![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
Zmotywowana twym pytaniem w końcu utworzyłam wish, link w podpisie, zapraszam!
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tester CLINIQUE 419 First Love Colour Surge - pomadko-błyszczyk użyty z 5 razy tester Lancome ROUGE ABSOLUE 10 - UŻYTA ZE 2-3 RAZY hEAN VITAMIN COCTAIL UŻYTA 2 RAZY 89 BERRY SHAKE Hean classic użyta z 4-5 razy 3 róż fantazja Avon iced champink 3/4
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) Givenchy - Very irresistible – perfumowany balsam do ciała poj. 75 ml nowy (użyty zaledwie raz do sprawdzenia zapachu) 6) Perfum FM inspiracja Calvin Klein Euphoria z feromonami poj.30 ml użyty dwa razy dla sprawdzenia zapachu. 7)UNIMIL – ekscytujący żel do masażu Aphrodisiac (rozgrzewający z imbirem) poj.200ml użyty raz do masażu ciała według mnie zostało 95% 12) AVON- kulki brązujące, moim zdaniem zostało ponad 60% 16) CHI – jedwab do włosów chroniący przed wysoką temperaturą poj 15 ml zostało ponad 90% 21) Miss Rose – 28 perłowych kolorowych cieni w jednym opakowaniu z lusterkiem, każdu użyty raz dla sprawdzenia koloru na oczach, moim zdaniem posłużą jeszcze bardzo długo gdyż są bardzo wydajne. mnie to wszystko. Nie oddam jednak Euphorii ponieważ chcę ją wymienic na inny zapach, moze cos innego wybirzesz....
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się jeszcze:
tester CLINIQUE 419 First Love Colour Surge - pomadko-błyszczyk użyty z 5 razy tester Lancome ROUGE ABSOLUE 10 - UŻYTA ZE 2-3 RAZY, jaki jest dokładny numer tej pomadki? I jakie są objętości obu? A masz może na zbyciu jakąś konturówkę do ust?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Hej,
Pytalas u mnie o lakiery do paznokci u Ciebie podobaja mi sie cienie Dior tester 5 cieni mi.in fiolet
Moj watek z kosmetykami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84159 Moj watek z ksiazkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209088 Moj watek z ciuszkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209251 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198079 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
a co ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oba testery są pojemności pełnowartościowych produktów. Lancome 4,2ml a na Clinique nie jest napisane ale jest taka samo duża jak normalny produkt. Co do konturówek to mam : Estee Lauder 01 pink writer z pędzelkiem do rozcierania (nie pamiętam czy to tester czy kupiłam- nie pisze i DIOR 263 rose oscillation/ filtered pink (teter) ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- no to mi by w sumie pasowała taka wymiana.... Tobie też?
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowało mnie Annayake, ale przedtem musiałabym go obwąchać
![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
zapach wymieniam na zapach
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
To mnie się podoba wszystko co zaproponowałaś:
tester CLINIQUE 419 First Love Colour Surge - pomadko-błyszczyk użyty z 5 razy tester Lancome ROUGE ABSOLUE 10 - UŻYTA ZE 2-3 RAZY Estee Lauder 01 pink writer z pędzelkiem do rozcierania (nie pamiętam czy to tester czy kupiłam- nie pisze DIOR 263 rose oscillation/ filtered pink (teter) i peeling SEPHORA zostało 60% z 200gram gommage corps body scrub LUXE NOIR Czy z mojej wish coś będziesz jeszcze dokładać i co z tych rzeczy mogłabyś oddać za balsam The Body Shop i przyspieszacz opalania Daxa? EDIT: Ja dołożę jeszcze do wątku miniaturę Prady i dołożyłam czerwony lakier do paznokci i mleczko Fructis.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-12 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
podobały ci się u mie ubranina mi u ciebie w oko wpadło to Clarins- maska oczyszczająca- cała kapsułka ale nie wiem jak wygląda ta kapsułka i jaką ma pojemność możesz napisać i zrobić zdjęcie???
![]() |
![]() |
#168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
W pierwszej kolejności to na pewno na peelingu Sephory, a w drugiej to zobaczę sobie gdzieś te kolorki i dam znać.
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Zainteresowała mnie u Ciebie paletka sephory i oba lakiery z długimi pędzelkami do wzorków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
cos za:Calvin Klein euphoria
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- a jakie masz zapachy na wymianę- bo nie mogę znaleźć??
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
a może masz jakiś podkład po za wątkiem- ciemny beż.... albo coś z mojej wish??
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Mam żele pod prysznic:
avon senses winter warmth 500ml, z niego mam jakieś 60-70% i mam tez z serii avon senses 2 nieużywane 250ml,ale niestety zapachy będę mogła podać dopiero jutro,w tej chwili nie ma mnie w domu,więc nie sprawdzę.Wiem,że jeden jest zielony,a drugi niebieski. Posiadam też żel pod prysznic addidas nieużywany,taki biały z czerwonymi kuleczkami,chyba,ale nazwę też dopiero jutro będę mogła podać. Mam też addidasa 100ml,soft cotton. Mam chyba też mydełko johnsons,ale chyba różowe,albo niebieskie,ale to też nie jestem pewna. Edytowane przez lisiwona Czas edycji: 2009-07-13 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Więc tak,mam 2 żele addidasa 100ml, soft cotton, żel addidasa mam też daily scrub i on ma jednak takie niebieskie małe kropeczki(ma różowe zamknięcie)a z avonu mam żele 250ml Jardin i lagoon, mydełko mam johnsons baby niebieskie z ekstraktem z mleka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.