Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-08, 15:58   #4711
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Kliwia, dziekuje.
No my moglismy uszyc, ale wolalam zamowic, bo nie chce mi sie chodzic i szukac materialu.

Zaneta, nawet z umieciem na boku da sie podpiac welon Moze slabo widac, ale "kok" byl z boku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaaa.jpg (18,4 KB, 56 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:00   #4712
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Zrobisz jak zechcesz, tylko piszę jak to powinno wyglądać, zapraszasz znajomego, nie ważne ile ma lat... postaw się w jego sytuacji, mi byłoby miło gdybym zobaczyła imię mego ukochanego nie ważne czy bym miała 30 czy 50 lat... a ona 20 lat młodsza czy co innego... różne rzeczy się zdarzają, ale nie powinnaś tak patrzeć na to, w taki sposób, jakby to była córka... jak z córką to się pisze raczej: Agnieszka i Stefan Kowalscy z córką/ synem / z dziećmi.
Kobieta na początku, jeśli jest z rodziny, lub znajoma, powtarzam, a facet jeśli Twój dobry znajomy, tak mi się wydaje, ja tak pisałam. Nie dajesz chyba nieznajomej zaproszenia, tylko znajomemu, hm?
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
moim zdaniem takie zaproszenie wygląda mega nieelegancko To normalne, że zaproszenie wręcza się dla pary a nie każdemu z osobna i jeżeli mają inne nazwiska to trzeba to napisać. Nie wyobrażam sobie wręczenia zaproszenia np. dla Jana Nowaka z Anną na miejscu tej kobiety pomyślałabym sobie, że osoba, która wręczyła to zaproszenie w ogóle nie miała pojęcia jak się nazywam albo po prostu uznała mnie za mniej ważnego gościa.
A tak na marginesie to ja wpisywałam na wszystkich zaproszeniach najpierw kobietę.
Tak zapraszam znajomych, ale chodzi o to, żeby dziewczyna nie czuła się poszkodowana, że wpisaliśmy tylko imie, jakby sie nam nie chciało dowiedzieć jak się nazywa

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Miałam identyczną sytuację i napisałam najpierw kobietę a potem mężczyznę
Nie zwracałam uwagi na to czy ładnie wygląda czy pasuje,
bo mało kto się na takich rzeczach zna.
Dzięki, tak też zrobię. Najpierw kobieta.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:13   #4713
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Też miałam ten sam problem, lecz powinno być tak: wpisujesz najpierw imię i nazwisko kolegi i albo z osobą towarzyszącą, albo SAMO IMIĘ!!! Nie można na 1 zaproszeniu pisać dwóch nazwisk! Jak to wygląda, hm? Jest albo os. tow, albo imię... 2 nazwiska = 2 zaproszenia, innej opcji nie przyjmuję do wiadomości
Dlaczego nie mozna na jednym zaproszeniu pisac dwoch nazwisk Kto tak powiedzial?
Moim zdaniem to wlasnie dziwnie wyglada jak nie napiszesz nazwiska.Z drugiej strony to jest niegrzeczne.
W zeszlym roku otrzymalismy zaproszenie od naszych przyjaciol i niedosc ze bylam wpisana na drugim miejscu to jeszcze olowkiemUwazam to za duzy nietaktTymbardzie j ze bylismy z TZ zareczeni i oni doskonale mnie znali.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:15   #4714
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dlaczego nie mozna na jednym zaproszeniu pisac dwoch nazwisk Kto tak powiedzial?
Moim zdaniem to wlasnie dziwnie wyglada jak nie napiszesz nazwiska.Z drugiej strony to jest niegrzeczne.
W zeszlym roku otrzymalismy zaproszenie od naszych przyjaciol i niedosc ze bylam wpisana na drugim miejscu to jeszcze olowkiemUwazam to za duzy nietaktTymbardzie j ze bylismy z TZ zareczeni i oni doskonale mnie znali.

Gucia0987 chyba nie do końca precyzyjnie się wyraziłam Zdecydowanie uważam, że na zaproszeniu powinno wpisywać się imiona i nazwiska obu osób i kobietę jako pierwszą.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-07-08 o 16:18
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:34   #4715
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Gucia0987 chyba nie do końca precyzyjnie się wyraziłam Zdecydowanie uważam, że na zaproszeniu powinno wpisywać się imiona i nazwiska obu osób i kobietę jako pierwszą.
zrozumiałam dziękuję tak zrobię!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:38   #4716
jaga_2001
Zakorzenienie

no ja uwazam, ze niegrzecznie jest wpisywac kogos z osoba towarzyszaca, szczegolnie, ze para jest zareczona, ale jeszcze nie maja slubu. A dawanie im oddzielnych zaproszen mija sie z celem, bo albo ich razem sie zaprasa albo wcale... Ja wypisywalam dwa imiona i dwa nazwiska. Wyjatkiem byl ojciec TZ i jego kobieta, ale tu byl zrobiony "chwyt", bo wiedzielismy, ze jak oboje beda na jednym zaproszeniu to ojciec TZ bedzie kobiecie glowe suszyl, by ta przyszla na wesele, gdzie ona sama mowi, ze ze wzgledu na na sze dobro nie przyjdzie, gdyz przez matke TZ nie bedzie mile widziana. A tak, kazzde ma oddzielnie zaproszenie i kazdy formalnie jakby cos na wesele przyjdzie oddzielnie. No i ta ma podstawe w zwiazku z tym, by sie tlumaczyc, ze nie idzie, bo na zaproszeniu widnieje sama a nie z osoba tow.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:56   #4717
groszek80
Raczkowanie

Witajcie

Lustereczko i zielony_motylek cudnie wyglądałyście i takie szczęście od Was bije

poruszałyście kwestię rękawiczek. myślę, że sprawa jest bardzo indywidualna,jednym się podobają innym nie i jedna strona drugiej nie przekona.Wszystko zależy od gustu i sukienki. Ja np. nie będę miała, mam zbyt "dużą" kieckę, poza tym średnio mi się podobają takie łączenia
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 17:09   #4718
motley
Zadomowienie

A ja cały czas nie wiem co z tymi obrączkami zrobić

Może któraś z Was ma obrączki z łączonego złota z diamencikiem/diamencikami? Jak to wygląda?

Stary 2009-07-08, 17:41   #4719
groszek80
Raczkowanie

Cześć dziewczynki. Próbuję nadrobić co naskrobałyście, ale wcale nie jest to takie łatwe!!!
Jaga super suknia!!! Woalka? Ale będzie oryginalnie!!! I pięknie!!

Justyna333 widzę, że to odejście strasznie na Ciebie wpłynęło…

Madzialenka12344321 my też chodzimy na indywidualne, byliśmy 3x i w czwartek idziemy ostatni raz. Jeszcze jutro po szkole jedziemy na restaurację poćwiczyć już na „naszym parkiecie”

Strobiluska, ale masz odjechaną babcię hihihihi

Ania20m na pewno wszystko będzie ok.!!! A po operacji to wiesz jak to jest, człowiek strasznie jest słaby, ale to normalne. Będzie dobrze, głowa do góry!!

SollAngelica surdut można wypożyczyć. My tak robimy z TŻ. Koszt 450 plus dokupiliśmy lakierki (160zł), koszulę z załamanym kołnierzykiem (50zł) i spinki czarno-srebrne (30 zł)

Zanetaa88 jaka wiedźma (bacik)

Anuula ładnie jesteś pomalowana, trochę mocno, ale moim zdaniem pasuje do Ciebie!!

Myszka_maj ja jeszcze nie mam bukietu!!!

Ddaaiissyy ja też się zastanawiam co z tymi zabawami … My mamy Pana Tadeusza!!!

Dekoderko, chyba rzeczywiście te fioletowe eustomy nie będą pasowały i będą „oderwane od całości…

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Mozolnie nadrabiam zaległości i sama nie wiem kiedy będę na bieżąco
Gratuluję wszystkim PM sprzed tygodnia i z ostatniej soboty. Wyglądałyście przepięknie i cudnie się czyta wasze relacje.
A ja jestem w rozterce. Już dawno temu ustaliliśmy z TŻ, jaki wzór obrączek nam się podoba. Wybraliśmy te z białego złota na pierwszej fotce. Wczoraj pojechaliśmy je zamówić, bo nie chcieliśmy kupować przez internet, obejrzeć i w ogóle porównać z innymi. No i okazało się, że te z białego złota nie wyglądały tak ładnie jak na zdjęciu i w sumie bardziej podobały nam się z żółtego. Ponieważ ja nie noszę raczej biżuterii z żółtego złota (pierścionek zaręczynowy też mam z białego), to TŻ wpadł na pomysł, żeby zrobić dwukolorowe. Niestety nie mam fotki, bo takiego wzoru w ogóle nie mieli ale trochę pokombinowałam w photoshopie i wyglądałyby mniej-więcej tak jak na drugim zdjęciu. Powiedzcie mi czy nie wyglądają waszym zdaniem zbyt jarmarcznie? Chodzi mi o to, że damska obrączka ma 10 diamencików, co prawda maleńkich ale jest to już jakaś ozdoba a tu jeszcze dwa kolory? Sama nie wiem, w sumie mi się podobają i TŻ też ale nie chciałabym przesadzić. Muszę zapłacić za nie przelewem i dopóki tego nie zrobię mam jeszcze chwilę na zmianę decyzji. Co myślicie Pomocy
Z białego złota ładniejsze!!!

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Mozolnie nadrabiam zaległości i sama nie wiem kiedy będę na bieżąco
Gratuluję wszystkim PM sprzed tygodnia i z ostatniej soboty. Wyglądałyście przepięknie i cudnie się czyta wasze relacje.
A ja jestem w rozterce. Już dawno temu ustaliliśmy z TŻ, jaki wzór obrączek nam się podoba. Wybraliśmy te z białego złota na pierwszej fotce. Wczoraj pojechaliśmy je zamówić, bo nie chcieliśmy kupować przez internet, obejrzeć i w ogóle porównać z innymi. No i okazało się, że te z białego złota nie wyglądały tak ładnie jak na zdjęciu i w sumie bardziej podobały nam się z żółtego. Ponieważ ja nie noszę raczej biżuterii z żółtego złota (pierścionek zaręczynowy też mam z białego), to TŻ wpadł na pomysł, żeby zrobić dwukolorowe. Niestety nie mam fotki, bo takiego wzoru w ogóle nie mieli ale trochę pokombinowałam w photoshopie i wyglądałyby mniej-więcej tak jak na drugim zdjęciu. Powiedzcie mi czy nie wyglądają waszym zdaniem zbyt jarmarcznie? Chodzi mi o to, że damska obrączka ma 10 diamencików, co prawda maleńkich ale jest to już jakaś ozdoba a tu jeszcze dwa kolory? Sama nie wiem, w sumie mi się podobają i TŻ też ale nie chciałabym przesadzić. Muszę zapłacić za nie przelewem i dopóki tego nie zrobię mam jeszcze chwilę na zmianę decyzji. Co myślicie Pomocy
z białego złota ładniejsze
Stary 2009-07-08, 17:52   #4720
myszka_maj
Zakorzenienie

witam

jutro jade na ostatnia przymiarke sukni i byc moze bedzie do odbioru

jade tez jutro zamowic bukiet a ja wciąz w marwym punkcie... kupie jeszcze jutro sztuczną bądz jedna żywa kalie i zobacze jak sie prezentuje w moich wloasach jesli bedzie ok to zamowie ten bukiecik tylko kalie w jasiejszym kolorze jak an fotce 2. jak myslicie jakby połaczyc rózowe kalie z białymi ? jestem brunetką i biala kalia ladnie by odbijala od wlosów, czy zostawic sam jasny róz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (20,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rozowe_kalie.jpg (24,7 KB, 6 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 17:56   #4721
diya1983
Zadomowienie

mnie u brunetki bardziej podoba się biały kwiat - wygląda to przepięknie !!!
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 17:57   #4722
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witam

jutro jade na ostatnia przymiarke sukni i byc moze bedzie do odbioru

jade tez jutro zamowic bukiet a ja wciąz w marwym punkcie... kupie jeszcze jutro sztuczną bądz jedna żywa kalie i zobacze jak sie prezentuje w moich wloasach jesli bedzie ok to zamowie ten bukiecik tylko kalie w jasiejszym kolorze jak an fotce 2. jak myslicie jakby połaczyc rózowe kalie z białymi ? jestem brunetką i biala kalia ladnie by odbijala od wlosów, czy zostawic sam jasny róz?
moim zdaniem ten róż tez pieknie bedzie odbijał się od włosów bo jest taki pastelowy.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 18:16   #4723
diya1983
Zadomowienie

na pewno, ale jednak dla mnie biel u brunetki we włosach wygląda tak świeżo i królewsko. Oczywiscie zalezy jakie kwiaty są w bukiecie.
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 18:28   #4724
groszek80
Raczkowanie

Lecę kobietki, bo jesteśmy umówieni z DJ, ma nam zrobić płyty CD (jako gadżety dla gości) i musimy mu dać naszą listę piosenek i zdjęcia i będzie to płyta (nasze nazwisko) records

Miłego popołudnia!!Buźka!!!!:cmo k:

Edytowane przez groszek80
Czas edycji: 2009-07-08 o 23:18
Stary 2009-07-08, 18:33   #4725
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Kliwia, dziekuje.
No my moglismy uszyc, ale wolalam zamowic, bo nie chce mi sie chodzic i szukac materialu.

Zaneta, nawet z umieciem na boku da sie podpiac welon Moze slabo widac, ale "kok" byl z boku.
Mało co widać
Gdybyś mi nie powiedziała,ze kok z boku nawet bym nie pomyślała.
Może dlatego ze zdjęcie zrobione z tyłu

Groszek mnie bije

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 18:40   #4726
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
A no właśnie żeby nie robić sobie kłopotu napisałabym imię faceta z osobą towarzysząca. I po problemie.
Bo jak nie są zaręczeni to tak jakby mus był,że musi z nią przyjść,
a co będzie jak rozejdą się do ślubu?!
jak to żeby sobie kłopotu nie robić? zadaj sobie chociaz troche trudu i pomyśl o gościach a nie o sobie. mnie było strasznie przykro, jak na 2 zaproszeniach w zeszłym roku bylam wypisane z osobą tow - wszyscy wiedzieli, że z mojm R jesteśmy 6 lat razem i że w 2009 roku jest ślub-trzeba było napisać na NK albo GG albo SMSa i zapytać moja koleżanka np. w maju brala ślub, to przegrzebała wszystkich moich znajomych na NK, żeby tylko znaleźc mojego R i zobaczyć, jak się nazywa-oczywiście nie znalazła, bo R nie ma profilu ale znalazła jego Siostrę, która jest podobna do R po tym samym nazwisku, znalazła żonę jego brata, otworzyła zdjęcia i obejrzala, ze brat bardzo podobny do Roberta, to na pewno jest brat hehe no i tym sposobem dobrze wpisała nazwisko n zaproszeniu-to sie nazywa poświęcenie dla gości

PS. Żaneto, nie pisz posta pod postem, zadaj sobie trudu i edytuj własne wiadomości, skoro nie możesz cytatów pootwierać w nowych oknach i skopiować

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 19:14   #4727
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak się tym przejełaś ja tez lubię niektóre jego piosenki, ale jak nasz papież umarł to nie było takich płaczów.......i mnie wkurza to, że wczoraj na 5 programach ten pogrzeb wiadomo, że szkoda, ale kazdy kiedys umrze mi tez jakoś smutno było wczoraj ale tylko chwilę bo nie znałam go
mysle tak samo

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 8 sierpnia, mamy dziś równo miesiąc do ślubu
miesiac!

Cytat:
Bzyczka to idź do Księgarni tam na pewno Ci coś polecą.
Ja ostatnio przeczytałam TESTAMENT Johna Grishama, bardzo fajna książka.
Pokazuje co pieniądze potrafią zrobić z człowiekiem i jak dla niego są ważne oraz pokazuje też że znajdują się ludzie którzy pieniędzy w ogóle nie potrzebują i są szczęśliwi.
czytalam bardzo mi sie podobala
wogole ksiazki grishama sa swietne

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanie.

Mam kilku znajomych facetów, których zapraszam na wesele. Są oni już długo w związkach więc nie wpisuję z osobą towarzyszącą tylko wpisuję imiona i nazwiska tych dziewczyn i teraz dylemat. jak powinno być:

Sz. P. Jan Kowalski z Anna Nowak (jeśli to jego znam lepiej),
czy

Sz. P. Anna Nowak i Jan Kowalski??? Pomóżcie...
zawsze kobiete pierwsza
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja tak nie uważam, my byliśmy bardzo zadowoleni jak otrzymywaliśmy zaproszenie, na którym byliśmy obydwoje wypisani z imienia i nazwiska, w naszym odczuciu było to bardzo miłe, że ktoś zadał sobie trud i dowiedział się jak Tż czy ja (zalezy z jakiej strony otrzymywaliśmy zaproszenie) ma na nazwisko, bo wiadomo, że na co dzień w gronie rodzinnym nazwiskami się nie operuje zbyt często
oooo tak
Stary 2009-07-08, 19:31   #4728
mka1987
Raczkowanie

motley uważam, że obrączki łączone z białym i żółtym złotem wyglądają ślicznie!! w dodatku te brylanciki...jak dla mnie cudo
z białego złota tez są ładne ale mi przypominają bardziej...hmm....srebrne obrączki, które zakładają nastolatki, żeby pokazac wszytskim, że z kimś tam chodzą...ja przynajmniej znam wiele takich par, które od tak postanowiły kupic sobie srebrne obrączki....

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 20:17   #4729
zanetaa88
Zakorzenienie

Mysza myślę, aby połączyć róż z białym, żeby wszystko do Ciebie pasowało

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
jak to żeby sobie kłopotu nie robić? zadaj sobie chociaz troche trudu i pomyśl o gościach a nie o sobie. mnie było strasznie przykro, jak na 2 zaproszeniach w zeszłym roku bylam wypisane z osobą tow - wszyscy wiedzieli, że z mojm R jesteśmy 6 lat razem i że w 2009 roku jest ślub-trzeba było napisać na NK albo GG albo SMSa i zapytać moja koleżanka np. w maju brala ślub, to przegrzebała wszystkich moich znajomych na NK, żeby tylko znaleźc mojego R i zobaczyć, jak się nazywa-oczywiście nie znalazła, bo R nie ma profilu ale znalazła jego Siostrę, która jest podobna do R po tym samym nazwisku, znalazła żonę jego brata, otworzyła zdjęcia i obejrzala, ze brat bardzo podobny do Roberta, to na pewno jest brat hehe no i tym sposobem dobrze wpisała nazwisko n zaproszeniu-to sie nazywa poświęcenie dla gości

PS. Żaneto, nie pisz posta pod postem, zadaj sobie trudu i edytuj własne wiadomości, skoro nie możesz cytatów pootwierać w nowych oknach i skopiować

Kochana chyba nie czytasz co pisze
Poczytaj moje posty na temat tych zaproszeń a potem praw mi kazania, ok?!
A odpisywać będę tak jak mi się podoba, gdyż uważam kopiowanie całego tekstu i odp na niego więcej zajmuje miejsca niż moja odpowiedz

Robię to tylko gdy uważam za słuszne.
Ale mnie zbulwersowałaś.. noo!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

czytalam bardzo mi sie podobala
wogole ksiazki grishama sa swietne

Ja nie dawno zaczęłam czytać książki, nie licząc oczywiście kiedyś tam lektury.
Ale sprawia mi to przyjemność.
I właśnie Grishmana Testament strasznie mi się spodobał.
Piszę tak,że czytelnika ciekawi co będzie potem, a nie ze ktoś idzie przez 50 stron przez pustynie i się nic nie dzieje

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:

nam ta różnica nie przeszkadza, ja zawsze chciałam mieć obrączkę z brylancikami a TŻ nie protestuje Zresztą on tak na prawdę powiedział, że się nie zna i ja mam wybrać bo mu się każde będą podobały
A grawer mamy... to z kolei wymyślił TŻ ale nie potrafię go odtworzyć z pamięci... jest, delikatnie mówiąc, dość skomplikowany. Jak wrócę do domu to Wam napiszę... w każdym razie mina Pani, która go spisywała była bezcenna

Czekam na zdanie czy cokolwiek wymyślone przez Twojego Tż aż jestem ciekawa co wymyślił.Ja właśnie się zastanawiam też co wygrawerować.Na pewno data 17.08.2009 r i tak mi wpadł pomysł teraz "Zawsze tam, gdzie Ty" lubię to piosenkę i mój Tż też.Aż muszę przedstawić mu mój pomysł.
Co do obrączek, jeżeli nie wiesz co wybrać to mi się osobiście podoba pół takiej i pół takiej. Przeróbka Ci się udała

Stary 2009-07-08, 20:29   #4730
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
nawet nie wiem co u was słychać,pewnie mnie juz nie pamiętacie
wszystkiego naj dla sobotnich panien młodych mam nadzieje że wszystko się udało i jesteście szczęśliwe
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 20:31   #4731
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:

A odpisywać będę tak jak mi się podoba, gdyż uważam kopiowanie całego tekstu i odp na niego więcej zajmuje miejsca niż moja odpowiedz

Robię to tylko gdy uważam za słuszne.
Ale mnie zbulwersowałaś.. noo!
zawsze można zostawić w wypowiedzi tylko ten fragment, który chcesz zacytowac... chodziło mi o to, żebyś nie pisała posta pod postem, bo podobno to sprzeczne z regulaminem i tyle klikaj sobie "cytuj" prawym przyciskiem, otwieraj w osobnych oknach a potem kopiuj/wklej i masz wszystko w jednej wypowiedzi, ot cała "technika"

Stary 2009-07-08, 20:43   #4732
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze można zostawić w wypowiedzi tylko ten fragment, który chcesz zacytowac... chodziło mi o to, żebyś nie pisała posta pod postem, bo podobno to sprzeczne z regulaminem i tyle klikaj sobie "cytuj" prawym przyciskiem, otwieraj w osobnych oknach a potem kopiuj/wklej i masz wszystko w jednej wypowiedzi, ot cała "technika"

Ja pitole ale się uwziełaś na mnie.
Przecież nie muszę "cytować" za każdym razem każdej wypowiedzi, prawda?

Poprawię się

Stary 2009-07-08, 20:58   #4733
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 21:22   #4734
motley
Zadomowienie

Cytat:
Ja też się trochę pomęczyłam żeby ustalić nazwiska partnerów moich przyjaciół czy członków rodziny, to nie jest takie trudne wysłać smsa z pytaniem czy sprawdzić na NK. Wiele osób to doceniło i bardzo się ucieszyło a nam było miło A zaproszenia dla mnie z osobą towarzyszącą sprawiły mi dużą przykrość (a dostałam w ciągu ostatniego roku takie 2) bo z TŻ jesteśmy już razem od 5 lat

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
motley uważam, że obrączki łączone z białym i żółtym złotem wyglądają ślicznie!! w dodatku te brylanciki...jak dla mnie cudo
z białego złota tez są ładne ale mi przypominają bardziej...hmm....srebrne obrączki, które zakładają nastolatki, żeby pokazac wszytskim, że z kimś tam chodzą...ja przynajmniej znam wiele takich par, które od tak postanowiły kupic sobie srebrne obrączki....
dzięki też się właśnie tego obawiam w przypadku tego białego złota chociaż ja je osobiście uwielbiam.

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Z białego złota ładniejsze!!!
właśnie sobie pomyślałam, że najchętniej kupiłabym jedną z białego złota, jedną z żółtego, jedną łączoną i mogłabym sobie zmieniać jakby mi się podobało Tylko w kościele by długo trwało jakby TŻ trzy razy musiał powtarzać "Przyjmij tę obrączkę..."

Cytat:

Czekam na zdanie czy cokolwiek wymyślone przez Twojego Tż aż jestem ciekawa co wymyślił.Ja właśnie się zastanawiam też co wygrawerować.Na pewno data 17.08.2009 r i tak mi wpadł pomysł teraz "Zawsze tam, gdzie Ty" lubię to piosenkę i mój Tż też.Aż muszę przedstawić mu mój pomysł.
Co do obrączek, jeżeli nie wiesz co wybrać to mi się osobiście podoba pół takiej i pół takiej. Przeróbka Ci się udała
A proszę uprzejmie, będziemy mieli wygrawerowane:
29.08.2009 54.0746 14.9943

Dzięki za opinię w sprawie obrączek Postanowiliśmy z TŻ, że na razie zostawimy tak jak zamówiliśmy a za 2 tyg. mamy mieć ich przymiarkę w stanie surowym (jeszcze nie wykończone) więc zobaczymy sobie jak to połączenie wygląda i w najgorszym wypadku każemy je przetopić

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-07-08 o 21:24
Stary 2009-07-08, 22:01   #4735
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
bardzo oryginalnie nam się też nie chciało grawerować daty i imion hehe widać małżeństwa z 29 sierpnia 2009 są pokręcone my mamy "Kocham Cię na okrągło"

Stary 2009-07-08, 22:07   #4736
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze to domyślam się że data, ale następne
OMG!
Proszę o wytłumaczenie, jeżeli to możliwe

Stary 2009-07-08, 22:20   #4737
motley
Zadomowienie

Cytat:
bardzo oryginalnie nam się też nie chciało grawerować daty i imion hehe widać małżeństwa z 29 sierpnia 2009 są pokręcone my mamy "Kocham Cię na okrągło"
taaakkk to zdecydowanie dziwna data Wasz grawer też mi się bardzo podoba, nawet proponowałam TŻ żeby go zgapić ale on miał własną wizję

Cytat:
Pierwsze to domyślam się że data, ale następne
OMG!
Proszę o wytłumaczenie, jeżeli to możliwe
Tak, na początku data a te dwie pozostałe cyfry wklej tutaj:
http://mapy.google.pl/
dokładnie w tym miejscu złożymy sobie przysięgę

Stary 2009-07-08, 22:28   #4738
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, na początku data a te dwie pozostałe cyfry wklej tutaj:
http://mapy.google.pl/
dokładnie w tym miejscu złożymy sobie przysięgę
Genialnie.
Ten Twój Tż miał pomysł i oryginalny.

Mojego przystojniaka nie przekonam do takiego czegoś

Stary 2009-07-08, 22:35   #4739
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość

my mamy Nemiroffa

Beami - jakiego Wy macie Nemiroffa? bo my narazie 120 butelek black, ale chcemy jeszcze dokupić tego białego
My mamy własnie białego
Stary 2009-07-08, 22:48   #4740
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
muszę przyznać, że bardzo oryginalny pomysł.
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości