![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia
Cytat:
Kurczę, przecież on otaczał się lekarzami, ale ci lekarze, zamiast pomóc mu wyjść z nałogu, załatwiali mu te środki przeciwbólowe ![]()
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Jeanne - to by było piękne, gdyby żył
![]() ![]() Filka - opcja ignoruj ![]()
#2133 |
Zadomowienie
|
Teresko, czy nie wyniosłaś z domu takich wartości jak np. szacunek do innych ludzi? Widzę, że chyba nie, bardzo przykre jest to co wypisujesz.
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale nie ma prawa obrażać innych. Według Ciebie Michael był ćpunem, bo był uzależniony od leków? I takie zdanie ma osoba, która zażywa Meridię, jakże niebezpieczną dla zdrowia, tylko po to, żeby w łatwy sposób schudnąć? Czy wówczas Ciebie też mogę nazwać ćpunką? sama sobie odpowiedz na to pytanie, dla mnie dyskusja jest zamknięta. Wolę rozmawiać z ludźmi, od których mogę zaczerpnąć czegoś wartościowego, a ty zdecydowanie do takich osób się nie zaliczasz. Pozdrawiam serdecznie.
w końcu czuję spokój ducha ![]() Edytowane przez Gloire Czas edycji: 2009-07-06 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ROZWIJASZ I MASZ- DODAJ DO IGNORUJ ![]() lepsze to jak dawać się podpuszczać hienowatym wypowiedziom. ja nic nie widzę i jestem szczęśliwsza. edit-chciałam was przeprosić za EVĘ-to przeze mnie tu weszła.myślałam,że jest kimś bliższym dla mnie,ale myliłam się. no cóż,takie życie,ale trzeba być silnym i jakoś sobie radzić. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() szczerze mówiąć to Meridia działa podobnie jak Amfetamina. . Amfetamina jest chyba tylko trochę mocniejsza niż to. A takto objawy takie same, czyli brak łaknienia, suchosc w ustach, przypływ energii, bezsenność. warto poczytać o skutkach ubocznych: http://www.apteki-torun.com/k/?dzial=20&produkt=358 czy nie lepiej schudnąć mniej jedząć i ćwicząc? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-07-06 o 21:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Pewnie to też się Wam spodoba:
http://www.youtube.com/watch?v=D9cQO...109991&index=0 Wokal Michałka w refrenie powala mnie na łopatki i sprawia, że ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Gloire - ja mogłam nazywać się ćpunką (ćpunkiem
![]() ![]() Aneta - już dawno miałam sie Ciebie o to spytać, czy mogę mówić, a raczej pisać po imieniu ![]() TmargoT - tylko nie pisz,że to Twoja wina, bo to nie prawda ![]()
Time of my life... She's like the wind ![]() Man in the mirror M.J & P.S forever in my heart ![]() Edytowane przez Fankaus5olga Czas edycji: 2009-07-06 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2138 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=oDqO5...eature=related nawet w samochodzie nie może się oprzeć od tańczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc słyszałam o tym i chciałabym żeby tak było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja widziałam co się dzieje ze mną przy Meridii, dlatego odstawiłam, do tego lek ten przepisał mi lekarz, więc nie Tobie o tym decydować. I nie życzę sobie porównań do MJ, bo on ćpał leki zdobyte pokątnie, do tego nie odstawiał ich jak widział, że coś złego się z nim dzieje. To dwie różne sprawy. Zresztą to nie wątek o mnie ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-07-06 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Nie dam się sprowokować
![]() Baby trza iść do spania. Weźcie nie piszcie tyle ![]() Nie chcę jutro nadrabiać kilkunastu stron ![]() I olewać trolli ![]()
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Aneta - słodkie , jak miałam ochotę na coś słodkiego to mi pomagało. Byłam ćpunkiem
![]() ![]()
#2145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Postanowiłam dać ci ignorka także do mnie nie musisz się już zwracać ![]() PAPATKI ![]()
![]() |
#2146 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Proszę Cię ostatni raz, nie pisz podobnych rzeczy jak ta zacytowana przeze mnie bo to jest naprawdę żałosne i bardzo dziwne jak na dorosłą kobietę, która, w moim mniemaniu, powinna w dyskusji używać sensownych argumentów, a nie pisać takie bzdety. My (bynajmniej ja) nie uważam Michaela Jacksona za mistrza, nikt nie jest na tyle idealny aby zasłużyć sobie na takie miano. Ja go uważam za człowieka pełnego miłości, chcącego czynić dobro dla innych, człowieka tworzącego niezwykłe utwory, które przepełnione są emocjami. Właśnie za to go cenię. Za jego wielki talent, ale przede wszystkim za jego wielkie serce. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
każdy ma swojego "trupa w szafie",nikt nie jest idealny,ale nie każdy potrafi się do tego przyznać.
trzeba iść spać.nie piszcie za dużo.... i TmargoT odchodzi tanecznym krokiem:http://www.youtube.com/watch?v=VbhodgU-C6M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=TmargoT;13122296]WCHODZISZ W PROFIL DANEJ OSOBY I JEST U GÓRY FUNKCJA :DODAJ DO
ROZWIJASZ I MASZ- DODAJ DO IGNORUJ ![]() lepsze to jak dawać się podpuszczać hienowatym wypowiedziom. ja nic nie widzę i jestem szczęśliwsza. [QUOTE] Dziękuję ![]() ![]() Zgadzam się.
I'm gonna make a change, for once im my life It's gonna feel real good, gonna make a diference Gonna make it right... Edytowane przez filka Czas edycji: 2009-07-06 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli brał (jeśli- bo informacje The Sun są warte tyle, co mój zeszłoroczny pryszcz na pośladku), to może też przepisywał mu to lekarz? Jeśli brał, to skąd wiesz, że widział, że coś złego się z Nim dzieje? Jeśli brał, to źle się działo, jak odstawiał. Dwie różne sprawy? Ależ nie, wedle Twojej kategorycznej skali oceny ludzkich przypadłości ćpun, to ćpun, więc stosując Twoje kryteria... Hmm, wcale jednak nie dziwi mnie, że akurat dla siebie robisz od tych kryteriów wyjątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zadomowienie
|
Aneta - a moja koleżanka kiedyś wąchała kartki na każdej lekcji o_O Jak dostała sprawdzian to wąchała, zeszyty też
![]() Anka - miałaś pryszcza na tyłku w zeszlym roku?? Ja też ![]() (Przepraszam za mój humorek,ale chciałam się trochę rozluźnić)
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze ta, mniej znana wersja "I just can't stop loving you": http://www.youtube.com/watch?v=45hXEQMVVpw ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-06 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą miałyście mnie ignorować, gdzie Wasza słowność ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
wiecie co...obejrzalam film ten niby zaklamany, dla mnie wcale taki nie jest Ci co chca to zobacza w nim to za kogo go mieli. Ciesze sie ze moglam to zobaczyc mozna bardzo wiele dowiedziec sie o nim z tego zrozumiec go.....
dobranoc dziewczyny ![]() jak juz sie wszystkie przedstawiacie ![]() ![]() ps. tez juz nie widze tych zlych wypowiedzi :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny klepnijcie ingnorów-to na prawdę pomaga ![]() Ja tak właśnie zrobiłam i już mi lepiej. Piszta co chceta-mnie to już lotto ![]() Dobranoc paniom fanatyczkom ![]() ![]()
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
Anka - a mi wszystkie zapadły w pamięć
![]() A u mnie w głośnikach teraz Black Or White. I tak się zastanawiam - ten chłopiec który grał w "Kevin sam w domu" musiał być kimś ważnym,jeżeli był w 2 teledyskach i często w Neverlandzie...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.