|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Byłam w tym sklepie no name
![]() Była biała kamizelka, ale miała wzorek z bluszczem, ładna ale to nie to. Ma mieć dostawę w piątek, to zajdę i zobaczę co ma nopwego. (zdjecie tej kamizelki )Co do brązowego fularu ![]() Widziałam wczoraj na manenikinie brazowy garnitur, i kremową kamizelkę i musznik, ale wzorek na nich był ciemnobordowy. Z odleglosci dwóch kroków, braz garnitury udzielal się wzorkowi i super wygladalo to (zdjecie )Samego fularu nie widzialam w brazie. Przynajmniej w tym sklepie ![]() Jagus Ale w necie może znajdziesz ![]() http://www.dessire.pl/musznik-dlugi-cat-47-id-277.aspx http://www.vianelli.pl/index.php?cPath=21 tutaj sa brazowe fulary, ale jakies takie dziwne, bo nie ma zdjecia calego jak to wyglada, widac jakby to byl kawalek materialu chustka jakby yhmmma przez przypadek znalazalm producenta odziezy slubnej u Ciebie: Tabu SZKOLNA 27 15-640 BIAŁYSTOK , PODLASKIE Telefon: 0856613505 nie wiem czy jeszcze istnieje, bo strona w necie nie dziala
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-08 o 08:25 |
|
|
|
#4622 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zadomowienie
|
my też mamy taką od dawna na szafie
Cytat:
kurcze, goście mieli potwierdzać do 5 lipca, czyli do niedzieli, dziś jest środa i cisza. Czy ktoś do jasnej cholery czyta w ogóle te bileciki dołączone do zaproszeń?
|
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pigułki albo plastry , ale musisz wziać w pierwszy dzień okresu na miesiac przed.Cytat:
mi osobiscie ten pomysł z Help się nie podoba w dodatku ma to być tajemnica... nie pomyślałaś, ze TZ może się zdziwić czumu ludzie się śmieją... mnie osobiście by to jeszcze bardziej stremowało...my będziemy mieli Polonise (jakos tak to się pisze...) dzisiaj mam dzień urody idę na zabieg na ciało w spa i pazurasymiał któraś z Was tipsy na nogach? albo zelowane paznokcie ? zastanawiam sie nad french-em lub nałozeniem kolorowego akrylu np. kremowego, albo jasno rózowego
|
||
|
|
|
#4625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pytam znajomą czy mają jak dojechać z kościoła na sale (30 min autem) a ona pyta po co, bo to przecież w tym samym miejscu... a w zaproszeniu są oczywiście nazwy obu miejscowości + mapka dojazdu |
|
|
|
|
#4626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_________ * czy my kiedyś miałyśmy odmienne zdanie?
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-07-08 o 09:38 |
||
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Całą noc nie spałam... Głowa mi pęka. Przepłakałam wczoraj całe trzy godziny - od wniesienia trumny. Tak mi źle okropnie. Nie umiem się wyciszyć...
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubię niektóre jego piosenki, ale jak nasz papież umarł to nie było takich płaczów.......i mnie wkurza to, że wczoraj na 5 programach ten pogrzeb wiadomo, że szkoda, ale kazdy kiedys umrze mi tez jakoś smutno było wczoraj ale tylko chwilę bo nie znałam go
|
|
#4629 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z 8 sierpnia, mamy dziś równo miesiąc do ślubu
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czas leczy rany Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-07-08 o 10:19 |
|||||
|
|
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny prosze o radę!!!
Tz kupił garnitur-czekoladowy, ciemny brąz coś takiego. Ciemny z połyskiem brązu. Do tego biała koszula-bo ja mam białą sukienkę( wiem może trochę nie pasuje). Uparł się że chce do tego muchę. Ma już brązowa, ale jaśniejsza niż garniak, taka brązowa wpadająca w złoto. I teraz mój problem: Zamówiłam kwiaty o jakich marzyłam.białe róże-ok, pod sukienke i koszulę, zielenina, i zawsze marzyłam o fioletowych eustomach. Wszystko jakoś by pasowało, gdyby nie ta mucha wpadająca w złoto. Zrobiło się cyrkowo. Powinnam wymienić te fioletowe eustomy pewnie na coś wpadającego w złoto, może jakieś herbaciane kwiatki, prawda????? Powiedzcie co myślicie? Bardzo proszę o radę. Jak z tego wybrnąć?
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-07-08 o 10:32 |
|
|
|
#4631 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4632 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Nie wydaje mi się to przedstawieniem jak uważa madzialenka, bo to jest właśnie wzniosła chwila i w ten sposób rodzice mogą się także poczuć ważniCytat:
Ehh ci goście są niepowaqżni, niektórzy są jak dzieci, tru7dno zrozumieć takie typy:/ Cytat:
Teraz też sobie robię na ślub.Zapomniałam Wam napisać, jak zamawiałam bukiet, to pani powiedziała, że taki jak chcę z samych róż do ręki to trzeba ich 30 szt. i ciężko dostać taki kolor fuksji. Cena mnie zabiła 150-180zł, no ale to raz w życiu się ma taki bukiet hehe. Zamówiłam taki jak na zdjęciu, ale bez perełek. |
|||
|
|
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
masz jakiś pomysł?
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale jaja
Wchodze sobie wlasnie na nasza-klase i widze w nowo dodanych fotkach jakas pare mloda... bylam pewna ze to ktoras z Was wiec wlaze zeby poogladac... no i co widzę...mój kościół.... a za chwile widzę, że tego pana mlodego to ja znam ze szkoly.... i juz mialam tu wpasc, zeby nakrzyczec tutaj ze ktoras z Was miala slub w moim kosciele, w dodatku z moim znajomym kiedy to okazalo sie ze jego zona to tez moja znajoma ze szkoly tylko ze tak ja odstawili ze zupelnie do siebie niepodobna byla (po nazwisku to ja ich nie znam, raczej tak z imienia i z widzenia) |
|
|
|
#4636 | ||||
|
Raczkowanie
|
dziewczyny po raz trzeci pisze to samo, bo mi się wizaz zawiesza i zjada posty dziś
piękna!! ja tez wahalam się pomiędzy moja a Jasmine ![]() tylko ja zastanawialam się nad taką z paseczkiem delikatnym w pasie ![]() Cytat:
![]() jedno do czego mogę się przyczepić, to to, że ni wycieniowała Ci na zewnątrz oka zobacz pierwszą fotkę w załączeniu -z tak wycieniowanymy byłoby Ci rewelacyjnie!! ![]() a co do fryzury, to nie gniewaj się, ale nie podoba mi się.. wg mnie czegoś w niej brakuje... popatrz, jak zdejmiesz welon to zostaniesz tak jakby z "gołymi" włoskami... to zalizanie, skoro takie chcesz to Ok, ale zmieniłabym upięcie zdecydowanie na mniejsze moze zrob tak, że na dole będziesz miala malutkie zawijaski i stopniowo ku górze będą szły większe? Ty masz stroik od Dodomi, prawda? moze pomiędzy te zawijaski na dole fryzurki wepnij kilka kamyczków takich jak w stroiku? wklejam Ci w załączeniu pare fryzurek, moze któreś upięcie Cie zainspiruje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ramka jest OK, ale czy napewno chcesz ten napisz na niej? dla rodziców? hmm napis na butach... eee kosciol to nie miejsce na takie zarty, poza tym TZ jakby chcial to sam by napisał, a tak moze byc mu po fakcie przykro, bo napewno tak Cie kocha, że nie chcialby byc posądzony o probe ucieczki i szukanie pomocy ![]() my mamy Nemiroffa ![]() Beami - jakiego Wy macie Nemiroffa? bo my narazie 120 butelek black, ale chcemy jeszcze dokupić tego białego ![]() Cytat:
ja tez go chcialam i namawialam TZ ze wzgledu na super butelkę... ale... bylismy ostatnio na 2 weselach gdzie byl wlasnie Pan Tadeusz i sama slyszalam jak goscie narzekali, że zimny jest OK, ale jak chwilę postoi na stole to nie da się tego pić ![]() i to faceci po kilku głębszych na 2 różnych weselach... gdzie teoretycznie powinno byc im wszystko jedno juz.....
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie z tą moją fryzurą jest taki problem, że ja właśnie chciałam takie mniejsze upięcie, a fryzjerka zrobiła coś takiego, średnio mi się podoba, ale na tej właściwej już powiem jej, że ma o wiele bardziej zmniejszyć to upięcie i żeby zrobiła mniejsze zawijaski. Nie śmiejcie się, ale o takie coś mi cho0dziło, a tak wyszło jak wyszło. Nie zmienię już fryzjerki, bo ta jest ok, tylko dam jej instruktaż
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Dekoderko niestety nie znalazłam zbyt wiele, ale pokażę to co mam.
Myślę, że w kwiaciarni coś doradzą. Podoba mi się ten ostatni bukiecik, ale zamiast białych perełek dołożyłabym jakieś złote, ewentualnie wplotła złoty drucik. |
|
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet teraz jak to pisze to mam wilgotne oczy.. Cytat:
|
||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem dać sobie rady. Michael znaczył dla mnie wiele, bardzo wiele. Był ze mną całe życie, zawsze. Jedyne co mogę teraz to zatańczyć swój 1 taniec do jego piosenki...Dla niego...
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dekoderko, rzeczywiście te fioletowe eustomy nie będą pasowały. Baji propozycje są podobają mi się
![]() W sobotę byliśmy na weselu znajomych. Było super. Moje spostrzeżenia: -na mszy młodzi nieśli dary - ona chleb a on wino - fajnie to wyglądało -był śpiew i osobno 2x pani grała na skrzypcach -przy wyjściu młodych były wystrzelane 2 race z takimi papierkami białymi, fajnie to wyglądało, szkoda tylko, że tych dwóch panów nie wcelowało i to wystrzelenie poszło tak pod skos i wprawie wcale nie poszło na młodych:/ -życzenia były na sali, pierwszy taniec do pauli w kole z kwiatów -był wiejski stół, TŻ się zajadał świeżutką swojską pajdą chleba, ogóraskiem i smalcem coś a'la pasztet pychotka -na osobnym stole były też ciasta i pokrojone w pół arbuzy wypełnione miaższem w kostce - ludzie chętnie brali - było dużo wina, wódki szło chyba mniej - była wyborowa - butelki po 0,7, uważam, że za duże te butelki,bo wódka długo stała na stole i robiła się ciepła. Ponoć super wchodzi - ja nie piłam -zespół super grał, cały czas tańczyliśmy -oczepiny trwały godzinę, było dużo zabaw -z tortem były jaja, bo race zapalali w rogu sali przy kuchni i one się nei chciały zapalić, zrobił się tłum przy tym torcie i zamieszanie niepotrzebne. w końcu po 5 min zapaliły się. -na poprawinach było piwo |
|
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co płakać. Płacz nie spowoduje, że ożyje. Trzeba się z tym pogodzić. Nikt nie żyje wiecznie.Dobrze,że są jego piosenki których możesz na okrągło słuchać. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Dla mnie bukiet ma zwykły różowy kolor a nie fuksji ![]() Cena z kosmosu ![]() Aż się boję o cenę mojego bukietu. Bo chce zielone róże, po fachowemu kolor kiwi. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Pierwsza fryzura na zdjęcie zdecydowanie lepsza od tej którą Ci zrobiła. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Dla mnie to kiczowato wygląda. Tańczysz a tu Ci kwiatki leżą. Dostajesz je i na ziemie kładziesz nie podoba mi się to. Widziałam to już u kogoś ale dla mnie kicz. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Ja mam tablice z napisem : Nowożeńcy i Koniec Wolności. Nowożeńcy z przodu a Koniec wolność z tyłu. |
|||
|
|
|
#4643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
my idziemy dzisiaj na sale ustalić menu i wpłacić zaliczkę. A jutro po południu załatwić do końca księdza, później pewnie dekoracje (jak się ksiądz zgodzi
). A z nie ślubnych spraw, muszę się pochwalić, że wczoraj broniłam licencjata, i przy użyciu wszelkich znanych mi sztuk walki, obroniłam się ![]() ![]() dostałam pieniążki od taty w nagrodę i kombinuje co za nie kupić. Nie chciałabym ubrań itp. Długopis porządny mam, piórem ostatnio rzadko kiedy pisze...lubię czytać czekam na pomysły
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka to idź do Księgarni tam na pewno Ci coś polecą.
Ja ostatnio przeczytałam TESTAMENT Johna Grishama, bardzo fajna książka. Pokazuje co pieniądze potrafią zrobić z człowiekiem i jak dla niego są ważne oraz pokazuje też że znajdują się ludzie którzy pieniędzy w ogóle nie potrzebują i są szczęśliwi. |
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanko moze sie orientujecie czy róże zielone są łatwo dostępne?? Ma któras z Was moze bukiet z takim kwiatkiem?
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Ja mam zielone róże, po fachowemu kolor kiwi.
Z tego co mi florysta mówił, trzeba zamówić wcześniej bukiet żeby miał czas na pojechanie na giełdę i zdobycie ich, podobno są łatwo dostępne. Znam florystę z Dębicy, jego gg 11225091.(Bartek się nazywa) Doradził mi jaki kształt powinnam mieć do mojej sukni miałam już bukiet wybrany a on tylko trochę doradził mi zmiany i uważam, że na lepsze. |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny bukiet i ładnie będzie się komponował.
A jak już woja florystka nie będzie miała zielonych róż to zielony storczyk a kremowe róże? Ja będę miała zielono-kremowe róże tak jak na pierwszym zdjęciu, ale tak zwany "zwis" nie będzie z róż tylko z trawy tak jak na drugim zdjęciu i na trawie koraliki. Tylko trwa ciut krótsza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

(zdjecie 

tylko pigułki albo plastry , ale musisz wziać w pierwszy dzień okresu na miesiac przed.
heh...będzie smiech, kiedy w kościele uklęknie
w dodatku ma to być tajemnica... nie pomyślałaś, ze TZ może się zdziwić czumu ludzie się śmieją... mnie osobiście by to jeszcze bardziej stremowało...
idę na zabieg na ciało w spa i pazurasy

ja tez lubię niektóre jego piosenki, ale jak nasz papież umarł to nie było takich płaczów.......i mnie wkurza to, że wczoraj na 5 programach ten pogrzeb

chce zdążyć w pół godziny umalować inną PM a jeszze wcześniej mówiła, że dojeżdża do klientki, w tym przypadku, to na bank ja bym usiała do niej jechać:/ Co sądzicie o tym makijażu? Moim zdaniem pasuje mi taki, tylko ten ciemny za bardzo cvhyba wychodzi na zewnątrz oka jak otwieram oczy, tak śtredni mi się to widzi
nawet teraz jak to pisze to mam wilgotne oczy..