|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
dobrze że tylko jednodniowy
|
#3182 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
Straszniem zapracowana a poza tym chyba mają nas sprawdzać, więc nie piszę za dużo. Moja siostra jutro jedzie do Angolii na dwa miesiące, więc spędzamy trochę czasu razem. Miałam też rocznicę ślubu w niedzielę, więc cały weekend spędzilismy razem a w niedzielę mąz mnie na kolację przy świecach zabrał - fajnie było ![]() Znowu połowa mi się nie zacytowała ![]() Kasieńko nie narzekaj na pracę bo pamiętam jak niedawno narzekałaś, że mogą Cię zwolnić... Malutka maluszek jak to maluszek musi ponarzekać a jemu też jest gorąco A z fasolką to najbardziej chciałabym na koniec sierpnia. Mam jeszcze dwa wesela i urlop w planach. Fajnie by było żeby wyszło tak jak chcę ![]() Cytat:
Szkoda, że etatów dla Ciebie nie mieli, mogą tylko żałować dzięks Cytat:
Cytat:
![]() a bliskości Czech zazdraszczam, Praga jest śliczna Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ps. Takie owocne weekendy są super Cytat:
![]() Cytat:
Ta Sycylia na serio aż taka syfiaszcza??? |
||||||||
|
|
|
#3183 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żoneczki
z mężem pogodzeni wrócił z pracy i przeprosił, przyznał że odezwał się trochę chamsko i jest mu przykro, no i już jest dobrze a wieczorkiem było milusio ![]() a w nocy przylazła @ w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. z tego też 3. fotki ładne, ale to co nie pokazują w broszurach to już faktycznie nie wygląda za fajnie Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje ![]() Cytat:
a za fasolkę żeby poszło po Waszej myśli Czeko21 cieszę się że humorek już dzisiaj lepszy a gdzie jest reszta co się jeszcze nie pokazała po weekendzie? wyłazić z ukrycia baby !!
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie po weekendzie
, dobrze ze dzisiaj dopiero wtorek to zbytniego spoznienia nie mam heheh.Weekendzik spedzony w rodzinnym miescie, nawet na ognisku bylismy. Obzarlam sie kielbasek i pieczonego chleba ze masakra, a kilka lykow piwa mnie zmulilo ze poszlam spac przed 21. ![]() Zamowilismy sobie msze rocznicowa w Walbrzychu na tydzien przed rocznica slubu i poprosilismy aby ten sam zespol uswietnil nam eucharystie . Kiecke slubna wrzucilam do pralki i wypralam co by czysta do Irlandii ja zabrac. No i nic sie jej nie stalo Mooonik wazne ze maz sie zreflektowal, a @ przyszla. Gosiu wszystkiego naj z okazji rocznicy. Pamietam jak w zeszlym roku kazda tutaj obszerna relacje slubna zdawala ![]() Aniu no to wolna chata. Szkoda tylko ze maz nieobecny ale trzepocz trzepocz, na pewno go zwabisz w swe ramiona Czeko witamy w kraju . Ty to zwiedzasz te nasza kule, bedziesz miec co wnukom opowiadac ![]() Czekoladko ciesze zie ze kryzys juz minal. Pomysl ile radosci narodziny dzieciatka przyniosa Izus z tymi kablami to sie udalas.... Mam nadzieje ze jednak kiedys remont i u was sie zakonczy |
|
|
|
#3185 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka wtorkowo
Jadę zaraz z rodzicami oglądać meble, bo mamę naszła ochota na małe zmiany mieszkaniowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 ad. 3 wykorzystaj koleżanki do prasowania ad. 4 Cytat:
![]() ad. 2 aż żal patrzeć jak taki maluszek się męczy w te upały ad. 3 życzę Ci, aby Twoje plany wypaliły Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia jedne i drugie Cytat:
Dzięki za życzenia Cytat:
(w sumie to nie o takie podróże chodzi ale co tam, przestawiłam to sobie jak chciałam ). DziękiA dzidziusiowi to dopiero musi być gorąco jak ubrany i z klimy nie może korzystać. Jednym słowem ma prawo marudzić. |
|||
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Właśnie szamam dużą porcję lodów śmietnkowych z truskawkami i bita śmietaną Któraś chce ?? To nic że zaraz małż przyjdzie z pracy i obiadek jeść będziemy ![]() Czeko79 - ciekawe zdjęcia Rzeczywiście bardzo specyficzny klimat. izazusia-ty nie obiecuj już tak że się rozkręcisz tylko się rozkręcaj wreszcie w tym wizażu U mnie będzie podobnie z wakacjami-tylko jakieś krótkie wypady pozostają. I trzymam za sprawy z długiem czeko21- super że macie już mebelki Gosia-czyli kolejna porocznicowa para Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu - duuuużo miłości ![]() Dagunia - trzepoczę i trzepoczę aż mnie powieki dziś już bolą mmm... ognicho - jak ja dawno nie byłam, teraz to tylko grille się praktycznie robi super że zaplanowana już rocznica Nie mogę się doczekać fotek z tej sesji foto
|
|
|
|
#3188 |
|
Rozeznanie
|
melduje sie poweekendowo i ja
![]() wiem wiem ze tak kilka dni po...ale malz okupowal kompa bo mial pilna robote i nie chcialam przeszkadzac... Aga- a Wy kiedy maluszka zabieracie??? dzieki kobietki za to ze cieszycie sie ze mna moimi maluszkami przezywam jak mrowka okres i moge tylko o tym gadac...moje malenstwo zalaczam na dole...chyba wybierzemy tego z brazowa wstazka jeszcze zobaczymy jakie charakterki pokaza...Gosia-gratulacje z okazji 1 szej rocznicy!! oby kazdy nastepny rok byl taka sielanka a malz nie sprawial "klopotow" ![]() Daget-wlasnie kiedy lecicie??? pokazesz nam fotki z sesji,prawda?????????? Czekoladko- dobrze ze ten jednodniowy dol juz minal...jeszcze troszke...dasz rade twarda babka jestes w koncu no nie??? nie rozpuscisz sie w te upaly ?![]() Czeko-pomimo syfu na ulicach zdjecia i tak sa ladne! ja bym bardzo chetnie zwiedzila Sycylie...w ogole Wlochy sa piekne! a Twoj nastroj jak zawsze booooski moglabym Cie czytac dla relaksu ![]() a ja wczoraj bylam na spotkanku z moimi kumpelami z LO i kurde kazda juz dzieciata i wypytuja si ekiedy w koncu i ja dolacze do grona mamusiek... ale ten czas leci...im dzieciaki rosna (jeden ma 2 m-ca a drugi ma 8m-cy) Moonik- ja tez osttanio mialam opoznienie @ o jakies 9 dni!!! i tez tak samo jak i Ty mialam juz robic test ale powiedzialam malzowi ze daje @ ostatnia szanse na pojawienie sie i przylazla wredota...pozniej bylam u gina i powiedziala mi ze mam dlugie cykle (fakt jakies 30dni albo i wiecej) i od wczoraj biore luteine...zobaczymy czy pomoze... a skoro byl "mily wieczor" z malzem to pewnie przepchal rury i przylazla @ Anus- ja chce ale samych truskawek i bitej smietany nie przepadam za lodami smietankowymi wole czekoladowe
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-07-07 o 19:01 Powód: inteligentnie zapomnialam o fotkach ;) |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
juz nawet nie probuje cytowac bo mnie wkurza ten internet
pochwale sie tylko ze kupilam: buty nike, pumy, 3 szt perfum, 4 bluzki, 2 nietoperki, torebka pumy taka mala przez ramie przekladana, majtochy, dlugasna spodnice, tunike na plaze, eleganckie japonki a dzis dodatkowo trampki ![]() wiem wiem szalenstwo mnie ogarnelo ale tlumacze sobie to tym ze 2 miesiace nic sobie nie kupilam a czas zakupowy mi sie konczy a wogole to czesc i czolem
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to ten z brązową wstążką to taki ciut ciemniejszy jest, oba zresztą przekochane, z chęcią by,m je wymiziała acha - to podwójna porcja bitej śmietany z truskawami leci do ciebie Cytat:
Musisz koniecznie pochwalić się i fociaki wkleić |
||
|
|
|
#3191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak ten z brazowa to ten ciemny-chcielismy takiego grafitka wlasnie ![]() nietoperek to taka bluzka z szerokimi ramionami tzn pod pachami ma wiecej materialu
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaaa.... ale jestem zacofana już kojarzę
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
katey słodkie te kluchy
My naszego koło 16 sierpnia odbieramy, maluchy już brykają jak się patrzy. A ja już szukam wolnego weekendu żeby znowu do nich pojechać www.bialeowczarki.pl/blog (nasz będzie albo zielony albo niebieski chłopczyk najprawdopodobniej)
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-07-07 o 21:54 |
|
|
|
#3194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dzieki za pocieszenie to dzieki wam Cytat:
![]() Cytat:
ale nagadalsymy sie za wszystkie czasy-troche mi zal bo ta jedna kumpela znowu dopiero na swieta bedzie w polsce![]() Cytat:
to sie nie rozpuszcze
|
|
#3195 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jezdem wieczorkiem jak zwykle
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 normalnie jak odwyk
|
|
#3196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Juz sie nie moge doczekac
![]() Jedziemy a raczej wylatujemy 25 sierpnia Cytat:
. Wiesz ja tez sie juz nie moge doczekac. Mama sie z nas nabija a moj slubny ma wielkie marzenie co by sukienka ulegla zniszczeniu to bedzie mial swiety spokoj ![]() Cytat:
zastanowie sie, ale pewnie ze tak. Jak moglabys watpic Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzis mialam spotkanie z wizazanka z podforum "Zrob to sam" zarabista kobitka i ma synkow przystojniakow 5 i 3,5 lat. Szkoda ze juz wraca do siebie mieszka w Swinoujsciu a kolo Legionowa ma rodzicow u ktorych spedzala urlop. (to bylo nasze 2 spotkanie). A teraz mykam spac. Do jutra dziewczynki... |
||||
|
|
|
#3197 | ||
|
Wtajemniczenie
|
lecą do ciebie lodziki z dodatkami
Cytat:
a ten niebieski to taki bardzo spokojny jest CZerwony bardzo agresor pewnie dziewczynka Cytat:
pilnuj sukienki żeby ci jej w nocy nie poniszczył "przez przypadek" ![]() Mmmm... kolejne ciekawe spotkanko wizażowe masz za sobą ![]() Zmykam spać. Dobranoc Gwiazdeczki
|
||
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się bierze za gryzienie to już nie na żarty Jaki nam popis warczenia dała na rodzeństwo jak byliśmy
|
|
#3199 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 gratuluję udanego spotkania dziękować bardzo ślicznie Dobranoc i do juterka
|
|
#3200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() jako że Anusia dała cynka że wyprzedaże w reserved to podjechaliśmy dzisiaj ale była masa ludzi i kolejka do przymierzalni taka długa że nie chciało mi się czekać i tylko sobie wzięłam koszulkę na ramiączkach a mąż dwie koszule co mógł zmierzyć na sobie i skończyliśmy zakupy w tempie ekspresowym ![]() Cytat:
![]() a z rurami to może i masz rację że pomogło ![]() słodkie te Twoje psinki takie w sam raz do wymiziania ![]() Cytat:
ja tam myślę że po takim odwyku to Ci się należało ![]() Cytat:
ale w końcu się udało i jakiego komplemenciora dostałaś fajniusie już są psiaczki, na tym filmiku fajnie podgryzały tego gościa
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Boże a co tu taka cisza wyłazić mi tu natychmiast babole ![]() Uprzejmie informuję, że: Dawid ma dzisiaj 3 miesiące!!! Cytat:
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Ale u mnie marnie...leje od rana Muszę Wam powiedzieć, że w ciemnych barwach widzę nasz wyjazd nad Bałtyk, a taką mam ochotę nad nasze morze pojechać...no nic , trudno jak nie te to inne
![]() W ogóle mam doła jakoś dzisiaj. Moja siostra dziś jedzie na dwa miesiące do Anglii i jakoś tak mi smutno... Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
O to ja już będę po moim drugim urlopie. To koniecznie wyściskaj go od ciotek ![]() |
||
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Grozisz mi???
A spotkanie faktycznie udane Jejku jak ten czas szybko leci. Gratuluje!!! Buziaki dla malego Cytat:
Anus do niszczenia raczej sie nie posunie hihihi. A sukienka juz jest w Pruszkowie wiec mam ja na oku ![]() No i znowu pada.. Wczoraj tak ladnie bylo a dzis, porazka... Ech... Zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj poszlam w koncu na sol i trafilam na kabine. Nigdy nie bylam w solarium stojacym. Ciekawy wynalazek |
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
widzę, że razem ze mną odeszła i Wasza wena? ![]() nawet nie mam za bardzo czego nadrabiać Dawidku- buzi dla Ciebie, nasz Ty mężczyzno jeden jedyny- orzeszku ciociny Mi jest ostatnio jakoś tak i dlatego coś nie mogę się do Was wgryźć ... Ostatnio miałam szał zakupowy, więc jeśli macie ochote to wrzuce Wam kiedys fotki moich nowych łachów To sem ide Miłego dzionka dziubki
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jaki tu spokój dzisiaj ![]() właśnie odstawiłam do wyrośnięcia ciasto na jagodzianki, mam nadzieje że coś mi wyjdzie z tego bo pierwszy raz sama robię ![]() dla Dawidka wielki buziak
|
#3207 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() No rzeczywiście jakoś coś pusto na tym forum.... Mam nadzieje że to chwilowe tylko ?Cytat:
Cytat:
![]() Ale ten czas leci Rośnie nam ta pierwsza latorośl wizażowa![]() Cytat:
jagodzianki zaklepuję od razu ![]() Idę obiadek robić..... |
|||
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc żoncie
pisze z lapka od brata bo tż zabral mi do pracy ![]() poprasowalam dzisiaj wszystkie ciuszki- ponad 2 godziny stalam przy zelazku.....ale sa juz ulozone w szafce czuje sie coraz bardziej porodowo- bole okresowe i klucie w pipce, do tego boli mnie kosc cipna czasem......ach uroki baby w ciazy trzymam za slowo ![]() ale zlecialo caluski w stopki od wizazowej cioci Cytat:
humorku nie ma?? wrzucaj foty cos tam zas nakupila kobieto
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
Pojawiam sie .... Szukam pomysłu na prezent dla męża... ![]() Śliczne te Wasze pieseczki... Dla Dawidka cmokas-przytulas. U teścików w "naszym" pokoju był remncik taki malusi...malowanko, naklejki, chcą jeszcze mebelki zmienić i firaneczkę zakupilismy, bo jak to mówi teściowa "żeby nam się miło siedziało"...a ja sobie dopowiadam "tymczasowo" Jak macie ochotke luknąć, to wstawię fotki jakieś, bo nawet to w miarę wyszło. Widzę, że szalejecie z zakupami, to i ja sie pochwalę, że kupiłam nietoperka "miniaturkowego"..heh , fotka na nk, ale wstawię może tu, żeby nie było i klapusie z kolorową kokardką, torebkę typu "mała biała". Uciekam szukam inspiracji, bo urodzinki 10, ale wyszło na to, że pomysły, które miałam się nie sprawdzą "bo musiałam się doradzić-inaczej kupiłabym nieodpowiednie. Mianowicie wszystko co się wiąże ze Scanią najpierw muszę "wypaplać". ....i teraz szukam jak szaleniec. ![]() Fotki może jutro. ![]() ...i znikam!!!! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-07-08 o 20:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Straszniem zapracowana a poza tym chyba mają nas sprawdzać, więc nie piszę za dużo. 

dalej trzymam
hand-made: urodzinowo na 40tkę

super że zaplanowana już rocznica

Jaki nam popis warczenia dała na rodzeństwo jak byliśmy 

jagodzianki