka z wyżywieniem za ok 35 zł za dobę...No i w sumie zawsze możemy zrobic wypad nad morze i mieszkać 60m od plaży No zobaczymy Kocham górki ale w planach mielismy raczej częściową dwutygodniową objazdówkę:Tatry i Beskid Wysoki. No ale jestem i tak zadowolona z tego co jest A najbardziej z tego że kończymy kolejny etap remontu
|
#3173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mała Mi na Ciebie z otwartymi ramionami zawsze czekamy Te Wasze kabelki |
|
|
|
|
#3174 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek Żonki
Cytat:
ad. 2 dalej trzymam Cytat:
ja nie byłam przygotowana na to, że Dawidek będzie szybciej na świecie, a najbardziej się bałam w dwóch momentach: jak miałam cc i niestety nie mogłam go od razu zobaczyć i dotknąć, bo był za malutki i od razu go zabrali (odetchnęłam z lekką ulgą jak przyszła jakaś pani i powiedziała mi jeszcze jak leżałam na stole i mnie szyli ile mały waży, ile dostał punktów i że sam oddycha) i pierwszej chwili jak po 2 dniach go zobaczyłam w inkubatorze wiedziałam, że wcześniaki mają mnóstwo rurek, kabelków i sprzętu do siebie podłączonego, a synek na szczęście nic takiego nie miał, miał tylko podłączoną kroplówkę i czujnik oddechu ad. 1 no dosyć sporawa jest ad. 2 Cytat:
![]() Cytat:
![]() każda Ci tu zazdrościła tego wyjazdu, a tu Cytat:
wymiękłamad. 2 no takich gości to można przyjmować ad. 3 to ja w takim razie trzymam mocno za pozytywne rozwiązanie sprawy z pracą Kamilą i koniec remontu
|
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
Sformułowanie "koniec remontu" to dla mnie pojęcie abstrakcyjne
![]() Ja już chyba straciłąm nadzieję że to kiedykolwiek nastąpi ![]() Dziękuję Malutka za trzymanie kciuków-przydadzą się Ja się cieszę że Kamil dostał w tym miesiącu wypłatę-pierwszą od dłuuugiego czasu.Udało nam się jakoś przetrwać ten najgorszy okres-bez długów, bez odmawiania sobie wszystkiego... Teraz byle do pażdziernika W sumie patrzę z optymizmem bo teraz jest już naprawdę dobrze![]() Dziękuję Malutka za ciepłe słowa i myśli Buziaki dla Ciebie I Dawidka oczywiście
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Widzę że Izuś do nas w końcu powraca ![]() Czeko jak zwykle z przygodami Jak i wiele innych miejsc. Cóż, narazie pomarzyć mogę...A gdzie reszta baboli, które się jeszcze po weekendzie nie zameldowały?
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie chyba poplakala jakbym widziala swoje dziecko w inkubatorze nawet bez kabelkow ![]() Czesc żoneczki dzisiaj wstalam z lepszym humorem bo wczoraj nam przywiezli komody i szafke do sypialni tż jeszcze wczoraj w nocy skrecil mi te szafke na ciuszki małej wiec moge sie zabrac za prasowanko dzisiaj wpadaja do mnie 2 kolezanki z czasow podstawowki wiec powspominamy troche stare czasy ![]() jeszcze raz dziekuje wam żoncie za cieple slowka!! chyba podzialaly bo naprawde dzis juz tak nie mysle
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak pozytywne podejście widziałam już te piękne widoki na nk , mój mąż czyścioszek to by chyba zawału dostał, jak by to zobaczył i poczuł te swojskie zapachy
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byl chyba jednodniowy kryzys przedporodowy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Zobaczymy czy będzie ochota czy od razu do domku pognamy korzystać z wolnej chaty 

idę w poniedzialek do paradni i dowiem sie szczegolow... narazie wiem tylko tyle ze czeka nie glukometr i klucie sie kilka razy dziennie.... naszczescie wyniki nie byly bardzo zle i jesli bede kontrolowac poziom cukru to malenstwu nic nie grozi
?? dziś jskiś taki smętny dzień miałam. prawie cały jechałam na szmacie 

Gratulacje
Brat Radka maluje auto i kumpel lakiernik go wydrutał, a że tż się trochę na tym zna więc poszedł mu pomóc-pewnie im zleci do późna i na pewno nie dziś tylko. No ale - cierpliwie będę czekać piękna i pachnąca 

wiedziałam, że wcześniaki mają mnóstwo rurek, kabelków i sprzętu do siebie podłączonego, a synek na szczęście nic takiego nie miał, miał tylko podłączoną kroplówkę i czujnik oddechu