|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Moje drogie
żegnam się juz z Wami, bo wychodze z pracy i dostępu do internetu przez kolejnych klika dni... Trzymajcie za mnie kciuki, bardzo proszę i za pogodę i za TZ z poważaniem panna gold-fish ![]() |
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne fryzury wybrałaś, ja będę mieć bardzo podobną moniqac brawo dla Tż za załatwienie pozwolenia na dekoracje |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko to zapisz się jako bezrobotna dadzą Ci zasiłek jak przepracowałaś cały rok na całym etacie
![]() Ja też nie pracuje, ale wcześniej pracowałam za granicą to trochę oszczędności mam. Wysyłałam już link, ale proszę jeszcze raz: http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura219561.htm Chciałam zapisać zdjęcia z każdej strony,bo modelka pięknie pokazała Ale zapisywały mi się wszystkie tak jak pierwsze zdjęcie. Zamiast tego storczyka różyczki bym widziała, które kupiłam już. |
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Oto chodzi, że mam przepracowane tylko 9 miesięcy... :/ i lipa... teraz tylko rozkładam serwisy ale to za marne pieniądze, jak dostanę je, w sierpniu... to wtedy dopiero pójdę :/ wcześniej nic nie dostanę:/ a fryzurka fajna, ale modelka ma grube włosy:/ tylko ten welon mi się nie podoba, moim skromnym zdaniem powinien być o wiele wyżej, bo tak wygląda nieatrakcyjnie :P
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana. Będziemy WSZYSTKIE z Tobą
|
|
|
|
|
#4686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my szukamy calkiem gladkiego, z polyskiem fularu A takich nie ma. ZNalazlam jeden, wzglednie dwa u siebie w miescie, ale one maja bardziej odcien ceglasty niz brazu. Ale w koncu zamowilam na ebayu. Bedzie taki Dzis zamowiony i dzis wyslany. Tak sie umowilam ze sprzedawca ![]() SDC10966.jpg Cytat:
A to, ze na innych weselach mialas rozpuszczone wlosy. Ale mialas proste, z tego co widzialam. A ja myslalam o lekkich falach dla Ciebie. Na pewno bosko bys wygladala. A jeszcze w zestawie z Twoja suknia wyglaalabys po prostu powalajaco (nie wiem czy modelka majaca na sobie Twojej kiesy nie miala wlasnie takiej fryzury. I jakbys miala czesc wlosow (gdzywke) zebrana i podpieta na gorze to kolczyki dlgie jaknajbardziej byloby widac.Mnie moi rodzice i TZ tez maltretuja bym miala rozpuszczone wlosy z obcieta grzywka, ale ja mowie stanowcze nie. Chce miec wszystkie spiete i koniec. Cytat:
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to masz to co Ja. Ale zapisałam się jako bezrobotna,bo ubezpieczenia nie miałam. Lepsze to niż nic. Kurcze no nie wiem czy taką samą chce. Nie zachwyciła mnie aż tak,ale podoba mi się. Szukam dalej ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Jaga popieram! Trzymaj się swojego zdania. Też chce mieć spięte, bo po tańcach na pewno będę się pociła pod włosami jakby miała je rozpuszczone. I na co dzień chodzę w rozpuszczonych więc chce mieć spięte w tym pięknym dniu. |
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Takie coś mi sie podoba, ale mam welon i nie pasuje do tego typu fryzury.
Dodałabym jeszcze różyczki i tak fajnie Hiszpańsko
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
jagus
bardzo ladny ten co zamowiliscie ![]() W akcie desperacji, można by uszyć ![]() goldi trzymam kciukasy
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chce mieć fryzurę z loków zrobioną np. jakiś kok.
Czy kok gładki. Też macie takie problemy?! |
|
|
|
#4691 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z podobnych wzorów mają takie obrączki tylko te nasze będą cieńsze i białe złoto będzie błyszczące a nie matowe. Te białe obrączki... nie wiem po prostu na żywo wyglądają inaczej niż na fotce, nie podobały nam się już tak bardzo. O wiele ładniej prezentowały się zrobione całe z żółtego złota ale jak pisałam ja nie noszę praktycznie takiej biżuterii... nie wiem co zrobić ![]() Cytat:
Zresztą on tak na prawdę powiedział, że się nie zna i ja mam wybrać bo mu się każde będą podobały![]() A grawer mamy... to z kolei wymyślił TŻ ale nie potrafię go odtworzyć z pamięci... jest, delikatnie mówiąc, dość skomplikowany. Jak wrócę do domu to Wam napiszę... w każdym razie mina Pani, która go spisywała była bezcenna dzięki najgorsze jest to, że ten sklep jest w Warszawie i nawet nie mogę sobie do niego podejść i przyjrzeć się tym obrączkom jeszcze raz ![]() Cytat:
, za pogodę za TŻ powodzenia
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
goldi
trzymamy kciuki za ciebie tż pogode przede wszystkim ![]() jaguś napiszesz mi prosze gdzie znalazlas ten brązowy garnitur z przedwczoraj chyba lub wczoraj tak skrobiemy ze nie umiem znalesc
|
|
#4693 | ||
|
Moderator
|
[QUOTE=ddaaiissyy;13142658]Bukiecik rzeczywiście piekny, tak samo jak Twoj makijaz
a co do tych tabletek - czy jeśli sie nigdy nie brało pigułek to mozna wziąć tylko np na 1 msc co by przesunac date @? Chyba ze są to jeszcze jakies inne tabletki - nie znam sie ![]() -/QUOTE] Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cena 170 (plus kwiatek do włosów i przypinka TZ) Co do odmawiania w perfidny sposób to kilka moich koleżanek z rodzinnego miasta (a właściwie wszystkie z mojego miasta) odmówiły na 3 lub 2 tyg przed weselem poprzez wiadomość na nk. Podając tak głupie powody że szok. Wiem że miałam z nimi słabszy kontakt niż kiedyś bo od kilku lat nie mieszkam w Polsce ale zawsze jak tylko przylatywałam do kraju były wspólne spotkania i imprezy. Zaproszenia miały od pół roku bo rozdawałam je wcześnie bo akurat tylko wtedy miałam możliwość wręczania ich osobiście. Koleżanki przepraszały że nie będą na weselu ale w kościele będą na 1000% i co? i ani jedna się nie zjawiła. Dla porównania przyjechali znajomi z Irlandii, z Belgii, z drugiego końca Polski... A i jeden nasz wspólny znajomy który przeddzień wesela mówił że będzie z dziewczyną nie zjawił się ani w kościele, ani na weselu ani na poprawinach - nawet nie zadzwonił z przeprosinami. Jeden kuzyn TZ był na weselu niecałą godzinę - zjadł obiad i wyszedł - zapłaciliśmy za niego za 2 dni (tak samo jak za znajomego z dziewczyną) - po weselu powiedział że wyszedł bo się nudził... W poprawiny nie przyszło 8 osób... Ech ci ludzie to są niepoważni ... Ps. wódkę mieliśmy luxusową - mieliśmy mieć de lux żołądkową ale wiele osób nam powiedziało że się bardzo popsuła.
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mam pytanie.
Mam kilku znajomych facetów, których zapraszam na wesele. Są oni już długo w związkach więc nie wpisuję z osobą towarzyszącą tylko wpisuję imiona i nazwiska tych dziewczyn i teraz dylemat. jak powinno być: Sz. P. Jan Kowalski z Anna Nowak (jeśli to jego znam lepiej), czy Sz. P. Anna Nowak i Jan Kowalski??? Pomóżcie...
|
#4695 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jednak jeśli znasz ich oboje to pisz najpierw dziewczynę.
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz? No właśnie się waham... tak znam je osobiście...Może rzeczywiście masz racje...
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
ja kobietę zawsze wypisywałam pierwszą, nawet wtedy jak jej nie znałam
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. A jeśli jest to rodzina czy dobra koleżanka etc... to zawsze kobieta na początku, ale jeśli znajomy i nie znasz jego dziewczyny, to zawsze kolega na początku, bo jemu dajesz zaproszenie, a nie jej... to on przyjdzie z os. tow jak będzie chciał, bądź z tą osobą, którą wpisałaś, to jego wybór, jego zapraszasz, czy dobrze piszę?
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2009-07-08 o 15:44 |
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wpisała najpierw kobietę a potem mężczyznę
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczynki! Macie racje, chyba mino wszystko najpierw powinna być kobieta.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2009-07-08 o 15:44 |
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
A no właśnie żeby nie robić sobie kłopotu napisałabym imię faceta z osobą towarzysząca. I po problemie.
Bo jak nie są zaręczeni to tak jakby mus był,że musi z nią przyjść, a co będzie jak rozejdą się do ślubu?! |
|
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
Podczytuje was, ale nie mam w pracy za bardzo czasu pisac
ja zaproszenie jak pislalam to zaczynalam od kobiety, nawet jak jego znalam lepiej - w przypadku narzeczonych, natomiast jezeli byl to chlopak/dziewcyzna to wpisywalam np. Jan kowalski z osoba towarzyszaca dostalam dwa zaproszenia gdzie bylam ja i moj tz nazwiskami i jedno tz z narzeczona
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiesz to są związki, które trwają już ponad 5 lat więc nie chcę wpisywać z os. towarzyszącą, bo źle by się czuły tym bardziej że znamy się też już ładnych pare lat...
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobisz jak zechcesz, tylko piszę jak to powinno wyglądać, zapraszasz znajomego, nie ważne ile ma lat... postaw się w jego sytuacji, mi byłoby miło gdybym zobaczyła imię mego ukochanego nie ważne czy bym miała 30 czy 50 lat...
a ona 20 lat młodsza czy co innego... różne rzeczy się zdarzają, ale nie powinnaś tak patrzeć na to, w taki sposób, jakby to była córka... jak z córką to się pisze raczej: Agnieszka i Stefan Kowalscy z córką/ synem / z dziećmi. Kobieta na początku, jeśli jest z rodziny, lub znajoma, powtarzam, a facet jeśli Twój dobry znajomy, tak mi się wydaje, ja tak pisałam. Nie dajesz chyba nieznajomej zaproszenia, tylko znajomemu, hm?
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak na marginesie to ja wpisywałam na wszystkich zaproszeniach najpierw kobietę.
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kochane.
Oglądnęłam 31 stron i wybrałam kilka fryzur. I teraz tak. Nr 1. Zamiast storczyków różyczki dwie małe. Nr 2. Chyba najbardziej będzie do mnie pasowała.Podoba mi się podniesiona góra. Nr 3. Nie wiem czy chce takie loki,ale optycznie pokazują że niby mam grube włosy. Nr 4.Podoba mi się ale wyżej bym zrobiła górę, tak jak w nr 2 Nr 5. Za dużo kwiatków ale podoba mi się ta fala. Nr 6. Nie wiem czy welon z pod spodu będzie pasował? |
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam identyczną sytuację i napisałam najpierw kobietę a potem mężczyznę ![]() Nie zwracałam uwagi na to czy ładnie wygląda czy pasuje, bo mało kto się na takich rzeczach zna. |
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
A piszcie jak chcecie :P Nie ważne jak wybierzecie, ważne chyba, że dostaną te zaproszenie
czy będzie chłop czy baba na początku, wasz wybór, ja zaproszenia mam za sobą
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

co do kwiatków na ślub... ja wypatrzyłam wiązankę, jest cudna: 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, za pogodę