Żony doskonałe PM2008 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-07, 09:48   #3181
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ja tez sie ciesze
to byl chyba jednodniowy kryzys przedporodowy
dobrze że tylko jednodniowy

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 10:02   #3182
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć babeczki Straszniem zapracowana a poza tym chyba mają nas sprawdzać, więc nie piszę za dużo.
Moja siostra jutro jedzie do Angolii na dwa miesiące, więc spędzamy trochę czasu razem. Miałam też rocznicę ślubu w niedzielę, więc cały weekend spędzilismy razem a w niedzielę mąz mnie na kolację przy świecach zabrał - fajnie było

Znowu połowa mi się nie zacytowała
Kasieńko nie narzekaj na pracę bo pamiętam jak niedawno narzekałaś, że mogą Cię zwolnić...
Malutka maluszek jak to maluszek musi ponarzekać a jemu też jest gorąco

A z fasolką to najbardziej chciałabym na koniec sierpnia. Mam jeszcze dwa wesela i urlop w planach. Fajnie by było żeby wyszło tak jak chcę
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
rośnie jak moja drożdzówka z truskawkami którą mam w piecu Czy któraś ma ochotkę??
J abym chciała ale do tej pory pewnie już nic nie ma...
Szkoda, że etatów dla Ciebie nie mieli, mogą tylko żałować

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
gosiaczku to ja tam zaciskam kciukaski jak umiem najmocniej.
dzięks

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Wracam po kilkudniowej nieobecności ale jednak wylądowałam w szpitalu wczoraj mnie wypisali, skurcze sie uspokoiły ale niestety stwierdzono u mnie cukrzyce ciężarnych idę w poniedzialek do paradni i dowiem sie szczegolow... narazie wiem tylko tyle ze czeka nie glukometr i klucie sie kilka razy dziennie.... naszczescie wyniki nie byly bardzo zle i jesli bede kontrolowac poziom cukru to malenstwu nic nie grozi niech te 13 szybko minie bo osiwieje ze strachu o malenstwo, ciagle cos...
Ojej trzymam kciuki żeby wszystko było ok (zresztą musi być ok, bo jak inaczej!!!). Dbaj o siebie.

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Jutro jedziemy przed południem odstawić siostrę na obóz taneczny do Pokrzywnej - całe 10 dni jej nie będzie więc mamy wolną chatę Może sobie gdzieś tam zostaniemy na jakieś spacerki górskie albo do Czech skoczymy
No to korzystajcie
a bliskości Czech zazdraszczam, Praga jest śliczna

Cytat:
wogole dopadla mnie jakas depresja- juz chcialabym urodzic, mam juz dosc brzucha bo mi ciezko i nie moge sobie miejsca znalezc zeby bylo wygodnie. chcialabym gdzies wyjsc ale w normalnych ciuchach a nie w tych przyciasnych bluzkach ktore opinaja sie na tym brzucholu.......
no to sie wyzalilam
Wytrzymaj jeszcze troszkę. Wiem, że jest ciepło i jest Ci niewygodnie ale to już nie długo.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
wszystkim polecam taki zabieg: piling kawitacyjny + masaż twarzy, szyi i dekoltu olejkiem orzechowym + maska algowa zieloną herbatą na twarz i różana na dekolt - wyszłam jak nowo narodzona
Ten peeling fajny jest ja po nim robiłam jeszcze algi a tak w ogóle to muszę się właśnie na taki zabieg umowić.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Ale mialam weekend Teraz chyba z 3 dni bede musiala odsypiac bo jestem wykonczona hi hi Goscie, impreza, wyjazdy, zakupy = mało snu
Hej, fajnie, że wróciłaś
Ps. Takie owocne weekendy są super

Cytat:
ale nie mam jeszcze wszystkiego gotowego........na przyjscie malej......sama nie jestem gotowa psychicznie
Może to i lepiej, pójdziesz na żywioł i jakoś to będzie.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wogole to byl bosko-miziankowy weekend

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Jezdem już w Warszawie cała i zdrowa.... wczoraj umknęliśmy samolotem przed tą wielką burzą
My jak wracaliśmy to wpadliśmy w okropne turbulencje, mój brzuszek ledwie to zniósł.
Ta Sycylia na serio aż taka syfiaszcza???
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 12:27   #3183
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Żoneczki

z mężem pogodzeni wrócił z pracy i przeprosił, przyznał że odezwał się trochę chamsko i jest mu przykro, no i już jest dobrze a wieczorkiem było milusio
a w nocy przylazła @ w końcu nie wiem co jej się przestawiło i aż tydzień czasu się spóźniła, ale ważne że się pokazała , tylko teraz brzuchol napiernicza, ale wolę to niż jej brak

Cytat:

Ech czy ci faceci nie wiedzą że mają nas nie drażnić przed @ ?? A najlepiej wogóle Mam nadzieje, że jednak zdobędzie się na przeprosiny
oni się chyba tego nigdy nie nauczą
zdobył się na szczęście

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

mooonik wymalowana w barwy wojenne będzie miała ostre starcia z małżem .... a dzidą go dzidą
kotekk81 pobudzał sobie przez weekend punkcik G znajdujący się w wyrazie shoppinG

Poniżej troszku fotosków ..... tej Sycylii z katalogów turystycznych ale i tego co zostało z tych katalogów wycięte ..... woda w morzu zasyfiona tak, że wszystko tam pływa .....
1.padłam z tego a dzidy to chyba on może użyć
2. z tego też
3. fotki ładne, ale to co nie pokazują w broszurach to już faktycznie nie wygląda za fajnie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Mooonik.. a pisalas ze @ zawsze jak w zegarku tak cicho spytam: testowalas?
nie testowałam, już miałam zamiar dzisiaj to robić ale @ przyszła w nocy

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ad. 1 czy te chłopy jeszcze się nie nauczyły, że przed @ kobiety się denerwuje
ad. 2 to dalej trzymam
powtarzam- chyba się tego nigdy nie nauczą
dziękuje przydały się

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Miałam też rocznicę ślubu w niedzielę, więc cały weekend spędzilismy razem a w niedzielę mąz mnie na kolację przy świecach zabrał - fajnie było

A z fasolką to najbardziej chciałabym na koniec sierpnia. Mam jeszcze dwa wesela i urlop w planach. Fajnie by było żeby wyszło tak jak chcę
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy żeby każdy następny dzień był piękniejszy od poprzedniego

a za fasolkę żeby poszło po Waszej myśli

Czeko21 cieszę się że humorek już dzisiaj lepszy

a gdzie jest reszta co się jeszcze nie pokazała po weekendzie? wyłazić z ukrycia baby !!

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 13:08   #3184
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Melduje sie po weekendzie , dobrze ze dzisiaj dopiero wtorek to zbytniego spoznienia nie mam heheh.

Weekendzik spedzony w rodzinnym miescie, nawet na ognisku bylismy. Obzarlam sie kielbasek i pieczonego chleba ze masakra, a kilka lykow piwa mnie zmulilo ze poszlam spac przed 21.

Zamowilismy sobie msze rocznicowa w Walbrzychu na tydzien przed rocznica slubu i poprosilismy aby ten sam zespol uswietnil nam eucharystie .

Kiecke slubna wrzucilam do pralki i wypralam co by czysta do Irlandii ja zabrac. No i nic sie jej nie stalo

Mooonik wazne ze maz sie zreflektowal, a @ przyszla.

Gosiu wszystkiego naj z okazji rocznicy. Pamietam jak w zeszlym roku kazda tutaj obszerna relacje slubna zdawala

Aniu no to wolna chata. Szkoda tylko ze maz nieobecny ale trzepocz trzepocz, na pewno go zwabisz w swe ramiona

Czeko witamy w kraju . Ty to zwiedzasz te nasza kule, bedziesz miec co wnukom opowiadac

Czekoladko ciesze zie ze kryzys juz minal. Pomysl ile radosci narodziny dzieciatka przyniosa

Izus z tymi kablami to sie udalas.... Mam nadzieje ze jednak kiedys remont i u was sie zakonczy
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 14:42   #3185
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka wtorkowo
Jadę zaraz z rodzicami oglądać meble, bo mamę naszła ochota na małe zmiany mieszkaniowe

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dziękuję Malutka za trzymanie kciuków-przydadzą się Ja się cieszę że Kamil dostał w tym miesiącu wypłatę-pierwszą od dłuuugiego czasu.Udało nam się jakoś przetrwać ten najgorszy okres-bez długów, bez odmawiania sobie wszystkiego... Teraz byle do pażdziernika W sumie patrzę z optymizmem bo teraz jest już naprawdę dobrze

Dziękuję Malutka za ciepłe słowa i myśli Buziaki dla Ciebie I Dawidka oczywiście
oj wiesz, że nie ma za co

Cytat:
dobrze ze mnie rozumiesz
ja bym sie chyba poplakala jakbym widziala swoje dziecko w inkubatorze nawet bez kabelkow

dzisiaj wstalam z lepszym humorem bo wczoraj nam przywiezli komody i szafke do sypialni
tż jeszcze wczoraj w nocy skrecil mi te szafke na ciuszki małej wiec moge sie zabrac za prasowanko

dzisiaj wpadaja do mnie 2 kolezanki z czasow podstawowki wiec powspominamy troche stare czasy

jeszcze raz dziekuje wam żoncie za cieple slowka!! chyba podzialaly bo naprawde dzis juz tak nie mysle
ad. 1 ja też, bo obok na sali leżała dziewczynka opatulona kabelkami
ad. 2
ad. 3 wykorzystaj koleżanki do prasowania a tak na serio to udanego gawędowania
ad. 4 co jak co ale na Doskonałe PM2008 zawsze można liczyć

Cytat:
Miałam też rocznicę ślubu w niedzielę, więc cały weekend spędzilismy razem a w niedzielę mąz mnie na kolację przy świecach zabrał - fajnie było

Malutka maluszek jak to maluszek musi ponarzekać a jemu też jest gorąco

ad. 1 Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
ad. 2 aż żal patrzeć jak taki maluszek się męczy w te upały
ad. 3 życzę Ci, aby Twoje plany wypaliły

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
z mężem pogodzeni wrócił z pracy i przeprosił, przyznał że odezwał się trochę chamsko i jest mu przykro, no i już jest dobrze a wieczorkiem było milusio
ma chłopina szczęście

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Zamowilismy sobie msze rocznicowa w Walbrzychu na tydzien przed rocznica slubu i poprosilismy aby ten sam zespol uswietnil nam eucharystie
ale fajnie będziecie mieli
Stary 2009-07-07, 15:07   #3186
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy żeby każdy następny dzień był piękniejszy od poprzedniego

a za fasolkę żeby poszło po Waszej myśli
Dobrze się godzić. Wiem coś o tym bo choleryk ze mnie to i godzić się często muszę
Dziękuję za życzenia jedne i drugie

Cytat:
Kiecke slubna wrzucilam do pralki i wypralam co by czysta do Irlandii ja zabrac. No i nic sie jej nie stalo
Gosiu wszystkiego naj z okazji rocznicy. Pamietam jak w zeszlym roku kazda tutaj obszerna relacje slubna zdawala
No to udanej sesyjki. A kiedy jedziecie? bo zapomniałam
Dzięki za życzenia

Cytat:
ad. 1 Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
ad. 2 aż żal patrzeć jak taki maluszek się męczy w te upały
Jako że najbardziej lubie podróże to powiem Ci, że wspaniałe życzenia mi złożyłaś (w sumie to nie o takie podróże chodzi ale co tam, przestawiłam to sobie jak chciałam). Dzięki
A dzidziusiowi to dopiero musi być gorąco jak ubrany i z klimy nie może korzystać. Jednym słowem ma prawo marudzić.
Stary 2009-07-07, 17:57   #3187
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Bry

Właśnie szamam dużą porcję lodów śmietnkowych z truskawkami i bita śmietaną Któraś chce ?? To nic że zaraz małż przyjdzie z pracy i obiadek jeść będziemy

Czeko79 - ciekawe zdjęcia Rzeczywiście bardzo specyficzny klimat.
izazusia-ty nie obiecuj już tak że się rozkręcisz tylko się rozkręcaj wreszcie w tym wizażu U mnie będzie podobnie z wakacjami-tylko jakieś krótkie wypady pozostają. I trzymam za sprawy z długiem
czeko21- super że macie już mebelki
Gosia-czyli kolejna porocznicowa para Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu - duuuużo miłości
Dagunia - trzepoczę i trzepoczę aż mnie powieki dziś już bolą mmm... ognicho - jak ja dawno nie byłam, teraz to tylko grille się praktycznie robi super że zaplanowana już rocznica Nie mogę się doczekać fotek z tej sesji foto
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 18:56   #3188
katey
Rozeznanie

GG do katey

melduje sie poweekendowo i ja

wiem wiem ze tak kilka dni po...ale malz okupowal kompa bo mial pilna robote i nie chcialam przeszkadzac...

Aga- a Wy kiedy maluszka zabieracie???

dzieki kobietki za to ze cieszycie sie ze mna moimi maluszkami przezywam jak mrowka okres i moge tylko o tym gadac...moje malenstwo zalaczam na dole...chyba wybierzemy tego z brazowa wstazka jeszcze zobaczymy jakie charakterki pokaza...

Gosia-gratulacje z okazji 1 szej rocznicy!! oby kazdy nastepny rok byl taka sielanka a malz nie sprawial "klopotow"

Daget-wlasnie kiedy lecicie??? pokazesz nam fotki z sesji,prawda??????????
Czekoladko- dobrze ze ten jednodniowy dol juz minal...jeszcze troszke...dasz rade twarda babka jestes w koncu no nie??? nie rozpuscisz sie w te upaly ?
Czeko-pomimo syfu na ulicach zdjecia i tak sa ladne! ja bym bardzo chetnie zwiedzila Sycylie...w ogole Wlochy sa piekne! a Twoj nastroj jak zawsze booooski moglabym Cie czytac dla relaksu

a ja wczoraj bylam na spotkanku z moimi kumpelami z LO i kurde kazda juz dzieciata i wypytuja si ekiedy w koncu i ja dolacze do grona mamusiek... ale ten czas leci...im dzieciaki rosna (jeden ma 2 m-ca a drugi ma 8m-cy)

Moonik- ja tez osttanio mialam opoznienie @ o jakies 9 dni!!! i tez tak samo jak i Ty mialam juz robic test ale powiedzialam malzowi ze daje @ ostatnia szanse na pojawienie sie i przylazla wredota...pozniej bylam u gina i powiedziala mi ze mam dlugie cykle (fakt jakies 30dni albo i wiecej) i od wczoraj biore luteine...zobaczymy czy pomoze...
a skoro byl "mily wieczor" z malzem to pewnie przepchal rury i przylazla @

Anus- ja chce ale samych truskawek i bitej smietany nie przepadam za lodami smietankowymi wole czekoladowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brazowy3,1.jpg (135,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brazowy i czerwony 3,1.jpg (144,2 KB, 16 załadowań)

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2009-07-07 o 19:01 Powód: inteligentnie zapomnialam o fotkach ;)
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 19:17   #3189
kotekk81
Zakorzenienie

juz nawet nie probuje cytowac bo mnie wkurza ten internet

pochwale sie tylko ze kupilam: buty nike, pumy, 3 szt perfum, 4 bluzki, 2 nietoperki, torebka pumy taka mala przez ramie przekladana, majtochy, dlugasna spodnice, tunike na plaze, eleganckie japonki a dzis dodatkowo trampki

wiem wiem szalenstwo mnie ogarnelo ale tlumacze sobie to tym ze 2 miesiace nic sobie nie kupilam a czas zakupowy mi sie konczy

a wogole to czesc i czolem

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 20:24   #3190
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
dzieki kobietki za to ze cieszycie sie ze mna moimi maluszkami przezywam jak mrowka okres i moge tylko o tym gadac...moje malenstwo zalaczam na dole...chyba wybierzemy tego z brazowa wstazka jeszcze zobaczymy jakie charakterki pokaza...

Anus- ja chce ale samych truskawek i bitej smietany nie przepadam za lodami smietankowymi wole czekoladowe
Jejku jakie słodkie zdjęcia rewelacja, przekochane są a to ten z brązową wstążką to taki ciut ciemniejszy jest, oba zresztą przekochane, z chęcią by,m je wymiziała
acha - to podwójna porcja bitej śmietany z truskawami leci do ciebie Bitej śmietany mam pod dostatkiem - została mi jeszcze z naszego weekendu w Krk rocznicowego - kupiłam taką w spraju w wiadomym celu
Cytat:
pochwale sie tylko ze kupilam: buty nike, pumy, 3 szt perfum, 4 bluzki, 2 nietoperki, torebka pumy taka mala przez ramie przekladana, majtochy, dlugasna spodnice, tunike na plaze, eleganckie japonki a dzis dodatkowo trampki

wiem wiem szalenstwo mnie ogarnelo ale tlumacze sobie to tym ze 2
Noż kotek zaqszalałaś Musisz koniecznie pochwalić się i fociaki wkleić A ja troszku taka zacofana - co to są nietoperki ??
Stary 2009-07-07, 20:55   #3191
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Jejku jakie słodkie zdjęcia rewelacja, przekochane są a to ten z brązową wstążką to taki ciut ciemniejszy jest, oba zresztą przekochane, z chęcią by,m je wymiziała
acha - to podwójna porcja bitej śmietany z truskawami leci do ciebie Bitej śmietany mam pod dostatkiem - została mi jeszcze z naszego weekendu w Krk rocznicowego - kupiłam taką w spraju w wiadomym celu

Noż kotek zaqszalałaś Musisz koniecznie pochwalić się i fociaki wkleić A ja troszku taka zacofana - co to są nietoperki ??
noo ja jzu malza namawiam na wyjazd pod koniec lipca do tej hodowli to sobie wymiziam je tak ten z brazowa to ten ciemny-chcielismy takiego grafitka wlasnie

nietoperek to taka bluzka z szerokimi ramionami tzn pod pachami ma wiecej materialu

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:10   #3192
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
noo ja jzu malza namawiam na wyjazd pod koniec lipca do tej hodowli to sobie wymiziam je tak ten z brazowa to ten ciemny-chcielismy takiego grafitka wlasnie

nietoperek to taka bluzka z szerokimi ramionami tzn pod pachami ma wiecej materialu
To pewnie jakies nowe fotki będą
Aaaa.... ale jestem zacofana już kojarzę
Stary 2009-07-07, 21:52   #3193
agunia82
Zakorzenienie

katey słodkie te kluchy

My naszego koło 16 sierpnia odbieramy, maluchy już brykają jak się patrzy. A ja już szukam wolnego weekendu żeby znowu do nich pojechać Jak ktoś chce zobaczyć moje zdjęcia z maluchami, a i przy okazji więcej zdjęć psiaków i filmiki, to są na blogu hodowli

www.bialeowczarki.pl/blog

(nasz będzie albo zielony albo niebieski chłopczyk najprawdopodobniej)

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-07 o 21:54
Stary 2009-07-07, 21:53   #3194
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
dobrze że tylko jednodniowy

Cytat:

Wytrzymaj jeszcze troszkę. Wiem, że jest ciepło i jest Ci niewygodnie ale to już nie długo.

Może to i lepiej, pójdziesz na żywioł i jakoś to będzie.
to spoznione zyczonka- duzo milosci dla was!!!!!

dzieki za pocieszenie

Cytat:

Czeko21 cieszę się że humorek już dzisiaj lepszy
to dzieki wam

Cytat:

Czekoladko ciesze zie ze kryzys juz minal. Pomysl ile radosci narodziny dzieciatka przyniosa
juz sie doczekac nie moge

Cytat:

ad. 1 ja też, bo obok na sali leżała dziewczynka opatulona kabelkami
ad. 2
ad. 3 wykorzystaj koleżanki do prasowania a tak na serio to udanego gawędowania
ad. 4 co jak co ale na Doskonałe PM2008 zawsze można liczyć

bylo milo- dziewczyny poszly dopiero o 21.00ale nagadalsymy sie za wszystkie czasy-troche mi zal bo ta jedna kumpela znowu dopiero na swieta bedzie w polsce

Cytat:

Czekoladko- dobrze ze ten jednodniowy dol juz minal...jeszcze troszke...dasz rade twarda babka jestes w koncu no nie??? nie rozpuscisz sie w te upaly ?
hehe tak naprawde to zdradze wam sekret- nie jestem z czekolady ale ciiiiii to sie nie rozpuszcze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:59   #3195
malutka_24
Wtajemniczenie

Jezdem wieczorkiem jak zwykle

Cytat:
Jako że najbardziej lubie podróże to powiem Ci, że wspaniałe życzenia mi złożyłaś (w sumie to nie o takie podróże chodzi ale co tam, przestawiłam to sobie jak chciałam). Dzięki
A dzidziusiowi to dopiero musi być gorąco jak ubrany i z klimy nie może korzystać. Jednym słowem ma prawo marudzić.
cieszę się, że udało mi się trafić w życzenia

Cytat:
Właśnie szamam dużą porcję lodów śmietnkowych z truskawkami i bita śmietaną Któraś chce ??
podziel się o dobra kobieto!!!

Cytat:
moje malenstwo zalaczam na dole...chyba wybierzemy tego z brazowa wstazka jeszcze zobaczymy jakie charakterki pokaza
jakie słodziaki

Cytat:

wiem wiem szalenstwo mnie ogarnelo ale tlumacze sobie to tym ze 2 miesiace nic sobie nie kupilam a czas zakupowy mi sie konczy
ad. 1 to się obkupiłaś nie no zakupy bez majtochów to nie zakupy
ad. 2 normalnie jak odwyk
Stary 2009-07-07, 22:06   #3196
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
ale fajnie będziecie mieli
Juz sie nie moge doczekac

Cytat:
No to udanej sesyjki. A kiedy jedziecie? bo zapomniałam
Jedziemy a raczej wylatujemy 25 sierpnia

Cytat:
:
Dagunia - trzepoczę i trzepoczę aż mnie powieki dziś już bolą mmm... ognicho - jak ja dawno nie byłam, teraz to tylko grille się praktycznie robi super że zaplanowana już rocznica Nie mogę się doczekać fotek z tej sesji foto
Mam nadzieje ze dalas odpoczac powiekom troszke. . Wiesz ja tez sie juz nie moge doczekac. Mama sie z nas nabija a moj slubny ma wielkie marzenie co by sukienka ulegla zniszczeniu to bedzie mial swiety spokoj
Cytat:

Daget-wlasnie kiedy lecicie??? pokazesz nam fotki z sesji,prawda??????????
Super malenstwa.... Jak juz nadmienilam Gosi lecim 25go sierpnia. A fotki czy pokaze, hymmmm zastanowie sie, ale pewnie ze tak. Jak moglabys watpic

Cytat:
Ale zes nakupowala... i dodatkowe 25 kg sie szykuje hehehhe
Cytat:

My naszego koło 16 sierpnia odbieramy, maluchy już brykają jak się patrzy. A ja już szukam wolnego weekendu żeby znowu do nich pojechać Jak ktoś chce zobaczyć moje zdjęcia z maluchami, a i przy okazji więcej zdjęć psiaków i filmiki, to są na blogu hodowli
Niezle kluchy

Ja dzis mialam spotkanie z wizazanka z podforum "Zrob to sam" zarabista kobitka i ma synkow przystojniakow 5 i 3,5 lat. Szkoda ze juz wraca do siebie mieszka w Swinoujsciu a kolo Legionowa ma rodzicow u ktorych spedzala urlop. (to bylo nasze 2 spotkanie). A teraz mykam spac. Do jutra dziewczynki...
Stary 2009-07-07, 22:19   #3197
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
J
podziel się o dobra kobieto!!!
lecą do ciebie lodziki z dodatkami
Cytat:

ale kochane już są a ten niebieski to taki bardzo spokojny jest CZerwony bardzo agresor pewnie dziewczynka
Cytat:
Mam nadzieje ze dalas odpoczac powiekom troszke. . Wiesz ja tez sie juz nie moge doczekac. Mama sie z nas nabija a moj slubny ma wielkie marzenie co by sukienka ulegla zniszczeniu to bedzie mial swiety spokoj

Ja dzis mialam spotkanie z wizazanka z podforum "Zrob to sam" zarabista kobitka i ma synkow przystojniakow 5 i 3,5 lat. Szkoda ze juz wraca do siebie mieszka w Swinoujsciu a kolo Legionowa ma rodzicow u ktorych spedzala urlop. (to bylo nasze 2 spotkanie). A teraz mykam spac. Do jutra dziewczynki...
Ach ci faceci - nie czują klimatu pilnuj sukienki żeby ci jej w nocy nie poniszczył "przez przypadek"
Mmmm... kolejne ciekawe spotkanko wizażowe masz za sobą

Zmykam spać. Dobranoc Gwiazdeczki
Stary 2009-07-07, 22:27   #3198
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

ale kochane już są a ten niebieski to taki bardzo spokojny jest CZerwony bardzo agresor pewnie dziewczynka
a czerwona dziewczynka a jak Nom niebieski ponoć jest w miarę spokojny, ale też potrafi swoje zdanie wyrazić A jak się bierze za gryzienie to już nie na żarty A największą agresorką to jest dziewczynka fioletowa, największa cholera w miocie Jaki nam popis warczenia dała na rodzeństwo jak byliśmy

Stary 2009-07-07, 23:42   #3199
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ktoś chce zobaczyć moje zdjęcia z maluchami, a i przy okazji więcej zdjęć psiaków i filmiki, to są na blogu hodowli
do zacałowania te psiaki

Cytat:
hehe tak naprawde to zdradze wam sekret- nie jestem z czekolady ale ciiiiii to sie nie rozpuszcze
dobra to jak to jest sekret to nikomu nie powiemy

Cytat:
A fotki czy pokaze, hymmmm zastanowie sie, ale pewnie ze tak. Jak moglabys watpic

Ja dzis mialam spotkanie z wizazanka z podforum "Zrob to sam" zarabista kobitka i ma synkow przystojniakow 5 i 3,5 lat. Szkoda ze juz wraca do siebie mieszka w Swinoujsciu a kolo Legionowa ma rodzicow u ktorych spedzala urlop. (to bylo nasze 2 spotkanie
ad. 1 a spróbowałabyś nie pokazać
ad. 2 gratuluję udanego spotkania

Cytat:
lecą do ciebie lodziki z dodatkami
dziękować bardzo ślicznie

Dobranoc i do juterka
Stary 2009-07-07, 23:48   #3200
mooonik
Zakorzenienie

Bry wieczór
jako że Anusia dała cynka że wyprzedaże w reserved to podjechaliśmy dzisiaj ale była masa ludzi i kolejka do przymierzalni taka długa że nie chciało mi się czekać i tylko sobie wzięłam koszulkę na ramiączkach a mąż dwie koszule co mógł zmierzyć na sobie i skończyliśmy zakupy w tempie ekspresowym

Cytat:

Moonik- ja tez osttanio mialam opoznienie @ o jakies 9 dni!!! i tez tak samo jak i Ty mialam juz robic test ale powiedzialam malzowi ze daje @ ostatnia szanse na pojawienie sie i przylazla wredota...pozniej bylam u gina i powiedziala mi ze mam dlugie cykle (fakt jakies 30dni albo i wiecej) i od wczoraj biore luteine...zobaczymy czy pomoze...
a skoro byl "mily wieczor" z malzem to pewnie przepchal rury i przylazla @
ja pewnie też zapytam przy następnej wizycie czemu tak wyszło, bo jak pisałam do tej pory miałam bardzo regularnie co do godziny i normalne bo co 28 dni, więc się dziwię że aż tydzień się przesunęła, nie wiem może przez te upały
a z rurami to może i masz rację że pomogło

słodkie te Twoje psinki takie w sam raz do wymiziania

Cytat:

zakupy fest!
ja tam myślę że po takim odwyku to Ci się należało

Cytat:

rany! ile się naszukałam żeby znaleźć Wasze zdjęcia ale w końcu się udało i jakiego komplemenciora dostałaś fajniusie już są psiaczki, na tym filmiku fajnie podgryzały tego gościa

Julitka

Stary 2009-07-08, 10:38   #3201
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Boże a co tu taka cisza wyłazić mi tu natychmiast babole

Uprzejmie informuję, że:
Dawid ma dzisiaj
3 miesiące!!!

Cytat:
jako że Anusia dała cynka że wyprzedaże w reserved to podjechaliśmy dzisiaj ale była masa ludzi i kolejka do przymierzalni taka długa że nie chciało mi się czekać i tylko sobie wzięłam koszulkę na ramiączkach a mąż dwie koszule co mógł zmierzyć na sobie i skończyliśmy zakupy w tempie ekspresowym
e tam tempo ekspresowe, ważne że efektywne
Stary 2009-07-08, 10:45   #3202
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Boże a co tu taka cisza wyłazić mi tu natychmiast babole

Uprzejmie informuję, że:
Dawid ma dzisiaj
3 miesiące!!!

gratulacje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 10:54   #3203
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Ale u mnie marnie...leje od rana Muszę Wam powiedzieć, że w ciemnych barwach widzę nasz wyjazd nad Bałtyk, a taką mam ochotę nad nasze morze pojechać...no nic , trudno jak nie te to inne
W ogóle mam doła jakoś dzisiaj. Moja siostra dziś jedzie na dwa miesiące do Anglii i jakoś tak mi smutno...
Cytat:
Właśnie szamam dużą porcję lodów śmietnkowych z truskawkami i bita śmietaną

Gosia-czyli kolejna porocznicowa para Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu - duuuużo miłości
Dzięki. U mnie lody tylko czekoladowe
Dzięki

Cytat:
U lala to zaszalałaś.

Cytat:
Jedziemy a raczej wylatujemy 25 sierpnia
O to ja już będę po moim drugim urlopie.

Cytat:
Dawid ma dzisiaj

To koniecznie wyściskaj go od ciotek
Stary 2009-07-08, 12:25   #3204
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
ad. 2 gratuluję udanego spotkania
Grozisz mi??? A spotkanie faktycznie udane

Cytat:
Dawid ma dzisiaj
3 miesiące!!!

Jejku jak ten czas szybko leci. Gratuluje!!! Buziaki dla malego

Cytat:
W ogóle mam doła jakoś dzisiaj. Moja siostra dziś jedzie na dwa miesiące do Anglii i jakoś tak mi smutno...

O to ja już będę po moim drugim urlopie.
co by Ci smutno nie bylo. A co do urlopu, to najwazniejsze ze go mam z czego i tak z 10 dni roboczych 5 to urlop bezplatny

Anus do niszczenia raczej sie nie posunie hihihi. A sukienka juz jest w Pruszkowie wiec mam ja na oku

No i znowu pada.. Wczoraj tak ladnie bylo a dzis, porazka... Ech... Zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj poszlam w koncu na sol i trafilam na kabine. Nigdy nie bylam w solarium stojacym. Ciekawy wynalazek
Stary 2009-07-08, 13:55   #3205
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho
widzę, że razem ze mną odeszła i Wasza wena?

nawet nie mam za bardzo czego nadrabiać

Dawidku- buzi dla Ciebie, nasz Ty mężczyzno jeden jedyny- orzeszku ciociny

Mi jest ostatnio jakoś tak -wato
i dlatego coś nie mogę się do Was wgryźć ...
Ostatnio miałam szał zakupowy, więc jeśli macie ochote to wrzuce Wam kiedys fotki moich nowych łachów

To sem ide
Miłego dzionka dziubki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 15:16   #3206
mooonik
Zakorzenienie

Cześć
Jaki tu spokój dzisiaj
właśnie odstawiłam do wyrośnięcia ciasto na jagodzianki, mam nadzieje że coś mi wyjdzie z tego bo pierwszy raz sama robię

dla Dawidka wielki buziak

Julitka

Stary 2009-07-08, 16:46   #3207
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Helloł

No rzeczywiście jakoś coś pusto na tym forum.... Mam nadzieje że to chwilowe tylko ?
Cytat:
a czerwona dziewczynka a jak Nom niebieski ponoć jest w miarę spokojny, ale też potrafi swoje zdanie wyrazić A jak się bierze za gryzienie to już nie na żarty A największą agresorką to jest dziewczynka fioletowa, największa cholera w miocie Jaki nam popis warczenia dała na rodzeństwo jak byliśmy
No to do mnie jak najbardziej by pasowała ta fioletowa z racji zachowania oczywiście
Cytat:
No właśnie - ja jak byłam to nic nie kupiłam bo takie bydło było i wogóle wszystko co mi się podobało nie miało już moich rozmiarów
Cytat:
Dawid ma dzisiaj
3 miesiące!!!

Ale ten czas leci Rośnie nam ta pierwsza latorośl wizażowa
Cytat:
Cześć
Jaki tu spokój dzisiaj
właśnie odstawiłam do wyrośnięcia ciasto na jagodzianki, mam nadzieje że coś mi wyjdzie z tego bo pierwszy raz sama robię
jagodzianki zaklepuję od razu

Idę obiadek robić.....
Stary 2009-07-08, 16:58   #3208
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
No to do mnie jak najbardziej by pasowała ta fioletowa z racji zachowania oczywiście
a dziewczynka fioletowa akurat się zwolniła, miała iść do takiej fajnej dziewczyny, no ale jej tato się nie zgodził. Więc może jeszcze zdążysz jak coś

Stary 2009-07-08, 19:42   #3209
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc żoncie
pisze z lapka od brata bo tż zabral mi do pracy
poprasowalam dzisiaj wszystkie ciuszki- ponad 2 godziny stalam przy zelazku.....ale sa juz ulozone w szafce
czuje sie coraz bardziej porodowo- bole okresowe i klucie w pipce, do tego boli mnie kosc cipna czasem......ach uroki baby w ciazy

Cytat:

dobra to jak to jest sekret to nikomu nie powiemy
trzymam za slowo

Cytat:
Dawid ma dzisiaj
3 miesiące!!!

ale zlecialo
caluski w stopki od wizazowej cioci

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Mi jest ostatnio jakoś tak -wato
i dlatego coś nie mogę się do Was wgryźć ...
Ostatnio miałam szał zakupowy, więc jeśli macie ochote to wrzuce Wam kiedys fotki moich nowych łachów
a co sie stalo??
humorku nie ma??
wrzucaj foty cos tam zas nakupila kobieto

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 20:10   #3210
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZĆ KWIATUSZKI

Pojawiam sie ....
Szukam pomysłu na prezent dla męża...

Śliczne te Wasze pieseczki...

Dla Dawidka cmokas-przytulas.

U teścików w "naszym" pokoju był remncik taki malusi...malowanko, naklejki, chcą jeszcze mebelki zmienić i firaneczkę zakupilismy, bo jak to mówi teściowa "żeby nam się miło siedziało"...a ja sobie dopowiadam "tymczasowo" Jak macie ochotke luknąć, to wstawię fotki jakieś, bo nawet to w miarę wyszło.

Widzę, że szalejecie z zakupami, to i ja sie pochwalę, że kupiłam nietoperka "miniaturkowego"..heh , fotka na nk, ale wstawię może tu, żeby nie było i klapusie z kolorową kokardką, torebkę typu "mała biała".

Uciekam szukam inspiracji, bo urodzinki 10, ale wyszło na to, że pomysły, które miałam się nie sprawdzą "bo musiałam się doradzić-inaczej kupiłabym nieodpowiednie. Mianowicie wszystko co się wiąże ze Scanią najpierw muszę "wypaplać". ....i teraz szukam jak szaleniec.
Fotki może jutro.

...i znikam!!!!

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-07-08 o 20:13
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości