|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
zielony mnotylku
kwiatkow jest 5 wiecej mi się nie podobało.No i chcialam jeszcze dodac takie krysztalki na drucikach, ale jeaszcze nie kupiłam ich ![]() martusia bycz sie bycz ![]() Dziekuję ![]() madzialenka musialabyc miec suknie z typowym gorsetem zeby sie nie marszczylo. To nei jest powod by sie zanosic, Jak bedziesz siadac w miare prosto to fiszbiny az tak sie wyginac nie beda. Pocwicz, zebys wiedziala jak w kosciele siadac
|
|
|
|
#4773 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niesamowite jest dla mnie to, jak niektórzy nie zdają sobie sprawy, że zapraszamy gości bo nam zależy na ich obecności, bo ich lubimy, bo chcemy z nimi spędzić ten dzień a oni potrafią napisać po prostu na odwal takiego smsa![]() Cytat:
Nie chodzi o to całe cytowanie tak na prawdę, bo przecież każdy może napisać sobie post tylko ze swoją wypowiedzią. Wydaje mi się, że po prostu w którymś miejscu napisałaś dwa osobne posty jeden pod drugim (a to jest niezgodne z regulaminem) i ktoś zwrócił uwagę żeby tak nie robić. Nie oznacza to jednak, że w każdej Twojej wypowiedzi musi być jakiś cytat, to by było bez sensu![]() Cytat:
Jeżeli macie nawigację to najłatwiej po prostu zabrać ją do kościoła i sprawdzić na miejscu współrzędne jakie pokazuje.W ogóle to dzięki dziewczyny
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
mka1987, takie zachowanie najbliższej rodziny jest bardzo przykre. ludzie chyba nie zdają sobie sprawy, ile przykrości potrafią zrobić. Ale nie przejmuj się, bo na prawdę nie warto!
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Motley - powiedz swojemu TŻ, że mój TŻ zrobił tak madzialenka wyglądasz przepięknie!!! a siedzeniem się nie martw, będziesz musiała przetańczyć cale wesele i tyle
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-07-09 o 11:32 |
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Się nie unoszę.
Teoretycznie dopiero Jaga wyjaśniła o co chodzi... A zaczęło się i tak o tego,że nie czytasz moich postów a wyskakujesz na mnie oceniając mnie nie wiedząc jak jest Cytat:
I dla Twojej wiadomości nie myślę tylko o sobie. Nie piszę tego,żeby ciągnąć jakąś beznadzieją debatę nie na temat, tylko żebyś nie oceniała ludzi po jednym poście, ok? Bo uważam,że to jest nie w porządku. Co do postów to wiem co i jak. Z mojej strony tyle. ~~*~~ |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
hehe przekazałam mu, tylko teraz się boję, że wszystkie moje pomysły będą z góry skazane na porażkę, tak go dziewczyny dowartościowałyście:hahah a:
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam nad piosenką dla rodziców.
I chyba zostanę przy "Cudownych rodziców mam" Oklepana,ale gdy się jej słucha to aż dech zapiera.. |
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy dzisiaj spotkanie z nowa dekoratorka sali. Mam nadzieję, że nie powie nam jak poprzednia 1500 zł.
Co do odmowy rodziny. Wysłaliśmy zaproszenia do rodziny Tż - w sumie 6 osób. Jedna kuzynka oddzwoniła, że mąż nie dostał urlopu i nie przyjadą. A ciocia, jej syn i córka z chłopkiem nic, cisza. W końcu przyszła kartka to Tż, zaadresowana na jego mamę (!) od cioci, że ani ona ani nikt nie przyjedzie. Wiecie co, dziewczyna 25 lat i żeby sama nie mogła napisac smsa chocby. Zwłaszcza, że Tż do niej dzwonił - nie odbierała, napisał na NK to napisała tylko, że ma zepsuty telefon. Paranoja
|
#4780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mialam suknie, w prawdzie balową, ale tez z takimi fiszbinami - tez mi sie falowały przy siadaniu, ale zaraz po tym jak wstawałam wszystko było z nimi OK. Nic się nie odkształcało i suknia dalej leżała pięknie! Nie przejmuj się tymi fiszbinami one chyba wszystkie poprostu tak mają. Jak siedzisz to przeciez z nad stołu widać tylko hmm piersi a jak będziesz stała to wszystko będzie IDEALNIE!!będziesz cudną panną młodą!!!!
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,że Ja nie mam konta na NK, bo widzę że gdyby nie NK połowę dziewczyn by nie wiedziało,że goście odmawiają. Mam nadzieję,że dadzą mi znać telefonicznie moi goście. Matko Boska! Tej ciotka odmawia tamtej też. Jakieś FATUM! No mi w sumie tez odmówiła ciotka;| Jadą na wakacje... W ogóle NK zawładnęło internetem;/ Beznadzieja. Na początku miała strona swój urok, a teraz... |
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4783 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jaja weszłam na strone szkoły żeby sprawdzić wyniki egzaminów i mnie zamurowało!
nie zdalam egzaminu z podstaw ekonomii ![]() a napisałam tam wszystko, odpowiedzialam na każde pytanie i byłam pewna że 4 dostane conajmniej a tu 2 i Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-07-09 o 12:37 |
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ![]() Też tak miałam nie raz w szkole. Pewna,że 5 a tu 2-3;/ No i poprawianie. Ekonomie miałam na egzaminie zawodowym i zdałam ją na 98%. Ale banalne pytania, na pewno byś zaliczyła. Powodzenia we wrześniu ![]() ~~*~~ Tak się zastanawiam dziewczyny. Macie jakieś niespodzianki dla swoich TŻ?! W dniu ślubu? Wiem,że nie które śpiewają recytują wiersze. Myślę,czy by tu coś zrobić. Ale nie mam pomysłu ![]() Śpiewać raczej nie będę bo zwyczajnie nie umiem, a wiersze codziennie dostaje ode mnie na dobranoc,wiec atrakcji by nie miał i niespodzianki,bo to jest już naturalne. Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś kumpela spisywała ode mnie, bo nie umiała kompletnie nic, przepisywała jak leci z tego, co ja sie produkowałam i ja dostałam 3- a ona 4+ ale poprawka wypada Ci dokładnie w ślub czy w okolice?
|
|
#4786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście chyba bym ze dwie kalie dolożyła...ale jak Tobie się taki podoba to niech taki będzie![]() Cytat:
Może zrobisz zdjęcie w tej sukience jak siedzisz? bo nie mogę sobie zbytnio tego wyobrazić... Cytat:
![]() z duzym prawdopodobieństwem wykładowca nie przylożył się do czytania twojej pracy szkoda naprawdęja niedawno miałam tak, że zapoznałam się z krążącymi na roku testami, sprawdziłam zgodność odpowiedzi z moimi notatkami, poprawiłam co bylo złe i byłam happy. Na egzaminie dostalam ten sam test, dodatkowo tylko 3 pytania były inne, jako, że nauczyłam się tego testu to spodziewałam się, że dostane 4, albo 4+ ale jak zobaczyłam wyniki to się bardzo zdziwiłam bo miałam 3, nie wiem jak to ten wykładowca sprawdzał No ale nie ma co rozpamiętywać, ważne, że zaliczyłam
|
|||
|
|
|
#4787 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
bylam z TZ na tancach. tanczyłam z halka i juz jej nie deptalam. wiec chyba bedzie z tym dobrze.
potem pojechalismy na miasto. kupilam sobie ponczochy samonosne do slubu w kolorze ecru (takie same jak moaj suknia), chcialam tez kupic takie do pasa ale wyobrazcie sobie, ze całe miasto obleciałam i nie ma Cytat:
![]() kurcze bo jak stoje, jak tancze to czuje sie super, wszystko jest tak, jak trzeba, tylko jak siedze tren nie jest cięzki. po podpieciu tez nie przeszkadza wiec jest spoko. a ze jest podpinany na az 14 troczków to mysle, ze bedzie dobrze ![]() powiem ci, ze ja tez welon chciałam krótki, ale jak załozyłam ten, to mi sie spodobał. przy siadaniu na szczescie na niego nie siadam. mój ma 80cm ![]() [QUOTE=martucha84;13165089] Cytat:
ech... az szkoda gadac, co za ludzie dzieki, w sumie kolo chyba jakos teraz przejdzie, a to trudno, bede zaslaniala, albo nie bede siedziala Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak, fiszbiny siegają mi ponizej pasa, bo to suknia rybka. jak sie stoi ma swoj urok, a jak usidządzie... no cóż. Cytat:
dziewczyny mam pytanie: - jak TZ rzuci muszka to potem cos zakalda, czy bez chodzi. - czy potem oddaja wam muszke i welon?? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- baju zdjęcie bym z chęcia zrobila, ale jak ja bede przy okazji mierzyła. Wczoraj moja mama mi ja zakaldala, biedna. najpierw stała na krzeselku i od góry, a potem lezala na ziemi , i mi wszystko ladnie od spodu układala
|
||||||
|
|
|
#4788 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze są takie rozczarowania jak się było pewnym, że egzamin jest z głowy. A jak reszta? Też niepozdawali? A może po prostu pomylili się w przepisywaniu ocen na stronę?Cytat:
http://motley.wrzuta.pl/audio/aI8QtVflQEx/zaba_i_jez Oczywiście na końcu miałoby być imię mojego TŻ a nie Jeży
|
|
|
#4789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko, poczekam na te fotkiDziewczyny wczoraj oglądałam film z wesela, na którym byli znajomi, jakie mieli piękne błogosławieństwo, pierwszy raz takie coś wiedziałam.Mama panny młodej wygłosiła małe przemówienie w imieniu jej męża i rodziców pana młodego. Mówiła, że bardzo się cieszy z tej chwili, jest szczęśliwa, że młodzi odnaleźli się w tak wielkim świecie, pokochali, że zakładają rodzinę itd oraz, że w imieniu swoim i rodziców młodego chce im życzyć wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i chce ich pobłogosławić było to tak wzruszające. Podziwiam kobietę, że była w stanie takie coś powiedzieć, młoda tylko głowę spuściła i łezki jej się kulały po policzkach, pan młody jak ją zobaczył to jeszcze chwila i sam by się rozpłakał. Mi oglądając tylko film już gula w gardle stała. Piękne to było
|
|
|
|
|
#4791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swarovskiego potrafie znalezc bez problemu. Problem jest z tymi na szpilce. ![]() Troszke lepiej. Jak juz pogrubiaz nick to tych "odgranicznikow" nie musisz juz robic. A jak chcesz zadac ogolne pytanie do dziewczyn to napisz w jednym i tym samym poscie np "dziewczyny - pomocy" i te slowa pogrob. Na pewno zapytanie kazda z nas zauwazy ![]() Cytat:
![]() A ja spadam by szorowac chatke na slub, a musi byc czysta do przyjazdu mamuski, czyli do tej srody, bo inaczej mi mamuska glowe utnie. Problem w tym, ze sprzatania mam od cholery, czasu malo, bo jutro jade ze swiadkowa na zakupy na panienski, a w sobote i w niedziele bedziemy z TZ balowac.
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baju, moja mama jest agentka. Wczoraj załozylam mi suknię, połozyla sie na ziemi a ja z tata tanczylam walca (z TZ nie mogłam, bo nie widzial mojej suknie jeszcze), a ta lezała i patrzyła czy nie depcze sobe po sukni i czy duzo do tego brakuje mysle, ze jakby ta suknia nie była rybką i nie miała by tych fiszbin ponizej pasa, byłoby dobrze, ale wtedy stracilaby sówj fason |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
ania, a moze idz i sprawdz swoja prace? Raz dla mojej kolezanki zle punkty popodliczali i wyszlo, ze nie zdala zaliczenia (przedmiot na 5 roku na zaliczenie). Ta zdziwiona, bo uwazala, ze zdala. Poslzla i narobila tam rabanu jak sie okazalo, ze miala wiecej punktow niz trzeba miec by zaliczyc. Nie dala tylko indeksu. W efekcie tamci zapomnieli zmienic notke i jak ta na 2 tygodnie przed obrona i na 2 dni przed ostatecznym oddaniem indexu do dziekanatu dowiedziala sie, ze... wpisu do niego nie dostanie, bo nie zdala przeciez...
Ja tez raz sfrajerowalam, ze nie poszlam zobaczyc swoja prace, gdzys sadzilam, ze zdam a nie zdalam. Pytania dla mnie byly trywialne. Ale nie wiedzialam, ze mam prawo wgladuu w swoja prace i przez to pisalam poprawke.
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Motley
Najlepszy tekst : "Ja taime mój żużużu " najlepsze jest to,że kiedyś mówili na mnie Żaba ![]() I świetnie pasuje. Jaga |
|
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie zdenerwowalam
a już sie cieszyłam że będe ze spokojem wesele przygotowywać a tu jeszcze nauka dojdzie Jaga ja mam do szkoły prawie 40km i nie wiem czy tam jechać. a może zadzwonić? nie wiem czy przez telefon mi coś powiedzą
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) . trzymam kciuki abys cos zalatwiła
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki ja własnei siedze na gg z naszą panią z zespołu
i wymysliłyśmy ze zadedykuje mojemu w trakcie wesela piosenkę naszą ukochaną phila collinsa thrue colors a przed tym Ewa poprosi tż na srodek za wiąze mu opaską oczy ze niby jakas zabawa ma byc i wtedy da mi mikrofon a ja powiem Czasami myślę co by było Gdybym nie poznała Cię Za kim tęskniła bym? Kto tulił by mój sen? Dzisiaj Ci chciałam podziękować Że wciąż jesteś blisko mnie Tylko Ty tak umiesz kochać za to jaka jestem .. i poproszę go do tańca już mi się płakac chce to co będzie potem
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie pewnie porycze ale bedzie pieknie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

kwiatkow jest 5 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

niesamowite jest dla mnie to, jak niektórzy nie zdają sobie sprawy, że zapraszamy gości bo nam zależy na ich obecności, bo ich lubimy, bo chcemy z nimi spędzić ten dzień a oni potrafią napisać po prostu na odwal takiego smsa

Nie chodzi o to całe cytowanie tak na prawdę, bo przecież każdy może napisać sobie post tylko ze swoją wypowiedzią. Wydaje mi się, że po prostu w którymś miejscu napisałaś dwa osobne posty jeden pod drugim (a to jest niezgodne z regulaminem) i ktoś zwrócił uwagę żeby tak nie robić. Nie oznacza to jednak, że w każdej Twojej wypowiedzi musi być jakiś cytat, to by było bez sensu

kiedyś kumpela spisywała ode mnie, bo nie umiała kompletnie nic, przepisywała jak leci z tego, co ja sie produkowałam i ja dostałam 3- a ona 4+ 
było to tak wzruszające. Podziwiam kobietę, że była w stanie takie coś powiedzieć, młoda tylko głowę spuściła i łezki jej się kulały po policzkach, pan młody jak ją zobaczył to jeszcze chwila i sam by się rozpłakał. Mi oglądając tylko film już gula w gardle stała. Piękne to było
Problem w tym, ze sprzatania mam od cholery, czasu malo, bo jutro jade ze swiadkowa na zakupy na panienski, a w sobote i w niedziele bedziemy z TZ balowac.